Log in

View Full Version : West Ham Kancası

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2007, 05:01
İyide para veriyorlar valla.Bence hem Bursa için hemde Muhammet için iyi bir transfer olabilir..

Xipe Totec
07.Mayıs.2007, 18:24
gelecek içinde bi umut.. Türkiyede yetişen oyuncuların dışarıya sık sık gitmesi güzel olur.. iyi de para veriyorlar..

KaPaLı
07.Mayıs.2007, 18:38
Ben böyle gençlerin gönderilip kendilerini daha iyi geliştirmelerinden yanayım. Beşiktaşlı Muhammed (Barcelona) - Batuhan (Man. City) - Muhammet Demir (West Ham). hem kendilerini geliştirip hemde o ülkenin dilini öğrenirler. West Ham'ın ne kadar iyi alt yapısı olduğunu biliyoruz. Barcelona alt yapıdan çıkardığı oyuncuları ya kendisi oynatır yada başka büyük takımlar onları kapar. Man. City yine her sene mutlaka alt yapıdan 4-5 oyuncu kadrosunda bulundurur. ne diyelim inş. Bursa Bjk'nin yaptığı hataya düşmez.

El Comandante
07.Mayıs.2007, 18:45
Bursaspor satsin onu,yetenekli bir futbolcu,ileride büyük futbolcu olur.

bursa_mc
07.Mayıs.2007, 18:47
Hem Muhammet kazanır hemde Bursaspor

remake
07.Mayıs.2007, 18:47
Ben bu "yurt disina gitsin kendisini gelistirsin" dusuncesine katillmiyorum. (En azindan buyuk) Takimlarimizda akademisyen hocalarimiz var, dunya kalitesinde tesislerimiz var, genclere git gide daha cok onem veriliyor (bkz: BJK kadrosu, GS kadrosu, Bursaspor kadrosu vesaire...). Neden gul gibi cocuklarimizi yurt disina gonderiyoruz ki? Biz bu cocuklari yetistirmezsek, yetistirmeye calismassak bizim altyapilarimiz ilerleyemez. Eger buyuyup yildiz olacaklarsa kendi ulkelerinde olsunlar.

bursa_mc
07.Mayıs.2007, 18:48
Bursaspor'un bu seneki iskelet kadrosu gençlerden oluşucak..

remake
07.Mayıs.2007, 18:54
Bursaspor'un bu seneki iskelet kadrosu gençlerden oluşucak..

Bursa bu sezon da takip edebildigim kadariyla epey bir genc oyuncu oynatti.

deniz.91
07.Mayıs.2007, 20:54
Genç yşta oraya gitmesi iyi olur

yunusgs
07.Mayıs.2007, 21:02
İnşallah gider daha iyi bir eğitimle süper bir futbolcu olur.

bursa_mc
06.Mayıs.2008, 13:32
West Ham United'ın, Bursasporlu Muhammed Demir'i transfer etmek için 1 milyon sterlini gözden çıkardığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Antalya'da devam eden 17 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası'nı takip eden İngiliz kulübünün temsilcileri, Muhammed Demir'i mercek altına aldı.

Türk Milli Takımı'nın dün Hollanda ile yaptığı maçta güzel bir oyun sergileyen ve bir gol atan Muhammed, West Ham United'ın temsilcilerinin gözüne girdi. Muhammed için olumlu referanslar alan West Ham United Kulübü yöneticilerinin, genç futbolcuyu transfer etmek istediği ve bu transfer için bir milyon sterlini (yaklaşık 2 milyon 500 bin YTL) gözden çıkardığı bildirildi.

West Ham United, İngiltere'de dünyanın çeşitli ülkelerinden genç futbolcuları transfer edip bir süre kadrosunda tuttuktan sonra Chelsea, Arsenal, Manchester United ve Liverpol gibi dev kulüplere satmasıyla biliniyor.

RoNNiE91
06.Mayıs.2008, 13:45
Çocukta iş var demek ki.İngilizler takip ettiğine göre.

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 13:54
Dün gece bende gördüm bu haberi..

Umarım Bursa inat etmez gönderir çocuğu...