Log in

View Full Version : Manisa Oyuncularını Satmaya Hazır

El Comandante
06.Mayıs.2007, 22:58
Selcuk Inanin Trabzona geldigi söyleniyor,ama bu haber gercek degilse,yönetim Selcuk´u almak icin ugrasmali,kadromuza katmaliyiz kendisini.

TürkuAz
07.Mayıs.2007, 00:35
Selçuk İnan'ı alalım adam her maç iki atıyo bize :D
Ehuehuehu, güzel yorum hakikaten.. :)

Bordo61Mavi
07.Mayıs.2007, 00:55
Selcuk bize gelsin GS ye yine 2 tane atsin :D

anil luque
07.Mayıs.2007, 03:02
ugur ınceman'ı ne yapacaksak artık..! selcuk ınan'ı alalım daha ıyı

GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2007, 02:42
Selçuk İnan ve Uğur İnceman'dan 1 sini mutlaka almalıyız.Hatta 2 sini alırsak ekstra iş yapmış oluruz..

Varonil
08.Mayıs.2007, 02:45
Önümüzdeki sene ülkemizi Avrupa Kupalarında temsil edecek olan Anadolu kulüplerimiz bu oyuncuları mutlaka kaçırmamalı.Özellikle Sivasspor en kötü bir Burak Yılmaz'ı,Selçuk İnan'ı kadrosuna katmalı ..

BlackEagle19o3
08.Mayıs.2007, 02:51
Biz de Selçuk ve Uğur'u almaya hazırız:)En az birini...

Fernando Gago
06.Mayıs.2008, 00:49
Süper Lig'e veda eden Vestel Manisaspor'un başkanı Kenan Yaralı, oyuncularının bedelini getiren kulübe satılacağını söyledi.

Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı kulübün menfaatleri doğrultusunda kadrolarındaki oyuncuları satacaklarını söyledi. Bank Asya 1. Lig'in zorlu olduğunu bildiklerini ve yeni sezon için kaynak yaratmaları gerektiğini söyleyen Yaralı oyuncularına henüz resmî teklif gelmediğini söyledi.

Yeni hazırlık lazım

Uğur, Burak, Selçuk, Ufuk, Kalabane ve Borbiconi gibi sezon boyunca ismi transfer dedikodularında geçen oyuncuların, belirlenen rakamlar getirildiği takdirde satılacak. Yönetimin yeni sezonda devam edip etmeyeceği konusunda bir netliğin olmadığını söyleyen başkan ligden düşmenin herkesi üzdüğünü ancak yeni bir lig için hazırlık yapılması gerektiğini söyledi.

goal.com

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 01:00
diğer takımların insafına kaldı 1.Lige düşünce bu adamların maaşlarını vermek zorlaşacak zaten Vestelde sponsorluğunu çekti bu adamları bedellerinin altına alır isteyen mecbur satacaklar...

PesimiSTyLa
06.Mayıs.2008, 01:08
Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ı Galatasaray'da görmek isterim. Özellikle Selçuk İnan'ı.

Burak Antalyada iken de istiyordum olmamıştı (=

İyi oyuncular süper lig takımları tarafından alınacaktır...

anilton
06.Mayıs.2008, 01:10
Beşiktaş'ta Uğur İnceman'ı almaya hazır...:)

Bordo61Mavi
06.Mayıs.2008, 02:48
Trabzon alsin Selcuku, Burak ta cimboma yakisir bizde oyniyamaz

remake
06.Mayıs.2008, 14:39
Holosko iyi ki gelmiş Beşiktaşa:=)

Veya keske bekleseydik. Holosko'yu yari fiyatina hem de Burak ve Koray'i vermeden alirdik.

deniz.91
06.Mayıs.2008, 14:43
Holosko gelmesyedi manisa düşmezdi belkide:D

Melekovic
06.Mayıs.2008, 14:43
Ama madalyanın diğer yüzü var.Holosko oynasaydı şu an ekstra 7-8 puan alabilirlerdi ve son 3'te yer alan başka takım olabilirdi.Yani Beşiktaş yine zarar etmiş olmuyo:)

Aynı anda yazdık ben dilek tutmaya gidiyom:D:D:D

bursa_mc
06.Mayıs.2008, 16:47
Burak Bursa'ya geliyormuş galiba..

Melekovic
06.Mayıs.2008, 16:49
Bir gazetede Adnan Sezgin'in ağzından Selçuk'la anlaştık diye yazmıştı.Bu senenin medya oyuncağı Selçuk olacağa benziyor.Ben Selçuk kadar Sezer'i kimin alacağını düşünüyorum.Sezer ara transferde gitti mi gitmedi bilmiyorum ama o çocuğa sempatim var:D

El Comandante
06.Mayıs.2008, 16:51
Bir gazetede Adnan Sezgin'in ağzından Selçuk'la anlaştık diye yazmıştı.Bu senenin medya oyuncağı Selçuk olacağa benziyor.Ben Selçuk kadar Sezer'i kimin alacağını düşünüyorum.Sezer ara transferde gitti mi gitmedi bilmiyorum ama o çocuğa sempatim var:D

Fm06 da baya iyiydi,oradan kalmis olmasin sakin :D

Melekovic
06.Mayıs.2008, 16:54
Fm 2008'de de CA sı yanlış hatırlamıyorsam 140 civarı Barancım:D:D:D Yoksa lig versiyonundamıydı onu kontrol edeyim:D

Fm 2007 de ortasahamı 3.sezonda Selçuk ve Sezer ile kurmuştum iyi iş yapmıştık demek ki alırsak ikisini hayallerim gerçek oluyor:D:D:D

DisCo
06.Mayıs.2008, 17:33
Sivasspor'da alabilirse bu oyunculardan bir kaçını daha da güçlenebilir. Umarım büyük takımlar yerine anadolu ekiplerimiz bu transferleri gerçekleştirir.

King_91
06.Mayıs.2008, 17:54
Selçuk İnan'ı alalım adam her maç iki atıyo bize :D

Universal
06.Mayıs.2008, 18:16
Manisa bu oyunculardan iyi para kazanacağı ortada. Kazanılan bu para ile Süper Lig'e çıkabilecek bir kadro kurulabilinir. Umarım bu oyuncular büyük takımlara değilde Sivasspor, Kayserispor gibi takımlara gönderilir artık ligimiz dört büyük egemenliğinden kurtulmalıdır.