View Full Version : Lugano sezonu kapattı!
Fıratcan Alçınkaya
28.Nisan.2008, 13:42
Lugano sezonu kapattı!
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile yapılan maçta sakatlanan Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Lugano'nun sezonu kapattığı açıklandı.
Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Uruguaylı futbolcunun bugün Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'nde MR'ının çekildiği belirtilerek, Lugano'nun sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edildiği bildirildi.
Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Lugano'nun bu sezon kalan 2 maçta forma giyemeyeceğini açıkladı.
Oghuse
28.Nisan.2008, 13:45
Fenerbahçe için önemli bir oyuncuydu bakalım Yasin Lugano'nun açığını kapatabilecek mi?
BeeTLeJuiCe
28.Nisan.2008, 13:59
Aman Lugano'nun tedavisinde sorun çıkmasın bide. Sonra QTM gider yanlış tedavi der bunada.
NisRoc
28.Nisan.2008, 15:24
Inşallah gelecek sezonu da kapatmaz :)
crazzy
28.Nisan.2008, 16:11
Zaten ligin bitmesine 2 mac kalmis oynasa nolur oynamasa nolur.Gs ye yenilikten sonra sampiyonlukta gitti zaten onemli degil artik bunlar.
Fernando Gago
28.Nisan.2008, 16:33
Zaten takımda bi yere düşen 3 ay gelemiyor bu nasıl işse ...
Universal
28.Nisan.2008, 18:23
Doktorların yenilenmesi gerekiyor veya takım bu sezon ki maç trafiğinde çok yoruldu geniş kadro kurulması şart. Yasin Çakmak geri kalan iki maçta Lugano'yu aratmıyacaktır.
Onurap
28.Nisan.2008, 18:30
Çok aramaz fenerbahçe zaten 2 maç kaldı..
Defuser
28.Nisan.2008, 20:12
Çok aramaz fenerbahçe zaten 2 maç kaldı..
Fenerbahçe için defansın belkemiği desek yeridir bence. Defansta önemli bir eksik bence son 2 maç için bile.
anil luque
28.Nisan.2008, 20:38
yasin kendisini vererek oynarsa acıgını kapatabılır..
Addolorato
28.Nisan.2008, 23:16
yahu zaten 2 maç kaldı bırakın yasinim oynasın:D
.
.
.
yahu zaten 2 maç kaldı bırakın yasinim oynasın:D
Çok haklısın abi çok haklı çok kesinlikle sana katılıyorum
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2008, 23:43
Öncelikle Lugano'ya geçmiş olsun,acil şifa dileklerimi belirtmek istiyorum..
Kalan 2 maçta Yasin'in Lugano'yu fazla aratmayacağını düşünüyorum ama belli olmaz.Belki kalan 2 maçtan birisinde ya da ikisinde Yasin'in hatalarından puan kaybedebilir Fenerbahçe..
Acaba Galatasaray maçı Lugano'nun Fenerbahçe forması altındaki son maçımı olacak merak ediyorum..
LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 01:00
Yasin kalan 2 maçta takımın başını yakarsa ne olacak :D
İnşallah kısa sürede sahalara döner :)
Önemli bir eksik.