View Full Version : Bobo'dan Acı İtiraf
anil luque
07.Mayıs.2007, 02:33
türkuaz kardesım gecen sezonkı cska macını (uefa), bu sezonkı marsilya macını l'pool macını falan ızlemenı ve mesajını edıtlemenı tavsıye ederım.. bobo kesınlıkle satılmamalı sonu carew gıbı olacak adım gıbı emınım. Para ıcın satıldı ama gıttıgı yerde sov yaptı lyon'deyken madrid'i darma duman ettı! vıllada da attıkca atıyor..
TürkuAz
07.Mayıs.2007, 02:37
Bobo'yu satanı bizde satarız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ciddimisin?
türkuaz kardesım gecen sezonkı cska macını (uefa), bu sezonkı marsilya macını l'pool macını falan ızlemenı ve mesajını edıtlemenı tavsıye ederım.. bobo kesınlıkle satılmamalı sonu carew gıbı olacak adım gıbı emınım. Para ıcın satıldı ama gıttıgı yerde sov yaptı lyon'deyken madrid'i darma duman ettı! vıllada da attıkca atıyor..
Ciddiyim..
Bakın arkadaşlar ben Bobo'ya kötü futbolcu demiyorum, hatta Türkiye'nin en iyi yabancı forvetidir belki de ancak siz çok fazla üstüne düştünüz Bobo'nun. Çok şeyler bekliyorsunuz, olmayınca hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.. :)
anilton
07.Mayıs.2007, 05:30
Ciddiyim..
Bakın arkadaşlar ben Bobo'ya kötü futbolcu demiyorum, hatta Türkiye'nin en iyi yabancı forvetidir belki de ancak siz çok fazla üstüne düştünüz Bobo'nun. Çok şeyler bekliyorsunuz, olmayınca hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.. :)
Adam iyiki söylüyoruz.İyi futbolcu tabi üstüne düşücez.G.Saray'lı arkadaşlar nasıl Topal'ı,Emre'yi,Arda'yı her fırsatta övüyor ve çok şeyler bekliyorsa haklı olarak,aynı şeyleri bizde Bobo için düşünüyoruz...
Ayrıca çok şeyler yapıyor zaten.Yani hayal kırıklığına uğramadık...
Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 06:31
L'Pool & Marsilya maçlarını izlemeyenler konuşsın boşwerin renkdaşlar ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adam iyiki söylüyoruz.İyi futbolcu tabi üstüne düşücez.G.Saray'lı arkadaşlar nasıl Topal'ı,Emre'yi,Arda'yı her fırsatta övüyor ve çok şeyler bekliyorsa haklı olarak,aynı şeyleri bizde Bobo için düşünüyoruz...
Ayrıca çok şeyler yapıyor zaten.Yani hayal kırıklığına uğramadık...
Aynen Arda'yı bir kenara ayırıp Emre-M.Topal'ı övülüyor, bizde ßoßo yu övelim olsun o kadar adamı Brezilya Milli Takımına çağırdı Dunga yapmayın...
GeNç KaRTaL
07.Mayıs.2007, 06:36
İBB maçında kırmızı kart gördükten sonra aramayız diye düşünmüştüm Bobo'yu ama çok aradık gerçekten.
Ayrıca suçu kendisinde aramasın.Tüm suç onda değil..
Bobo'nun takımda kalması taraftarıyım.Abarttığımız falanda yok.
Alicanfmfan
07.Mayıs.2007, 06:38
Bir futbolcu Liverpool'a gol atınca Müthiş mi oluyor?
LaigLeNoiR
07.Mayıs.2007, 06:40
Güle Güle BOBO.
Hiç bir oyuncu vazgeçilmez değildir.Mâkul bir fiyata satılır...
Fıratcan Alçınkaya
07.Mayıs.2007, 08:07
şampiyonlar liginin en güçlü takımlarından birine böylesine güzel bir gol atan adam iyi oyuncu olur vuruş tekniği bile kalitesini gösteriyor..
Alicanfmfan
07.Mayıs.2007, 08:25
Tamam Bobo İyi bir forvet...
remake
07.Mayıs.2007, 09:46
Kimse begenmek zorunda degil. Onemli olan bize ne kadar faydasi oldugudur. Adam ligin ilk yarisinda takimi tek basina sirtlamis. 2 sezonda Avrupa'da en cok gol atan oyuncumuz olmus. Galatasaray, Fenerbahce, Liverpool; ayirt etmeden hepsinin filelerini havalandirmis, hala kalitesini konusuyoruz.
19-20'sinde alip kendi yildizimizi yaratmisiz. Genc ve basarili baska yabanci oyuncu var mi 3 buyuklerde? Yok. Matheus'lar geldi geri yollandi, Carrusca'lar muzmin yedek. E birakin da yuceltelim o zaman adami. Illa laf sokacaksiniz.
DisCo
08.Mayıs.2007, 18:52
Kulübümüz’den Açıklama
Bir süredir yazılı ve görsel basında futbolcumuz Deivson Rogerio Da Silva (Bobo)'nın satılacağı yönünde ısrarla yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Kulübümüz'ün daha önce de açıkladığı gibi, futbolcumuz Bobo'nun satılması kesinlikle söz konusu değildir ve Kulübümüz'e yapılan resmi bir teklif de bulunmamaktadır. Kendisi dizindeki sağlık sorunları nedeniyle tedavi amaçlı olarak ülkesine erken gitmiştir. Oyuncumuzun 2008 Pekin Olimpiyat Oyunları için Brezilya Olimpik Milli Takımı'na çağırılması da söz konusudur.
Camiamız'dan bu tarz asılsız haberleri dikkate almamasını rica eder, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.
Beşiktaş JK
bursa_mc
08.Mayıs.2007, 19:02
Takımdan ayrılmak istiyorda böyle bir bahane mı yaratıyor acaba...
eXcitinG
08.Mayıs.2007, 19:05
Bobo bu yıL takımda kaLıcak, geLecek sezon satıLacak, medya dan biLe daha iyi biLiyorum be, bu medya da amma saLLıyor ha.
DisCo
06.Mayıs.2008, 16:09
Turkcel Süper Lig'de 26. hafta liderken 27. haftadaki İBB yenilgisiyle düşüşe geçen ve son haftaya girilirken 4. sırada yer alan Beşiktaş'ta Bobo şampiyonluğun kendisinin yüzünden kaçtığını söyledi !..
Lig TV Beşiktaş Muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre Bobo, hem futbolcu arkadaşları hem de menajer Sinan Engin ile görüşüp özür diledi. Bobo'nun "Eğer dördüncüysek bu benim yüzümden oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında o kırmızı kartı görmesem şimdi en kötü 2. sıradaydık. Ya şampiyon olurduk ya da 2. olup Şampiyonlar Ligi'ne giderdik. Kırmızı kart biraz ağır bir karar olmasına rağmen sizleri yalnız bırakıp yenilgiye neden olduğum için kendimi affedemiyorum" dediği öğrenildi.
BOBO'NUN TALİPLERİ GELİYOR
Bu arada bonservisi 8 milyon Euro olan Bobo için önümüzdeki hafta Rubin Kazan, Marsilya ve St Etienne kulüpleri adına menajerlerin İstanbul'a gelip Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ile masaya oturacakları belirtildi.
3'LÜ ZİRVE
Öte yandan dün akşam Başkan Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin yaklayık 3 saat süren bir toplantı yaptı. Geçtiğimiz seneyi değerlendiren Demirören, Sağlam ve Engin'in "Eğer kadromuz daha geniş olsaydı şimdi daha iyi bir yerdeydik. Delgado, Tello, Bobo ve Nobre'den biri ya da ikisi sakatlandığı zaman çok sıkıntı yaşıyoruz. Bu futbolcular olmadığı zaman maç kazanamıyoruz. Bu sebeple 2 ya da 3 tane daha kaliteli futbolcu alırsak 3 kulvarda birden başarıyla mücadele ederiz" görüşünde birleştikleri kaydedildi.
Diğer yandan Menajer Sinan Engin'in çarşamba günü Antalya'ya giderek 17 Yaş Avrupa Futbol Şampiyonası finallerini izleyeceği açıklandı.
Fıratcan Alçınkaya
06.Mayıs.2008, 16:23
Bize orta sahanın her bölgesinde yeri geldinde forvette oynayacak adam lazım mesela Luis Garcia..
ßoßo gidicek para lazım çünkü...
Fernando Gago
06.Mayıs.2008, 16:54
Suçunu kabul ediyor Bobo yani hatayı başka yerde aramak anlamsız
BlackEagle19o3
06.Mayıs.2008, 17:57
Her ne kadar İ.B.B maçında kırmızı da görsen seviyoruz seni BOBO.Sa-tıl-ma-ma-lı!
TürkuAz
06.Mayıs.2008, 17:59
Bence Bobo fazla abartıldı, maç kurtarabilecek bir futbolcu değil. Hafif sıradan.. :)
Ama hatasını kabul etmesi de güzel, ne kadar yanlış düşünse bile..
anilton
06.Mayıs.2008, 18:01
Bobo'yu satanı bizde satarız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bence Bobo fazla abartıldı, maç kurtarabilecek bir futbolcu değil. Hafif sıradan.. :)
Ama hatasını kabul etmesi de güzel, ne kadar yanlış düşünse bile..
Ciddimisin?