PDA

View Full Version : Ligin enleri

Bordo61Mavi
07.Mayıs.2007, 00:53
Bence cok dogru tespitler olmus, bizde turksportal olarak kendi aramizda boyle bi yazi cikarmamiz lazim :D

anil luque
07.Mayıs.2007, 02:30
aygün kendini begendıremeyen derken o kadar ıs yapıp da teknık heyete yaranamayan topcu olabılır taraftar begenmıyor manasında degıl yanı :D ayrıca guzel bır lıste

GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2007, 06:21
Devre arası düş kırıklığına Gordon'da eklenebilir..Güzel bir liste olmuş.M.Demirkol'un düşüncelerine değer verir,saygı duyarım..

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2007, 06:46
Tribün ve Kalecisine katılmıyorum.

Bu sezon Sivas'da oldukça fazla sayıda forma buldu AKIN VARDAR.

Burak Duran
07.Mayıs.2007, 06:46
ben yilin futbolcusunu tartisirim :) gerisi bence iyi

LaigLeNoiR
07.Mayıs.2007, 06:57
Ayrıca Petkoviç geride kalan 33 haftada 21 kez Sivas kalesini korumuş.

shamur1
07.Mayıs.2007, 07:52
Yılın en iyi gideni : Gökdeniz Karadeniz .. süper bir tespit adam öyle bir gittiki arkasından bakakaldık ..

IcedEarth
08.Mayıs.2007, 04:36
Bence çok saçma olmuş, büyük kısmına katılmıyorum. Futbolun bu kadar içinde olan bir adamın bence böyle istatistikleri sezon sonunda yapmalıydı ve kesinlikle daha objektif olmalıydı. Mehmet Demirkol'u çok beğenmiyorum zaten futbol bilgisi açısından.

extensor
08.Mayıs.2007, 08:11
i.b.b ye abdullah avcıya hiç değinmemiş bu yanlış oldu

bursa_mc
12.Mayıs.2007, 19:44
TFF İzinsiz pankart açmaktan Bursaya 60 Bin YTL para cezası veriyor aynı problemden BJKye 30 Bin YTL veriyor. Ortalıgı karıstırma niyetinde değilim ama artık bunları tartısmayalım lütfen..

Coşkun Bursaspor pankarttan dolayı 30 bin lira ceza aldı..Diğer 30 bin niye verildi onu bilmıyorum..Fakat Bursa'daki maçta Beşiktaş futbolcuları Ruhunuz Yeter pankartıyla çıkmışlardı ve oda izinsiz bir pankarttı..Beşiktaş o izinsiz pankarttan sadece komik bir ceza aldı..1000 Ytl..Peki şimdi benım anlamadığım aradaki 29 Bin lık fark neden??

ThersoN
12.Mayıs.2007, 20:01
akıllı genç işinin eri bir adam, bazı takımların tarafında satın alınmış şaşalı eski futbolcu-hakem sonradan yorumcu olmalardan çok farklı.. listesine katıldım, iyi liste

Cyzio
13.Mayıs.2007, 00:57
1-2 konuda ayrı düşünsemde diğer seçimleri gayet yerinde olmuş..

Mr.CordiaL
13.Mayıs.2007, 05:19
Türkiye'deki en iyi futbol yorumcularında biri bence. Tespitleri de çok yerinde.

Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 05:24
Hangi konuda?

Kötü olduklarına dair mi? Artık geçelim bunları. Küfürse sadece bursada olan bişey değil,kavga ise sadece bursada olan bişey değil. En büyük gerçek ki her maç full çeken bir seyircisi var Bursanın. Bursanın adı cıkmıs bir kere.

TFF İzinsiz pankart açmaktan Bursaya 60 Bin YTL para cezası veriyor aynı problemden BJKye 30 Bin YTL veriyor. Ortalıgı karıstırma niyetinde değilim ama artık bunları tartısmayalım lütfen..

yok ya bursa ile ilgili değil desibel rekoru kırdıklarımız felan filan :0:

nekop
13.Mayıs.2007, 06:31
Yılın kalecisinin yarım sene oynamayan Petkoviç olması ilginç... :)

shamur1
06.Mayıs.2008, 15:21
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/37625_1_071227120941.jpg

Bu bir yazı değil. Şahsi bir değerlendirme. Benim aklımda kalanlar sadece. Unuttuklarım kusura bakmasın. Ancak yöntem de bu zaten. Aşağıdaki, hemen akla gelenlerin listesi. Yöntemimiz bu. Tamamen sübjektif. Madem geniş çaplı bir oylama ve araştırmayla yapılmıyor bu iş. Her gazete ayrı ayrı ayrı yapıyor. E! O zaman her yazar da ayrı yapabilir dedim ben de. Keyfinize bakın!

Yılın takımı: Sivasspor
Yılın hocası: Bülent Uygun
Futbolcusu: Mehmet Yıldız
Ligin en çok gelişim göstereni: Servet Çetin, Mehmet Topal
En çok gelişim gösteren olgunu: Mohammed Ali
En iyi yeni geleni: Gökhan Gönül, Giray (Oftaş)
En iyi yeni gideni: Gökdeniz Karadeniz
Yazık olanı: Yattara
Ligin en istikrarlısı: Mehmet Yıldız
Kendini beğendiremeyeni: Umut Bulut, Semih
Hayal kırıklığı: Lincoln, Kezman
En iyi ara transferi: Emre Güngör, Holosko, Beto (Gaziantep)
En kötü ara transferi: Maldonado
Anlaşılamayan ara transeri: Barrusso
Kafa karıştıranı: Arthur Zico
Ligin dönüşeni: Ümit Karan
Ligin dönüşen yabancısı: Deivid
Takımı için en önemlisi: Yusuf Şimşek ve Mehmet Yıldız
Ligin kalecisi: Petkoviç
Savunmacısı: Servet Çetin, Lugano
Orta sahası: Marco Aurelio, Mehmet Topal, Arda Turan, Mehmet Topuz
Forveti: Mehmet Yıldız, Semih Şentürk, Ümit Karan
En iyi yabancı: Alex
En iyi yabancı transferi: Tello, Nonda
En deneysel kadro: Güvenç Kurtar, Zico, Kalli
Yedeği: Semih
Tribünü: Bursaspor
Ligin en saygını: Kasımpaşa
Ligin ümit vaad edeni: Oftaş
Ligin sistemlisi: Oftaş
Hakikaten şimdi nerde o?’su: Ceyhun, Yılmaz Vural
Yoldan çıkanı: Gençlerbirliği
Yolunda gideni: Kayseri
Yola gireni: Ankaragücü
Sıçrayamayanı: Rizespor
En kötü açılış: Ankaraspor
En iyi kapanış: Galatasaray (çok mu erken?)
Tembeli: Manisaspor
Tanıştığımız çok memnun kaldığımız: Osman Özdemir
Seneye en fazla teklif alması muhtemeli: Uğur Tütüneker, Bülent Uygun
Ne gariptir ki yağmalanacak olanı: Manisa
Şimdilik bu kadar.
Devamı: Belki haftaya

Kaynak : Milliyet

Mehmet Demirkol TRT1 de ki Stadyum programı yorumcusu.. Türkiye'de ki bana göre en iyi futbol yorumcusu .. Saygılı ve sempatik bir isim ..Taraflı , tarafsız her kesimin sevdiği bir isimdir diye tahmin ediyorum..

deniz.91
06.Mayıs.2008, 15:25
Gerçekten çok doğru tespitler yapmış arada uuşmadığımız fikirlerde var ama:)

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 15:26
Tribünü: Bursaspor youtube kapalı kapalı olmasa e-mail atardım M.Demirkola...

shamur1
06.Mayıs.2008, 15:30
Aslında yazıyı direk copy paste yaparken içimden dedim Fıratcan'ın da dediği gibi Yılın Tribünü konusu tartışma yaratır diye ama sonra hiç dokunmayayım dedim.. Sonuçta bu bir yazarın kişisel görüşleri ve çoğu tespitleri de doğru. Zaten Şu an spor yorumcuları arasında en sevilen kişi bence , tarafsız ve saygılı bir insan çünkü..

RaSenGan
06.Mayıs.2008, 15:39
Kendini beğendiremeyeni: Umut Bulut, Semih

Semih'i beğenmeyen mi var :) Adam gol kralı.

En iyi taraftarda tartışılır..

Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 15:45
orda ince bir değdirme var sanırsam ve haklıda adam gol kralı yedekte kendi beğendirememiş demekki...

Shamur1 sağol açıklama için dostum valla şaşırdım açıkçası neyse bir atakla yazdım ama boşver :)

gerrrard
06.Mayıs.2008, 15:50
Benimde en sevdiğim yorumcuların başında geliyor Mehmet Demirkol ve ayrıca tüm tespitleride bence doğru. :)

shamur1
06.Mayıs.2008, 15:50
Bence sadece yılın tribünü konusunda tartışma olur ama Mehmet Demirkol onu hangi sebeblen yazdı tartışılır bilmiyoruz sonuçta neye dayanarak yazdığını..

Kendini beğendiremeyen Semih ve Umut olması doğru değilmi ? Semih gol kralı ama hala yedek , Umut Bulut ta forvette tek başına olmasına rağmen ve arkasında onu gol pozisyonuna sokacak pas atacak oyuncu olmamasına rağmen 14 gol atmış ve Trabzon taraftarları tarafından hala beğenilmiyor. ?

El Comandante
06.Mayıs.2008, 15:59
Hepsine katiliyorum,tribün haricinde.Bu sene bizim taraftarlarimiz icerde,deplasman demeden süperdiler,gerek görsek(koreografi vs.) gerekte takima destek bakimindan(tezahüratlariyla,futbolcularla birlesmeler,floryaya ugramalar vs.).

Melekovic
06.Mayıs.2008, 16:31
Çoğu doğruda tespitlerinin adam uyanık işte.o yüzden seviyorum Mehmet Demirkol'u.Şimdi bu yazısı için tribüne yazacağı takım 4 büyüklerden biri olsaydı diğer 3 takımın fanatiklerinden bol bol e-posta faks falan alırdı hatrının sorulduğu,ben en iyisi Bursa diyeyim de çıkayım aradan demiş:D:D:D

bursa_mc
06.Mayıs.2008, 16:49
en kötü transfer maldonado :D

shamur1
06.Mayıs.2008, 17:21
Çoğu doğruda tespitlerinin adam uyanık işte.o yüzden seviyorum Mehmet Demirkol'u.Şimdi bu yazısı için tribüne yazacağı takım 4 büyüklerden biri olsaydı diğer 3 takımın fanatiklerinden bol bol e-posta faks falan alırdı hatrının sorulduğu,ben en iyisi Bursa diyeyim de çıkayım aradan demiş:D:D:D

Bencede böyle düşünerek yazmışdır. Şimdi büyük takımları koysa taraftarları birbirine girerdi niye biz değiliz de onlar ..

Bence en iyi tespit

Hakikaten şimdi nerde o?’su: Ceyhun, Yılmaz Vural :)

DisCo
06.Mayıs.2008, 17:35
En iyi tribün kısmına herkesin kendi takımı yazsaydı daha güzel bir yorum olabilirdi.

BlackEagle19o3
06.Mayıs.2008, 17:55
En iyi tribün dışında tespitlerini genelde beğendim:)

TürkuAz
06.Mayıs.2008, 17:56
Gayet güzel bir değerlendirme yapmış, tebrikler Demirkol..

DeNiZ_1903
06.Mayıs.2008, 18:12
En iyi tribün dışında güzel tespitler.. :)