PDA

View Full Version : Mehmet Topuz, Cangele ve İvankov Kalıyor

deniz.91
02.Mayıs.2007, 20:41
Valencia'ya gitmiyor

Türkiye Kupası finalinden sonra Arjantinli yıldızı Franco Dario Cangele ve Bulgar milli takımının da tecrübeli file bekçisi Dimitar Ivankov'a imza attırmaya hazırlanan Kayserispor, kaptan Mehmet Topuz'un İspanyol Valencia takımına gideceği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Cangele'nin 2'si Arjantinli ve biri Türk olan 3 menajeri, Kayseri'ye gelerek Hilton Oteli'ne yerleşti. Sarı kırmızılı kulüp yöneticileriyle görüşen ve mukaveleyi 2 yıl daha uzatan menajerlerin de Bursa'daki Türkiye Kupası finaline götürüleceği belirlendi. Bu arada, kaleci Ivankov'un Bulgar menajeriyle de görüşülerek, sözleşmesi uzatıldı. Ivankov ile Cangele'nin kupa maçı dönüşü, imza atacakları ve ardından tatile gidecekleri bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma " Avrupa Kupası maçları için sezonu erken açmak zorunluluğumuz olacak. O nedenle elimizi çabuk tutup iç ve dış transferi, Süper Lig bitiminde sonlandırmak istiyoruz. Bazı yayın organlarında yer aldığı gibi kaptanımız Mehmet Topuz'a Valencia kulübünün transfer teklifi olmadı. Mehmet topuz'u kesinlikle satmayacağız. O da burada olmaktan çok mutlu. Gökhan'ın durumunu daha önce açıkladım. Hiçbir futbolcumuz bedava gitmez. Biz bu tarz acemlikler yapmayız. Kulübümüzü büyütmek için yıldızlara ihtiyacımız var ve bu oyuncularımızın yanına yenilerini koyacağız. " dedi

Öte yandan, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, sarı kırmızılı kulubü ziyaret ederek, Bursaspor maçı öncesi son antrenmanını izledi. Vali Bilici, sarı kırmızılı oyunculara " Hiç bir mazeret istemiyorum. Sadece, Türkiye Kupasını istiyorum. Sizlere çok ama çok güveniyorum. Tüm Kayseri kenti yayınızdadır. Yolunuz açık, şansınız bol olsun" şeklinde konuştu

02.05.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif

Kaynak : DHA

Onurap
02.Mayıs.2007, 20:49
3 oyuncuda çok kaliteli kalmaları kayseri için iyi olur..

NisRoc
02.Mayıs.2007, 20:58
Eyvah Eyvah.. Hurma şimdi başlar gene.. "VALENCIA'ya SATMIYORUZ" diye.. :)

Cangele
02.Mayıs.2007, 21:01
Satmıyoruz zaten kalacak kaptan:) yönetimi tebrik ediyorum Cangele'nin bonservisini aldıkları için İvankov'da kaldı çok iyi

yunusgs
02.Mayıs.2007, 21:13
3 oyuncuya da gelecek sezon ihtiyacı var Kayseri'nin kalmaları doğru bir karar.

Bordo61Mavi
02.Mayıs.2007, 22:10
Ben anlamiyorum ne yapcaklar yani bu futbolculari, bi futbolcu Valencia gibi bi buyuk klube gitmek istemezmi. Mutlu olmadigi yerde yeteneklerini nasil gelistirsin.

Cangele ve Mehmet yurt disina gitmeli, yuklu bi bonservisleride olur. Baskan biraz aklini kullansa Kayseri cok daha rahat ust siralara oynicak

anilton
02.Mayıs.2007, 22:17
Mehmet Topuz'un önümüzdeki sezon Kayserispor'da kalacağını düşünmüyorum...

bursa_mc
02.Mayıs.2007, 22:23
Futbolunu en çok beyendğim takımlardan birisi..Takımı bozmasınlar..

Cangele
02.Mayıs.2007, 23:12
Nerden çıkarıyon ibig61 mutlu olmadığını mutlu olmasa durmaz değilmi

Fernando Gago
02.Mayıs.2007, 23:57
Kayseri buna rağmen başarılı olamıyor bakalım seneye ne yaparlar ...

deniz.91
03.Mayıs.2007, 00:21
Kayseri buna rağmen başarılı olamıyor bakalım seneye ne yaparlar ...

Deniz başarı derken daha ne olsun ligi 3 sezondur ilk 5te bitiriyoruz bu sene türkiye kupasında finaldeyiz kupayıda alacz inşallah bence gayet başarılı bir sezon geçirdik

El Comandante
03.Mayıs.2007, 00:24
Kayserispor seneye sampiyonluga oynamak istiyorsa takimdaki en iyi futbolcularini satmamali,yok eger satarsa da cok iyi fiyata satmali ki yerine alabilecekleri kaliteli futbolcular olsun.

GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2007, 00:59
Bence Kayseri biz M.Topuz'a o kadar parayı vermeyi kabul etmişken kabul etmeli teklifi.3 taraf içinde hayırlı bir transfer olacaktır..

eXcitinG
03.Mayıs.2007, 01:23
Ben hiç bir oyuncusunda gözüm yokta. O cangeLe de vardı. Tüh onun imza atması iyi oLmamış :D

Aykan19o3
03.Mayıs.2007, 01:41
Kayserispor yerinde bir hamle yapmış

anil luque
03.Mayıs.2007, 01:48
kadrosu zaten cok ıyıydı kayserının aghahowa ve olembe transferlerı de gerceklesırse daha da ıyı olacak bu 3 oyuncunun kalması da cok ıyı

NisRoc
10.Mayıs.2007, 10:19
Kayseri bu sene şampiyonluğa oynar heralde :)

Cangele
10.Mayıs.2007, 16:26
Ben hiç bir oyuncusunda gözüm yokta. O cangeLe de vardı. Tüh onun imza atması iyi oLmamış :D

Diye diye göz değdirdin adamıma:mad::icon_smile: sakatlandı 4-5 ay yok :uzgun:

BlackEagle19o3
10.Mayıs.2007, 17:43
M.Topuz sezon sonu büyük ihtimal takımdan ayrılır.

deniz.91
10.Mayıs.2007, 18:09
M.Topuz sezon sonu büyük ihtimal takımdan ayrılır.

Kerem bu takımdan gitmek istiyorum diyecek en son kişilerdendir mehmet topuz kupa finalindeki seviçten ağlaması bunun en büyük göstergesi yönetim Topuz git demeden biryere gitmez

eXcitinG
10.Mayıs.2007, 18:39
Aa CangeLe sakatLandımı yahu, üzüLdüm bak.

Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2007, 18:43
Kayseri biraz daha zorlarsa çok daha iyi yerlere gelir şampiyon olması çok çok zor ama lig 4. veya 3. Türkiye Kupası kadro değeri ile istikrar yakalarsa 5.büyük olarak yerini alır..

Vieri
10.Mayıs.2007, 18:45
m.topuz u ellerinde tutmakta çok zorlanacak kayseri orası kesin ve tutarlarsa da yeni takviyelerle kayseri önümüzdeki sezon kafaya oynar, UEFA'da da ülkemiz adına güzel şeyler başarır. Burada şehir halkı kenetlenip yeni stadyumda takımını yalnız bırakmayıp yenilgide üzüntüde sabretmeli ve takımını sürekli desteklemeli.

deniz.91
10.Mayıs.2007, 18:45
Hayrettin abi malesef cangele 6 ay kadar sahalardan uzak kalacak o dengesiz pericmidir nedir ıonun yüzünden:(

King_91
10.Mayıs.2007, 19:19
inşallah m.topuz da satılmadığı için kaybolmaz kayseri'de..gerçi m.topuz kayseri'ye daha bağlı gibi..hem de kaptan..

ForsakeN
10.Mayıs.2007, 20:21
Kayseri Muslu,Olembe,Aghahowa,Mehmet Topuz,Cangele ile ilk3ü zorlayacaktır seneye bence

ThersoN
03.Mayıs.2008, 02:23
ne kadar daha kalabilirki bence gitsin daha da klas bir seviyeye yükselir

Cangele
10.Mayıs.2008, 11:32
Ne ayrılmasından bahsediyon ?