Log in

View Full Version : Beşiktaş Transfer Haberleri

Pages : 1 2 [3]

bySilver
08.Temmuz.2007, 22:18
Toraman'a talip var!

http://img.sabah.com.tr/i2/sp.gif

Konyaspor, Avusturya kampında kavga etmeleri nedeniyle kadro dışı bırakılan oyunculardan İbrahim Toraman için Beşiktaş yönetiminin kararını bekliyor.

Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, transfer çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü, tempo nedeniyle kendisinin bile Konya'da çok az kaldığını söyledi.

Önümüzdeki günlerde 2 oyuncuya daha imza attıracaklarını ifade eden Kuntoğlu, güçlü bir kadro kurmaya çalıştıklarını, 90 dakika mücadeleyi bırakmayan hırslı bir ekip oluşturduklarını bildirdi.

Beşiktaş takımının Avusturya kampı sırasında kavga etmeleri nedeniyle İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in süresiz kadro dışı bırakıldığını anımsatan Kuntoğlu, ''İbrahim Toraman'ı istiyorum. Buna Beşiktaş yönetimi karar verecek. Beşiktaş yönetiminin bu konuda yarın bir toplantı yapacağını öğrendim. Toplantıda alınacak kararı bekliyoruz. Gönderilmesine karar verilirse Toraman'a talibiz'' dedi.

Kaynak : Sabah

El Comandante
08.Temmuz.2007, 22:24
Kimse kusura bakmasın ama Sinan Engin yine tükürdüğünü yaladı.Delgado,Nobre olaylarında da böyle diyordu,yok kesinlikle yollanacaklar falan,sonra affedilmişlerdi.Sivasspor maçında pafla çıkacağız demişti sonra as takımla çıkmıştı maça Bjk.Şimdi de bu 2 futbolcu affedildi.Yetenekleri falan bir yana bu olaylar kulübün daha da küçülmesini sağlıyor,otorite bozuluyor.Sinan Engin çook yanlış işler yapıyor bu kulüpte.Zararları yararlarından daha fazla.

DeNiZ_1903
09.Temmuz.2007, 00:09
Kimse kusura bakmasın ama Sinan Engin yine tükürdüğünü yaladı.

Ne kusuru Baran , ben de Sinan Engin'den hoşlanmıyorum , gitsin mümkünse yönetimle birlikte..

Fernando Gago
09.Temmuz.2007, 01:12
Kaptanlar satış listesinde!

Flaş! Beşiktaş, kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı satışa çıkardığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz bugün yapılan toplantıda, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın süresiz kadro dışı cezalarının devam etmesine, her ikisinin de 150 bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve de tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir."

BlackEagle19o3
09.Temmuz.2007, 01:20
Kimse kusura bakmasın ama Sinan Engin yine tükürdüğünü yaladı.Delgado,Nobre olaylarında da böyle diyordu,yok kesinlikle yollanacaklar falan,sonra affedilmişlerdi.Sivasspor maçında pafla çıkacağız demişti sonra as takımla çıkmıştı maça Bjk.Şimdi de bu 2 futbolcu affedildi.Yetenekleri falan bir yana bu olaylar kulübün daha da küçülmesini sağlıyor,otorite bozuluyor.Sinan Engin çook yanlış işler yapıyor bu kulüpte.Zararları yararlarından daha fazla.

Kaptanlar satış listesinde!

Flaş! Beşiktaş, kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı satışa çıkardığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim Kurulumuz bugün yapılan toplantıda, daha önce kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın süresiz kadro dışı cezalarının devam etmesine, her ikisinin de 150 bin YTL para cezası ile cezalandırılmalarına ve de tespit edilecek bonservis bedelleri ile satışa çıkarılmalarına karar vermiştir."

Demek ki neymiş, basına aldanıp sallamamak gerekirmiş:rolleyes:

Keşke affedilselerdi:(Toraman satılırsa yurt dışından bi takıma satılmalı,onu Türkiye'den bi takımda, heleki rakiplerimizden birinde görmeyi hiç istemem.Üzülmez istediği yere gidebilir:DBu zaman kadar yaptığı katkılar ve takım üzerindeki emekleri için kaptanlarımız teşekkür ederiz...İkisine de futbol hayatlarında başarılar.

Oooooo Deli İbrahimm...
Oooooo İbrahim Toraman...

Özellikle de Toraman'ı çok seviyordum tam bi savaşçıydı, iyi bir Beşiktaş'lıydı.Özleyeceğim kendisini.Üzülmez'i pek beğenmesem de takımımıza kaptanlık yapmış bir oyuncu.İkisinini de yolu açık olsun:(

Sekopej
09.Temmuz.2007, 03:19
Önce Serdar'ı başka takımlarda oynatmaya kalktınız, sonra Burak ile kıyasladınız. Her şey bitti şimdi taraftar yarışına mı girdiniz?

Mesajları siliyorum ve transfer haberiyle alakalı olmayan sürdürdüğünüz bu tartışmayla ilgili mesaj atan olursa okur grubuna gözünün yaşına bakmadan alacağım. Bilginize...

BlackEagle19o3
09.Temmuz.2007, 03:25
Serkan abi yalnız anlayamadğım bir konu var.Benim İbrahimler ile ilgili yazdıklarım neden silindi acaba?

Onurap
09.Temmuz.2007, 03:25
bu oyuncuların affedilmemesi çok doğru bir karar.çünkü bu oyuncular affedilse takımın huzuru daha çok bozulacaktı

Sekopej
09.Temmuz.2007, 03:26
Serkan abi yalnız anlayamadğım bir konu var.Benim İbrahimler ile ilgili yazdıklarım neden silindi acaba?

Alıntı olunca kafam karışmış, geri getirdim.

travis1903
09.Temmuz.2007, 05:04
yonetimimizin aldıgı en dogru kararlardan biri. tebrik ediyorum.
umarım bi son dakika geri donusu olmaz.

:0:

eGowiCh
09.Temmuz.2007, 05:12
Ceza kararının açıklanmasının ardından İbrahim Üzülmez "Disiplini sağlamaya çalışırken kadro dışı kaldı. Yapacak birşey yok. Ama yıkılmadım dersem yalan söylemiş olurum." diye yorum getirdi.

Toraman ise "Ceza alacağımız tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Borservisleri bir an önce açıklasınlar...Herşey çok yeni birkaç gün sonra konuşabilirim." demekle yetindi.

Beşiktaş tarihinin en ağır cezasını alan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı yönetim kuruluna çağırıp savunmalarını isteyelim teklifini başkan Yıldırım Demirören "Herkes hak ettiği cezayı görecek." diye karşı çıktı.

Toraman bonservis bedelini ödeyip serbest kalmak istiyor olabilir, belli ki gözü yükseklerde, Galatasaray veya Fenerbahçe'ye giderse şaşırmamak lazım. Beşiktaş bu iki kulübün talebini geri çevirir, Toraman eğer büyük bir kulübe gitmek istiyorsa mutlaka bonservisini kendi almalı ki sanıyorum ki öyle yapmak istiyor açıklamasına bakarsak.

eXcitinG
09.Temmuz.2007, 05:34
Uzun zaman sonra yönetim tükürdüğünü yaLamayarak, daha sezon başLamadan erkenden transferLerini tamamLayıp, tam kadro oLarak Kampa giderek, yerinde kararLarı ve oLayLarı sürekLi takibi iLe çok doğru hamLeLer yapıyor. Başarının temeLLeri atıLmış durumda. Artık herkes hangi takıma hizmet ettiğinin farkındadır, nerede oLduğununda !

deniz.91
09.Temmuz.2007, 06:22
İbrahim Toraman iyi bir oyuncu diğer büyüklerden birine gider sanırım yada avrupaya

Alicanfmfan
09.Temmuz.2007, 07:33
Gittikleri iyi oldu affedilselerdi takım için tam bir çöküş olurdu.Kale içten feth edilir gibi bir deyim olurdu.Bjk için iyi oldu.

PesimiSTyLa
09.Temmuz.2007, 22:17
Beşiktaş'ta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılan ve satış listesine koyulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın bonservis bedelleri belli oldu.

Siyah beyazlı yönetimin İbrahim Toraman için 4,5 milyon Euro istediği öğrenildi.

İbrahim Üzülmez'in ise alacaklarını bırakması durumunda 500 bin YTL getirerek takımla ilişkisini kesmesine izin verilecek.

MARATON.COM.TR

barahir
09.Temmuz.2007, 22:19
Toraman için biraz uçuk değil mi??

PesimiSTyLa
09.Temmuz.2007, 22:25
4.5M€ gayet uçuk bir rakam :) Kimse o parayı vermez ve Toroman takımda kalır diye düşünüyorum. Bjk yönetimi de böyle düşünmüş olabilir. Sinan Engin'in söyledigi sözden direk dönmek yerine böyle dolambaclı bir yol izlemiş olabilir. 4.5m€ veren takım cıkması çok çok düşük bir ihtimal; böylelikle de Toroman takımda kalır diye düşünüyorum.

omersal
09.Temmuz.2007, 22:28
Resmen Toroman takımda kalsın diye yapmışlar.Bir de yanlış bilmiyorsam 3 büyüklere satılmayacak Toroman.Bir anadolu kulübü o parayı veremez.Avrupadan da teklif zor gelir.EURO 08 de oynasalardı belki gelirdi ama.

GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2007, 22:34
Toraman veya Üzülmez'den 1 sini affedip diğerini yollamak olmazdı.2 side yollanacak.Takım içi huzur ve dayanışma çok önemli.Bu 2 oyuncunun arasında geçmişten gelen bir şeyler olduğu aşikar.Bu çok tehlikeli bir durum.Takım içinde kamplaşmalara neden olabilirdi.Geri dönmeleri belkide gitmelerinden daha iyi olacak.Zaten Toraman'ın mevkisinde 2 tane yabancı aldık.Büyük ihtimal sağ bek oynayacaktı.Oradada adamımız var.İbrahim Üzülmez'in gitmesini çok istiyordum zaten.Bu 2 oyuncunun gitmesi diğer oyuncularında önünü açacak.En iyisi bu sanırım.Hayırlı olsun kulübümüze..

Ayrıca Toraman için eğer rakiplerimizden çok iyi teklifler gelirse satılabilir diye düşünüyorum ama eğer anadolu takımlarına satılacaksa rakiplerimize satılamaz diye madde koydurmaları gerekir..

Düzen:Toraman için istenen fiyat bence yurt içinden gelecek teklifler için.(Özellikle rakiplerimizden gelecekler için) Yurt dışından gelecek tekliflere göre indirim yapılacaktır.

eGowiCh
09.Temmuz.2007, 22:38
Türkiye'den hiçbir takım Toraman'a 4.5 milyon Euro ödemez. Avrupa'dan hiç ödemez. Toraman büyük ihtimalle Beşiktaş'ta kalır, Üzülmez ise Anadolu takımlarından birine gider.

eXcitinG
09.Temmuz.2007, 22:41
Ben mantığı çözdüm.

OLaydan sonra Beşiktaş yönetimi tükürdüğünü yaLamamak adına gitti ikisinide satış Listesine koydu. Toraman ı uçuk rakamLara Listeye koydu ki kimse tekLif etmesin ve sezon sonunda mecbur oLarak Toraman eLde kaLsın. Şimdi zaten İbrahim üzüLmezi gözden çıkarmışLardı bir şekiLde göndermek istiyorLardı, ama direk sen git kendine takım da buL diyemezLerdi. Bu oLay iLe birLikte bizimkiLere de gün doğmuş oLdu. BöyLece İbo yu postaLayıp Toraman a da istediğimiz fiyatı veren çıkmadı ve son bir görüşme yaptık kendisi pişman vs ayakLarı yapıp Toraman ı takımda bırakıcakLar. Ahanda buraya yazıyorum, demedi demeyin.

BlackEagle19o3
09.Temmuz.2007, 22:53
O kadar uçu bir rakam göremedim ben.Toraman bu kadar eder bence;)Parayı fazla bulan almaz kardeşim:DİnşAllah satılamaz da elde kalır Toraman:(

IcedEarth
09.Temmuz.2007, 23:00
Toraman'ı bize satın yahu :) Çok isterim Toraman'ı Galatasaray'da görmek.

deniz.91
09.Temmuz.2007, 23:09
Bjk toromanı satmamak için böyle bonservis söylemiş kanımca ibo ise yine almaz kimse onu:D

anilton
09.Temmuz.2007, 23:19
Deniz bari sen söyleme bunu,Kayseri'de olsaydı Toraman rahat 7-8 milyon çekerdiniz...:D

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 00:50
M.Topuz için 11 milyon Euro reddediliyorsa Toraman için 4.5 milyon Euro çok fazla değil diye düşünüyorum.

klasgs
10.Temmuz.2007, 01:56
Haklısın ama Mehmet Topuz'da elde kaldı. Ben arkadaslara katılıyorum bu parayı kimse vermez yönetimin tamamen tükürdügünü yalamamak için çizmiş olduğu bir yoldur. Bu şekilde Toraman elde tutulcaktır. Ayrıca bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. Fiyatların çok farklı olması. (Üzülmez 500 ytl Toraman 3.5 mılyon euro) Üzülmezi elden çıkartmak istedikleri ve Toramanı satmak istemediklerin resmiyetidir. Toramanda elde çıkartılmak istense en fazla 2 m euro değer biçilirdi. Tabi şu da var bu fiyat (3,5m euro) değer biçilmiş ama illahi bu fiyatada satılcak diyede birşey olmamalı tabiki satmak niyetindelerse :)

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 02:27
M.Topuz'u kulübü bırakmadı.:)

İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında tabii ki büyük fark olacak.Toraman hem yaş olarak daha genç hemde kalite olarak daha kaliteli bir isim.Toraman gibi adamı ucuza bırakmak istemeyeceğiz tabii ki.Bence o istenen paraya pazarlık payıda bırakılmıştır.

eGowiCh
10.Temmuz.2007, 02:44
M.Topuz 11 milyon Euro etmez, o da abartılıyor, bence Topuz 5-6 milyon Euro, Toraman ise 2.5-3.5 milyon Euro eder.

İ.Üzülmez'i satarsa Beşiktaş solda kim oynayacak?

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 02:50
M.Topuz 11 milyon Euro etmez, o da abartılıyor, bence Topuz 5-6 milyon Euro, Toraman ise 2.5-3.5 milyon Euro eder.

İ.Üzülmez'i satarsa Beşiktaş solda kim oynayacak?

Seric var o mevkide.Sezer var alt yapıdan.Olmadı Tello oynar.

eGowiCh
10.Temmuz.2007, 03:11
Tello sol bekte çok etkisiz. Seric var da, Seric oynayabilecek mi acaba, kontenjana takılıyor. Seric ile Cisse yedek kalır diyorsunuz siz Beşiktaşlılar, öyle olursa sol bekte kim oynayacak? Seric oynarsa da Bobo'yu kesmek gerekiyor. Sezer de bir şey yapamaz, o tecrübede değil.

bjk_melo_151
10.Temmuz.2007, 04:03
ezber,ezber,ezber...Sezer'in yetersiz olduğunu nasıl anladın?Oynadığı kaç karşılaşmayı izledin de bu düşünceye vardın?Sezer Tello'yla benzer yapıda ama savunması iyi ona göre hız ve teknik açıdan çok benziyorlar birbirlerine.

eGowiCh
10.Temmuz.2007, 04:05
Sezer'i izlemedim ama eğer kaliteli bir isim olsa mutlaka adını duyardım. BJK'nin sol bekinde oynayabilecek bir oyuncu olsa geçen yıl şans bulurdu veya adını duyururdu. Oynatın da sonuç hüsran olsun, ne diyeyim :)

Sekopej
10.Temmuz.2007, 04:10
Bu Sezer eğer Karşıyaka'da oynayan Sezer ise forma verildiğinde sırıtmaz. Gökhan da 2. ligdeydi fakat Fenerbahçe'de hiç de sırıtmadan oynuyor. Sezer de ofansı seven bir oyuncu, kötü değil, şans bulabilir.

LaigLeNoiR
10.Temmuz.2007, 04:14
Sezer Karşıyaka'da kiralık oynayan oyuncu değil mi ?

Canlı olarak izlemiştim Giresun'a geldiğinde.İyi bir oyuncu ama Beşiktaş'ın yükünü kaldıracak seviyede olduğunu düşünmüyorum.

Sol bek'te Seric oynayacaktır bence.Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın işi çok zor olacak bence 8 kaliteli yabancıdan kimleri kesecek merak ediyorum.

Unutmadan söyliyim bence Cisse gidecek.

BlackEagle19o3
10.Temmuz.2007, 04:14
Sezer'e güvenmeliyiz bence:)Sezer kaç senedir kirada artık bişeyler kazanmıştır.Lig A'nın en iyi sol beki oldu.Ben onda gelecek görüyorum.Olmadı arkada Tello önde Aydın oynatırız.Seric oynarsa mecburen Nobre ilk 11 olcak ama Bobo mutlaka ilk 11 olmalı bomba gibi geliyor....Aklıma bir şey takıldı bu arada.Cisse yedek olunca, Sivok ön libero olcak büyük ihtimal.Bu durumda Zapotocny'nin yanında kim olcak?Toraman kalsa bence o oynardı ama şimdilik en büyük aday Gökhan Zan.

Taktik 1
Rüştü
Serdar ---Zapo---G.Zan---Sezer(Aydın)
(Toraman)
Uğur-----Sivok
Holosko------Delgado------Tello
Bobo
(Nobre)

Taktik 2
Rüştü
Serdar---Zapo---G.Zan---Sezer
(Toraman)
Sivok
Serdar Ö.---Delgado---Tello
Holosko---Bobo
(Nobre)

Taktik 1=> Zor ve önemli maçlarda,Derbiler, Avrupa maçları, bazı zorlu Anadolu takımı deplasmanlarında vs.
Taktik 2=> Genellikle iç sahada ve dışardaki kolay maçlarda, baskı kurmak adına kullanılmalı;)

Kadro için 6+2 alternatifleri şimdi de ;
Alternatif 1 : Seric+Cisse yedek; sol kanatta Tello'nun yeri garanti, önünde veya arkasında oynayabilcek 2 aday var;Aydın ve Sezer, hatta 3 aday ( Ekrem Dağ :))
Alternatif 2 : Seric + Bobo yedek; sol kanat aynı şekilde , Bobo yerine de Nobre oynar.Sivok defansa çekilir, ki bu da kuvvetli bir ihtimal.Sivok defans oynamak için geldiğini belirtmişti.Cisse ön libero olarak ilk 11'e katılır.
Alternatif 3:Bobo+Cisse yedek; sol beke Seric'i yerleştiririz.Bobo yerine yine Nobre oynar.Cisse yerine de Sivok...

Bunlar benim görüşlerim ,kalacak yedek oyuncular kadar Ertuğrul hocanın taktiksel dizilişini de merak ediyorum.Sanırım önemli hazırlık maçlarında görebileceğiz taktiği...

anilton
10.Temmuz.2007, 04:15
Evet arkadaşlar Sezer Karşıyaka'da kiralık oynayan Sezer.Hücumu iyi ama defansif anlamda biraz zayıf,biraz daha çalışırsa 11'de yer bulur kendisine.Ayrıca Emre Özkan isminide yazın bir kenara...

Herkes gibi yedek kalacak yabancıları bende merak ediyorum.Bobo ve ya Holosko'dan biriside yedek kalabilir...

eGowiCh
10.Temmuz.2007, 04:26
Holosko'nun yedek kalacağını sanmıyorum, takımı tek başına sırtladı 2. devre geldiğinden itibaren.

Yedek kalmayacak yabancılardan bankoları şunlar: Delgado, Tello, Holosko, Zapotochny, Sivok. Bir de Cisse, Bobo veya Seric'ten biri oynar. Diğerleri kulübede. Bobo ile Cisse yedek kalmalı, zira yeni alınan bir yabancıyı yedek oynatmak saçmalıktır, hele ki Zapotochny ile Sivok gibi çok para verilen iki yabancıyı. Defansif orta saha yükünü kim çekecek onu merak ediyorum.

anilton
10.Temmuz.2007, 04:38
Ertuğrul Hoca idmanlarda sürekli tek forvet arkasında Delgado deniyormuş...

-------------Rüştü------------

Kurtuluş---Zapo--Sivok----Seric

S.Özkan----Uğur-Tello-----Aydın

-------------Delgado------------

-------------Holosko------------

Geçen sezon Koray ayrıldıktan sonra Cisse'nin yokluğunda önliberoda mücadeleci yapısıyla önplana çıkan Tello'ya görev veriyordu Ertuğrul Hoca.Yine böyle bir şey düşünebilir...

Ya da Seric yedek kalır sol bek Sezer oynar.Sol açığa Tello geçer.Aydın'ın yerinede Cisse dahil olur kadroya,ki bu ihtimal daha yüksek duruyor...

----------------Rüştü---------------

Kurtuluş------Zapo--Sivok------Sezer

--------------Uğur--Cisse-----------

S.Özkan------------------------Tello

----------------Delgado-------------

----------------Holosko-------------

Tabi bunlar tahminden öteye gitmez.Merakla bekliyorum...

BlackEagle19o3
10.Temmuz.2007, 04:44
Anıl bence Holosko ile tek forvet oynanmaz.Madem bu sene çift dm oynayacağız.Holosko sağa koyarız.Bobo tek forvet olursa, Tello ortada olur dediğin gibi , solda Aydın oynar.Tek forvet Nobre olursa , Tello solda Cisse ortada...Çeklerin defansın ortasında oynama işi aklıma daha bir yattı sanki.Çünkü Gökhan Zan'a güvenemiyorum;)

eGowiCh
10.Temmuz.2007, 04:44
Uğur İnceman yeni yerli transferlerden en şanslı isim. Cisse yedek kalırsa o bölgede oynayabilmesi en yüksek ihtimalli oyuncu.

4-2-2-1-1 oynayacaksak Beşiktaş en ideal kadro bence;

----------------Rüştü---------------

Serdar----Zapotochny--Sivok----Sol bek

--------------Ekrem--Uğur-----------

Holosko------------------------Tello

----------------Delgado-------------

----------------Bobo-------------

Toraman ve Üzülmez affedilirse, sol bekte Üzülmez, ön liberoda Toraman oynar Ekrem yerine, bence epey iyi olur.

anilton
10.Temmuz.2007, 04:52
Son ihtimal olarak orta sahanın defansif anlamda gücünü artırmak için S.Kurtuluş'un Tigana döneminde milli takıma kadar yükseldiği önlibero vasıflarından da yararlanabiliriz.Böylece Cisse'yi içimiz daha rahat bir şekilde yedek oturtabiliriz...

---------------------Rüştü---------------------

Tandoğan-------Zapo---Sivok------------Tello

------------------Kurtuluş-Uğur-----------------

--------------------Delgado--------------------

Holosko------------------------------------Aydın

---------------------Bobo-----------------------

BlackEagle19o3
10.Temmuz.2007, 05:08
Tandoğan nerden çıktı Anıl, eksik olsun:)Ancak yedek olur Beşiktaş'ımda...;)

Revolution
10.Temmuz.2007, 05:11
Bence Cisse bu takımdan gönderilmeli..Aydın oynamalı ama bence.

anilton
10.Temmuz.2007, 05:13
Tandoğan nerden çıktı Anıl, eksik olsun:)Ancak yedek olur Beşiktaş'ımda...;)

Kerem her türlü ihtimalleri zorluyoruz napalım?:)Bakalım Ertuğrul Hoca ne yapacak...

GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2007, 22:51
Bu sezon 8 tane iyi yabancımız var.Hepsi forma için kapışmak zorunda ve bu mücadeleden en büyük karı Beşiktaş kazanacaktır.

Sol bek için diğer bir ihtimal M.Sedef var.

Şu son maçımızın tekrarını seyrettim Zapotocny ile Sivok stoper oynadılar.Ve açıkcası bayağı güven veriyorlar 2 si bir arada defansta.

Geçen sezon en büyük sıkıntımız olan alternatif kadro sorununu hallettik.Lafın özü bu sezon ilk 11 için büyük bir mücadele olacak ve kazanan biz olacağız bence.

eGowiCh
11.Temmuz.2007, 00:26
İbrahim Kaş imzaladı!
İspanya'nın Getafe Kulübü, Beşiktaş'tan transfer ettiği İbrahim Kaş'ı bugün İspanyol basınına tanıtırken, genç oyuncu basın toplantısı sonrası, kendisini 4 yıllığına Getafe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı. Kaş, "Getafe, gençlere fırsat veren bir kulüp. Hedefleri olan bir futbolcuyum" dedi.

http://www.ajansspor.com/resim/ibrahimkas_getafe.jpg

Getafe'nin maçlarını oynadığı Coliseum Alfonsa Perez Stadı'nda yapılan tanıtımda konuşan İbrahim, ''Getafe, gençlere fırsat yaratan bir kulüp. Ben de hedefleri olan genç bir futbolcuyum'' dedi. 22 yaşındaki futbolcu, İspanyol Ligi'nin Avrupa'nın en zor liglerinden biri olduğunu, ancak uyum sağlamak için çok çalışacağını kaydedip, en çok zorlanacağı konu olarak gösterdiği İspanyolca'yı en kısa zamanda öğrenmek için yoğun çaba sarf edeceğini belirtti.

La Liga'daki en tecrübeli Türk futbolcu olan Villarreal formasını giyen Nihat Kahveci ile sık sık telefonda konuştuğunu anlatan İbrahim, ''Nihat ağabey iyi bir arkadaşım. Çok iyi bir seçim yapıp, güzel bir takıma geldiğimi söyledi. Bana ilk zamanlarda zorluk çekeceğimi söyleyip, (Sakın bocalama) uyarısında bulundu'' diye konuştu.

Öte yandan, basın toplantısında konuşan Getafe Spor Direktörü Toni Munoz, ''İbrahim süratli ve agresif bir futbol oynuyor. Öğrenmesi gerekenler de var ama burası kalitesini göstermesi için iyi bir yer'' değerlendirmesinde bulundu.

Madrid'in ilçesi olan Getafe'ye menajeri Ahmet Bulut ile gelen İbrahim Kaş, basın toplantısı sonrası yeni forması ile fotoğraf çektirip, kendisini 4 yıllığına Getafe'ye bağlayacak resmi sözleşmeye imza attı.

Ajansspor

GeNç KaRTaL
11.Temmuz.2007, 00:54
İbrahim Kaş kalsaydı takımda çok iyi bir alternatif olacaktı ama Getafe'ye gitti.Açıkcası hiç kızmadım gitmesine.İnşallah orada bizi en iyi şekilde temsil eder.

anilton
11.Temmuz.2007, 04:30
Mattersburg kulübüyle Cem Atan için bonservis ücreti konusunda anlaşılmak üzereymiş.Bu transfer her an bitebilir...

Burak Duran
11.Temmuz.2007, 04:33
Beyler kadrolarinizi burda kurmayin

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 04:43
Cem Atan'a gerek yok bence...

JunkChorn
11.Temmuz.2007, 16:19
İbrahim Kaş kalsaydı takımda çok iyi bir alternatif olacaktı ama Getafe'ye gitti.Açıkcası hiç kızmadım gitmesine.İnşallah orada bizi en iyi şekilde temsil eder.

Bravo Şemsi.Ne güzel objektif yorumlamışsın.

Bişey söylemek istiyorum;

Sezer'i tartışıyorsunuz olur ve olmaz diye..Bu takımda Mehmet Sedef vardı ne oldu?Tamamen bilmediğimden soruyorum..

eXcitinG
11.Temmuz.2007, 16:33
Mehmet Sedef haLa takımda. Sadece Mehmet Sedef i ErtuğruL hoca biraz daha ofansif anLamda düşünüyor. Zaten Mehmet savunmada oynadığı maçLarda vasatın üstüne çıkamazken, ofansif oynadığı maçLarın bazıLarında başarıLı oLabiLiyor.

SiR ToMaSRoSiCkY1
11.Temmuz.2007, 16:48
Mehmet Sedef haLa takımda. Sadece Mehmet Sedef i ErtuğruL hoca biraz daha ofansif anLamda düşünüyor. Zaten Mehmet savunmada oynadığı maçLarda vasatın üstüne çıkamazken, ofansif oynadığı maçLarın bazıLarında başarıLı oLabiLiyor.

Kısacası Mehmet Sedef'e ikinci bir Uğur Boral diyebilirmiyiz.

eXcitinG
11.Temmuz.2007, 20:43
Diyemeyiz. Mehmet Sedef, Uğur BoraL a göre daha yavaş, ve daha tekniği zayıf bir oyuncu. Mehmet Sedef düz bir oyuncu. Fiziği güçLü, etkiLi şutLarı oLan, müsayit boş pozisyonLarda iyi orta açan bir adam. Kendisinin pozisyon yaratma gibi bir yeteneği yok. Beşiktaş ondan iLk zamanlarda çok şey bekLiyordu ama o bir türLü isteniLen düzeye geLemedi. HaLa çok eksikLeri var. Artı yönLeri ise mücadeLeci ve farkLı bir kaç pozisyonda daha oynayabiLiyor oLması. Uğur BoraL iLe karşıLaştırıLamaz biLe.

BlackEagle19o3
11.Temmuz.2007, 21:18
Mehmet Sedef dl olarak düşünülmüyor.Ml ya da mc de daha başarılı.Paf takımda forvet arkası da oynuyordu.Bence gönderilmesi veya kiraya verilmesi laızm, pek beğenmiyorum Mehmet'i;)

SiR ToMaSRoSiCkY1
11.Temmuz.2007, 21:53
Diyemeyiz. Mehmet Sedef, Uğur BoraL a göre daha yavaş, ve daha tekniği zayıf bir oyuncu. Mehmet Sedef düz bir oyuncu. Fiziği güçLü, etkiLi şutLarı oLan, müsayit boş pozisyonLarda iyi orta açan bir adam. Kendisinin pozisyon yaratma gibi bir yeteneği yok. Beşiktaş ondan iLk zamanlarda çok şey bekLiyordu ama o bir türLü isteniLen düzeye geLemedi. HaLa çok eksikLeri var. Artı yönLeri ise mücadeLeci ve farkLı bir kaç pozisyonda daha oynayabiLiyor oLması. Uğur BoraL iLe karşıLaştırıLamaz biLe.

Mehmet Sedef dl olarak düşünülmüyor.Ml ya da mc de daha başarılı.Paf takımda forvet arkası da oynuyordu.Bence gönderilmesi veya kiraya verilmesi laızm, pek beğenmiyorum Mehmet'i;)

Kerem ve Hayrettin abim zaten ben Sedef için Uğur Boral demedim.Hayrettin Abim defansı zayıf derken bende Uğur Boral'ında defansı zayıf olduğundan dolayı Uğur Boral gibi diyebilirmiyiz dedim.:D

LaigLeNoiR
11.Temmuz.2007, 22:13
Mehmet Sedefin asıl mevkiisi ML/AML'dir

GeNç KaRTaL
12.Temmuz.2007, 00:39
Mattersburg kulübüyle Cem Atan için bonservis ücreti konusunda anlaşılmak üzereymiş.Bu transfer her an bitebilir...

Cem Atan'ı çok istiyor Sinan Engin.Demekki bir ışık gördü bu adamda.Yetenekli bir oyuncu olduğunu duydum ama biraz şımarıkmış.Çok ihtiyacımız yok aslında ama çok yetenekliyse ucuza kapatırsak neden olmasın diyorum..

anilton
12.Temmuz.2007, 00:53
Zaten ucuza almanın peşindeler Şemsi.O yüzden bu kadar pazarlık yapıyorlar.Çok gerekli olsa bu kadar pazarlık yapmadan alırdık.Devre arasından beri S.Engin bir çok maçını izlemiş ve ısrarla alınmasını istiyor...

Oyun olarak Burak Yılmaz'ın biraz daha güçlü ve dengeli hali...

anilton
12.Temmuz.2007, 02:23
Sorma Deniz çok üzüldük...:)

Bunu Seric geldiğinde defalarca konuştuk,hayırdır nereden çıktı şimdi bu?

Bir futbolcu oynamadan değerlendirilmez.Sezon başlasın oynasın,görelim ondan sonra konuşalım...

Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2007, 02:44
Seric hakkında bir yorum yapayım bende.

Dün tvde zaping yaparken BJKTV'de Beşiktaş Johann maçının bir bölümünü izleme şansı buldum. Seric'e hayran kaldım diyebilirim. Müthiş bindirmeleri vardı. Ayrıca arkadaşları ile çok iyi anlaşıyor ve topu çizginin dibinde nefis taşıyor. Ortalarıda makul seviyedeydi. Ayrıca sağ taraftanda Ekrem müthiş gelmişti. Ha bu performans 1 maçlıkmıdır orasını bilemem.:)

anilton
12.Temmuz.2007, 02:48
Evet Mustafa tespitlerin doğru ama ben yorum yapmıyorum bu konuda...

Seric'i herkes ligde izlesin,herkes verecek kararını...

JunkChorn
12.Temmuz.2007, 02:48
Bir oyunucuyu izlemeden bence de yorum yapılmamalı..Belki burada kendini bulacak.

deniz.91
12.Temmuz.2007, 02:54
Sorma Deniz çok üzüldük...:)

Bunu Seric geldiğinde defalarca konuştuk,hayırdır nereden çıktı şimdi bu?

Bir futbolcu oynamadan değerlendirilmez.Sezon başlasın oynasın,görelim ondan sonra konuşalım...

Millet ilk 11inize koymuş seriçide ondan dedim:)

DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 02:59
Valla Seric'in maçlardaki ve antremanlardaki formu gerçekten çok iyi , o kadar da kötü bir futbolcu olduğunu zannetmiyorum , hatta bence çok yaralı olacak bize.. Hazır Üzü ve Tori'yi de göndermişken yönetim ve Sinan Engin de giderse Beşiktaş'ımız için en güzeli olacak ama imkanı yok tabii :)

deniz.91
12.Temmuz.2007, 03:04
Valla ben oyuncu hakkında birşey bilmiyorum ama panathinakos forumlarında yazıyomuş söyleyim dedim

DeNiZ_1903
12.Temmuz.2007, 03:05
Valla ben oyuncu hakkında birşey bilmiyorum ama panathinakos forumlarında yazıyomuş söyleyim dedim

Zaten alınırken de konuşuldu defalarca , sert bir oyuncu olduğu söyleniyor , rakipleri korkutan , bize de böyle bir oyuncu lazımdı bugüne kadar bence.

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 01:12
Deniz bizde biliyoruz herhalde Panathinaikos forumlarında dönen geyikleri.Bu sadece senin keşfettiğin bir şey değil.Panathinaikos forumlarında oyuncu hakkında kötüdür diye yazılar yazıldı diye napalım adamı oynatmayalım mı? Ki bende her ne kadar hazırlık maçları ölçü olmasada beğendim.Adamı oynatmak için aldık herhalde millette 11 e yazıyor.Eğer seyrettiysen gelip buraya yaz Seric Pana taraftarlarının dediği gibi kötü bir oyuncu gerçekten diye yoksa bir anlamı olmuyor dediklerinin..

anilton
13.Temmuz.2007, 01:15
"Transfer sürecek"

Asbaşkanlarımız Levent Erdoğan ve Behçet Ümitlen, Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katıldı. Karamürselli güreşçilere verdiği destekten dolayı ilçede hayli sevilen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ilçede büyük bir coşkuyla karşılandı. Dernek açılışına Asbaşkan Behçet Ümitlen, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kırkpınar başpehlivanlarından Ahmet Taşçı ile birlikte gelen Levent Erdoğan lehine Karamürselli Beşiktaş taraftarları uzun süre tezahüratlarda bulundu.
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Asbaşkan Levent Erdoğan, kampta kavga ettikleri için süresiz kadro dışı bırakılan ve satış listesine konulan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez ile ilgili olarak, "Yönetim kurulumuz bu konuda kararını vermiştir ve bu oyuncular süresiz kadro dışı bırakılarak satış listesine konulmuştur. Şimdilik uygulanacak sistem bu. Bu oyuncuların affedilmesi söz konusu değil" diye konuştu.

Yönetim kurulunda bu futbolcuların affedilmesi konusunda bir görüşme olmadığını ifade eden Asbaşkan Erdoğan, "Yönetim kurulu üyelerinin iradeleri için bir şey söylemem mümkün değil. Yönetim kurulumuzun ve başkanımızın uygun göreceği yönde hareket edebiliriz" diye konuştu. İyi bir takım oluşturduklarını belirten Asbaşkan Erdoğan, ay sonuna kadar bir ya da iki ciddi transfer yapacaklarını, oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Karamürsel'de bir süre dolaşan Asbaşkan Erdoğan, taraftarların kadro dışı kalan oyuncular ile ilgili sorularına, "Beşiktaş, öyle kavga, dövüşün olduğu bir takım değil" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İHA

Bu adamın dediklerine her ne kadar inanmasamda bu söyleminden tek bir isim çıkıyor ortaya M.Topuz...

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 01:20
Bu adamdan nefret ediyorum vallahi.Sırf konuşmuş olmak için nerede kamera görse konuşuyor.Bir kerede konuşma be kardeşim.Teknik ekip büyük ihtimal transferi kapattık diyor bu çıkıp 1-2 ciddi transfer yapabiliriz diyor.Ondan sonrada insanlar beklenti içerisine giriyor.Eğer yapacaksan bunu haber vermenmi gerekiyor yani.Transfer olduğunda çık ortaya o zaman konuş..

Bence Cem Atan'ıda alıp transferi kapatırız.O da olmazsa transfer yapmayız ki bence çokta gerek yok..

BlackEagle19o3
13.Temmuz.2007, 04:14
Şemsi Ertuğrul Hoca da basın toplantısında Toraman giderse bir stoper almayı düşünüyoruz demişti:)Diğeri de dediğin gibi Cem Atan olabilir veya yerli bir sol bek;)

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2007, 04:20
Toraman giderse stopere bence gerek yok.Alternatif olarak Tuna var,altyapıdan gelen Emre Özkan var,Gökhan Zan var.

BlackEagle19o3
13.Temmuz.2007, 04:48
Bence de hiç gerek yok aslında :S

JunkChorn
13.Temmuz.2007, 04:55
Toraman gibi önemli oyuncu gidiyorsa bi tane en azından rotasyon yapacak adam alır Beşiktaş.

Revolution
13.Temmuz.2007, 05:15
Bence Beşiktaş'ın Bobo'nun yanına bir oyuncuya ihtiyacı var. (Şimdi yazacağım tamamen benim görüşüm..Altında fanatiklik vs. aramazsınız inşallah) Bence bu sene Beşiktaş öyle bir takım kurdu ki ya fiyasko olur ya da müthiş patlama yapar şampiyon olur kupaları süpürür.

BlackEagle19o3
13.Temmuz.2007, 05:39
Holosko var ya:SBizim takımda forvetten bol ne var.Biz bu sene çok gol atarız.Seric-Sivok-Zapotocny üçlüsü takım otursun gerisi kolay;)

anilton
13.Temmuz.2007, 05:46
Bobo,Holosko,Nobre,Batuhan...

Bu takımın forvete ihtiyacı olur mu ya?

Biz hangisi yedek oturur diye tartışıyoruz,karar veremiyoruz,forvete ihtiyacı var diyosun...

DeNiZ_1903
13.Temmuz.2007, 18:39
Gökhan Zan ile anlaşıldı mı , hazırlık maçında Sivok'un 5 numaralı forma giydiğini gördüm de o numara Gökhan'ın , veya hazırlık maçı içinde vermiş olabilirler..

LaigLeNoiR
13.Temmuz.2007, 20:22
Deniz her sezon numaralar değişiyor.Gökhan ile anlaşmadan önce de Sivok 5'i almış olabilir.Gökhan Milli Takımda da galiba 4'ü giyiyordu oynarsa 4'ü giyer.Anlaşıldı mı kesin bilgim yok ama.

anilton
13.Temmuz.2007, 20:33
G.Zan ile anlaşıldı ve ikinci hazırlık kampına katılacak...

DeNiZ_1903
13.Temmuz.2007, 21:46
Teşekkürler açıklamalarınız için , bende az önce bir haberde gördüm anlaşıldığını ..

Satış listesindeki eski kaptanlarımız için futbolcularımız devreye girdi

Terlik kavgası yüzünden Beşiktaşımızdan afaroz edilen ve satışa konan kaptan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için futbolcularımız devreye girdi. İki takım arkadaşları için çok üzüldüklerini ifade eden oyuncular cumartesi günü başkanımız Yıldırım Demirören ile görüşerek, İbrahimlerin affedilmesini istediler. Yönetimimiz tarafından takım kaptanlığına getirilen Delgado ve Nobre, arkadaşları adına Avusturya’daki kampta bulunan Demirören ile dün bir araya gelerek özel bir görüşme yaptılar. Yanımızda olsunlar
İki futbolcunun da öncelikle Türk futbolu ve Beşiktaş adına önemli isimler olduğunu belirten çiçeği burnunda kaptanlar, "Biz bir aileyiz. Aile içinde bu tür kavgalar ve atışmalar olur. Basit bir olaydan çıkan bu olayın fazla büyütüldüğüne inanıyoruz. Bizler arkadaşlarımızı çok seviyoruz. İbrahim Üzülmez de İbrahim Toraman da bu takımın ihtiyaç duyacağı futbolcular. İki arkadaşımızı da uzun maratonda yanımızda görmek istiyoruz.
Son karar sizin
Yine de son karar teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve sizlerindir. Ama, biz takım olarak sezona mutlu bir şekilde başlamak istiyoruz. Arkadaşlarımız da aramızda olurlarsa gücümüze güç katarlar. Sizler bir karar aldınız ama bu kararı tekrar gözden geçirirseniz bizleri çok sevindireceksiniz. Her türlü kararınıza saygımız var" diyerek iki futbolcu için son kez Demirören’den af istediler.

Kaynak: Hürriyet

anilton
15.Temmuz.2007, 17:11
Dün akşam Bizim Stadyum programında Faik Çetiner Beşiktaş'ın M.Topuz için Kayserispor'a İ.Toraman + 5 milyon € önerdiğini ve Kayserispor'un bu takasa olumlu baktığını söyledi...

Programın konuklarından Bülent Uygun'da bende duydum bu teklifi dedi...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Temmuz.2007, 17:28
inşAllah alırız M.Topuzu

BlackEagle19o3
15.Temmuz.2007, 17:29
Bende bugün fotomaçta gördüm.Böyle bir transfer gerçekleşirse Toraman'ı kaybettiğimiz için üzülürüm ama Mehmet'i aldığımız için de sevinirim:p

Bu arada sessiz sakin konuşalım, birazdan kayserili arkadaşımız deniz dalar buraya:zuhaha

El Barto
15.Temmuz.2007, 18:22
Toraman + 5 milyon mu? Beşiktaş uçmuş Mehmet Topuz en az Toraman + 15 milyon eder. :)

Şaka bir yana yapılabilecek bir takas gibi görünüyor ama Kayseri Topuz'u vermez Beşiktaş'ta zaten Toraman'ı affedecek. :p

DeNiZ_1903
15.Temmuz.2007, 18:42
Yönetimimiz geleceğe yönelik önemli kararlar almaya hazırlanıyor

Teknik kadromuzun hazırladığı rapor doğrultusunda bir dizi yeni karar alan yönetim, Beşiktaşımızın geleceğine şekil veriyor. Takım kaptanlığına getirilen Arjantinli yıldızımızla olan sözleşme 3 yıl daha uzatılacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Delgado’yu kaptan yapıp sözleşme uzatma teklifinde bulunan yönetim, hafta sonu işi resmiyete dökmeye hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda, Arjantinli’nin aynı zamanda menacerliğini de yapan babası İstanbul’a davet edildi. Cumartesi Türkiye’ye gelecek olan baba Delgado ile ayrıntılar üstünde anlaşıldıktan sona 2. kamp öncesi 3 yıllık daha sözleşme yapılacak. Bu oyuncuyu 5 milyon Euro bonservis bedeli ile alan Ülker Grubu, tüm bonservis haklarını Siyah-Beyazlı kulübe devrederek jest yapmıştı. GÖKHAN ZAN’A PAZUBANDI
Beşiktaşımızda kalan Gökhan Zan’a, Delgado ve Nobre’nin ardından üçüncü kaptanlık önerilecek.
Avusturya kampından kavga ettikleri için takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman ile yolları ayıran Siyah-Beyazlı ekip, üçüncü kaptan olarak, yeniden anlaşmaya varılan Gökhan Zan’ı belirledi. Ezeli rakip Galatasaray’ın da listesinde yer alan, Euro 2008 (http://www.sporx.com/futbol/euro2008) sonrasında tatil yapan milli futbolcuya bu karar henüz tebliğ edilmedi. Yönetim, tatil dönüşü gerçekleştirilecek imza töreninde böyle bir jest yapmayı planlıyordu, ancak Fanatik bu haberi önceden size duyuruyor. Tatil dönüşünde imza atmaya hazırlanan başarılı futbolcunun yuvasında kalmaktan ötürü mutlu olduğu, yeni sezonda elbirliği ile Kartal’ı başarıdan başarıya uçuracaklarını söylediği belirtildi.
RÜŞTÜ 2010’DA TAMAM
Euro 2008 (http://www.sporx.com/futbol/euro2008) ’in ardından Milli Takımı bırakan Rüştü Reçber, 2 sezon sonra futbola veda ediyor.
Milli Takım’a Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında veda ettiğini açıklayan kaleci Rüştü Reçber, futbol yaşantısına da nokta koymak için geri sayıma geçti. Tecrübeli kaleci, 2010 yılında faal futbol yaşantısını noktalayacak. Bu arada takımın diğer kalecilerinden Hakan Arıkan’ın isteksiz ve formsuz bir görüntü çizmesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Genç file bekçisinin, Kocaelispor’dan teklif aldığı, ancak gitmesine izin verilmediği için böyle davrandığı belirtiliyor.
BOBO BU SEZON KALDI
Brezilyalı’daki belirsizlik ortadan kaldırıldı, Bobo bu yıl da Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
Menajerimiz Sinan Engin ile teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün Bobo ile özel bir görüşme yaptı. Hayli sıkıntılı olan genç golcünün transferine açıklık getirildi. İkili Bobo’ya, “Belirsizlik ortadan kalktı. Talip olan kulüplerle anlaşmaya varılamadı. Bu saatten sonra gelecek tekliflere de kapalıyız. Sen de buna göre sadece bu takımı düşünerek çalış. En etkili gol silahımız sensin” denildi. Bobo da, durumunun netleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Zaten Rusya ya da Ukrayna gibi ülkelerde oynamayı istemiyordum. Ancak Avrupa olabilirdi” karşılığını verdi. Brezilyalı, bu konuşmadan sonra rahatladığını ve kendini tamamen futbola vereceğini söyledi.
NOBRE’YE YENİ TEKLİF
Daha önce sezon sonunda ayrılacağını açıklayan golcüye, ‘Kararını gözden geçir’ denecek.
Sezon sonu Beşiktaş’tan ayrılacağını açıklayan Nobre, kendisine ikinci kaptanlık verilmesinden sonra bu kararını gözden geçireceğini söylemişti. Bu oyuncu ile dün görüşülüp, “Delgado imza attıktan sonra aynı şekilde senin sözleşmeni de uzatacağız. Hazırlıklı ol, kararını ver” denildi. Nobre de, “Bu kadar istenmek güzel. Şampiyon olup ayrılmayı, daha sonra dönüp futbolu Beşiktaş’ta bırakmayı düşünüyordum. Ailem ile konuşup kararımı vereceğim” dedi. Yönetimin, golcünün kalması için elinden geleni yapacağı belirtildi.

Kaynak: Fanatik

deniz.91
15.Temmuz.2007, 18:44
Bu arada sessiz sakin konuşalım, birazdan kayserili arkadaşımız deniz dalar buraya:zuhaha

Geldim ulan burdayım:D

Mehmet Topuz bu sende kayseride millet boşa yormayın kendinizi:D

Fietra 10
16.Temmuz.2007, 19:03
Fahri ve Erdal Konya'da

Konyaspor, Beşiktaş'tan Fahri Tatan ve Gaziantepspor'dan Erdal Kılıçarslan ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Beşiktaş'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Fahri Tatan ve Gaziantepspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Erdal Kılıçarslan'ı renklerine bağladı. Her iki oyuncunun Konyaspor'un Kızılcahamam kampına katılacağı bildirildi. Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, iyi transferler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Beşiktaş ile uzun pazarlık sonucunda Fahri Tatan'ı bonservisiyle birlikte transfer ettik. Konyaspor için çok uygun bir fiyatla anlaşma sağladık. Diğer taraftan Gaziantepspor'un genç oyuncusu Erdal Kılıçarslan'ı Erkan Sekman ile takası sonucunda kadromuza dahil ettik. Her iki oyuncunun da takıma çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu sene gerçekten iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Artık yabancı transferimiz kaldı. Onun için de ince eleyip sık dokuyoruz. Aceleci davranarak geçmiş dönemlerdeki hataları tekrarlamak istemiyoruz. En kısa zaman içinde yabancı transferimizi de gerçekleştirerek lige en iyi şekilde başlamayı planlıyoruz" dedi.

Geçen sezon Beşiktaş'tan Çaykur Rizespor'a kiralanan Fahri Tatan, 30 maçın 28'inde ilk 11'de forma giyerek toplam 2 bin 443 dakika sahada görev aldı ve rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Konyaspor'un diğer transferi Erdal Kılıçarslan ise, geçen sezon Gaziantepspor formasıyla 33 maçın 14'ünde ilk 11'de forma giyerek toplam bin 470 dakika sahada görev aldı ve bu maçlarda 5 gol kaydetti.

16.07.2008

Kaynak : İHA

Ben satılmasını dogru bulmadım açıkcası..

anil luque
16.Temmuz.2007, 19:41
sen oyle dıyorsan oyledır denızım :) ama alsak guzel olurdu :)

hp-fm-gs
16.Temmuz.2007, 19:44
Mehmet Topuz bu yıl Beşiktaş'lı olacak gibi hissediyorum.. :)

BlackEagle19o3
16.Temmuz.2007, 20:39
Fahri'yi Konya'ya vermişiz, Konya başkanı açıklamış.Haberi kopyalayıp , yapıştırmakla uğraşmadım.Her yerde yazıyor;)

Bence çok kötü oldu bu, Fahri'yi beğeniyorum ben, o bölgede iyi alternatif olurdu...

LaigLeNoiR
16.Temmuz.2007, 20:41
Her sene olduğu gibi bu adam kampta falan da süper oynasa yeri yok sonucu kiralık...

Fietra 10
16.Temmuz.2007, 20:43
bu sefer bonservisi ile gitmiş Fahri..

BlackEagle19o3
16.Temmuz.2007, 20:47
Evet bonservisi ile gitti Murat abi:(Cisse ile Uğur kaldı elimizde dm olarak.Sivok ile Serdar da oynayabiliyor ama onlar kendi mevkilerinde daha iyiler bence, yani biri sağ bekte biri stoperde;)

nerazzuri
16.Temmuz.2007, 20:51
ne yapsa ne etse yaranamıyor Fahri.

anilton
16.Temmuz.2007, 20:53
Arkadaşlar kadro 34-35 kişi.Mecburen bunların içlerinden gidecekler olacak.Şuan kampta olanların hepsi çok iyi futbolcular.Kim gitse bu niye gitti diyeceğiz...

Sonuçta kampın başından beri günde üç idman yapan,24 saat onlarla olan,hazırlık maçlarında istatistik tutan teknik ekip iyi olanı,,istenilen düzeyde olanm oyuncuyu neden göndersin...

Zaten herkes Fahri'nin attığı iki gole aldanarak gitmemesi gerektiğini düşünüyor.Maçları 90 dakika tamamını izlediğimizde Fahri'nin yetersiz olduğunu görmek zor değil.Bir kere çok hareketsiz Fahri,yıpratıcı pres yapamıyor,görüntü olsun diye basıyor ve çok basit çalım yiyor.Geçen sene İstanbul'da kiralık oynayan Ergun çok daha iyi bir alternatif olur.Çok hareketli,sağa sola sürekli basan,hırslı bir oyuncu...

O bölgede alternatif bol bu sezon.Cisse,Uğur,Sivok,Kurtuluş,M.Sedef,Ergun o bölgede oynayabilecek futbolcular...

LaigLeNoiR
16.Temmuz.2007, 20:59
Fahri bonservisiyle gittiyse ne kadar bonservis bedeli alındı ki ? Gittiği paraya değse bari.

Bana kalsa en az 1-1.5 Milyon Dolar bonservisi olmalı Fahri'nin.

GeNç KaRTaL
16.Temmuz.2007, 23:05
Sürpriz oldu gerçekten.Takımda kalmasını bekliyordum Fahri'nin demekki teknik heyetin gözüne girememiş.2 tane harika gol attı ama neticede önemli olan genel olarak oyuna katkısı.Kaç senedir takımda kalamıyor.Kendisi için hayırlı olsun..

anilton
17.Temmuz.2007, 00:23
Fahri bonservisiyle gittiyse ne kadar bonservis bedeli alındı ki ? Gittiği paraya değse bari.

Bana kalsa en az 1-1.5 Milyon Dolar bonservisi olmalı Fahri'nin.

Beşiktaş'tan Fahri açıklaması

Beşiktaş, futbolcusu Fahri Tatan'ı, 1 milyon 600 bin YTL karşılığında Konyaspor'a verdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcularından Fahri Tatan'ın 1.600.000 YTL karşılığında Konyaspor Kulübü'ne transferi gerçekleşmiştir'' denildi.

16.07.2008
Kaynak : AA

Addolorato
17.Temmuz.2007, 00:27
1 milyon $ dan biraz daha fazla bir paraya gitmiş fahri hayırlı olsun ama iyi futbolcuydu bence

deniz.91
17.Temmuz.2007, 01:11
Uğur İncaman boşa para verilceğine Fahriyi takımda tutar adam iyide oyuncuydu

fmsmyrna
17.Temmuz.2007, 01:13
16 yaşında Necip var altyapıdan çıkartılan çok zor durumda kalınırsa o da oynayabilir.Biraz daha ofansif esasında ama hazırlık maçında Cisse ile yanyana oynamış

LaigLeNoiR
17.Temmuz.2007, 01:14
Neyse artık olan olmuş.

Emre İncemollaoğlu Giresunspor'a kiralandı 1 senelik.

ForsakeN
17.Temmuz.2007, 02:52
Fahri Tatan çok öfkeli

http://www.sporx.com/images/1/29/8839_B_Fahri010.jpg

Beşiktaşlı futbolcu Fahri Tatan, kulübünün kendi fikrini almadan Konyaspor ile transfer görüşmeleri yapmasına tepki gösterdi. Siyah-beyazlı ekiple birlikte Avusturya kampından dönen Fahri, bu sabaha kadar kendisinin konuyla ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını söylerken, tamamen kendisinin dışında gelişen bir durum olduğunu ifade etti.

Basın mensuplarına açıklama yaptığı esnada oldukça üzgün olduğu gözlenen Fahri, Beşiktaş Kulübü'nün uygulamasından şikayetçi olarak, şöyle konuştu: ''Hala çok bilgi sahibi değilim. Kime sorduysam da net bir cevap alamadım. Ortada hiç de hoş olmayan bir durum var. Uçaktan indiğimde cep telefonuma, 'Fahri Tatan, Konyaspor ile 2 yıllık anlaşma sağladı' diye bir mesaj geliyorsa, ortada gerçekten düşünülecek çok şey var demektir. Benim hangi kulüpte oynayacağım belli değil. Bu takım Konyaspor da olabilir, başka takımlar da olabilir. Türkiye'de bir çok takım var. Sonuçta ben istemediğim yerde futbol oynamam kesinlikle. Biraz da alıp satılan kişinin, tabii bu bir futbolcu eşya değil, onun görüşlerinin önce öğrenilmesi lazım. Oynayacak kişi benim ve canım nerede isterse orada oynarım.''

Fahri ayrıca, hazırlık kampında gösterdiği performansın bilindiğini ve elinden geldiğince iyi çalıştığını anlatırken, ''Herkes kendini bir süreliğine Fahri Tatan'ın yerine koysun. İstanbul'a gelirken kafamda sadece Beşiktaş Kulübü'ne hizmet etmek vardı. Kamp dönemini de iyi geçirdim. İleride forma şansı bulacağımı düşünüyordum. Gerçekten üzücü. Durumum bugün yarın belli olur'' diyerek sözlerini tamamladı.

anilton
17.Temmuz.2007, 02:59
Bu arada kaptanların kavga olayını basına sızdıran kişinin Fahri olduğu ve bu sebepten dolayı gönderildiği duyumları var...

Bu duyum kavga olayı yaşandıktan sonra olmuş ve gönderilme olayıyla birlikte olabilirliği artmıştır.Böyle bir şey varsa son derece doğru karar...

sakary Ali
17.Temmuz.2007, 05:20
ya bence fahri bjk gibi bir takımda oynaycak bir oyuncu değil

GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2007, 05:21
Daha 1 kaç gün öncesine kadar Deivid'in sakatlandığı için sözleşmesinin fesh edilmesinin yanlış olduğunu yazmıştım foruma ama benzerini kendi kulübümün yönetimi yapıyor.Köstebeklik yapmıştır,performansı yeterli görünmemiştir ama bu sana kendisine haber vermeden başka bir kulübe satma hakkını kesinlikle vermez.Bu yanlış bir harekettir.Beşiktaş gibi bir kulübe yakışmamaktadır.Aynısını Koray'ada yapmışlardı.Beşiktaş'ımızın itibarıne 5 paralık ettiler.

eGowiCh
17.Temmuz.2007, 06:24
Beşiktaş iyi para kazanmış Fahri'den, bence o para fazla bile Fahri için.

ShevAnil
18.Temmuz.2007, 21:42
Beşiktaş'da para konusunda sürekli problem çıkaran Gökhan Zan'a siyah- beyazlı yöneticiler " Yeni takımında başarılar dileriz. " diyerek kapıyı gösterdiler.

Konuyla ilgili konuşan yöneticiler ‘’ Gökhan çok uçuyor.Bizden 800 milyar peşin istiyor.Sakatlanmayacağı garanti mi? Ya da iyi futbol oynayacağının sözünü verebiliyor mu? Ona nasıl olurda güvenip bu paraları veririz.Biz verdiğimiz paradan bir kuruş çıkamayız. Eğer o da biraz fedakarlık yapmazsa yeni takımında başarılar dileriz ‘’ şeklinde konuştular.

Beşiktaş’la Gökhan Zan arasındaki ipler kopma noktasına geldi.Siyah-Beyazlıların 650'si garanti yıllık 1.5 trilyon önerdiği Gökhan Zan’ın ise 1 trilyonu garanti 800 milyar’ı peşin ,maç başı ücretleride dahil toplam 2 trilyon istediği ve bu görüşmeden sonra Beşiktaş’ın Gökhan’dan ümidi kestiği öğrenildi..

MARATON.COM.TR ÖZEL

anilton
18.Temmuz.2007, 21:45
Bu nasıl bir şeydir böyle.Bjktv'de G.Zan ile anlaşıldığı açıklandı 1 hafta kadar önce...

BlackEagle19o3
18.Temmuz.2007, 22:32
Hem G.Zan hem Toraman giderse işimiz iş...:SAntep'ten Bekir'i mutlaka almalıyız.Bugün fanatikte Ümit Bozkurt haberi gördüm, gazeteyi yırttım attım:DBen yine de Gökhan'ın ikna edileceğini düşünüyorum, hem Gökhan'ı hem Toraman'ı kaybetme lüksümüz yok;)

eGowiCh
19.Temmuz.2007, 01:03
Gökhan Zan çok para istemiş, ipler kopma noktasına gelmiş, Beşiktaş yönetimi taviz vermiyor, Gökhan Zan eğer geri adım atmazsa ipler kopacak. Toraman konusunda da geri adım atılmadığına göre seneye üç stoperle Beşiktaş'ın işi zor olacak epey. Yeni stoper alınması gerekiyor ama yerli isim de pek yok alınabilecek.

omersal
19.Temmuz.2007, 01:20
Fahri sevdiğim bir oyuncu ama 1.6 mn ytl ye de satılaması doğru bence.Zaten birileri gidecek mutlaka.Bedelsiz futbolcu yollayacaklarına para kazandılar işte

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 01:44
G.Zan da sanki bulunmaz hint kumaşı.Bütün sezonun yarısını sakat geçiriyor,toplara müdahale ederken korkuyor,pozisyon alması kötü birde istediği paraya bak.Menaceri Avrupa'dan talipleri var diye açıklamada bulunmuştu.Sanırım bundan cesaret alıyor.Valla G.Zan'ın gitmesi büyük bir kayıp olmaz.Yeri doldurulur..

Her ne kadar Levent Erdoğan'ı ciddiye almasamda yine açıklama yapmış 2transfer daha yapacağız diye.Sanırım 1 stoper olacak.Diğeri ise ümit ettiğim/düşündüğüm M.Topuz her ne kadar zor olsada.Orta sahada 2 yönlü oynayacak bir isim ihtiyacıda olması bu ismi aklıma getiriyor.

Gökhan Zan çok para istemiş, ipler kopma noktasına gelmiş, Beşiktaş yönetimi taviz vermiyor, Gökhan Zan eğer geri adım atmazsa ipler kopacak. Toraman konusunda da geri adım atılmadığına göre seneye üç stoperle Beşiktaş'ın işi zor olacak epey. Yeni stoper alınması gerekiyor ama yerli isim de pek yok alınabilecek.

NtvSpor'un iddiasına göre Gökhan Zan'da yaşanan durum üzerine yönetimde Toraman'ın affedilmesi gündeme gelmiş.

eXcitinG
19.Temmuz.2007, 16:52
Gökhan nereye isterse oraya gitsin. Toraman zaten takımda kaLıcak kimse hevesLenmesin.

anilton
19.Temmuz.2007, 20:30
İŞTE TRANSFER PAZARLIĞININ AYRINTILARI!..
Haberi yazdırın 19 Temmuz 2008 12:44

Beşiktaş’ta Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun, "Gökhan istediğimiz şartları kabul etmiyor. 800 milyar peşin para istiyor. Bu durumda anlaşma olmaz" dediği Gökhan Zan bu duruma tepki gösterdi ve "O takımda benden daha çok fedakarlık yapan yok. Ben her şartlarını kabul ettim. Beni neden taraftar ve medyanın önüne atıyorlar anlayamadım. Ben herkesten daha iyi Beşiktaşlıyım" dedi.

MARATON.COM.TR'ye konuşan ve tatilini geçirdiği İskenderun'da telefonla ulaştığımız Zan, "Beni medyayla taraftarın önüne attılar. Beni şu anda herken canavar olarak görüyor. Ben her türlü şartlarını kabul ettim. Sadece bana 350 milyar peşin verdiler onu 400'e çıkarmalarını istedim. '20 maç oynarsan sana 250 milyar veririz' dediler. Onu da kabul ettim... 225 milyar geçen seneden alacağım var onu da daha istemedim... Neden bana bunu yapıyorlar anlamadım" diye konuştu.

İBRAHİM'LER BARIŞTILAR AMA...

Bu arada İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın medya önünde bir basın toplantısı düzenleyip herkesten özür dileyip barışmak istedikleri ancak Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu’nun buna engel olduğu ileri sürüldü. İki kaptan "Biz barıştık. Hatamızı da anladık. Başkanımız başta olmak üzere, hocamız Ertuğrul Sağlam, menajerimiz Sinan Engin ve tüm taraftarlarımızdan özür dileriz. Biz ayrıca birbirimizi de çok seviyoruz. Eğer Ertunç Soğancıoğlu izin verirse bunu tüm Türkiye önünde de göstermek istiyoruz" dediler.

DELGADO'DAN TAKIM ARKADAŞLARINA MESAJ!..

Bu arada kaptan Delgado'nun takım arkadaşlarına, "Ben kaptan oldum ama kimseye karşı davranışım değişmez sizin bütün haklarınızı sonuna kadar ben savunacağım hiç merak etmeyin" dediği öğrenildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

GeNç KaRTaL
19.Temmuz.2007, 21:44
Eğer Maraton uydurmuyorsa G.Zan gerçekten böyle bir açıklama yaptıysa Beşiktaş yönetimi yine terbiyesizlik yapmış.Resmen adamı taraftarın önüne attılar.Ama kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor anlayamıyorsunki.Vallahi bıktım artık..

klasgs
20.Temmuz.2007, 01:42
gokhan zan gitmesinin sorun olcagını zannetmiyorum beşiktaş yönetimi için bizde de songla aynı sorunu yaşadık yönetim taviz vermedi ücret konusunda yolladilar. Beşiktaşta sıkıntılar bitmiyor eğer toroman affedilirse çifte standart olmuş olur yanlış yaparlar ama görünen o ki toroman kulupte kalacak zaten yönetimin niyeti belli isteksizler gönderme konusunda

Knightmare
20.Temmuz.2007, 02:54
Ne saçma şeyler oluyor bu takımda ya...Gökhan gidecek, Toraman gidecek, yabancılar kof çıkarsa ne olacak? yada Zapotocny/Sivok sakatlanırsa?

Summit
20.Temmuz.2007, 21:41

İbrahim Kaş gibi büyük gelecek vaad eden bir oyuncuyu bedavaya salıveren Beşiktaş yönetimi düşünsün şimdi kara kara...

BlackEagle19o3
20.Temmuz.2007, 22:04
Ne saçma şeyler oluyor bu takımda ya...Gökhan gidecek, Toraman gidecek, yabancılar kof çıkarsa ne olacak? yada Zapotocny/Sivok sakatlanırsa?

2'si birden gitmez, giderlerse de kaliteli bir takviye yapılır...

eGowiCh
20.Temmuz.2007, 22:39
2'si birden gitmez, giderlerse de kaliteli bir takviye yapılır...

2'si birden giderse eğer kaliteli bir adam yok yerlerine alınabilecek. Yabancı kontenjanı zaten dolu, bir tane stoper gerekir, ancak öyle bir isim de Türkiye'de yok. Tuna Üzümcü, Sivok ve Zapotocny üçlüsüne bir stoper daha gerekli.

anilton
21.Temmuz.2007, 01:44
Delgado ile 2012'ye kadar!

Kulübümüz, Arjantinli yıldızımızla olan sözleşmesini 2012'ye kadar uzattı

Beşiktaşımız, son dönemde İspanya'nın Espanyol takımına transfer olacağı yönünde haberler çıkan Matias Delgado ile yeniden anlaşma sağladı. Pazar günü Arjantinli oyuncunun menajerliğini yürüten babası Eduardo Delgado ile görüşen yöneticilerimiz ve menajerimiz Sinan Engin, takım kaptanılığı görevini de yürüten Matias Delgado'nun sözleşmesini 2012 yılına kadar uzattı.

Beşiktaşımıza 2006-2007 sezonunun başında 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ile transfer olan Delgado'nun sözleşmesi yeni sezonun ardından sona erecekti. Kulübümüz, yaptığı bu yeni anlaşma ile Arjantinli oyuncunun Espanyol takımına transfer olacağı yönündeki söylentileri de sona erdirmiş oldu.

Kaynak: DHA

deniz.91
21.Temmuz.2007, 01:54
Hayırlı olsun delgadoyu pek severim ben ligimizde kalmasına sevindim:)

BlackEagle19o3
21.Temmuz.2007, 04:36
Delgado'nun daha takıma çok katkıları olacak İnşAllah:)Egemen bu arada benim aklıma da sadece Bekir geliyor Türkiye Liginden.Zaten ikisi birden gitmez, hatta ikisi de kalcak bence:DGökhan'la anlaşılır, Toraman da affedilir...

DeNiZ_1903
21.Temmuz.2007, 04:40
Çok sevindim , ilk kez ellerine yüzlerine bulaştırmadan bi iş yaptılar.

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2007, 20:07
Delgado'nun sözleşmesinin 2012'ye kadar uzatılmasına sevindim.Gelecek sezon ondan beklentilerimiz daha çok ve ben Kaptan'a güveniyorum..

Bu arada Toraman ve G.Zan 2 si birlikte bırakılmazlar diye düşünüyorum.

uAsamet91
21.Temmuz.2007, 22:02
Gökhan Zan Beşiktaş'ta kaldı!

Uzun zamandan beri "Kalacak mı gidecek mi?" tartışmaları yaşanan Gökhan Zan problemi çözüldü. Özellikle mali konularda anlaşamayan iki taraf bugün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Şişhane'deki ofisinde buluştu.

LİG TV'den Ersoy Özdem'in haberine göre yılan hikayesine dönen bu transfer karmaşası son buldu ve Gökhan Zan imzayı atarak Beşiktaş'ta kaldı. Tatilden dönen Gökhan Zan'ın kampa katılacağı ifade edildi.

(Ligtv.com.tr

Revolution
21.Temmuz.2007, 22:25
Bence Beşiktaş Zan'ı satabiliyorsa satsın..O parayla daha kaliteli bir stoperle anlaşabilir..Beşiktaş'ın kaliteli veya yıldız stoper ve forvete ihtiyacı var bence şuan..Bir tek Bobo'yla gitmez çünkü.

eXcitinG
21.Temmuz.2007, 22:30
ALLah aLLah..

Ne forveti yahu. Bobo var, HoLosko var, Nobre var, daha ondan sonra Batuhan var. Daha ne forveti aLıcaz :D

Revolution
21.Temmuz.2007, 22:33
Nobre'yi o kadar kaliteli bulmuyorum ve Holosko'yu unutmuşum harbiden. :zuhaha

GeNç KaRTaL
21.Temmuz.2007, 23:51
G.Zan'ın takımda kalması iyi oldu.Böyle spekülasyonlara son verilmiş oldu.İbrahimlerde affedilse tamamdır bol alternatifli bir kadro ile yeni sezona hazırız..

KaF KeF
22.Temmuz.2007, 17:32
Beşiktaş'ta Cisse şoku!

Beşiktaş’ta Cisse şoku... Tecrübeli yıldız siyah-beyazlı yönetimine rest çekti. Fransız yıldız "Geçen yıldan kalan 200 bin Euro alacağım var, Avusturya kampına gitmem. Sadece bu parayı ödeyin ve sözleşmeyi karşılıklı olarak feshedelim" diye mesaj yolladı.

Vatan Gazetesi'nden Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaş, ’Cisse şokuyla’ sarsıldı. 30 yaşındaki Fransız ön libero, siyah-beyazlı yönetime ’rest’ çekerek "Beni bırakın, İspanya’ya gitmek istiyorum" dedi. Tecrübeli futbolcu, Avusturya kampı dönüşü Beşiktaş yönetimine haber vererek, geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk transfer taksidinin bir an önce ödenmesini istedi. Cisse’nin 200 bin Euro’luk alacağının yanı sıra, menajeri Bruno Satin’e de 250 bin Euro ödenmesi gerekiyor. Fransız yıldızın 2008-09 yılı için de 500 bin Euro’luk transfer taksidinin 1 Ağustos tarihinde ödenmesi gerekiyor ‘KAMPA GİTMİYORUM’
Maddi konuda bir hayli gergin olan Cisse, ardından da "Eğer geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk alacağım hemen ödenmezse, 2. Avusturya kampına kesinlikle gitmeyeceğim" diye yöneticilere haber yolladı. Bundan sonra ise Edouard Cisse, daha farklı bir ’öneriyle’ yeniden siyah-beyazlı yönetimin kapısını çaldı. Fransız yıldız ve menajeri Bruno Satin, siyah-beyazlılara İspanya’da bir takımla anlaşmaya vardıklarını ve Beşiktaş’tan ayrılmak istediklerini bildirdiler
Cisse ve menajeri Satin, yöneticilere yolladıkları haberde "Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 500 bin Euro alıyoruz. Menajerlik ücreti de 125 bin Euro. Eğer bonservisimi verirseniz, sadece geçen sezondan kalan alacağımdan olan 200 bin Euro’yu ve menajerlik ücreti karşılığında fesihnameyi imzalarız. Bu konuyu 1-2 gün içinde hemen sonuçlandırmak istiyoruz. Biz oyuncunun alacağı bu kadar uzun zaman geciktirilmez" şeklinde rest çektiler. Bu arada Cisse’nin, İspanyol kulübüyle yıllık 800 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi
MUHATAP BULAMIYOR
Beşiktaş yönetimine bu haberi yollayan Cisse ve menajeri, bundan sonra siyah-beyazlıları defalarca arayarak "Bundan sonra ne olacak? Teklifimizi kabul ediyor musunuz? Paramız ne zaman ödenecek?" sorularını yöneltmek istedi. Ancak ne yöneticiler, ne de menajer Sinan Engin’in telefonu bir türlü açılmadı. Karşılarında konuşacak bir muhatap bulamayan Cisse ile Bruno Satin bu gelişmelerin ardından ne yapacağını kara kara düşünmeye başladı.

-------

Delgado tarihe geçti!

Beşiktaş 2 yıllık sözleşme yenilediği Matias Delgado'ya kulüp tarihinin en yüksek ücretini verdi. Arjantinli yıldıza ödenecek yıllık 2.1 milyon Euro, siyah-beyazlı kulübün bugüne kadar bir futbolcuya verdiği en yüksek maaş...

iktaş'ın sözleşmesini 2010-2011 sezonunun sonuna kadar uzattığı Matias Emilio Delgado, siyah-beyazlı kulüpten aldığı ücreti neredeyse ikiye katlayarak, kulüp tarihine geçti.
2006-2007 sezonunda İsviçre'nin Basel takımından 5 milyon Euro bonservis ve yıllık 1 milyon 250 bin Euro ücretle alınan Arjantinli oyuncu, yaptığı yeni anlaşmayla önümüzdeki üç sezon boyunca 2.1 milyon Euro alacak.

Matias Delgado'ya ödenen bu miktar Beşiktaş tarihinde bir oyuncuya verilen en yüksek maaş olarak tarihe geçti.

105 yıllık tarihinde ilk kez bir futbolcuya senelik yaklaşık 4 milyon YTL (4 trilyon TL) bedel ödeyecek olan Beşiktaş'ta bu rakama daha önce yaklaşan sadece üç oyucu oldu.

2003-2005 yılları arasında Beşiktaş forması giyen Antonio Zago yıllık 1 milyon 750 bin Euro alırken, Zago ile aynı ücreti alan diğer bir futbolcu ise geçtiğimiz sezonun son haftalarında kadro dışı bırakılanve Katar'a transfer olan Ricardinho'ydu.

Brezilyalı futbolcudan önce ise 2004-2005 sezonunda siyah-beyazlı formayı giyen John Carew de yıllık 1.6 Milyon Euro maaş alıyordu.

Bir başka Brezilyalı oyuncu olan ve 2005 yılında Manchester United'dan Beşiktaş'a gelen 2007 yılında ise takımdan ayrılan Jose Kleberson'a yıllık 1.4 milyon Euro ücret ödenmişti. Ayrıca 2005-2006 sezonu öncesi Beşiktaş'a transfer olan Gonzalvez Ailton ise yaklaşık 2 milyon Dolar yıllık ücretle en pahalı futbolcular arasına kendine yer buldu.

NtvSpor

DeNiZ_1903
22.Temmuz.2007, 17:56
Bitmesin dertler .......... kadar Beşiktaş'lıyız ölene kadar.. Vallahi bitmiyor bu dertlerimiz..

sakary Ali
22.Temmuz.2007, 18:02
ya bence hemen yalanlarlar siteden cisse olayını

BlackEagle19o3
22.Temmuz.2007, 20:38
Kolpadır kolpa:)Cisse yapmaz öyle şeyler...(:

eXcitinG
22.Temmuz.2007, 20:42
Bu kadar özveriden sonra, bu kadar üstüne titremeden sonra DeLgado bu yıLda bir var, bir yok havaLarını oynarsa, sezon sonunu bekLemeden buLuverir kendisini kapıda. Ama ben böyLe birşey oLacağına inanmak istemiyorum. Ona bu sezon daha fazLa bir güveniyorum.

GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2007, 21:08
Hayrettin abi bu sezon daha özverili olacağını hazırlık maçlarında bir nebze gösterdi Delgado.Geriye geliyor,top kapıyor,sürekli oyunun içinde olmaya çalışıyor.Kaptanlık verilmesi sorumluluk bilincini artırdı bence.Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmaz..

Cisse ile ilgili haberlerede inanmıyorum..

eGowiCh
22.Temmuz.2007, 23:18
Delgado'yu Espanyol'un istediği iddiaları bence tamamen yalandı. Bu bir menajer oyunu gibi geliyor bana, çünkü Espanyol iddialarından sonra nedense Delgado'nun sözleşmesi uzatıldı ve maaşına ciddi bir zam yapıldı ve öyle ki Delgado Beşiktaş tarihinde en çok kazanan futbolcusu haline geldi bir anda. Ne yaptı da Delgado bu kadar maaşı haketti? Delgado kaliteli bir futbolcu, bu kadar maaş verilirse sözleşme yapılırken en başta verilir, sözleşme devam ederken, üstelik bonservis kulüpte değilken maaşın bu denli artması bence bu Espanyol iddialarının tamamen menajer oyunu olduğunu gösteriyor, karlı çıkan kim, Matias Delgado ve menajeri.

eXcitinG
23.Temmuz.2007, 01:16
Delgado'yu Espanyol'un istediği iddiaları bence tamamen yalandı. Bu bir menajer oyunu gibi geliyor bana, çünkü Espanyol iddialarından sonra nedense Delgado'nun sözleşmesi uzatıldı ve maaşına ciddi bir zam yapıldı ve öyle ki Delgado Beşiktaş tarihinde en çok kazanan futbolcusu haline geldi bir anda. Ne yaptı da Delgado bu kadar maaşı haketti? Delgado kaliteli bir futbolcu, bu kadar maaş verilirse sözleşme yapılırken en başta verilir, sözleşme devam ederken, üstelik bonservis kulüpte değilken maaşın bu denli artması bence bu Espanyol iddialarının tamamen menajer oyunu olduğunu gösteriyor, karlı çıkan kim, Matias Delgado ve menajeri.

Beşiktaş geçen haftaLarda ÜLkerden DeLgado nun bonservisinin tamamını aLdı, o yüzden de Beşiktaş yönetimi yeni sözLeşme attırdı.

eGowiCh
23.Temmuz.2007, 01:41
Beşiktaş geçen haftaLarda ÜLkerden DeLgado nun bonservisinin tamamını aLdı, o yüzden de Beşiktaş yönetimi yeni sözLeşme attırdı.

Bonservisini almadı, almak istiyorlar. Kenan Öner daha bugün açıklama yaptı Delgado'nun tapusunu almak istiyoruz diye.

"DELGADO'NUN BONSERVİSİNİ ALACAĞIZ"
Kenan Öner, kendisiyle sözleşme yeniledikleri Arjantinli oyuncu Matias Delgado'nun bonservisini almak için Ülker ile görüşeceklerini dile getirdi.

Delgado'nun çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki kaptanın kadro dışı kalmasından sonra kendisine kaptanlık pazubandını verdik. Gerçekten çok kaliteli bir insan. Arkadaşları onu çok seviyor. Kaptanlık işini de layıkıyla yapabileceğini kısa bir süre içerisinde gösterdi. Arkadaşlarıyla diyalogları, hocalarıyla diyalogları, tüm futbol ekibinin bünyesindeki insanlarla geliştirdiği iyi diyaloglar onun iyi bir kaptan olduğunu gösteriyor. Biz çok ümitliyiz. Delgado her zaman teklif alabilir. Bu sene İspanya'dan teklif almıştır. Bir sonraki sene Avrupa'nın değişik kulüplerinden teklif alabilir ama biz kendisiyle belli bir süre daha beraber olmayı arzuladık. 2011'e kadar sözleşmesini uzattık. Bonservisi konusunda da Ülker ile görüşeceğiz. Bonservisini alacağız, ondan sonra bütün hakları kulübümüze ait olacak. Ondan sonra bir teklif alırsak, futbolcuyla kulübün menfaatlerinin kesiştiği noktada her zaman görüşür, her zaman değerlendiririz. Bu konuda esas kriter, her iki taraf, yani hem kulübümüz, hem futbolcumuz gelen tekliften çok mutlu olacaklar, her iki taraf da bunun kabulü içerisinde olacaklar, o zaman görüşürüz. Ama şu anda biz Delgado'ya kaptanımız diye bakıyoruz üç sene daha bizimle birlikte. Adından bundan sonra çok daha sık söz ettirecek."

garydelgadov
23.Temmuz.2007, 01:56
transfer yapmak içn transfer yapıLıyor zaten birde siz forvet istemeyin:)
şuandan itibaren aLınacak oyuncudan pek bir fayda bekLemem çünkü vakit biraz geçti
asLında yapmaLarı gereken ibrahim üzüLmez bir takımLa anLaşır anLaşmaz toramanı affetmek:zuhaha
üzüLmezin ayrıLması bu sezonki en iyi transferimiz diyebiLirim diger en iyi transferimiz ise DeLgado:)

sakary Ali
23.Temmuz.2007, 04:51
Cisse olayı doğru gibi şuana kdr hiç bir yalanlama gelmedi

shamur1
23.Temmuz.2007, 06:11
Gs Fernando Meira gibi kendisini kanıtlamış bir oyuncu alırken Bjk ise Sivok ve Zapatocny gibi 2 oyuncuya baya bir para vermişti. Tomas Sivok Udinese'de doğru dürüst maça çıkamadan tekrar S.Prag'a kiralanmıştı.. Umarım sonu Tomas Jun gibi olmaz :)

Emurafu
23.Temmuz.2007, 06:47
İbrahim toraman olayı olmasaydı.Bence Gökhan zan ile sözlesme imzalamayacaklardı..Gökhan Zan beşiktaş için hayırlı olsun:)..Daha saglam bir stoper alınabilir..Zan'da alternatif olabilir...Beşiktaslı arkadaslar bizden daha iyi bilir..

anilton
23.Temmuz.2007, 07:50
Sivok'u küçümsemeyelim arkadaşlar,sakatlık yaşamasaydı belkide şu anda Milan'daydı.Sakatlıktan sonra kendisini toparlaması için tekrar ülkesine kiralandı ve kendine geldi.Udinese bu sene kullanabilirdi onu ama biz iyi para verince sattı.Daha genç bir oyuncu aynı zamanda...

Büyük bir aksilik olmazsa Sivok-Zapo'dan oluşacak stoperler.G.Zan ve Tuna'da ilk alternatifler...

LaigLeNoiR
24.Temmuz.2007, 19:35
Sivok geçtiğimiz FM Seriilerinde herkesin transfer ettiği genç yetenek değil mi ?

Bayaa bir küçümsenir görüyorum.

Ha diyeceksiniz ki canlı izledinmi ne yapar ne eder.Bilmiyorum izlemedim de ne Sivok'u ne Zapatocny'i ne de Seric'i.Umarım hayırlısı olur.

Benim bu transferlerde tek ümitli olduğum yan erken sürede tamamlanmış olması.Tıpkı geçen seneki Tello transferi gibi.Çok erken anlaşılmış ve uyum sorununu halletmişti.Hatta en iyi transferimiz olarak adlandırılıyordu.Bence sebep aynı.Bu 3 yabancımızda aynı durumdan dolayı başarılı olacaktır.

tunciz
25.Temmuz.2007, 22:18
bencede sivok iyi tranfer. adamı milan istemiş çeşitli nedenlerden dolayı transfer gerçekleşmemiş. seriç ve zapotochy yi fm den tanıyorumk fakat izlemişliğim yok. inş. başarılı olurlar.

Onurap
26.Temmuz.2007, 00:19
zapotochy geçen sezon 500.000 euroya gelmiş 10 maç oynayabilmiş sadece 90 dakika 4.5 mn euroya alınıyor çok fazla biz meirayı 2.5 mn euroya aldık..Serici hiç bilmiyorum fakat gidişi taraftarı bayram ettiriyorsa iyi çıkması çok zor..İyi çıkarsa bir sivok oynayabilir oda geçmişine bakarsak..Şuan için düşüşte adı milanla anılıoyordu fakat euro 2008e çağrılmasına rağmen hiç forma şansı bulamadı..

Revolution
26.Temmuz.2007, 03:15
Ben Sivok'u duymuştum ama fazla da abartılmamalı.Beşiktaş'ın bence defans çizgisi şuan çok dengesiz.Birbirlerine uyum sağlarlarsa muhteşem olur.Sağlamazlarsa fiyasko olur gibime geliyor.

DeNiZ_1903
26.Temmuz.2007, 07:10
Futbol hayatına Zenit'te devam eden Fatih Tekke ile her konuda anlaşan Beşiktaş yönetimi, Rus kulübüylede pazarlıklarda son aşamaya geldi. Ancak, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transfer olması için siyah-beyazlı yönetim Bobo ve Nobre ikilisinden birinin satılmasını bekliyor.

Öncelikli olarak Bobo'yu yüksek bir bonservis bedeliyle göndermek isteyen Beşiktaş yönetiminin Dinamo Kiev takımıyla tekrar pazarlık masasına oturduğu öğrenildi. Bobo'yu ısrarla isteyen Ukrayna kulübünün bu kez daha yüksek bir teklifle siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı belirtilirken, Nobre için ise Brezilya'nın Internacional kulübünün devreye girdiği öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, bu iki kulüpten biriyle anlaşırsa daha önceden el sıkıştığı Fatih Tekke'ye Beşiktaş formasını giydirecek.

Geçtiğimiz sezon Zenit'te fazla forma şansı bulamayan Fatih Tekke'yi bu sezon Bundesliga'ya yükselmeyi başaran Christoph Daum'un takımı Köln ve yine Bundesliga'nın yeni takımlarından Hoffenheim'ın da transfer etmek istiyordu.

Ntvspor

garydelgadov
26.Temmuz.2007, 07:45
mükemmeL oLur Bobo gitsin tekke geLsin hoLosko-Tekke uçurur bizi

anilton
26.Temmuz.2007, 07:52
Nobre'yi daha yeni kaptan yapıyosun ne diye satasın.Bobo hem kendi açıklıyo gitmeyecm diye,hemde yöneticiler ve başkan satmayacağız diyo.Haber yalan desek NTVSPOR yapıyor.İşin içinden çıkamadım...:)

Aykan19o3
26.Temmuz.2007, 08:48
Türkiye'nin en iyi forvetlerine sahipken nereden çıktı bu haber anlamadım :S

Fietra 10
26.Temmuz.2007, 09:14
önce Fenerbahçe ile 1 yıl adı anıldı şimdi de Bjk çıktı ki daha bu sabah transfer yapmayacaklarını söyledi sanırım Sinan Engin..

BlackEagle19o3
26.Temmuz.2007, 09:31
Ne Nobre, ne de Bobo, ikisini de seviyoruz.Forvetlerimizden memnunuz .Eksik kalsın Fatih Tekke:)

nekop
26.Temmuz.2007, 16:55
Fatih büyük ihtimalle Köln'e gidicek Fatih ile anlaşmışlar galiba fakat Zenit bonservis için 7 milyon eurodan aşağıya inmediği için bu kadar uzamış.

GeNç KaRTaL
26.Temmuz.2007, 20:50
Arkadaşlar tamam tartışalım ama tartışmanında,görüşlerimizi belirtmeninde bir adabı var.Lütfen ortama germeden,güzelce fikirlerimizi belirtelim.Kullandığımız kelimelere dikkat edelim.

fmsmyrna
26.Temmuz.2007, 20:59
Bence de Fatih Tekke en iyi Türk forvet şuanda Zenit'te faydalı olamıyor birtakım sorunları vardı.Rahat edeceği bir kulübe giderse tekrar başarılı olur.Hem havadan hem yerden çok etkili gol vuruşları çok iyi.Beşiktaş'a gelirse iyi bir iş yapmış olur yönetim.

Sir FRD
26.Temmuz.2007, 21:02
bence Bobo Tekke'den kalitelidir geçen sezon Bjk orta sahası ve defansında problemler vardı orta saha dirençsizdi defanstan da oyun kuramıyorduk.Bu sene bu sorunları çözersek Bobo nası bir forvet herkes görmüş olur

Del Piero_10
26.Temmuz.2007, 21:22
Gereksiz tartışmaya burada son verelim.

DisCo
26.Temmuz.2007, 22:55
Arkadaşlar öncelikle tartışmaya güzel başladığınız için teşekkür ediyorum. Ancak akabinde olayı takım tartışmasına, alakasız oyuncu değerlendirmesine çevirmişsiniz. Haliyle burası transferleri konuşma bölümüdür. Bir oyuncu ile ilgili haber bırakılır veya oyuncu transferi gerçekleştirilmiştir. Bunun üzerinden yararlı olur mu olmaz mı tartışması en doğru olanıdır. Sizler ise bu benim oyuncum şu sizin oyuncunuz biz daha büyüğüz vs. diye uzayan tartışmalara kaydığınız için buna izin vermeyeceğim.

Hatırlatmakta fayda görüyorum. Bir futbolcu X takımdan çıkmış olabilir. Sizin çok beğendiğiniz bir oyuncu olabilir vs. vs. çoğaltabilirim. Savunma hakkınız vardır. Düzeyinde tartışırsınız ancak birisi sizin beğendiğiniz oyuncuyu istemiyor diye o adam üzerinde hak iddia edip tartışma ortamı yaratamazsınız. Siz nasıl o oyuncuyu beğenme hakkını kendinizde görüyorsanız başkalarınında o oyuncuyu beğenmeme hakkı bulunmaktadır. Şayet sizi rahatsız eden bir mesaj varsa ki bazen gözümüzden kaçmış olabiliyor. Bunu kendiniz çözme yerine rapor ederseniz biz gerekeni yaparız. Aksi takdirde tartışmanın bir tarafı olursunuz.

Anlayışınıza teşekkür ediyorum.

GeNç KaRTaL
26.Temmuz.2007, 23:25
Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in transferi bitirdik açıklamaları ile birlikte bende transfer yapacağımızı düşünmüyordum.Gerçi Levent Erdoğan 2 transfer daha yapacağız diye açıklama yapmıştı ama bu söylemin taraftara kombine aldırmak için reklam olduğunu düşünüyordum ama şimdi bu Tekke haberleri çıkınca acaba diyorum.Kaynakta sağlam bir kaynak.Yani bir duyumları varki haber yapıyorlar.Laf olsun diye haber yapan bir kaynak değil.Eğer bu haber doğruysa diğer oyuncuda M.Topuz'mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.(M.Topuz'u satmıyoruz diye yorum yapılmasın,bu benim düşüncem)

Dediğim gibi Tekke haberi sürpriz oldu.Trabzon'dan ayrılmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.Her ne kadar Rusya'da bu performansını devam ettiremesede kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş'a geldiğinde yine aynı performansı sergilermi orası hakkında bir kesinlik yok ama katkı sağlayacağını düşünüyorum..

Aslında elimizdeki forvetler yeterli diye düşünüyorum.Ama yabancı kontenjanından dolayı Bobo yada Holosko dan 1 si yedek kalacak genelde.Eğer ki Bobo çok çok iyi bir fiyata satılırsa bence Fatih Tekke'nin gelmesinde bir sorun yok.Çünkü Tekke onun yerini kapatabilir ve bizde bu değişimden kar ile çıkarız.(Tabii Bobo iyi bir fiyata satılırsa)

nekop
27.Temmuz.2007, 02:53
Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in transferi bitirdik açıklamaları ile birlikte bende transfer yapacağımızı düşünmüyordum.Gerçi Levent Erdoğan 2 transfer daha yapacağız diye açıklama yapmıştı ama bu söylemin taraftara kombine aldırmak için reklam olduğunu düşünüyordum ama şimdi bu Tekke haberleri çıkınca acaba diyorum.Kaynakta sağlam bir kaynak.Yani bir duyumları varki haber yapıyorlar.Laf olsun diye haber yapan bir kaynak değil.Eğer bu haber doğruysa diğer oyuncuda M.Topuz'mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.(M.Topuz'u satmıyoruz diye yorum yapılmasın,bu benim düşüncem)

Dediğim gibi Tekke haberi sürpriz oldu.Trabzon'dan ayrılmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.Her ne kadar Rusya'da bu performansını devam ettiremesede kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş'a geldiğinde yine aynı performansı sergilermi orası hakkında bir kesinlik yok ama katkı sağlayacağını düşünüyorum..

Aslında elimizdeki forvetler yeterli diye düşünüyorum.Ama yabancı kontenjanından dolayı Bobo yada Holosko dan 1 si yedek kalacak genelde.Eğer ki Bobo çok çok iyi bir fiyata satılırsa bence Fatih Tekke'nin gelmesinde bir sorun yok.Çünkü Tekke onun yerini kapatabilir ve bizde bu değişimden kar ile çıkarız.(Tabii Bobo iyi bir fiyata satılırsa)

Bobo bence maksimum 8 milyon euroya gider Zenit ise Fatih'i 7 milyon eurodan aşagıya satmıyor.(Zaten paraya ihtiyaçları yok)Bobo yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama Fatih yıllak 2 milyon eurodan daha fazla bir para alıyor Beşiktaş'a gelirsede bu fiyat en az 2 milyon euro olurki senin dedigin bu transferden kar ederiz lafıyla benim görüşlerim pek uyuşmuyor.

Revolution
27.Temmuz.2007, 03:05
Bence Bobo Beşiktaş'ın dediği kadar(10 Milyon Euro) yok..Maksimum 5-6 eder bence..Ama Fatih'in Beşiktaş'a çok katkısı olacağına inanıyorum.

Onurap
27.Temmuz.2007, 03:07
Bence tekke fazla para verilmeyecekse gelsin 3 mn euro civarında..Nobre gidebilir...

GeNç KaRTaL
27.Temmuz.2007, 04:34
Bobo bence maksimum 8 milyon euroya gider Zenit ise Fatih'i 7 milyon eurodan aşagıya satmıyor.(Zaten paraya ihtiyaçları yok)Bobo yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama Fatih yıllak 2 milyon eurodan daha fazla bir para alıyor Beşiktaş'a gelirsede bu fiyat en az 2 milyon euro olurki senin dedigin bu transferden kar ederiz lafıyla benim görüşlerim pek uyuşmuyor.

Ben zaten Tekke'yi alıp Bobo'yu satarsak kara geçeriz demedim.Eğer kar elde edecek bu transferin gerçekleşmesinde bir problem olmaz demek istemiştim.Eğer senin dediğin gibi olacaksa olmasın hiç.:)

I3esiktas
27.Temmuz.2007, 21:25
Cisse'nin yerine Cardozo

Beşiktaşımızda yaşanan Cisse ikilemine yeni bir perde daha eklendi. İspanyol kulüplerinden teklifler aldığını yönetime bildiren Fransız oyuncu hakkında Ertuğrul Sağlam ‘Kalmalı’, Sinan Engin ise ‘Gidebilir’ raporu vermişti. Ancak Sağlam’ın raporu doğrultusunda takımda kalan tecrübeli futbolcunun yerine çok uzaklardan ünlü bir yıldızın önerildiği ortaya çıktı. Arjantin’in Boca Juniors takımından Neri Cardozo, Beşiktaşımıza teklif edildi.
MERCEK ALTINA ALINDI
Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Matias Delgado’nun babası Eduardo, kulüple sözleşme yenileme konusunda görüşmelerde bulunmuş ve anlaşmaya varmıştı. Eduardo’nun, Boca forması giyen Cardozo’nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve futbol yaşamını Avrupa’da sürdürmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği belirtildi. Öneriyi dikkate alan Sinan Engin, Cardozo hakkında iyi referanslar aldıktan sonra Cisse’nin gidişine yeşil ışık yaktı.
2 KEZ MİLLİ OLDU
21 yaşındaki Neri Cardozo, orta sahanın ortasında ve solunda görev yapabiliyor. 2003 Dünya Gençler Şampiyonası’nda dördüncü olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen Cardozo, turnuvanın en göze çarpan isimleri arasındaydı. Genç yaşına rağmen, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Cardozo, “Artık Avrupa’da futbol oynamak istiyorum” açıklamasından sonra tepkileri üzerine çekmiş ve Boca’daki formasını da kaybetmişti. Güçlü bir oyuncu profili çizen Cardozo, frikikten attığı gollerle de dikkat çekiyor

BlackEagle19o3
27.Temmuz.2007, 23:30
Kolpa olduğu her yerinden belli:)

attiilla
28.Temmuz.2007, 00:24
Sivok çok yararlı olacak

semih5
28.Temmuz.2007, 01:26
sivok ve zapotocvil güsel defans olur ins.zago ve ronaldo gibi olurlarsa kesin sampiyonuz

Revolution
28.Temmuz.2007, 01:56
Zapotocny gerçekten de iyi bir stoper..Schalke maçında da iyi oynadı.Beşiktaş gerçekten de iyi oldu bu sene.Ama şampiyonluk yarışında iyi bir yerde bitireceğini sanmıyorum.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bence kadrosu daha kaliteli.

GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2007, 03:12
Af yok! Bobo her an gidebilir!

Radyospor'da yayınlanan Aydın Cingöz'le Gündem programına katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Beşiktaş gündemine dair çar***ı açıklamalarda bulundu. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in affedilmelerinin söz konusu olmadığını söyleyen Erdoğan, Bobo'nun da her an satılabileceğini ve takıma Fatih Tekke'nin de aralarında olduğu bir kaç yıldız oyuncuyu alabileceklerini açıkladı.

Avusturya'daki kampta kavga ettikleri için kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın affedilmelerinin mümkün olmadığını açıklayan Erdoğan, "Kararımız kesindir. Karardan geri dönüş mümkün değil. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'a yeni takımlarında başarılar diliyorum." dedi.

Bobo'nun her an satılma ihtimalinin bulunduğunu söyleyen Erdoğan, "Bobo'ya teklifler geliyor. Her an her dakika Bobo'yu satabiliriz." şeklinde konuştu.

Bobo'yu satmaları halinde takıma takviye yapacaklarını vurgulayan Erdoğan, "Fatih Tekke'nin de aralarında bulunduğu bir kaç oyuncuyla ilgileniyoruz. Görüşmeler devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Sinan Engin'in bugün "Herhangi bir oyuncuyla görüşmüyoruz. Transfer yapmayacağız" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması üzerine Erdoğan, "Zannedersem işlerin daha sağlıklı yürümesi adına bu açıklamayı yapmıştır." dedi.

Şampiyonluk yarışına da değinen Levent Erdoğan "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Radyospor.com

------------------------------------------------------------------------

Fatih Tekke Geçen Sene Fenerbahçe'den Dönmüştü Bu Sezon Beşiktaş'a Gelebilir

Trabzonspor'da geçen seçimlerde başkanlığa adaylığını koyan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu transfer gündemine dair ilginç açıklamalarda bulundu. Fatih Tekke'nin geçen yıl Fenerbahçe'den son anda döndüğünü kaydeden Hacıosmanoğlu, "Şimdi de Beşiktaş'a gelebilir" dedi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Fatih Tekke'ye dair ilginç açıklamalarda bulundu. "Fatih Tekke'nin kendisine Trabzonspor'da oynamazsam Türkiye'de Beşiktaş'ta oynarım." dediğini hatırlatan Hacıosmanoğlu, "Zenit izin verirse gelebilir." şeklinde konuştu.

Fatih Tekke'nin adının Fenerbahçe ile geçmesi üzerine ise Hacıosmanoğlu , "Fenerbahçe geçen sene Fatih için Zenit'e 8 milyon euro teklif etti. Zenit 10 milyon euro isteyince bu transfer gerçekleşmedi. Fatih geçen yıl Fenerbahçe'yle anlaşmıştı. Şimdi de anlaşabilir." dedi.

Radyospor.com

BlackEagle19o3
29.Temmuz.2007, 03:21
Levent bi sus be adam.Bobo satılmayacak, transfer de büyük ölçüde kapandı.Kabullen artık.Ayrıca ''Bobo'yu satanı biz de satarız!''
Geçen gün de 2 yıldız futbolcu alacağız diyordu:DBilmiyorsan sus adam sansınlar;;)

GeNç KaRTaL
29.Temmuz.2007, 21:40
Anlaşılan bu adamı yönetimde iplemiyor.:icon_biggrin: Transfer kapatılsın artık.Hiç kimseye ihtiyaç yok.Bu kadro bu sezon bizi götürür..

Fatih Tekke açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, siyah-beyazlı takıma transfer olacağı yönünde medyada ismi geçen Rusya Ligi takımlarından Zenit'te forma giyen Türk futbolcu Fatih Tekke'nin transfer gündemlerinde olmadığına açıkladı.

Kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verildi: ''Son günlerde bazı basın organlarında yer alan, Fatih Tekke'yi transfer edeceğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Fatih Tekke çok değerli bir futbolcudur, ancak hiçbir zaman kulübümüzün transfer gündeminde olmamıştır.''

attiilla
30.Temmuz.2007, 19:46
Fatih Tekke Beşiktaşın aradığı santrofor değil

anilton
30.Temmuz.2007, 19:48
Fatih Tekke Beşiktaşın aradığı santrofor değil

Çünkü Beşiktas santrafor aramıyor...

attiilla
30.Temmuz.2007, 20:21
Çünkü Beşiktas santrafor aramıyor...

Nobreyi Avrupada oynatmayı düşünüyor o zaman:icon_cool::confused:

BlackEagle19o3
30.Temmuz.2007, 20:25
Bobo'yu oynatmayı düşünüyor o zaman:icon_cool:Olmadı Nobre de oynar, sanki çok etkisiz bir futbolcu...:icon_biggrin:

GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2007, 21:33
Yahu ben anlamıyorum en etkili oyunculara sahip olduğumuz bölgeyi bazı arkadaşlar beğenmiyor.

Bobo gibi elimizde çok yetenekli bir adam var.Yıllardır hep Avrupa takımlarının Arjantin'den,Brezilya'dan gençleri ucuza alıp çok pahalı bir fiyata satmasına gıpta ile bakarken Beşiktaş bu transferlerden birisini yapıp Bobo'yu aldı.Yani hep dediğimiz şeyi gerçekleştirdi; "Türk takımları neden böyle transferler yapmıyor?" Geçen sezonun ilk yarısında attığı gollerle bizi taşıdı ama ligin 2.yarısında yaşadığı sakatlıklar,formsuzluk ve aldığı cezadan dolayı ilk yarıdaki kadar yararlı olamadı.Onun yokluğunu Holosko ile Nobre bir nebze kapattılar Allah'tan..

Sonra Holosko var.Geçen sezon gol krallığında 2.sırada tamamladı Semih'in ardında.Manisa'dan alındığında küçük takım topçusu Beşiktaş'ta yapamaz dendi ama o yapılan yorumların aksine harika bir performans sergiledi.Liderliği ele geçirdiğimiz Galatasaray maçındaki performansı onun için ödenen parayı karşılardı.Hücum hattımıza canlılık getirdi.Hep 1 farkla kazanıyoruz diye eleştirildiğimiz dönemde farklı galibiyetler almamızda önemli rol üstlendi.Ayrıca Nobre'ninde canlanmasını sağladı..

Nobre dediğimiz adam kaç senedir Türkiye'de oynuyor.Bayağı tecrübeli bir oyuncu.İleride yaptığı presi bugün rakiplerimizin hangi forveti yapıyor Allah aşkına? Ayrıca çok fırsatçı.Golü kokluyor adeta.Geçtiğimiz 2 sezonda hep sezonun 2. yarılarında açılmaya başlıyordu ama bence bu sezon iyi performansını genele yayacak..

Sonra arkada bekleyen 2 tane genç santraforumuz var.Birisi Batuhan diğeri Can Erdem.2 side yetenekli oyuncular.Batuhan daha çok öne çıkıyor.Çünkü ondan çok şey bekleniyor.O hem Beşiktaş'ımın hemde Milli takımımızın geleceği..

Daha nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum..

anilton
30.Temmuz.2007, 23:02
Osasuna Toraman için geliyor!..

Takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile yaşadığı kavganın ardından Beşiktaş Kulübü tarafından kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Toraman'a, İspanya'nın Osasuna kulübü talip oldu.

İbrahim Toraman'ın menajeri Ahmet Bulut, yaptığı açıklamada, İspanya Birinci Ligi'nde (La Liga) mücadele eden Osasuna'nın, İbrahim Toraman'ı kadrosuna katmak istediğini belirterek, "Osasuna, İbrahim'i transfer etmek istiyor. Bonservisi için görüşmeler yapmak üzere önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecekler" dedi.

İbrahim Toraman'ın Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu kaydeden menajer Bulut, "Kendisi aslında Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyordu. Ancak şu anda kulübün kararları doğrultusunda yönünü belirleyecek. Osasuna da kendisine talip oldu. Gelecek hafta yapılacak görüşmeler sonunda anlaşma sağlanabilirse İbrahim Toraman gelecek sezon Osasuna forması giyebilir" diye konuştu.

DEMİRÖREN'DEN AF DİLEDİ!

Öte yandan LİG TV'den Atakan Kurt'un verdiği habere göre bu sabah İbrahim Toraman Yıldırım Demirören'in Şişhane'deki ofisine gitti. Demirören'den af dileyen ve futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyleyen İbrahim Toraman'a başkan "Olay biraz soğumalı. Benim kararım değil, yönetimin kararı önemli" dedi.

"AYRILMAYI İSTEMİYORUM"

Beşiktaş'tan ayrılmayı istemediğini belirten deneyimli futbolcu, "Olmaması gereken, üzücü bir olay yaşandı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Böyle bir olay yüzünden Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum. Burası benim yuvam ve burada kalmak istiyorum" diye konuştu.

Menajerinin, İspanya'nın Osasuna kulübünden bir transfer teklifi geldiği yönünde kendisini bilgilendirdiğini kaydeden İbrahim, "Ben Beşiktaş'ta kalmaktan yanayım" dedi.

Bunun yanı sıra İbrahim Toraman'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde konuyla ilgili basın toplantısı yapacağı açıklandı.

DeNiZ_1903
30.Temmuz.2007, 23:06
Kalması gerek Tori'nin..

gahanthegod
31.Temmuz.2007, 02:15
Allah icin su takima bi' sagbek alin yeter ya. Veya kaleci. Ama imkansiz, bu 2 mevkide hic isim gecmiyor. Tandogan'in ayagina muhtaciz bu sezon yine. Rustu'yu Hakan'i izleyip verem olacagiz yine.

Hayir amaclari ne anlamadim ki.

Gidip forvet almak su an yapilacak en buyuk aptallik olur. Turkiye'deki en alternatifi bol ve iyi forvet hattinin bizde oldugunu dusunuyorum ; Kezman'in gonderilecegini ongorerek. Su 2 mevki disinda transfere gerek yok.

Toraman iyi ki de gitti, ama keske Uzulmez ile degil Zan ile kavga etseydi yahu.

BlackEagle19o3
31.Temmuz.2007, 07:55
Sağ bek mi?Serdar Kurtuluş var ya.Tandoğan yedek olacak;)Rüştü ve Hakan bizi bu sene idare eder.Hakan geçen seneki hatalarını tekrarlamazsa bence ilk 11'e girebilir...

GeNç KaRTaL
31.Temmuz.2007, 19:43
@gahanthegod

Bu dediğin 2 mevkiyede yabancı transferi yapmamız mümkün değil.Elimizdekilerden iyi yerli oyuncular biliyormusun bu 2 mevki için? Bence Serdar Kurtuluş ve Rüştü bu mevkide bizi rahat götürürler.Yedekleri Hakan Ve Ali Tandoğan'da yedek için iyi sayılırlar.

gahanthegod
01.Ağustos.2007, 04:59
Serdar bence sagbek icin cok agir. Gecen sene cok az oynadi zaten, oynadigi zamanlarda da kevgire dondu sag taraf. Tabii bunda o maclarda sag acik oynayan Ozkan ve Yozgatli'nin geriye donmemesinin de payi buyuk. Bana kalirsa onliberoda daha basarili kendisi ama halihazirda 2 tane onlibero var zaten takimda. Ayrica Serdar, Tigana doneminde onlibero oynarken her mac bacaga bacaga tekmeler yerken niyeyse Saglam doneminde sagbekte 10 mac oynayamadi toplam. Yarin sakatlanmayacagi ne malum? Serdar'a takriben 45 maclik bir maratonda guvenebilir miyiz?

Ali Tandogan? Yapmayin, sene sonunda kontrat biterken son 5 macta adam gibi oynuyor, gerisi kapris o adamin. Zaten yedekligi hazmedecek bir yapida oldugunu sanmiyorum.

Sagbek olarak ben acikcasi Abdurrahman'i dusunuyorum, Tandogan'dan iyi oldugu kesin. Serdar ile farkli tipte oyuncular, dolayisiyla farkli tipte maclarda rotasyon olusturabilirler ikisi.

Kaleci olarak cidden bu kadar rahat olunmasini anlamiyorum. Gecen sene CL'de yedigimiz hemen her golde kaleci hatalari bas aktordu. Ligte de keza oyle. Kaybettigimiz 3 derbinin 2'sinde kaleci hatalariyla kaybettik [hakem hatalarini bu postluk tenzih ediyorum]. En basit ornekler. Arada gume giden Ankaraspor, Belediye, Kasimpasa gibi maclari saymiyorum, kaleci hatalarinin yasandigi. Hazir Galatasaray de Sanctis'i getirmisken Aykut veya Orkun'u falan alsak [ki imkansiz oldugunu biliyorum] hic itiraz etmem, GS'den gelmis olmalarina ragmen.

GeNç KaRTaL
02.Ağustos.2007, 22:50
Tamam dediklerinde haklısın ama şartlar maalesef bu oyuncularla yetinmemizi gerektiriyor.Ayrıca Aykut ve Orkun'u isteyecek kadarda yetersiz değil bence kalecilerimiz.Galatasaray bu 2 oyuncuyu yetersiz görüp başka bir kaleci alırken bizim bu oyunculara tamah etmemiz zaten mevcut yönetimle beraber aşağılara düşen saygınlığımızı dahada düşürür..

Revolution
03.Ağustos.2007, 19:11
Bence şuan Beşiktaş iyi bir takım..İyi de oynuyor.Bu kadro yeterli olacaktır.Ama Avrupa için yeterli olur mu orasını bilemiyorum.

klasgs
05.Ağustos.2007, 00:14
Tamam dediklerinde haklısın ama şartlar maalesef bu oyuncularla yetinmemizi gerektiriyor.Ayrıca Aykut ve Orkun'u isteyecek kadarda yetersiz değil bence kalecilerimiz.Galatasaray bu 2 oyuncuyu yetersiz görüp başka bir kaleci alırken bizim bu oyunculara tamah etmemiz zaten mevcut yönetimle beraber aşağılara düşen saygınlığımızı dahada düşürür.. yorumları takip ediyorum gercekten cok dogru yazılar yazıyorsun tebrikler..

Fernando Gago
05.Ağustos.2007, 01:14
BEŞİKTAŞ'TA ŞOK! SERIC YOLLANDI

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Antony Seric'in sözleşmesi fesh etti.

Siyah Beyazlı kulüp bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi. Haziran ayının ilk günlerinde Beşiktaş ile anlaşmaya varan ve imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.

Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Seric'in gönderilmesindeki en büyük faktörlerden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi olduğu kaydedildi.

Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile dün oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.

Kaynak : DHA

C h A o S
05.Ağustos.2007, 01:14
Seric'in sözleşmesi Bjk yönetimi tarafından fesh edildi.Gerçekten son dakika şokudur heralde Bjk taraftarları için.

gtTs26
05.Ağustos.2007, 01:18
Seriç garibim neye uğradığını şaşırdı.
Bjk yönetimide efsane icraatlarına bir yenisini daha ekledi :)

SiR ToMaSRoSiCkY1
05.Ağustos.2007, 01:19
Beşiktaş bir sezon daha yeniden damgasını vurdu transfere.

Sekopej
05.Ağustos.2007, 01:23
Gordon'u göndermek çok mu zor yahu?

UEFA'ya bildirilmemesinden belliydi zaten.

El Comandante
05.Ağustos.2007, 01:24
:zuhaha haber tam komedi ya.Beşiktaş yönetimi icraatlarına devam ediyor.

BeeTLeJuiCe
05.Ağustos.2007, 01:27
Yuh. Valla şok bi haber. Bu yılın en büyük fiyaskosu bu olur heralde.

Bizim FM'de yaptığımız gibi bonservissiz aldılar, beğenmeyip yolladılar :D Bari satıp para kazansalardı.

BlackEagle19o3
05.Ağustos.2007, 01:31
Şaka gibi.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Seric zaten alınması hataydı, gönderilmesine üzülmedim ama Gordon'u gönderemedikleri için yolladılarsa ayıptır.Gordon'u yollayamassak, elimizde kalırsa bu başka bir olay olur.Neyse ya hayırlısı..

eGowiCh
05.Ağustos.2007, 01:34
:zuhaha haber tam komedi ya.Beşiktaş yönetimi icraatlarına devam ediyor.

Hakkaten tam komedi :D Beşiktaş yönetimi kadar berbat bir yönetim yoktur herhalde dünyada :D

Seriç'i hem Yunan taraftarların hem de Türk medyasının onca eleştirisine rağmen transfer ediyorsun, daha sonra oyuncunun arkasına durup öve öve bitiremiyorsun, şimdi de bir resmi maç bile oynatmadan 3 yıllık mukavele yaptığın adamı sezon başlamadan yolluyorsun. Hakkaten tam komedi :) Beşiktaş'ın maddi zararı 600 ile 1 milyon Euro arasında oldu Seriç'ten, hem de hiç oynatmadan, para çöpe atıldı. Prestij kaybı daha da beter, bu olaydan sonra Beşiktaş'a bir futbolcu gelmekte bir kez daha düşünür, çünkü oynamadan sözleşmesinin feshedilme ihtimali var :)

Bir de işin komik yanı, Gordon Schildenfeld gibi rezalet bir transfer yapıldı 2 milyon Euro çöpe atıldı, gönderildi dendi ama meğer gönderilememiş. Gönderemedin madem tam olarak, neden yabancı futbolcu transfer ediyorsun ki? Beşiktaş yönetimi son yıllarda yaptığı transferlerle hem para hem de prestij kaybına uğradı ciddi anlamda.

KaF KeF
05.Ağustos.2007, 01:35
Durmak Yok Yola Devam..:zuhahaBjk yönetimi gene harikalar yarıtıyor...

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2007, 01:38
Dalga geçen F.Bahçe'li ve G.Saray'lı arkadaşlara kızamıyorum bile...

KaF KeF
05.Ağustos.2007, 01:39
Kartal'da Seric muamması

Beşiktaş'ta bu sezon kadroya katılan Hırvat savunma oyuncusu Anthony Seric'in sözleşmesinin feshedildiği haberleri ortalığı karıştırırken, Beşiktaş, Seric'in sözleşmesinin feshedildiği haberlerine sert yanıt verdi...

Habertürk'e konuşan Sinan Engin ve Kenan Öner, Hırvat futbolcu Seric'in takımın oyuncusu olduğunu belirtti ve Seric'in Beşiktaş ile yola devam ettiğini ifade etti. Sinan Engin yabancı oyuncu sıkıntısı sebebiyle UEFA'da oynanacak ilk maçlarda Seric'in UEFA listesine eklenmediğini belirtirken Seric'in takımda olduğunu ve antrenmanlarına da çıktığını söyledi.
Kenan Öner de yaptığı açıklamada Seric'in Beşiktaş'ın futbolcusu olduğunu ifade ederken, "Seric'in sözleşmesi feshedildi haberi yalandır" dedi.

eGowiCh
05.Ağustos.2007, 01:43
Seric Schildenfeld kurbanı!
Beşiktaş, Gordon Schildenfeld'i gönderememesi nedeniyle, 6+2 yabancı kontenjanına takıldı ve yeni transferi Anthony Seric'in sözleşmesini feshetti.

http://www.ntvspor.net/Images/33622.jpg

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Anthony Seric'in sözleşmesini feshetti.

Siyah-beyazlı kulüp Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi.

Beşiktaş'tan imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in, 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.

Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Seric'in gönderilmesine, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi neden olduğu kaydedildi.

Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.

NTV Spor

erdemzorer10
05.Ağustos.2007, 01:43
Bjk yönetimi yine yapıyor yapacağını..adam maç oynamadan 200 bin euro almış..

BeeTLeJuiCe
05.Ağustos.2007, 01:47
Seric'i Anadolu Kulüplerinden biri alabilir belki.

400-500bin€ havaya gitti.
Seric'i yollayana kadar, Gordon'u yollamanın bir yolunu arasalardı keşke. En azından Seric'ten faydalanabilirsin. Gordon bu saatten sonra takıma hiç bir şey katamaz.

barahir
05.Ağustos.2007, 01:52
Sonra da kimse gelmek istemiyo diyolar.. Bu BJK yönetiminin kaçıncı hatası ben sayamıyorum..

Herhalde bu haberler beraber İ.Üzülmezin de affedildiği açıklanır birazdan.. Böyle takım yönetilmez.. Bu takım amatör değil.. Ancak maalesef yönetimi amatör..

LaigLeNoiR
05.Ağustos.2007, 02:01
Komik olan şey bende FM'de beğenmedim ve sezon başlamadan Seriç'i yollamıştım :D

Revolution
05.Ağustos.2007, 02:05
Beşiktaş yönetimine söyleyecek söz bulamıyorum..

uAsamet91
05.Ağustos.2007, 02:09
Bu yönetim tam komedi.Beşiktaş'ı gülümsenicek duruma düşürüyorlar yazık gerçekden.Türkiyenin büyük klüpleriden birisi böyle bir yönetime bırakılmamalı

Del Piero_10
05.Ağustos.2007, 02:12
Yine skandal.Amatör küme takımının yönetimi yapmaz bunu,yaparsa da görevde durmaz.

Addolorato
05.Ağustos.2007, 02:19
Ee Nolcak şimdi o kadar fm2009 update i boşa gitti:zuhaha seric e acımıyosanız biz fmcilere acıyın yahu:zuhaha

BlackEagle19o3
05.Ağustos.2007, 03:13
Yok böyle birşey arkadaşlar gaza gelmeyin.Gordon gönderilince Seric tekrar takımla birlikte olcak.Prosedür kurbanı sadece...

Revolution
05.Ağustos.2007, 03:21
Yani Seric Beşiktaş'tan ayrılmadı öyle mi?

KaF KeF
05.Ağustos.2007, 03:22
Resmi AÇIKLAMA
Kulübümüz’den Açıklama
04.08.2008 19:24

SPK'ya bildirdiğimiz üzere; profesyonel futbolcumuz Antony Seriç ile Kulübümüz
arasındaki sözleşme devam etmekte olup, yabancı kontenjanı nedeniyle federasyon
nezdindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi şu an için iptal edilmiştir. Seriç, Takımımız ile birlikte çalışmalarına eksiksiz olarak devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Revolution
05.Ağustos.2007, 04:18
Gordon'da terbiyesizlik yapmasın gitsin o zaman. :)

semih5
05.Ağustos.2007, 04:24
gordon u en yakın zamanda gönderirler ya ins

Selman Ozturk
05.Ağustos.2007, 05:47
Gordon'dan evvel Demirören-Engin ikilisinin gitmesi lazım. Saçma sapan yönetim yanlışları yapıyorlar. Türkiye'nin en büyük değerlerinden birinin başında olduklarının hala farkında değiller.Amatörce yönetim anlayışı içerisindeler.Çok yazık...

Cengo
05.Ağustos.2007, 05:49
Gordon'dan kazık yedik dememek için 3 kuruş para vererek gönderemiyorlar, gözlerinden sıkıntılı oyuncuyu kim alır? Şaka gibi..

Zaten alınışı bambaşka bir olay..

Beşiktaşlılara bu yönetimden dolayı Allah sabır versin.

klasgs
05.Ağustos.2007, 10:05
Ben size olacakları söyliyim yönetim gordonu gonderemeyecek fifalık olcak olay yine milyon eurolar havaya ucacak (del bosquede ve buna benzer bir cok olayda oldugu gibi) sericte daha sonra takıma katılacak. Bu yönetime kim dur diyecek cok merak ediyorum tek kelimeyle yazık!

garydelgadov
05.Ağustos.2007, 10:33
Erdoğan Demirörenin şirkete zarar vermemesi,kendisine meşgaLe oLsun diye verdiği şey Beşikaş başkanLığıdır.Şuandaki durumumuz skandaLdan başka birşey değiL !
DefoL git artık !

Revolution
05.Ağustos.2007, 18:58
Zaten Gordon'un alınışı başlı başına bir olay.Başka birini alacaklardı onun davranışlarını beğenmediler,daha sonra onun yanında oynayan Gordon alındı diye hatırlıyorum.

anilton
10.Ağustos.2007, 18:56
SEZER BOLUSPOR'A KİRALANDI..

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Boluspor, Beşiktaşlı Sezer Sezgin'i renklerine bağladı. Siyah beyazlı ekipten transfer edilen 22 yaşındaki sol bek oyuncusu ile bugün kulüp binasında resmi sözleşme imzalandı.

Sezer Sezgin ile 1 yıllık kiralık olarak anlaşma yapıldığını ifade eden kulüp başkanı Necip Çarıkçı, "Sezer, uzun zamandır takip ettiğimiz iyi bir futbolcu. Beşiktaş'ta boşta kaldığını görünce transfer görüşmeleri yaptık. Görüşmelerimizin olumlu sonuç vermesiyle birlikte Sezer ile 1 yıllık anlaşma imzaladık. Sezer'in, takımda başarılı olacağına inanıyoruz" dedi.

Kendisine 4 takımın daha transfer önerisinde bulunduğunu ifade eden Sezer Sezgin de "Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı ile tanışmamızdan sonra ben başka takımda oynamayı düşünmedim ve Boluspor'un teklifini kabul ettim. Boluspor'un yarım kalan bir mücadelesi var ve onu tamamlamak, Turkcell Süper Lig'e çıkarmak için geldim. Boluspor iyi bir takım. Arkadaşlarımızla birlikte çok çalışarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

RoNNiE91
10.Ağustos.2007, 19:20
İyi olmuş.Bu sene çok forma şansı bulamayabilirdi.Kendini daha da geliştirebilir.

fmsmyrna
10.Ağustos.2007, 19:48
Bence iyi olmamış bu benim bildiğim 3.sezonu olacak kirada artık adam bir yerden sonra umudunu kesebilir.Nasılsa kadroda yer bulamıyorum diye.Sol bekte kim var Beşiktaş'ta M.Sedef birde eğer Gordon giderse Seric ki şu anda gitmesi zor görünüyor.Başka biri var mı?

goosfraba
12.Ağustos.2007, 00:43
Arkadaşlar burası transfer haberlerinin konuşulduğu konu. Kim oynar kim oynamaz muhabbetini hazırlık kampı konusundan da yapabilirsiniz.

anilton
16.Ağustos.2007, 02:48
YABANCI KARTAL'I HANGİ TAKIM İSTİYOR?

Fransız L'equipe Gazetesinin haberine göre, Lille takımı çok yönlü forvet oyuncuları Pierre-Alain Frau'nun ciddi şekilde sakatlanmasından sonra forvet arayışlarına başladı. Ve gündemdeki ilk isim Beşiktaş'lı Filip Holosko.

Fransız takımın yakın bir zamanda 24 yaşındaki yıldız oyuncu için resmi bir teklif yapması bekleniyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL / İLKER EZİBAY
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CAN ERDEM ALTAY'DA!..

Bank Asya 1. Lig ekibi Altay'da, Beşiktaş'tan Can Erdem ile anlaşma sağlandı.

Kulüp genel müdürü Erman Ertaş, geçen sezon kiralık olarak Kocaelispor'da forma giyen Can Erdem ile yarın Altay Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde törenle sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.

Altay Profesyonel Futbol Şubesi Başkanı Niyazi Konuşmaz, Erdem'in transferine ilişkin Beşiktaşlı yöneticilerle mutabakat sağladıklarını açıklamıştı.

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 04:09
Can ve Sezer 2 side geçen sezon kiralık oynamışlardı.Bu sezonda kiralanmışlar.Geniş kadroda yer bulamayacakları için kiralanmaları iyi olmuş.Umarım 2 side futbollarını geliştirirler yeni kulüplerinde.

Holosko'yu takımda mutlaka tutmamız gerekiyor.

deniz.91
16.Ağustos.2007, 07:11
Holosko eğer şuanki oynaıdğı pozisyonda duracaksa bjknin satıp yerine adam gibi sağ kanat alması daha mantıklı kanımca holoskoya yazık oluyor sağda ya forvet arkası yada forvet oynaması lazım

Onurap
16.Ağustos.2007, 07:31
holosko iyi futbolcu demirörenin yaptığı tek olumlu transfer :p
yardımcı forvet oynamalı beşiktaşta

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 07:44
Holosko eğer şuanki oynaıdğı pozisyonda duracaksa bjknin satıp yerine adam gibi sağ kanat alması daha mantıklı kanımca holoskoya yazık oluyor sağda ya forvet arkası yada forvet oynaması lazım

Bu mesajı yazdığına göre muhtemelen Beşiktaş'ın hazırlık maçlarını seyretmedin.Haliylede Holosko'nun sık sık forvete sarktığını bilmiyorsun.Klasik sağ açık oynamıyor.Forvet arkası kaptan Delgado oynuyor.Forvet için ise Bobo'yu kesmektense Holosko'yu sağ koridorda kullanmak bence çokta kötü bir şey olmaz hem onun hemde bizim için.Ben inanıyorum Holosko bu sene yine katkıda bulunacaktır bize.

holosko iyi futbolcu demirörenin yaptığı tek olumlu transfer :p
yardımcı forvet oynamalı beşiktaşta

Tek olumlu transfer demek yanlış olur.Bobo'yu,Tello'yu,Nobre'yi,Delgado'yu,Cisse'yi ,Serdar Kurtuluş'u,Uğur İnceman'ı,Sivok'u,Zapo'yu da Demirören yönetimi transfer etti.He bunların bazısını beğenmiyor olabilirsin.Bir kaçıda zaten bu sezon geldiler belki iyi çıkmayabilirler ki kamp sürecinde olumlu sinyaller verdiler.

Ayrıca her ne kadar bir çok yanlış işe imzalarını atmış olsalarda Beşiktaş yönetimini bu sezon transferde izlediği politikadan dolayı kendim adına tebrik ediyorum.Bu sene bize acaba kim gelecek sıkıntısı yaşatmadılar.Bütün transferler kampa yetiştiler.Bu olumlu bir hareket.Şimdi bakıyorumda rakiplerimizin transfer konularına millet kafasında gelişmelerden senaryolar yazmaktan sıkılmış gibi.Bir an önce şu transfer bitse havasında millet genelde.Gerçi atalarımız geç olsun güç olmasın demişler ama yinede ben yönetimimizi bu konuda tebrik ediyorum..

BlackEagle19o3
16.Ağustos.2007, 08:08
Holosko'yu göndermek yürek ister.Taraftara bu hainliği de yapmazlar artık.Rahat olun...Holosko bu sezon amr oynıcak ama , geçen seneki Fener'de Deivid nasıl hücuma yakın oynuyorsa onun gibi.Bu sezon çift ön libero tek forvet taktik anlayaşını benimsedik.Holosko'yu forvete koyup Bobo ve Nobre'yi aynı anda yedek bırakmak, ya da forvet arkası oynatıp Delgado'yu kesmek saçmalık olur.Ki forvet arkası oynayabileceğini nerden çıkardın Deniz anlayamadım.Holosko o tip oyuncu değil.Holosko ya çift forvette nokta santraforun yanında 2. adam oluri ya da tek forvetli taktikte sağ açık olur.Olay budur.Hazırlık maçlarında da baya iyiydi sağ açıkta.Bu sezon da en güvendiğim futbolcumuz...

Can'ın kiralık gitmesi normal.Kadroda şans bulması imkansızdı.Altay'a kiralanmasına da ayrı sevindim:)

gahanthegod
17.Ağustos.2007, 07:53
Holosko, Besiktas'in su an oynadigi sistemde, sag tarafi kapatabilecek tek adam ulkede. Baskasi o rolde oynayamaz - hem forvet hem acik seklinde. Soyle bi' 8-10 milyon falan verilmedikce satilmamali.

feanorringeril
26.Ağustos.2007, 17:21
Sivok meselesi ne oldu şu durumda? Ya Gordon? Cisse gidecek diyorlar ?

BlackEagle19o3
26.Ağustos.2007, 21:57
Sivok meselesi ne oldu şu durumda? Ya Gordon? Cisse gidecek diyorlar ?

Sivok'da mesele falan yok:).Seric diyecektin sanırım, Gordon gönderilir gönderilmez sözleşme imzalancak.Cisse de gitmiyor...

GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2007, 23:09
Bir ara Gordon'a Yunan takımları talip diye duymuştum ama aslı asları yokmuş herhalde..

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2007, 23:10
Aslında Selçuk İnan'ı da alabilseydik Cisse'yi gönderebilirdik.

deniz.91
27.Ağustos.2007, 03:04
Toraman'a İspanya'dan resmi teklif!

Beşiktaş'ın Avusturya kampında İbrahim Üzülmez ile kavga eden ve kadro dışı bırakılan ardından da yönetim kurulu tarafından yeniden affedilen İbrahim Toraman'a, İspanya'dan talip var. Editörümüz Hilmi Sever'e açıklamalarda bulunan İbrahim Toraman'ın menajeri Ahmet Bulut, İbrahim Toraman için İspanya Ligi takımlarından Espanyol Barcelona'nın resmi teklifi olduğunu söyledi. Espanyol'un, İbrahim Toraman'ı kadrosuna katmak için ısrarcı olduğun söyleyen Bulut: "İspanya'nın güçlü ekiplerinden biri olan ve iki sezon önce UEFA Kupası'nda final oynayan Espanyol, İbrahim Toraman'ı transfer etmek resmi teklifini faksla bize iletti. Bu konuyla ilgili gelişmeleri takip edeceğiz" dedi.
Hilmi SEVER - Sporx.com

26.08.2008

Kaynak : Sporx.com

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2007, 03:20
Toraman takımda kalmalı.Yabancı rotasyonu sırasında stoper mevkii için Zan'dan daha çok güven veriyor..

Knightmare
27.Ağustos.2007, 20:28
Gökhan Zan'ı da Stoke City istiyor diye bişey gördüm sabah Yenişafak gazetesinde. ne kadar doğrudur bilinmez tabi ama...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ağustos.2007, 22:02
Gökhan Zan'ı da Stoke City istiyor diye bişey gördüm sabah Yenişafak gazetesinde. ne kadar doğrudur bilinmez tabi ama...
evet Kasım Abi LigTv'de de çıktı dün o haber...Yani gerçeklik payı olabilir...

anilton
02.Eylül.2007, 00:02
Gordon Schildenfeld Duisburg'ta!

Beşiktaş'ın Dinamo Zagreb takımından 2 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği bekleneni verememesinden dolayı yönetim tarafından gönderilmesine karar verilen Gordon, Almanya yolcusu!
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Gordon Schildenfeld'in Almanya İkinci Lig ekiplerinden Duisburg ile anlaşıldığı öğrenildi.

Beşiktaş ile Duisburg arasındaki ufak pürüzlerin giderildiği takdirde imzaların atılacağı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi bu futbolcu ile yolları ayırdıktan sonra, yabancı kontejanında boşalacak yeri haziran ayının başından bu yana Siyah Beyazlı takım ile antrenmanlara çıkan ve hazırlık maçlarında forma giyen Antony Seric ile doldurağı bildirildi.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 00:28
sericle sözleşme imzalanacaktır artık..seric in yaptığı bu jest karşılıksız kalırsa yazık olur

Sheriff
02.Eylül.2007, 01:17
Gordon Schildenfeld Duisburg'ta!

Beşiktaş'ın Dinamo Zagreb takımından 2 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği bekleneni verememesinden dolayı yönetim tarafından gönderilmesine karar verilen Gordon, Almanya yolcusu!
Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Gordon Schildenfeld'in Almanya İkinci Lig ekiplerinden Duisburg ile anlaşıldığı öğrenildi.

Beşiktaş ile Duisburg arasındaki ufak pürüzlerin giderildiği takdirde imzaların atılacağı belirtildi.

Beşiktaş yönetimi bu futbolcu ile yolları ayırdıktan sonra, yabancı kontejanında boşalacak yeri haziran ayının başından bu yana Siyah Beyazlı takım ile antrenmanlara çıkan ve hazırlık maçlarında forma giyen Antony Seric ile doldurağı bildirildi.

(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!
Yalan haber.. Gordon için Türkiye'den bir takımla görüşülüyor.. Gece 24'e kadar belli olur..

BlackEagle19o3
02.Eylül.2007, 02:18
Evet Türkiye'den bir takıma verilecek; ardından da Seric'le sözleşme imzalanacak...

Knightmare
02.Eylül.2007, 07:19
ajansspor'da da gördüm aynı haberi. Galiba bu sefer kurtulduk Gordon'dan :D:D:D
1 yıllığına Duisburg'a kiralandığını yazıyordu.

King_91
02.Eylül.2007, 07:21
ligtv de de aynı haber vardı .sanırım gitti . vatana millete hayırlı olsun :D

LaigLeNoiR
02.Eylül.2007, 07:24
Kartal Gordon'dan kurtuldu!

Beşiktaş, 2007-2008 sezonun devre arasında Dinamo Zagreb takımından 2 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği, ancak sezon sonunda Siyah Beyazlı teknik heyet tarafından gönderilmesine karar verilen Gordon Schildenfeld'ten sonunda kurtuldu.
Siyah-beyazlılar bedelsiz olarak Gordon'u Almanya 2. Lig takımlarından Duisburg'a kiralık olarak verdi. Gordon'un gitmesinden sonra Beşiktaş, Anthony Seric ile sözleşme imzalayabilecek. Seric yaklaşık üç ay önce Beşiktaş ile mukavele imzalamış ancak Schildenfeld'in takımdan ayrılmaması sebebiyle sözleşmesi fes edilmişti.

01.09.2008

Kaynak : Sporx.com

eXcitinG
02.Eylül.2007, 07:27
Ee Seric ne oLdu şimdi peki ? Takıma geri geLicek mi. Gerçi bu noktada ona ihtiyacımız kaLmadı. Bizim hızLı oyunumuzu kesicek. ALmayaLım. Zaten herkesi kazıkLayaLım derken kazıkLanıyoruz. Bir darbe de Seric e vuraLım ne oLcak :D

GeNç KaRTaL
02.Eylül.2007, 08:16
Seric'in sözleşmesi muhtemelen yeniden gönderildi Federasyona Hayrettin abi.Gordon'u Duisburg bizim aldığımız zamanda istiyordu ama biz almıştık.Adamlar şimdi beleşe alıyorlar.:icon_biggrin: Daha ne istesinler.Neyse en azından bonservis bedelini eline verip yollamadık.İnşallah orada çok iyi oynarda değeri felan artar.

anilton
02.Eylül.2007, 08:20
M.Sedef Altay'a kiralandı...

Sheriff
02.Eylül.2007, 08:50
Kleberson ne oldu bu arada?

anilton
02.Eylül.2007, 08:56
Flamengo'da...

anilton
02.Eylül.2007, 18:37
Antony Seric ile Sözleşme İmzalandı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Gordon Schildenfeld'in Duisburg, Mehmet Sedef'in de Altay'a kiralandığını, Antony Seric ile de resmi sözleşme imzalandığını İMKB'ye bildirdi.
Şirketten İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamalar şöyle:

Antony Seric açıklaması:

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Antony Seric ile şirketimiz arasında , Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki “Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi” imzalanmış olup Lisansı alınmıştır.

Gordon Schildenfeld açıklaması:

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld 2008-2009 sezon sonuna kadar Almanya futbol takımlarından Duisburg’a kiralanmıştır

Mehmet Sedef açıklaması:

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mehmet Seyfettin Sedef 2008-2009 sezon sonuna kadar Altay Spor Kulubü’ne kiralanmıştır.

eXcitinG
02.Eylül.2007, 18:39
Seric kötü oLdu. Ama farketmez. NasıL oLsa forma şansı buLamayacak. O da isyan edip sezon ortasında beLeşe başka kuLüp yoLunu tutar.

erdemzorer10
02.Eylül.2007, 18:50
Seric, Panathinakos taraftarının söylediği kadar facia bir oyuncu değilse bu takımda oynar..

çünkü Beşiktaş sürekli sol kanadından akınlar yiyor..Uefada başa bela olur..

BlackEagle19o3
02.Eylül.2007, 21:51
Evet Uefa maçlarında arkada Seric, önde Tello şeklinde deneyebiliriz.Tsl'de zaten yedek...

Onurap
06.Eylül.2007, 04:51
BEŞİKTAŞ'IN GENÇ YILDIZININ TALİBİ ÇOK!..

Beşiktaş'ın genç yıldızı Batuhan'a Manchester City ve Porto'dan sonra bu kez de siyah beyazlı takımın eski teknik direktörü Mircae Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ve Daum'un çalıştırdığı Köln talip oldu.

Lig Tv'nin haberine göre. Ukrayna Ligi'nde kötü günler geçiren ve 11. sırada yer alan Shakhtar'ın Batuhan için Beşiktaş'a resmi teklif yaptığı ancak siyah beyazlıların "Batuhan satılık değildir" cevabını verdikleri öğrenildi. Bunun üzerine genç oyuncuyu kiralamak isteyen Ukrayna ekibinin Beşiktaş'ın kapısını ikinci kez çaldığı, siyah beyazlıların ise düşünmek için süre istedikleri belirtildi.

Lige verilen arada pazar günü İstanbul'da Beşiktaş ile karşılacak olan Shakhtar'da Lucescu'nun, siyah beyazlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile görüşeceği ve Batuhan için onay isteyeceği iddia edildi.

Batuhan'a ayrıca Christoph Daum'un çalıştırdığı Köln'ün de talip olduğu ve genç oyuncuyu bir yıl kiralamak istediği öğrenildi.

Teklifler karşısında mutlu olduğunu belirten Batuhan'ın ise "Beşiktaş'ta mutluyum ancak Bobo ve Nobre gibi yıldızların arasında forma bulmam zor. Bu yüzden bir yıl kiralık gidip kendimi geliştirmek isterim" dediği belirtildi.

Revolution
06.Eylül.2007, 06:42
Bence bu sene Batuhana biraz daha sans verilmeli..Biraz oynadi mi kendine ve takima cok sey katabilir..

anilton
06.Eylül.2007, 06:45
Ertuğrul Hoca gerektiğince şans vermeye çalışıyor ama sonuçta Bobo oynuyor,Holosko sağa kaymak zorunda kalıyor,Nobre yedek kalıyor,Batuhan'ın bu durumda zaman zaman şans bulması bile büyük bir şey.Aslında isteyen takımlardan birine kiralık verilirse hem kendisi hemde bizim açımızdan iyi olur gibi duruyor...

I3esiktas
06.Eylül.2007, 06:48
Bencede Yaşı Daha cok genç Kiralık bir takıma gitmesi lazım.