View Full Version : Eskişehir Süper Lig'de
Raten
17.Mayıs.2007, 04:39
Bank Asya 1.Ligi play-off mücadelesinde Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya gelen Sakaryaspor ile Boluspor maçın normal süresinin 2-2 bitmesiyle uzatma dakikaları da finalisti belirlemeyince Boluspor penaltı atışlarında 3-1'lik skorla ilk finalist oldu.
Boluspor finalde
Sakaryaspor'un golcüsü Ferdi, karşılaşmada skor 2-1 iken bir çok net gol pozisyonu yakaladı ancak bunlardan yararlanamadı ve takımının maçı koparmasını engelleyen futbolcu oldu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında iki takım da düşük tempolu bir futbol ortaya koydu. Hata yapmaktan uzak oynayan takımlar, 30 dakika sonucunda skoru değiştiremedi ve penaltı atışlarına gidildi.
Penaltı atışlarında Boluspor'da Ömer, Sertan ve Cem topu ağlara gönderirken, Mehmet ve Murat penaltı atışlarından yararlanamadı. Sakaryaspor'da ise Murat, Yasin ve Ferdi penaltılardan sonuç alamazken, Onur'un golü yetmedi ve penaltılarda 3-1, toplamda 5-3'lük skorla Boluspor finale yükselen taraf oldu.
Finalde Boluspor'un rakibi Eskişehir veya Diyarbakır olacak.
RoNNiE91
17.Mayıs.2007, 04:42
Hayırlı olsun.Sakarya büyük fırsat tepmiş.2-0'dan maç vermişler.
deniz.91
17.Mayıs.2007, 04:55
Süpriz oldu benim içni bu sonuç gerçekten tebrik ederim bolusporu
Fernando Gago
17.Mayıs.2007, 06:25
Bolu'nun finale çıkması daha iyi oldu Körfez'den 1 takım geldi zaten ...
PesimiSTyLa
17.Mayıs.2007, 06:35
Umarım lige de cıkarlar..
anil luque
17.Mayıs.2007, 07:31
sakarya yuzunden ıddaam yattı 2-0 dan 2-2 oldu ve ınsallah boluspor tur atlar dedım ıyı olmus! tebrıkler boluspor
BeeTLeJuiCe
17.Mayıs.2007, 07:40
Bolu - Eskişehir Finali olsun Bolu Süper Lig'e çıksın :)
Raten
17.Mayıs.2007, 08:00
Eskişehirspor finalde! 90 dakika gol sesi gelmedi... Uzatmalarda da eşitlik bozulmadı... Bank Asya 1. Lig Play-off'larına finale kalan takımı penaltı atışları belirledi ve 6-5'lik skorla Boluspor'un finaldeki rakibi Eskişehirspor oldu!
İLK YARIDA ESKİŞEHİR ÖNE ÇIKTI
İnönü Stadı'nı dolduran binlerce Eskişehir taraftarının da desteğini alan Eskişehirspor, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Karşılaşmanın ilk 25 dakikalık periyodunda kontrolü elinde tutan ve rakibine atak şansı tanımayan Eskişehirspor, sağ ve sol kanadını kullanarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ömer ve Ersin'in çalışkan futbolunu Coşkun Birdal'ın son vuruşlarıyla birleştirmeye çalışan kırmızı-siyahlı ekip, yakaladığı pozisyonlarda Diyarbakırspır kalecisi Harun'a takıldı.
İlk yarının son 20 dakikalık bölümüne girilirken ise Diyarbakırspor oyundaki dengeyi kurmayı başardı. Sol kanattan Murat'ın etkili bindirmeleri ile ataklarını bu kanattan gerçekleştiren Diyarbakırspor, Şadi ile bazı pozisyonlar yakaladı ancak sonuç alamadı. Üstünlüğünü kaybeden Eskişehirspor, ilk yarının son bölümlerinde yeniden etkili olmaya başladı. Diyarbakırspor kalesini abluka altına alan kırmızı-siyahlı ekip, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi.
İKİNCİ YARIDA KIRAN KIRANA MÜCADELE!
Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada kıran kırana bir mücadale vardı! İki takımın da rakip kaleyi uzaklardan yokladığı, topun genellikle orta sahada sıkıştığı ve sık sık faullerle duran bir oyun izlediğimiz bu yarıda, ilk 25 dakikada ortada olan tempo, karşılaşmanın 70. dakikasından itibaren bir anda düştü.
Oyuncularda yorgunluk belirtilerinin başladığı son 20 dakikalık dilimde, iki tarafın da teknik direktörü oyuncu değişikliği yapmayınca; sahadaki futbolcular oyunun temposunu ister istemez düşürdü. Hava sıcaklığının da oyuncuları oldukça etkilediği bu dakikalarda iki takım da orta sahasını kabalaık tutup riskten uzak duran bir futbolu tercih edince, karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve uzatma dakikalarına geçildi.
TEKNİK DİREKTÖRLER AKILLANDI!
Kelimenin tam anlamıyla bir taktik savaşına dönen uzatma dakikalarında iki takımın da teknik direktörleri çeşitli taktik varyasyonlar ve oyuncu değişiklikleri yaptı. Bu dakikalara taraftarının desteğiyle Eskişehirspor biraz daha üstünlüğü almış gözükse de özellikle Coşkun ile gelişen ataklarından sonuç alamadı. Diyarbakırspor ise daha çok uzaktan şutlarla Eskişehir kalesini yokladı.
İlk yarısı golsüz sonuçlanan uzatma dakikalarının ikinci yarısında da durum farksızdı. Bu devreye rakibine oranla biraz daha iyi başlayan Diyarbakırspor, Eskişehir kalesinde bazı gol pozisyonları yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Uzatmaların son dakikasında ise Diyarbakırspor Sinan'ın nefis pasında Ercan'ın kaleci Ferhat ile karşı karşıya kalıp yerde kaldığı pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Yunus Yıldırım oyunu devam ettirince seri penaltı atışlarına geçildi.
PENALTILAR VE ESKİŞEHİR FİNALDE!
Karşılaşmanın seri penaltılarında da uzun süre eşitlik bozulmadı. Taraftar ilk 5 penaltının tamamını gole çevirdi. Devamında ise gülen taraf Eskişehirspor oldu!
Diyarbakırspor'da Serkan, Ercan, Murat, Sinan, İlhan Var penaltıları gole çevirirken 6. penaltıda Şadi Çolak topu ağlara gönderemedi. Eskişehirspor'da ise sırasıyla Doğa, Engin, Ersin, Emre Toraman, Birol ve Sezgin topu ağlara gönderince Eskişehirspor finalde Boluspor'un rakibi oldu.
Final karşılaşması Pazar günü saat 20:30'da BJK İnönü Stadı'nda oynanacak ve Turkcell Süper Lig'e yükselen son takım belli olacak.
Fıratcan Alçınkaya
17.Mayıs.2007, 08:02
bEN ßolu'nun kazanmasını istiyodum ii oldu...
Sakarya'yı her sene asansör takım olarak görmekten sıkıldık biraz başka takımlar olsun...
BeeTLeJuiCe
17.Mayıs.2007, 08:03
Bolu'yu Süper Lig'e Bekliyorum :)
En başından beri içimden geçen 2 takım finalde. Hakedenin çıkması dileği ile.
RaSenGan
17.Mayıs.2007, 08:05
İki takımıda istemiyordum.Es-Es gelsin Süper Lig'e.
extensor
17.Mayıs.2007, 08:25
hakikatten bende bu aptal yönetimi yüzünden eskişehiri istemiyordum şimdi süper lige çıkınca sergen der ben yine geleyim diye eskişehirde kabul eder yapar yani şaşırmam :D
neyse eskişehir çıkarsa unakıtan büyük transferler yapar adam ronaldinho yu getireceğim diye söz vermişti şimdi ronaldinho isismli futbolcu arıyormuş brezilyada işte biz bu kadar kaskafalıyız bu kadar komiğiz hasan doğan sayesinde ipleri eline alan siyasiler eskişehiri süper lige çıkarır önüne gelen herkesi eskişehire trasnfer ederler kadro olur 40 kişi sonra eskişehir yinede lig a ya düşer futbol bu kimseye acımaz anlamayana devlette olsa zenginde olsa acımaz yıllardır ne chelsea ye ne fenerbahçeye acımadı ne zaman maurinho aziz futbolu öğrendi o zaman başarılı oldular
Fernando Gago
17.Mayıs.2007, 08:27
Pazar gününü merakla bekliyorum bu maçta penaltılara uzayabilir.Gönlüm Eskişehir'den yana ...
Bordo61Mavi
17.Mayıs.2007, 11:16
Es Es cikar insallah
a.arıcı-11
17.Mayıs.2007, 16:55
Eskişehir çıkarsa bizim Antalyaspor tarftar grupları çok sevinir.Anntalya-Kocaeli-Eskişehir kardeş takım diyolar birbirlerine.
yunusgs
17.Mayıs.2007, 17:03
Sakarya'nın finale kalamaması süpriz oldu benim için.İnşallah Eskişehir gelir ligimize.
uAsamet91
17.Mayıs.2007, 17:07
Bolunun çıkmasını istiyorum.inşallah çıkarlar
anilton
17.Mayıs.2007, 17:33
Bolu çıkacak...
deniz.91
17.Mayıs.2007, 17:41
İkiside iyi ekip ama fovorim es es
ForsakeN
17.Mayıs.2007, 18:09
Ben Eskişehirspor'u destekliyorum.Ligimize renk katar diye düşünüyorum
El Comandante
17.Mayıs.2007, 18:11
Boluspor´u destekliyorum.
Eskisehirsporu destekleyecektim ama Galatasarayli taraftarlara yapilanlardan sonra sogudum o sevdigim taraftarlardan.Ayrica Unakitan gibi bir adam var orada.
Bakan yardimiyla geldiler buraya.Ben istemiyorum onlarin Süper lige cikmasini.
Burak Duran
17.Mayıs.2007, 18:20
boluspor cikar insallah
bursa_mc
17.Mayıs.2007, 18:26
Eskişehir'i sevmıyorum ama yarenler geleceğine es es gelsin..Taraftarı güzel..
BlackEagle19o3
17.Mayıs.2007, 20:24
Eskişehir gelsin.Biraz deplasman görelim Tsl'de:)
extensor
17.Mayıs.2007, 20:43
aynen öyle dostum lig zorlaşsın biraz
Bende Eskişehir'in gelmesini istiyorum. Ligimize renk katacağını ve gerçek anlamda bir deplasman olacağını düşünüyorum...
Aşk-ı Şehir
17.Mayıs.2007, 20:54
Eskisehirsporu destekleyecektim ama Galatasarayli taraftarlara yapilanlardan sonra sogudum o sevdigim taraftarlardan.Ayrica Unakitan gibi bir adam var orada.
Baran yapma Allah aşkına. Bakan yardımı diyorsun. Sizde play-off'lara tarım bakanı sayesinde girdiniz. Es-Es'in çıkmasını istemezsin tamam ama çıkar üstünden Diyarbakırspor formasını öyle yaz kardeşim.
SiR ToMaSRoSiCkY1
17.Mayıs.2007, 21:00
Ben de Eskişehir'in ligimize gelmesini isteyenlerdenim.Yeni renk,yeni bir zevk katacaktır.
UlquioRRa
17.Mayıs.2007, 21:17
Bolu çıkarsa Süper Lig'e renk katar.
Universal
17.Mayıs.2007, 23:14
İstediğim final oldu. İki kulüpte Süper Ligi hak ediyor. Keşke iki takımda Süper Lige çıkabilse. Es Es'in gelmesini istiyorum ama; Bolu'da gelse üzülmem.
Eskişehir çıkarsa bizim Antalyaspor tarftar grupları çok sevinir.Anntalya-Kocaeli-Eskişehir kardeş takım diyolar birbirlerine.
Bitti o kardeşlik.Eskişehirliler , Antalyalıları taşlayınca ortada kardeşlik falan kalmadı.
Since-1907
17.Mayıs.2007, 23:36
Bolu gelse daha güzel olur kanaatindeyim
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2007, 23:38
Kim daha çok hak ediyorsa o çıksın diyorum.
Yanılıyor olmayasın? Kocaeli ile dost olduklarına katılıyorum ama bildiğim kadarıyla Es-Es ile araları pek iyi değil..
Aşk-ı Şehir
18.Mayıs.2007, 00:18
Bitti o kardeşlik.Eskişehirliler , Antalyalıları taşlayınca ortada kardeşlik falan kalmadı.
Taşlamak mı daha neler? Ayrıca kardeşler arasında ufak sürtüşmeler olur normaldir. Ama taşlama felan olmadı o kadar söyliyim.Biz dün ne taşlar yedik :p
Professeur
18.Mayıs.2007, 00:38
Bende Boluspor'u destekliyorum ama Kasımpaşa'da başbakan yardımıyla çıktı kesin düşmez gibi cümleler kullanıldı.Ama Kasımpaşaspor ligden düştü.Yine aynı şey.Diyarbakırspor'u yendi diye ve bu bakan sağcı olduğu için bakan yardımı oluyor ilginç:).
Universal
18.Mayıs.2007, 02:07
Bende Boluspor'u destekliyorum ama Kasımpaşa'da başbakan yardımıyla çıktı kesin düşmez gibi cümleler kullanıldı.Ama Kasımpaşaspor ligden düştü.Yine aynı şey.Diyarbakırspor'u yendi diye ve bu bakan sağcı olduğu için bakan yardımı oluyor ilginç:).
Rize & Kasımpaşa'da başbakanın takımı deniliyordu. Bu ligde %100 kalır diyorlardı. Biri 18. biride 17. olarak ligi bitirdi.
Devlet liderlerinin takıma torpil geçiliyor denmesi tamamen komedidir. He torpil yapılıyorsa, amatör kümede veya üçüncü ligde yapılır. Üst düzey liglerde böyle işler olmaz. Olsaydı, İzmir & Adana takımları Süper Ligde olurdu.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 02:14
Neyse,bosuna gereksiz tartisma cikmasin.
Finalde iyi bir mac bekliyorum,Boluspor kazansin.
Professeur
18.Mayıs.2007, 02:16
Kemal Unakitan degilmiydi Sergen´i Eskisehirspor´a transfer eden,süper lige cikmasi halinde bir yildiz daha getirecem diyen,Eskisehirsporun transferlerinde katkisi ne kadardi ?
Bakan yardimi falan futbolda yanlis olaylar,bu futbolda haksiz rekabete yol acar.
Tek bir soru soracağım abi.Eskişehirspor Diyarbakırspor'u elemeseydi böyle bir şey dermiydin?Senin dürüstlüğüne inanarak soruyorum.Başkası olsa sormadan geçerdim yani.
KaPaLı
18.Mayıs.2007, 02:17
Niye eleştiriyoruzki Belediye takımları nasıl finanse ediliyo ? Ankaraspor'u niye eleştirmiyosunuz ? Ankaradan 4 takım varken en zengin olan Ankara Büyük şehir Belediye başkanı Melih Gökçek'in takımı Ankaraspor. Eskişehir haketti ve PLAYOFF finaline çıktı kimse boşuna şu bu demesin. o zaman kasımpaşa niye düştü ? R.T.E stadı Kasımpaşa'da o zaman onlarda düşmezdi.
Emperor sende eleştiriyosun Diyarbakırspor'a kimlerin para verdiğine dair bilgin varmı ? Milletvekilleri hiçmi yardım etmiyo takıma ? Bırakın bu işleri.
Universal
18.Mayıs.2007, 02:18
Kemal Unakitan degilmiydi Sergen´i Eskisehirspor´a transfer eden,süper lige cikmasi halinde bir yildiz daha getirecem diyen,Eskisehirsporun transferlerinde katkisi ne kadardi ?
Bakan yardimi falan futbolda yanlis olaylar,bu futbolda haksiz rekabete yol acar.
Evet oydu. Bunda yanlış bir karar yokki. Ülker Grubuda Basketbol'da bu tarz transferler yaptı. Beşiktaş'a futbolcu transfer ederken maddi kaynak sağladı. Bunların aynısıda Kemal Unakıtan yaptı. Tek fark Ülker Reklam yapılmasını istedi. Unakıtan bişey istemedi. Birde Belediye takımları örneği zaten yeterde artar bile.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 02:21
Tek bir soru soracağım abi.Eskişehirspor Diyarbakırspor'u elemeseydi böyle bir şey dermiydin?Senin dürüstlüğüne inanarak soruyorum.Başkası olsa sormadan geçerdim yani.
Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.
Her026
18.Mayıs.2007, 02:23
Unakıtan vs. denmiş.Bunu Chelsea yapıyor Ülker yapıyor.Sporda finans önemlidir.Bunu iyi sağlayan bir şekilde bir yerlere geliyor.Bundan daha doğal birşey yok bence.Ayrıca sadece Unakıtan değil Eskişehirsporun taraftarı 2.Lig B'deyken bile destekliyordu takımı halada takımın arkasında.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 02:26
Taraftarlara birsey dedigim yok,zaten mükemmel bir taraftar potansiyeline sahip Eskisehirspor(her ne kadar bazilari istanbul takimlarindan haz almasa da).
Sadece adaletin yanlis oldugunu belirttim.Biraksinlar kulüp baskanlari kulüplerini yönetsin.Yönetemiyorsa zaten orada ne isi var ?
Universal
18.Mayıs.2007, 02:30
Milan'ın başkanı İtalya'nın başbakanıydı. Sonuç Milan her yıl şampiyon olmuyordu. İtalyanlar gibi bu işi aşmalıyız.
Bir çok şehir takımına, şehirin zenginleri, önde gelen iş adamları maddi olarak yardım edebiliyor. Ayrıca isteyen herkes, sevdiği takıma maddi yardımda bulunabilir. Bunda ne sakınca var?
İleride bende zengin olursam bende şehrimin takımına yardım ederek iyi yerlere gelmesinde pay sahibi olmak isterim.
Bakanda Eskişehir'e yardım ediyor, tek farkı bulunduğu görevden ötürü yaptığı yardımın çok göz önüne çıkarılmasıdır...
Professeur
18.Mayıs.2007, 02:31
Ben bu bahsettigim olaydan hep sikayetciydim,ayrica Belediye takimlarinin da ligde olmasini dogru bulmayanlardanim.Sorunun cevabi basit,biz 5 tane atsaydik bile ben bu lafi yine söylerdim,Unakitan Sergeni aldiginda cogu Anadolu kulübü burada demisti bizim bakanimiz yok diye zor durumdayiz gibilerinden.Hükümetin görevi ülkeyi yönetmekmidir,yoksa kulüplere transfer yapmakmidir ?
Tamam Spor bakanligi,isadamlari gelir arada zor durumdaki kulüplere para yardimi falan yapar ama bu olay cok baska.
O zaman sen Berlusconi'ye bişi diyemezsin abi.Hem başbakan hem de Milan'ın onursal başkanı.İtalya'da hiç böyle bir karşı sesin çıktığını duymadım.Bence aşmalıyız bu işleri.Hem çıksa bile Milan 5. oldu.Sonuç olarak bir şey değişmedi.Milan şampiyonlar ligine bile gidemedi.Böyle bir kıyak olsaydı geçen sene şampiyon olup(Puanları silinmişti yanılmıyorsam.Hatalıysam düzeltin) bu sene 5. olmazdı kanımca.
El Comandante
18.Mayıs.2007, 02:33
Konu siyasete kacacak biseyler daha yazarsam,bu yüzden tartismayalim daha fazla.Sizin görüsünüze de saygi duyuyorum,ama bence bu isler yanlis futbolda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrica bildigim kadariyla Eskisehirspor taraftarlari da cok rahatsizlar bu durumdan,bakan yardimina karsilar.
Universal
18.Mayıs.2007, 02:35
Konu siyasete kacacak biseyler daha yazarsam,bu yüzden tartismayalim daha fazla.Sizin görüsünüze de saygi duyuyorum,ama bence bu isler yanlis futbolda.
Siyasete kaçarsa zaten burada ki fikrim değişmiş gibi olur ama; neyse yazmıyorum. Ama Belediyelerin olduğu bir ligde bu tarz yardımlar doğrudur.
CeNTeR_TR
18.Mayıs.2007, 02:41
Bolunun çıkmasını isterim..
Stad bakımından yan sahayı andıran stadları var...
Stada girerken pazardan geçmek zorundasınız..Ayrıca 3.ligden henüz bu sene geldiler ve hemen 1.lige çıkmaları nadir rastlanacak bir olay olur :)
Ayrıca Es-Es de güzel olur ama Siyasiden birinin yardım etmesinden dolayı isteyemiyorum çıkmalarını..Hem sene içindede rakibini 2 seferde yenen bolunun hakkı olur bu maçta..
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2007, 02:57
Eskişehirli oyuncuların maç sonrası açıklamalarını gördükten sonra süper lige daha yakın olan taraf olduklarını düşünüyorum. Futbolculardan ağlamaklı olanlar bile vardı. Es-Es taraftarı süper ligi hakediyor.
a.arıcı-11
18.Mayıs.2007, 15:45
Kim daha çok hak ediyorsa o çıksın diyorum.
Yanılıyor olmayasın? Kocaeli ile dost olduklarına katılıyorum ama bildiğim kadarıyla Es-Es ile araları pek iyi değil..
Taraftar gruplarında bir tanıdığım var o söylemişti Sakarya maçında.Bu asansör 3 kişilik Antalya-Eskişehir-Kocaeli takımlarının logolarını asansörün içine Sakaryanın logosunu da asansörün dışına koymuşlar.
Ama sonra taşlandımı taşlanmadımı bilmiyorum valla:)
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 03:13
Tribünler tıklım tıklım dolu durumda her 2 taraftarlarda güzel bir şekilde tezahürat yapıyor.
Müthiş bir maç bizleri bekliyor herkesin izlemesini tavsiye ediyorum :)
barahir
19.Mayıs.2007, 03:15
maç hangi kanal da ki?
Universal
19.Mayıs.2007, 03:16
maç hangi kanal da ki?
D Spor, D-Smart 41. kanal.
KaPaLı
19.Mayıs.2007, 03:18
yine izleyemycz yani çok güzel
anil luque
19.Mayıs.2007, 03:22
boluspor yuzunden ıddaam yattı es-es forever :D
barahir
19.Mayıs.2007, 03:24
Eyvallah Batuhan ama izleyemicem şu d-smart yüzünden..:(
Universal
19.Mayıs.2007, 03:25
D-Smart bağlatın. İnanın Türkiye'de ki en iyi digital alıcı. Digitürkten çok fazla daha kanalı var ve hergeçen gün kanak ekliyorlar. Tavsiye ederim. Ayrıca Digitürk kanallarınızıda izleme imkanını veriyor tabii buna uyumlu bir digikart almanız gerekli.
Varonil
19.Mayıs.2007, 03:38
Bugün Taksim ve civarı resmen kırmızı-siyah renge bürünmüştü.Eskişehir taraftarı akın akın gelmiş İstanbul'a. :p
Hakeden kazansın,iyi bir maç olsun :)
barahir
19.Mayıs.2007, 03:52
Ahanda bi kırmızı kart.. Bolusporda sertan gördü
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 03:57
3. dakikada Boluspor 10 kişi kaldı.Artık Eskişehir işi bitirmeli.
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 03:57
Ahanda bi kırmızı kart.. Bolusporda sertan gördü
Sertan değil erhan
barahir
19.Mayıs.2007, 03:58
İşte ondan..:) bi anda sertan gördüm öyle yazdım:)
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 03:58
bolunun topu direkten döndü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte ondan..:) bi anda sertan gördüm öyle yazdım:)
sendemi internetten okuyorsun?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
es este sezgin çıktı tufan girdi oyuna
barahir
19.Mayıs.2007, 04:01
sendemi internetten okuyorsun?
Evet napalım:)
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 04:02
internette ;(sporx) de önce sertan yazdı sonra düzelttiler.
Mirza
19.Mayıs.2007, 04:04
Eskişehir çıkacak inanıyorum yahu. Takımı bilmem; lakin bu taraftar Süper Lig'i hakediyor. Geçen akşam Diyarbakırspor'u geçince burada olmalıydınız. Sanki Şamp. Ligi kupasını almışlar öyle seviniyorlardı. Mükemmeldi yahu. Inanıyorum ki Es Es bu takımı da geçecek.
Es es es ki ki ki es ki es ki es es es ;)
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 04:05
Çılgın bir taraftarı var es es in
barahir
19.Mayıs.2007, 04:06
internette ;(sporx) de önce sertan yazdı sonra düzelttiler.
Demekki bende hata yokmuş:)
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 04:08
:D bolu kontrolü ele almış öyle yazıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Acaba Es-es neden oyuncu değiştirdi.
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 04:18
Bolu 10 kişi oynuyorsa Es-Es yakın bir zamanda golü bulur ve maç farka gider..
Nocna Mora
19.Mayıs.2007, 04:22
dk. 33 maç 0-0
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 04:22
Daka 1.dakikada kırmızı kartla 10 kişi kaldı bolu.Nispeten kırmızı kart verilebilcek bir posizyondu ancak daha 1.dakikada böyle bir kart çıkmayabilirdi.Maçın dengesini tamamen alt üst etti.
Dakika 34 oldu hala 0-0 ve Boluspor daha iyi oynuyor :)
mert_fox
19.Mayıs.2007, 04:37
Güzel final ama bence Eskişehir çıkar gibi...
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 04:39
İlk yarı sona erdi.0-0
Bence bu maç uzatmalara kadar gider :)
Emurafu
19.Mayıs.2007, 04:40
İbrahim ordulu..Şu ibrahimi bir alsak:D
Maç kıran kırana geçiyor..Bu arada esesli serdar kendini çok yere atıyor..Diyar maçında beni deli etmişdi..
Seneye Bank asya 1.lig karedeniz takımları ile dolup tasacak:)
Rize,Giresun,Ordu,Samsun Hep yakın iller:D
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 04:43
Maçın adamı ilk 45 dakikada Bolusporlu Ömer Ateş :)
Melekovic
19.Mayıs.2007, 04:47
Bakalım Bolu mucizeyi gerçekleştirebilecek mi?Çünkü son zamanlardaki kulislere göre şu an sadece 11 kişiye karşı oynamıyorlar.Umarım maça bir el atma durumu olmamıştır da haklı bir kırmızı karttır.Benim için Bolu Eskişehir farketmiyor ama işin içine bir takım eller bulaşınca insanın midesini bulandırıyor.Bakalım 2. yarı neler gösterecek;)
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 05:00
play of maçında adam takımını 3.dk yanlız bırakırmı ya bu ne sorumsuzluk..
Raten
19.Mayıs.2007, 05:01
Ve gol !! Eskişehirspor Doğa'nın golüyle 1-0 öne geçiyor !!
Bakalım kalan dakikalarda neler olacak...
Doğa'nın golünden önce Boluspor mutlak bir pozisyondan yararlanamamıştı. Bolusporlu İbrahim'in vuruşu direğe çarpıp ceza sahasına geri dönmüştü. Dönen topta gelişen atakta Engin'in ceza yayından indirdiği topta Doğa kafayla topu ağlara gönderdi. (biz de sporxciyiz :D)
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 05:05
Es-Es golü bulduğuna göre rahatlayıp gollerine devam edecektir ;)
anilton
19.Mayıs.2007, 05:19
Şans Bolu'nun yanında değil bugün.Henüz ilk dakikada kırmızı kart ve direkten dönen 3 şut...
eXcitinG
19.Mayıs.2007, 05:26
Yazık oLdu BoLu ya deniLebiLinir.
AsLında ben en başından beri PLay off sistemine karşyım. Ne abi o ya. Ligi iLk üçte bitiren gider işte, bütün sezonun terini böyLe iki maçta heba etmek yaLnış oLuyor.
Neyse Eskişehir in de uzun aradan sonra Lige dönmesi güzeL oLacak, renk katıcakLar.
Burak Duran
19.Mayıs.2007, 05:26
boluya yazik oluyor valla
http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/news.asp?nid=2149
Böyle bir şey buldum.Bolu'yla ilgili müthiş birşey inşallah Bolu çıkar ama zor :)
El Barto
19.Mayıs.2007, 05:32
Bolu olmasın o Mehmet. ;)
Çaktırma Emre abi :zuhaha akşam akşam olur bazen :p :zuhaha
anil luque
19.Mayıs.2007, 05:37
es es geldi mi arkadaslar
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 05:39
Boluspor 9 kişi kaldı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çoskun attı 2-0
Hoşgeldin Eskişehirspor!!!
fenerbahce_1907
19.Mayıs.2007, 05:41
Eskişehir 2 yaptı ve süper lige yükseldi artık.
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 05:43
Boluspor 8 kişi kaldı.
Yedeklerden Aytek atıldı.
Raten
19.Mayıs.2007, 05:45
Eskişehir'e hoşgeldin diyoruz bu arada maçta da 7 dakika uzatma oynanacak
deniz.91
19.Mayıs.2007, 05:46
Es Es çıktı artık hoşgelidn es es
Selçuk Dereli maçı mahvetti diyebilir miyiz? Ben hakemliğini hiç ama hiç beğenmiyorum. Hatta neden böyle önemli maçlara devamlı o veriliyor en ufak bir bilgim yok.
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 05:50
Eskişehirspor 10 kişi kaldı.
Ersin atıldı.
Raten
19.Mayıs.2007, 05:51
Ve Eshişehirspor süper ligde!
Yönetici arkadaşlara rica etsem acaba konu başlığını ''Eshişehirspor Süper Lig'de'' şeklinde değiştirebilirler mi :)
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 05:52
Boluspor 8, Eskişehirspor 10 kişiyle tamamladı maçı..
Hoşgeldin Eskişehirspor !
RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 05:52
Hoşgeldin Eskişehirspor.Uzun yıllar sonra efsane sonunda geri döndü.
Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 05:57
Es-Es 12 yıl sonra Süper Lig'de: 2-0
http://www.sporx.com/images/1/30/4225_871_topyeni003.jpg
Bank Asya 1. Lig Playoff final maçında Boluspor'u 2-0 yenen Eskişehirspor Turkcell Süper Lig'e yükseldi. BJK İnönü Stadı'nda oynanan final maçında golleri 48. dakikada Doğa ile 88. dakikada Coşkun kaydetti. Es-Es bu sonuçla, Kocaelispor ve Antalyaspor'dan sonra Süper Lig'e yükselen 3. ve son takım oldu.
Maç öncesi iki takım taraftarları da Beşiktaş İnönü Stadı'nı tıklım tıklım doldurdu. Müthiş bir atmosfere bürünen İnönü Stadı, iki takım taraftarlarının tezahüratlarıyla inledi.
Maç olaylı başladı!
Maçın henüz ilk dakikası oynanırken yaşanan bir pozisyonda Boluspor'dan Erhan, Eskişehirsporlu Sezgin'e çok sert bir faul yaptı ve hakem Selçuk Dereli'den kırmızı kart gördü. Hakemin gözü önünde olan bu pozisyonda Dereli, hiç dereddüt etmeden kırmızı kartın ı gösterdi ve Boluspor 10 kişi kaldı. Bolusporlu futbolcular bu karta uzun süre itiraz ettiler.
İlk yarı temposuz geçti
Bu pozisyondan sonra herkes, 10 kişi kalan Boluspor'un oyunu kendi yarı sahasında kabul edeceğini düşünse de atak olan taraf Boluspor'du. Eskişehirspor'a nazaran daha atak olan Boluspor, özellikle sol kanattan geliştirdiği ataklarla gol arayan taraftı ancak ciddi bir pozisyona giremedi. Zaman zman gelişen Eskişehirspor da Boluspor kalesinde tehlike yaratamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.
Boluspor kaçırdı Eskişehir attı!
İkinci yarıya iki ekip de hızlı başladı. 47. dakikada gelişen Boluspor atağında kaleciyle karşı karşıya kalan İbrahim'in vuruşu direkten döndü. Daha sonra oyunu hemen başlatan kaleci Ferhat arkadaşlarını pozisyona soktu. Sağ kanattan ceza sahasına giren Engin'in ortaya çevirdiği topa Doğa uzandı ve kafayı vurarak topu filelere gönderdi ve Eskişehirspor'u 48. dakikada 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra oyun iyice tempo kazandı. İlk yarıya nazaran çok daha hareketli ve güzel bir futbol sergileyen iki takım da arka arkaya pozisyonlar yakaladı. Özellikle Boluspor, 10 kişi olmasına rağmen Ferhat'ın koruduğu Eskişehirspor kalesinde bir çok pozisyon yakaladı. 60. dakikada Mehmet'in şutu da direkte patladı ve Boluspor maçta 3. kez direğe takılmış oldu.
Boluspor 9 kişi kaldı
Dakikalar ilerledikçe fiziksel olarak oyundan düşen Boluspor karşısında Eskişehirspor atakları geliştiren taraftı ve savunmayı az adamla yakalıyordu. Böyle bir pozisyonda Boluspor'dan Ömer rakibini düşürünce Selçuk Dereli'den 2. sarı kartı ardından da kırmızı kartı gördü ve takımını 9 kişi bıraktı.
Coşkun perçinledi
Kullanılan serbest vuruşta top kaleciden sekip Coşkun2un önüne düştü ve o da topu filelere yollayarak takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Bitime 2 dakika kala gelen bu golle Eskişehirspor galibiyetini hemen hemen perçinlemiş oldu. Coşkun2un attığı bu golden sonra Eskişehirspor taraftarları adeta çılgına döndü.
18.05.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 05:57
Bu kadar rezil bir hakem, bu kadar savaşan bir takımın hakkının yendiği ve bu kadar eskişehir oyuncularını da gölgede bırakan bir hakem yeniden.
Tebrikler esese Boluspora ayrıca tebrikler bu kadar yürekten oynadıkları ve 11+4+1 kişiye karşı oynadıkları için.
Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 05:59
maç katledilmiş bu sefer Es es lehine ama 09sezonunda alehine olucaktır...
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 06:00
Bu maçta bile hakem kararları maçın önüne geçiyor.Allah'ım seneye napacaz biz..
Eskişehir'e tebrikler..
Emurafu
19.Mayıs.2007, 06:12
Bana göre kartların hepsi hemen hemen dogru...Hakem kural neyse onu uyguladı..Hakemin tek hatası her pozisyona kart cıkardı..Mesela fırat aydınus gibi bazı pozisyonları es gecmesi lazımdı.Hakem bazı pozisyonlarda oyuncuların aldatmasını çok kolay yedi..Çok kolay kart cıkardıgı için kırmızı kartlar arttı..Her iki takımıda tebrik etmek lazım..Kocaeli,Antalya,Eskisehir bu takımlara busene yenilmedik..Körü körüne play off kalamadık off ya..Artık seneye:;)
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 06:13
Maçı izleyenlere soruyorum kartlar yanlış mı?
Hepsi doğru Ersin'in ki dahil. Mutluyum sezon başından beri inad ettim çıkacak bu takım diye zaman zaman inanmayanlar oldu. Babam bile. Ama çıktık mutluyum belki düşeriz seneye ama olsun süper ligde gördük ya artık ölsem de gam yemem.
BU ARADA BOLUSPOR'U TEBRİK EDERİM. MAÇIN HAKKI ONLARINDI RAHATLIKLA SÖYLERİM. AMA BU TÜR MAÇLARDA OYNAYAN DEĞİL ATAN KAZANIYOR MAALESEF.(BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM YÖNETİCİ ABİLERİM.:)
KaPaLı
19.Mayıs.2007, 06:13
yok artık yahu dışarı çıktm geldim şok oldm önce zaragoza'nın düştüğünü okudum şimdide bu 4 kırmızı kart.
Eskişehirspor'a Süper Ligde başarılar.
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 06:15
Başlığı çözemedim ben tekrar süper ligde ? Sanki geçen sene düşmüşler gibi...
Hepsi doğru Ersin'in ki dahil. Mutluyum sezon başından beri inad ettim çıkacak bu takım diye zaman zaman inanmayanlar oldu. Babam bile. Ama çıktık mutluyum belki düşeriz seneye ama olsun süper ligde gördük ya artık ölsem de gam yemem.
BU ARADA BOLUSPOR'U TEBRİK EDERİM. MAÇIN HAKKI ONLARINDI RAHATLIKLA SÖYLERİM. AMA BU TÜR MAÇLARDA OYNAYAN DEĞİL ATAN KAZANIYOR MAALESEF.(BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORUM YÖNETİCİ ABİLERİM.:)
Biraderim tebrikler. Ayrıca nedense Selçuk Dereli'nin yönettiği her maçta bu tarz konuşmalar oluyor. Bu kadarı tesadüf olamaz. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Selçuk Dereli gibi kirli hakemleri gerçekten ligde görmek istemiyorum.
Tebrikler EsEs.
Universal
19.Mayıs.2007, 06:17
Yazık oLdu BoLu ya deniLebiLinir.
AsLında ben en başından beri PLay off sistemine karşyım. Ne abi o ya. Ligi iLk üçte bitiren gider işte, bütün sezonun terini böyLe iki maçta heba etmek yaLnış oLuyor.
Neyse Eskişehir in de uzun aradan sonra Lige dönmesi güzeL oLacak, renk katıcakLar.
Playofflarda İtalya'da güzel bir sistem var. Ligi üçüncü bitren takım eğer dörüncü takıma 10 puan veya üstünde bir puan farkı yaratmış ise üçüncü takım direk çıkıyor ve playoff olmuyor. Altay'dan geçen yıl böyle bir durumda kalmış ve finalde Kasımpaşaya elenmişlerdi. Türkiye'de de böyle bir limit gelmesi gerekiyor.
Hoşgeldin Es Es gönlümde ki takım Süper Lig'de. Umarım eskiden yakaladığı ikincilikleri, kupaları tekrar yakalar. Türkiyede ki beşinci büyük olur.
Emurafu
19.Mayıs.2007, 06:18
Yahu sezginin ayagı kırılmış..Biz hala kırmızıyı tartısıyoruz..Hakem bana göre kuralları uyguladı..Yanlız esesli oyuncular bazı pozisyonlarda hakemi çok aldattılar hakemde yedi..Birde çok kolay kart cıkarmasa iyi olacaktı..
Play off sistemi bana göre güzel..Ligde sürekli rekabet oluyor..Keske süperligdede olsa:)
Defuser
19.Mayıs.2007, 06:18
Lige her şeyi ile renk getirecek bir takım olduğunu düşünüyorum Eskişehir'in, gerek taraftar, gerek futbol açısından.
Umarım asansör takım olmazlar, başarılar.
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 06:20
Mustafa maçın tansiyonu çok yüksekti ve ilk dakikadaki posizyonu sarı kart ile geçiştirmeliydi hakem bence.
Kartlara benim de lafım yok ancak her iki takımda aşırı motive oldukları için böyle şeyler oldu.Çok şanssızdı Bolu.
Emurafu
19.Mayıs.2007, 06:23
Bank asya 1.lig karadeniz takımları ile doldu:D..Karabük,Bolu,Rize,Giresun,Ordu,Samsun
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 06:25
Mustafa maçın tansiyonu çok yüksekti ve ilk dakikadaki posizyonu sarı kart ile geçiştirmeliydi hakem bence.
Kartlara benim de lafım yok ancak her iki takımda aşırı motive oldukları için böyle şeyler oldu.Çok şanssızdı Bolu.
Murat bende şaşırdım başta. Kırmızı kart deyince Sabri Ugan ne oluyo dedim.:) Ama kart harbiden kırmızı kart. Direk bileğe müdahele kırılmış galiba bileği Sezgin'in. Ağlıyorum şu an. Sonunda süper ligteyiz.
LaigLeNoiR
19.Mayıs.2007, 06:31
Ya kart haklı bencede sözüm yok ama ağır oldu daha ilk dakikadan.Ne diyelim tebrikler ESES'e.Süper Ligde zorlu bir deplasmanda daha oldu.:)
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 06:33
Şimdi yapmamız gerekeni yaptık çıktık. 1. hedef şimdi ligde kalmak olmalı. Büyük takviye lazım takıma. Özellikle defansa.
Raten
19.Mayıs.2007, 06:40
Eskişehir güzel takviyeler yaparsa taraftarının da desteğiyle süper ligde tutunacaktır
shamur1
19.Mayıs.2007, 07:08
Boluspor'a tebrikler .. arkasında hiçbir güç olmadan buralara kadar geldiler ve nerdeyse Süper Lig'e çıkabiliyorlardı şanssızlık olmasaydı..
Fernando Gago
19.Mayıs.2007, 07:19
3 Şehir takımı geldi ligimize bu çok güzel birşey bence ... Eskişehir çoktan hak ediyordu bu durumu umarım kalıcı olurlar ..
extensor
19.Mayıs.2007, 07:30
Murat bende şaşırdım başta. Kırmızı kart deyince Sabri Ugan ne oluyo dedim.:) Ama kart harbiden kırmızı kart. Direk bileğe müdahele kırılmış galiba bileği Sezgin'in. Ağlıyorum şu an. Sonunda süper ligteyiz.
amma iş çıktı sana mustafa seneye kadronda 40 tane oyuncun olacak söylemedi deme hemen her maça farklı 11lerle çıkacaklar çok iyi kadroya sahip olmasına rağmen başarılı olunamıyor denecek eskişehir için :D nerden bildiğimi anlatırım sonra
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 07:33
amma iş çıktı sana mustafa seneye kadronda 40 tane oyuncun olacak söylemedi deme hemen her maça farklı 11lerle çıkacaklar çok iyi kadroya sahip olmasına rağmen başarılı olunamıyor denecek eskişehir için :D nerden bildiğimi anlatırım sonra
Korkutma gözümü abi. :n: Gecemi zehir etme. :n:
İşin şakası isterse 400 futbolcu gelsin. Bu mutluluğu yaşamya değer.:)
extensor
19.Mayıs.2007, 07:36
mustafa sokaklar nasıl doktorlar falan kutlamalar varmı orada beline kadar saçı olan kahkahaları taa 222 den duyulan arkadaşlarımı görüyormusun :D
güzel bir kutlama gecesi olmalı bir sürü arkadaşım var orada
RaSenGan
19.Mayıs.2007, 07:40
Gelsin bakalım Es-Es..Burası 1.Lig değil.Eskişehirspor 12 yıldır sonra kavuştuğu ligte en fazla 2 sene dayanır.Bu sene düşmezseler bir sonraki senede düşeceklerdir.Es-Es'e tebrikler.Tek sevindiğim taraftarlarının coşkularını TSL'de de göstererek lige renk katacaklarını bilmek.
Jesus_FB
19.Mayıs.2007, 08:59
seneye zor deplasnmanlara Eskişehirde eklenmiş oldu tebrikler
Varonil
19.Mayıs.2007, 14:47
Eskişehir'e tebrikler.Lige renk katacaklarından adım gibi eminim.
Umarım iyi takviyeler yaparak ligde kalıcı olurlar .. ;)
Eskişehirde bariz bir Anti İstanbul hareketi var ama bunun ötesinde Anti Fener olayı olağan üstü boyutta. Bizim için seneye zor bir deplasman olacak...
Cyzio
19.Mayıs.2007, 16:03
Tebrikler Boluspor.10 kişi verdikleri müthiş mücadele görülmeye değerdi.Şans %1 yanlarında olsaydı rahat çıkmışlardı lige.Maça 10 kişi başlayan takım sanki Bolu değilde Eskişehir gibiydi.Eskişehir'le bir alıp veremediğim yok ama play-offlarda haketmeyerek yükseldiler Süper Lig'e.İşlerin eskisi gibi olacağını düşünmüyorum.Bu futbolla Eskişehir 2 sene dayanabilir Süper Lig'e en fazla..
Bolu ise kadroyu bozmadan yeni takviyelerle yoluna devam etmeli.Eğer dediğim gibi olursa seneye direk çıkarlar Süper Lig'e.Süper Lig'e çıkamasalarda benim gözümde büyük değer kazandılar..
Ilhan
19.Mayıs.2007, 16:15
Es Es'te Sergen yoksa olay yok demektir. Ne olursa olsun Sergen'i göndermeyeceklerdi. Takımın atak organizasyonları onun üzerine kuruluydu.
yunusgs
19.Mayıs.2007, 16:18
Tebrikler Eskişehir.Hoşgeldin Süper Lige.
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 16:56
Daha durun yahu transferler yapılmadan düşürdünüz Es-Es'i. Sizde de bir Anti Eskişehirlilik görüyorum.:p
uAsamet91
19.Mayıs.2007, 17:41
Tebrikler Eskişehire...
BlackEagle19o3
19.Mayıs.2007, 17:57
Tebrikler Eskişehir.Süper lige gelmesini istediğim takımlardan biriydi Es Es
BeeTLeJuiCe
19.Mayıs.2007, 18:21
Eskişehir'e hayırlı olsun. Ligde eskiden olduğu gibi başarılı olurlar inşallah. Ligde kalıcı olmalarını isterim.
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 18:30
mustafa sokaklar nasıl doktorlar falan kutlamalar varmı orada beline kadar saçı olan kahkahaları taa 222 den duyulan arkadaşlarımı görüyormusun :D
güzel bir kutlama gecesi olmalı bir sürü arkadaşım var orada
Görmem mi abi.:n: Ben Cuma günü yaşadıklarımdan dolayı çıkamadım ama sesler gece 3'e 4'e kadar devam etti.:)
bursa_mc
19.Mayıs.2007, 19:01
Güzel bir deplasman..
shamur1
19.Mayıs.2007, 19:14
Eskişehire bende gitmiştim baya renkli bir şehir en azından taraftarı olacaktır Belediye takımları gibi gazeticilere,yöneticilere 10-15 kişiye karşı oynamayacakları kesin.
Her026
19.Mayıs.2007, 20:23
Arkadaşlar hakeme laf atılmış.Kırmızı kartların hepsi doğru.Direk hemen kırmızı kart deyince katledildi vs. demişsiniz.Bolu güzel oynadı sanki biz 10 kişi oynuyorduk ama şans bizim yanımızdaydı.
Her026
19.Mayıs.2007, 21:20
Bence bu kadar yıl hasretten bu kadar zorluktan bu kadar sabırdan sonra Eses kolay kolay düşmez.
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 21:35
Buldunuz Eskişehir'i gidin üstüne. Trabzon'da da kutlanılmıyor 3 büyüklerin şampiyonlukları neden ses çıkmıyor?Galatasaray'ın şampiyonluğu Bağdat Caddesindede kutlanılmıyor ses çıkmıyor. Es-Es bunca cefadan sonra çıkmış süper lige gelin üstüne. Bunları anlayamazsınız siz. Siz -3 derecede Bulancakspor'a karşı oynamayı bilmezsiniz. Soğuktan tir tir titremeyi onca cefadan sonra 2.lige çıkmanın ne kadar mutluluk verici bir şey olduğunu bilmezsiniz.Sonra ilk sene sezonun ilk yarısında aldığı puanlarla ligde kalmaya başarıp 2.sene kurduğu takımla play-off'tan çıkmanın ne demek olduğunu bilmezsiniz.
Anlıyorum seni şampiyon olmuşsunuz tamam ama bizde kılpayı lige çıkmayı kaçırmışız. 12 yıldır çıkamadığımız ligi kılpayı kaçırmışız. Örnek olarak şöyle vereyim. Cenaze evi'nin yanında düğün yapmak gibi birşey bu. Kim olsa sinirlenir kim olsa patlar.
Cyzio
19.Mayıs.2007, 22:06
061626 meselesi nedir? Bana net olarak birisi açıklayabilir mi?
Burak Duran
19.Mayıs.2007, 22:20
ankara bursa es es dayanismasi ama asil dayanisma kocaeli-antalya ve es es arasindadir ve bu 3 takimda bu sene super lige cikti.. bakalim bu kardeslik nasil isleyecek
Cyzio
19.Mayıs.2007, 22:32
Bank asya 1.lig karadeniz takımları ile doldu:D..Karabük,Bolu,Rize,Giresun,Ordu,Samsun
Oluyorda ne oluyor.Bunlardan kaçı kendi takımlarını destekliyor.Bu şehirleri sen bilirsin üstünde kendi şehrinin takımının formasını giyen kaç kişi var?
bursa_mc
19.Mayıs.2007, 22:36
''061626''
Es es nerden çıktı ya..İki maça gidildi diye hemen dost olunmaz.
Sadece BursAnkara(::)
Şehidin Emanetçileriyiz..
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 22:51
''061626''
Es es nerden çıktı ya..İki maça gidildi diye hemen dost olunmaz.
Sadece BursAnkara(::)
Şehidin Emanetçileriyiz..
Olunmadı zaten.;) Bu bir projedir.:icon_wink:
bursa_mc
19.Mayıs.2007, 22:53
Olunmadı zaten.;) Bu bir projedir.:icon_wink:
tabiki.düşman olmaktansa dost kazanmak en iyisidir..
Aşk-ı Şehir
19.Mayıs.2007, 22:53
tabiki.düşman olmaktansa dost kazanmak en iyisidir..
Aynen katılmaktayım.:)
Fietra 10
19.Mayıs.2007, 22:54
Sevindim Es-Es'in çıkmasına..tebrikler..kalıcı olurlar inşallah..daha takımı tanımadan bilmeden düşüren arkadaşlarada gareziniz var heralde ?
DisCo
20.Mayıs.2007, 15:02
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Lige zevk katacaklarından şüphem yok.
Başlık ile ilgili olarak şunu söylüyorum. Maç kritiği yapabilirsiniz, Eskişehirspor'un Süperlige çıkış serüvenini anlatacak olan varsa anlatabilir, hangi bölgelerine takviye gerekir, Süper Lig'de nasıl tutunur bunu yazabilirsiniz. Bu başlık biz şunu dövdük ettik başlığı değildir ve böyle şeyleri takımına sahip çıkma gibi masumane (!) sebeblerle burada yazamazsınız. Bu tarz konuşmalar devam ederse konu kilitlenecektir.
Raten
20.Mayıs.2007, 22:04
DisCo'ya aynen katılıyorum arkadaşlar lütfen kurallara uyalım.
Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2007, 01:37
Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Lige zevk katacaklarından şüphem yok.
Başlık ile ilgili olarak şunu söylüyorum. Maç kritiği yapabilirsiniz, Eskişehirspor'un Süperlige çıkış serüvenini anlatacak olan varsa anlatabilir, hangi bölgelerine takviye gerekir, Süper Lig'de nasıl tutunur bunu yazabilirsiniz. Bu başlık biz şunu dövdük ettik başlığı değildir ve böyle şeyleri takımına sahip çıkma gibi masumane (!) sebeblerle burada yazamazsınız. Bu tarz konuşmalar devam ederse konu kilitlenecektir.
Sanırım söz bana. Ben yapılanları tasvib etmiyorum. Yapılanlar yanlıştır ama bu bir başarıyı arka plana itecekse ben buna karşı çıkarım.
shamur1
21.Mayıs.2007, 01:42
Sana demiyor heralde extensor için demiş olmalı o yazmıştı çünkü dövdüler ettiler , yok porsuğa attılar taraftarları falan.. Ayrıca burda kimse Eskişehir'in başarısına birşey demiyor.
KaF KeF
21.Mayıs.2007, 02:01
Tebrikler Es-Es...Eskişehir kolay kolay bu ligden düşmez...;;)
samichbacktash
21.Mayıs.2007, 23:18
ESKİŞEHİR'de doğdum ESKİŞEHİRSPORluyum..92 senesinde 3.lig de haritadan yerini bulamayacağınız yerlerde bile takımımızın yanındaydık.çok cefa çektik ama armamızı satmadık güce tapmadık.son olarak inönüde sevinç gözyaşları döktük ve sonunda 96 da düştüğümüz lige geri döndük.
bazı arkadaşlar demiş siyaset unakıtan falan..Eskişehirspor taraftarı bu herifin üstümüzden reklam yapmasından hiç hoşnut değil.o herif olmasa biz bu ligden direk çıkardık.getirdi reklam uğruna kaşarları takıma (cebinden para falan vermedi sadece aracılık yaptı oyuncuyu bağladı!!), yönetimde tecrübesiz genç olunca ses çıkarmadı kemalle beraber oldu.ama taraftar olarak biz herzaman karşısındaydık.
play-off maçlarına gelince diyarbakır maçında penaltılarda aldık maçı nasıl şike olabilir soruyorum size.final maçında evet bolu bizden iyi oynadı ama sanşları yoktu direklerle mi anlaştıkta şike yaptık.kırmızı kartta doğruydu.2.dakike diye kırmızı olamaz diye birşeymi var.futbolda ilk 10 dakika kickbox serbest mi? bizim oyuncunun ayağı kırıldı daha ne olsun.arsenalli eduardo ya yapılan haraket gibiydi.sonuç olarak bolu şanssızdı biz fırsatları değerlendirdik ve taraftarımızla beraber layık olduğu lige çıktık..
şimdi görsün süper lig takımları taraftar nasıl olurmuş.5 milyona bilet satıp 10000 kişi bulamayanlar bizim ikinci liglerde 20 milyona 20000 kişi doldurduğumuz maçları görmediler daha...
ESESES KİKİKİ ESKİESKİ ES
shamur1
22.Mayıs.2007, 00:04
Haklısın Eskişehir üzerinden reklam yapan zaten Unakıtandır. Yoksa Unakıtan üzerinden Eskişehirspor siyaset yapmaz.İhtiyacıda yoktur zaten. Ama ülkemizde en önemli şey futbol olduğu için ne yazık ki herkes futbola saldırıyor.