PDA

View Full Version : Servet:"Kupayla Resmim Bile Yok"

DisCo
18.Mayıs.2007, 22:14
Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan Servet Çetin, Lig TV Galatasaray Muhabiri Pınar Argun'a konuştu. Servet, kendisine İngiltere ve Almanya'dan gelen teklifler olduğunu açıklarken, bundan önde oynadığı her takımda başarılı olduğuna inandığını söyledi. Fedakar futbolcu, kupa törenindeki moral bozukluğunun nedenlerini de açıkladı.

İzlemek için Tıklayın. (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=38689)

Fernando Gago
18.Mayıs.2007, 22:19
Şampiyonluk gecesi olanları anlamak mümkün değil Servet büyük bir alınganlığa kapılmış heralde konuşmasından da bu anlaşılıyor çok içerlemiş artık ne olduysa ...

El Comandante
18.Mayıs.2007, 22:21
Servet´e cok iyi bir teklif gelirse gider,yoksa satmayiz onu. :)
Ayrica bu sene cok fedakar oynadi,cok mücadele etti,taraftarlar onu seviyor,mücadelesine saygi duyuyor.Birakmayiz bir yere. :)

Fıratcan Alçınkaya
18.Mayıs.2007, 23:12
hala çözemedim muhabbeti:D

PesimiSTyLa
18.Mayıs.2007, 23:37
Çözemeyecek birsey yok. servet o gün sakattı ve kupa seronomisine beklenmedigi için biraz alındı, kızgındı. Haklı da . Daha sonra oyuncular tek tek cagırılınca da tüm arkadasları gidip onu kucakladılar ve gönlünü aldılar. Taraftar servet i çok seviyor. O da bunun farkında...

anil luque
19.Mayıs.2007, 03:24
sampıyonluk hengamesının arasında unutuldu heralde yoksa bılerek cagrılmamıs olamaz bence..

Aykan19o3
19.Mayıs.2007, 04:19
Servet baya alınmış.. :) Bi güzellik yapmalı Galatasaray yönetimi Servet'e :)

yunusgs
19.Mayıs.2007, 16:19
Böyle olmasını istemez tüm Galatasaraylı taraftarlar.Umarım birşey yaparlar da gönlünü alırlar Servet'in.

Nedvedmania
20.Mayıs.2007, 06:29
Şampiyonluğa bu olay yüzünden tam sevinemedim. Hala servetin sakatlanmasına çok üzülüyorum. Adamı 5 dk rahat bıraksalardı ve sakatlanmasaydı kupayı doyasıya kaldırıcaktı ama çok kötü bi zamanda sakatlandı.

extensor
20.Mayıs.2007, 06:35
cangeleden çaldığı bir topuda arka plana koymuşlar her stil santarafora karşı oynadığını söylediğinde kanıt olmuş :D koçumservet al kupayı eve götür onunla yat feda olsun :D

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 07:08
Şampiyonluğa bu olay yüzünden tam sevinemedim. Hala servetin sakatlanmasına çok üzülüyorum. Adamı 5 dk rahat bıraksalardı ve sakatlanmasaydı kupayı doyasıya kaldırıcaktı ama çok kötü bi zamanda sakatlandı.

Sanırım Servet'in hafif sakatlığı vardı maçtan önce.Bence Servet o maçta kendisini riske etmemeliydi.Galatasaray onsuzda kazanabilirdi o maçı ki kazanmasada şampiyondu..

Nedvedmania
20.Mayıs.2007, 07:23
Evette maçtan önce kimse fenerin kaybediceğini bilmiyordu :) Bu yüzden riske girmemek için ve şampiyonluğu en çok hakkeden futbolcuyu son maçta oynatmamakda olamazdı :)