PDA

View Full Version : Ceyhun Konya'dan gönderildi

anilton
29.Nisan.2008, 18:45
Konyaspor, ligin ikinci yarısında büyük umutlarla Trabzonspor'dan transfer ettiği Ceyhun Eriş ile yollarını ayırdı.

Konyaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Ceyhun'un performansından memnun kalmadıklarını belirterek, "Medeni bir şekilde kendisi ile görüştük, anlaştık. Bugünden itibaren takım kadrosunda da yer almayacak. Son iki haftayı kendisi ile geçirmek istemediğimizi söyledik. Bu tamamen Ceyhun'un performansından kanaklanan bir durum. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Bir kerede şaşırt bizi Ceyhun...

TR.CaPTaiN
29.Nisan.2008, 19:04
2 hafta kala yolların ayrılması bana göre etik değil. En azından sezon sonu beklenmeliydi. Ankaragücü'nde iyi oynuyordu, Ankaragücü'ne geri dönse hem kendi için hem de Ankaragücü için iyi olur.

Aşk-ı Şehir
29.Nisan.2008, 19:10
İnşallah Es-Es'e gelir.:)

Fernando Gago
29.Nisan.2008, 19:11
Ceyhun çok yetenekli ama kişilği bu yeteneklerini sömürüyor Yazık

anilton
29.Nisan.2008, 19:17
İnşallah Es-Es'e gelir.:)

Yapma Mustafa Allah aşkına.Ceyhun'u alan nasıl kurtulucam diye deli oluyor.Bulaşmasın Eskişehir'e,Sergen yeter...:)

ForsakeN
29.Nisan.2008, 19:20
Ceyhun bir takımda dikiş tutturamadı gitti.

Aşk-ı Şehir
29.Nisan.2008, 19:28
Yapma Mustafa Allah aşkına.Ceyhun'u alan nasıl kurtulucam diye deli oluyor.Bulaşmasın Eskişehir'e,Sergen yeter...:)

Sergen gidici Anıl.:) Ceyhun tam bize lazım olan kişi.;;)

LaigLeNoiR
29.Nisan.2008, 19:33
Ceyhun'un babası Giresunspor'da yönetici.Kendisi de sık sık Giresun'a gelip gidiyor.Tam emin değilim ama Giresun'lu da olabilir.

Giresun'a gelse tam süper olur :D

anilton
29.Nisan.2008, 19:34
Sergen gidici Anıl.:) Ceyhun tam bize lazım olan kişi.;;)

Sergen gidiciyse daha istikrarlı bir isim bulmalısınız.Ceyhun ilk maçlarda çok iyi oynar,göz boyar ondan sonra yatar.Bütün gittiği takımlarda böyle olmuştur hep.Erman Özgür'ü alın...:)

extensor
29.Nisan.2008, 19:44
Ankaragücü hariç ankaragücünde dikiş tutturmuştu.

Fıratcan Alçınkaya
29.Nisan.2008, 19:47
Ankaragücünden ayrılması hataydı...

KaPaLı
29.Nisan.2008, 19:49
Ankaragücünden ayrılması hataydı...

Cemal Aydın'ın hastalığı zaten hep iyi oynayan oyuncuları takımdan göndermek oluyo. Son dönemde Emre Güngör - Umut - Ceyhun bunlara örnek verilebilir Serkan'da sezon sonu gönderilir zaten

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2008, 21:18
Böylesine yetenekli bir oyuncunun böyle bir durumda olması üzücü.Türk oyuncuların en büyük sorunu budur..

ardafb
29.Nisan.2008, 21:30
Cemal Aydın'ın hastalığı zaten hep iyi oynayan oyuncuları takımdan göndermek oluyo. Son dönemde Emre Güngör - Umut - Ceyhun bunlara örnek verilebilir Serkan'da sezon sonu gönderilir zaten

Bencede A.Gücü 'nde kalmalıydı

Bordo61Mavi
30.Nisan.2008, 03:31
Ceyhun yetenekli futbolcu ama kisiligi de guzel ama niye dikis tutturamiyo bi yerde cozemedim gitti

eXcitinG
30.Nisan.2008, 12:43
ArieL Ortega gibi süper bir starı bitiren Ceyhun ne kadar boş bir adam oLduğunu göstermiş oLuyor. Sen kimsin ki Ceyhun ?

bursa_mc
30.Nisan.2008, 12:56
Anadolu'nun emektar futbolcuların biri oldu..Artık askere gitsin.

Addolorato
30.Nisan.2008, 13:00
Saçların ayakkabı boyasıyla boyayan bi adamdan ne beklenirki? merte katılıyorum ceyhun askere:D

DisCo
30.Nisan.2008, 13:54
Genelde problemli bir oyuncu olduğunu bilirim yada değildir ama bize öyle yansıtılmıştır. Yetenekli oluşu konusu tartışırım ama şuraya gelmek istiyorum. Bazen yetenekli olmak yetmiyor. Sonuç dön dolaş yine bana gel oluyor.

Del Piero_10
30.Nisan.2008, 14:04
Ortega ile Ceyhun'un Fenerbahçe'de oynadığı dönemden bir gazete başlığı hatırlıyorum.

''Ceyhun, Ortega'dan daha hazır''

deniz.91
30.Nisan.2008, 14:16
Kişilik olarak sevmediğimi bir oyuncu hiçbiyerde tutunamadı

jarosik_61
30.Nisan.2008, 14:20
ceyhunun yeteneği kadar mantalitesi profösyönelliği olsa çok başka yerlerde olurdu.ülkemizde sergen,yusuf,ceyhun ülke dişından recoba çok büyük yetenekleri var ama işte davranışları amatörce hatalar kariyerlerini etkiliyo malesef

Selman Ozturk
30.Nisan.2008, 14:27
Durum şudur ki iyi futbolcu olabilmek için sadece yetenek yetmiyor.Karakter dediğimiz olgu futbolun en güzide köşesinde bir yerde. Bunun sebebi de kişiyi çok fazla gözün takip ediyor olması...

Ceyhun yetenek olarak Türkiye'de üst sıralarda yer alabilecek bir oyuncudur. Eğer kendine dikkat eden biri olabilseydi bugün Avrupa'da en iyi şekilde ülkemizi temsil ediyor olabilirdi. Fakat Ceyhun Eriş karakter olarak asi bir yapıya sahip. Saha içinde ve dışında aklına eseni yapan, sinirli hareketleri nedeniyle yerel kanallarda mizah konusu olan bir kişidir. Bu da kendisine hep kaybettirdi. Tıpkı bu son olayda olduğu gibi...

Örneklemek gerekirse Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde antrenmanda kondisyonerle girdiği diyaloğu aklımda kaldığı kadarıyla aktarmak isterim:

Ceyhun Eriş: -Abi 20 dakika dedin 35 dakika oldu
Okay Çelik : -Ceyhun söylenme hadi devam
Ceyhun Eriş: -Ama abi olmuyo böyle ya antrenman uzayacak işimiz var,randevumuz var.
Okay Çelik : -Ceyhun geçen hafta gördük döküldün sahada be! Hadi söylenme çalış
Ceyhun Eriş: - Feshedicem sözleşmeyi gidicem abi ya herkes bana yükleniyo sanki tek başıma ben çıkıyorum maçlara...

Yukarıdaki diyalog Ceyhun'un neden bir türlü dikiş tutturamadığını açıklamaya yetiyor sanırım...

Bu ayrılışla birlikte Ceyhun kariyerinde 6. defa karşılıklı sözleşme feshederek takımı bırakmış oldu. Dile kolay. Bu her futbolcuya nasip olmaz :)

Kendi kendini bitirdin sevgili Ceyhun Eriş. Artık geriye dönüp "Neden" diye düşünmenin zamanı da çoktan geçti. Kariyerinin son yıllarında başarılar...

NisRoc
30.Nisan.2008, 15:22
1. Lige felan gider artık.. Yeri orası çünkü..

yunusgs
30.Nisan.2008, 18:58
İyi bir futbolcuydu ama son yıllarda futbolunda gözle görülür bir düşüş var.Bencede artık yeri 1.Lig.