PDA

View Full Version : İşte rakibimiz İsviçre'nin kadrosu

Fernando Gago
13.Mayıs.2007, 21:24
Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden İsviçre'nin milli takım aday kadrosu açıklandı.

İsviçre Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Koebi Kuhn'ın belirlediği 26 kişilik aday kadroda, sakatlığı nedeniyle sezon boyunca tek bir maçta forma giymeyen Patrick Mueller'e de yer verilmesi şaşkınlık yarattı.

28 Mayıs'a kadar 23 kişiye indirilecek olan kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Diego Benaglio (VfL Wolfsburg), Fabio Coltorti (Racing Santander), Pascal Zuberbuehler (Neuchatel Xamax)

Savunma oyuncuları: Valon Behrami (SS Lazio), Philipp Degen (Borussia Dortmund), Johan Djourou (Arsenal), Mario Eggimann (Karlsruher SC) Stephane Grichting (AJ Auxerre), Stephan Lichtsteiner (Lille OSC), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Patrick Mueller (Olympique Lyon), Philippe Senderos (Arsenal), Christoph Spycher (Eintracht Frankfurt), Steve von Bergen (Hertha Berlin)

Orta saha oyuncuları: Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Ricardo Cabanas (Grasshoppers), Gelson Fernandes (Manchester City), Daniel Gygax (FC Metz), Benjamin Huggel (FC Basel), Gokhan Inler (Udinese Calcio), Hakan Yakin (BSC Young Boys), Johan Vonlanthen (Red Bull Salzburg)

Hücum oyuncuları: Eren Derdiyok (FC Basel), Alexander Frei (Borussia Dortmund), Blaise Nkufo (FC Twente), Marco Streller (Fc Basel)

El Comandante
13.Mayıs.2007, 21:26
Hakan,Gökhan ve Eren Türk asillilar ve bize karsi mücadele edecekler.Kötü durum gercekten.

BeeTLeJuiCe
13.Mayıs.2007, 21:31
Bu 3 Türk Oyuncu duygusal davranıp iyi oynamasalar bari :p

İsviçre Güçlü Defans hattı ile dikkat çeken bir ekip. Bana göre onlar için 2 ihtimal var ya sonuncu olup elenmek yada 2. olup gruptan çıkıp en az Çeyrek Final oynamak.

Ev sahibi olmanın avantajınıda iyi kullanacaklarını düşünüyorum. Grupta kesinlikle yenmemiz gereken bir takım. Frei falan sakatlansada forvet kalmasa ellerinde :)

fmhastasi
13.Mayıs.2007, 22:06
hatırladığım kadarıyla dünya kupasında da gol yemeden elenmişlerdi.gol yemeyen ama kolay kolay gol de atamayan bir takım.disiplinli oynuyorlar.bizimde disiplinli oynamamız,küçümsememiz lazım isvicreyi ancak o zaman yeneriz:)

eXcitinG
13.Mayıs.2007, 22:11
Bi ara kadro yu sayarken acaba bizim Türkiye miLLi takımına yeni isimLer mi dahiL oLmuş dedim.

SavunmaLarı ciddi anLamda ürkütücü, çok güçLü, bizi turnuvada en zorLayacak takım oLacak.

Fıratcan Alçınkaya
13.Mayıs.2007, 22:22
İyi kadroları var bence yinede gruptan çıkamazlar...

EL-Hadji
13.Mayıs.2007, 22:48
N' kufo bu sezon hollanda' da huntelaar' ın ardından gol krallığında 2. oldu yanlış hatırlamnıyorsam. Gökhan İnler de klas oyuncu kendini ispat etti bu sezon. Ama forvet hattında sadece frei' ye güveniyorlarsa işleri zor. N'kufo' yu hiç izlemedim bakalım neler olacak.

jarosik_61
13.Mayıs.2007, 23:00
isviçre maçı çok zor gececek hakem de onlarıon tarafında olacak çok zor bir maç olacak

King_91
14.Mayıs.2007, 00:00
kadroda 11 defans olması ne kadar defansif olduklarını çok iyi gösteriyor..

fmhastasi
14.Mayıs.2007, 00:07
N' kufo bu sezon hollanda' da huntelaar' ın ardından gol krallığında 2. oldu yanlış hatırlamnıyorsam. Gökhan İnler de klas oyuncu kendini ispat etti bu sezon. Ama forvet hattında sadece frei' ye güveniyorlarsa işleri zor. N'kufo' yu hiç izlemedim bakalım neler olacak.
n'kofo yu tam macını izlemedim ama özetlerde cok gördüm.tutmak cok zor:)acayip hızlanıyor cok güclü fizigi var

bir kac tane resim işte n'kufo:)

http://www.weltwoche.ch/media/ausgaben/WEW_2307_053_nkufo.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a0/Gio_N'Kufo_Heitinga.jpg/741px-Gio_N'Kufo_Heitinga.jpg

deniz.91
14.Mayıs.2007, 00:09
Herkes en azından isviçreyi yeneceğimizi dünüyor ama bence oda çok zor adamlar bi kere ev sahibi akdrolarıda hiçte fena değil

Xipe Totec
14.Mayıs.2007, 00:14
abi o defans ne öle ya..:D

forvet hattı biraz zayıf kalsada iyi iş çıkarabilecek oyuncular.. defans a söz yok zaten.. ne diyelim işimiz zor valla..:S

BaFraLı
14.Mayıs.2007, 00:19
isviçre maçı zor geçicek ama isviçreyi yenebilecek güçteyiz..

El Comandante
14.Mayıs.2007, 00:21
n'kofo yu tam macını izlemedim ama özetlerde cok gördüm.tutmak cok zor:)acayip hızlanıyor cok güclü fizigi var

bir kac tane resim işte n'kufo:)

http://www.weltwoche.ch/media/ausgaben/WEW_2307_053_nkufo.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a0/Gio_N'Kufo_Heitinga.jpg/741px-Gio_N'Kufo_Heitinga.jpg

Bu adam ile Servet arasinda müthis bir kapisma olur,Ayibogan bunu sahadan siler :D

deniz.91
14.Mayıs.2007, 00:23
Bırakın n'kufou servetle kapışsın:D

fmhastasi
14.Mayıs.2007, 00:25
evet bu adamla bi servet başa çıkabilir:D