View Full Version : EURO 2008 Konusu
Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 07:25
EURO 08 Konusu turnuva bitince TSL maçlarında olduğu gibi çöpemi gidecek ??
goosfraba
16.Mayıs.2007, 07:34
Muhtemelen maçlar bitince maçları gma gönderip o alanı kapatacağız Fıratcan. Dediğin gibi olur yani.
Vieri
16.Mayıs.2007, 07:40
silmeyiz, saklarız olmadı nostalji :)
Fıratcan Alçınkaya
16.Mayıs.2007, 07:46
Mustafa Abi o bölümün mesaj sayacını kapatın konu kalsın :) 2010a kadar :) ya insan o kadar şey yazıyoz sonra çöpe gidiyor ...
Vieri
16.Mayıs.2007, 18:55
biliyorum bende o yüzden dedim saklarız diye : )
Universal
16.Mayıs.2007, 23:58
TSL maçlarıda arşivlenseydi. Böyle çöpe gidicinde bir garip hissediyorum kendimi. Boşa yazılmış gibi.
Sekopej
17.Mayıs.2007, 00:46
Niye öyle hissediyorsun, konular zaten kapalı duruyordu, GMA'da da bir yere kaçtıkları yok, yine kapalı duracaklar.:)
RaSenGan
17.Mayıs.2007, 01:07
Mesaj sayısına mı taktın Batu :)
Universal
17.Mayıs.2007, 01:20
Niye öyle hissediyorsun, konular zaten kapalı duruyordu, GMA'da da bir yere kaçtıkları yok, yine kapalı duracaklar.:)
Benim isteğim özel bir bölüm açılsın. O bölümde bu konular toplansın. Çünkü o konuların GMA'ya gitmesi koskaca bir sezonu gereksizmiş gibi gösteriyor. Adı üstünde GMA gereksiz olanlar duruyor. Bu açılacak yeni bölüm forumda eski olan konuların toplanabileceği bir yer olur. Transfer Haberleride burada toplanabilinir.
Mesaj sayısına mı taktın Batu :)
Mesaj sayısı ile alakası yok hatta mesaj sayısı gözükmesin daha güzel olur. Çoğu kişi beni çok şey biliyor diye FM Hakkında özel mesaj atıyor. :icon_biggrin:
Sekopej
17.Mayıs.2007, 01:41
Başka forum açmaya gerek yok işte bence. Ha oraya atmışız ha GMA'ya. Koskoca sezon neden gereksiz olsun hem? Konu kilitli nasılsa, nerede olduğunun pek bir öenmi olduğunu sanmıyorum. Hem konular silinmiyor da, aynen duruyorlar.
Universal
17.Mayıs.2007, 01:45
Başka forum açmaya gerek yok işte bence. Ha oraya atmışız ha GMA'ya. Koskoca sezon neden gereksiz olsun hem? Konu kilitli nasılsa, nerede olduğunun pek bir öenmi olduğunu sanmıyorum. Hem konular silinmiyor da, aynen duruyorlar.
Sadece bu tarz konuların GMA gibi bir forum açılıp oraya konsun diye belirttim.
Teşekürler.
NOT: Gereksizliği lafın gelişi olarak söyledim. :)
RoNNiE91
05.Ağustos.2007, 17:26
Konuyu hortlattığım için özür dilerim öncelikle ama bildiğiniz gibi turnuva bitti ve ligin başlamasında sayılı günler kaldı.Konu kaldırılacak mı diye merak ettim.
Fernando Gago
05.Ağustos.2007, 17:45
Bence konunun oradan durmasının bir manası yok Artık o konulara giren üye de yoktur bnce ... Milli takım maçları "Milli Takım" bölümüne , diğer konularda çöpe atılabilir bence :)
Mirza
05.Ağustos.2007, 17:57
Ben bu konuyu görmemişim canlandırdığınız benim açımdan iyi oldu. (:
Serkan'a katılıyorum, bir çok üye o konularda mesaj kasıyor. GMA'a gönderilmeli ki onlara da bir ders olsun. Eğer bakmak isteyen nostalji yapmak isteyen olursa da GMA'dan da bakabilir. Bana kalsa siler geçerim...