PDA

View Full Version : Recep Mamur:"Topuz'u ikna edemedim"

anilton
14.Mayıs.2007, 23:23
Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz ile 3 saatlik bir görüşme yaptığını, takımda kalmasını çok istediğini, ancak ikna edemediğini söyledi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu sporkolik programında yıldız futbolcu Mehmet Topuz ile yaptıkları görüşmeyi anlattı. Transfer görüşmelerinin bütün kamuoyu önünde olmasını istediğini ifade eden Mamur, "Aslında benim istediğim bu tür konuşmaların kapalı kapılar ardında olmaması. Keşke Mehmet Topuz gelse otursa burada canlı yayında yapsak görüşmeleri. Ben bugün Mehmet Topuz ile kendi ofisimde biraraya geldim. Görüşmede Kulüp Menajerimiz Süleyman Hurma da vardı. Görüşmemizde kendisinden çok memnun olduğumu söyledim. Kendisi de bize Kayserispor'u çok sevdiğini söyledi. Ama ekonomik anlamda anlaşamadık. Aslında biz kalmasını çok istedik, kendisi de kendince bir fiyat istedi. Biz bir rakam söyledik, kendisi de derse ki 'Ben Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum', kulübün istediği rakamı da ödeyecek bir kulüp çıkarsa 'İlle de kal' demeyiz. Ama Mehmet Topuz ile anlaşan bir kulübün bizimle de anlaşması şart. Gökhan Ünal olayında da, biz Rubin Kazan ile anlaştık. Gökhan Ünal anlaşmadı, dolayısıyla bu iş olmadı. Mehmet Topuz ile anlaşan takımın bizimle de anlaşma sağlaması şart" diye konuştu.

Mehmet Topuz'un kalmasını çok istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten Başkan Mamur, "3 saat süren görüşme sonunda çok iyi rakamlar vermemize rağmen olmadı. Mehmet Topuz gitse de bizim evladımızdır, her zaman ona saygı duyarız" dedi. Başkan Mamur, Mehmet Topuz'a önerdikleri fiyatın şuan ki mevcut 4 büyük takımların verdiği ücretlerin üzerinde olduğunun da herkes tarafından bilinmesini istedi.

14.05.2008

Kaynak : İHA

nekop
14.Mayıs.2007, 23:27
Artık gitmesi lazım Kayserispor'a verebileklerini verdi.Bu yetenekleriyle Avrupa'da orta sınıf takımlarda rahatlıkla oynar.

BlackEagle19o3
14.Mayıs.2007, 23:28
Ben ayrılacak dediğim de bazı Kayserisporlular hemen agresif tavırlar sergiliyordu:icon_razz:Neyse ben Beşiktaş'a geleceğini düşünüyorum.Yemen Ekşioğlu da bu yönde bir açıklama yapmıştı geçen bir programda...

eXcitinG
14.Mayıs.2007, 23:28
ALırsak biz aLırız, başkasınada yar etmeyiz Topuz u :D

Cyzio
14.Mayıs.2007, 23:30
Topuz bir yere transfer olsa da herkes rahatlasa.Mamur hergün açıklama yapıyor..

El Comandante
14.Mayıs.2007, 23:36
Bence Topuz ingiltere ligine gider,burada kalmasinin manasi yok.Madem ingiltereden taliplisi var gitsin oraya.Hem futbolunu gelistirir,bize katki saglar.

Fernando Gago
14.Mayıs.2007, 23:38
Türkiyede bir gerçek var ki anadolü klübünde oynarsan ne gündemde kalırsın (transfer haberleri dışında) ne de milli takıma alınırsın Mehmet Topuz süper lig için çok kaliteli bir oyuncu 3 büyükler olmadı Avrupaya gitmesi en mantıklı olanı zaten ...

TürkuAz
14.Mayıs.2007, 23:45
Avrupa'ya gitsin, kendini kurtarsın..

CeSC FaBReGaS
14.Mayıs.2007, 23:47
Mehmet Topuz 3 büyüklere gelmesi mantıklı değil.Bencede Avrupa'ya gitmesi hem kendi için hemde Türk futbolu için daha iyi olur.

deniz.91
15.Mayıs.2007, 00:13
Haber doğru Topuz ayrılabilir ama Türkiye liginden başka bir takıma değil

a.arıcı-11
15.Mayıs.2007, 00:33
Arkadaşlar merak etmeyin onlar o kadar astronomik bir bonservis bedeli ister ki o genede Kayseride kalmak zorunda kalır;;)

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 00:38
Avrupa da bir takım Kayserinin istediği o fiyatı hayatta vermez. GörüLmüş şey değiL yani. ALırsak yine bizim büyükLerden biri aLır, basa basa söyLüyorum başkasıda aLmaz. Avrupa ya gitmesi için ya serbest oLucak, ya da sudan fiyata oLması Lazım.

Wesley Sneijder
15.Mayıs.2007, 00:45
Fenerbahçe alacak gibi geliyor bana...

Jesus_FB
15.Mayıs.2007, 01:27
Sezon ortasında resmi teklif yapmıştık bakalım şimdi de yineliceklermi tekliflerini

deniz.91
15.Mayıs.2007, 02:03
TRden kimsenin alacağını sanmıyorum süleyman hurma avrupadan istediğimiz rakamı veren kulüpler var diyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bugün ligtv futbol gündemi programında hurma konuştu

kadromuzun %90ı korunacak diyor topuz gidecek olsa %50si giderdi takın:)

http://www.kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=359

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 02:07
Türkiye'den Fenerbahçe dışında alabilecek bir takım yok bence ...

Cangele
15.Mayıs.2007, 02:17
Daha belli değil yönetim iyice kafa karıştırıyor ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım bu arada hurmadan açıklamalar transfer konusunda

http://www.kayserisportv.com/?catID=&cat=&vid=359 izleyin

Bordo61Mavi
15.Mayıs.2007, 02:19
Avrupaya gider. Kendisini gelistirmesi icin daha iyi hem

deniz.91
15.Mayıs.2007, 02:21
Yönetim birşeyler yapmaya çalışıyor ama anlamadım.Bu olayların iki nedeni olabilir.

1.Topuz için fiyat yükseltmeye çalışıyor

2.Topuzun milli takıma seçilmesi için yapılıyor

kesin bu ikisinden birisi için uğraşıyor hurma bakalım görecez:)

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2007, 03:19
Oo bu çok iyi haber.Topuz'un Beşiktaş'ımıza transfer olması için bir engelde kalmadı.Haydi bakalım.Belkide bizle anlaştığı için Kayseri'nin verdiği parayı kabul etmedi..

anilton
15.Mayıs.2007, 03:22
Oo bu çok iyi haber.Topuz'un Beşiktaş'ımıza transfer olması için bir engelde kalmadı.Haydi bakalım.Belkide bizle anlaştığı için Kayseri'nin verdiği parayı kabul etmedi..

Olur mu öyle şey Şemsi?Tr'de Fb'den başka takım alamaz onu,gücü yetmez bilmiyormusun sen bunu?Sende var ya Şemsi...

Aykan19o3
15.Mayıs.2007, 03:23
Keşke bize gelse eğer haber doğruysa Topuz bu sene kesin ayrılacak Kayserispor'dan.

Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 04:40
Holosko transferinde attığımız tokatın tadını beğenenler var sanırsam...

M.Topuz u alacak kadar para yoksa zatn 3büyüklerde kapatsınlar kepenkleri gitsinler..

Onurap
15.Mayıs.2007, 05:04
Bence satmazlar 3 büyüklere :)

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 05:07
Olur mu öyle şey Şemsi?Tr'de Fb'den başka takım alamaz onu,gücü yetmez bilmiyormusun sen bunu?Sende var ya Şemsi...

Fenerbahçe isterse Türkiye'de kimse yarışa giremez ok ?

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2007, 05:14
Yav arkadaşlar siz hala takıyormusunuz böyle mesajları yahu? Valla ben o Holosko olayından sonra pek takmıyorum..

anilton
15.Mayıs.2007, 05:14
Fenerbahçe isterse Türkiye'de kimse yarışa giremez ok ?

Bende şöyle söyleyim o zaman; Yıldırım Demirören isterse kimse yarışa giremez.(Her ne kadar yöneticilik vasıfları 0 olsada)M.Topuz'u iki takımında istediği apaçık belli.Göreceğiz bakalım kim alacak?

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 05:17
Yav arkadaşlar siz hala takıyormusunuz böyle mesajları yahu? Valla ben o Holosko olayından sonra pek takmıyorum..

Holosko'ya Beşiktaş'tan başka talip çıktı mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bende şöyle söyleyim o zaman; Yıldırım Demirören isterse kimse yarışa giremez.(Her ne kadar yöneticilik vasıfları 0 olsada)M.Topuz'u iki takımında istediği apaçık belli.Göreceğiz bakalım kim alacak?

Aslında bir bakıma haklısınız çünkü Demirören 12 milyon avroyu gözden çıkardığını söylemişti:icon_lol: yani böyle bir saçmalığı Demirören'den başkası yapmayacağı için ne diyelim yorum yapmak zor :smismileyiw2:

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2007, 05:25
Holosko'ya talip başka talip çıktı ya da çıkmadı ama o zaman denilen şuydu:Beşiktaş Holosko'yu alamaz.Aldık mı aldık.O zaman istersek Topuz'uda alırız.Ben bir çok yerde Topuz'un bize geleceğini duydum.(Öyle gazetelerden falan değil) Hatta öyleki birebir Topuz'un ağzından Beşiktaş'a geleceğini duyduğunu söyleyenleri biliyorum.

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 05:29
Holosko'ya talip başka talip çıktı ya da çıkmadı ama o zaman denilen şuydu:Beşiktaş Holosko'yu alamaz.Aldık mı aldık.O zaman istersek Topuz'uda alırız.Ben bir çok yerde Topuz'un bize geleceğini duydum.(Öyle gazetelerden falan değil) Hatta öyleki birebir Topuz'un ağzından Beşiktaş'a geleceğini duyduğunu söyleyenler biliyorum.

Ben cümlelerime "Fenerbahçe isterse ..." diye başladım diğer yapılan yorumlar beni ilgilendirmiyor ... Mehmet Topuz konusuna gelince Demirören'i hepimiz tanıyoruz yaptığı transferler yaptığı işler ortada o yüzden 12 15 milyon avro verir Mehmet'i alır ama bu ne kdar Beşiktaş'ın menfaatlerine olur o da tartışılır ... O yüzden bu konuda fazla yorum yapılamaz çünkü ortada akla sığmayan bazı işler yapılmış yapılmaya hazır

KaF KeF
15.Mayıs.2007, 05:30
Valla Bjk'liler Kendilerine Fb'lilerde kendilerine göre Yorum yapmış..

Bence ayrılacağı kesin..İnşAllah Fenerbahçe'ye gelir..:)

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2007, 05:32
Yıldırım Demirören'in neler yapabileceğini biliyorsan o zaman gelip buraya yorum yapmayacaksın Fenerbahçe isterse başka kimse alamaz diye..

Onurap
15.Mayıs.2007, 05:34
Aha topuz için kavga çıktı forumda :) Bize gelmesini isterim ama bizim başkan sizinkiler kadar bonkör değil..:p

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 05:36
Yıldırım Demirören'in neler yapabileceğini biliyorsan o zaman gelip buraya yorum yapmayacaksın Fenerbahçe isterse başka kimse alamaz diye..

Kurtlar Vadisi çocuklarımızı kötü etkiliyor :uzgun:

Demirören'in yaptıkları ortada hakikatten ben bunu üstüne fazla birşey söylemek istemiyorum nede olsa bu yönetimden çok memnunum

anilton
15.Mayıs.2007, 05:43
Yemen Ekşioğlu katıldığı programda "Beşiktaş M.Topuz'u sezon ortasında bitirdi" açıklamasını yaptı...

http://spor.samanyoluhaber.com/ShowNews.aspx?NewsId=23995

Fıratcan Alçınkaya
15.Mayıs.2007, 05:43
Aha topuz için kavga çıktı forumda :) Bize gelmesini isterim ama bizim başkan sizinkiler kadar bonkör değil..:p

yatan yabancılara ödenilen maaştan ne yapsın adam:)

TR.CaPTaiN
15.Mayıs.2007, 05:46
Fenerbahçe'ye gelmesini isterim fakat Aziz Yıldırım 11 m € gibi yüklü bonservisi imkanı olmasına rağmen vermez daha iyi değerlendirir fakat Demirören verir. Mehmet Topuz Beşiktaş'a daha yakın.

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 05:50
Gereksiz yere konuşmaya son verin.

GeNç KaRTaL
15.Mayıs.2007, 05:52
Laf oyunu yapmaya gerek yok.M.Topuz olayında Ertuğrul Sağlam faktörünüde göz önünde bulundurmak lazım.

anilton
15.Mayıs.2007, 05:57
Adamın saç bandı bile siyah beyaz...:)

http://spor.samanyoluhaber.com/Images/News/2008512/10692.jpg

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 06:00
Ya fazLa konuşmaya gerek yok. Biz konuşmayız İcraat yaparız. HoLosko da da herkes en son aLacak takım biziz diyordu. Birşey söyLüyorsak Birşeydir. ALırız, bakarsınız.

BlackEagle19o3
15.Mayıs.2007, 06:22
Fenerbahçe isterseymiş pehhh.Ah şu basınımız,ah şu medyaım yok mu bazılarını öyle bir abartyıyor öyle bir gaza getiriyor ki kendilerini kaf dağında falan görüyorlar...:icon_surprised:Neyse bizim başkan bi gece ansızın bitirir bu işi öyle 12-15 m Euro falan da olmasa hepimiz burda bu transferi konuşuyor oluruz.Pardon ya önce fenerin istememezi lazım:icon_twisted:

:0:

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 06:29
Hele bir transfer bitsin verilen paraları görelimde ondan sonra konuşuruz :0:

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 06:36
ParaLara gerek yok, çünkü anLamı yok. HoLosko ya verdiğimiz oyuncuLar iLe birLikte yakLaşık 10 miLyon euro ödemiş oLduk, adam 15 miLyon euroLuk performans gösterdi. Topuz a da 15 veririz 20 Lik performans gösterir o zamanda paranın anLamı kaLmaz :D

Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 06:41
ParaLara gerek yok, çünkü anLamı yok. HoLosko ya verdiğimiz oyuncuLar iLe birLikte yakLaşık 10 miLyon euro ödemiş oLduk, adam 15 miLyon euroLuk performans gösterdi. Topuz a da 15 veririz 20 Lik performans gösterir o zamanda paranın anLamı kaLmaz :D

Holosko 15 milyon euroluk performans mı gösterdi :D Abi Holosko geldikten sonra takımda oyun anlamında değişim oldu ama sonuç itibariyle Fortisten elenildi öyle böyle 3.olundu yani Holosko gelmesede Belşiktaş bundan farklı olmazdı ... Mehmet Topuz 20 milyon euroluk ne yapabilir Allah aşkına 10 gol 10 asist anca bu istatistiği yakalayabilir ki Anadolu klüplerinde yıldızı parlayan oyuncuların Büyük takımlara geldiğinde nasıl erdiğini çok iyi biliyoruz ne malum Mehmet'in böyle olmayacağı 15 20 milyon euro size çok ufak miktar mı görünüyor

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 06:45
Gırgıra vuruyorum. Ama espiri biLe anLamıyorsunuz.Neyse susaLım yiyin birbirinizi.

DisCo
15.Mayıs.2007, 06:46
Parayı veren düdüğü çalar arkadaşlar. Beşiktaş isterse bir servet döksün. Bu Beşiktaş camiasının sorunudur. Eğer ki çok para verirse Beşiktaş alır yorumu ağzımızdan çıkıyorsa Fenerbahçe istediği oyuncuyu alır fikri rafa kalkmış olur. O açıdan anlamsız şeyleri tartışmayalım.

Konuya gelirsek dünya üzerinde hiçbir futbolcu kaybetmez. Her zaman kulüpler bu oyunculara bağlıdır. Mehmet Topuz'a istediği parayı vermezlerse bu adam gitmek isteyecektir. Zorla tutarlarsa Gökhan Ünal gibi olacaktır. Yani kar etmek isterken boş boş para ödeyip verim alamazlar. Burdaki isimlere takılmayın bu her takım için geçerlidir.

Transfer olayına gelirsek ben diyelim ki futbolcuyum. Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe bana teklif sunuyor. Fenerbahçe servet dökse ben Galatasaray'a imza atarım. Yine ben futbolcuyum ama para benim için daha önemliyse kim daha iyi şart sunarsa ben o takıma giderim. Yine ben futbolcuyum. Bir takımda çok sevdiğim kişiler var. Anlaşacağımı yuvamda gibi hissedeceğimi düşünüyorum. O takımı seçerim. Yani kısaca bu işler sadece paraya, iyi imkanlara bakmaz. Çok çok farklı sebeblerle bazı transferler olduğundan kolay olur.

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 06:53
İLk söyLediğim için demedim. Son rakamLar konusunda bahsettiğim için söyLedim gırgır diye. Amma tartışma adamsınız ha. Ciddi ciddi size birşey söyLenmiyor. Nerde işinize geLen birşey var hemen onu çekiyorsunuz.

Onurap
15.Mayıs.2007, 06:59
Şiimdi bu kavgayı kazananın takımına m.topuzu mu veriyolar.. :) Sakin olun biraz.Fener veya bjk topuzu alıcaz diye bir şey bile demediler henüz..

deniz.91
15.Mayıs.2007, 20:26
Mehemt Topzu gerçekten çok kaliteli bir oyuncu hangi takıma giderse gitsin faydası olur amam olay sadec fb bjk arasında geçmiyor birçok avrupa kulübündende teklif var yani o kadar kolay değil durum ama bana sorarsanız fbye yakın:S

NisRoc
15.Mayıs.2007, 21:20
Biz Topuzla çoktan anlaştık :) Imzalamama nedeni de bu ztn :p

Jesus_FB
15.Mayıs.2007, 22:14
Bugün tarihli pek çok gazetede Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz'u transfer etmek için çalışmalara başladığımız yazılmaktadır.

Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle bu oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yoktur.

Spor kamuoyuna sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

deniz.91
15.Mayıs.2007, 22:44
Fener ya fbye yada avrupaya gider sanırım:(

fmhastasi
15.Mayıs.2007, 22:50
Fener ya fbye yada avrupaya gider sanırım

Mehmet Topuz haberleri
15 Mayıs 2008 Perşembe

Bugün tarihli pek çok gazetede Kayserisporlu oyuncu Mehmet Topuz'u transfer etmek için çalışmalara başladığımız yazılmaktadır.

Bonservis bedelinin yüksek olması nedeniyle bu oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz yoktur.

Spor kamuoyuna sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

deniz.91
15.Mayıs.2007, 22:58
Fener tüm haberlere aynı şeyleri yazıyor

eXcitinG
15.Mayıs.2007, 23:01
Mehmet Topuz şu an için Fenerbahçe nin gündeminde yok doğrudur. ÖzeLLikLe Zico pek sıcak bakmıyor.

Onun için diyorum aLırsak biz aLırız.

anil luque
15.Mayıs.2007, 23:16
fernando gago sen azız yıldırımı abramovıch falan mı sanıyorsun?? anilton her ne kadar yonetıcılık vasıfları 0 olsa da demıs ama sen hala demırorenın yaptıkları ortada dıyorsun bızım mesajlar okumadan kafadan karsılık verıyorsun heralde. bende anilton'a katılıyorum yıldırım demirören 'istese' maddi konularda fenerbahceyı aziz yıldırımı vs vs katlar bilmem haberiniz varmı..

DisCo
16.Mayıs.2007, 02:13
Recep Mamur oyuncu ile anlaşamadıklarını belirtmiş. İlerleyen zamanda anlaşma ihtimalleri olduğu gibi, Mehmet Topuz başka bir takımada gidebilir. Gündemi geldiğinde tekrardan konuşuruz.

Konu biz daha zenginiz paramızla adam döverize girdiği için kilitliyorum. Bu muhabbetin yeri bu konu değildir.

DisCo
16.Mayıs.2007, 23:16
Konu ile ilgili gelişmeler devam ettiği için bilgilendirme amacıyla konu tekrardan açılmıştır. Ancak konu dışında yazılan her mesaj silinecektir.

deniz.91
16.Mayıs.2007, 23:16
KAYSERİ'DEN AYRILIYORLAR MI?

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma'dan, transferin gözde ismi Mehmet Topuz hakkında çarpıcı açıklamalar!..

Mehmet Topuz ile aralarında ciddi bir sorun olmadığını vurgulayan Süleyman Hurma, yıldız oyuncu ile pazar ya da pazartesi günü anlaşabileceklerini söyledi. Mehmet Topuz'un Kayseri'de mutlu olduğunu belirten Hurma, "Mehmet Topuz ayrılmayı düşünmüyor. Biz de onu bırakmak istemiyoruz. Daha önce de belirttiğimiz gibi para için oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuşan Gökhan Ünal ile ilgili bir soruya ise "Gökhan bize ayrılmak istediğini söyledi ancak bize ulaşan bir teklif yok. Gökhan Ünal'a da kapıyı kapatmış değiliz. Onda da pozitif bir gelişme olursa anlaşabiliriz" şeklinde konuştu.

kaynak:maraton
----------

Bence ikisde akalcak yeni sezona tüm o haberler birşeyin bir oyunu demedi demeyin:)

Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 23:36
12m€ istiyormuş kayseri çok para ya o parayı sadece Ruslar verir kimse vermez o kadar ...