PDA

View Full Version : Ben Arfa'ya kapı açık

Fernando Gago
08.Mayıs.2007, 04:28
Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, Hatem Ben Arfa'nın sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Arsenal'in yanısıra, Marsilya takımının da ilgilendiği genç kanat oyuncusunda başkandan izin çıktı.

Bu sezon yeterince forma şansı bulamadığın için mutsuz olan 21 yaşındaki yıldızın takımdan ayrılmasının söz konusu olabileceğini söyleyen Başkan Aulas, "Marsilya bizden Hatem için talepte bulunursa, onlara 'neden olmasın' diyebilirim. Marsilya, Hatem'in kendini gösterebileceği büyük bir kulüp. Ayrıca onun yurt dışına gitmek yerine Fransa'da kalması da ligimiz için daha iyi olur," dedi.

Oyuncunun transferi konusunda hiçbir kapıyı kapatmadığını vurgulayan Aulas, sözlerinin devamında, "Ancak Marsilya başkanı Pape Diouf'dan bana herhangi bir talep gelmedi ve bu konuyu Hatem'le de hiç konuşmadım," dedi.

Nasri'yle takas konusu

Aulas ayrıca, gazetelerde iddia edildiği gibi Ben Arfa ile Marsilyalı yıldız Samir Nasri'nin takas edileceğine ilişkin herhangi bir girişimin bulunmadığını da söyledi.

nerazzuri
08.Mayıs.2007, 14:24
Marsilya'ya gitmesi çok saçma olur. Ayrıca Nasri ile takas yapılması daha da saçma olur.

Lyon'un kafasından sanırım Arfa için 30-35 m € civarı bi miktar geçiyor. Bunu zaten Marsilya veremez. Bu yaz giderse gider. Aksine 1 sene daha takımda kalırsa değerini kat kat yükseltir. Ki o parayı verecek avrupa klübü olurmu bilemem. Bu yaz kapılması gerekli diye düşünüyorum.

Aşk-ı Şehir
08.Mayıs.2007, 15:17
Marsilya'ya gitmesi çok saçma olur. Ayrıca Nasri ile takas yapılması daha da saçma olur.

Lyon'un kafasından sanırım Arfa için 30-35 m € civarı bi miktar geçiyor. Bunu zaten Marsilya veremez. Bu yaz giderse gider. Aksine 1 sene daha takımda kalırsa değerini kat kat yükseltir. Ki o parayı verecek avrupa klübü olurmu bilemem. Bu yaz kapılması gerekli diye düşünüyorum.

Verebilecek güçleri olduğunu düşünüyorum ben Serkan. Ama bu transfer olmaz orasınıda biliyorum.:)

Fıratcan Alçınkaya
08.Mayıs.2007, 18:49
Nasri ile takasmı :zuhaha

Premier Ligde iyi işler yapar ßenArFa...

anil luque
09.Mayıs.2007, 01:12
fıratcana katılıyorum teknıgı ve suratı premıer lıg ıcın son derece ıyı bence orda ıyı ısler yapar..

NisRoc
09.Mayıs.2007, 20:45
Wenger alır yakında Arfayı :)

Aykan19o3
10.Mayıs.2007, 08:45
Nasri takası çok saçma olur bence en iyisi iyi bir fiyata satmalılar

Mr.CordiaL
10.Mayıs.2007, 22:46
Arsenal en iyisi olur onun için...