PDA

View Full Version : Barış ve Yattara uzattı!

shamur1
09.Mayıs.2007, 20:11
Trabzonspor yönetimi, daha önce anlaşmaya vardığı İbrahima Yattara ve Barış Memiş’le Fenerbahçe maçı önce nikah tazeledi ve 2012 yılına kadar sözleşme yeniledi.

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n3000/n2009/other_photos/imza.jpg

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n3000/n2009/other_photos/imza2.jpg

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n3000/n2009/other_photos/imza3.jpg

http://www.gunebakis.com.tr/images/news/n3000/n2009/other_photos/imza1.jpg

İmza törenine Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’da katıldı. 2012 yılına kadar sözleşmesi uzatılan Yattara, “İlk defa böyle bir takımda bu kadar uzun süreli kalıyorum. Ben Trabzon’da çok mutluyum. Her şeyimi burada kazandım. O kadar kazançtan sonra burada bir şey göstermek istiyorum. Şampiyonluk istiyorum. 5 senedir buradayım 3 sene daha kalacağım. Bir şampiyonluk istiyorum. Şampiyonluk görürsem bu bana yeter, o zaman kariyerimde çok iyi yere gelmiş olurum” dedi.

Yattara keşfedilen futbolcudur.

Başkan Şener törende, Yattara ve Barış’ın öz evlatları olduğunu belirterek, “Kendi futbolcularımızla sözleşme yenilemek ve uzatmak çok güzeldir. Yattara çok küçük yaşlarda keşfedilip buraya getirildi. Yattara da Barış’da Trabzonspor’un futbolcusu ve çok uzun yıllar burada kalacaklar” dedi. Transfer de gizlilik politikası izlemediklerini de kaydederek, “Transferde sona doğru geldim. Almanya’daki gurbetçi Ceyhun Gürselam oynayacağı son maçın ardından Trabzonspor’a gelecek. Hırvat Rukavina’la sözleşme yapacağız. Gustova’nın kulübüyle de imzaladık ve kendisiyle anlaştık ancak ailevi nedenleri var. Çocuğuyla ilgili bir sorun var onu giderince sorun tamamen çözülecek. Dainel Masjtroviç 11 Mayıs’da maçı bitiyor. Önümüzdeki hafta içerinde buraya gelecek. Onla da anlaştık. Giray ve Selçuk’da anlaştık Ama bunların hepsinin bonservisi var. İkisini almak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” diye konuştu.

Hüseyin’le 3 yıl :(

Trabzonspor Başkanı Şener, sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Kaptanları Hüseyin Çimşir ile üç yıllık daha sözleşme yenilediklerini belirterek, “Hüseyin bizim kaptanımız. Sorunsuz bir şekilde transferi tamamlandı. Hayırlı olsun” dedi. Gidecek oyunlarla ilgili sorulan bir soruyu da değerlendiren Şener, “onlarla ilgili konuları Fenerbahçe maçından sonra hocaya sorarsak daha şık olur. Hiç birinin hakkını yemeden konuşmamız lazım. Çok ciddi transferler yapıyoruz ve herkesin kendine göre hesapları var” diye konuştu.

PesimiSTyLa
09.Mayıs.2007, 20:11
Trabzonspor, Gineli oyuncusu İbrahima Yattara ve genç futbolcusu Barış Memiş ile sözleşme uzattı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sadri Şener ve asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu'nun hazır bulunduğu imza töreninde, İbrahima Yattara'nın sözleşmesi 2011, Barış Memiş'in sözleşmesi ise 2012 yılına dek uzatıldı. Kulüp başkanı Sadri Şener, imza töreninde yaptığı konuşmada, Barış'ın altyapıdan yetişen bir oyuncuları olduğunu belirterek, ''Yattara ise genç yaşta keşfedilerek Trabzonspor'da yıldız olan bir oyuncu. Bu iki oyuncumuzun sözleşmelerini uzattık. İnşallah uzun süre daha bu formayı giyerler'' dedi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve çoğu transferlerin sonuna geldiklerini belirten Şener, şöyle devam etti:

''Bitmiş olan transferler de var. Sadece törenlerini yapmadık. Ceyhun Gülselam önümüzdeki hafta imzaya gelecek. Kendisi genç bir arkadaşımız. Önümüzdeki hafta Hajduk Split'in forveti Rukavina ile sözleşme yaparız. Arjantinli Gustova Colman'ın kulübü ile sözleşme imzaladık. Kendisiyle de anlaştık. Bu futbolcunun bir aile yapısı var. 4 aylık çocuğunun rahatsızlığı bulunuyor. Trabzon'u bilmiyorlar ve yaşadıkları yere uzak olduğu için çekinceleri var. Zannedersem onu da önümüzdeki haftaya yetiştiririz. İsviçre'nin Basel takımında savunma oynayan Daniel Majstorovic'in ise bu ayın 11'inde maçı bitiyor. O da bu maçtan sonra Trabzon'a gelecek. Bonservisi elinde olan bir oyuncu. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'da forma giyen Giray ve Vestel Manisasporlu Selçuk'un kulüpleriyle de görüşeceğiz. İkisini de almak için gayret sarf ediyoruz.''
Hajduk Split'te kiralık olarak forma giyen Florin Cernat'ın transferi konusunda tam olarak karar vermediklerini kaydeden Şener, ''Hoca, (daha iyisini bulur muyuz) diyor. Hoca bu oyuncu konusunda son kararını verirse, bir Ukrayna seferi olabilir. Bu futbolcunun bonservisi Dinamo Kiev'de bulunuyor. Onun için bu kulüple bir görüşme yapacağız'' diye konuştu.

-HÜSEYİN 3 YIL DAHA-
Başkan Şener, takım kaptanları Hüseyin Çimşir ile de anlaştıklarını ve bu konuda bir sorun bulunmadığını söyledi.
Hüseyin ile 3 yıl daha anlaştıklarını kaydeden Şener, ilerleyen günlerde bu oyuncuya da imza töreni yapacaklarını belirtti.
Şener, kaleci transferini en sona bırakacaklarını ve Haziran ayında bu konuda karar vereceklerini aktardı.

-FENERBAHÇE MAÇI-
Sardi Şener, yarın sahalarında Fenerbahçe ile önemli bir derbi maçı yapacaklarını ifade ederek, ''Trabzonspor seyircisi ve bizim açımızdan önemli bir maç. Sezonu bir derbi galibiyetiyle tamamlamak istiyoruz. Bu maçtan galibiyetle ayrılırsak daha keyifli transfer çalışmalarını yapmış oluruz'' dedi.

-YATTARA: ''ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM''-
Trabzonspor ile sözleşme uzatan Yattara ize 5 yıldır Trabzonspor'da forma giydiğini belirterek, ''Kariyerimde ilk defa bir takımda bu kadar uzun süre futbol oynadım. Ben Trabzon'da çok mutluyum. Trabzonspor'a çok şey borçluyum. Ben de bu takıma bir şeyler vermeliyim. Onun da şampiyon olmasını istiyorum. 3 yıl daha burada kalacağım. İnşallah bir şampiyonluk yaşayacağım. Trabzonspor'da şampiyonluk görmeyi çok istiyorum'' diye konuştu.
Barış Memiş ise imza töreninde herhangi bir açıklama yapmadı.

http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA

Bordo61Mavi
09.Mayıs.2007, 21:32
Bu cok iyi oldu, daha uzun yillar bu futbolculari izlemek isteriz

Fernando Gago
09.Mayıs.2007, 22:39
Yattara klübüne bağlıyımş kaçar diye tahmin ediyordum ...

shamur1
09.Mayıs.2007, 23:11
PesimiSTyLa aynı konuyu benden hemen sonra açmış heralde .. Aynı bilgiler alt alta gözükünce hoş olmamış..

anilton
09.Mayıs.2007, 23:20
Hayırlı olsun...

İyi olmuş Trabzon için...

nekop
10.Mayıs.2007, 00:44
Tam Yattara ve Barış'a sevinirken Hüseyin'le uzattık denilirmi yahu sevincimiz kursagımızda kaldı.

fmhastasi
10.Mayıs.2007, 00:46
seneye trabzon spor iddaalı olucak gibi gözüküyor:)

shamur1
10.Mayıs.2007, 00:49
Tam Yattara ve Barış'a sevinirken Hüseyin'le uzattık denilirmi yahu sevincimiz kursagımızda kaldı.

Aynen bu 2 güzel haberin arasına Hüseyin'i de kattıkları için pek sevinemedim doğrusu.En sonunda olacak olan şu taraftar sahaya girecek ve Hüseyin'i sakatlama girişiminde bulunacak .. Böyle birşey olursa şaşmam yani..

Onurap
10.Mayıs.2007, 00:54
Yerine iyi transfer yapılırsa bence hüseyin yedek bekler ersun yanalın pek istediğini zannetmiyorum açıkçası..Barışta gökdenizden sonra onun ağırlığını kaldıramaz bence..

Bordo61Mavi
10.Mayıs.2007, 00:55
Bu kadroya abilik yapan Huseyine cok yanlis yapiyoruz, bazi maclar cileden cikartiyor ama gecen seneki formunu bulursa cok yararli olur tekrar.

Baskan soyledi, insallah anlastigimiz futbolcularin bazilari haftaya gelirde biraz seviniriz.

Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2007, 01:14
Yattara gider diye düşünüyordum vefalı adammış...

anil luque
10.Mayıs.2007, 01:18
uzatmaları trabzon acısından ıyı olmus.. bu arada huseyın sevılmıyormu?

Cyzio
10.Mayıs.2007, 01:38
Ne Hüseyin ile bir 3 yıl daha mı?Allah kahretsin!!Yani en az 3 yıl daha şampiyonluk hayal..:mad:

shamur1
10.Mayıs.2007, 01:41
Bir ara transfer söylentileri vardı , Hüseyin'le sözleşme yenilenmeyecek denildi ama yenilemişler .. Yıllık 2 trilyon boşa giden bir para ve takımın hızını kesen atağa kalkmasını engelleyen bir oyuncudan bahsediyoruz. Her ne kadar öz ve öz Trabzon'lu olsa bile son dönemdeki performansı çok kötü. Artık bütün Avrupa takımlarının önliberosunda sadece kesici görevi yapan oyuncular değil hem top kesen , hem de oyun kuran hızlı ve seri oyuncular tercih ediliyor. Oysa Hüseyin'in kendi etrafında dönmesi yaklaşık 10 dakika .. abartmış olabilirim ama bu böyle.. Hüseyin sadece top kesiyor ne pası var ne de teknik tamam ondan kimse ileri çıkıp gol atmasını beklemiyor ama en azından geriye değil dikine pas vermesini bekliyor. Kaç senelik profesyonel bir oyuncu .. Bilmem kaç tane idmana çıkmıştır hayatında ama bir insan bu kadar mı kendini geliştiremez..

Hami Mandıralı normal idmanlar bittikten sonra tek başına yarım saat şut antremanı yaparmış. Bu çalışmanında karşılığını fazlasıyla görüyordu. Ama yok Hüseyin 5 sene önce neyse bugun de aynı Hüseyin değişen sadece yaşı ..

King_91
10.Mayıs.2007, 02:32

Ben de Hüseyin'i beğenmeyen tek ben miyim diyordum..bir de o adam milli takımda da oynuyor deliriyorum..

Aykan19o3
10.Mayıs.2007, 03:38
Barış Memiş özellikle gelecek vadeden bir futbocu olduğu için Trabzon ona imza attırmakla en iyi işi yaptı..