Log in

View Full Version : Biraz fazla mı acaba?

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2007, 04:12
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1106658#post1106658

Bugün bir konu açılmış.Milli takım'ın Euro 08 için seçilecek kadrosu için tahmin yapılmış.Arkadaşlarda yorumlarda bulunmuşlar.İşte bu gereksiz olur,bu olsa daha iyi olur diye.Tüm mesajları okudum hiç birisinde başkasını kıracak,tahrik edecek bir mesaj görmedim(Tabii silinmiş mesaj varsa bilemem) Tam bende kafamda yapacağım yorumu tasarlarken son mesajda Umut abinin konuyu kapattığını gördüm.(Daha önce farketmemişim kapalı olduğunu.)

Okumadan yorum yapıyorsunuz ve birbirinizi üzecek seviye de tartışmaya giriyorsunuz. Kesin liste 28 Haziran'da Uefa'ya verilecek. Gerçek liste verildiğinde konu açıp konuşuruz. Daha Uefa'ya verilmeyen ve kesin olmayan bir liste için birbirimizi kırmaya gerek yok, o yüzden konuyu kapatıyorum.

Benim burada eleştireceğim noktalar şunlar: Mesajlarda bir aşırılık görmedim (Tahrik,başkalarına karşı kabaca konuşma vb.) Tabii yine belirtiyorum silinen mesajlar olabilir bilmiyorum.Herkes adam gibi belirtmiş fikirlerini Umut abi konuyu kapatırken birbirimizi kırmaya ne gerek var demiş.Böyle bir tartışmadanda kırılacak adam lütfen futbol forumlarında takılmasın.

Diğer eleştireceğim nokta ise konunun zamanı gelince konuşulmasını söylemiş Umut abi.Konunun kaynağı yanlışda olabilir ama şimdi konuşsak ne olur ki? Tahmini kadro hakkında düşüncemizi belirtiriiz (Saygı çerçevesinde),sonra kadro kesinleşincede yorumuzu yaparız.Yani bütün konular kesinleşmiş olması gerekmiyor bence.Olası durumlar hakkında düşüncelerimizi belirtmemizde bir sakınca görmüyorum.

Bu konuyla ilgili bir başka konuya daha değinmek istiyorum.Kesinleşmemiş transfer haberleri GMA'ya gönderiliyor.Medyada çıkan haberlerin kaynaklarından çok bariz şekilde anlaşılıyor uydurma olup olmadıkları.Misal Fanatik,Fotomaç,Sabah,Hürriyet,Takvim vb. gazetelerde çıkan haberlerin ne kadar doğru olduğu bir çok kişi tarafından biliniyor.Tamam bu haberlerin açılması yasaklansında (Hatta transfer dönemindede yasaklanabilir) Ajanslar tarafından bildirilen,olasılığı daha ciddi haberlere bence müsamaha gösterilsin.Mesela geçen "Bebbe&Beşiktaş" konusu açıldı.Bu konu hakkında bir takım gelişmeler yaşandığı aşikar.Ben özellikle Beşiktaş'lı arkadaşlarımın görüşlerini merak ediyordum ama konu maalesef kapandı.Demek istediğim kaynağı ciddi olan haberlerde biraz daha müsamaha gösterilebilir mi? Tamam transferi transfer döneminde konuşalım ama illa kesinleşmemiş diye güncel gelişmelerede yabancı kalmayalım bence.

Amacım kesinlikle Umut abiyi ya da başkalarını karalamak,yermek değildir.Bu konuda yönetimin uygulamalarından katılmadığım taraf oldu ve bu konuda bir kaç talebim oldu.Zaten yöneticilerimizin eleştiriye açık olduğunu bilmiş olmamda konuyu açarken gönül rahatlığı içerisinde olmamda büyük etken oldu.

Biraz uzun oldu biliyorum.Özetlemek gerekirse Futbol alanında biraz daha rahat tartışma ortamı istiyorum.(Tabii her zamanki gibi saygı sevgi çerçevesi içerisinde) :)

Saygılarımla..

Sekopej
10.Mayıs.2007, 04:17
İlk konuda geçen tartışma iyice seviyesizleşmişti ve ilgili mesajlar da silindi. Bu nedenle konu kapatıldı. O mesajlar silinip konu açık kalsa bir süre sonra yine aynı tür mesajlar geleceği kesin.

Kadro 2 gün içinde açıklanacak, o zaman tartışırız, şimdi gereksiz yere gerginliğe gerek yok. Silinen mesajları görmediğin için böyle düşünmen doğal Şemsi.:)

Lig tamamlansın Transfer Haberleri Bölümü'nü tekrar aktive edeceğiz. O zamana kadar böyle devam edecek, üzgünüm.:) (Lig de zaten yarın tamamlanıyor, pek sorun olmaz.:D)

Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 04:20
Silinen msj'larda benimde msj'ım var ama ben silincek msj'lık hiç birşey yazmadım.Ama cvp ı yazdıgım kişi gerçekten tartısmayı başlatıcak bir msj yazmıstı...

fmhastasi
10.Mayıs.2007, 04:21
katılıyorum.

güzel bir konuya değinmişsin.:)

forumda konuların hemen kapatılmasına bende karşıyım.

Universal
10.Mayıs.2007, 04:29
Forumda tartışmaya izin verilmiyor. Tartışıyoruz, sert yazılar yazıyoruz; ama karşı tarafa hakeret ve küfür etmediğimiz halde konu kapanıyor. Tartışamlara daha fazla izin verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

TSL Maç Konuları açılıyor süresi geldiğinde kapanıyor. Yöneticiler bilindiği gib kapanan konulara yorum yapabiliyorlar, konunu kapandığının farkında olmadan maç hakkında yorum yapıyor. Yorum yaptıktan sonra yanıt vermem gerektiğini düşünüyorum; ama konu kapandığı için yorum yapamıyorum. Bunun engellenmesini rica ediyorum.

Ayrıca bu konular neden kapatılıyor? Maçtan üç-dört gün sonrada konuşuyoruz tartışıyoruz, forumda herkes örnek olacak bir GS-FB derbisi atlattık ve forumda taktiksel konuşmalar güzel giderken konu kapandı bu tarz konular kapanınca yorum yapamıyoruz. Bu nedenle konuların açık kalmasını ve szon bittiğinde kapatılmasını rica ediyorum.

Birde Transfer Haberleri bölümü sadece transfer döneminde değil durmadan açık olmasını istiyorum. Transfer dönemi olmadığı zamanda transferler yapılıyor veya transfer çalışması yapılıyor. Bunları konuşmakta bizim hakkımızdır. Yok gazete yalan yazıyor diye konu kapatılmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta her yalanın bir doğruluk payı vardır.

fmhastasi
10.Mayıs.2007, 04:32
Benim burada eleştireceğim noktalar şunlar: Mesajlarda bir aşırılık görmedim (Tahrik,başkalarına karşı kabaca konuşma vb.) Tabii yine belirtiyorum silinen mesajlar olabilir bilmiyorum.Herkes adam gibi belirtmiş fikirlerini Umut abi konuyu kapatırken birbirimizi kırmaya ne gerek var demiş.Böyle bir tartışmadanda kırılacak adam lütfen futbol forumlarında takılmasın

ben de senin gibi tam konuya mesaj yazıcaktım ki konu kapatılmıs.bu konunun kapatılmasında kapatan arkadas haklı.milli takımın 11'i galatasaray dan olsun falan gibi gereksiz ve tahrik edici mesajlar vardı:)ne gerek var böyle mesajlara, ortamı gereksiz yere germeye:confused:

katıldıgım noktalarda var yazında.foruma acılan konulara özelliklede genel tartışmalar bölümünde hic müsamha gösterilmiyor.konulara cok cabuk kapatılıyor.açık konu bulmak imkansız gibi birsey:)

Sekopej
10.Mayıs.2007, 04:37
Batuhan 2. söylediğine karşı çıkıyorum. Zaten bir transfer olursa transfer dönemi dışında bunu konu açarak belirtiyorsunuz ve orada da tartışma yapılıyor. Yalan, gerçekleşme ihtimali olmayan haberleri de konuşmaya gerek yok. Transferler için o bölüm açıldığında orada konuşulur.

Forumda tartışmaya biz de varız ama çok ileri gittiğinde de müdahale ediyoruz. Siz silinen mesajları görmediğiniz için neden kapandı diyebilirsiniz ama bir konuya konuyu kapattıracak mesajlar 1 kkere atıldıysa bir daha atılma olasılığı da yüksektir. Bu nedenle konular kapatılıyor. Laf sokma, tahtik etme varsa da müdahale ediliyor, illa ki hakaret olması gerekmiyor.:)

Lig maçları için de yeni hafta konuları açıldığında eski konular kapatılıyor. Bu yönetim olarak alınmış bir karardır ve uygulanıyor.

DisCo
10.Mayıs.2007, 05:07
Fikirlere baktığınız zaman haklılığı konusunda hemfikir olabiliriz. Ancak daha derinine indiğimizde aslında öyle olmadığını görebilirsiniz. Gerçekçiliği olmayan birşeyi tartışmanın hiçbir anlamı yoktur. İlk önceki amacımız kaliteli ve anlamı olan tartışmalardır. O sebeble doğruluk payı olmayan haberler GMA kısmına gönderiliyor. Bahsedildiği üzere transfer olasılığı yüksek ama gerçekleşmemiş konularıda GMA gönderiyoruz. Çünkü biz bunun ayrımını yapamayız. Bu ayrımı yapamadığımız içinde belirli bir standart bırakıldı ve ona göre hareket ediliyor. Bebe transferinin olma olasılığı yüksek diye bıraktık ve Ronaldinho haberini saçma bularak GMA gönderdik. Bebe transferi olmazken Ronaldinho transferi olursa bu kez haksız bir uygulama yapmış olmazmıyız. Birde bu yönden bakmanızı öneririm.

Tartışmalı konulara gelirsek burada söyleyeceğim bir laf 10 kişiden 9'unu rahatsız etmeyebilir. Ama rahatsız olan 1 kişi mutlaka çıkacaktır. Rahatsızlık yaratan her mesaj, her konu için müdahele etmek zorunda kalıyoruz. Sebebide hepimizin bildiği şeyler, daha sağlıklı bir ortam olması içindir. Gün geldiğinde benimde kendimi kaybettiğim anlar olabilir. Hepimiz insanız. Bu durum sizler içinde var olduğuna göre birilerinin zamanında müdahale etmesi gerekiyor. Olaylar olduğu anda veya bitmeden değil daha başlama adımları atılırken müdahale ediyoruz.

Sonuç olarak neyi tartışıyoruz önce ona bakılıyor. Anlamı ve önemi nedir. Eğer bunlardan geçerse tartışmak üzere bizi bekliyor olacaktır. Peki tartışırken yorumların kalitesi, birbirimize anlayış varmıdır diye bakılıyor. İşte bunlardan birisi olmadığında yukarda bahsettiğiniz işlemlerden birisi uygulanıyor.

GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2007, 05:24
Şu milli takım konusunda bahsettiğim gibi silinmiş mesajlar olabilir dedim olmuşta zaten.O konuda bir sorun yok o zaman.Sadece bana fazla abartı gelmişti konunun kapatılması ama silinen mesajları görmediğimden kaynaklanmış olay.

Burak abi haberleri ayırt etmede benim düşüncem kaynağın baz alınması.Az çok ayırt edebiliyoruz bu olayı bence.Mesela Ajanslara haber düşerse mutlaka bir gelişme vardır.Gazetelerdeki gibi bugün acaba hangi oyuncuları transfer edelim havasında olmuyor genelde ajanslar.Bir gelişme varsa ona göre haber yapıyorlar.

Aslında bu konudada fazla takılacak bir durum yok.Serkan abinin dediği gibi sezon bitiyor çok kısa zaman içerisinde.Biraz bekleriz..

DisCo
10.Mayıs.2007, 05:45
Şemsicim sezon içerisinde bildiğin gibi onlarca bu tarz haber çıkıyor. Bunları ayırt etmek adına bu uygulama en iyisidir. Bahsettiğin düşünce anlamsız değil onuda söyleyeyim. Bu düşünce ile dediğin gibi ayırt edebiliriz ama az çok. Bize kesin çözüm veren bir standart gerekiyor. Transferlerde de en kesin çözüm imzadır. Bizde bunu baz alarak bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz.

Transfer sezonu açılıyor. Bunun içinde gerekli başlığımız mevcuttur. Açıldığında olası transfer haberlerini konuşabiliriz. Daha çılgınca kutlayacağımız bir şampiyonluğumuz var belkide Beşiktaş Uefa biletini kapacaktır. (::)

Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2007, 06:51
Bugünkü konuıyu 1-2 GS li arkadaş baltalamıştır.

Şampiyonluğun sevinci ile U.Boral niye var G.Zan niye var E.Güngör olmalı o olmalı bu olmalı şu olmalı son günlere sürekli herşeyin üzerine sarı-kırmızı damga yapıştırma çaßasındalar gerginlik çıkıyor sonra..

Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 07:17
Fırat kardeşim biz dogru şeyleri söylüyoruz ama biz niye var demedik fikrimizi belirttik.Konuyu baltalayan bence sendin :D

Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2007, 07:24
1.brothers sensin 2.si konuyu ben baltalamadım bence mesajımı ilk başta yazdım çıktım...

bir kaç saat sonra baktım toz duman ortalık tavır koydum ßnde...

Mirza
10.Mayıs.2007, 07:28
Burak abi haberleri ayırt etmede benim düşüncem kaynağın baz alınması.Az çok ayırt edebiliyoruz bu olayı bence.Mesela Ajanslara haber düşerse mutlaka bir gelişme vardır.Gazetelerdeki gibi bugün acaba hangi oyuncuları transfer edelim havasında olmuyor genelde ajanslar.Bir gelişme varsa ona göre haber yapıyorlar.

Fotomaç, Fanatik, Fotospor vs. vs. gibi gazetelerin transfer haberleri her ne kadar inandırıcı olsa bile koyulmaması taraftarıyım; çünkü yalan haberlerinin sayısı doğru haberlerinin sayısının 10 katı. Doğru transfer haberleri yok denecek kadar az. Ama kullanıcı arkadaşlarımız kendilerinin bile inanmadıkları transfer haberlerini alıp konu açıyorlar altlarına hiç inandırıcı değil diye yorumlarını ekliyorlar. E canım arkadaşım güzel kardeşim senin kendinin bile inanmadığın haberi niye koyuyorsun deyip GMA'a gönderiyoruz. Sonra bir bakıyoruz ÖM gelmiş, benim konumu niye sildiniz diye ? Bizler ne kadar uyarsak da kullanıcı arkadaşlar ekleyecektir yalan haberleri.

Milli maç kadro konusuna bakamadım; ama Seko'nun dediğine göre silinmiş mesajlardan kaynaklı konu kapatılmış. Bu da kullanıcıların mesajları kullanarak konu kapatılmasına yorum yapmasını mantıksız kılıyor; çünkü kullanıcılarımız silinen mesajları göremiyor.

Yeni sezon'da yeni bir sistem oluşturulur arkadaşlar. Merak etmeyin, içiniz rahat olsun.

fmhastasi
10.Mayıs.2007, 07:30
Bugünkü konuıyu 1-2 GS li arkadaş baltalamıştır.

Şampiyonluğun sevinci ile U.Boral niye var G.Zan niye var E.Güngör olmalı o olmalı bu olmalı şu olmalı son günlere sürekli herşeyin üzerine sarı-kırmızı damga yapıştırma çaßasındalar gerginlik çıkıyor sonra..
arkadasa katılıyorum.emre güngör kimdir?daha dün ankaragücünde oynayan adam bir fenerbahce macında iyi oynadı diye milli takıma mı alınıcak?milli takım secilirken bir asiste bakılmaz.emre güngöre sıra gelmeden kac tane tecrübeli isim var.ugur boral ş.ligi görmüş tecrübelenmiş adam bu sene ş.liginde ki performansı tavan yaptı.daniel alvese neler yaptıkları mağlum.bu adam tabikide milli takıma alınacaktır.gökhan zana gelince tüm maçlarda banko ilk 11 oynayan adam milli takım tecrübesi var tecrübesiz emre güngör mü gökhan zanmı?düşünmek gerekir.milli takım bu fanatiklige gerek yok.galatasaraylı arkadaslar birazda dikkatli konussun istiyorum yarın herşey olabilir:)

DisCo
10.Mayıs.2007, 07:31
Sanırım bu konuyuda GMA yolu için hazırlıyorsunuz. :n:

Konular neden kilitleniyor için yukarıdaki bir kaç diyalog sanırım tam örneği oldu.

fmhastasi
10.Mayıs.2007, 07:33
Sanırım bu konuyuda GMA yolu için hazırlıyorsunuz. :n:

Konular neden kilitleniyor için yukarıdaki bir kaç diyalog sanırım tam örneği oldu.
örnek olsun diye yazdım zaten :icon_razz::icon_biggrin:

Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 07:40
arkadasa katılıyorum.emre güngör kimdir?daha dün ankaragücünde oynayan adam bir fenerbahce macında iyi oynadı diye milli takıma mı alınıcak?milli takım secilirken bir asiste bakılmaz.emre güngöre sıra gelmeden kac tane tecrübeli isim var.ugur boral ş.ligi görmüş tecrübelenmiş adam bu sene ş.liginde ki performansı tavan yaptı.daniel alvese neler yaptıkları mağlum.bu adam tabikide milli takıma alınacaktır.gökhan zana gelince tüm maçlarda banko ilk 11 oynayan adam milli takım tecrübesi var tecrübesiz emre güngör mü gökhan zanmı?düşünmek gerekir.milli takım bu fanatiklige gerek yok.galatasaraylı arkadaslar birazda dikkatli konussun istiyorum yarın herşey olabilir:)

Böyle yorum gerektirecek bir şey söylenmedi ki.... :zuhaha

Fıratcan Alçınkaya
10.Mayıs.2007, 07:45
Konudan konuyu kilitleterecek mesajlar silinir konu devam eder şemsi gibi arkadaşlar madur durumda kalmaz aynı mesajlar devam ederse ceza sistemi uygulanır bence konu kilitlemekten daha mantıklı olur...

Mirza
10.Mayıs.2007, 07:45
Işte şimdi neden kilitlendi anladınız mı konular canım arkadaşlarım (:? Heh bu konu kilitlendi mi neden kilitlendiğini sormazsınız umarım; çünkü silinecek mesajları şu an da okuyorsunuz ve bu mesajlar her an konu kilitlenmesine sebep olabilir tabii sayıları çoğaldıkca yahut ceza sistemi kullanılır. ;)

El Comandante
10.Mayıs.2007, 11:13
Yalan haberler üzerinde konusmaya,tartismaya gerek yok zaten.Onun icin "yalan" transfer haberlerinin GMA´ya gönderilmesi gayet dogru,ha konusmussun,ha tartismissin birsey farketmiyor sonucta.
Söyle birsey olabilir:Sezon sonunda konu acilir Besiktasli arkadaslarimdan birisi tarafindan.Takimin analizi yapilir,hangi mevkilerde sorun yasandigi falan dile getirilir,orada arkadaslar da görüslerini bildirir,suraya transfer iyi olur gibilerinden fln.

Forum da tartismayi en cok istiyenlerden birisiyimdir herhalde,ama söyle birsey var.Tartismak nedir bilmeyenler var,belalti vuranlar var ve bu yüzden kirici sözler söylenebiliyor tarafimizdan,yani konu devam etse kanli-bicakli olacagiz o derece.Yöneticiler de bunu istemediklerden kapatiyorlar,bu kadar basit.Keske düzgünce tartisabilsek,tartisma ortami olsa,ama olmuyor iste. :)

Ayrica yukarida Milli takim hakkinda gecen bir tartisma var,suc bize atilmis direk,onu bi cözümleyelim ;
Suc Galatasaraylilara atilmis,ama biz orada Milli takimi hakeden futbolcularimizi saydik,onlar hakkinda konustuk.Sampiyon bir takim olarak,2-3 yabanci futbolcuyla oynayan bir takim olarak bizden daha cok futbolcunun orada bulunmasi yadirganmamali.

Emre Güngör Ankaragücünde de bu performansi sergiliyordu,yani kumasi belliydi,kalitesi belliydi.Yönetimin ucuza kapatmasi Ankaragücülü yöneticilerin hatasiydi.Galatasaray´a geldi ve yillardir bu takimda oynuyormus gibi hic uyum sorunu yasamadi,Song gibi ligin en kaliteli stoperlerinden birisinin yoklugunu aratmadi hatta onu takimdan kesti.Yani böyle bir futbolcuyu Milli takimda görmek istiyoruz,hakli degilmiyiz ? :)

Ümit Karan bu ligin en tecrübeli forvetidir,en klas forvetidir.Oynadigi maclar,attigi goller ortadadir.Milli takimda Fatih Hoca engeliyle karsilasiyor,ama o olmasa o turnuvaya damga vuracak futbolculardan birisi oldugunu hepimiz biliyoruz,en azindan yedek olarak alinmasi gerekmiyor mu ?

Mehmet Topal oynadigi futbolla ligin en istikrarli futbolcusu konumunda,böyle bir futbolcuyu Milli takimda görmek istemezmisiniz siz de ?

Arda Turan,Emre Güngör,Mehmet Topal,Ümit Karan,Hakan B.(Volkan Y.),Servet Cetin benim sahsen Milli takimda görmek istedigim isimler ve hicbirinin siritmadigini görüyorum ben sahsen.
Burada da anlasiliyor ki,suc bizde degil,alinganlik yapip gercekleri görmeyen arkadaslarda,Milli takim sari-kirmizi formayla ciksin diyip bizi tahrik eden arkadaslarda suc.

Yani demek istedigim bütün tartismalarda oluyor bunlar,birisi cikar gercekleri görmez kendi penceresinden bakar olaya,biz ona gercekleri anlatmaya calisiriz,kendi takimimizin gerceklerini anlatmaya calisiriz,sonrasinda oradan baska birisi cikar,fanatiklik yapiyorsunuz der,1-2 inceden laf sokar gider,camur at izi kalsin politikasi sürerek,tabi ona da laf söyleriz falan konu isin icinden cikilamaz hale dönüsüyor ozaman.Objektif olunulmadigi sürece,olaylara at gözlügüyle bakildigi sürece,kisilerin görüslere saygi duyulmadigi sürece bu forumda hep böyle tartismalar olacaktir,biri gider yenisi gelir,önemli olan bu zihniyeti durdurabilmek.

eXcitinG
10.Mayıs.2007, 15:48
Benim öyLe bir düşüncem vardı zaten sezon tamamLandıktan sonra bütün takımLarın anaLizinin yapıLabiLeceği teker teker konu açmak, bu nu da görüşücektim diğer arkadaşLarLa,

Onun dışında hakLı oLduğunuz noktaLarda var, anLamadığınız noktaLarda. GeneL oLarak bakıLdığında, eskiye nazaran daha az konuLar kiLitLeniyor, daha fazLa sabır tanınmaya çaLışıLıyor ve eğer düzen oturursa bunLar daha da fazLa oLacaktır. Hiç konu kiLitLenmez, hiç mesaj siLinmez.

Sekopej
10.Mayıs.2007, 16:06
Baran iyi güzel şeyler yazmışsın yukarıda ama buna sen de uysan. Aşağıda 2 örnek var, senin dediğin gibi tahrik edici mesajlar gelirse rahatsız oluyor insanlar ve attığın ilk mesajın ilk cümlesi ne kadar doğru sence?

İkinci mesajda nippeten daha iyi, ilk mesajı o şekilde atmak yerine"şu şu nedenlerle bu bu oyuncular çağrılmamalı" yazsaydın daha hoş olmaz mıydı, saçmalıktır yazman yerine.

Sen saçmalıktır dediğinden, ister istemez Fenerbahçe'li üyeler neden saçmalık olsun deyip kendi oyuncusunu koruma görevi üstleniyorlar. İşte bu şekilde atılan mesajlarla gelişen olaylardan sonra konular kapanıyor.

Uğur tartışması da yapılmış konuda, herkes düşünclerini de yazmış güzelce. Sen de ilk mesajında güzelce yazmış olsan, daha sonra attığın mesajlar gibi yazmış olsan daha hoş olmaz mıydı?

Yukarıda yazdıklarına tamamen katılıyorum.(Uğur'un Milli Takım'a alınmamasına değil.:p ) Ama bu yazdıklarını kendin için de uygularsan inan daha da iyi olacaktır.:)

Emre Asigi,Ugur Borali orada görmek sacmaliktir.Emre Güngör ve Mevlüt kadroda olmali kesinlikle.Ümit Karanla zaten problemi oldugunu herkes biliyor,onu cagirmaz dünyanin en iyi golcüsü de secilse ...

Ne defansifi yahu,o hikaye.Zor kalindiginda sol bek oynatiliyor diye defansif yönü iyi oluyorsa oooo,dünyadaki bütün futbolcular iki yönlü oynuyor ozaman.Ayrica Ugur Boral cok istikrarsiz bir futbolcu,Milli takimda oynamayi hakedecek bir performans sergilemedi bana göre.Arda Turan,Tuncay gibi isimler var sol kanatta,gerek yok Ugura.
Mesela Sabri de Milli takimi haketmiyor,onu da cagiracak.Oyuncu secimleri rezalet,Milli takima aldigi futbolcular hep ayni,oyuncularin form düzeyine falan bakmiyor.

Melekovic
10.Mayıs.2007, 16:57
Konu neydi kayboldum:D:D:D

Eskiden ne kadar güzel milli takıma adam seçilince o an milli takım adamı olurdu.Şu takımdandı bu takımdandı kimse düşünmezdi.Son senelerde medya profili değiştiği için bu tür düşünceler meydana geliyor yok GS 'den 6 oyuncu FB'den 7 oyuncu alınmış,yok golü fenerli şu oyuncu atmış beşiktaşlı oyuncu asist yapmış gsli oyuncular gününde değilmiş takımı yakmış gibi :p :p :p Ben birisi milli takıma seçildi mi o kişide kırmızı beyazdan başka renk görmem,ister 11 kişi Gs'den ya da FB'den ya da BJK'dan vs vs ... ilk 11'de oynasın.

Mirza
10.Mayıs.2007, 16:59
Ben birisi milli takıma seçildi mi o kişide kırmızı beyazdan başka renk görmem,ister 11 kişi Gs'den ya da FB'den ya da BJK'dan vs vs ... ilk 11'de oynasın.

Keşke bu düşünce herkeste olsa. O zaman Türk Futbol'u hakkettiği mevkiye gelecektir.

Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 17:31
Konu neydi kayboldum:D:D:D

Eskiden ne kadar güzel milli takıma adam seçilince o an milli takım adamı olurdu.Şu takımdandı bu takımdandı kimse düşünmezdi.Son senelerde medya profili değiştiği için bu tür düşünceler meydana geliyor yok GS 'den 6 oyuncu FB'den 7 oyuncu alınmış,yok golü fenerli şu oyuncu atmış beşiktaşlı oyuncu asist yapmış gsli oyuncular gününde değilmiş takımı yakmış gibi :p :p :p Ben birisi milli takıma seçildi mi o kişide kırmızı beyazdan başka renk görmem,ister 11 kişi Gs'den ya da FB'den ya da BJK'dan vs vs ... ilk 11'de oynasın.

Kaan abi bizdede öyle bir şey yok Herşey Türkiye İçin. Ama Bizi başaraı yakalıtacak kadronun en kalitelisini söylemeye çalısıyoruz...

Aydin
10.Mayıs.2007, 18:55
Her konuda olay çıkıyor. olayı çıkartanlar suçu birbirine atıyor. evet kurunun yanında yaş da yanıyor. bu konuda bile "fmhastasi" nickli arkadaş

"fenerbahce li arkadaslarımızdan sükunet bekliyoruz.

galatasaraylı arkadaslarımızın tahriklerine gelmeyelim forumda lütfen!"

şeklinde mesaj yazmış. ve mesajı yöneticiler tarafından silinmiş. bu konuda bile milletin ateşine alttan odun verilecek mesajlar yazılabiliyorsa daha ne diyebiliriz ki.
bu olayları çıkartan arkadaşlar hep aynı kişiler zaten. bunlar için de bir uygulama yapacağız.

Ilhan
10.Mayıs.2007, 19:39
Bizim sabrımız herkesi kazanmakta. Siz de empati kurun lütfen;)