View Full Version : Altın ve Gümüş Gol Tarih Oluyor!
Anonymous
02.Mart.2004, 19:25
FIFA, Portekiz'de yapılacak Avrupa Şampiyonasından sonra tüm resmi karşılaşmalardan altın ve gümüş gol kuralını kaldırarak, klasik uzatmalara dönülmesine karar verdi. Eee yeni CM'mizde de artık normal uzatmalara gidecez demekki...
Koray Düşova
02.Mart.2004, 20:46
Gümüş golü gereksiz buluyordum ama Altın golün kalkması nasıl karşılanacak merak ediyorum.
Cfksanal
02.Mart.2004, 22:48
Bence Altın Gol uygulaması iyi idi...
Layblood
02.Mart.2004, 22:59
Altın goli yiyen taraf için çok kötü oluyordu.Paraguay-Fransa maçında kaleci Chilavertin golü yedikleri zaman ağladığı o anı hiç unutamıyorum.İyiki kalkmış bu kural. :mrgreen:
Hem penaltıları izlemek büyük bir keyif. :mrgreen:
bencede iyi olmuş özellikle konyanın trabzona gümüş golle elendiği o maç yokmu hala kahrediyor beni (c) (c) (c)
Phoenix
18.Mart.2004, 23:52
Bu kuralın kalkması bence de iyi böylece maçın heyecanı artacak. En azından 'aman da maç uzatmaya gitti ne güzel' dedikten iki dakika sonra hayal kırıklığı yaşamıcaz.
Ayrıca penaltılar konusunda Layblood'a da katılıyorum. Penaltılar daha bir keyifli oluyor
Appiah
01.Nisan.2004, 23:43
Valla altin gol ne olursa olsun maclarin tadi tuzuydu örnek senegal - türkiye maci (d) (ı)