Log in

View Full Version : Efsane Forma Emre'ye

DisCo
02.Mayıs.2007, 20:07
Galatasaray'ın 20 yılına damgasını vuran ve futbolu bıraktıktan sonra forması kimseye verilmeyen Bülent Korkmaz, veliahtını belirledi. 'Cengaver' lakaplı efsane kaptan, 3 numaralı formayı Emre Güngör'ün peformansı ve efendiliyle hakettiğini açıkladı.

G.Saray'da ’efsane yıldızlar’ arasına giren, hatta 3 numaralı forması, futbolu bıraktıktan sonra G.Saray’da kimseye verilmeyen ’unutalmaz kaptan’ Bülent Korkmaz, ‘veliahtını’ Emre Güngör olarak açıkladı. Sarı-kırmızılı takıma devre arasında A.Gücü’nden transfer edilen ve hemen formayı kapıp, sergilediği üstün performansla tüm G.Saray camiasının gönlünü kazanan Emre, Bülent Korkmaz’ın da ’hayranlıkla’ izlediği bir futbolcu.

‘HİÇ SORUN YAŞAMADI’
Korkmaz, Emre’nin sergilediği futbolu çok beğendiğini vurgulayarak “Emre, geldiği günden beri büyük bir çıkış yakaladı. Herkese de güven aşıladı. Bu nedenle Emre Güngör’ü ben de çok beğeniyorum. Onu Ümit Milli Takım’dan beri tanıyorum. Son derece efendi ve düzgün bir futbolcu. Ayrıca hırslı ve gözü pek. G.Saray formasını da, geldiği günden itibaren büyük bir başarıyla giyiyor. Adaptasyon sorunu da hiç yaşamadı. Eğer bu performansını sürdürürse, ben de 3 numaralı formamı, kendi ellerimle Emre’ye giydirmek istiyorum” ifadelerini kullandı

EMRE: BANA GURUR VERİR
Emre Güngör ise Bülent Korkmaz’ın bu sözleri karşısında “Eğer efsane kaptan Bülent Korkmaz bana 3 numaralı G.Saray formasını giydirir ve onun yerine oynamama izin verirse, dünyanın en mutlu insanlarından biri olurum. Benim için bundan daha büyük bir gurur ve mutluluk olmaz. Bu olay performansımın daha da artmasını sağlar ve beni motive eder” diye konuştu

HAGİ’NİN YERİ DOLMADI
Bu arada Romen yıldız Gheorghe Hagi’nin futbolunu bırakmasından sonra da 10 numaralı formasını 1 yıl kimse giymemiş, ardından Fatih Terim, Felipe’ye 10 numarayı vermişti. Daha sonra da G.Saray’da Hakan, Necati ve Lincoln 10 numarayı giydi. Ancak hiç biri Hagi’nin yerini tam anlamıyla dolduramadı.

Kaynak: Vatan

El Comandante
02.Mayıs.2007, 20:17
Kesinlikle dogru olur Emre´nin 3 numarali formayi almasi,kendisi takima transfer oldugunda burada diyorduk Bülent Korkmaz´a cok benziyor,onun velihati diye.Dedigimiz cikti iste. :)

Selman Ozturk
02.Mayıs.2007, 20:54
Kritik haftalara girdiğimiz şu dönemde futbolcuların üzerine gidilmesi çok da hoşuma gitmiyor. Emre gerçekten çok profesyonel bir oyuncu ancak ne olursa olsun bu kadar övülen bir insan mutlaka motive kaybına uğrar. Bu tür haberlerin sezon bittikten sonra yapılması en mantıklısı.

Saygılar güzîde Türk Medyası...

yunusgs
02.Mayıs.2007, 21:14
Yakışır Emre'ye o formayı hakkıyla taşır.

anilton
02.Mayıs.2007, 22:20
Bence Uğur Uçar hakediyor o formayı...

bursa_mc
02.Mayıs.2007, 22:22
Umarım o formayı hakeder..

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2007, 00:37
Selman abiye katılıyorum.Daha sezon bitmeden başladılar adamı etkilemeye.2 maç kötü oynayıncada nasıl yerin dibine soktuklarını çok iyi biliyoruz.

Fernando Gago
03.Mayıs.2007, 00:45
Galatasaray medyanın gözünde de şampiyon olduğu için hafta başından beri bu tip haberler hız kesmiyor gayet normalde

RaSenGan
03.Mayıs.2007, 01:01
Hakediyor 3 numarayı.En iyi şekilde de sırtında taşıyacaktır o numarayı.

PesimiSTyLa
03.Mayıs.2007, 01:02
3 Numara Uğur Uçar ın hakkı..

King_91
03.Mayıs.2007, 02:28
O kadar çok hakkımızda haber çıkıyor ki artık rehavete sokulmak için yapıldığına inanmaya başladım haberlerin..

deniz.91
02.Mayıs.2008, 14:20
Emre kaliteli bir isim gerçketen formayı giyebilir:)

El Comandante
02.Mayıs.2008, 14:23
Aslinda Ugur Ucar da var,kendisi Bülent Korkmazi idolu olarak belirlemisti,taraftarlarin büyük kismi 3 numarali forma icin Ugur Ucari uygun görüyorlar,ama ben gerek mevkisi,gerek oynayis stili,gerek azmi,hirsiyla Emre Güngörü Bülent Korkmaza cok benzetiyorum,3 numarali forma ona yakisir bence.

Ama Ugur Ucar da canimiz,cigerimizdir.Gelecegin kaptanlarindandir,büyük Galatasaraylidir.

Addolorato
02.Mayıs.2008, 15:41
Keşke Servete verilseydi:D

anil luque
02.Mayıs.2008, 20:02
emre böyle oynamaya devam ederse bu forma onun yasama hakkı gıbı bırsey olur yanı gayet dogal ve gereklı olur..

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:21
3 değil 10 lazım...