PDA

View Full Version : Ayhan Akman: "Cevat hocam sağolsun"

PesimiSTyLa
06.Mayıs.2008, 17:52
Sivasspor maçında oynadığı futbolla herkesin takdirini kazanan Ayhan Akman, hocası Cevat Güler'e kendisini forvet arkasında oynattığı için teşekkür etti

Ayhan Akman, Cevat Güler'le kendine geldi. Sivasspor maçında Lincoln'ün sakatlığı nedeniyle Cevat Güler'in forvet arkasında görev verdiği Ayhan, takımının geri düştüğü karşılaşmada yaptığı iki asist ve attığı bir golle, adeta takımın yıldızı oldu.

Zaman'da yeralan habere göre, Gaziantep'te oynarken forvet arkasında başarılı olduğunu söyleyen Ayhan, "Ben Gaziantep'te forvetin arkasında oynarken yıldız oldum. Beşiktaş dahil bütün takımlardan transfer teklifi aldım. Sonra da Beşiktaş'a transfer oldum. Hatta Gaziantep formasıyla, Sivasspor'a attığım golün aynısından çok attım. Özellikle Bursaspor ile deplasmanda oynadığımız maçı hiç unutamam. Biz kümede kalma mücadelesi veriyorduk. O maçı 2-1 kazandık. İki golü de ben uzaktan atmıştım. O gollerin aynısını da Sivasspor'a attım. İnşallah bu galibiyet bizi şampiyon yapacak." diye konuştu.

Güler'e teşekkür

Cevat Güler'e teşekkürlerini ileten Ayhan, "Bir oyuncunun mevki seçme şansı yok. Ben orta sahada her yerde oynadım. Hangi teknik adam nasıl bir görev verdiyse elimden geleni yapmaya çalıştım. Sivasspor maçı öncesi de ilk kez Galatasaray'da forvetin arkasında oynadım. Gol attım, asist yaptım. Bir orta saha oyuncusunun yapması gerekenleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım. Yeni hocamız Cevat Güler bana bu mevkide forma verdiği için kendisine teşekkür ederim." dedi.

Ayhan, sözlerini Euro 2008'de de forma giymek istediğini belirterek tamamladı.