View Full Version : Şener’den Resmi Müjde
Varonil
08.Mayıs.2007, 05:04
Trabzon, Murat Kalkan ile anlaştı
Trabzonspor, Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giyen Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu Murat Kalkan ile anlaşmaya vardı.
Almanya'nın Stuttgart Kickers takımından 2004 sezonunda Gençlerbirliği'ne transfer olan Murat Kalkan, Kırmızı-siyahlı ekiple 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Kırmızı-siyahlı camiada 4 yılını bu sezon sonunda dolduracak olan Murat Kalkan için Trabzonspor'un devreye girdiği öğrenildi. İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bordo-mavili ekibin 22 yaşındaki oyuncuyla görüştüğü ve tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Bu sezon sonunda sözleşmesi biten Murat Kalkan'ın opsiyonu kullanmayacağı ve Trabzonspor'a imza atacağı ifade edildi.
İlk sezonunda, Gençlerbirliği PAF takımında forma giyen Murat Kalkan, 2. sezonunu Mardinspor'da kiralık olarak geçirdikten sonra, son 2 sezonda Gençlerbirliği Oftaşspor'da kiralık olarak forma giydi. Genç ve Ümit Milli Takımlar'ın da formasını giyen Murat Kalkan, genellikle savunmanın solunda oynamasına rağmen, orta sahada ve forvette de görev yapabiliyor.
07.05.2008
Kaynak : İHA
UlquioRRa
08.Mayıs.2007, 14:00
Rukav1ina'yı FM'de Galatasaray'a almıştım. Ordan tanıyorum. Kafa toplarında çok iyi. Gelirse Trabzon açısından müthiş olur.
Mr.CordiaL
08.Mayıs.2007, 19:20
Trabzon'un iyi isimlere acilen ihtiyacı vardır. Umarıum bu oyuncular Trabzon şehrine uyum sağlayıp faydalı olurlar ...
nekop
08.Mayıs.2007, 19:28
Murat Kalkan bence Türk olarak alabilecegimiz en iyi sol bek açıkcası bir Hayrettin yerine Murat alınsın bence...
Varonil
10.Mayıs.2007, 05:14
İbrahim Öztürk Trabzon'da
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Altay'ın savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ile anlaştı. Futbolcunun menajeri Tamer Özçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü ile anlaştıklarını ve bonservisi elinde bulunan futbolcunun, faks yoluyla 2 yıllık ön sözleşme imzaladığını söyledi.
Özçam, 27 yaşındaki savunma oyuncusunun, transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi sözleşme imzalayacağını belirterek, ''İbrahim iyi bir oyuncu. Trabzonspor, Türkiye'nin en iyi stoper oyuncularından birini aldı'' diye konuştu.
09.05.2008
Kaynak : AA
nekop
10.Mayıs.2007, 06:59
İbrahim Öztürk kim ? Adını ilk defa duyuyorum.
shamur1
10.Mayıs.2007, 07:06
Ne oluyor yahu İbrahim , Murat falan başka ... Hasan, Onur, Özkan vs başka kim var acaba.. Yok ya bu yönetimden de cacık olmayacak .. Gökdeniz'e yıldız demeyen başkanın getirdiği yada getireceği adamlara bak ..
SAİT71
10.Mayıs.2007, 08:41
İbrahim Öztürk Trabzon'da
http://www.sporx.com/images/1/29/4257_B_%C4%B0brahimozturk001.jpg
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Altay'ın savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ile anlaştı. Futbolcunun menajeri Tamer Özçam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü ile anlaştıklarını ve bonservisi elinde bulunan futbolcunun, faks yoluyla 2 yıllık ön sözleşme imzaladığını söyledi.
Özçam, 27 yaşındaki savunma oyuncusunun, transfer döneminin başlamasıyla birlikte resmi sözleşme imzalayacağını belirterek, ''İbrahim iyi bir oyuncu. Trabzonspor, Türkiye'nin en iyi stoper oyuncularından birini aldı'' diye konuştu.
Kaynak : AA
Daha önce KIRIKKALESPOR forması giyen oyuncuya başarılar dilerim. Çok kez canlı seyrettim. Kule gibi adamdır :D Altay'da da takip ediyordum. Çok gol çıkardı valla çizgiden. :D
Mevki: Defans
Doğum Yeri: Kayseri
Doğum Tarihi: 21.06.1981
Boy-Kilo: 1.87 – 80 kg.
Medeni Hali: Bekar
Öğr. Durumu: Lise
Beğendiği Tk.: Galatasaray
Örnek Aldığı Futbolcu: Ronaldinho
Oynadığı Takımlar: Kırıkkale, Karaman, Erciyes, Altay
Şampiyonluklar: K.Erciyes (Lig A), Karaman (3. Lig)
Hobileri: Uyumak, TV izlemek, internet
Hedefleri: Yaptığım işi en iyi şekilde yapmak.
10.Mayıs.2007, 08:43
Örnek Aldığı Futbolcu: Ronaldinho :D
Aykan19o3
10.Mayıs.2007, 08:59
Örnek Aldığı Futbolcu: Ronaldinho :D
ilginç :)
Fm'de Turkcell Süper Lig'de oynayabilecek düzeyde değil az önceki Altay kariyerimde 10 Dakikada 2 penaltı birden yaptırdı :) Ama kim bilir belki Trabzonspor'da parlar..
shamur1
10.Mayıs.2007, 09:09
Eğer bu transfer doğruysa yazıklar olsun diyorum Trabzonspor yönetimine . 27 yaşına gelmiş çıkış yapamamış tanınmayan 2.Lig futbolcusunu transfer edip de önümüze koyulması koskoca Trabzonspor camiası ve taraftarları ile alay etmekten başka şey değildir.
Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 4 1
TFF 3. Lig 16 0
TFF 2. Lig 78 8
Bank Asya 1. Lig 48 4
SAİT71
10.Mayıs.2007, 09:40
Eğer bu transfer doğruysa yazıklar olsun diyorum Trabzonspor yönetimine . 27 yaşına gelmiş çıkış yapamamış tanınmayan 2.Lig futbolcusunu transfer edip de önümüze koyulması koskoca Trabzonspor camiası ve taraftarları ile alay etmekten başka şey değildir.
Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
Türkiye Kupası 4 1
TFF 3. Lig 16 0
TFF 2. Lig 78 8
Bank Asya 1. Lig 48 4
Yaş konusunda bence 27 yaş çok yaşlı sayılmaz.. Süper Lig'e bu yaştan sonra uyum sağlar mı orasını bilemem ama oyuncu bence sağlam, son müdaheleleri yerinde, hava hakimiyeti olan bi oyuncu. Ön yargılı davranmayın derim çünkü. Yaşı genç olan G.Gönül'de bu oyuncudan farksızdı. Hemen ilk çıktığı maçta kendini göstermeyi başardı. Hayırlı olması dileğiyle...
shamur1
10.Mayıs.2007, 17:36
Elbette öyle ama 27 yaşındaki bir defans oyuncusu bu zamana kadar kendini gösteremiyorsa bırak büyük takımları Süper Lig'den herhangi takımın bile dikkatini çekemiyorsa kafalarda soru işareti bırakması da çok normal. İnş.. senin dediğin gibi olur.
nekop
10.Mayıs.2007, 22:08
Tühh ya keske hemen Fener maçına çıkabilseydi Erdinç'ten daha faydalı olurdu. :)
SAİT71
11.Mayıs.2007, 02:16
Tabi ki taraftarlar isim yapmış oyuncular, yıldızlar da istiyor ama en iyisi bekleyip görmek. İnşallah Trabzonspor'a hayırlı bir transfer olur :)
nekop
13.Mayıs.2007, 03:01
Spor sitelerinde İbrahim ile ilgili okudugum Altay taraftarının yorumları hep çok sevindirici çoğu ''İstanbul Takımları bu adamı nasıl farkedemedi'',''Sadri Şener müthiş bir iş yaptı.'',''Trabzonspor'da oynarsa seneye milli takıma kadar çıkabilir.'' Bana pek inandırıcı gelmedi ama demekki düşündügümüz kadar kötü bir isim degil.Bu defansta Erdinç oynadıysa İbrahim'de oynar. :)
jarosik_61
13.Mayıs.2007, 17:18
g.colman transferi olmuyo.futbolcunun eşi kızının rahatsızlığından dolayı başka bir ülkeye gitmeyi istemiyor yoksa futbolcu ile anlaşmıştık.ceyhun bugün ön protokol imzası atacak ve trabzonsporun oyuncusu olacak.rukavina ve mystroviç önümüzdeki hafta imza atması bekleniyo.florin cernat transferinden vazgeçildi.bunları dün yerel tvde lig tv trabzonspor muhabiri can karyağdı söyledi
Cyzio
14.Mayıs.2007, 01:57
Ceyhun Gülselam sözleşme imzaladı
Takımımız Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam ile sözleşme imzaladı.
Genel Saymanımız Mahmut Aksu’nun katılımıyla Almanya’da sözleşme imzalayan Ceyhun Trabzonspor forması giyeceği için çok mutlu olduğunu söyledi. Takımımız Ceyhun’la 3+1 yıllığına anlaşmaya vardı.
Ceyhun Gülselam Kimdir? 1987 yılında Münih’de doğan Ceyhun Gülselam 8 yaşında Bayern Münih altyapısında futbola başladı. 8 yıl bu takımın altyapısında futbol oynayan genç futbolcu daha sonra Almanya Üçüncü Lig takımlarından Unterhaching’e geçerek profesyonel oldu. 1.92 cm boyunda olan Ceyhun savunmanın göbeğinde ve ön libero mevkiinde görev alabilirken, Türkiye A Milli takım formasını ilk kez 26 Mart 2008 tarihinde Belarus ile oynanan dostluk maçında giydi.
Kaynak: trabzonspor.com (http://trabzonspor.com/manset.asp?MainID=448&PID=589&HaberID=38893)
El Comandante
14.Mayıs.2007, 02:00
Potansiyeli olan,iyi bir savunmaci.Hayirli olsun Trabzona.
bursa_mc
14.Mayıs.2007, 02:05
Umarım iyi araştırmışlardır..Hayırlı olsun..
Xipe Totec
14.Mayıs.2007, 02:08
umarım iyi yerlere gelir.. hayırlı olsun Trabzon a
Onurap
14.Mayıs.2007, 02:59
Ben pek beğenmiyorum bu adamı ama bakalım...
TürkuAz
14.Mayıs.2007, 03:36
Ben de pek beğenmemiştim milli takımda iken, umarım bana lafımı yedirtir.. :D
Varonil
14.Mayıs.2007, 03:44
Hayırlısı olsun Trabzonspor için.Potansiyeli olan ve gelecek vaad eden bir oyuncu.Umarım Trabzon'a ve Türk futboluna yararlı olur ..
shamur1
14.Mayıs.2007, 03:50
http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/d901d7d78df44e5fa14959be73e1916e.jpg
Defansın akıl adamı: Ceyhun Gülselam
Bayern Münih altyapısında geçirdiği 8 yılda dersine iyi çalıştığını hem Unterhaching hem de Ümit Milli Takım'daki performansıyla kanıtlıyor. Henüz 20 yaşında ama savunmanın göbeğinde büyük bir ustalıkla top kullanıyor. Bu becerisini iki ayağını da oyuna katabilmesine ve kulüp takımında ön libero olarak görev yapmasına bağlıyor.
Röportaj: İlker Uğur
İlk kez Ümit Milli Takımın Gürcistan'la deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı karşılaşmada seni sahada görmüştük. Onun dışında bize yabancı bir oyuncusun. Biraz kendinden bahsedebilir misin?
1987 Münih doğumluyum. 6 yaşımda futbola başladım. 8 sene Bayern Münih altyapısında oynadım. Daha sonra Unterhaching takımına geçtim ve orada profesyonel oldum. Almanya Üçüncü Ligi'nde oynuyorum.
Futbola nasıl başladın? Örneğin baban gelip seni seçmelere mi götürdü?
Evet. Sokakta arkadaşlarla futbol oynuyorduk zaten. Babam "Seni bir takıma yazdırayım mı?" diye sordu, ben de kabul ettim. O zaman bizim mahallenin takımına yazılmıştım. Daha sonra bir turnuva oynarken Bayern'in scoutları gelip beni izlediler ve takıma aldılar.
Forvette başladım, stopere kadar çekildim
En başından beri aynı mevkide mi oynuyorsun?
Çocukken tabii forvet oynuyordum ama sonra hep ön libero ve stoper oynadım. Çocukken gol atmak daha zevkli geliyor, o yüzden herkes forvet oluyor. Büyüdükçe hocalarım beni geriye çektiler yavaş yavaş. Stopere kadar geldim.
Sezon başında sizin takımın teknik direktörü Werner Lorant'tı değil mi?
Evet. Geçen sezonun sonlarına doğru gelmişti. Küme düştük. Sonra sezon başladı ve birkaç hafta önce de Lorant bizi bıraktı. Bırakırken "Dinlenmem lazım" diyordu ama bir hafta sonra Kasımpaşa'yla anlaştı.
Almanya'da Unterhaching forması giyen bir oyuncu olarak Türkiye'ye gelmek gibi bir hayalin var mı?
Var tabii. Oynadığım takımda en önemsediğim nokta kendimi geliştirecek ortamı bana sağlamasıdır. Bu Almanya'da da olur Türkiye'de de bambaşka bir ülkede de.
Ama bir adım atman gerekiyor sanki. Sonuçta Ümit Milli Takım oyuncususun ve 3.Lig'de oynuyorsun.
Çok doğru. Her futbolcu gibi hedeflerim var ve bu hedefleri gerçekleştirmek için bir adım atmam gerekli. Daha üst liglerde oynamam lazım ve bunu en kısa zamanda başarmayı umuyorum.
Almanya Üçüncü Ligi'nden Ümit Milli Takım'a gelmek de büyük başarı aslında.
Elbette. Ama geçen sezon takımım 2. Bundesliga'daydı ve ben oradan çağrıldım ilk kez. Daha önce U15'in Riva'da yapılan seçmelerine de katılmıştım. Ama ilk resmi maçım Ümit Milli Takım'a nasip oldu. Daha öncesinde genç milliliğim yok.
Almanya Milli Takımları seni çağırdı mı Milli Takım'da oynaman için?
Orada da seçmelere katıldım ama sadece Türk pasaportum olduğu için kabul etmediler. Ancak ben zaten Almanya Milli Takımları için oynamak istemiyordum. Türk Milli Takımı'nı tercih ettim.
Peki, ailen ne zaman gelmiş Almanya'ya?
Çok uzun zamandır Almanya'da yaşıyorlar. Babam İstanbul, annem Sakarya Hendek doğumlu. Türkiye doğumlular ama dedemlerle birlikte Almanya'ya gitmişler.
Ne işle uğraşıyorlar?
Babam Siemens fabrikasında çalışıyor, annem de işçi.
Altyapını Almanya'da almış bir futbolcusun ve senin gibi pek çok oyuncu Türkiye'de forma giyiyor. Biz de altyapımızın yeterli olup olmadığını senin gibi oyuncular üzerinden tartışıyoruz. Almanya'nın farkı nedir Türkiye'ye göre?
Bunu ben tam olarak bilmiyorum ama altyapı farkının bunun nedeni olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'deki kulüp altyapıları da son dönemde büyük aşamalar kaydetti bence.
Bir röportajında en mutlu olduğun anı Ümit Milli Takım'a çağrılman olarak nitelendirmişsin.
Evet. İnanılmaz bir duyguydu. Türkiye Milli Takımları forması giymek benim çok istediğim bir şeydi. Davetle çağrıldım ve bunu söylemek için Unterhaching'deki antrenörlerim de gelmişti. Ben de tabii çok sevindim. İzin de verilince hemen geldim Türkiye'ye.
En üzüntülü anın hangisiydi peki?
İkinci Lig'den Üçüncü Lig'e düştüğümüz zaman. 33. haftada oynadığımız Greuther Fürth maçında bir gol atmıştım ve takım maçı 2-1 kazanmıştı. Son hafta ise Hansa Rostock'la oynuyorduk. Zafer Yelen o takımda yer alıyordu ve bize frikikten bir gol atmıştı. O maçı kaybederek düşmüştük.
Sen iki mevkide de oynayabiliyorsun değil mi?
Evet. Hem ön libero hem de stoper oynayabiliyorum. Benim için hiç fark etmeyen iki mevki bu. Ön libero pozisyonunda topla daha fazla oynuyorsun tabii ki.
Uzun boylu futbolcuların teknik kapasitesinin yüksek olması birkaç istisna dışında pek sık görülen bir şey değildir.
Evet ama ben pek zorluk çekmiyorum ön libero mevkiinde. İki ayağımı da kullanabiliyorum.
Kendine örnek aldığın bir futbolcu var mı?
Zidane'ı çok beğeniyordum. Ama fizik olarak Vieira'ya daha yakınım herhalde. Lampard da çok beğenerek izlediğim oyuncular arasında.
Gol atabiliyor musun?
Geçen sezon İkinci Lig'de dokuz maç oynadım ve bir golüm var.
Almanya'da oynayan futbolcuların dertli oldukları bir konu var. Oradaki Türk futbolcuların altyapılarda çok şans bulurken yukarıya çıkarken bir ayrımcılık yapıldığını düşünüyorlar. Sen buna katılıyor musun?
Aslında bir bakıma doğru. Büyük takımlara baktığınız zaman eskisi kadar çok Türk oyuncu olmadığını görüyorsunuz. Gazetelerde bazen "Biz yetiştiriyoruz ama onlar Türkiye'yi tercih ediyorlar" diye yazılar çıkıyor. Böyle bir tepki var ve bence Türk oyuncu sayısının azalmasındaki neden bu olabilir. Türk oyuncu yerine altyapıdan Alman oyuncuları profesyonel yapmalarında bu bakış açısı etken olmuş olabilir.
Sen geleceğinden ne bekliyorsun?
Avrupa'da veya Türkiye'de inşallah büyük takımlarda top koştururum. Büyük takımdan da kastım daha ön planda olan, daha iyi desteklenen ve daha çok izlenen bir takım.
Türkiye'den teklif aldın mı hiç?
Almanya doğumlu çok oyuncu oynuyor Türkiye liglerinde. Bana henüz gelen bir teklif yok ama zaten ben değil menajerim ilgileniyor bu tekliflerle.
Boş zamanlarında neler yapıyorsun?
Yüzmeye gidiyorum. Ailemle vakit geçiriyorum. Ailemle yaşıyorum. Zamanımın büyük çoğunluğu futbolla geçiyor zaten.
Eğitimine devam ediyor musun?
Şu an meslek okulunda okuyorum. Emlakçılık üzerine. Son senemdeyim ve bunu tamamlamak istiyorum.
Almanya'da oynayan diğer Türk oyuncuları izliyor musun? Onların başarıları seni motive ediyor mu?
Tabii ki. Onların oynadığı maçları takip etmeye çalışıyorum çoğunlukla. Onlar gol atınca, başarılı olunca daha da çok seviniyorum.
Türk futbolu Almanya'dan nasıl görünüyor?
Türkiye Ligi artık çok göz önünde bir lig. En büyük liglerden birisi olarak kabul ediliyor. Avrupa'da yakalanan başarılar buna çok etki yaptı.
Sen herhangi bir Türk takımını tutuyor musun?
Yok hayır. Sadece oynadığım kulüple ilgiliyim.
Senin söylemek istediğin bir şey var mı?
Şu ana kadar çalıştığım her teknik adama teşekkür etmek istiyorum. Ben bir yerlere gelmişsem onların her birisinin bunda payı vardır. Ama en büyük pay babamdaydı. O benim futbolcu olmam için çok uğraştı.
Beğendiğin teknik adamlar veya taktikler var mı?
Temel 4-4-2 taktiğini ve Mourinho'yu beğeniyorum.
TFF TamSaha
Fernando Gago
14.Mayıs.2007, 03:51
Ersun Yanal gençleri iyi süzüyor milli takımda pek iç açıxı oynayamamıştı ama Ersun Yanal iştemişse iyidir ...
Addolorato
14.Mayıs.2007, 04:09
Milli takıma seçildiğine göre bi potansiyele sahip umarım trabzonda yükselip almanyanın yada daha iyi bi ülke ligine gider ve umarım bu transferden türkiye ve trabzonspor kazançlı çıkar
Professeur
14.Mayıs.2007, 04:11
Beyler benim pek fazla bir bilgim yok oyuncu hakkında.Hız olarak nasıl hızlı bir oyuncumu bence yavaş bir defans oyuncusu gitmez Trabzonspor'a.
GeNç KaRTaL
14.Mayıs.2007, 04:50
Valla ben seyretmedim.Son zamanlarda ismini bir çok kez duydum.Bayern alt yapısından gelişmiş olması bence çok olumlu bir referanstır.Hayırlı olsun..
nekop
14.Mayıs.2007, 04:50
Kendisini sadece Belarus maçında izledim.Milli takıma seçildigine göre boş bir oyuncu degil umarım varolanın üzerine koyup hem Trabzonspor'a hem Milli takıma katkı saglar. :)
Trabzonspor
14.Mayıs.2007, 04:54
ersun hoca genclerı yetiştrmede iyi biris bakalım hayırlı olur inş
anil luque
14.Mayıs.2007, 04:57
trabzon akıllı hamleler yapmaya basladı sonunda..
Aykan19o3
14.Mayıs.2007, 05:34
Hayırlısı Olsun, Trabzonspor adına güzel transfer
yunusgs
14.Mayıs.2007, 16:42
Güzel bir transfer genç bir yetenek.Trabzonspor için yararlı olacaktır.
shamur1
14.Mayıs.2007, 17:40
Colman’da ‘Eş’ krizi
Arjantinli futbolcu Gustava Colman transferinden umut kesilmeye başlandı. Bir haftadır süren yoğun temaslarda olumlu bir noktaya varıldığı belirtilmişti. Ancak önceki akşam Mali Sayman Mahmut Aksu, Teknik Direktör Ersun Yanal, Germinal Andwerpen’in Arjantinli futbolcusu Colman, eşi ve kulüp başkanıyla bir araya gelip yemek yediler. Bu yemekte Colman’ın eşi ikna edilmeye çalışıldı. Trabzon’da çok rahat yaşayabileceği belirtildi. Fakat Arjantinli futbolcunun eşinin gözyaşı dökerek, ‘Memleketimden çok uzakta olmak istemiyorum. Ben gelemem” dediği ifade edildi. Colman’ın da Trabzonspor yöneticilerinden özür dilediği kaydedildi. Buna rağmen Andwerpen Kulübü Başkanının, “Colman Trabzonspor’a gelecek” dediği bildirildi. Trabzonspor kurmayları ise, “Trabzon’a huzursuz gelecek futbolcu istemiyoruz” diyerek bu işe nokta koydukları kaydedildi.
İbrahim’le Maç Başı!
Trabzonspor’un Altay’dan transfer ettiği savunma oyuncusu İbrahim Öztürk ile 2 yıllık ön anlaşma yapıldı. Bonservisi elinde olduğu için kulübü Altay’a para ödenmemesi Bordo-Mavililer için bir avantaj olarak kabul edildi. İbrahim ile de yıllık 350 bin YTL’ye anlaşmaya varılırken, bu paranın da maç başına ödeneceği kaydedildi. 26 yaşındaki başarılı futbolcu’yu Bursaspor ve Konyaspor da transfer etmek istemiş ancak İbrahim tercihini Trabzonspor’dan yana kullanmıştı. İbrahim için referansı Altay’ın Trabzonlu eski teknik direktörü Ekrem Al’ın verdiği, daha sonra birkaç kez izlendiği ve, “Alternatif bir oyuncu olur. Hava toplarında etkili, yerden de sağlam bir görüntü veriyor” diye rapor verildiği dile getirildi. İbrahim’in önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Tecrübeli savunma oyuncusu İbrahim, “Trabzonspor benim ilk Süper Lig deneyimim olacak. Böylesine büyük bir kulüple anlaşırken hiçbir şekilde parayı konu bile etmem. Hedefim Trabzonspor’da oynamak olacak” şeklinde konuştu.
Alicanfmfan
14.Mayıs.2007, 17:56
Trabzon'a hayırlı olsun.Bakalım neler yapabilecek...
Cyzio
15.Mayıs.2007, 03:11
Tolgsa Seyhan ve Moawad ile yollar kesin olarak ayrılıyor..
shamur1
03.Mayıs.2008, 10:55
http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n2000/n1759/detail/Sener%E2%80%99den_Resmi_Mujde.jpg
Gustava Colman, Daniel Majstorovic, Ante Rukavina, Florin Cernat ve Ceyhun Gülselam ile anlaştıklarını açıkladı
Florin Cernat
http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n2000/n1449/detail/Cernat_Bitti_Sira_Colmanda.jpg
Daniel Majstorovic
http://www.fctwente.nl/images/upload/nieuws/2006-01-30-Majstorovic.jpg
Ante Rukavina
http://www.index.hr/images2/RukavinaHajdukV.jpg
Gustava Colman
http://www.sporza.be/polopoly_fs/1.158004!image/623392374.jpg
Ceyhun Gülselam
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_6200_15FAN12BUYUK-B-Y280.jpg
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yöneticiler tam 3 aydır futbolcu taraması yaptılar. Futbolcu İzleme Komitesi Üyeleri 150’nin üzerinde oyuncuyu takip etti. Sonra bunlar arasında beğenilenler Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından en az ikişer kez izlendi. Sonunda da alınması planlanan futbolcularla bağlantıya geçildi. Günlerden 7-8 futbolcunun işinin bitirilme aşamasına geldiği yazıldı çizildi. Ve önceki gün Yanal, “5 futbolcu bitme noktasında” açıklamasını yaptı. Dün de Başkan Sadri Şener, günebakış’ın sorularını yanıtlarken, tüm taraftarlara müjdeyi verdi. Şener, “Uzun süredir peşinde olduğumuz 5 futbolcuyla her konuda anlaştık. Kulüpleriyle işi bitirdik. Ön sözleşmeleri imzaladık. Sadece resmi imza kaldı. Transferi Mayıs sonuna kadar yüzde 90 oranında bitireceğimize söz vermiştik. Bunu yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.
‘Federasyon’a Gönderilecek’
Şener, “Hocamızın ve İzleme Komitesi Üyelerimizin tam not verdiği, transferini onayladığı Belçika’nın Germinal BA takımının Arjantinli ön liberosu Gustava Colman, İsviçre’nin Basel takımının İsveçli stoperi Daniel Majstoroviç, Hırvatistan’ın Hajduk Split takımının forveti Ante Rukavina ve Florin Cernat, Almanya’nın Ulterhaching takımının A Milli stoperi Ceyhun Gülselam ile ilgili hiçbir pürüz kalmadı. Kulüpleriyle de anlaştık, kendileriyle de imza attık. Şimdi liglerin bitmesini bekliyoruz. Yapacağımız tek şey bu futbolcuların sözleşmelerini Federasyon’a göndermek ve işi resmiyete dökmektir. Taraftarlarımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğiz. Transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncular takımımızın gücünü en az iki kat artıracaktır. Trabzonspor’u önümüzdeki sezon zirve yarışının içine hem de güçlü bir şekilde sokacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
İsaksson Girişimi Sürüyor
Başkan Sadri Şener, transfer çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini de dile getirirken, “Şimdi üzerinde durduğumuz farklı futbolcular var. Onlarla da ilgili sonuç alma aşamasındayız. Özellikle Türkiye içinden almak istediğimiz futbolcularla ilgili, kulüplerinin şu anda ligdeki durumu nedeniyle biraz bekliyoruz. Ama kısa bir süre içinde onlarla ilgili de sonuç alacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Sadri Şener’in, üzerlerinde durdukları isimleri söylememesine karşın Vestel Manisasporlu Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Fenerbahçeli Gökçek Vederson, Galatasaraylı Sabri, Ankarasporlu Özer Hurmacı, Gençlerbirliği’nden Engin Baytar ve Kerem Şenes, Ankaragücü’nden Gökhan Emreciksın, Kasımpaşasporlu Erhan Küçük ile birlikte Sivassporlu Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak’ın alınması için çalışıldığı kaydedildi. Bu arada Manchester City’de form giyen 26 yaşındaki İsveçli kaleci Andreas İsaksson için Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüzoğlu’nun temaslarını sürdürdüğü belirlendi.
Emurafu
03.Mayıs.2008, 11:32
Stoperde: Ceyhun ve Majstorovic süper oldu..İkiside hava toplarında baya etkililer..
Emre güngör gelmeden öcne ceyhunu çok istiyordum...Giray'a falan bence gerek kalmadı...
anilton
03.Mayıs.2008, 11:36
Eğer gerçekse bu haberler transferler müthiş.Özellikle Rukavina inanılmaz bir yetenek.Cernat müthiş bir on numara.Tam Trabzon'un aradığı tip bir oyuncu.Szymkowiak'tan doğan boşluğu fazlasıyla doldurur.Majsorovic'le devre arasında bizde baya ilgilenmiştik.Tecrübeli ve sağlam bir stoper...
Hayırlı olsun doğruysa...
shamur1
03.Mayıs.2008, 11:42
Rukavina için 2.5 m Euro bonservis ödeneceği gelen bilgiler arasında.. Son dakika da bir aksilik çıkmazsa Rukavina transferi gerçektende müthiş olur. Hem 21 yaşında hemde Hırvat olması Trabzon şehrine alışması ve uyum sağlaması adına çok iyi olur.. Ceyhun transferide bitti .. Ersun Yanal'da dün yaptığı açıklamada 5 oyuncuyla anlaştık demişti.. E artık bu saatten sonra alsınlar bu 5 oyuncuyu.. Bu rezilliği bir an önce kapatsınlar seneye umutlu bir şekilde girelim..
Varonil
03.Mayıs.2008, 11:43
Trabzon çok iyi oyuncularla anlaşmış gerçekten.Rukavina,Cernat,Colman,Majstrovic ve Ceyhun Gülselam çok iyi oyuncular.
Temasta oldukları oyunculardan da 2-3 tanesini alabilirlerse seneye çok iyi bir Trabzonspor seyredeceğiz gibi ;)
shamur1
03.Mayıs.2008, 11:47
Ayrıca Manisa'li Selçuk İnan da prensipte anlaşılan oyuncular arasındaymış.. Ahmet Nafiz Zorlu'dan garanti alınmış heralde.. Ancak resmi anlaşma için önümüzdeki haftanın bekleme kararı verildi.
Emurafu
03.Mayıs.2008, 11:48
Bu oyuncuların fm 2008'deki özelliklerini koyabilirmisiniz...
Özellikle colman,rukavina'nın:)..İşdeyimde bakma fırsatım yok:D
shamur1
03.Mayıs.2008, 11:57
Bu oyuncuların fm 2008'deki özelliklerini koyabilirmisiniz...
Özellikle colman,rukavina'nın:)..İşdeyimde bakma fırsatım yok:D
Colman çıkmadı bende ama Rukavina'nın ss si ..
http://future.kucukresim.com/uploads/ante-rukavina-p1bf7d.png (http://www.kucukresim.com)
anilton
03.Mayıs.2008, 11:57
Colman
http://www.resimeklee.com/resimyukle/757623colman.JPG
shamur1
03.Mayıs.2008, 12:00
Colman için ön libero diyorlardı adam oyunda AMC ..
Cyzio
03.Mayıs.2008, 12:02
Vay vay vay! Bu sene ki takviyeler muhteşem olacak.Eski günlerimize döneceğimizden şüphem yok..
Burak Duran
03.Mayıs.2008, 12:04
hayirlisi olsun... degisik oyuncular almislar bakalim basarili olabilecekler mi
anilton
03.Mayıs.2008, 12:05
Colman için ön libero diyorlardı adam oyunda AMC ..
http://www.resimeklee.com/resimyukle/594400njknlk.JPG
shamur1
03.Mayıs.2008, 12:14
Hmm ön libero da oynuyabiliyor demek ama oyundaki hali pek iyi değil.. Hayırlısı olur umarım bütün transferlerin tabi imzalar atıldıktan sonra..
anil luque
03.Mayıs.2008, 12:18
trabzon buyuk ısler pesınde umarım basarılı olur yonetımı
Fıratcan Alçınkaya
03.Mayıs.2008, 12:32
Gökdeniz'de iyi para kaldırdı TS Transferde harcamak için sıcak para vardır ve alınır bu adamlardan bir kaçı sanırsam...
El Comandante
03.Mayıs.2008, 12:35
Trabzonspor insAllah iyi bir transfer politikasi uygular ve alacagi futbolculardan iyi verim alir,böylelikle özledigimiz Trabzonspor geri döner.
Trabzonspor
03.Mayıs.2008, 13:29
transfer bıtmeden umutlanmıcam çünkü gecen sene nuri albayrak ta bole dıyodu ne adamlar yazıldı cızıldı maa goremedık hatta uzerıne elımızde olan yıldızlarıda sattıydı.marcelınho,stepanov,szmkovıak,fatıh bunlardan bırkacı.insaalah bu yonetımde ole fıyasko ısler yapmaz
issakson kulubunde mutsuz onun bu takıma gelmesi zor ama imkansız degıl insallah oda olurda tam bır takım olur kafaya oynarız artık ıyı oynayan bı takım ozledım
atay aktug zamanında 2004 ve 2005 de kafaya oynamıs ve ıkı sezondada 3 puanla sampıyonlugu kacırmıstık bole bı trabzon ıstıyorum sampıyon olamasada kafaya oynayan
shamur1
03.Mayıs.2008, 13:44
Önemli olan bu oyuncuları oynatabilecek bir teknik adamının olması. Ziya Doğan'ın eline verirsen Marcelinho,Szymkowiak,Stepanov , Yattara gibi adamları sonuç kaçınılmaz olur.. Şuan Trabzonspor onun aldırdığı kazma, işe yaramaz 2.sınıf oyuncuları takımdan yollamak için çaba sarfediyor.
Trabzonspor
03.Mayıs.2008, 14:01
şimdi ben burda zıya doganı savunmam ama o geldıgınde bu adamlar vardı ve ustune kımse oyuncu alırken o adama sormadı yada satarken de sormadı nurı aldı sattı kafasına gore takımı rezıl etmek ıcın elınden gelenı yaptı basardıda sımdı kımsenın gozunde ıyı bı takım degılız bunlar hep o nurı denen sahsın ıslerıdır neyse daha fazla konuşmıyım
Cyzio
03.Mayıs.2008, 19:59
şimdi ben burda zıya doganı savunmam ama o geldıgınde bu adamlar vardı ve ustune kımse oyuncu alırken o adama sormadı yada satarken de sormadı nurı aldı sattı kafasına gore takımı rezıl etmek ıcın elınden gelenı yaptı basardıda sımdı kımsenın gozunde ıyı bı takım degılız bunlar hep o nurı denen sahsın ıslerıdır neyse daha fazla konuşmıyım
Elinde Marcelinho-Musampa-Stepanov-Szymek-Yattara-Gökdeniz varken daha ne transferi isteyebilir bir teknik adam.Bu saydıklarımız Türkiye liginin tartışmasız mevkilerinde en iyi futbolcularındandı.Marcelinho'yu sol bek veya önlibero oynatıp, Stepanov'u kadroya sokmayıp yerine Tayfun'u koyup, Musampa'yı saçı uzun diye bir kez bile 11'e almayan adamın neyini savunuyorsun bana hala.Ayrıca takıma kazandırdığı kazmaları saymıyorum..
Yukarda yazdıklarımdan da Nuri üçkağıtçısını savunduğum anlaşılmasın..
DisCo
03.Mayıs.2008, 20:12
Doğrusunu konuşmak gerekirse daha önce hiç duymadığım oyuncular. Tabi duymamış olmam kalitesizler anlamına gelmiyor. Trabzonspor artık doğru transferler yapmak zorunda ve umarım bu transferler camia için olumlu adımlardır.
GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2008, 20:59
Ersun hoca ve yönetim kadroyu yeniliyorlar.Bu oyuncuların transferlerinin bitirilmiş olması güzel bir gelişme.Uyum sürecini azaltacaktır erken transferler.Oyuncuların iyi mi kötü mü olduğunu seneye görecez.Ersun hoca artık seneye Trabzon'u tepeye çıkarmasa bile iyi oyun oynatmalıdır.Başka bahaneside kalmamıştır..(Kadro kötü vs.)
YusufT
03.Mayıs.2008, 21:11
Rukavina'ya sadece 2,5M euromu...sasirdim..
Universal
03.Mayıs.2008, 23:27
Sadri Şener beğendiğim bir Spor Adamı. Trabzonspor için elinden geleni yapıyor. Trabzonspor'a eski gücünü getirtecek ve özlediği şampiyonluğu yaşatacaktır. Trabzon seyiricis artık beklemeli ve tribünlere koşarak takıma destek olmalı. Trabzon beş yıl içinde bugünden kat kat daha iyi yerlerde olacak.
Defuser
04.Mayıs.2008, 02:14
Trabzonspor'un gelecek sezon daha iyi bir takım olacağına inanıyordum zaten. Her sene şampiyonluk parolasıyla çıkıp orta sıra takımı olmaktan kurtulacaklar sanırım.
Bordo61Mavi
04.Mayıs.2008, 06:25
Valla coktandir Trabzonspor hakindaki bi haber beni bukadar mutlu etmedi.
Sampiyonlugu elbette istiyorum ama oncelikle bu ligin kaliteli olmasini istiyorum. Mesela son 2 haftaya girerken sadece sampiyonluga degilde 3culuk veya 4culuk icin bile savasilsin, en iyi sey ise hic bi takim sezon boyu hedefsiz kalmasin.
Trabzonspor
04.Mayıs.2008, 11:59
Elinde Marcelinho-Musampa-Stepanov-Szymek-Yattara-Gökdeniz varken daha ne transferi isteyebilir bir teknik adam.Bu saydıklarımız Türkiye liginin tartışmasız mevkilerinde en iyi futbolcularındandı.Marcelinho'yu sol bek veya önlibero oynatıp, Stepanov'u kadroya sokmayıp yerine Tayfun'u koyup, Musampa'yı saçı uzun diye bir kez bile 11'e almayan adamın neyini savunuyorsun bana hala.Ayrıca takıma kazandırdığı kazmaları saymıyorum..
Yukarda yazdıklarımdan da Nuri üçkağıtçısını savunduğum anlaşılmasın..
ıyıde orda dedım ıste ben zıyayı savunmuyorum dıe ama oyuncuları satanda alanda nuridir.ayrıca musampayı bı maç oynattı o da sol acık oynayan adamı ön libero oynattı verim alamdı orda ondan sora bu adam oynayamıyo dıe de kovdular.
takımın kuruş borcu yokken 50 tirilyon borca sokan takımın bu duruma dusmesındekı tek sebep nurıdır.ayrıca ziya dogan ne kadar kötü olursa olsun bize tr kupasını kazandırdı bunu yapan adam bıse bılıyodur dmektır ama sızın basarınızı engelleyen yönetıcıler olunca ne olursa olsun basarı gelmıo
hem her teknık adam her zaman iyidir diye bir kuralda yok örneğin mornho chelseayı hıc fınal oynatamadı sampıyonlar lıgınde ama bak grant fınale cıkardı belkıde kupayı alacak futbol bu hiç bişe belli olmaz
ayrıca ben ziya doğanı ve oyun sitilinde hiç sevmem
Emurafu
04.Mayıs.2008, 12:38
Dünkü maçta Cernat pas verdi,Rukavina gol attı:)
nekop
04.Mayıs.2008, 13:24
Cernat'ın mutlaka alınması lazım çok kaliteli bir oyuncu.Fakat digerleri hakkında pek bişey diyemeyecegim umarım faydalı olurlar.
shamur1
04.Mayıs.2008, 13:30
http://www.takagazete.com/haber_images/mansed_03052008.090526.jpg
Kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Trabzon kaleci ve sol kenar için hangi ülkeye uçak bileti gönderecek!
Majstoroviç’ten Geçit Yok
Trabzonspor yeni sezon için güçlü bir kadro kuruyor. Kaleci transferini sona bırakan Trabzonspor’da savunmanın en gerisinde Majstoroviç oynayacak. Önünde ise Ceyhun Gülselam görev yapacak. Tayfun ile Serkan sağ kenarı kullanacaklar. Orta sahada ön libero olarak Gustavo oynayacak, satılmazsa Hüseyin’de bu alana girmeye çalışacak.
Servisler Cernat’tan
Trabzonspor’un hücumdaki silahlarını ise Cernat, Rukavina ile Yattara olacak. Cernat yan topları ve frikikleri kullanacak. Selçuk ise taze kan olarak formayı sırtlayacak. Rukavina ise golcülüğünü gösterecek. Yattara da Umut’un oynadığı maçlarda da yine gol servislerini yapacak.
Sol Tarafta Sağlam Olacak
Şimdi Trabzonspor için sol kenar bekleniyor. Sol bek ve sol açık olarak kim alınacak? Trabzonspor kulübü uçak biletlerini nereye yollayacak? Yerli mi olacak, Avrupa’dan mı gelecek? Bunun içinde çalışmalar devam ediyor. Teknik Patron Ersun Yanal bu alanı da güçlü isimlerle dolduracak.
Trabzonspor
04.Mayıs.2008, 13:55
ibrahm akın sol acık oynar ama kalıtesınden bıraz suphem var beck'e de hayrettın alınsa cok guzel olurdu
shamur1
04.Mayıs.2008, 14:08
Sol açık Touluose takımından Gineli Fode Mansere.. Yattara'nın sol ayaklısı. Sağda Yattara , solda Mansere rakip defansı perişan eder.. Kaç senedir söylüyoruz bunu ..
PesimiSTyLa
04.Mayıs.2008, 14:14
Mansere eger doğruysa süper bir oyuncu. Sagda Yattara solda O Çok iyi işler yapar..
Trabzonspor
04.Mayıs.2008, 14:17
toulouse kotu durumda gelebılır(sankı bız cok ıyı durumdayız)ama cıdeen yatara ve o super olur :D
shamur1
04.Mayıs.2008, 14:18
Yok onu ben attım ortaya :) Gerçi 1-2 senedir gündemimize giriyordu ama şuan yok heralde bu oyuncu gündemde.. Google'a Mansare yazdığın zaman direk Trabzonspor ile ilgili haberleri çıkıyor :)
anilton
04.Mayıs.2008, 14:21
Mansare büyük ihtimalle Olympiakos'a gidecek...
shamur1
04.Mayıs.2008, 14:24
Olabilir Mansare transferi şuan gündemde yok. Ama benim Gürcü oyuncu beklentim boşa çıktı.. Çok büyük hayalkırıklığına uğradım .. :)
Trabzonspor
04.Mayıs.2008, 16:28
neyse alırlar bı sol kant oyuncusuda bakalım zılıcez gorcez
TR.CaPTaiN
05.Mayıs.2008, 20:17
Trabzonspor'un anlaştığı öne sürülen Germinal Beerschot takımının orta saha oyuncusu Arjantinli Gustavo Colman, kulübünde kalacağını açıkladı.
Belçika'nın resmi televizyonu VRT'nin teleteks safyasındaki haberde, bordo-mavililerin Arjantinli oyuncu için 2 milyon avro önerdiği ve kulüplerin anlaştığı, ancak Colman'ın eşiyle görüştükten sonra ailevi nedenlerle kulübünde kalma yönünde karar aldığı bildirildi.
AA
anilton
05.Mayıs.2008, 20:35
Trabzonspor’un ve Milli Takımın futbolcularından Hüseyin Cimşir’e Yunanistan’ın AEK takımı talip oldu. AEK takımının yöneticilerinin önümüzdeki hafta Trabzon’da oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına Hüseyin’i izlemek için gelecekleri öğrenildi.
Bu arada Trabzonspor’lu yönetici Mahmut Aksu MARATON.COM.TR’ye yaptığı özel açıklamada. “Arjantinli futbolcu Gustavo Colman transferi içinde biz Belçika Birinci Lig takımlarından Germinal Beerschot’lu yöneticilerle görüştük, anlaştık ve sözleşme imzaladık.”dedi.
Belçika kulübü Arjantinli futbolcuya Trabzonspor kulübüne gitmesi yönünde tebligat verdi.
Trabzonspor kulübü ise Colman’ın Belçika televizyonuna böyle bir açıklama yapıp yapmadığını araştırıyor.
Gelişmeler an ve an Maraton.com.tr’de olacak..
MARATON.COM.TR/ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU
GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2008, 00:12
Adam istemiyorsa işi yokuşa sürüklememek lazım.
TürkuAz
06.Mayıs.2008, 00:17
Bence alınan adamlar da abartılacak kadar kaliteli değiller, sadece Mansare'yi beğendim ben. Tabiki bu benim görüşüm..
shamur1
06.Mayıs.2008, 00:42
Mansere gündemde yok zaten.. Keşke olsaydı gerçi.