PDA

View Full Version : TSL 34.Hafta | Galatasaray - G.Birliği Oftaş

Memedov
07.Mayıs.2007, 20:35
http://img411.imageshack.us/img411/9529/1871xn3.png (http://imageshack.us)http://img411.imageshack.us/img411/6943/130365zd6.png (http://imageshack.us)

PesimiSTyLa
07.Mayıs.2007, 20:37
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bu macı da alıp, şampiyonluğu taraftarımızla kutlarız.

El Comandante
07.Mayıs.2007, 20:47
Maci rahat kazanip,taraftarlarimizla sampiyonlugu doyasiyla kutlariz. (:

deniz.91
07.Mayıs.2007, 20:50
Maçı gs rahat kazanır bu saatten sonra süpriz olmaz

DisCo
07.Mayıs.2007, 20:53
Öncelikle gönlümden Galatasaray'ın kazanması geçiyor. Beraberlik ile gelecek şampiyonluktansa galibiyet ile gelen şampiyonluk daha iyi olur diye düşünüyorum. Gerek son haftalardaki performansımız, şampiyonluğa kenetlenmemiz, gerekse seyircimiz önünde oynayacak olmamız bizim avantajlarımız olarak görülüyor. Tabi Oftaş ekibi yabana atılacak bir takım değil. Onlarında galibiyet şansları bulunuyor. Ligdeki rahat konum avantajını Galatasaray maçını boşverme yerine Galatasaray'ı yenme adına kullanacaklardır. Zor olucak ama artık bu dakikadan sonra şampiyonluğu almamız lazım. Olurda kaybedersek ben yine takımımın başarılı olduğunu düşünüyorum ve hiçte üzülmem açıkçası.

Onurap
07.Mayıs.2007, 21:04
Bu kadar önemli bir maçta amaçsız gb oftaşa kjendi sahamızda yenilmemizin imkanı yok kimse 2. denizl vakası beklemesin..Oftaşın defansın belkemiği olan giray-İlhan da eksik ben fark bekliyorum...

yunusgs
07.Mayıs.2007, 21:33
Oftaşı yenip şampiyonluk turu atarız.

Emurafu
08.Mayıs.2007, 00:27
İnsallah cumartesi gecesi forumda şampiyonlugumuzu kutluyoruz..Yöneticilerde izin verdi:D

Fernando Gago
08.Mayıs.2007, 00:29
Galatasaray maça stresli başlayacak bence ama ilk golü bulduktan sonra fark ve şov başlar ... Arda Samiyen'de son maçına çıkar belki :D

fenerbahce_1907
08.Mayıs.2007, 00:33
Galatasaray cok rahat alır macı,5,6,7 ye kadar yolu var:zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
08.Mayıs.2007, 00:48
show yapar Galatasaray...

3-0 ya da 4-0 biter gibime geliyor...

Bordo61Mavi
08.Mayıs.2007, 01:05
Icimde kotu bi his var :D Malum okadar dedik Fenerbahce sampiyon olur diye

TürkuAz
08.Mayıs.2007, 01:19
Kazanalım, yeter..

scar face
08.Mayıs.2007, 01:40
Galatasaray son zamanlarındaki oyunuyla,hırsıyla sampiyonluğu hak etmıstı.3,4 gol atarlar...

Onurap
08.Mayıs.2007, 02:06
Icimde kotu bi his var :D Malum okadar dedik Fenerbahce sampiyon olur diye

Aman abi ağzını ayrı aç.:icon_smile: Belki siz yenersiniz fb'yi o zaman. :icon_smile:

Varonil
08.Mayıs.2007, 02:52
Çok rahat bir maç olur Galatasaray için.Fark atar OFTAŞ'a Sarı Kırmızılılar,şampiyonluğunu son maçta seyircisiyle kucaklaşarak kutlar.. 3-0,4-0 bitebilir maç..

Universal
08.Mayıs.2007, 03:50
Galatasaray'ın okyanusu geçip derede boğulacağını düşünüyorum. Bu yıl büyüklere taş çıkaran OFTAŞ son hafta bir süprize imza atacaktır.

El Comandante
08.Mayıs.2007, 03:53
Galatasaray'ın okyanusu geçip derede boğulacağını düşünüyorum. Bu yıl büyüklere taş çıkaran OFTAŞ son hafta bir süprize imza atacaktır.

Aahaha,yav vallahi helal olsun.Nereden geliyor bu hirsin,azmin :icon_lol: 3 haftadir yenilecegiz diyorsun,ama isin ilginc tarafi maclarimizi hep rahat kazaniyoruz.Bu kadar da avuntu fazla yav.:icon_wink:

Universal
08.Mayıs.2007, 03:54
Aahaha,yav vallahi helal olsun.Nereden geliyor bu hirsin,azmin :icon_lol: 3 haftadir yenilecegiz diyorsun,ama isin ilginc tarafi maclarimizi hep rahat kazaniyoruz.Bu kadar da avuntu fazla yav.:icon_wink:

Ben bekleyeyimde belki kazanırlar demi? :0: Kazanamazlarsada diyecek bişey yok hak eden şampiyon olacak.

El Comandante
08.Mayıs.2007, 03:56
Hakeden zaten sampiyonlugu almis,gerisi fasa fiso. :)
Sen yine bir umut izle maci,ama fazla ümitlenme derim sana,zira mac degil,sov olacak o gün. (:

Universal
08.Mayıs.2007, 03:59
Hakeden zaten sampiyonlugu almis,gerisi fasa fiso. :)
Sen yine bir umut izle maci,ama fazla ümitlenme derim sana,zira mac degil,sov olacak o gün. (:

Yok ben Fener'in maçını izleyecem sizin şovunuzu kaçırırım. Darısı başka zamana. :icon_cool:

RaSenGan
08.Mayıs.2007, 04:00
Takımımıza güvenimiz son.Moral,kondüsyon hepsi full.Tek yapacağımız şey Pazar günü maçı kazanıp Ali Sami Yen'de şampiyonluk turu atmak.

Alicanfmfan
08.Mayıs.2007, 04:13
İşi sıkı tutup oftaş'ı ne olursa olsun yenmeliyiz.Ve şampiyonlugumuzu doyasıya kutlamalıyız...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Takımımıza güvenimiz son.Moral,kondüsyon hepsi full.Tek yapacağımız şey Pazar günü maçı kazanıp Ali Sami Yen'de şampiyonluk turu atmak.

Maç Cumartesi DEgil mi?

KaF KeF
08.Mayıs.2007, 04:23
Galatasaray Taraftarının Önünde Şampiyon Olacaktır..2-1 veya 3-1 Alırlar...

Onurap
08.Mayıs.2007, 04:57
Yau ayrı ne alaka :D Hayra ac , agzını hayıra yor gibi o ;;) TDK yı kurcala bi..

Başımıza tdk kesildin he bi hatanı görmiyeyim gözüm üzerinde.. :icon_smile:

Bordo61Mavi
08.Mayıs.2007, 05:32
CimBomda yenilsin, Trabzonda Feneri yensin :D nasil oldu ama.

Boylece Zico kesin gider

DisCo
08.Mayıs.2007, 18:50
G.Oftaş maçına yoğun ilgi

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu çok yakından ilgilendiren Galatasaray-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının biletleri satışa çıkarıldı.

Sezonun son haftasına ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren Galatasaray'ın, bu karşılaşma bitiminde şampiyonluk turu atacağına inanan sarı-kırmızılı taraftarlar, satışa çıkarılan biletlere büyük ilgi gösterdi.

Gece geç saatlerden itibaren biletlerin satışa çıkarılacağı Biletix gişeleri önünde taraftarların sıraya girdiği öğrenilirken, sabah saatlerinden itibaren ise gişelerde yoğunluk giderek arttı.

Özellikle Merter Migros ve Cevahir Alışveriş Merkezi'nde bulunan Biletix gişeleri önünde toplanan binlerce taraftar, güvenlik güçleri gözetiminde uzun kuyruklar oluşturdu. Merter Migros önünde toplanan taraftar sayısı 2 bine kadar ulaşırken, motorize polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Bilet almak isteyen taraftarlar, nüfus cüzdanı fotokopilerini vermek şartıyla en fazla 2 bilet satın alabildiler.

Öte yandan, Galatasaray-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle Biletix firmasının online işlem bölümü kilitlendi.

Firmanın internet sitesi üzerinden bilet almak istendiğinde, ''Galatasaray-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Turkcell Super Lig karşılaşması bilet satışları nedeniyle, internet sitemizde yoğun bir talep yaşanmaktadır. Bu sebeple işleminize devam etmek için sırada bekletilmektesiniz'' uyarısıyla karşılaşıldı.

Ayrıca, telefonla bilet satın alma işlemleri de yoğunluk nedeniyle yapılamadı.

DisCo
08.Mayıs.2007, 19:49
Kupa Samiyen'e Getirilecek mi?

Turkcell Süper Lig'de şampiyon bu hafta belli oluyor. Galatasaray'ın 3 puan farklı önde girdiği son haftada, alacağı 1 puan bile mutlu sona ulaşması anlamına geliyor. Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin ise kazanması yetmiyor. Sarı lacivertiler İstanbul'dan G.Saray'ın yenilgi haberini bekleyecek.

Ancak bir gerçek var ki sarı kırmızılılar, şampiyonluk şöleni için müthiş bir hazırlık içinde. Cumartesi günü deyim yerindeyse 'gösteri şov' yapılacak. Ancak en çok merak edilen konu şampiyonluk kupasının Ali Sami Yen'e gelip gelmeyeceği. OFTAŞ karşılaşmasından sonra kupa töreninin yapılmasını isteyen G.Saray'ın şu ana kadar yapmış olduğu bir talep yok. Başvurunun bugün yapılacağı belirtiliyor.

Sarı kırmızılıların kupayı Ali Sami Yen'deki maç sonrası kaldırmak istemesinin nedeni, futbolcuların bir bölümünün ulusal takım kampına gidecek olması. Bu yüzden de sonraki günlerde yapılacak bir kupa töreninde yer alamayacaklar. Ayrıca sezon bittikten sonra kupanın kaldırılmasının daha anlamlı olduğu savunuluyor. Bu nedenle şampiyonluğun en büyük favorisi olduklarını düşünen G.Saraylı yöneticiler, kupanın Ali Sami Yen'e getirilmesini ve duruma göre kupa töreninin yapılmasını istiyor.

FEDERASYON TEMKİNLİ

Futbol Federasyonu ise bu konuda hassas davranmak istiyor. Çünkü son haftaya girilirken iki takımın birden şampiyonluk şansı bulunuyor. G.Saray'ın avantajına karşın Fenerbahçe'nin son hafta şampiyonluk umudunun sürmesi işi içinden çıkılmaz bir duruma getirdi. Federasyondaki bazı yöneticiler "Kupayı Ali Sami Yen'e götürürsek yanlış anlaşılır" diyor. Ayrıca, "İki kupa yaptıralım. 1 tanesi Ali Sami Yen'de 1 tanesi de Trabzon'da olsun'' görüşü de var. Merak edilen noktalardan biri de Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın hangi maçı izleyeceği. G.Saray'ın şampiyonluğa çok yakın olmasına karşın Doğan, Ali Sami Yen'e gidip gitmeme konusunda tereddüt yaşıyor.

GeNç KaRTaL
08.Mayıs.2007, 20:15
Galatasaray maça büyük bir taraftar desteği ile çıkacak.Bir şenlik havasında olacaktır Ali Sami Yen.Galatasaray'a 2 sonucunda yetiyor olması büyük avantaj gerçekten Galatasaray adına.Yenilseler bile yinede şampiyonluk şansları var..Böylesine bir ortamda şampiyonluğu kaybetmeleri gerçekten mucizevi bir olay olur.

Galatasaray muhtemelen Oftaş'ı baskı altına alacaktır maçın başından itibaren.Erken bir gol hem maçı koparmalarını sağlayabilir hemde maçın farka gitmesini sağlayabilir.

Oftaş'ın bu maç için bir avantajı yok ama yinede ellerinden geleni yapacaklardır diye düşünüyorum.Maça asılacaklardır.Tarihe şampiyonu belirleyen takım olarak geçmek isteyeceklerdir..Kötü takım değiller.Eğer maçın başında Galatasaray baskısını atlatırlar ve 1 de gol bulurlarsa o zaman galibiyet şansları artar.Çünkü dakikalar geçtikçe stres altına girecek Galatasaray ataklarını akıllarını kullanarak savurabilir üstüne tehlikeli pozisyonlar bulabilirler.Ama bu dediklerimin olması gerçekten mucize.1 gol bulsalar bile yetmeyecektir.Çünkü Gs baskı kurunca gol yememek çok zor oluyor Anadolu kulüpleri için.

TürkuAz
08.Mayıs.2007, 20:20
Oftaş öne geçse bile skoru koruyamaz, üzerinde büyük baskı olacak çünkü..

O nedenle, bu maçtan Oftaş'ın galip gelmesi imkansıza yakın bir ihtimaldir..

19_SeRDiNÇ_05
08.Mayıs.2007, 20:50
Oftaş maçının biletleri bir kaç saat içinde tamamen tükendi.

Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasının biletleri, satışa çıkmasının ardından büyük taleple karşılaştı.

Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk sevinci yaşayacağına inanan taraftarları, 10 Mayıs Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın biletlerine büyük ilgi gösterirken, Biletix tarafından satışa çıkarılan biletler, bir kaç saat içinde tamamen tükendi.

Biletix firması, internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, tüm biletlerin tükendiğini açıkladı.

-MERTER'DE İZDİHAM VE TEPKİ-

Önemli sayıda taraftarın sıra oluşturduğu Merter Migros gişesinde, bilet satışı sona ererken, bilet bulamayan çok sayıda taraftar tepki gösterdi.

Bilet kuyruğunda izdiham oluşurken, bazı taraftarların yaşanan izdihamda fenalık geçirdikleri görüldü.

Satışın sona ermesinin ardından güvenlik güçlerinin gişede bilet kalmadığı yönünde yaptıkları anonslara karşın, taraftarlar bir süre daha sıralarından ayrılmak istemedi. Sıranın arka bölümünde yer alan taraftarlar, uzun süre beklemelerine karşın sırada bir türlü ilerlemediklerinden şikayet ederek, ''Karaborsa dışarı'' şeklinde tempo tutup, tepkilerini dile getirdiler.

Öte yandan, her taraftarın 2 bilet alma hakkı bulunmasına karşın, tekrar bilet almak istedikleri öğrenilen 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

AA

Burak Duran
09.Mayıs.2007, 01:01
gece 23:30dan itibaren izmirde biletixin onunde bekledikten sonra sabah 11:30da biletlerimizi aldik 12 saatlik iskence bitti ama iyiydi. insallah sampiyonlugu alip donucez

Varonil
09.Mayıs.2007, 01:02
Kupa Cumartesi verilecek

Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacak takımın kupası Cumartesi akşamı verilecek. Şampiyonun kupasını, şampiyonluğu resmen hak ettiği maçta verme fikrini benimseyen Türkiye Futbol Federasyonu, yaptırdığı iki kupanın birini Ali Sami Yen, diğerini Avni Aker Stadı'na gönderecek.

Kupa, şampiyon Galatasaray A.Ş.-Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında belli olduğu takdirde Ali Sami Yen, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında belirlenmesi halinde ise Avni Aker Stadı'nda verilecek.

08.05.2008

Kaynak : DHA

anil luque
09.Mayıs.2007, 01:08
galatasaray cok rahat alır macı gol sov tarzı bıse olabılır..

BaFraLı
09.Mayıs.2007, 01:24
bu maçı kazanıcaz inşl.ondan sonrada ali samiyende şampiyonluk turları :)

Universal
09.Mayıs.2007, 01:26
Kupa verilmesi güzel olmuş.

Bu arada maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Bu hakem hep Fenerbahçe'ye yarayan bir hakem umarım bu maçtadada yarar. :) Şaka bir yana Fırat Aydınus ile birlikte TSL'de ki en iyi hakemlerimizden. Bu maçıda iyi bir şekilde yönetecektir.

El Comandante
09.Mayıs.2007, 01:55
Kupanin getirilecek olmasi iyi,yoksa sacma olurdu yeni sezona birakmak.Sezon sonunda takimdan ayrilacak isimler olacak,yeni katilan isimler olacak falan,ozaman kupayi kaldirmanin ne anlami kaliyor ?

Universal
09.Mayıs.2007, 02:15
Kupanin getirilecek olmasi iyi,yoksa sacma olurdu yeni sezona birakmak.Sezon sonunda takimdan ayrilacak isimler olacak,yeni katilan isimler olacak falan,ozaman kupayi kaldirmanin ne anlami kaliyor ?

Kesinlikle katılıyorum, iki yıl önce Galatasaray'ın başına gelmişti. O kupayı kaldıran ne bir oyuncu zevk aldı nede taraftar. Şampiyon olduktan bir kaç saat sonra kaldırılan kupa taraftara daha büyük zevk verecektir. Ayrıca bu oyuncular terleri ile kazandıkları kupayı kaldırmanın zevkini yaşayacaktır.

DisCo
09.Mayıs.2007, 02:53
G.Saray'da 20.45 sendromu !..

Galatasaray, Gençlerbirliği Oftaş maçında şampiyonluk turuna hazırlanırken tedbiri de elden bırakmıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin özellikle dünkü antrenmanda yaşanan görüntülerden sonra futbolcularla bir görüşme yaptıkları öğrenildi.

Florya Metin Oktay tesislerine dün gelen çok sayıda taraftar şampiyon diye tazüharat yapmış, coşkulu bir şekilde futbolculara sevgi gösterilerinde bulunmuşlardı.

Yöneticilerin futbolculara "Çok büyük avantajımız var ama henüz şampiyon değiliz. Son maçta alacağımız bir yenilgi bizi şampiyonluktan eder. Futbolda her şey olabilir. Rehateve kapılmamalıyız" dedikleri belirtildi.

Yönetimin, Ali Sami Yen Stadındaki kutlamalar için de hazırlıklar yaptığı Fenerbahçe maçı öncesi olduğu gibi eski başkan, teknik direktör ve futbolcuları maça davet edeceği ifade edildi.

Galatasaray Gençlerbirliği Oftaş maçının hazırlıklarını sürdürürken sakatlıkları bulunan Nonda ve Servet'in tedavilerine devam edildiği ancak durumlarının henüz kesinlik kazanmadığı öğrenildi.

Teknik direktör arayışlarını da sürdüren Galatasaray yönetiminin, belirlenen adaylarla görüşmelere gelecek hafta başlayacağı belirtildi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yöneticiler, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i makamında ziyaret etti. Erzen'in, "Şampiyonluk geldi diyebiliriz, herhalde" demesi üzerine, Polat "Top dikdörtgen olsaydı,'şampiyon oluruz' derdim. Ancak top yuvarlaktır ve son düdük çalmadan 'şampiyonuz' diyemem" ifadelerini kullandı.

Polat, "Buraya gelmeden önce bunu futbolculara da anlattım. Oyuncularımdan, maçın bitiş düdüğü çalmadan şampiyon olduğumuzu düşünmemelerini istedim" dedi.

Erzen'in, Yine "20.45'de şampiyonuz" demesi üzerine de Polat, "Bu kez 5 dakika uzatma olur, herhalde" diye espri yaptı.

Onurap
09.Mayıs.2007, 03:33
Harika stadta olmayı çok isterdim :)

Aykan19o3
09.Mayıs.2007, 05:56
Galatasaray en azından berabere kalacaktır.. Burdan şampiyonluğu vermesi çok zor ilk dakikalarda gol atarlarsa maç şov 'a bile dönebilir :)

fmhastasi
09.Mayıs.2007, 05:59
fenerbahcenin denizlide berabere kalıp şampiyonlugu kaybetmesi fenerbahce icin cok kötü olmustu.bu sene bir senaryo hazırlanmıs olabilir.oftaş galatasarayı yenicek fenerbahce trabzonda galip gelicek ve galatasaray seyircisinin önünde son hafta şampiyonlugu kaybedicek.fazla fantazimi yaptım bilmiyorum ama icimden gecenler:)

aysem
09.Mayıs.2007, 09:15
fenerbahcenin denizlide berabere kalıp şampiyonlugu kaybetmesi fenerbahce icin cok kötü olmustu.bu sene bir senaryo hazırlanmıs olabilir.oftaş galatasarayı yenicek fenerbahce trabzonda galip gelicek ve galatasaray seyircisinin önünde son hafta şampiyonlugu kaybedicek.fazla fantazimi yaptım bilmiyorum ama icimden gecenler:)

herkes senin gibi kafası karışık genelde ama birşeyler söylemek istiyorum

1.maç denizlideydi
2.denizli puan alamasaydı küme düşecekti
3.fenerin berabere kalma lüksü yoktu

şimdi ki durumu açıklamak istiyorum

1.maç ali sami yen'de
2.taraftarlar çıldırmış durumda 300.000 kişi bilet başvurusu yapmış zaten o gün atmosferi düşünemiyorum
3.gs beraberlik lüksüde var
4.oftaş prestij maçına çıkıyor
5.oftaşı buralara getiren önemli ikili giray-ilhan(defans göbek) bu maçta oynamayacak

bu maçta tek korkum abitoglu bu hakem iki haftadir fenerin maclarini yonetiyor bariz hatalar yapti fenerin lehine simdi gs macına atandı

Onurap
10.Mayıs.2007, 02:05
herkes senin gibi kafası karışık genelde ama birşeyler söylemek istiyorum

1.maç denizlideydi
2.denizli puan alamasaydı küme düşecekti
3.fenerin berabere kalma lüksü yoktu

şimdi ki durumu açıklamak istiyorum

1.maç ali sami yen'de
2.taraftarlar çıldırmış durumda 300.000 kişi bilet başvurusu yapmış zaten o gün atmosferi düşünemiyorum
3.gs beraberlik lüksüde var
4.oftaş prestij maçına çıkıyor
5.oftaşı buralara getiren önemli ikili giray-ilhan(defans göbek) bu maçta oynamayacak

bu maçta tek korkum abitoglu bu hakem iki haftadir fenerin maclarini yonetiyor bariz hatalar yapti fenerin lehine simdi gs macına atandı

Hakem elle oynayanı görmüyor kim olursa olsun eğer bizim alyhimize görürse üzerne çullanır valla 30 bin kişi hele hakem yüzünden şampiyonluğu kaybeersek vay hakemin haline.. :icon_smile:

Burak Duran
10.Mayıs.2007, 05:24
2 saate yola cikiyoruz izmirden geliyoruz :)

PesimiSTyLa
10.Mayıs.2007, 05:31
Macı kazanalım da inşAllah, Şampiyonlugu hem TSİ deki Topicde hem de sokaklarda doyasıya kutlayalım. Herseyden önce maca konsantre olmalıyız, henüz hiçbirsey bitmedi. Macı kazanalım, kutlamalar için vakit çook ...

Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 06:47
Artık Maça Saatler kaldı kalbim küt küt atıyor :)

Edit: Baya bir saat kaldı ama :zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2007, 08:42
Galatasaray şampiyonluk için

Lider Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in son haftasında yarın Gençlerbirliği OFTAŞ'ı konuk edecek. Sarı-kırmızılılar sahadan beraberlikle bile ayrılsa 17. lig şampiyonluğunu ilan edecek.

http://www.ntvspor.net/Images/30044.jpg

Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u ağırlayacak olan Galatasaray, şampiyonluk turu atmaya hazırlanıyor.

Sezonun son haftasına ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giren Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin bu maçı kazanması halinde dahi, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında alacağı beraberlikle şampiyonluğun sahibi olacak.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak önemli karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Taknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından sezonun son 6 haftasını antrenörleri idaresinde geçiren Galatasaray, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u yenip, şampiyonluk sevincini taraftarlarına galibiyetle birlikte tattırmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılı ekipte tedavileri süren Nonda ile Servet'in maça yetiştirilmeye çalışıldıkları bildirilirken, Barusso, Hasan Şaş, Linderoth, Serkan Çalık ve Uğur ise bu önemli maçı tribünden izleyecek.

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasına Aykut, Sabri, Emre, Servet (Song), Hakan Balta, Barış, Ayhan (Lincoln), Mehmet Topal, Arda, Nonda (Hakan Şükür) ve Ümit 11'i ile çıkması bekleniyor.

Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 17:36
Ben Lincoln düzelse bile Ayhan'ı kesmezdim.İnşallah Ayhan oynar...

aysem
10.Mayıs.2007, 17:42
Ben Lincoln düzelse bile Ayhan'ı kesmezdim.İnşallah Ayhan oynar...

ayhan'ı kesmez hakan'ın yerine LincoLn oynar

DisCo
10.Mayıs.2007, 20:19
Çıldırmak için Son 90 dakika

Turkcell Süper Lig'de artık gözler son 90 dakikada Haftaya Fenerbahçe'nin 3puan önünde lider giren Galatasaray, OFTAŞ karşısında şampiyonluk turuna çıkıyor. Sarı kırmızılıları 17. şampiyonluk için 1 beraberlik yetiyor. Maç sonunda ise müthiş bir şölen var.

Son 5 maçta yakaladığı çıkışla Süper Lig'in zirvesine yerleşen Galatasaray için çıldırmaya sadece 90 dakikada kaldı. Ali Sami Yen'deki OFTAş maçının ardından tarihinin 17. lig şampiyonluğuna ulaşmayı planlayan Galatasaray, 25 bin taraftarının önünde tur atmaktan başka birşey düşünmüyor. Sezonun son 90 dakikasına çıkacak Galatasaray'da Servet ve Nonda'nın sakatlığı bulunuyor. Özellikle seznun büyük bölümünü sakat sakat oynayarak geçiren Servet'in durumunun kötü olduğu belirtillirken, bu sezon Galatasaray'ın en önemli ismi olan başarılı futbolcunun bu maçta oynamayı çok istediği ifade edildi. Sarı kırmızılıların sahada yine tek forvet olarak yer alması bekleniyor. OFTAŞ'ta ise defansın başarılı isimleri Giray ve İlhan bu maçta yer alamayacak.

YusufT
10.Mayıs.2007, 20:20
Kaldırımlar bile hazır!

Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yolunda son maçlarına çıkarken, büyük bir avantajı elinde bulunduran sarı-kırmızılı kulüpte, yönetim ve taraftar muhtemel zaferin hazırlıklarını tamamladı. Göreve geldiği günden bu yana taraftar ilişkilerine önem veren ve camiayı kaynaştırmak için çeşitli faaliyetler içine giren Galatasaray'ın yeni yönetimi, Ali Sami Yen Stadı'nın bulunduğu Mecidiyeköy'deki kaldırımları sarı-kırmızıya boyadı. Bu hamle, Ali Tanrıyar döneminde sarı-kırmızılıların 14 yıllık hasrete son vererek şampiyon oldukları 1986-1987 sezonunu hatırlattı. O sezon da Mecidiyeköy'ün kaldırımları sarı-kırmızıya boyanmış ve şampiyonluk büyük bir coşkuyla kutlanmıştı.
TARAFTAR DA ÇALIŞTI

Öte yandan, OFTAŞ maçı biletlerine büyük talep gösteren taraftarlar da birbirinden renkli şovlarla takımlarını desteklemeye hazırlanıyor. Her önemli mücadelede eski açıkta yapılan tribün kareografisinin bu maçta kapalıya taşındığı ve sürpriz bir gösterinin gerçekleştirileceği öğrenildi. Taraftarlar, binlerce bayrak ve sayısız konfetiyle de şampiyonluk için sadece bir puana ihtiyacı olan takımlarına destek verecek.
Galatasaray yönetimi, 17. şampiyonluk kutlaması için adeta seferber oldu. Öyleki Ali Sami Yen Stadı'nın dışında bulunan çadırın önündeki kaldırımlar bile sarı ve kırmızı renklere boyandı. İşte kutlama programı:

-Karşılaşma öncesi müzik şov yapılacak.

-Maça gelen taraftarlara Fenerbahçe maçı izlettirilecek ve daha önce kaldırılan kupalar skorboarddan ekrana gelecek.

-10 bin bayrak dağıtılacak.

-Futbolcular Ankara'da oynanan G.Birliği maçında giydikleri forma ile sahaya çıkacaklar. Başkan Adnan Polat o karşılaşmadan sonra futbolcularına “O formaları kimseye vermeyin. Şampiyonluk maçına o formalarla çıkacaksınız” demişti.
-Yeni bestelenen “Çıldırın” marşı sürekli çalacak.

-Karşılaşma sonrası ışıklar sönecek. Futbolcular tek tek sahanın ortasına kurulan podyuma çıkacak.

-Kupa töreninin ardından camianın ileri gelenleri, eski başkanlar ile podyuma çıkıp, taraftarı selamlayacak.

-Havai fişek gösterisi yapılacak

-Yönetim kupayı daha sonra Galatasaraylılar Cemiyeti'ne götürecek ve burada şampiyonluğun şerefine kadehler kaldırılacak.

-Takım Florya'ya döndükten sonra bütün kapılar açılıp taraftarlar içeri alınacak ve burada futbolcularla eğlenmelerine izin verilecek.

Varonil
10.Mayıs.2007, 20:45
Ali Sami Yen şölene hazır!
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Turkcell Süper Lig'de son hafta mücadelesinde lider Galatasaray, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile karşı karşıya geliyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadelede Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak. Karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Ligin son haftasına en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde giren Galatasaray'a bu karşılaşmadan alacağı bir puan bile şampiyonluk için yeterli olacak. Sarı-kırmızılı taraftarların biletleri satışa çıkar çıkmaz tükettiği maç öncesi ve sonrası için Galatasaray yönetiminin özel hazırlık yaptığı öğrenildi. Şampiyonluğa çok yakın olan Galatasaray'da bu karşılaşma öncesinde sakatlıkları bulunan Servet ve Nonda'nın durumu belirsizliğini korurken, konuk ekipte de kart cezalısı kaptan İlhan ve sezonu kapatan İbrahim Şahin bu karşılaşmada takımındaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu olan Giray'ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

GALATASARAY
Aykut
Emre
Servet
Sabri
Hakan Balta
Mehmet Topal
Ayhan
Barış
Arda
Lincoln
Ümit Karan

OFTAŞ
Ulaş
Ufuk Arslan
Orhan
Cevher
Olgay
Tozo
Eren
Sandro
Yakubu
Ali Bayraktar
Serkan

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 19:00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV

ŞAMPİYONLUK KUPASI SAMİ YEN'DE
Turkcell Süper Lig'de şampiyon olacak takımın kupası bu akşam verilecek. Şampiyonun kupasını, şampiyonluğu resmen hak ettiği maçta verme fikrini benimseyen Türkiye Futbol Federasyonu, yaptırdığı iki kupanın birini Ali Sami Yen, diğerini Avni Aker Stadı'na gönderecek.

Kupa, şampiyon Galatasaray - Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında belli olduğu takdirde Ali Sami Yen, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında belirlenmesi halinde ise Avni Aker Stadı'nda verilecek.

10.05.2008

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

DeNiZ_1903
10.Mayıs.2007, 20:52
Bir dakika bile heyecanın kesilmeyeceğini sandığım bir maç olucak :)..

El Comandante
11.Mayıs.2007, 00:28
1998 Dünya Kupasi öncesi - Sampiyon Galatasaray
2000 Avrupa Sampiyonasi öncesi - Sampiyon Galatasaray
2002 Dünya Kupasi öncesi - Sampiyon Galatasaray
2006 Dünya Kupasi öncesi - Sampiyon Galatasaray
2008 Avrupa Sampiyonasi öncesi - Sampiyon ?

ehehe,ilginc bir ayrinti,büyük oranda sampiyonuz bugün de ve gelenegi devam ettiririz :D

ThersoN
11.Mayıs.2007, 00:31
Kupamızı bu akşam alacağız

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 00:32
İnş Galatasaray yazarız oraya Baran'ım :D

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 01:05
Oftaş Giray-İlhan 2 lisi yoksa iş harbiden mucizelere kalmış demektir..

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 01:29
İşte Galatasaray'ın ilk 11'i!

Turkcell Süper Lig'in son haftasında lider G.Saray sahasında G.Birliği OFTAŞ Spor'u konuk ediyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Bu kritik maç öncesi iki takımın da ilk 11'i belli oldu. G.Saray sahaya yabancısız çıkacak. İşte ilk 11'ler;

GALATASARAY
Aykut
Sabri
Servet
Emre
Hakan Balta
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Hakan Şükür
Ümit Karan

G.BİRLİĞİ OFTAŞ
Recep
Ufuk
Orhan
Cevher
Petkoviç
Serkan
Tozo
Kadir
Olgay
Murat
Ali

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

Defuser
11.Mayıs.2007, 02:08
Lincoln yedek çıkıyor. Hayırlısı...

bursa_mc
11.Mayıs.2007, 02:12
Bugun iddaa bayiinde adamın teki Oftaş'a verin diyordu..:D:D

batuhanry
11.Mayıs.2007, 02:54
Gooooooooooooolllllllllllll !!!! Hakaaaaaannnn Şükürrrrrr !!!!!

RaSenGan
Gol be gooool.Kral attı.

Cyzio
Gooll!! Hakan Şükür..

PesimiSTyLa
Goolllllllllllllll K,im attıııııııııııııııııı KRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Goolllllllllllllllll

El Comandante
11.Mayıs.2007, 02:55
Hakan Süküüüüüüüüüüüüüüüüüür !

Kraaaaaaaaaaal Hakan Süküüüüüüüüüür !

anil luque
11.Mayıs.2007, 02:55
kral attıı sampıyonluk hayırlı olsun..

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 02:56
Galatasaray'da attı.Tamamdır bu iş.Cimbom şampiyon..

Aykan19o3
11.Mayıs.2007, 02:56
Hakan Şükür attı ve Galatasaray Artık Şampiyo(n) Oldu :)

El Comandante
11.Mayıs.2007, 02:58
OoOoOo Kral Hakan Süküüüüüüüüür !

Cok mutluyum cok,Allahim sonunda ya.

batuhanry
11.Mayıs.2007, 02:59
Orda olmak için neler vermezdim...

anil luque
11.Mayıs.2007, 03:00
aynen oyle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada ben aykan1903 ün mesajına aynen oyle yazdım :D orda olmak ıstedıgımden falan degıl :D

batuhanry
11.Mayıs.2007, 03:05
GOOOOOOOOOOOLLLLLL !!!! Mükemmel bir goooll!! Hakan Baltaaaaa

anil luque
11.Mayıs.2007, 03:06
bır hakan daha :D

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 03:06
Hakaaaaaaaaaan Baltaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

anil luque
11.Mayıs.2007, 03:07
muthıs bır gol hemde ters ayakla..

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:07
Hakan Baltaaaaaaaaaaaaaa´ladiiiiiiiiiii !

O ne gol be Aslaniiiiiiim !

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 03:08
Hakan'ım sag ayakla fileyi deliyordu bee .. Şampiyonluk nagmaleri inletiyor Sami Yen'i ...

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:09
Çıldırın çıldırın çıldırın çıldırın.Çıldırın çıldırın Cimbom için çıldırın!

Addolorato
11.Mayıs.2007, 03:10
artık şampiyonuz oh beee trabzon 2-0 önde biz 2-0 öndeyiz varmı bundan keyifli dakikalar bu arada beşiktaş ne yaptı yahu 9 dakkada 4 tane:D

Onurap
11.Mayıs.2007, 03:10
topu gören var mı acaba bence bu senenin en sert şutu inanılmaz.. :D

DeNiZ_1903
11.Mayıs.2007, 03:11
Artık şampiyon Galatasaray diyebiliriz :)..

a.arıcı-11
11.Mayıs.2007, 03:12
Şampiyonluğunuz hayırlı olsun arkadaşlar.

Aykan19o3
11.Mayıs.2007, 03:12
Galatasaray Şampiyon.

Hakan'lar bugün formunda gerçektende. :)

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:13
Allahim harika harikaaaa !

6 mac seyircisiz,6 mac teknik direktörsüz,6 mac yabancisiz ve 2.siradakine 6 puan fark atarak sampiyon oluyoruz !

Bu senenin ugurlu rakami 6 :D

Ziya38
11.Mayıs.2007, 03:16
Cildirin Cildirin Cildirin Cildirin Cimbom icin Cildirrinn oooooooooo oleeeeey.....

2-0 ondeyiz !! Mutluyuz!! Sampiyonuz!! Gercekten cok guzel atti Hakan Balta

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 03:18
ŞŞşşşŞŞşşŞŞ 1 , 2 , 3

.
.
.

batuhanry
11.Mayıs.2007, 03:20
Haydi bastır Galatasarayy
En büyüksün Galatasaraayyy
Yönetim , futbolcu , taraftarr
Şampiyonsun Galatasarayy

İNŞALLAHH !!

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:20
Cimbombom !
Cimbombom !

:D:D

Universal
11.Mayıs.2007, 03:21
Galatasaray buradan şampiyonluğu bıraksın avatarımı GS avatarı yapmassam banada Batuhan Önder demesinler.

Galatasaray şampiyon olmuştur.

EreN
11.Mayıs.2007, 03:21
Bugün saat 1'e kadar hiç bir mesaj silinmeyecek ve ceza verilmeyecektir. Sevinirken, üzülürken ve yorum yaparken dikkatli olmayı tercih edin. Ağır tahrik, hakaret, ikili tartışma ve normal kurallarda foruma aykırı ne kadar mesaj varsa ceza alacaktır. "GOOOL, gibi boş mesajlara ceza verilmeyecektir fakat içerisinde tahrik öğesi veya karşı tarafı incitecek birşey varsa saat 1'den sonra mesajlar incelenecektir. Duyarlılığınıza teşekkürler.

MaTRaKaN
11.Mayıs.2007, 03:22
Galatasaray 2007-2008 Süper Lig Şampiyonu

Fernando Gago
11.Mayıs.2007, 03:23
Galatasaray'ın şampiyonluğuunu kutlarım

Fıratcan Alçınkaya
11.Mayıs.2007, 03:25
Tebrikler Galatasaray...

El Comandante
Bugün saat 1'e kadar hiç bir mesaj silinmeyecek ve ceza verilmeyecektir. Sevinirken, üzülürken ve yorum yaparken dikkatli olmayı tercih edin. Ağır tahrik, hakaret, ikili tartışma ve normal kurallarda foruma aykırı ne kadar mesaj varsa ceza alacaktır. "GOOOL, gibi boş mesajlara saat ceza verilmeyecektir fakat içerisinde tahrik öğesi veya karşı tarafı incitecek birşey varsa saat 1'den sonra mesajlar incelenecektir. Duyarlılığınıza teşekkürler.

Erenim tebrik et,sampiyonuzzz :D

Ayrica okadar büyük yazmaya gerek yok,görüyor herkes mesaji :icon_biggrin:

PesimiSTyLa
Bugün saat 1'e kadar hiç bir mesaj silinmeyecek ve ceza verilmeyecektir. Sevinirken, üzülürken ve yorum yaparken dikkatli olmayı tercih edin. Ağır tahrik, hakaret, ikili tartışma ve normal kurallarda foruma aykırı ne kadar mesaj varsa ceza alacaktır. "GOOOL, gibi boş mesajlara saat ceza verilmeyecektir fakat içerisinde tahrik öğesi veya karşı tarafı incitecek birşey varsa saat 1'den sonra mesajlar incelenecektir. Duyarlılığınıza teşekkürler.

Şampiyonluk kutlaması için topic acılacaktı ? Gecen hafta öyle denmişti. Acılacak dimi ?

EreN
11.Mayıs.2007, 03:26
Şampiyonluk kutlaması için topic acılacaktı ? Gecen hafta öyle denmişti. Acılacak dimi ?

Bu şerefi GS'li edminim AYDIN'a bırakıyorum. Eğer o açmaz ise ben açacağım. Saat 12 civarı.

DeNiZ_1903
11.Mayıs.2007, 03:26
Çok heyecanlı bir ligdi..Tebrikler Galatasaray..

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:28
Bu şerefi GS'li edminim AYDIN'a bırakıyorum. Eğer o açmaz ise ben açacağım. Saat 12 civarı.

Biz acsak olmuyo mu ? :D

EreN
11.Mayıs.2007, 03:29
Biz acsak olmuyo mu ? :D

hayır .... :D

GeNç KaRTaL
2.yarıda Fenerbahçe ile Oftaş 2-0 dan çeviriyormuş maçı.:icon_biggrin:

PesimiSTyLa

Ok Eren sagol Bilgilendirdiğin için..

Addolorato
11.Mayıs.2007, 03:31
Roberto Carlostan güzel vurdu yahu hakan balta tam köşeye recep bile şaşırdı:D

CeNTeR_TR
11.Mayıs.2007, 03:32
Tebrikler Galatasaray...

Valla alımma olmasın ama bize şuan yakışan şarkı Şampiyonluk yarınlara kaldı lay lay lay lay lay :D :p :p

EreN
11.Mayıs.2007, 03:33
Roberto Carlostan güzel vurdu yahu hakan balta tam köşeye recep bile şaşırdı:D

Solaklar bazen öyle iyi şutlar çıkarır. Ama önemli olan Bazen değil her zaman çıkarabilmektir demiş konfüçyus..

MaTRaKaN
11.Mayıs.2007, 03:34
Biz evde parti veriyoz gelmek isteyen varsa gelsin :D

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:36
Şampiyonluk Nağmeleri İnletiyor Sami Yen'i ........

OmErCaGaTaY
11.Mayıs.2007, 03:37
2.yarıda Fenerbahçe ile Oftaş 2-0 dan çeviriyormuş maçı.:icon_biggrin:
Rüyalarda buluşuruz diye buna deniyor sanırsam :smismileyiw2:

MaTRaKaN
11.Mayıs.2007, 03:45
Partiye adam aranıyor........:D:D

Addolorato
11.Mayıs.2007, 03:48
servet yine atıyodu golünü recep kornere çeldi zar zor:D ben açıkcası 80 den sonra yine bi çalım show bekliyorum servetten:D

RaSenGan
11.Mayıs.2007, 03:48
Çıldırın Çıldırın :p Çıldırmaya dakikalar kaldı artık :D

El Comandante
11.Mayıs.2007, 03:57
Kapali da mesale sov basladi.(:

MaTRaKaN
11.Mayıs.2007, 03:58
Ölümüneee Ölümüneee Ölümüneee Galatasaray

Bugra19o3
11.Mayıs.2007, 04:00
Tebrikler Galatasaray......

Aykan19o3
11.Mayıs.2007, 04:07
Tebrikler Galatasaray.. Tüm Galatasaraylıları Kutlarım

Addolorato
11.Mayıs.2007, 04:10
İyiki 2 kupa birden yapmışlar sevincimiz ertelenmicek en azından..

Lionel Andres Messi
11.Mayıs.2007, 04:10
son 10 dk.

çıldırın çıldırın...

El Comandante
11.Mayıs.2007, 04:14
Sampiyon Cimbombomum ne istersen iste bendeeeeen...

RaSenGan
11.Mayıs.2007, 04:15
Sampiyon Cimbombomum ne istersen iste bendeeeeen...

İstersen Donatalım Dört Bir Yanı Bayraklarla....

Aşk-ı Şehir
11.Mayıs.2007, 04:16
Servet sakatlandı. Pozisyonu gören oldumu ve gördüyse sakatlık ciddiye benziyo mu?

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 04:19
Sedyeyle çıktı inş önemli birseyi yoktur. Zaten kac haftadır sakat sakat oynuyor :(

batuhanry
11.Mayıs.2007, 04:20
Şampiyonuz be !

El Comandante
11.Mayıs.2007, 04:21
İstersen Donatalım Dört Bir Yanı Bayraklarla....

istersen cinlatalim 4 bir yani sarkilarlaaaaaa.....

OmErCaGaTaY
11.Mayıs.2007, 04:23
Şampiyonuz be !

evet batucum şampiyonuz :0:

Addolorato
11.Mayıs.2007, 04:24
Şampiyon olduk hehe:D bütün rakiplere tebrikler...

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 04:25
Şampiyonnn Galatasaray !

Lionel Andres Messi
11.Mayıs.2007, 04:26
helal be hepsine şampiyonuz işte çok süper bir duygu helal olsun.:icon_wink:(dd)(a)(aa)

EreN
11.Mayıs.2007, 04:28
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59944
buyrun gençler.. söz verdik.. sözümüzü tutuyoruz. topik birazdan açılacak...

El Comandante
11.Mayıs.2007, 04:30
Haydi Bastır Galatasaray
En Büyüksün Galatasaray
Yönetim Futbolcu Taraftar
Şampiyonsun Galatasaraaaaaaaaaaaaay

ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİM BOM İÇİN ÇILDIRINNN

Vieri
11.Mayıs.2007, 04:30
tebrikler GALATASARAY ! :D

En büyüksün GALATASARAY !!

GeNç KaRTaL
11.Mayıs.2007, 04:33
Tebrikler Galatasaray.:icon_wink:

PesimiSTyLa
11.Mayıs.2007, 04:33
http://img124.yehhe.com/images/3028tbr.gif

batuhanry
11.Mayıs.2007, 04:34
İşte böyle ya ! Bu takım haketti ! Bu takım herşeyi haketti ! Helal olsun sizlere ya(dd)

Lionel Andres Messi
Cimbombom cimbombom cimbombom
Aslanlar sahada tribünler ayakta
90 dakika taraftar arkanda
Sarı-kırmızıyla hiç bitmez bu sevda
Şampiyon olunca coşalım çılgınca
Çıldırın çıldırın çıldırın Çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın!

beyler ilk maganda kurşunu sesi geldi dikkat edin:0:

alkışlar...(::)

LaigLeNoiR
Tebrikler kazandı ve şampiyon oldu Galatasaray :)

EreN
11.Mayıs.2007, 04:37
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=59944

puskas
11.Mayıs.2007, 06:00
tebrikler galatasaray konuşulacak pek bişey yok.ŞAMPİYONUZ ŞAPMİYON.son haftalarda cok formda olmamız ŞAMPİYONLUKTA BUYUK ADIMDI.ŞAMPİYONUZ MUTLUYUZ GS GS GS GS GS GS GS GS GS.

Nedvedmania
11.Mayıs.2007, 06:12
çok güzel maçtı çok gol kaçtı çok ofsayt oldu ama herşeye rağmen kazandık Şampiyonuz !

ThersoN
11.Mayıs.2007, 06:21
Balta'nın golü süpermiş

Alicanfmfan
11.Mayıs.2007, 06:22
H.Balta ne hızla vurdu öyle topa yahu :n:

King_91
11.Mayıs.2007, 07:48
Balta topa inanılmaz vurdu top yavaş çekimde bile görülmüyor.. :D Müthiş bir geceydi Fener yenildi biz kazandık daha ne isterim..Servet neye kızdı böyle keşke o böyle yapmasaydı böyle mutlu bir günde..

Nedvedmania
11.Mayıs.2007, 08:04
servete bende üzüldüm. Sanırım bir iki futbolcu kupayı alıp kendileri eğlendi diye kızmış olabilir ama sonra omuzlarda taşınarak gönlünü aldılar :)

Alicanfmfan
10.Mayıs.2008, 11:30
ayhan'ı kesmez hakan'ın yerine LincoLn oynar

Fıratcan'ın verdigi kadroda yada başka bir internet sitelerinde gördüm.Ayhan(Lincoln) diyor inş dogru degildir...Galatasaray tek forvet oynuyor büyük ihtimal