PDA

View Full Version : Gençlerbirligi Finalde

FilippoInzaghi
18.Mart.2004, 10:25
Ersun Yanalin Talebeleri Fenerbahçeyi Kendi Evinde 4-2 Yenerek Finale Adini yazdirdi.
Gençlerbirliginin Finaldeki Rakibi ise Karadeniz Kaplani Trabzonspor.

(Bu arada fenerli arkadaslarimiza gecmis olsun :mrgreen: )

e_mali
18.Mart.2004, 10:47
Fenerbahçe'nin elenmesi beni çok üzdü ama Gençlerin de seneye Avrupa şansı yakalaması beni sevindirdi.

Kupayı bu sene Gençlerin kazanmasını isterim. Trabzonlu arkadaşlar kızmasın ama ben de Ankaralıyım. (ı)

Koray Düşova
18.Mart.2004, 11:23
Gençlerbirliği bu kupa da finale kaldı diye rehavete kapılmasın Valencia'dan turla dönmesini bekliyorum.

FilippoInzaghi
18.Mart.2004, 11:55
insallah koraycim hepimiz bekliyoruz

e_mali
18.Mart.2004, 12:41
Gençler Finaleeee UEFA tekrar Türkiye'ye.... (a)

Cengo
19.Mart.2004, 04:43
Böylece Galatasaray'ın UEFA şansı da kalmadı ..

Üzgünüm ama seneye alacağız kupayı.Şampiyonluk kupadan daha değerli :mrgreen:

Koray Düşova
19.Mart.2004, 11:25
Böylece Galatasaray'ın UEFA şansı da kalmadı ..

Hala az da olsa şansı var, zatan Galatasaray avrupakupalarına katılamaz ise bu Galatasaray'ın 1 yıllık kaybı olur ama Türkiye'nin 5 yıllık kaybı olur.

Protothyas
19.Mart.2004, 16:36
Ersun Yanal'ın önemli özelliklerinden birinin de takımı motive etmesi olduğu tescillendi. Daha önce bazı yazarlar Ersun Hoca'nın bunu yapmaktan aciz olduğunu iddia ediyordu. Valencia'yı yendikleri için çok memnun oldum. Bence İspanya'dan da galibiyetle dönecekler. Uefa'da da final bekliyorum onlardan. (inşallah, amin.)

PhotoGrapher
21.Nisan.2004, 18:34
Hala az da olsa şansı var, zatan Galatasaray avrupakupalarına katılamaz ise bu Galatasaray'ın 1 yıllık kaybı olur ama Türkiye'nin 5 yıllık kaybı olur.

Zaten galatasaray hariç diğer tüm kulüplerin topladığı ülke puanı galatasarayın topladığı ülke puanının yanına bile yaklaşamıyo.Ama inşallah bi dahaki sene fenerbahçe ,beşiktaş ,trabon ve diğer kulüpler başarılı olurlar.Çünkü Türkiye'nin buna ihtiyacı var.