PDA

View Full Version : Sinan Engin: "Schildenfeld'i göndermiyoruz"

PesimiSTyLa
01.Mayıs.2008, 15:39
Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, dün Zagreb'de Hırvat basınına özel açıklamalarda bulundu. Engin, bazı futbolcuları canlı olarak izlemeye geldiğini belirtirken, Gordon Schildenfeld'i göndermeyi düşünmediklerini söyledi

goal.com ÖZEL HABER

Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'i Dinamo Zagreb'e satmak için Hırvatistan'a gittiği yönündeki haberleri yalanladı. Javno.com adlı internet sitesine özel açıklamalarda bulunan Engin, "Schildenfeld iyi bir oyuncu. Genç ve bacakları çok kuvvetli. Gerçek bir stoperde aranacak bütün niteliklere sahip. Takımızda yeralmasından memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

Dinamo Zagreb'in maçını izlemek üzere Hırvatistan'a geldiğini anlatan Engin; Luka Modric, Igor Biscan, Dino Drpic ve bazı başka futbolcuları da çıplak gözle izleme fırsatı bulunduğunu ifade ederek, "Dino Drpic'i almayı düşünmüyoruz. Onu gerçekten de transfer etmek istedik. Ancak (seyircilere kabaetlerini göstermesini kastederek) yaptığı hareketi gördükten sonra, transferi durdurduk" dedi.

İki hafta içinde yeni transfer!

Luca Modric'i beklediği kadar iyi bulmadığını anlatan Sinan Engin'in, önümüzdeki sezon için Tottenham'a çoktan imza atmış olan bu oyuncunun üzerinde neden bu kadar durduğu ise anlaşılamadı. Engin, Dinamo takımında kendilerini ilgilendiren başka bir futbolcu olduğunu, ancak bu oyuncunun ismini şimdilik zikretmek istemediğini ifade ederek, "Her şey iki hafta içerisinde netleşecek" dedi.

Beşiktaşlı yönetici, siyah beyazlı taraftarların kendilerinden çok şey beklediklerini bildiğini hatırlatarak, beklentilere uygun transferler yapacaklarını, ancak bunlar arasında Hırvat isimlerin bulunup bulunmayacağının şimdilik belirsiz olduğunu vurguladı.

KaPaLı
01.Mayıs.2008, 15:45
Luca Modric'i beklediği kadar iyi bulmadığını anlatan Sinan Engin'in, önümüzdeki sezon için Tottenham'a çoktan imza atmış olan bu oyuncunun üzerinde neden bu kadar durduğu ise anlaşılamadı.

şu cümlede saçmalamış adam dünyanın gelecek vadeden oyuncularından biri olarak gösteriliyo Mr. Sinan Engin adamı beğenmemiş.... Sen hiç biryere gitme Sinan engin otur kulubende oyuncu falan izleme Gordon'u izledin adam çok değişik futbolcu çıktı.

Fıratcan Alçınkaya
01.Mayıs.2008, 15:50
:zuhaha Allahım ya kimler yönetiyor bizi adam Modric'i beğenmiyor Avrupa ßoßan ile kıyaslıyor herifi...

Schildenfeld Diatta'da olan acele onda olmamalı seneye de takımda kalmalı ondan sonra karar verilmeli...

Fernando Gago
01.Mayıs.2008, 17:13
Transferleri Sinan Engin üstlenecekse seneyede BJK'nin işi çok zor :)

King_91
01.Mayıs.2008, 18:04
Sinan Engin var ya durduk yerde güldürdün beni tam güzel güzel okuyodum haklı falan da diyodum..vazgeçtim :D

GeNç KaRTaL
01.Mayıs.2008, 21:19
Gordon'u yollayamazlar tabii.O kadar para saydılar adama 6 ayda postalarlarsa çok eleştirileceklerini biliyorlar.Umarım takıma alışır ve seneye daha iyi bir performans gösterir..

TürkuAz
01.Mayıs.2008, 21:37
Luca Modric'i beklediği kadar iyi bulmadığını anlatan Sinan Engin'in

İlginç, gülüp geçin..

yunusgs
01.Mayıs.2008, 21:46
Gordon sıradan bir defanstan farklı değil bence Baki ile eşdeğer gönderilmesi gerekir.

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:29
Gereksiz tutuyorlar

Aykan19o3
03.Mayıs.2008, 15:53
Sinan Engin'le işimiz çok zor..

DisCo
03.Mayıs.2008, 20:18
Beşiktaş'ın yapması gereken 5-6 futbolcu alacağına, nokta bölgelere yıldız oyuncu transfer etmektir. Daha sonra Hırvatistan'dan, Portekiz'den, Danimarka'dan yıldız olabilecek oyuncuları bulmaktır. Direk gidip alakasız oyuncuları alınca ortaya fiyasko sonuçlar çıkıyor. Tabi konu Beşiktaş'la ilgili olduğu için zikrediyorum. Bütün takımlarımızda bu durum mevcuttur. Geçmişten ders alınıp alınmadığını ilerleyen zamanda göreceğiz.

deniz.91
03.Mayıs.2008, 21:02
Adam Modrici beğenmiyor.Sorsan Serdar Özkana değişmez:D

anilton
03.Mayıs.2008, 23:31
Adam Modrici beğenmiyor.Sorsan Serdar Özkana değişmez:D

Sen Modric'i canlı,90 dakika kaç kere izledinde bu kadar emin konuşabiliyorsun çok merak ediyorum?

Onurap
03.Mayıs.2008, 23:56
modric tootenhama gitti zaten bundan sonra beğensede anlamı yok..Ama bana göre gordon tam bir fiyasko..

NisRoc
04.Mayıs.2008, 01:40
Genç ve bacakları kuvvetli.. bir stoperde aranacak bütün özellikler var :P

Gerçekten Sinan Engin'le başı dertte beşiktaşın