Log in

View Full Version : İki Futbolcu İle Yollar Ayrıldı - Baki efsanesinin sonu

anilton
18.Mayıs.2007, 21:56
Beşiktaş’a sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ve geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Mehmet Yozgatlı ve Baki Mercimek ile yollar ayrıldı.

Mehmet Yozgatlı’ya alacakları karşılığında bonservisi bedava verildiği ve kulüple ilişkisi kesildiği öğrenildi.

Baki Mercimek ise gönderilmesi konusunda Beşiktaş yönetimine sitem etti.”Gönderilmem Beşiktaş’a ne kazandırdı anlamadım Beşiktaş’ta iyi kötü iki sene mücadele ettim elimden geleni yaptım”dedi.

MARATON.COM.TR

İşte bu ya.Messi Beşiktaş'a transfer olmuş kadar sevindim...

Universal
18.Mayıs.2007, 21:57
Mehmet Yozgatlı'nın niye transfer edilidiğini bir türlü anlamadım. Mehmet Yozgatlı bu yıl Beşiktaş'a hiçbir katkısı olmadığı yolların ayrılması ise doğru bir karardır.

Baki'nin zaten sağı solu belli olmuyor gönderilmesi iyi oldu.

El Comandante
18.Mayıs.2007, 22:01
Mehmet Yozgatli transfer edildiginde burada Serkan abi gereksiz transfer cok istikrarsiz diye kac kere yazmisti,hatta gitmesine de sevinmisti.Hakli cikti =)

Fernando Gago
18.Mayıs.2007, 22:05
Mehmet Yozgatlı gerçekten çok gereksizdi verilen paraya yazık oldu , Baki'nin gitmesine bir futbolsever olarak çok sevindim böyle bir oyuncunun 3 büyüklerde işi olmamalı markaj ettiği adamı dövmekten beter ediyor ...

GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2007, 22:21
M.Yozgatlı kötü futbolcu değil ama bir türlü uyum sağlayamadı.Zaten Fenerbahçe'dede ara ara iyi oynuyordu.Bize geldi sakatlıklar falan,sonra Serdar Özkan'ın müthiş çıkışı derken öyle kaybolup gitti..Keşkse sezon başında bizi değilde Schalke'yi tercih etseydi.Umarım bu olaydan sonra yönetim bi daha Fenerbahçe'de böyle vasat adamlar almamayı öğrenir..

Baki içinse bence öyle söylenildiği kadar kalas bir adam olduğunu düşünmüyorum.Evet bazen hataları oluyordu ama dikkat edilmesi gereken bir şey var ki özellikle bu sezon onun olduğu maçlarda yediğimiz gollerde beklerin açığını kapatacam diye onun başı yandı.Mesela yerine alınan Tuna'nın Baki'den artısı ne merak ediyorum..

2 oyuncuyada yapmış oldukları katkıdan dolayı (az veya çok) teşekkür ediyorum.İlerleyen yaşamlarında başarılar..

BlackEagle19o3
18.Mayıs.2007, 23:02
İyi olmuş;)Yozgatlı bize hiçbirşey veremedi,Baki zaten Beşiktaş topçusu değildi...

Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 23:16
Kaka gelse bu kadar sevinmezdim :n:

çok güzel temizlik oldu sene takımda baya adam gitti...

UlquioRRa
18.Mayıs.2007, 23:18
Beşiktaş için en iyisi oldu.

Her026
19.Mayıs.2007, 21:24
Tuna çok agresif,sert iyi bir oyuncu.Ayrıca bildiğim kadarıyla sağ bek.Benim tanıdığım Tuna Bakiden kat kat iyi.

bursa_mc
19.Mayıs.2007, 22:40
Yozgatlı bursaya gelebilirmiş sanırım..Bursa'da hep beşiktaşın yolladıklarını alıyor yaw :(

anil luque
19.Mayıs.2007, 22:45
Tuna çok agresif,sert iyi bir oyuncu.Ayrıca bildiğim kadarıyla sağ bek.Benim tanıdığım Tuna Bakiden kat kat iyi.
onun ıcın tuna gıttı bakı geldı zaten ;)

Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 23:14
Süper haber Bakı bazı maçlar tam bir kabus olabiliyordu.. Ayrıca Mehmet Yozgatlı gereksiz bir transfer oldu

extensor
20.Mayıs.2007, 06:56
Tuna çok agresif,sert iyi bir oyuncu..

aynı bokun lacireti işte bayağı tuna da stoper üstelik sağ ayaklı baki ise iki ayağını birden kullanabiliyordu baki tunadan daha iyi bir stoper yada yakındır. bu kadar saçma transferide 10 yıldır yaptığı üzere yine beşiktaş yapar.
diatta gider gordon gelir
burak gider mehmet gelir
baki gider tuna gelir hiç bir şey değişmez sadece dön baba dönelim

Wesley Sneijder
21.Mayıs.2007, 00:54
Mehmet Yozgatlı'nın 3 büyükler turu bitti. Sivas veya Kayseri olabilir yeni yuvası...

bjk_melo_151
21.Mayıs.2007, 18:46
hiç sanmıyorum Almanya yada ikinci ligden bir takımla anlaşır.

RaSenGan
21.Mayıs.2007, 20:14
onun ıcın tuna gıttı bakı geldı zaten ;)

Baki gitti Tuna geldi :p

M.Yozgatlı'nın gitmesi çok doğru bir karar.Baki zaten pimi çekilmiş bomba gibiydi.Beşiktaş için çok iyi oldu.