View Full Version : Fm'den Sıkılanlara Önerileriniz?
fmhastasi
10.Mayıs.2007, 08:17
fm 'den sıkılanlara oyunu yeniden aynı heyecanla,zevkle ve eğlenerek oynamaları için ne önerirsiniz?
bu nu hem kendi adıma hemde benim gibi olanlar vardır diye düsündügüm icin soruyorum
yanıtlarsanız sevinirim
cevaplar icin şimdiden teşekkürler:)
SAİT71
10.Mayıs.2007, 08:54
Arkadaşım biraz ara vermek sana iyi gelir. 3-5 gün oynama. Siteye gir yazılanları takip et cevap yaz.
Siteden arta kalan vakitlerinde Vestel'in çıkardığı I Can Football internet üzerinden oynanan futbol oyununu oyna. Yada PES 2008 oyna.
Benim yaptığım şey; Gündüzleri FM 2008, öğlenleri Siteye takılırım. Ve nette gezerim. Şuan saat 1 buçuk genelde I Can Football oynarım.. bazende şuan olduğu gibi hem sitede gezerim yada FM oynarım. Bazen Fm oynarken sabahladığım bile oluyor. Gece gündüz oynuyorum. Heleki kariyer hikayesi oluncada sıkışıyor. ama hevesle maçları yapıyorum. sende dene benim taktiği :D
KaPaLı
10.Mayıs.2007, 08:59
nick fmhastasi adam fmden sıkılmş yahu :n:
Şaka biyana oyunu 2-3 gün hiç açma sonra siteye gir kariyerlere falan bak maçları izle hafta sonu beğendiğin takmla aç kariyeri gitsin
eXcitinG
10.Mayıs.2007, 16:34
Fransa Ligi, Bende tam bırakmışken Fransa Ligi iLe Fm heyecanım yeniden arttı. Lyon ezip geçip Şampiyon oLuyor beLki ama onun dışında diğer takımLar iLe yaşanan mücadeLe gerçekten çok zevkLi oLuyor.
MaTRaKaN
10.Mayıs.2007, 16:39
Bilmediğin Ligden bilmediğin bi takım al.
İnan aşırı zevk alacaksın...
Aşk-ı Şehir
10.Mayıs.2007, 17:58
Endonezya ligini aç.:) Ben geçen sene açmıştım oyuna tekrardan bağlandım. Menejer büyük takımlarına başına geçmekle olunmuyormuş meğer. :n: Ne maçlar oynamıştım be ah ah.:D Şimdi bi daha açıcam valla. :D
Alicanfmfan
10.Mayıs.2007, 18:00
Pro Evolution Soccer 2008 diyorum yada.Kariyere bir iki gün bakma ondan sonra girince süper oluyor :)
King_Theoden
10.Mayıs.2007, 18:02
Unut FM yi gitsin zaten dandik oyun ne grafik var ne heyecan:D
Coupet
10.Mayıs.2007, 18:21
eğer bilmediğin ligden bir takım alırsan bir de skini değiştir daha çok zevk alırsın. sanki başka bi oyun oynuyormuş gibi.
Since-1907
10.Mayıs.2007, 18:27
Bence eğer Bank Asya 1.Liginden sevdiğin bir takım varsa al onu birde güzel skin yükle oyuna o zmn keyfi gör sen Bank Asyadaki heyecan hiç bir ligde yok bence (:
Exellence1905
10.Mayıs.2007, 20:39
ben sıkıldığımda sürekli skin değiştiriyorum fm 2008 çıktığından beri en az 7-8 kere skin deiştirdim.bir de dandik bir takımla kariyer aç o takımın yükseldiğini görmek insana oynama isteği kazandırıyor..
YusufT
10.Mayıs.2007, 21:04
Cozüm: Finlandiya ligi. Finlandiyadan SL sampiyonu cikarabilecekmisin?
fmhastasi
11.Mayıs.2007, 00:54
skin değiştirmek işe yarayabilir:)bunu denicem.
endonezya fkri hic kafama yatmadı deprem falan cok oluyor oralarda:D
finlandiya desen soguk:D
şaka şaka:D şaka bi yana tüm önerileri okudum.birini uygulicam artık:)
tüm öneriler icin teşekkürler.
UlquioRRa
11.Mayıs.2007, 00:57
skin değiştirmek işe yarayabilir:)bunu denicem.
endonezya fkri hic kafama yatmadı deprem falan cok oluyor oralarda:D
finlandiya desen soguk:D
şaka şaka:D şaka bi yana tüm önerileri okudum.birini uygulicam artık:)
tüm öneriler icin teşekkürler.
En iyisi Hong Kong ligini al.:D
Onurap
11.Mayıs.2007, 01:01
Seçeneklerden-oyundan çıka gir :D
OMANA
12.Mayıs.2007, 19:17
şimdi FM den skılıma bende iki türlü oluyor..
bazen oyundan bazende takımdan sıkılıyorum...oyundan sıkılınca yapılacak iş belli ...kapatıp oyunu nelerden zevk alıyorsan başka onları yap...ama takımdan sıkılmak daha kötü...onca emek onca saat başında kaldığın takımda...bazen olmayınca olmuyor...o zamanda bir sıkıntı alıyorki sormayın....2016 da takımda 6 oyuncu -9 pa lı geriside oldukça iyi oyuncular...ama hangi taktik hangi varyasyon hangi takım konuşması yaparsan yap....
tepeck belediye süper ligde şampiyon olamıyor....takım reptuionu o kadar zayıfkii oyuna bağlılığa bakıyorum tam 3 gün 21 saat oynamışım ve bu takım şampiyon olamıyor..işte şimdi sıkılsan takımı bıraksam verdiğim üç günüme yanıyorum...
devam etsem bu defa artık sinirden saç baş yoluyorum...
yani oyundan sıkılmanın çözümü kolayda takımdan sıkılınca zor..
SAİT71
12.Mayıs.2007, 21:07
Arkadaşlar, haliyle aylarca yapılan bir şey canınızı sıkabilir. Buna ara verirseniz hatta biraz sabredip özlerseniz oyuna daha bi bağanıyorsunuz. Ben uzun süredir oynamıyorum. Bakalım ne değişecek. Şuan biraz özlemeye başladım gibi geliyor :D Ama sabredip biraz oynamayacağım. Dediğim gibi ya forumda takıl olmazsa oyun oyna... PES 2008, ya da I can Football..
muzoadux kardeş, bu arada Ben dedemin ismi ile üye oldum Dursun Alkoç diye sormuşsunya.
Coupet
12.Mayıs.2007, 21:35
Türkçe yama çıkınca daha zevkle oynayacağız. ozaman belki sıkılanlar da tekrar oynamaya başlar.
BaFraLı
12.Mayıs.2007, 21:39
sıkıldıysan İsrail Liginden takım al(Hapoel Tel Aviv,Maccabi Haifa) çok zevkli oluyor :)