View Full Version : Şampiyonlar Ligi Maçlarımız Ali Sami Yen'de
uAsamet91
12.Mayıs.2007, 22:11
"DEVLER LİGİ MAÇLARIMIZ ALİ SAMİ YEN'DE
Başkanımız Adnan Polat, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını Ali Sami Yen Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı
Adnan Polat ve beraberindeki yöneticiler, kulübün eski yöneticilerinden olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü makamında ziyaret etti. Başkanımız burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, AvrupaŞampiyonlar Ligi'nde, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadıkları maçlarda istedikleri ortamı bulamadıklarını dile getirerek, "Biz daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarımızı Olimpiyat Stadı'nda oynamıştık. Fakat oraya giden taraftarlarımız ve futbolcularımız, arzu ettikleri ortamı ve ambiansı bulamadı. Başarılı olmamız bir ölçüde kısıtlanıyordu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ni stadımızda oynayacağız. İnşallah daha önce olduğu gibi, büyük başarıları stadımızda oynayacağımız maçlarda elde edeceğiz" diye konuştu. Aldıkları bu karar sonrası, Ali Sami Yen'de bu hafta tadilata başladıklarını kaydeden Polat, Şişli Belediyesi'nin de kendilerine bu konuda yardımcı olacağını söyledi.
Mustafa Sarıgül ise amaçlarının, şehir içindeki statların şehir dışına taşınması olduğunu ifade ederek, "O nedenle de Ali Sami Yen Stadı Projesi'ni Galatasaray Kulübü yöneticileriyle görüşüyoruz, daha da hızlanması için neler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kaldı. Ali Sami Yen Stadı'nda belli revizyonlar yapıp, Şampiyonlar Ligi için gelen konukları ülkemize yakışan bir şekilde ağırlamayı arzu ediyoruz" dedi. Galatasaray'ın bu sezon elde ettiği sportif başarı için Adnan Polat'ı kutlayan başkan Sarıgül, "Galatasaray Kulübü Başkanlığı çok zor bir görevdir, ama Adnan Polat, uzun süredir sporun ve spor camiasının içinde. Başarılı olacağına inanıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: DHA
12.05.2008
El Comandante
12.Mayıs.2007, 22:17
Your Nightmare is back again ! ;;)
Ilhan
12.Mayıs.2007, 23:22
Cehennem neresi???
Adam akıllı başlıklar seçelim lütfen, başlığa bakınca içerik hakkında bilgimiz olsun.
Fıratcan Alçınkaya
12.Mayıs.2007, 23:29
Onay vermez belki UEFA...
PesimiSTyLa
12.Mayıs.2007, 23:31
Onay vermeme gibi bir durum yok maclar Sami Yen de olacak. Zaten gerekli restorasyon yapılacak. Bi kac makyaj fln.
Fernando Gago
12.Mayıs.2007, 23:34
Şampiyonlar Ligine katılabileceği kesin değil ki Galatasaray'ın bu ne acele
KaPaLı
12.Mayıs.2007, 23:45
Katılıyorum 1 ön eleme oynayacak ama seribaşı olarak katılmayacağı için zor rakipler gelecek. Barça-Arsenal-Juve-Bordeaux-Panathinaikos-rusya şampiyonu direkmi gidiyo bilmiyorum ama Zenit-CSKA 2lsinden biri çok zor eşleşmeler olabilir.
Fıratcan Alçınkaya
12.Mayıs.2007, 23:53
Dua edelimde FB gibi iyi bir kurra çeksin o zaman...
ASM Olimpiyattan çok daha iyidir ambiyans olarak şartlar içindeki en iyi tercih.
BlackEagle19o3
13.Mayıs.2007, 00:03
Hele bi şampiyonlar ligine kalın da.Basel,Anderlecht gibi dandik takımlar gelmediği sürece zor zaten;)Ama ASY'de oynanması Gs'nin avantajına olacaktır kalırlarsa gruplara.Stad küçük bile olsa atmosfer fena değil...
El Comandante
13.Mayıs.2007, 00:08
O stadta ne tarihi zaferler yasandi;
Galatasaray gerektiginde yüregiyle oynar,Galatasaraylilik ruhuyla oynar,ozaman Real Madrid bile olsaniz,bir devrede 3 gol yersiniz. :)
Yönetim iyi bir teknik direktör getirirse,saglam bir forvet alirsak ve hafif sansimiz yanimizda olursa kuralarda neden kalamayalim Clye ? Kadromuz cok kaliteli,Linderoth-Mehmet Topal ikilisi dinamo gibiler ;;) Arda var,Lincoln var,defansta zaten sorun yok.Sadece iyi bir teknik direktör lazim bize ve de gerekli 1-2 takviye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica bu zamana kadar Cl ön elemesinde hic kaybetmedik.ManUyu bile elemistik en süper zamanlarinda.Yeterki futbolcularda istek olsun,gerisi gelir.Kadro zaten kaliteli.
TürkuAz
13.Mayıs.2007, 00:35
O stadta ne tarihi zaferler yasandi;
Galatasaray gerektiginde yüregiyle oynar,Galatasaraylilik ruhuyla oynar,ozaman Real Madrid bile olsaniz,bir devrede 3 gol yersiniz. :)
Yönetim iyi bir teknik direktör getirirse,saglam bir forvet alirsak ve hafif sansimiz yanimizda olursa kuralarda neden kalamayalim Clye ? Kadromuz cok kaliteli,Linderoth-Mehmet Topal ikilisi dinamo gibiler ;;) Arda var,Lincoln var,defansta zaten sorun yok.Sadece iyi bir teknik direktör lazim bize ve de gerekli 1-2 takviye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica bu zamana kadar Cl ön elemesinde hic kaybetmedik.ManUyu bile elemistik en süper zamanlarinda.Yeterki futbolcularda istek olsun,gerisi gelir.Kadro zaten kaliteli.
Söyleyecek söz bırakmamış kardeşim..
Baran burda saçmalamışsın.Bu sezonki avrupa maçlarında istekli değildi o zaman futbolcular :icon_confused:
PesimiSTyLa
13.Mayıs.2007, 00:53
ŞL ye en cok katılan bir kac takımdan biriyiz. Ön elemeyi dert etmeyin siz... ;;) :icon_cool:
Fernando Gago
Şampiyonlar Liginde bu zaman kadar elenmemiş olman bundan sonra elenmeyeceğin anlamına gelmez ki . . .
TürkuAz
Baran burda saçmalamışsın.Bu sezonki avrupa maçlarında istekli değildi o zaman futbolcular :icon_confused:
O inanç ve isteğin bu sene Galatasaray'da ne kadar olduğu görüldü sanırım, o halde sorun yok..
O inanç ve isteğin bu sene Galatasaray'da ne kadar olduğu görüldü sanırım, o halde sorun yok..
Elbette görüldüde.Bu seneki avrupa maçlarında neden görülmediğini belirttim ayrıca.ŞL'ye çok katılmanız.Ön elemede hiç kaybetmemeniz hiç birşey ifade etmiyor.O günlerden çok az kişi kaldı.Galatasaray anı Galatasaray değil.
El Comandante
13.Mayıs.2007, 00:57
Bu sezon basimizda Kalli belasi vardi,simdi demeyin takimi o kurdu falan.Futbolculari küstürdü,takimin oynayacak hali yoktu,antremanlar yetersizdi.
O gittikten sonra nasil bir hale dönüstügümüz ortada.Ayrica belirttim orada,1-2 nokta takviye + kaliteli bir teknik direktörle Clye kalir,orada basarili olabiliriz.Kadromuz saglam,benim bu takima inancim tam.
Bu sezon basimizda Kalli belasi vardi,simdi demeyin takimi o kurdu falan.Futbolculari küstürdü,takimin oynayacak hali yoktu,antremanlar yetersizdi.
O gittikten sonra nasil bir hale dönüstügümüz ortada.Ayrica belirttim orada,1-2 nokta takviye + kaliteli bir teknik direktörle Clye kalir,orada basarili olabiliriz.Kadromuz saglam,benim bu takima inancim tam.
Benim alıntı yaptığım cümlede bunlar yazmıyordu.Ona göre söyledim.Neyse iyi bir kura gelirde ŞL'ye kalır inşallah cimbom.
El Comandante
13.Mayıs.2007, 01:03
Yahu ayni sey,takim oynayamiyordu o siralarda cesitli nedenlerden dolayi ama potansiyelini de gösterdi gerektigi zamanlarda.istekliydiler ama cesitli teknik direktör hatalarindan,sansizliklardan dolayi elendik.Neyse,teknik direktör gelsin bi ozaman daha detayli konusabiliriz.
GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2007, 03:47
Takım Ali Sami Yen stadında Olimpiyat stadından daha iyi motive olacaktır Şampiyon Ligi'ne kalınması halinde.Sanırım izin için gerekli düzenlemeler yapılacak.Geriye gruplara kalmak kalıyor..
Universal
13.Mayıs.2007, 03:50
Galatasaray ASY yerine başka bir yerde oynarsa Avrupa'da motivasyonunu sağlayamaz. Şampiyonlar Ligine bir kalınsın sonra düşünülür. Ama genede stada bir makyaj lazım.
Alicanfmfan
14.Mayıs.2007, 07:51
ŞampiyonLar Ligi'ne İnşALLAh Kalırız.O zaman nerede oynanırsa oynansın (Olimpiyat Hariç)
Bazı fenerli arkadaşlarım yine atıp tutuyor.
Fernando Gago
14.Mayıs.2007, 14:36
Adnan Sezgin Ağustos'a kadar stadı UEFA standartlarına getireceklerini söyledi inşaat en kısa zamanda başlıyormuş ...
Nedvedmania
15.Mayıs.2007, 06:03
çok özledim samiyende şampiyonlar ligi müziğini duymayı :)
UlquioRRa
15.Mayıs.2007, 07:20
Hele bi şampiyonlar ligine kalın da.Basel,Anderlecht gibi dandik takımlar gelmediği sürece zor zaten;)Ama ASY'de oynanması Gs'nin avantajına olacaktır kalırlarsa gruplara.Stad küçük bile olsa atmosfer fena değil...
O zaman başlığı yöneticiler "Şampiyonlar Ligi ÖnEleme Maçı Ali Sami Yen'de" olarak değiştirsin. Bunda sorun yok. Ayrıca önelemelerde hiç elenmemişiz. Eski başarılarımızı özlediğimiz bu yıllarda da elenmeye niyetimiz yok.