PDA

View Full Version : Son 5 sezonun en iyisi

TürkuAz
07.Mayıs.2007, 00:43
Gelişime açık diyorsunuz ; iyi güzel. Ancak bu Ertuğrul Sağlam'ın gelişmesi demek aradan bir 5 yıl daha geçmesi gerek demektir. Tecrübeyi BJK'de kazanacaksa, o da gidici olur belki seneye..

Tigana ile karşılaştırılması yanlış bence, onun gibi olması mümkün değil..

Bordo61Mavi
07.Mayıs.2007, 00:54
Ertugrul hocayi bu sezon gercekten begendim, tum sorun her sezon oldugu gibi yonetimde. Transfer yapmak icin transfer yapiyolar, Gordonu nerden buldular halen anlamis degilim

anil luque
07.Mayıs.2007, 02:17
Beşiktaş için 70 puan hiçbirşey!!

GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2007, 03:19
Bu sezon çok iyi işlerede imza atabilirdik ama her şey istediğimiz gibi gitmedi.Cl'de 1 puan daha fazla alsak yolumuza devam edecektik.Tigana'nın UEFA'da neler yaptığınıda biliyoruz..Ligde başımıza gelenler ise malum..

Evet Ertuğrul hoca şu an bir Tigana olmayabilir ama ileride 10 tigana olma potansiyeli kendisinde mevcut.Umarım bu sezon yaptığı hatalardan ders çıkarır ve seneye bu hataları en aza indirger.O zaman başarı mutlaka gelecektir.

Beşiktaş stajyer kulüp değildir deniliyor.Evet bu söze katılıyorum.Keşke Ertuğrul hoca yerine Luce gelseydi ama getiremedik işte.Ertuğrul hocayı seçtik ve onunla yolumuza devam etmeliyiz.Ben bıktım artık her sene yeni bir hoca görmekten.Ertuğrul hocanın başarılı olup olamayacağını en az 3 yılda anlarız bence.Eğer baktık 3 sezon sonrada değişen bir şey yok o zaman yollarız..Ben hocamızın arkasındayım..

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 11:24
Son 5 sezonun en iyisi

http://www.sporx.com/images/1/29/9219_B_ErtugrulSaglam141.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, siyah-beyazlı kulüpte son 5 sezonun en başarılı hocası oldu.

Sezon başında büyük bir risk alarak başkan Yıldırım Demirören'in takımın başına getirdiği Sağlam ilk sezonunda 33 lig maçında topladığı 70 puanla son 5 sezonun en başarılı teknik adamı olarak sivrildi. 2002-2003 sezonunda 85 puanla şampiyon olan Beşiktaş daha sonraki sezonlarda hep 70 puanın altında kalmıştı. Kartal 2003-2004 sezonunda 33. haftada 62, 2004- 2005 sezonunda 33 haftada 68 puan, 2005- 2006 sezonda 33 haftada 51 ve geçen sezonda 33 haftada Tigana'yla 61 puan toplamıştı.

UEFA İÇİN PARMAK HESABI

Puan olarak 5 sezonun en iyi ismi olan Sağlam ile Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezon da yola devam kararı almıştı. Bu arada Beşiktaş UEFA Kupası için parmak hesabı yapmaya başladı. Kartal, Vestel'i yener Sivas'ta puan kaybederse, UEFA vizesi gelecek. Ya da Beşiktaş, Sivas'ın attığından 4 fazlasını atarsa, yine UEFA Kupası'nın yolunu tutacak.

extensor
06.Mayıs.2008, 11:44
puanla başarılı olunmuyor ertuğrul sağlam tiganının parmağı olamaz

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 11:59
ama üzerine koyuyor bence E.Sağlam Tigana boş adam değildi elßette ama Ertuğrul hoca yerinde saymıyor her gün daha iyiye gidiyor bence...

Selman Ozturk
06.Mayıs.2008, 12:27
Genel olarak başarısız olmasa da bu kadroyla herhangi bir hocanın da 70 puanı toplayabileceğine inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık da Ertuğrul Sağlam'ın otoritesini sarsan bir başka mevzu.

Netice itibarıyle Sağlam ile devam edilmesi doğru.Zira hatalarından ders alabilen bir teknik adam. Ancak çok da başarılı olduğunu söylemek mümkün olmasa gerek.

eXcitinG
06.Mayıs.2008, 12:27
Tiganadan daha da iyi oLacak, Tigana gibi sabit fikirLi bir hoca değiL en azından, geLişime açık, sürekLi kendisini geLiştiren bir yapısı var ki bu onu daha özeL kıLıyor.

Universal
06.Mayıs.2008, 13:54
Ertuğrul Sağlam ilk kez üst düzey bir kulüp yönetiyor. Bu göz önüne alınması gereken bir faktör. TSL'de böyle bir kadro ile yapabileceğini yaptı. Bu kadar puan toplamak zor bir iştir. Şampiyonlar Liginde ilk kez mücadele eden bir teknik adam ve grubunda güçlü takımlarla eşleştiği için altı puan ile sonunvu bitirdi. Ama görün bakın ki altı puan toplayan çoğu takım grupta üçüncü olup UEFA'ya devam ediyor. Beşiktaş'ın en şansızlığı olsa gerek.

extensor
06.Mayıs.2008, 14:09
geçen yılki takımı mustafa doğanlarla bakilerle lig 2. si yapıp lig kupasını kazandırsın ertuğrul sağlam ondan sonra konuşuruz sağlammı tiganamı diye
son 5 yılıntartışmasız en başarılı teknik direktörü beşiktaş adına tiganaydı

Melekovic
06.Mayıs.2008, 14:17
Ertuğrul Sağlam hatalarından ders alan bir insan.Bence teknik bilgisi çok iyi ama oyuncu transferi konusunda çok zayıf.Bence artık denilenleri dinleyip sadece futbolcuları istediği mevkileri söyleyecektir ve işinin ehli insanlar öneride bulunup aldırtacaklardır.

Puan konusu her zaman her şeyi belli etmez.Rasim Özkara idi galibe sezonu 80 civarı bir puanla ikinci bitirip görevine son verilmişti yanlış hatırlamıyorsam :) İstikrar en iyisidir.Geleceği gördüler ve onun üzerinde ısrar ediyorlar.Yeter ki doğru transferler yapılsın Beşiktaş'ta,gerisi gelir.

deniz.91
06.Mayıs.2008, 14:46
Ertuğrul hoca bizde yaptığı hataları bjkdede yapıyor tabi bjkde yaptıkları daha çok göze batıyor

Melekovic
06.Mayıs.2008, 14:52
Ne bu böyle Öz Koç Hakiki Koç gibi yazmışım.Rasim Kara olacaktı:D:D:D

El Comandante
06.Mayıs.2008, 16:03
Ertugrul Saglam cok hatalar yapti bu sene,ama sabit fikirli olmamasi,genclerle iyi diyalogu olmasi,karakter bakimindan düzgün olmasi ve gelecek vaadedetmesi taraftarlar tarafindan gelecege umutla bakilmasini sagliyor.Bence de Ertugrul Hocayla devam edilmeli.

Fernando Gago
06.Mayıs.2008, 16:54
Yinede iyi sayılmaz bence bu başarısı (!) yabancı teknik direktörlerin başarısızlığından kaynaklandı ...

BlackEagle19o3
06.Mayıs.2008, 18:02
Beşiktaş Kulübünde şampiyonluk dışındaki dereceler başarısızlık olarak nitelendirilir;)Ama ben yine de hocamıza güveniyorum,sürekli kendini geliştiriyor, seneye de Ertuğrul Hocamızla devam edilmeli...

anilton
06.Mayıs.2008, 18:05
Ertuğrul Hoca'ya güveniyoruz ve arkasındayız.Umarım bu sene onun için bir tecrübe olur ve bu hataları önümüzdeki senelerde en aza indirger...