View Full Version : Fransa A Milli Takım Aday Kadrosu
shamur1
15.Mayıs.2007, 20:56
http://www.euro2008.uefa.com/imgml/kits/front/43.gif
Kaleciler: Mickael Landreau (Paris Saint Germain), Sebastien Frey (Fiorentina/İtalya), Ulrich Rame (Bordeaux)
Savunma: Eric Abidal (Barcelona/İspanya), Julien Escude (Sevilla/İspanya), Patrice Evra (Manchester United/İngiltere), William Gallas (Arsenal/İngiltere), Philippe Mexes (AS Roma/İtalya), Bakary Sagna (Arsenal/İngiltere), Lilian Thuram (Barcelona/İspanya)
Orta Saha: Abou Diaby (Arsenal/İngiltere), Lassana Diarra (Chelsea/İngiltere), Mathieu Flamini (Arsenal/İngiltere), Claude Makelele (Chelsea/İngiltere), Jerome Rothen (Paris Saint Germain), Jeremy Toulalan (Lyon)
Forvet: Nicolas Anelka (Bolton/İngiltere), Karim Benzema (Lyon), Sidney Govou (Lyon), Thierry Henry (Barcelona/İspanya), Florent Malouda (Chelsea/İngiltere), Franck Ribery (Bayern Münih/Almanya), Hatem Ben Arfa (Lyon)
Fernando Gago
15.Mayıs.2007, 23:27
Çok kaliteli kadroları var ama 10 numaraları yok bakalım ne yapacaklar ...
fmhastasi
15.Mayıs.2007, 23:29
fransayı beğenmedim bu turnuvada bişe yapamazlar bence
Sheriff
15.Mayıs.2007, 23:36
Çok kaliteli kadroları var ama 10 numaraları yok bakalım ne yapacaklar ...
Nasri ve Ben Arfa 10 numara oynayabilirler ama Zidane'nin yerini doldurmaları imkansızdır tabi..
Fransa'dan çok umutlu değilim.. Guruptan çıkıp eleneceklerdir..
a.arıcı-11
16.Mayıs.2007, 00:00
Fransa'dan bende pek bişey beklemiyorum ama takım genç(Nasri,Ben arfa) bir daha ki turnuvada çok iyi işler yapbilirler.
Universal
16.Mayıs.2007, 00:07
Fransa bu turnuva'nın bir numaralı favorisi. Bu kadrosu ile ne kadar favori olduklarını gösteriyorlar. Takımda dikkatimi çeken çok fazla Afrika kökenli oyuncu olması. Fransa gibi beyaz ten kökenli olan insanların topluluğu siyahi bir kadro ile katılacak.
canavar20
16.Mayıs.2007, 02:08
Herkes forvete yazılmış görünce bu orta saha ile birşey olmaz dedim ama Ribery falan forvete yazılmış.
Fransa Henry ile bu turnuvanın 2. büyük favorisi.
RoNNiE91
16.Mayıs.2007, 02:09
Trezeguet yok.Dikkatimi çekti.
El Comandante
16.Mayıs.2007, 02:12
Trezeguet yok.Dikkatimi çekti.
O da Ümit Karan gibi durumunu önceden bilenlerden.Alinmayacagini söylemisti zaten.
Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 02:20
yuh ya halamı Thuram genç bir adam al koy takıma ayıptır ya...
anil luque
16.Mayıs.2007, 02:22
halbukı suanda serie a gol kralı.. fransa pek bırsey yapamaz gıbı gelıyor bana da
fenerbahce_1907
16.Mayıs.2007, 02:44
Kadro o kadarda kötü değil ama Domenech varken Fransa'dan başarı beklemek hayalcilik olur.
Aykan19o3
16.Mayıs.2007, 03:09
Fransa'nın Başarılı olması çok zor Trezeguet neden yok anlamadım :S
GeNç KaRTaL
16.Mayıs.2007, 03:31
Kadroya bak yıldızlar karması mübarek ama Trezeguet'inde olması gerekirdi.Valla bu kadroyla başarısız olmak işi bilmemektir..
extensor
16.Mayıs.2007, 04:02
gouvu ile anelkayı almış trezeguet yok be sen ne ahmak adamsın yaw seninde tutmuyorum fransa inşallah gruptan çıkamazsın (çıkamaz zaten)
BlackEagle19o3
17.Mayıs.2007, 20:33
Trezeguet yok Govou var ilginç!Bu teknik direktör ile bence de başarılı olamayacaklar;)
SiR ToMaSRoSiCkY1
17.Mayıs.2007, 21:04
Teknik direktörün sol bekte ne yapacağını merak ediyorum.Abidal mi Evra mı olucak acaba?Abidal defansif yönü ağır basıyor,Evra'nın ise ofansif yönü,ataklara yaptığı destek.
extensor
17.Mayıs.2007, 21:08
abidal stoperde oynayabilir aslında bende onu düşünmüştüm. kadroda silvestrede yok solak stoper yok yani mexes ve gallasta çok kısa kalır
SiR ToMaSRoSiCkY1
18.Mayıs.2007, 00:36
abidal stoperde oynayabilir aslında bende onu düşünmüştüm. kadroda silvestrede yok solak stoper yok yani mexes ve gallasta çok kısa kalır
Ama Gallas ve Mexes Fransa savunmasının garantisi.Savunmayı garantiye almak için ikisininde oynaması gerekli değil mi?
Lionel Andres Messi
18.Mayıs.2007, 01:16
mexes 1.87.
fransa da abidal oynar grubu garantilerse grubun son maçında evra oynatılır.
fransanın yarı finale kadar yolu var.
deniz.91
18.Mayıs.2007, 02:35
Thuram makalele faln bunalrı geçmesi lazım fransanın
Since-1907
18.Mayıs.2007, 17:38
Samir Nasri yok mu yoksa ben mi göremedim?
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2007, 17:50
Samir Nasri yok mu yoksa ben mi göremedim?
Burda yazmıyor ama Nasri kadroda.
gerrrard
18.Mayıs.2007, 18:39
Domenech varken Fransa daha 1 asır bekler :zuhaha
BaFraLı
18.Mayıs.2007, 18:49
Savunmalarının Hepside Avrupada Oynuyor kadroları iyi..
Fernando Gago
18.Mayıs.2007, 21:02
Trezeguet'in yerine Gomis
Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, EURO 2008 öncesi 30 kişilik aday kadrosunu açıkladı. Kadroda büyük bir sürpriz bulunmuyor
Raymond Domenech, EURO 2008 öncesi geniş bir kadro açıkladı. Kadroya şimdilik 30 futbolcuyu dahil eden Fransız çalıştırıcı, 28 Mayıs'ta 23 kişilik son kadroyu açıklayacağını belirtti. Domenech, konuya ilişkin olarak düzenlediği basın toplantısında, "Sürpriz bekleyenler vardı. Gördüğünüz gibi, ilk sürpriz, herhangi bir sürprizin olmaması" diye konuştu.
Beklendiği gibi Juventus'ta forma giyen David Trezeguet'yi kadroya almayan Domenech'in ufak çaplı sürpriziyse, St-Etienne'de forma giyen ve adı Fenerbahçe'yle de geçen Bafetimbi Gomis'i 30 kişilik aday kadroya katması oldu. Kadroda, Chelsea'de forma giyen Fenerbahçe'nin eski golcüsü Nicolas Anelka'nın yanısıra, bu sezon Marsilya'da inişli çıkışlı bir grafik çizen Djibril Cisse de yeralıyor.
KALECİLER: Grégory Coupet (Lyon), Mickaël Landreau (Paris-SG), Sébastien Frey (Fiorentina/İTA), Steve Mandanda (Marsilya)
SAVUNMA: Eric Abidal (FC Barcelone/İSP), Jean-Alain Boumsong (Lyon), François Clerc (Lyon), Julien Escudé (FC Séville/İSP), Patrice Evra (Manchester United/İNG), William Gallas (Arsenal/İNG), Philippe Mexès (AS Rome/İTA), Willy Sagnol (Bayern Munich/ALM), Lilian Thuram (FC Barcelone/İSP), Sébastien Squillaci (Lyon)
ORTA SAHA: Alou Diarra (Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth/İNG), Mathieu Flamini (Arsenal/İNG), Claude Makelele (Chelsea/İNG), Jérémy Toulalan (Lyon), Patrick Vieira (Inter Milan/İTA)
HÜCUM: Nicolas Anelka (Chelsea/İNG), Hatem Ben Arfa (Lyon), Karim Benzema (Lyon), Djibril Cissé (Marsilya), Bafétimbi Gomis (Saint-Etienne), Thierry Henry (FC Barcelone/İSP), Florent Malouda (Chelsea/İNG), Sidney Govou (Lyon), Franck Ribéry (Bayern Munich/ALM), Samir Nasri (Marsilya)
Fransa milli takımı 27 Mayıs, 31 Mayıs ve 3 Haziran tarihlerinde sırasıyla Ekvador, Paraguay ve Kolombiya'yla hazırlık maçları yapacak.
Daha sonra EURO 2008 için İsviçre'ye gidecek olan Fransa, kendisi gibi C Grubu'nda yeralan İtalya, Hollanda ve Romanya'yla oynayacak.
ThersoN
19.Mayıs.2007, 20:39
Hazırlık maçları grup maçlarına göre çok basit olmuş
extensor
20.Mayıs.2007, 07:00
Neden bu kadar alakasız hazırlık maçları alınmışki hepsi güney amerikalı
anilton
21.Mayıs.2007, 00:40
-----------------Coupet---------------
Sagnol------Gallas----Mexes-------Evra
------------Makelele---Vieira-----------
------------------Nasri-----------------
-----Ribery-----------------Malouda----
-----------------Henry-----------------
Del Piero_10
22.Mayıs.2007, 08:00
Trezeguet'yi milli takıma almayan adam
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/e254f303df.png (http://www.freeimagehosting.net/)
Alicanfmfan
22.Mayıs.2007, 08:12
Trezeguet yok şaşkınım,Anelka ve Henry var kimse alınmasın ama Trezeguet Henry'den de Anelka'dan da iyi bir golcü.Henry'nin şuanki formu Trezeguet'ten iyi değil...
Cengo
22.Mayıs.2007, 08:46
Sanırım bu kadro çıkacak:
------------------- Coupet ---------------------------
Sagna ------ Thuram ------ Gallas ------- Abidal
----------------------- Diaby --------------------------
------------ Toulalan --------- Vieira ----------------
Ribery ------------------------------------- Malouda
----------------------- Henry --------------------------
anilton
22.Mayıs.2007, 22:23
Sanırım bu kadro çıkacak:
------------------- Coupet ---------------------------
Sagna ------ Thuram ------ Gallas ------- Abidal
----------------------- Diaby --------------------------
------------ Toulalan --------- Vieira ----------------
Ribery ------------------------------------- Malouda
----------------------- Henry --------------------------
Sagna ve Diaby kadroda yoklar...
anil luque
22.Mayıs.2007, 23:29
bence nasri ve makeleleli kadro daha mantıklı
uAmurat91
22.Mayıs.2007, 23:35
Sagna ve Diaby kadroda yoklar...
Sagna kadroda sanırım, yanlış mı biliyorum ?
Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 23:42
sagna yok sagnol var takımda.
Alicanfmfan
23.Mayıs.2007, 04:23
Sagna yoksa sagnol var oda sağbek oynucak :zuhaha