PDA

View Full Version : Sinan Engin'den Bomba Açıklamalar

Fernando Gago
30.Nisan.2008, 08:35
http://img410.imageshack.us/img410/1686/17998ng5.jpg (http://imageshack.us)

Avrupa'da ülke ülke gezerek stoper arayan Menajer Sinan Engin, Lig TV'ye hedefini açıkladı:

Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'a konuşan Engin, "Savunmaya 2'si yabancı 3 futbolcu alacağız. Geri dörtlümüz fizik gücü kuvvetli rakibe az pozisyon veren bir yapıya sahip olacak" dedi.

Beşiktaş, Bursaspor maçıyla uzaklaştığı transfer havasına maçın bitmesiyle tekrar büründü ve çalışmalara bıraktığı yerden yeniden başladı. Avrupa'da ülke ülke gezerek stoper arayan Menajer Sinan Engin'in bu kez durağı Slovakya oldu. Engin'in Slovan Bratislava'nın Trencin'i 3 - 0 yendiği maçta Bratislava'nın 22 yaşındaki stoperi Martin Dobrotka'yı izlediği ortaya çıktı.

Engin'in 1. 83 boyundaki, 77 kilo ağırlığındaki Dobrotya'yı beğendiği, ancak son kararı vermek için bir kaç kez daha izleyeceği belirtildi. Engin, "Savunmaya 2'si yabancı 3 futbolcu alacağız. Geri dörtlümüz fizik gücü kuvvetli rakibe az pozisyon veren bir yapıya sahip olacak" dedi.

Menajer Engin, Gökhan Zan ile de sezon sonunda sözleşme yenileyeceklerini söyledi.

eXcitinG
30.Nisan.2008, 10:35
Demek oLuyor ki bir sağ, bir soL, birde göbek aLıcaz yabancı. Çok iyi haber.

Addolorato
30.Nisan.2008, 11:57
Tamam iyi güzel söylemişte bu adam hala akıllanmamış dobrotka mobrotka diyo...sizin takıma boumsong edmilson gibi adamlar lazım

Fıratcan Alçınkaya
30.Nisan.2008, 12:17
U.İnceman ile anlaşma sağlanmış kesin alıyoruz ßu arada...

Selman Ozturk
30.Nisan.2008, 13:18
U.İnceman ile anlaşma sağlanmış kesin alıyoruz ßu arada...

Uğur yıllardır ligimizde hakettiği değeri görememiş bir oyuncu. Özellikle oyun zekasını çok beğeniyorum. Cisse'den çok daha yararlı olacağına inanıyorum. Beşiktaş adına önemli bir transfer adımı olmuş...

DisCo
30.Nisan.2008, 13:46
Bir bölgeyi komple değiştirirken çok iyi seçim yapılması gerekir. Örneklersek Galatasaray'ın defansı komple değişti ve artık iyi seçimdenmidir, şansmıdır bilemiyorum ama o savunma yıllardır beraberlermiş gibi oynuyorlar. Beşiktaş bana göre yine herkesi gönder yerine alabildiğini al sistemini uygulayacak. Umarım yararlı olur.

Fernando Gago
30.Nisan.2008, 18:05
Gökhan Zan BJK'de kalacakmış + 3 4 isim daha geliyor Baki Gordon İ.Kaş İ.Üzülmez yolcu olabilir

KaPaLı
30.Nisan.2008, 18:09
Beşiktaş İbrahim KAŞ gibi çok yönlü ve genç oyuncuyu göndermekle hata yaptı bana göre. Sinan engin hala Stoper arayacağına Defansın Önünde oynayacak oyuncu bulmalı Cisse olmadığında Stoperden Toraman orda oynuyo bu sefer defans açık veriyo

anilton
30.Nisan.2008, 18:10
Şu takımdan Üzülmez,Tandoğan ve Baki gönderilip iyi bekler alınsında stoperde kim oynarsa razıyım...

GeNç KaRTaL
30.Nisan.2008, 21:34
Transfer hedefleri güzel,hoşuma gitti gerçekten.İnşallah o bölgelere adam gibi oyuncular alınır.Birde Uğur transferi gerçekleşirse tamamdır.Hücum olarak iyiyiz zaten,savunmayıda okeylersek daha güçlü bir kadro ile daha sağlam adımlarla hedefe varırız..

Tabii bunların olması için kaliteli isimler alınmalı,bunlar mümkün olduğunca erken tamamlanmalı.Çünkü uyum çok önemli.Sezon başına uyuma feda edemeyiz..

King_91
01.Mayıs.2008, 18:20
Bence beşiktaş biraz adı duyulmuş kaliteli oyuncular almalı defansa.Diatta geldi gitti,Shildenfeld(doğru mu yazdım bilmiyorum)adı sanı duyulmamış bir oyuncu ve hala kapalı kutu,şimdi de dobrotya demiş iyi oyuncu olabilir bir şey demiyorum ama bence beşiktaş daha tecrübeli ve kaliteli adamlar almalı

anil luque
01.Mayıs.2008, 20:00
ıyı guzel transfer yapılacak ama adı gecen oyuncular (ne kadar dogru bilinmez) vasat oyuncular bu yonetım hıc mı ders almıyor hatalarından anlamıs degılım! taraftar baskısından korkup transfer olsun dıye transfer yapılacaksa hıc yapılmasın daha ıyı Beşiktaş formasını taşıyabilecek ve Beşiktaş gibi bir kulübü hedeflerine taşıyacak oyuncular alınmalı yaşlı diye alınmayan legrottaglie (böle yazılıyo galiba :D) juvede banko oynuyor!