PDA

View Full Version : 400 bin Dolar'lık savaşçı

Emurafu
29.Nisan.2008, 11:56
400 bin Dolar'lık savaşçı

Devre arasında Ankaragücü'nden sadece 400 bin Dolar bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Emre Güngör, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor.

Devre arasında Ankaragücü’nden sadece 400 bin Dolar bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Emre Güngör, performansıyla parmak ısırtmaya devam ediyor. Savaşçı kimliğiyle efsane kaptan Bülent Korkmaz’ı hatırlatan ve mücadele gücüyle Servet Çetin’i iyi tamamlayan 24 yaşındaki stoper, A Milli Takım’a da göz kırpıyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Emre’nin Song’un yerini fazlasıyla tutacağına ve uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edeceğine inanıyor.

İnternetspor

Terim milli takıma alacakmı en çok onu merak ediyorum.Topu oyuna sokma özelligini hiç konusmuyorum..Attıgı paslar belli,Hele leverkusen maçında bir uzun top atmışdı onu hala unutamıyorum.Herzamanda ümite atıyor pasları:;).Aynı pası fenerbahce maçındada gördük.Bekleri saglamlastırırsak bu ikili çok iş yapar....Emre en sevdigim oyuncular arasına girmeye basladı bile:D..Yönetimin yaptıgı yerli oyuncular bana göre nokta transfer oldu..

El Comandante
29.Nisan.2008, 12:01
Onu izlerken insan ister istemez Büyük Kaptan Bülent Korkmaz´i hatirliyor,bu kulüpte uzun yillar kalacagina,bize cok katki saglayacagina eminim.

goosfraba
29.Nisan.2008, 12:05
Emre şampiyonaya götürülmeli. Hatta milli takımın defans göbeği Servet-Emre ikilisinden bile oluşabilir neden olmasın, ama önce hazırlık maçlarında oynatılmalı. Fatih Terim hala Emre Aşık'ta ısrarcı olmamalı. Her neyse.

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2008, 12:08
400 bin $ olayı Cemal Aydın'ın beceriksizliği. Emre Gençlerbirliği'nde olsa 3-4 milyon $'dan aşağı alamazdı Galatasaray.

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2008, 12:43
İyi kazık attı valla GS...:)

deniz.91
29.Nisan.2008, 15:10
Çok yararlı bir transfer gerçekten milli takıma alınabilir aslında en azından emre aşıktan kat kat iyi

Aşk-ı Şehir
29.Nisan.2008, 15:21
Gerçekten savaşçı. Stoper yetişmiyor diyenlere bir örnek.:) Alın işte.:n:

Bordo61Mavi
29.Nisan.2008, 15:29
Trabzon zamaninda cok istedi, simdi Galatasaraydaki performansini gordukce daha kiziyorum Nuri ve yonetimine

KaPaLı
29.Nisan.2008, 16:08
Emre Güngör Ankaragücü'nde oynarken ısrarla Milli Takıma Alınması gerek diyodum Fenerbahçe'ye nasip olmadı Galatasaray alıp çok büyük iş yaptı Euro 2008'de mutlaka olmalı

DisCo
29.Nisan.2008, 16:11
İyi oyununun yanında sempatikte bir oyuncu oluduğu için gönüllerimizde yerini hemen hazırladı. Milli takıma Servet'le beraber monte edilirse çok yararımıza olur.

Fernando Gago
29.Nisan.2008, 17:24
Yasin gibi kendini kaybetmedi Emre Umarım Milli takıma çağrılıp en iyi performansını ortaya koyar ...

anilton
29.Nisan.2008, 17:53
E.Güngör'ün bu performansı benim için sürpriz olmadı.Hem A.Gücü'nde hemde Ümit Milli takımda kaptanlık yaparken ona hayran olmamak imkansızdı.Müthiş hırsı ve seriliğiyle hemen göze çarpıyordu.G.Saray transfer ettiği gün çok üzüldüm.Çünkü Beşiktaş'a transfer olmasını çok istiyordum.Ama iyiki olmamış.Bu beklerle ve takım savunmasıyla oda kaybolup giderdi.G.Saray'da bir özelliği daha açığa çıktı.Türk futbolunun en büyük zaaflarından biri olan savunmadan isabetli top çıkarma işinide fazlasıyla beceriyor.Euro 2008 kadrosunda kesinlikle ve kesinlikle yer alacaktır.Çünkü görünen köy klavuz istemez...

King_91
29.Nisan.2008, 18:32
Gerçekten Emre transferi cuk oturdu..Bu kadar ucuza gelmiş olması da ayrı bir başarı..İnşallah yıllarca hizmet edecek takımımıza..

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2008, 21:06
Emre Galatasaray'da Song sendromunu bitiren 2.kişidir.1.si Servet'tir.Servet ile iyi bir 2 li oluşturdular.Ayrıca diğer arkadaşlarda belirtmişler oyuna akıllıca top sokuyor.Dan dun vurmuyor.Kademeleri çok iyi.Özellikle ceza sahasında tehlikeli şutlara atlayarak kaleye gitmesini engelliyor.

Milli takımın stoper 2 lisi Servet-Emre olmalıdır.Yıllardır çekilen sorunlar böylece aşılabilinir.

TürkuAz
29.Nisan.2008, 21:09
Stoperde Emre ve Servet'i yanyana görmek bana müthiş güven veriyor. İkisi de çok geliştirdiler kendilerini, milli takımda görmek isteriz..

Emurafu
29.Nisan.2008, 21:52
Terim yapılacak hazırlık maçında kesinlikle Emre'yi denemeli..

yunusgs
30.Nisan.2008, 19:02
Milli takımımızda sık sık sakatlanan Gökhan Zan'ın yerine oynayabilir.Hem genç hem kaliteli.Bu sene Galatasaray'da da yaptıkları azımsanacak iş değil.Song gibi bir adamı keserek takıma girdi.

Selman Ozturk
30.Nisan.2008, 21:02
Emre Güngör esasında bu performansını yıllardır aynı seviyede devam ettiriyor. Süper Lig'i dikkatlice izleyenler onun bu çıkışının sürpriz olmadığını görebiliyorlardır. Ankaragücü'ndeki başarılı performansı O'nu Galatasaray'a getirdi ve vitrine çıkmasını sağladı. Böylece kalitesini de ispat etmiş oldu...

Milli takım konusunda benim herhangi bir şüphem bulunmamakta. Fatih Terim hakedene o formayı verecektir. Nitekim Emre Güngör çalışkanlığıyla o formayı en çok hakedenlerden biri. Galatasaray'a hayırlı oldu umarım milli takımda da aynı performansı sürdürür...