Log in

View Full Version : Tekke'nin Sabrı Taştı.

DisCo
10.Mayıs.2007, 00:03
Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Milli futbolcumuz Fatih Tekke takımından kesinlikle ayrılmak istediğini açıkladı !..
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına telefonla bağlanan Tekke, son zamanlarda bir türlü forma şansı bulamaması nedeniyle sabrının tükendiğini ve takımdan ayrılmak istediğini söyledi. İlk olarak Glasgow Rangers ile oynayacakları UEFA Kupası finalinde Pegrebnyak'ın cezası nedeniyle kendisinin ilk onbirde oynayacağını söyleyen Tekke buna rağmen mutsuz olduğu Zenit'ten ayrılmak istediğini belirtti. Türkiye'ye gelmek istemediğini, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini de dile getiren Tekke, "Geçen sezon Fenerbahçe benim için Zenit'e devasa bir teklifte bulundu ama Zenit bunu kabul etmedi. Ama bu sene bu kadar büyük bir teklif geleceğini de sanmıyorum. Ben Türkiye'de yapabileceklerimi gösterdim. Şimdi kapasitemi Avrupa'da göstermek istiyorum. Onun için Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum ama Zenit'ten kesinlikle ayrılmak istiyorum." diye konuştu.

Addolorato
10.Mayıs.2007, 00:27
Artık yaşlandı avrupadanda teklif gelmez diye düşünüyorum bence türkiye'ye dönmesi en mantıklısı

fmhastasi
10.Mayıs.2007, 00:37
fatih tekke 'nin zenite gitmesi baştan hataydı.orta halli bir avrupa kulübüne gitseydi daha çok adı duyulurdu.uefa kupası finalinde iyi performans gösterirse belki iyi bir takıma gider:)türkiye standartlarının üzerinde bir futbolcu fatih tekke:)

Wesley Sneijder
10.Mayıs.2007, 00:37
Zenit iyi yerlere geldi ama Fatih bunu değerlendiremedi. Avrupa zor...

Fernando Gago
10.Mayıs.2007, 00:39
Fatih Tekke orada oynayamayacak belli oldu artık Takım değişikliği yapması lazım

NisRoc
10.Mayıs.2007, 00:42
Eğere Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyorsa öyle yedekte çürür kalır bi şey de yapamaz artık..

shamur1
10.Mayıs.2007, 00:54
Adam napsın ilk senesinde oynuyordu gollerinide atıyordu sonra sakatlanınca yeni transfer edilen Progrebnyak ile Arshavin mükemmel bir ikili oldu ki zaten Zenit onların sayesinde UEFA'da Final oynayacak..

TürkuAz
10.Mayıs.2007, 01:08
Bence de yaşlandığı için artık esamesi okunmaz avrupada, dönsün Trabzonspor'a.. :)

anil luque
10.Mayıs.2007, 01:12
kesınlıkle trabzona donsun..

shamur1
10.Mayıs.2007, 01:32
Tutturmuşsunuz yaşlandı yaşlandı diye. Fatih Tekke daha 30 yaşında en azından 5 sene daha futbol oynar ..Ha bu Avrupa olur yada olmaz ama sanki böyle bir kural var yani Avrupa takımları sadece 20-25 yaş arası oyuncuları transfer edebilir diye. Öyle olsaydı Blackburn 38 yaşındaki Tugay'ın yerine genç bir oyuncu alırdı kaç senedir ..

gerrrard
10.Mayıs.2007, 02:10
Hehehe Fatih Tekke yaşlandı mı ? Ne kadarda şakacısınız. :D

deniz.91
10.Mayıs.2007, 03:17
Ftaih Tekke bence avrupanın önemli bir ligine giderse kendine gelir

Aykan19o3
10.Mayıs.2007, 03:48
Bana göre Zenit'ten sonra Türkiyeye dönmesi en mantıklısı ama kendisi bilir :)

Lionel Andres Messi
10.Mayıs.2007, 06:00
avrupada hakan şükür bile tutturamadı.bırakında f.tekke de böyle olsun.

trabzona dönmeli bence.ya da sabır çekmeye devam eder.

ForsakeN
10.Mayıs.2007, 06:08
Trabzona dönerek bu kötü günlerinde onlara yardımcı olması en iyisi olacaktır