PDA

View Full Version : betis

OnuldinhoHizmet
04.Mayıs.2008, 16:23
arkadaşlar betis le yeni bir kariyere başladım ve ligin 10. haftasındayım 6. sıradayım ama 2. ile aramda önümdekilerle aramda fazla fark yok ve çok güzel bir oyun sergiliyorum her maçta ancak taraftar ve futbolcular takımın lig deki konumundan hiç memnun değil futbolcularda ufuk kaygılarında hep aynı ve taraftarda şikayetçi bunun nedini betis in 100. yılını kutladığı için mi? yoksa sezon başında şampiyonluk hedef dediğim için mi? yoksa başka bir neden mi?

DisCo
04.Mayıs.2008, 16:40
6. sırada olduğun için başarısız olarak görülüyorsun. Oyuncularda bunu dile getiriyorlar. Arada fazla puan farkı yok demişsin ancak istersen 1 puan fark olsun yinede 6. sırada olduğun için başarısız sayılıyorsun. Buda oyunun hatalarından birisi bana göre.

KaPaLı
04.Mayıs.2008, 16:45
Kulubun özel yılı olduğu için senden büyük başarılar beklerler. O yüzden futbolcuların üzgün oluyodur.

OnuldinhoHizmet
04.Mayıs.2008, 16:52
Kulubun özel yılı olduğu için senden büyük başarılar beklerler. O yüzden futbolcuların üzgün oluyodur.

medyanın tahmini 15. ben şuan 5. sıradayım 12 hafta geçti ne diye şikayetçi oluyorlarsa bu takımla ilke sezonda uefa bile büyük başarı bir sobis var iyi denile bilecek ama işin zevki de burda ortaya çıkıyor ama saçma bir hata...

mgokalparslan
04.Mayıs.2008, 18:35
medyanın tahmini 15. ben şuan 5. sıradayım 12 hafta geçti ne diye şikayetçi oluyorlarsa bu takımla ilke sezonda uefa bile büyük başarı bir sobis var iyi denile bilecek ama işin zevki de burda ortaya çıkıyor ama saçma bir hata...

yönetim daha fazla transfer bütçesi versin diye başlangıçta hedef olarak şampiyonluğu seçtiysen olabilir

OnuldinhoHizmet
04.Mayıs.2008, 18:56
yönetim daha fazla transfer bütçesi versin diye başlangıçta hedef olarak şampiyonluğu seçtiysen olabilir

öyle düşünerek yaptım ama pişman oldum alışkanlık olmuştu orada hep şampiyonluğu seçmek birden bende basmıştım topu topu 3 milyon$ dolar için...:mad:

Mr.CordiaL
04.Mayıs.2008, 19:52

Evet o yüzden olmuştur. Benim başıma da aynı olay gelmişti. ...

yunusgs
04.Mayıs.2008, 23:56
Hedef şampiyonluk dediysen ve bunda 12 haftada bir yol katedemediysen yani 6. sıradaysan bunu taraftarlar ve oyuncular başarısızlık olarak görüyorlardır.