View Full Version : Lyon üst üste 7. kez
Fernando Gago
18.Mayıs.2007, 07:34
Ligue 1'de Auxerre'in konuğu olan Lyon, karşılaşmadan 3-1'lik galibiyetle ayrılarak, üst üste 7. kez şampiyonluğa ulaştı.
Mücadeleye golle başlayan Lyon, 1. dakikada Benzema ve 10. dakikada da Fred'leilk yarıda 2-0'lık üstünlüğü yakalarken, 53. dakikada Källström'ün golü Lyon'a 3 puanı getirdi.
Evsahibi ekibin tek golünü ise bitime 20 dakika Thomas kaydetti. Haftaya ikinci sırada giren Bordeaux, Lens ile 2-2 berabere kalırken, Lens'e aldığı 1 puan ligde kalmaya yetmeyerek, Ligue 1'e veda etti.
Toulouse, Valenciennes karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle ligde kalmayı başarırken, Sochaux'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden PSG, ligde kalmayı başaran bir diğer ekipti.
Aykan19o3
18.Mayıs.2007, 07:37
Fransa Ligini domine etti Lyon. :) Rekora doğru koşuyorlar.. :)
Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 08:38
Rekor kırdılar tebrikler..
KaPaLı
18.Mayıs.2007, 08:41
artık Fransa ligi devam etmesin zaten her sene açık ara Lyon Şampiyon
GodfatheR
18.Mayıs.2007, 10:23
Lyon zaten şaşırtmadı ama Lens'in düşmesine sevindim.
GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2007, 14:15
Lyon'u başka bir lige alsınlar artık.Ama bu sene daha fazla zorlandılar.Belki seneye Lyon hegemonyası yıkılabilir..
deniz.91
18.Mayıs.2007, 16:31
Fransa ligi çok monoton bir lig haline geldi
El Comandante
18.Mayıs.2007, 16:35
PSG´nin küme düsmesini isterdim ama onlar da ucuz yirttilar.
Lionel Andres Messi
18.Mayıs.2007, 17:51
öyle ya da böyle şampiyon oluyorlar yönetimlerini tebrik etmek gerekiyor.umarım seneye bir başka takım şampiyon olur farklılık olsun.
Universal
19.Mayıs.2007, 03:12
Fransa Ligi, Lyon'un şampiyonluğu dışında çok zevkli geçiyor, bir yıl şampiyonluk için oynayan takım diğer yıl ligden düşmemek için oynuyor Fransa Liginin en güzel yanı bu.
Lyon'un zaten şampiyonluğu belli, ikinci kim olacak? :)
Lyon bana göre daha uzun süre devam eder ama; bu seriyi bozacak takım efsane olacaktır.
anil luque
19.Mayıs.2007, 03:16
artık Fransa ligi devam etmesin zaten her sene açık ara Lyon Şampiyon
gectıgımız seneler oyleydı ama bu sene hıc alakası yoktu be abı hatta bordeaux co basıt puan kayıpları yapmasa sampıyon oluyordu ama yıne de lyon'un o takımlardan bır gomlek daha ustun oldugu kesın..
El Comandante
19.Mayıs.2007, 03:17
Marsilya seneye Gerets yönetiminde bu seriye son verecektir. :)
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2007, 05:34
bir yıl şampiyonluk için oynayan takım diğer yıl ligden düşmemek için oynuyor Fransa Liginin en güzel yanı bu.
Zaten bu olaydan dolayı ambargo koydu lige Lyon.Rakiplerinde istikrar yok.Bakalım Bordoux,Marsilya seneye bu seneki grafiklerinin üstüne koyarak oynarlarsa belki son verebilirler bu hegemonyaya..
Universal
19.Mayıs.2007, 06:24
Zaten bu olaydan dolayı ambargo koydu lige Lyon.Rakiplerinde istikrar yok.Bakalım Bordoux,Marsilya seneye bu seneki grafiklerinin üstüne koyarak oynarlarsa belki son verebilirler bu hegemonyaya..
Marsilya böyle devam ederse iyi takviyeler yaparlarsa şampiyon olabilirler. Bordeaux'ten bir başarı beklemiyorum. Monaco üç-dört sezon önce Şampiyonlar Liginde final oynamıştı şimdi ismi geçmiyor. Bu ligi anlamak mümkün değil. PSG'nin bu yıl yaşadığı olaylar tamamen dramatik. PSG gibi soylu sınıfın takımı zaten düşmezdi. Onlar ne zaman eski gücüne kavuşacaklar merak ediyorum.
Bordo61Mavi
19.Mayıs.2007, 08:15
Marsilya seneye Gerets yönetiminde bu seriye son verecektir. :)
Buna bende inaniyorum ama tabi transfer gerekli
eXcitinG
19.Mayıs.2007, 08:18
7 yıL önce tarihLerinde kupa yoktu, Şimdi müzeLeri doLdu, taşacak.
Cyzio
19.Mayıs.2007, 16:15
Marsilya'ya dikkat ederseniz ilk yarılar kötü oynuyor.İkinci devre açılıp ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım oluyorlar.Seneye ilk yarıyı iyi bir puanda kapatırlarsa Lyon'u devirirler..