PDA

View Full Version : profil özelliklerini sahaya yansıtamıyorlar



knsyr
18.Mayıs.2007, 04:23
kimi oyunculara her türlü imkanı sağlasanız ve profil özellikleri sizin için mükemmele yakın olduğu halde verim alamazsınız daniel alves'de bu benim başıma gelmişti sağ bekte oynatırdım ve sık sık ileri çıkıp orta yapıp şut çekeceği şekilde ayarlamıştım profili harika olmasıana rağmen sezon ortalaması 6.67 gol sayısı 1 asist sayısı 2'de kalmıştı bu tarz sorunlarla karşılaşıyorum ama en dikkat çekicisi benim için alves olmuştu bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Her026
18.Mayıs.2007, 17:03
İlginç...Adaptasyon sorunu yaşamış olabilir yeni takıma transfer ettiysen.Consistency düşüktür diyeceğim(forumda öyle bahsediliyor tam bilmiyorum) ama alves profilini sahaya yansıtan bir oyuncu.Belkide takım konuşmalarını yanlış yapıyorsundur.

cemir05
18.Mayıs.2007, 17:23
ama bendede fabregas öyle. özellikler süper ama fazla bir şey yaptıpını göremiyorum

Since-1907
18.Mayıs.2007, 17:36
bazı oyuncular özellikleri dışında oynuor..Özellikleri iyi olup kötü oynayanda var kötü olup iyi oynayanda.

OnuldinhoHizmet
18.Mayıs.2007, 19:08
çok katılıyorum david villa ya bakıyorum adam GOCA sezon da 6 gol atmış ama birde hakan şükür e bakıyorum 7 gol atmış üstelik topu topu 10-15 maçta...

DisCo
18.Mayıs.2007, 19:40
Oyunculara özel komutlar vererek aktifliklerini artırabilirsiniz. Zaten tüm oyuncular gol atsa, asist yapsa bu seferde bu ne biçim oyun kardeşim deriz.

Universal
18.Mayıs.2007, 21:32
Gerçek hayattada her oyuncu kendi performansını gösteremiyor. Gösteremiyince neden olarak genelde, moral bozukluğu yorgunluk veya adaptayson gibi sorunlar diyorlar.

Yukarıda yazdıklarım oyun içinde de geçerli. Oyuncunun morali bozuk, üst üste çok fazla maç oynamış veya yaşadığı şehire ayak uyduramamış ise oyundaki özelliklerini yansıtamıyor.

Birde oyuncuya verdiğin sözleşmede etkili olabilir. Prim sisteminde gol başı veya maç başı prim veriyorsan daha iyi oynayacaktır.

Oyuncunu doğru mevkide oynatman lazım. Oyuncun defans ise gidip forvette oynatırsan etkili olmaz. Doğru yerde ve doğru komutlarla oynatırsan mutlaka oyuncunun sezonda beş altı maç dışında profilindeki özelliklerini sahaya yansıtacaktır.

Oyuncun uzun süreli sahadan uzak kaldıysa kendini toparlaması zaman alır. Buda etkili olmuş olabilir.

knsyr
18.Mayıs.2007, 21:53
dediklerinize katılıyorum football manager'de gerçek hayata benzerliği ile dikkat çeken bir oyun zaten ama maddi sıkıntısı olmayan adaptasyon sorununu aşmış hatta klüpteki bazı oyuncuları favori personel olarak edinmiş birisi 5-6 maç kötü performans sergileyebilir doğrudur fakat tüm sezonu böyle geçirmesi bnm dikkatimi çekmişti.Hatta bi ara saplantı haline getirip alves'in üzerine takım yapmaya başlamışdım :) sağ kanadı etkili kullanıp bol şut çekeceği bir taktikti ama rafinha daha iyi performans sergilemişti alvesden :)