Log in

View Full Version : Karan'dan Olay Sözler...

a.arıcı-11
04.Mayıs.2008, 10:09
'Sezon başında Fenerbahçe'den, devre arasında Beşiktaş'tan teklif aldım. Ama kabul etmedim.' 'Fener, transferde büyük paralar harcıyor. Ama yabancıları çok kaliteli. Carlos'un gelmesi büyük olay.' 'En büyük hayalim, futbolu bıraktıktan sonra sinemada Fatih Sultan Mehmet'i canlandırmak.'
4.5.2008

‘Gönüllerin şampiyonu’
Aslan'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, ligin bitimine 2 hafta kala, şampiyonluk yarışından özel hayatına kadar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Kupayı biz kucaklarız, ama gönüllerin şampiyonu Sivasspor olur” diyen tecrübeli oyuncu, “Büyük bir sürpriz yaptılar. Onları kutlamak lazım. Ama ligin bitiminde gülen taraf biz oluruz” ifadesini kullandı. Karan, Fenerbahçe’nin ise transfere büyük paralar harcadığını, ama bunun karşılığında çok kaliteli yabancılara sahip olduğunu söyledi.
‘Demek ki beğeniyorlar’
Roberto Carlos transferinin ciddi bir imaj başarısı olduğunu kaydeden Karan, “Dünyaya malolmuş bir futbolcu. Türkiye için de iyi bir reklam aracı. Bence çok kaliteli ve bir o kadar da mütevazı. Onun Türkiye’ye gelmesi bile büyük olay” diye konuştu. Sarı-Kırmızılı oyuncu, transferle ilgili olarak şunları kaydetti: “Ben Fenerbahçe ile anlaşmadım. Onlar sezon başında beni istedi, devre arasında ise Beşiktaş istedi. Bu çok normal, demek ki oynadığım futbol beğeniliyor...”
‘Bir dizide oynamıştım’
“Tam 8 yıldır Galatasaray’da oynuyorum. Futbolu bırakacağım takım Galatasaray olur. Takımımı seviyorum, taraftar da beni seviyor. Yüreğimle oynuyorum ve buradan ayrılmak istemiyorum; tabii kovulmadığım sürece... En büyük hayalim, futbolu bıraktıktan sonra Fatih Sultan Mehmet’in hayatını canlandırabileceğim bir filmde rol almak. Almanya’da 7 yaşındayken bir çocuklara yönelik bir dizide oynamıştım. Çok keyifliydi. 12 yıldır futbol oynuyorum, hiç havaya girmedim. Boş konuşmayı sevmem.”

Kaynak:Fanatik

Fernando Gago
04.Mayıs.2008, 10:45
Çok güzel konuşmuş diğer takım taraftarları tahrik etmeden gerçekleri söylemiş

Defuser
04.Mayıs.2008, 11:00
Yahu şu bizim milletteki padişah sevdasını anlmadım gitti.Ben şahsen illa tarihi bir karekter canlandıracak olsam bu sadece MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olur;;)

Ümit çok efendi bir oyuncu herkesin örnek alması gerekli. Galatasaraylı'lığın hakkını veren bir oyuncu.

GeNç KaRTaL
04.Mayıs.2008, 11:21
Ümit Karan çok güzel konuşmuş.Gündemdeki konulardan objektif olarak bahsetmiş ama bana uydurma gibi geldi.Röportaj dediğin daha uzun olur.Böyle bir kaç başlığa 1-2 yorumla olmaz.Eğer antreman sonrasında basın mensuplarıyla kısa bir konuşma olsaydı ajanslarada yansırdı diye düşünüyorum.Belki gerçekten bu sözleri sarfetmişte olabilir..

TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2008, 12:41
Yahu şu bizim milletteki padişah sevdasını anlmadım gitti.Ben şahsen illa tarihi bir karekter canlandıracak olsam bu sadece MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olur;;)

Ümit Karan'ın dediği gibi Sivasspor gönüllerin şampiyonu oldu, büyük ihtimalle Galatasaray da lig şampiyonu oldu. İnşallah sinema hayalleri gerçekleşir.
[/FONT]

El Comandante
04.Mayıs.2008, 12:45
Güzel konusmus Ümit Karan bence de.Gercekleri söylemis.

yunusgs
04.Mayıs.2008, 13:01
Çok güzel söylemiş Ümit ağzına sağlık.

Selman Ozturk
04.Mayıs.2008, 13:15
Arkadaşlar lütfen konuyu saptırmadan yazalım yorumlarımızı. Tarihle ilgili polemikler devam ederse konuyu kapatmak zorunda kalacağım. Lütfen yorumlarımıza dikkat etmeye özen gösterelim.

DisCo
04.Mayıs.2008, 14:00
Anket bölümü bulunuyor. Orada açarsınız idolünüz kim diye tartışırsınız. Konu gerçekten ilginç bir yere gelmiş.

Ümit Karan'ın çok iyi bir golcü olduğunu düşünüyorum. Yaptığı bu açıklamalarda düzgün açıklamalar olmuş. Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör veya yorumcu olmak yerine oyunculukla ilgili bir seçim yapması genele oranla farklı bir seçim olmuş. Bu açıklama üzerinede kimi canlandırmak istediği sorulmuştur mutlaka ve bu cevap gelmiştir. Orada hasta birini, fakir bir aile babasınıda diyebilirdi neyse. Son olarak Galatasaray'da kalışı bizim açımızda iyi oldu.

PesimiSTyLa
04.Mayıs.2008, 14:03
Çok doğru konuşmuş Ümit. Kimseye satasmamış, dogru düzgün efendi efendi röportaj yapmış...

Selman Ozturk
04.Mayıs.2008, 14:12
Tarihi polemikler içeren tüm mesajlar silinmiştir. Devam edildiği taktirde 3. uyarı olmaksızın konu kapanacaktır. Lütfen sadece konuyla ilgili yorumlar yapmaya özen gösteriniz.

PesimiSTyLa
04.Mayıs.2008, 14:21
Yalnız konuda o yazan not orda durdukca tartışmanın önüne gecilmez. Arkadas Röportajda ne bulsam da onu alıp cımbızla ceksem gibi bir tavır sergilemiş :)

Sekopej
04.Mayıs.2008, 14:25
Onu da editledim. Neyse yazacaklarım vardı da daha datartışma çıkar diye yazmıyorum.

Böyle bir röportajı Sivas maçı kampında mı vermiş acaba?:p Gazetenin uydurması olsa da ortamı germeyecek şekilde yapılmış bir haber, gerçekten Ümit söylediyse de tebrikler ona da.:)