Log in

View Full Version : Lİder İlk Yenİlgİsİnİ Aldi !..

mustang
18.Şubat.2006, 22:18
Lider Fenerbahçe ilk yenilgisini Ankara'da aldı !.. Bu maça kadarki 3 galibiyetinin 2'sini Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı alan Ankaraspor, bir darbe de Fenerbahçe'ye vurdu !.. Sarı lacivertliler ligdeki 21. maçında yenilgiyle tanıştı..
Arkadaşlar maçın özeti şu:anelka,nobre,lucina ve diger fenerbahçeli futbolcular file önünde etkili olamadılar ve maçı kazanamadılar.Eger bu futbolcular file önünde iyi smaç yapsaydı kesin maçı çevirirlerdi.

mutlee
18.Şubat.2006, 22:24
yaw ne kadar seviyosunuz milleti provoke etmeyi.

Olmayan ofsayt bayraklari kalkti
Toplar cizigiyi gecmedi ama gecirildi
Ceza sahasin ustunde Ankarali bi oyuncu 'smac' yapti hakem kalkti anelkaya faul verdi.

Nobreye yapilan faullerin 3 te 1i verildi.

Hakem Ankarali Ahmet yildirim i 2 sari karttan atamadi.

simdi aslinda bizim de oturup aglamamiz lazim.
Bakalim basinimiz bu hakemi ne kadar konusacak.

RoCCo_42
18.Şubat.2006, 22:44

Ceza sahasin ustunde Ankarali bi oyuncu 'smac' yapti hakem kalkti anelkaya faul verdi.

Sen maçı izledin mi arkadasım.Eger izleseydin Hakeme söle yapdı böle yapdı diyene kadar ANELKA'yı elestirirdin.Son dakikada ANELKA O golü atamazsa kusura bakma maçı kazanmakda hakkın olmaz.Biz agladık mı susun diordunuz hadi sıra sizde siz aglayın biz size sus diyelim.Asıl provoke eden sensin.Sucu hakemde arayana kadar kendi oyuncularında ara.Daum'da ara.

Berkaiser
18.Şubat.2006, 22:46
Bundan sonraki tüm maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz artık.Ama ben Fenerbahçe'nin yine puan kaybedeceğini düşünüyorum.Umarım biz de Sivas'ı yeneriz de bu avantajı tepmeyiz.

mustang
18.Şubat.2006, 22:47
Arkadaşım benim kimseyi proveke gibi bir amacım yok sadece hakemler elleri görünce ortaya bu sonuç ortaya çıktı .Demek hakemler dogru düzgün maç yönetse fener daha ne yenilgiler alırdı.

Berkaiser
18.Şubat.2006, 22:48
Sen maçı izledin mi arkadasım.Eger izleseydin Hakeme söle yapdı böle yapdı diyene kadar ANELKA'yı elestirirdin.Son dakikada ANELKA O golü atamazsa kusura bakma maçı kazanmakda hakkın olmaz.Biz agladık mı susun diordunuz hadi sıra sizde siz aglayın biz size sus diyelim.Asıl provoke eden sensin.Sucu hakemde arayana kadar kendi oyuncularında ara.Daum'da ara.

Cihan Abi'ye katılıyorum.Suçu biraz da kendinizde arayın.Daum efendi de zemini kötü bulmuş,takım zemine alışınca iyi oynamaya başlamışlar.Biraz da kendinizde suç bulun.Bırakın bu saçmalıkları artık.:mad:

Neron_FB
18.Şubat.2006, 22:48
Ne yazıkki söylediklerim çıkıyo..Daha fazla puan kaybı bekliodum zaten bu yarıda..Umarım GS de kaybeder...Yenilgi yenilgidir bi bahane aramak istemiyorum..En azından hakemlerin Nötr olmuş oldukları görüldü..

Daum'a gelince, Tuncay gibi bi hırslı bi oyuncuyu asla çıkarmaması gerekirdi..Maçın kaderini değiştirebilecek biri..Bence Daum hatalıydı..

Nobre ise her zamanki gibi..Ne deyim ki daha..... Ankaraspor'u tebrik ederim..

Nuri Alco
18.Şubat.2006, 22:58

olmayan ofsayt bayrakları demişsin, tek pozisyon vardı oda çok bariz bi hata değildi aynı hizadan çıktılar. olabilecek makul bir hataydı.
çizgiyi geçmedi geçirildi dediğin tek pozisyon vardı o kararı yan hakemmi verdi bilmiyorum ama hakemin görmesi pek mümkün değildi.
Ceza sahası üzerinde Ankaralı oyuncu smaç yaparken Anelkanın faulünü görmedinmi? İlk pozisyonda Anelkanın faulü vardı hakem doğru karar verdi.
Nobreye yapılan fauller demişsin hiç katılmıyorum Nobrenin yanından hızlı bi şekilde geçsen duran top kazandırmak amacıyla bırakıyor kendini. Hakemin hatası faul vermemek değil Nobreye sarı kart çıkartmamaktı.

Oturup ağlamanızı gerektirecek tek durum var oda hakem hataları değil 6metre mesafeden nasıl kaçtı o goller diye ağlayabilirsiniz.
Maçı izledim hakem gayet iyiydi yüzde yüz hatasız bitircek diye bi durum yok, hakemlerde insan ama bariz yapılmış, kasten yapılmış izlenimi veren tek hatası yoktu. Tebrik etmek lazım.

Provoke olayınıda hiç anlamadım üstündeki mesajla uzaktan yakından alakası yok ne anladında öyle yazdın emrak ettim.

10_Osmanozc
18.Şubat.2006, 23:00
Yine Fenerbahçe maçını izledim yine puan kaybettiniz:)
Namağlup gitmeseydiniz Ankaraspor'un yenmesini isterdim.Gıcık oluyo bu takıma.Giray Bulak'ı da tebrik ediyorum.
Ayrıca Fenerbahçe'nin penaltısı verilmedi ben öyle gördüm.

senderson
18.Şubat.2006, 23:19
Rüştü artık jübilesini yapsın....Yeter yaw git evine yat sen

Neron_FB
18.Şubat.2006, 23:21
Rüştü artık jübilesini yapsın....Yeter yaw git evine yat sen
Defans görevini yapmıyosa saçma hatalar yapıyosa Rüştü-Volkan N'apsın??

Eray Dengiz
18.Şubat.2006, 23:51
Ya biz istediğimizi aldık :) Umarım Fener böyle devam ederken bizde Galatasaray olarak yenmeye devam ederiz.. Teşekkürler Ankaraspor ;)

EreN
18.Şubat.2006, 23:57
oof of :(...
Hakem berbattı...

TüMeR_yAğıZ
19.Şubat.2006, 00:08
Geçmiş olsun.Aramıza hoşgeldn fener :D

Neron_FB
19.Şubat.2006, 00:12
Hoşbulduk BJK :D

ertyq
19.Şubat.2006, 00:26
zil takıp oynarsınız artık (feneri sevmeyenler)

Nuri Alco
19.Şubat.2006, 01:09

:) o kadar abartmaya gerek yok daha çok yenilir fener bu halde.

francesco10
19.Şubat.2006, 01:34
Hoşbulduk BJK :D

yok bilader bizle boy ölçüşebilmeniz için daha çok yenilmeniz lasım :)

allahm yaaa bizde napalm gülerz ağlanacak halimize, kahretsn :(

ankaraya tebrikler, gs ve fener bu yarı çok puan kaybederler, alttaraf çok daha karışık

VoLkaN BaROs
19.Şubat.2006, 01:37
Yine Fenerbahçe maçını izledim yine puan kaybettiniz:)
Sen her hafta seyretmeye çalış Fener'in maçlarını osman emi :)

Ankaraspor güzel bir galibiyet aldı kutlarım. Galatasaray inşallah bu fırsatı da elinin tersiyle itmez. Bak geçen puan kaybından sonra kazansaydık şimdi liderlik maçına çıkacaktık... Neyse 1 puana inecek olma ihtimali de iyidir...

Selman Ozturk
19.Şubat.2006, 02:05
Ya çok korkuyorum Sivas'a puan kaybedeceğiz diye...Çünkü Fenerbahçe ne zaman puan kaybetse bizimkiler "Bak Fener'de kaybetti biz kaybedersek kıyamet mi kopacak 4 puan nedir ki ileride kapatırız" gibisinden saçma düşüncelere kapılarak puan kaybediyorlar...İnşallah bu fırsatı tepmeyiz ama bana puan kaybedeceğiz gibi geliyor..Ak sakallı dede söyledi :D İnşallah şaka yapmıştır :D

Eray Dengiz
19.Şubat.2006, 02:07
Ya çok korkuyorum Sivas'a puan kaybedeceğiz diye...Çünkü Fenerbahçe ne zaman puan kaybetse bizimkiler "Bak Fener'de kaybetti biz kaybedersek kıyamet mi kopacak 4 puan nedir ki ileride kapatırız" gibisinden saçma düşüncelere kapılarak puan kaybediyorlar...İnşallah bu fırsatı tepmeyiz ama bana puan kaybedeceğiz gibi geliyor..Ak sakallı dede söyledi :D İnşallah şaka yapmıştır :D

Ya Demirhan ağzını hayrı aç allah aşkına :D
Yok yok yenecez Sivas'ı ahanda buraya yazıyorum

Zaradene
19.Şubat.2006, 03:40

hobaaa oynamaz mıyım ya :) ilk defa fenerin futbol maçını izledim(daha öncekiler voleyboldu :) ) ondada yenildi guzelmiş valla bu iş ehehe

Hububat_Fiyatları
19.Şubat.2006, 04:25
walla benim çok umurumda değil fb şamp olmuş gs olmuş hepsi aynı bu arada ankara wederson sayesinde kazandı iki asist de ondan

perpetua
19.Şubat.2006, 08:18

Bence ilk sari yanlisti. Serkan Ahmet Yildirm'a carpip kendini yere atti yoksa Ahmet Yildirim'in bir tesebbusu yoktu.

Ikinci hareket sari kartlikti ama hakem atladi. Bir bakima iki yanlis dogru oluverdi.

comandante
19.Şubat.2006, 11:40
Ya Demirhan ağzını hayrı aç allah aşkına :D
Yok yok yenecez Sivas'ı ahanda buraya yazıyorum

ağzını hayra aç abi hayrı diil:D

sivas yanılmıyorsam 9 maçtır kazanamıyor.galatasarayda da eksikler düzeldi alırız diye düşünüyorum maçı.

babam yurtdışında mesaj attı dün maç nooldu diye.cevabı mutlulukla yazdım ne güzeldi yaaa:D:D:D

Laz_Asker_61
19.Şubat.2006, 13:02
olamaz yaw namağluplüğünü biz bozacaktık ama olsun bizde devamını getiririz
hakeme suç bulmaya çalışan fenerliler geçmiş maçlara da şöyle bir baksınlar

mutlee
19.Şubat.2006, 13:32
Yanlis anlasildim, kimse hakem suc bulmadi.
Zaten beraberlikten fazla haketmedik.
Benim demek istedigim, hatalar hep biz lehimize olmuyor aleyhimize de oluyor.

comandante
19.Şubat.2006, 13:48
fenerli futbolcular da nobreyi resmen dövdüler falan demiş ben öaçı izlemedim var mı cidden böyle birşey?

Dreamania
19.Şubat.2006, 15:18
Fenerbahçe'nin bu ligde yenemeyeceği takım yoktur,bir kaza olmuştur,olabilir.
Bana kimse ankaraspor top oynadı da yendi demesin,diyemez!
Bazen oluyor böyle şanssızlıklar,futbolcular baskı altında,her hafta değişik birşey bulunuyor Fenerbahçe'yi karalamak adına.
Bayram etsinler!

tolginho
19.Şubat.2006, 15:52
Lig sonuna kadar Fenerbahçe olsun Galatasaray olsun, puan kaybedeceklerdir. İşte düşme potasında olan Rizespor (hoş olmayan mı var burada), çıktı yendi Beşiktaş'ı üste fırladı, keza Ankaraspor için de geçerli.

BJK maçı öncesi 16. olan Rizespor şu an 11. sıraya tırmanmış. Ligin dibi bu kadar sığ oldukça alttaki takımlar her maça asılacaklar. Bu da üstteki takımlar için puan kaybetme tehlikesinin artması demek. Bu yüzden her maçı alacağız şampiyon olacağız gibi söylemler rasyonel değildir.

Nedvedmania
19.Şubat.2006, 16:10
bence fener bu maçyta çok kötü oynadı hep ankara spor atak yaptı ee bende ankara sporlu olarak tabiki bu skora çoooook sevindim

perpetua
19.Şubat.2006, 19:01
fenerli futbolcular da nobreyi resmen dövdüler falan demiş ben öaçı izlemedim var mı cidden böyle birşey?

Gelecek bir kac hafta Nobre'ye faul yapildigi konusunda hakem 100% emin degilse faul karari vermez kolay kolay. Ne de olsa artik sabikali. Macta bazi pozisyonlarda Nobre'ye faul vardi ama hakem vermedi. Bazi pozisyonlarda ise Nobre kendini birakti ve hakem yine vermedi.

mutlee
19.Şubat.2006, 20:13
GErcekten cok cirkinlik yapti Ankarali Futbolcular.
Alex resmen hurriyetden dayak yedi.

TüMeR_yAğıZ
19.Şubat.2006, 21:30
Neyse dilerim Fener bizim gibi bir seri yakalar :D devamını biz getireceğiz inşallah haftaya :D

bursa_mc
19.Şubat.2006, 21:30
çok normal aslında daha once yenilgi alacaklardı ama HAKEMLER saolsun

Laz_Asker_61
19.Şubat.2006, 22:19
konyada başlayacaktı şimdi başladı geç oldu vü güç oldu

Nedvedmania
19.Şubat.2006, 22:32
fener yanildi ama galatasaray yine değerlendiremedi bunu

Kerim Kerimov
19.Şubat.2006, 22:44
Neyse dilerim Fener bizim gibi bir seri yakalar :D devamını biz getireceğiz inşallah haftaya :D

Bu beşiktaşın serisinin ne zaman sona erceğine bağlı ;)

Bednarx
20.Şubat.2006, 10:56
Evet Yenildik Arkadaşlar!Ne var ki bunda?Bir takım hem de deplasmanda mağlup olamaz mı?Bu hafta kedi stadımızda;dolu tribünlerimizle birlikte Beşiktaş'ı yeneceğiz.Bu hafta biraz daha dikkatli olunduğu takdirde galip gelmek kolay olacaktır.Her Zaman Destek;Tam Destek!!!Haydi Fenerbahçe!(//g) :p

mustang
20.Şubat.2006, 14:24
Evet aranıza kayserispor'u alırmısınız? eger fener ve gs böyle puan kayıplarına devam ederse kayserispor aralarına gelir

TüMeR_yAğıZ
21.Şubat.2006, 16:12
Bu beşiktaşın serisinin ne zaman sona erceğine bağlı ;)

:) Allah'ın izniyle bizim serimiz bu hafta sizi yenerek sona erecek.Sizinki daha yeni başladı.Başarılar dilerim tekrar :D

lord_of_terror
22.Şubat.2006, 16:28
Fener yenildi ama biz kazanamadık.