Log in

View Full Version : İspanya 23 Kişilik Kadrosu

Fıratcan Alçınkaya
19.Mayıs.2007, 02:05
Ve Raul'a Euro 2008 yolu kapandı.

İspanya teknik direktörü Luis Aragones, Euro 2008 için 23 kişilik kafilesini açıkladı. Kadroda sürpriz isimler bulunuyor.

Tahmin edildiği gibi efsanevi golcü Raul Euro 2008’e yer almayacak . Onun yerine Raul Tamudo ya da Luis Garcia’yı alması beklenen teknik adam bir sürpriz yaparak tercihini Real Zaragoza’lı Sergio Garcia’dan yana kullandı. İspanyol futbolcu, Zaragoza’nın düşme potasında bir sezon geçirmesine rağmen dikkat çeken bir form yakalamayı başarmıştı.

Kaleye Diego Lopez’in yerine çağırılan Sevillalı Palop’un yanında Mallorca’da dikkat çeken Fernando Navarro da Aragones tarafından defansa monte edildi.

Ortasahaya baktığımızda ,çağrılan sürpriz isimler arasında Getafe’nin ilk kez bir büyük turnuvaya gönderdiği Rubén de la Red ile Villareal’de top koşturan Santiago Cazorla bulunuyor .

Forvette ise Mallorca forması altında gol krallığına ulaşmaya çok yakın olan Dani Güiza’nın yanında ünlü golcüler David Villa ve Fernando Torres de turnuvada görev yapacak. Öte yandan,Casillas, Puyol, Sergio Ramos, Iniesta, Cesc, Xavi ve Senna gibi yıldız isimler ise bir surprize maruz kalmayıp milli formayı giyen diğer oyuncular olarak göze çarpıyor.

İşte 23 kişilik İspanya Milli Takımı kadrosu:

Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Andrés Palop (Sevilla).

Defans: Carles Puyol (Barcelona), Juanito (Real Betis), Arbeloa (Liverpool), Sergio Ramos (Real Madrid), Fernando Navarro (RCD Mallorca), Raúl Albiol (Valencia), Carlos Marchena (Valencia), Joan Capdevila (Villarreal).

Ortasaha: Cesc (Arsenal), Andrés Iniesta (Barcelona), Xavi Hernández (Barcelona), Rubén de la Red (Getafe), Xabi Alonso (Liverpool), David Silva (Valencia), Santiago Cazorla (Villarreal), Marcos Senna (Villarreal).

Forvet: Fernando Torres (Liverpool), Daniel González Güiza (RCD Mallorca), David Villa (Valencia), Sergio García (Real Zaragoza).

ThersoN
19.Mayıs.2007, 20:44
Aragones bu sefer de hüsrana uğrarsa artık postalanmalı

eXcitinG
19.Mayıs.2007, 20:52
Guiza dan turnuvada patLama bekLiyorum. Süper bir forvet. Torres iLe çok can yakarLar.

uAmurat91
19.Mayıs.2007, 20:55
Raul yok turnuva da, bence çok aptalca bir hamle..

İspanya yine yalan olacak bence, her zamanki gibi..

Lionel Andres Messi
20.Mayıs.2007, 01:48
Guiza dan turnuvada patLama bekLiyorum. Süper bir forvet. Torres iLe çok can yakarLar.
david villa varken guizanın oynaması imkansız bence.
gol kralı oldu cuk diye ilk 11 de oynayamaz.

en iyi kadro ispanyada bir zahmet artık onlara favori diyorum.

Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 02:00
-------------Casillas----------

Puyol - S.Ramos - R.Alßiol - Capdevilla

İniesta------Faßregas------Xavi

-------------Silva---------

---Fernando Torres---Villa

Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 02:14
Puyol ile Ramos'un yeri değişir Gerisi böyle olur zaten

RIDVAN TLM
20.Mayıs.2007, 02:28
joagun,navasve raulun cagrılmaması ılgınc fıratcanın yazdıgı kadroya yakın bı kadroyla oynarlar buyuk ıhtımal turnuvada favorım ıspanya .....İniestada turnuvanın oyuncusu olur

tosunpasa
20.Mayıs.2007, 05:26
joagun,navasve raulun cagrılmaması ılgınc fıratcanın yazdıgı kadroya yakın bı kadroyla oynarlar buyuk ıhtımal turnuvada favorım ıspanya .....İniestada turnuvanın oyuncusu olur

Sanırım Raul Euro 2008'e katılmamak için izin istemiş.. Çağırılmamış değil yani gitmemiş diye biliyorum ben.

Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 06:55
Yok Alican aslında tam öyle değil durum biraz kovulmadım, istifa ettim ! durumu :) zaten Aragones uzun zamandır çağırmıyordu Raul'u EURO2008'ede çağırmayacağı belliydi o yüzden Raul'de böyle bir şey yaptı...

YusufT
20.Mayıs.2007, 08:28
J o a q u i nin olmamasi ilginc, Raul'unda.

Villa-Torres iyi ikili olacaktirlar.

eXcitinG
20.Mayıs.2007, 17:48
Formsuz ve kötü bir sezon geçiren ViLLa yerin Formda bir Guiza daha etkiLi oLur. Hem ViLLa Torres iLe oynadığı zaman aynı iki tip oyuncu oLacak forvette. Guiza Torres ikiLisi demek heryerden rakip savunmayı yıpratmak demek.

UlquioRRa
20.Mayıs.2007, 17:50
Raul'un kadroya alınmaması, Hakan Şükür'ün kadroya alınmaması gibi birşey olmuş. Turnuvada Güiza forma şansı bulursa çok iyi şeyler yapacaktır.

anil luque
20.Mayıs.2007, 19:10
kanatları fazla dusunmuyor olacakkı joa quın gıbı bır oyuncuyu almamıs aragones.. yalnız kadro sahane yahu..

YusufT
22.Mayıs.2007, 02:53
Cok kötü ve formsuz sezon geciren Villa sadece ligte 18 gol atiyor,

Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 03:12
ispanya bu menejer ile kupa felan kazanamaz boşverin İspanya-İtalya gibi takımlar her zaman yener İspanya'yı...

Lionel Andres Messi
22.Mayıs.2007, 03:16
ispanya bu menejer ile kupa felan kazanamaz boşverin İspanya-İtalya gibi takımlar her zaman yener İspanya'yı...
hazırlık maçlarında ispanya ingiltere,fransa,italyayı yendi.hiçbirinden de gol yemedi üstelik.her zaman yenemezler ispanyayı.

Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 03:24
Hazırlık maçında İngiltere Almanya'ya 5attı bana Turnuva başarısı ile sonuç göster...(::)

Lionel Andres Messi
22.Mayıs.2007, 03:29
ben o soruya cevap verdim ispanyanın kupa alamadığını sende bende biliyoruz...

Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 03:33
Büyük turnuvaların havası çok farklır Aragones ile ispanya bu seferde kazanamayacak çünkü büyük takımlara karşı zorlanıyolar turnuvalarda... ßu takımlar her zaman yener ispanya'yı 20gün sonra olası bir eşleşmede tekrar göreceğiz ztn..

Sheriff
29.Mayıs.2007, 05:40
J o a q u i n neden yok bilen varmı?

YusufT
11.Haziran.2007, 04:33
Aynen raul'u oldugu gibi sevmedigimden almamistir..

Bu sezon valencianin kötü performansina ragmen, cok iyi oynamisti..