View Full Version : Serdar Özkan: "Ne işim var Rusya'da!"
anil luque
07.Mayıs.2007, 02:37
Beşiktaş alt yapısından yetiştim ve BEŞİKTAŞ terbiyesi aldım.. zaman zaman gitsin desemde gitmesin :)
Onurap
07.Mayıs.2007, 03:27
Rusyayı fazla küçümsüyorlar rusyada serdardan çok daha kaliteli oyuncular var..Sanki ronaldinho kendisi..Neden hep fb gelirmisin diye sormuşlar acaba onuda anlamadım genelde tam tersi oluyoda :)
deniz.91
07.Mayıs.2007, 03:38
Yanlış anlamasın kimse ama Serdarı ben sevmem hiç biraz ukela birisi
RoNNiE91
07.Mayıs.2007, 03:44
Serdar Özkan, ''Fenerbahçe'ye gider misin'' şeklindeki bir soruya ise şu yanıtı verdi: ''Bu soruya bir şekilde cevap veririm; Beşiktaş alt yapısından yetiştim ve Beşiktaş terbiyesi aldım.'' diye yanıtladı.
Allah'ına kurban senin Serdar...
Bende bu bölümü çok beğendim.Arada çok kızsamda gene de gerçek bir Beşiktaşlı.
Aykan19o3
07.Mayıs.2007, 03:46
Serdar Özkan, ''Fenerbahçe'ye gider misin'' şeklindeki bir soruya ise şu yanıtı verdi: ''Bu soruya bir şekilde cevap veririm; Beşiktaş alt yapısından yetiştim ve Beşiktaş terbiyesi aldım.'' diye yanıtladı.
Allah'ına Kurban
Bu sözü çok beğendim..
anilton
07.Mayıs.2007, 05:11
Beşiktaş alt yapısından ne zaman yetenekli bir futbolcu çıksa "ukala" diyorlar.Bende bunu anlamış değilim...
Fernando Gago
07.Mayıs.2007, 05:12
Rusya konusunda gerçekleri söylemiş bu konuda bilinçli olması iyi bence
shamur1
07.Mayıs.2007, 05:18
Umarım o küçümsediği Rusya'ya kalmaz yada daha kötü liglerin takımlarına.
remake
07.Mayıs.2007, 09:56
Umarım o küçümsediği Rusya'ya kalmaz yada daha kötü liglerin takımlarına.
Bence Rusya'nin futbolundan ziyade oradaki yasamdan oturu boyle soylemis olabilir. Dusunsenize evden disari bir cikiyorsun kisin 30-40 derece fark var icerisiyle. Herkes yapamaz oyle yerde. Ruslar da zaten vodka ile idare ediyorlar. :D
yunusgs
07.Mayıs.2007, 21:10
Rusya konusunda haklı Avrupa varken neden Asya'ya gitsin??
GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2007, 13:59
Rusya liginde kaliteli takımlar var ama bence Rusya ligi kaliteli bir lig değil.Oraya gideceksen artık Avrupa'ya gitme şansın kalmamışki oraya gidiyorsun demektir ya da parayı seçiyorsun demektir.Serdar Özkan kendisini daha da geliştirirse Avrupa'ya gidecek seviyeye ulaşacaktır..
nerazzuri
08.Mayıs.2007, 14:17
Bir lig bu kadar mı küçümsenir yahu ? Beğenmediğiniz ligin takımları son 4 yılda Uefa'da neler yapmış bir bakın derim.
Rusya'da Türkiye gibi ünlü olma avrupa'ya adını duyurma ligidir. Ama Rusya gün geçtikce dahada ilerliyor. Biz hala yerimizde sayıyoruz.
Konuyla alakası yok ama deyinmek istedim.
TR.CaPTaiN
09.Mayıs.2007, 04:08
Rusya da Türkiye gibi Avrupa'ya sıçrama basamağıdır,doğrudur ancak oraya adapte olamayan futbolcu ülkesine geri dönebilir ama tekrar Avrupa hayali kuramayabilir ve Serdar bence haklı, ülkesinde yapabileceğinin en iyisini yaparak Avrupa'ya gitmek daha mantıklı.
PesimiSTyLa
06.Mayıs.2008, 17:44
Beşiktaşlı futbolcu Serdar Özkan, Avrupa'da forma giymek istediğini ama Rusya'nın ilgisini çekmediğini söyledi
Bir üniversitede düzenlenen panele katılan Beşiktaşlı futbolcular İbrahim Toraman, Serdar Özkan ve Holosko, öğrencilerin sorularını yanıtladılar.
"Avrupa'ya evet, Rusya'ya hayır!"
Serdar Özkan ilk olarak, altyapıdan gelen oyunculara, yabancı oyuncular kadar tahammül edilmediğini söyleyerek, "Bu yüzden bazı genç oyuncular yükselemiyor. Gazetede çıkan olaylar nedeniyle formayı bırakamam, gazetede çıkan her habere de inanmayın'' ifadesini kullandı. Serdar Özkan, kendisine yurt dışından gelen tekliflerin olduğunun hatırlatılması üzerine, ''Yurt dışından gelen transferleri duydum, bana gelen resmi bir teklif yok. Şu anda sadece UEFA'ya katılmaya çalışıyoruz, sadece bunu düşünüyorum. Teklif gelirse Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda büyüklerim 'git' derlerse giderim. Ama öncelikle Beşiktaş'ta bir şampiyonluk yaşamak istiyorum, sonra Avrupa'da forma giymek isterim. Ama Rusya'da değil'' diye konuştu.
Toraman, Gökhan ve Baki'yi savundu
İbrahim Tormana ise, Gökhan Zan ile birlikte çok hata yaptıklarına yönelik eleştirilere karşısında, ''Bizim takımda iki yıldır hep savunma oyuncuları eleştiriliyor, orta saha veya forvette hatalar yapılıyor, bunlar görmemezlikten geliyor. Defans kritik bir bölge, tabii ki hatalar oluyor ama sezonun genelinde iyi yaptığımız şeyler daha çok gibi gözüküyor. Gökhan Zan arkadaşımız da sakatlanmadığı ve oynadığı zamanlarda iyi bir oyuncudur'' diye konuştu.
Bir öğrencinin, ''Siz Beşiktaş'a yakışıyorsunuz ama Gökhan yakışmıyor'' demesi üzerineyse Toraman, ''Beşiktaş formasını giyen herkes Beşiktaş'a yakışır'' dedi.
İbrahim Toraman ayrıca defanstaki partnerlerinden Baki'yi de överek, ''Baki takımdaki önemli oyunculardan bir tanesi. Zaman zaman yan yana oynuyoruz. Baki, tanıdığım kadarıyla iyi bir insan, iyi futbolcu, sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor, iyi niyetli bir arkadaş. Ama taraftarlar bizi daha iyi gözlemliyor,' diye konuştu.
"Beşiktaş'ta mutluyum"
Deneyimli oyuncu, Fenerbahçe'den teklif gelmesi halinde ne yapacağı sorusu üzerineyse, ''Bizler profesyonel oyuncularız. Ben Beşiktaş'a gelmeden önce 3 büyük kulüpten teklif vardı. Avrupa'dan da vardı. Çocukluğumdaki hayallerin takımını tercih ettim. Şu anda şartlar ne olursa olsun Beşiktaş formasını giymekten dolayı çok mutluyum. Ancak hayatta işler hep aynı gitmeyebilir, bazen bazı şeyler bize bağlı değil. Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmüyorum. 2 yıllık daha kontratım var. Beşiktaş forması altında şampiyonluklar yaşayarak futbolu burada bırakmayı tercih ederim," dedi.
anilton
06.Mayıs.2008, 17:46
BlackEagle19o3
06.Mayıs.2008, 17:49
Aynen ben de röportajın bu bölümünü sevdim:)Serdar gerçek bir Beşiktaş'lı:)
PesimiSTyLa
06.Mayıs.2008, 17:57
Takımına bağlı olması bence de güzel. Arda gibi ... Bu tür futbolcular mücadelelerini sonuna kadar yapar...
anilton
06.Mayıs.2008, 17:58
Ayrıca Rusya konusunda sonuna kadar haklı...
El Comandante
06.Mayıs.2008, 18:00
Yetenekli Türk futbolcular cikariyoruz ve bunlardaki en önemli özellik takima baglilik oluyor.Böyle futbolculara ihtiyacimiz var,eger ileride büyük basarilar yakalayacaksak böyle futbolcularla basari yakalayacagiz.Takimi yürekten seven,bagli olan futbolcularla.
TürkuAz
06.Mayıs.2008, 18:05
Serdar'ı da Arda kadar severim, umarız böyle devam ederler.. :)