Log in

View Full Version : Aysun Özbek Voleybol'u Bıraktı

goosfraba
17.Mayıs.2007, 03:09
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/05/16/fft17_mf43791.Jpeg

Filenin Sultanları’nın yıldızı tesettüre girdi

Vakıfbank Güneş Sigorta Bayan Voleybol Takımı'nın milli oyuncusu Aysun'a tesettüre girdiği haberinin ardından ulaşılamadı. Telefononu kapatan Aysun'un voleybolu bıraktığı öğrenildi.
Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü Bayan Voleybol Takımı’nın Şube Sorumlusu Tayfun Özeren, tesettüre girdiği iddia edilen oyuncuları Aysun Özbek’in şu anda izinli olduğunu, bu oyuncuyla önümüzdeki hafta görüşeceklerini söyledi.
Özeren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, telefonunu kapatan Aysun’a şu ana dek ulaşamadıklarını belirterek, "Şu anda bir şey söyleyemiyoruz. Kapanıp kapanmadığını da bilemiyorum. Telefonunu kapatmış, kendisine ulaşamıyoruz. Zaten şu anda izinli. Bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Önümüzdeki hafta Aysun ile görüşüp, bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız" diye konuştu.

Tesettüre girdi!

Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girerek kapandı. Şimdi voleybolu bırakıp bırakmayacağı, devam ederse maçlara nasıl bir formayla çıkacağı merak ediliyor.
Voleybol camiasında tesettür şoku yaşanıyor. İddialara göre Voleybol Bayan Milli Takımı’nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta’nın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girdi. Star TV’de yer alan habere göre, Aysun Özbek bir süre önce Çamlıca’da bir grup kara çarşaflı kadınla tanıştı. Bu grupla sık sık buluşmaya başlayan ünlü voleybolcu onların görüşlerinden etkilenerek kapanmaya karar verdi. Bu karar sonrası Aysun Özbek’in eşiyle de arası açıldı. Milli voleybolcu Yeşilköy’de bulunan evinden ayrılarak Ataşehir’e taşındı.

Özbek voleybol camiasında şok etkisi yaratan bu kararı sonrası soruları yanıtlamak istemedi yalnızca kararına saygı gösterilmesini istedi.

Milliyet

Universal
17.Mayıs.2007, 03:18
Türkiye'de bir ilk gerçekleşti. Siyaset yasak olmasa neler yazardım ama; Voleybol oynamak istiyorsan Mısır'a veya bu tarz ülkelere giderek tesettürle beraber voleybol oynayabilir. Türkiye'de böyle birşey olmayacağı kesin.

PesimiSTyLa
17.Mayıs.2007, 03:37
Kendi yasamıdır ister girer ister girmez kimse karışamaz , şimdiye kadar Milli Takıma yaptığı katkılar için sagol filenin sultanı...

GodfatheR
17.Mayıs.2007, 03:42
Ah sitede siyaset içerikli mesajlar olmasa neler yazardım ama neyse.Kendisi bilir kardeşim bizene.

BlackEagle19o3
17.Mayıs.2007, 04:00
Kendi yasamıdır ister girer ister girmez kimse karışamaz , şimdiye kadar Milli Takıma yaptığı katkılar için sagol filenin sultanı...

İmzamı atarım.Güzel söylemişsin Emre...

Cyzio
17.Mayıs.2007, 04:08
Çok iyi bi iş yaptı,tebrikler(!)..

GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2007, 04:15
Kendi kararıdır.Sonuçta bu insan çocuk değil.Saygı duyarım,saygı duyulmalısiyaset yasak olmasaydı ne yazacağını bilenlere..

onurphaned
17.Mayıs.2007, 04:24
Voleybola devam etmeyeceğini açıklamış. Zaten maçlara federasyonca belirlenmiş kılık kıyafetin dışına çıkılamıyormuş.

bu da iyiymiş

shamur1
17.Mayıs.2007, 04:37
Birde şu şekil düşünelim şimdi malum haberde yazdığına göre bir grup kara çarşaflı kadınla tanışıp sık sık buluşmuşlar ve onların dediklerinden etkilenip bu kararı alması da aşikar. Peki aynı şeyin tersini düşünelim kapalı bir bayanın 3-4 açık arkadaşından etkilenip , yada onların gazına gelip açıldığını düşünelim birde bu olay medyaya yansısaydı gündem çok daha farklı olurdu , sırf bu haber sitelerinin altındaki yorumları düşünüyorum da kesin yine belli bir kesim alın işte görün zorla açtırdılar bayanı , aklını karıştırdılar, kanına girdiler , din elden gidiyor vs gibi yorumlar olurdu. Ama şimdi ise helal olsun , aferın, doğru yolu bulmuş vs gibi yorumlar yapılıyor .. Yaptığı şey elbetteki yanlış birşey değil tartışılamaz bile bu. Ama röportajını okuduğumda ilk sözleri bu kararı almamda kimsenin etkisi olmadı fln .. niye kendim inandığım için bu kararı aldım demedi merak ettim.Umarım hayırlısı olur kendisi için . Bildiğim kadarıyla eşiyle de arası açılmış aralarında gerginlik yaşanmış.Aslında çok şey yazılır bu konu hakkında ama belli başlı kuralların dışına çıkmamak gerek.Son sözüm de ne olursa olsun herşey insanın içinde kalbinde bitiyor yeterki içi ve kalbi temiz olsun...

Aykan19o3
17.Mayıs.2007, 05:47
Ne diyeyim kendi kararı kimse kapanmada diyemez ki..

Saygı Duyarım..

crazzy
25.Mayıs.2007, 08:01
Kendisi benim lisedeki ing.ogretmenimin karisi ona karsi ordan bir sempatim vardi ve ogretmenim bana bi fotosunuda vermisti.Boyle tesetture girmesine cok sasirdim dogrusu.Yine de kendi tercihidir saygi duyariz turk voleyboluna verdigin hizmetler icin tesekkurler Aysun.

lorbo31
03.Haziran.2007, 06:48
acaba gerçek bi haber mi???

guarin14
03.Haziran.2007, 06:54
kararına saygı duymak lzm

EreN
03.Haziran.2007, 07:04
Siyaset yasakl forumda aferim bunun bilincindesinizde dini bir olayla siyasetin ne alakası var anlamadım. Saldıracak yer aramayın pesimist emreye katılıyorum bende.

ahmet0393
04.Ekim.2007, 22:27
Birde şu şekil düşünelim şimdi malum haberde yazdığına göre bir grup kara çarşaflı kadınla tanışıp sık sık buluşmuşlar ve onların dediklerinden etkilenip bu kararı alması da aşikar. Peki aynı şeyin tersini düşünelim kapalı bir bayanın 3-4 açık arkadaşından etkilenip , yada onların gazına gelip açıldığını düşünelim birde bu olay medyaya yansısaydı gündem çok daha farklı olurdu , sırf bu haber sitelerinin altındaki yorumları düşünüyorum da kesin yine belli bir kesim alın işte görün zorla açtırdılar bayanı , aklını karıştırdılar, kanına girdiler , din elden gidiyor vs gibi yorumlar olurdu. Ama şimdi ise helal olsun , aferın, doğru yolu bulmuş vs gibi yorumlar yapılıyor .. Yaptığı şey elbetteki yanlış birşey değil tartışılamaz bile bu. Ama röportajını okuduğumda ilk sözleri bu kararı almamda kimsenin etkisi olmadı fln .. niye kendim inandığım için bu kararı aldım demedi merak ettim.Umarım hayırlısı olur kendisi için . Bildiğim kadarıyla eşiyle de arası açılmış aralarında gerginlik yaşanmış.Aslında çok şey yazılır bu konu hakkında ama belli başlı kuralların dışına çıkmamak gerek.Son sözüm de ne olursa olsun herşey insanın içinde kalbinde bitiyor yeterki içi ve kalbi temiz olsun...

Bence bu çok saçma laf içi temiz olsun içiz temiz ama dışı hiç dinlke filan alakası yok o zaman noluyo direk cennete gidiyo mu herkes böle diyo zate onun içi nası temzi polacak he hoşgörülü kibar nazik filan olur ama günahtan dolayı ine kalbi bozulur neyse dini içerik yasak böle konuşturuyonuzn beni ya hııııııııııııııııııııııı:D

SaRPeR1903
04.Ekim.2007, 22:31
İmana geldi heralde birden.Trajikomik.