View Full Version : Kocaelispor Transfer Haberleri
goosfraba
19.Mayıs.2007, 23:47
Kendinizin bile inanmadığı haberleri buraya koyup, burayı sohbet alanına çevirmeyin lütfen.
Cyzio
20.Mayıs.2007, 21:09
Birkaç yerde gördüğüm oyuncu isimleriyle hareket edersek Kocaeli bu sene iyi transferler yapacakTabi haberler ne kadar doğrudur bilmiyorum..
Galatasaray'ın eski oyuncusu İliç geliyor diye haberler çıkmıştı bir ara..
Cyzio
21.Mayıs.2007, 02:43
Kocaeli'nin ilk transferi La Liga'dan
Bank Asya Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig'e terfi eden Kocaelispor'da, daha şampiyonluk kutlaması yapılmadan transfer çalışmaları başladı.
Başkan Serhan Gürhan bazı görüşmeler için Tunus'a giderken, daha önce görüşülen 3 yabancı ile prensip anlaşmısına varıldığı öğrenildi.
Alınan bilgiye göre Kocaelispor Kulübü 1 Haziran'dna olagğan genel kurulunu yapacak. Bu genel kurulda büyük bir ihtimalle Serhan Gürkan yeaniden aday olacak ve seçime tek liste ile gidilecek. Şu ana kadar kimsenin de yönetime talip olacağını açıklamaması nedeniyle son derece rahat olan Serhan Gürkan ve ekibi, güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.
HERKES KALMAK İSTİYOR
Kocaelispor Teknik Asbaşlanı Muammer Çelik, ilk aşamada iç transferi çözmeye çalıştıklarını, tüm oyluncuların takımda kalmak istediği izlenimi aldıklarını söylerken, Taner Gülleri, Ahmet Dursun, Muhammet Özdin ve Serkan başta olmak üzere en az 7 oyuncunun kesin olarak kalacakları belirtildi.
Kocaelispor dış transferde ise ilk aşamada banservisi Trabzonspor'da olan ve geçtiğimiz sezon Giresunsporda forma giyen golcü futbolcu Emrah Kol ile anlaşmaya vardı. Bu futbolcunun Trabzonspor ile olan sözleşmenin de sona erdiği belirtildi.
3 YABANCIYLA ANLAŞMA TAMAM
Körfez ekibi ayrıca İspanya Birinci Ligi takımlarından Levante'de forma giyen Hollanda asıllı müslüman santfor Riga Mustapha, Peru Birinci Lig takımlarından Sportig Cristal'de forma giyen stoper Niguel Villalta, Cezayir Birinci Lig takımlarından Wictory Guamansa'da forma giyen defans oyuncusu Camel Ghilars ile de prensip anlaşmasına vardı.
Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Muammer Çelik, transferlerin kesinlikle teknik direktör Engin İpekoğlu'nun onayı ile gerçekleştirildiğini ve her meykiye nokta transferler yapacaklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezon çok sıkıntılar çektik. Sokağa atacak paramız yok. Bize yararlı olacak oyuncular istiyoruz. Bunun için de her konuda çok titiz davranıyoruz" dedi. Çelik ayrıca birçok menajerin KocaelispoR7a futbolcu vermek için İzmit'e gelip gitmekte olduğunu da söylerine ekledi.
QaaN-07
21.Mayıs.2007, 02:53
Riga ve Emrah Kol transferleri iyi olur Kocaeliye...
shamur1
27.Mayıs.2007, 05:46
Hasan Üçüncü Kocaeli yolcusu
Trabzonspor formasını uzun yıllar giyen ikinci kaptan Hasan Üçüncü, Süper Lig´in yeni takımlarından Kocaelispor ile prensip anlaşmasına vardı.
Trabzonspor formasını uzun yıllar giyen ikinci kaptan Hasan Üçünücü, Süper Lig’in yeni takımlarından Kocaelispor ile prensip anlaşmasına vardı. Sezonun bitiminin ardından takımdan ayrılabileceğini açıklayan Hasan için Kocaelispor’un, bordo- mavilii kulübe 500 bin YTL bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerin de bu teklife sıcak baktığı belirtilirken, Hasan’ın önümüzdeki günlerde Kocaelispor ile resmi sözleşme imzalayabileceği vurgulandı. Bu arada bordo- mavili kulüpten yıllık 850 bin YTL alan Hasan’ın, Kocaelispor ile 450 Bin YTL'ye anlaştığı iddia edildi.
nerazzuri
27.Mayıs.2007, 05:50
Özgür Çetiner ayrılıcakmış. Büyük ihtimal Altay'a gidicekmiş.
yunusgs
31.Mayıs.2007, 17:38
Kocaeli'den İki Takviye
http://img81.imageshack.us/img81/7896/7214351kocaeli280ls0.jpg (http://imageshack.us)
Süper Lig´in yeni ekiplerinden Kocaelispor, iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı.
31.5.2008
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kocaelispor, iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardı. Yarın yapılacak kongrede yeniden aday olacak olan Başkan Serhan Gürkan, Gaziantepsporlu Bülent Bölükbaşı ve Bursasporlu Herve Tum ile her konuda anlaştıklarını ifade etti. Yarınki kongrede yeniden başkan seçilmesi halinde bu 2 futbolcunun resmi sözleşmeye imza atacağını belirten Gürkan, “Yeni ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışıyoruz. Kongre sonrasında transfer çalışmalarını daha da hızlandıracağız ve yeni sezon için güçlü bir kadro kuracağız. Süper Lig’de asansör takım olmak istemiyoruz” açıklamasını yaptı.
KAYNAK:FANATİK
anilton
05.Haziran.2007, 01:39
B.BÖLÜKBAŞI KÖRFEZ'DE!..
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'da yeni yönetim mazbatasını aldı.
KEV Sefa Sirmen Tesisleri'nde düzenlenen törende, kulübün 1 Haziran Pazar günü yapılan olağanüstü kongresinde divan başkanlığı yapan Feridun Giray ile divan üyeleri Özer Altan ve Bekir Halefler, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Kocaelispor kulübünün yeni yönetimine seçimi kazandıklarına dair belgeyi vermek üzere toplandıklarını ifade eden Giray, Kocaelispor bayrağının daha iyi yerlere çıkarılması temennisinde bulundu.
Giray, yeni yönetim kurulunun mazbatasını, Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan adına teknik as başkan Muammer Çelik'e verdi.
Çelik ise Giray'a Kocaelispor'a özverili katkılarından dolayı teşekkür etti.
Mazbata töreninin ardından transfer çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Çelik, özellikle transferlerle ilgili bilgilerin kulübün resmi internet adresinden açıklanacağını bildirdi.
Yönetim kurulunun ilk toplantısını bu akşam yapacağını dile getiren Çelik, bu toplantıda transferi düşünülen futbolcular hakkında yeni üyelere bilgi verileceğini, görev dağılımı yapılacağını kaydetti.
-DIŞ TRANSFERDE İLK İMZA BÖLÜKBAŞI'NDAN-
Çelik, transfer çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi:
''Akşam saatlerinde Gaziantepspor'dan Bülent Bölükbaşı ile sözleşme imzalayacağız. Bölükbaşı'nın transferi hariç 3 ya da 4'ü yabancı olmak üzere, 5-6 futbolcuyla anlaşma aşamasındayız. 21 yaşında bir yabancı futbolcuyla imza aşamasına geldik, ancak bu transferle ilgili hukuksal sorunlar var. Bu sorunların yarın ya da cuma gününe kadar giderilmesini umuyoruz.''
Çelik, görüştükleri yabancı futbolcuların çok kaliteli olduğunu ileri sürerek, ''Hocamız Engin İpekoğlu'nun da istediği 4 yabancı futbolcu çok kaliteli. Ekonomik olarak bütçemize uygun bu isimler, genç olmaları nedeniyle önümüzdeki yıllarda diğer kulüplerin transfer etmek istediği futbolcular olacaktır'' diye konuştu.
yunusgs
06.Haziran.2007, 17:10
Körfez, Timsah Avında!
http://img205.imageshack.us/img205/975/7215358herve280oj2.jpg (http://imageshack.us)
Kocaelispor, Bursaspor´la yollarını ayıran Herve Tum ve kaleci Vega´yı transfer etmek için harekete geçti.
6.6.2008
Kocaelispor, Bursaspor´la yollarını ayıran Herve Tum ve kaleci Vega´yı transfer etmek için harekete geçti. Denizlisporlu Moriera da gündemde.
Menacerlerle görüşüldü
Süper Lig’in yeni takımı Kocaelispor, transferde düğmeye bastı. Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Yeşil-Siyahlı takım, teknik direktör Engin İpekoğlu’nun isteği doğrultusunda Bursasporlu Herve Tum ve kaleci Vega’yı gündemine aldı. Kulüpleriyle anlaşamayan iki futbolcunun menacerlerinin Kocaeli’ye giderek, Körfez ekibinin idarecileriyle bir görüşme yaptığı ve konunun önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi.
Gürkan: Titiz çalışıyoruz
Yabancı konusunda da arayışlarını sürdüren Kocaelispor’un, geçtiğimiz yıl Denizlispor’da forma giyen Moriera’yı da kadrosuna dahil etmek istediği ve bu konuda girişimlere başladığı kaydedildi. Ligde iyi işler yapabilecek bir takım oluşturmak istediklerini ifade eden Başkan Serhan Gürkan, “Transfer çalışmalarımıza çok titiz bir şekilde devam ediyoruz. Sokağa atılacak paramız yok. Takıma direkt fayda sağlayabilecek oyuncular alacağız” dedi.
KAYNAK:FANATİK(M.Ali SABUNCU)
REsist JuvE11
07.Haziran.2007, 01:12
semavi büyük ihtimalle klupten ayrılacak.oyuncuya verilecek 50si peşin toplam 350bin ytl nin semavi tarafından beğelinmediği söyleniyor..geçen sezon peşinat olarak 65bin ytl almıstı.fakat kocaelispor bu sene bu peşinatı düşürdü..bakalım ne olacak
shamur1
07.Haziran.2007, 23:01
MUSA BÜYÜK, KOCAELİSPOR’DA!
Haziran 7, 2008
Kocaelispor’yetkilileri geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen Musa Büyük ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Futbolcunun önümüzdeki günlerde İzmit’e gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Musa Büyük Kimdir ?
Musa Büyük 22.05.1980 yılında İstanbul Çatalca’da doğdu. Futbola Tepecik Belediyespor’da başlayan Musa 1999 yılında bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra Zeytinburnuspor’a transfer olan, Musa Büyük burada 2 sezon oynadıktan sonra Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbulspor ve Ankaraspor takımlarında forma giydi. Ve son olarak Trabzonspor’da 2 yıl oynadı. Orta Saha mevkisinde oynayan Musa Büyük’ün boyu 1.68 Kilosu 68.
gorkemyilmazkarasu
16.Haziran.2007, 00:28
Turkcell Süper Lig takımlarından Kocaelispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Futboldan sorumlu asbaşkan Muhammer Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, Fenerbahçeli file bekçisi Serdar Kulbilge ve Kızılyıldız takımının savunma oyuncusu Dusan Andelkoviç ile anlaşma sağladıklarını, bu futbolcularla 17 Haziran Salı ya da 18 Haziran Çarşamba günü sözleşme imzalamayı planladıklarını söyledi.
Takıma 2 orta alan ve 1 stoper daha kazandırıp transfer çalışmalarını sonlandıracaklarını ifade eden Çelik, geçen sezon Portekiz Birinci Ligi takımlarından Guimaraes'te forma giyen orta alan oyuncusu Cezayirli futbolcu Kamel Fathi Ghilas ile anlaşma aşamasına geldiklerini kaydetti.
15.06.2008
Kaynak : AA
Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2007, 00:46
Serdar çok iyi transfer.;;) Körfez iyi transferle başladı bakalım hayırlısı.:)
Emurafu
16.Haziran.2007, 01:09
Guimaraes takımında oynayan oyuncu ortasaha oyuncusu degil..Santrafordur kendisi..Şimdi özelliklerine baktım baya iyi:)Riga ise santrafor degil....Ortasaha oyuncusu..Riga baya iyi oyuncu..Fm'de baktım hızı falan süper:D
Riga--Ortasaha-Sag kaant
Ghiles--Santrafor
Villalta--Stoper
Andelkoviç--Sol bek
Riga ve ghiles baya iyi:)
Paolo Di Canio
16.Haziran.2007, 04:13
kesin olarak aldıklarımız serdar kulbilge,julio cesar,bülent bölükbaşı ve musa büyük
sırp sol bek andalovicle büyük ölçüde anlaşıldı
celta vigonun şilili defansı contrerasla temaslar sürüyo 400 bin euro istemiş yıllık öok uygun bence.
riga gelmez,ghilas süper transfer olur
direk 11 oynıycak 1 forvet 1 dmc 1 amc 1 dc alınıcak sol beke andalovicin geldiğini varsayarsak
stoper için contreras ve villalta nın adı geçiyo ikiside kaliteli isimler
yunusgs
16.Haziran.2007, 19:16
Serdar Kocaelispor için harika bir transfer.İyi bir kaleci ve Kocaelispor'da en iyi şekilde oynayacaktır.
Varonil
16.Haziran.2007, 19:43
Serdar transferi çok iyi olmuş Kocaelispor'a..Yaşı daha iyi ve Milli Takım tecrübesi var.Faydalı olacaktır Kocaelispor'a.Adı geçen oyunculardan,Contreas ve Ghilas gelirse süper olur Kocaeli için ;)
anilton
19.Haziran.2007, 02:28
MUAMMER ÇELİK; "GORDON VE HİGUAİN İLE ANLAŞTIK"
Muammer Çelik, dış transfer çalışmaları ile ilgili olarak "Beşiktaş'tan Gordon Schildenfeld ve Federico Higuaín ile anlaşmaya vardık. Bu futbolcuların transferi konusunda eğer bütçemize uygun olursa bonservisleri ile birlikte almayı düşünüyoruz. Ama kiralıkta transfer edebiliriz. Diğer yandan Kızılyıldız takımından stoper Tutoric, Guimares takımından Kamel Ghilas ile görüşmelerimizde son aşamaya geldi. Ankaragücü'nden Krita ve Trabzonspor'lu Ayman ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta sonuna kadar bu transferleride netleştirerek transfer konusunu halletmek istiyoruz" dedi.
Haber: http://www.kocaelispor.org.tr
Tarih: 17.06.2008
deniz.91
19.Haziran.2007, 02:47
Kocaeli güzel transferler yapıyor
GeNç KaRTaL
19.Haziran.2007, 02:51
Kocaeli'nin Gordon ve Higuain ile anlaşmasına sevindim.Umarım başarılı olurlar..
RoNNiE91
19.Haziran.2007, 02:54
Adamın kardeşi Real Madrid'de oynuyor,kendi Kocaelispor'da oynayacak.Olaya bak.
GeNç KaRTaL
19.Haziran.2007, 03:06
Adamın kardeşi Real Madrid'de oynuyor,kendi Kocaelispor'da oynayacak.Olaya bak.
Şöyle düşün; Sen daha zekisin,daha çalışkansın.Bu yüzden sen fen lisesine gidiyorsun ama kardeşin düz liseye gidiyor.
RoNNiE91
19.Haziran.2007, 03:20
Şöyle düşün; Sen daha zekisin,daha çalışkansın.Bu yüzden sen fen lisesine gidiyorsun ama kardeşin düz liseye gidiyor.
Evet,bunun benzeri bişiy :)
Eğer gidiyorlarsa kesin,hayırlı olsun.
Bordo61Mavi
19.Haziran.2007, 03:26
Gordon dan bisey beklemiyorum ama Higuain bi patlama yapsin artik.
Varonil
19.Haziran.2007, 05:01
Gordon ve Higuain transferleri güzel olmuş.Higuain'in Kocaeli'de bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum.
1965
19.Haziran.2007, 16:21
Gordon'u bilmem ama Higuain transferi iyi olmuş.Başarılar Körfez'e.İnşallah kalıcı oluruz ligde..
bySilver
19.Haziran.2007, 17:13
KocaeLi flash transferLerLe devam ediyor :)
KaF KeF
19.Haziran.2007, 17:42
Hugian patlama yapacak bence Kocaeli'de ...
yunusgs
19.Haziran.2007, 18:12
Gordon ve Higuain Kocaelide başarılı olacaklardır.
Fernando Gago
19.Haziran.2007, 18:18
Kocaeli gereksiz işlere kalkışıyor bence
BlackEagle19o3
19.Haziran.2007, 19:56
Higuain de Gordon da Kocaeli'nde oldukça başarılı olurlar...
Professeur
19.Haziran.2007, 20:00
Gordon,Higuain,Krita ve Ayman.4'ü de kaliteli isimler.Kocaelispor üst sıraları zorlayamaz bence ama en azından bir ortasıra takımı olur.4 isimde süper lig tecrübesi olan,Krita ve Ayman'da uzun süredir ülkemizde top koşturan isimler.Alınırsa Kocaelispor adına iyi transferler olur.
Paolo Di Canio
20.Haziran.2007, 01:39
Kocaeli gereksiz işlere kalkışıyor bence
ne gibi ?
..
hp-fm-gs
20.Haziran.2007, 01:42
Gordon,Higuain,Krita ve Ayman.4'ü de kaliteli isimler.Kocaelispor üst sıraları zorlayamaz bence ama en azından bir ortasıra takımı olur.4 isimde süper lig tecrübesi olan,Krita ve Ayman'da uzun süredir ülkemizde top koşturan isimler.Alınırsa Kocaelispor adına iyi transferler olur.
Katılımıyorum. Tecrübeyi takıma iyi yansıtan futbolcular ile Sivasspor sürprizi yaşatabilir her takım. Kocaelispor ile adı geçen oyuncular kesinlikle doğru seçimler olur kendileri için.
Paolo Di Canio
20.Haziran.2007, 02:53
Kezman uçtu
Başkan Serhan Gürkan en yakınlarından bile gizlediği Kezman için kolları sıvadı. Hatırlı kişiler araya girdi. Fenerbahçe ile 2 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen gözden çıkarılan Kezman'a teklif götürüldü. Kezman gelirim dedi ancak 1 yıllığına 4 milyon avro isteyince bu transferden vazgeçildi.
hp-fm-gs
20.Haziran.2007, 03:19
Burada biraz gerçekçi olalım arkadaşlar. Kezman'ın Kocaelispor'da olması hayalden öteye geçemez.
dennis18
20.Haziran.2007, 03:54
kezman kocaelisporu bulsun da öpsün başına koysun be :)
GeNç KaRTaL
20.Haziran.2007, 03:56
Başkan Serhan Gürkan en yakınlarından bile gizlediği Kezman için kolları sıvadı.
En yakından bile saklıyorsa sizin nasıl haberiniz oluyor?Hadi onu geçtim.En yakınlarından sakladığından nereden haberiniz oldu? Sallıyorlar resmen..
hp-fm-gs
20.Haziran.2007, 03:57
Harbi harbi medya bizimle kafa bulmaya başladı. En iyisi uzak durmak QTM'den.
Paolo Di Canio
20.Haziran.2007, 04:51
Kocaelispor yönetim kurulu futbol sorumlusu yöneticimiz Muammer Çelik , dış trasfer çalışmalarında geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen Romanya vatandaşı orta saha oyuncusu Krita ile transfer görüşmesinde bulunduklarını söyledi.
Muammer Çelik, Krita ile ilgili görüşmelerin olumlu noktaya gelindiği taktirde tekrar detaylı açıklamada bulunacaklarını söyledi.
Haber: http://www.kocaelispor.org.tr (http://www.kocaelispor.org.tr/)
Tarih: 17.06.2008
ogcj_me
20.Haziran.2007, 10:55
Gordon,Higuain,Krita ve Ayman.4'ü de kaliteli isimler.Kocaelispor üst sıraları zorlayamaz bence ama en azından bir ortasıra takımı olur.4 isimde süper lig tecrübesi olan,Krita ve Ayman'da uzun süredir ülkemizde top koşturan isimler.Alınırsa Kocaelispor adına iyi transferler olur.
Şaka yaptığımı düşünebilirsiniz ancak kırmızıyla yazlılı arkadaş görme zorluğu çekiyor
Bjk antremanlarında top kaçırdığı oluyormuş zaten maçlardada boş koşuyordu
yunusgs
26.Haziran.2007, 18:59
Körfez Fırtınası
http://img204.imageshack.us/img204/6548/7219250adursunimza2606byp9.jpg (http://imageshack.us)
Kocaelispor, iç transferde Ahmet Dursun ile 2 yıllık sözleşme yeniledi.
26.6.2008
Dusan Andjelkovic ve Denizlisporlu Juilo Cesar ise yarın imzaya gelecek.
‘100. golü atacağım’
Süper Lig’in yeni takımlarından Kocaelispor, iç transferde Ahmet Dursun ile 2 yıllık sözleşme tazeledi. İmza töreninde hazır bulunan Asbaşkan Muammer Çelik, “Ahmet, camiamızla özdeşleşmiş bir futbolcu, bu yıl kendisinden çok şey bekliyoruz” diye konuşurken tecrübeli golcü ise, “Eskisinden çok daha iyi performans sergileyip, camiamıza layık olmaya çalışacağım. Süper Lig’de 82 ya da 83 gol atmıştım. Yarım kalan hesabımı 100’üncü golü atıp, kapatacağım” açıklamasında bulundu.
‘Transferler sürecek’
Dış transferle ilgili de konuşan Muammer Çelik, Sırbistan’ın Kızılyıldız takımından Dusan Andjelkovic ve Denizlisporlu Julio Cesar ile her konuda anlaştıklarını belirtti. Bu iki oyuncunun yarın resmi sözleşme imzalamaya geleceklerini söyleyen Çelik, taraftarlara da mesaj gönderdi, “Bu sezon sergileyeceğimiz performansla taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Merak etmesinler, transferlerimiz sürecek. Orta alana da bir yabancı takviye etmeyi düşünüyoruz” diyerek sözlerini tamamladı
Kaynak:Fanatik
World Hollow o1
26.Haziran.2007, 19:01
Hayırlı olsun Kocelispor için Ahmet Dursun iyi bir forvettir inşALLAH istediği mevkiye ulaşır..
GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 21:02
Ahmet Dursun yuvaya dönmüş.Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur..
KaF KeF
26.Haziran.2007, 22:14
ZAten Geçen senede Kocaeli'ndeydi ...Yeni gelmedi ...
GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 22:24
ZAten Geçen senede Kocaeli'ndeydi ...Yeni gelmedi ...
Ah evet gözden kaçırmışım.
KaF KeF
28.Haziran.2007, 00:18
Julio Cesar kontrolden geçti
Kocaelispor'un yeni transferi Julio Cesar Medes Moreha sağlık kontrolünden geçti. Kocaelispor'un Denizlispor'dan transfer ettiği sol kanat oyuncusu Julio Cesar Medes Moreha, imza töreni öncesinde check-up'tan geçti. Sabah erken saatlerde özel bir hastaneye gelen ve burada tüm tetkikleri yapılan Cesar'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
27.06.2008
Kaynak : İHA
hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 00:23
Hayırlı olsun. Anadolu takımlarımızın her seneki transferlerinden birisi bu da.
Paolo Di Canio
28.Haziran.2007, 23:10
Dusan Andjelkovic 3 Yıllık İmzaladı
http://www.kocaelispor.org.tr/news/data/upimages/Dusanimzaladi.jpg
Kocaelispor, 2.Yabancı transferini geçtiğimiz yıl Sırbistan'ın Kızıl Yıldız takımında oynayan ve ülkesinin de milli formasını giyen Dusan Andjelkovic'e 3 yıllık imza attırarak gerçekleştirdi.
Dusan Andjelkovic geçtiğimiz yıl Sırbistanın Kızılyıldız (Crvena Zvezda) takımında forma giydi. 26 yaşındaki oyuncu defansın solunda görev yapıyor. Yaptığı asistler ile dikkat çeken Andjelkovic geçtiğimiz yıl başarılı performansını sebebiyle Sırbıstan Milli takımında formasını giydi.
Andelkovic geçtiğimiz sezon Kızılyıldız takımı ile hem ligde hem avrupada toplam 41 resmi maçta ilk 11 forması giydi.
Nocna Mora
28.Haziran.2007, 23:44
Julio Cesar Kocaelispor'da
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor, geçen sezon Denizlispor'da forma giyen Julio Cesar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/32315.jpg
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 21:42 TSİ 27 Haziran 2008 Cuma
Kocaelispor Tesislerinde düzenlenen imza törenine, kulüp başkanı Serhan Gürkan ve yöneticiler katıldı.
Kendisini 3 yıllığına Kocaelispor'a bağlayan sözleşmeyi imzalayan ve Kocaelispor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Cesar, ''İzmit'e geldikten sonra Kocaelispor yönetimi tarafından çok güzel karşılandım. Kocaelispor'da başarılı olmak için çok çalışacağım'' dedi.
Kulüp başkanı Serhan Gürkan da, Brezilyalı futbolcunun Acıbadem Hastanesinde kontrollerinin yapıldığını ve sağlık sorununun görülmediğini belirtti.
Cesar'ın geçen yıl oldukça iyi bir performans sergilediğini ifade eden Gürkan, ''Umarız bu sene bundan daha iyisini Kocaelispor forması altında gerçekleştirir, bizlerle daha iyi noktalara ulaşır. Camiamıza hayırlı olsun'' şeklinde konuştu.
CeNTeR_TR
30.Haziran.2007, 18:37
Kocaelispor
Cesar Moreira (Denizlispor)
Bülent Bölükbaş (Gaziantepspor)
Serdar Kulbilge (Fenerbahçe)
Musa Büyük (Trabzonspor)
Dusan Andjelkovic (Kızılyıldız)
Paolo Di Canio
02.Temmuz.2007, 04:08
http://www.kocaelispor.org.tr/news/data/upimages/tutoric-ibrahim-imzaladi.jpg
Kocaelispor'un Sırbistan'ın Kızılyıldız takımından transfer ettiği 1983 doğumlu stoper Dorde Tutoriç bugün 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Sırbistan Milli Takımında da görev alan oyuncu bir an önce yeşil siyahlı formayı sahada giymeyi heycanla beklediğini söyledi.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan, "Tutoric ve genç İbrahim kardeşimizin transferi camiamıza hayırlı olsun. Tutoric çok önemli bir oyuncu. Transferin gerçekleşmesinde bize çok yardımcı olan Mirkoviç'e (Mert Meriç) çok teşekkür ediyoruz. İnşallah takımımızda başarıyla mücadele ederek kendisini tüm Türkiye'ye kanıtlayacaktır" dedi.
Gölcükspor'dan transfer edilen 20 yaşında ki İbrahim Gürel için Başkan Serhan Gürkan, "İbrahim kardeşimiz inşallah uzun yıllar Kocaelispor'a hizmet eder. Kendisi genç bir arkadaşımız, bu sene sadece kendi için değil, Gölcük halkını da temsil edecek. İnşallah Kocaelispor'da şans bulacak ve başarılı bir sezon geçirecek. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.
25 Yaşında ki başarılı stoper Dorde Tutoric, "İzmit'e geldikten sonra çok güzel vakit geçirdim. Bu sabahta efor testlerini yaptırdık. Test sonuçlarında herhangi bir sorun olmaması nedenilye mutlu oldum. En kısa zamanda Kocaelispor camiasına kendimi gösterip, bir an önce sahada formayı giymek istiyorum. Geçtiğimiz sezon ligde ve kupada toplam 42 maçta oynadım" dedi.
Türkiye hakkında ne düşünüyorsun şeklinde sorulan soruya Tutoric, "Türkiye büyük bir ülke, ve futbola çok düşkünler. Futbol kalitesi de Sırbistan liginden ileri düzeyde" dedi.
Gölcükspor'dan transfer edilen İbrahim ise , "Futbola Harb İş Spor'da başladım. Orada 3 yıl oynadıktan sonra Gölcükspor'a geçtim. Gölcükspor altyapısında 3 sene oynadıktan sonra 1.5 sezondur A Takımda forma giyiyordum. Sağ ve sol açık mevkilerinde görev yapıyorum. Kocaelispor'a geldiğim için çok mutluyum. Çok çalışıp kendimi göstermeye çalışacağım. Hocam görev verirse de elimden geleni yapacağım" dedi.
Başkan Serhan Gürkan transferlerin devam edeceğini belirterek, "Önümüzdeki hafta itibariyle aramıza katılacak yeni arkadaşları olacak. Transferler konusunda çok titiz davranıyoruz. Yavaş ilerliyoruz, fakat nokta atışları yapıyoruz. Transfer ettiğimiz futbolcular çok yerinde transferler oldu" dedi.
Serhan Gürkan , yarın yapılacak olan sezonun ilk antrenmanına herkesi davet etti. Gürkan, "Yarın akşam takımımız yeni sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek. 18.30'da başlayacak olan antrenmana tüm taraftarlarımızı , tüm Kocaelispor sevenlerini bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl biz bu başarıyı hep birlikte yaşadık. Bu sene de aynısını tekrarlamak istiyoruz" dedi.
DORDE TUTORİC KİMDİR ?
5 Mart 1983 tarihinde Sırbistan'ın Subotica kentinde doğan Tutoric 2005 sezonunda Roter Stern Belgrad takımından Kızılyıldız'a transfer oldu. 3 Sezondur Kızılyıldız'da oynayan futbolcu , bu sezon kariyerinin en istikrarlı sezonunu yaşadı. Bu sezon ligde Milli Takım, UEFA Kupası ve Ligde toplam 42 Maç forma giydi. 1.85 boyunda ki Tutoric güçlü fiziği ve dayanıklılığı , hava toplarında ki üstünlüğü ile dikkat çekiyor.
İBRAHİM GÜREL KİMDİR ?
21 Mart 1988 tarihine İzmit doğumlu olan İbrahim, futbola Harb İş Spor'da başladı burada 3 sezon oynayan İbrahim ardından 3 yıl Gölcükspor alt yapısında oynadı ve 1.5 sezondur A Takım kadrosunda yer alıyordu. Sol açık ve sağ açık mevkilerinde görev alan İbrahim bu sezon 17 maçta forma giydi.
http://www.kocaelispor.org.tr/images/2008/07/01imzatutoric/2.jpg
http://www.kocaelispor.org.tr/images/2008/07/01imzatutoric/4.jpg
yunusgs
02.Temmuz.2007, 04:56
Gordon ve Higuain transferleri yattı galiba?
KaF KeF
02.Temmuz.2007, 04:57
2side Gitmek İstemedi ...
Paolo Di Canio
02.Temmuz.2007, 07:25
higuian gelmek istemedi o gelmeyince yönetim gordondanda vazgeçti
ama higuianı serbest bırakmış bjk,cezayirli ghilasla görüşme yapılıcak olumsuz sonuçlanırsa tekrar higuian gündeme gelebilir
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 13:38
Kocaelispor'a Sırp stoper
Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımlarından Kocaelispor, Kızılyıldız'ın defans oyuncusu Sırp Tutoric ile mukavele imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/32460.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Turkcell Süper Ligi takımlarından Kocaelispor da Kızıldız'dan defans oyuncusu Dorde Tutoric ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Kocaelispor Sefa Sirmen Tesisleri'ndeki imza töreninde açıklama yapan Kulüp Başkanı Serhan Gürkan, genç futbolcuları transfer etmeye özen gösterdiklerini söyledi.
Eski Kocaelisporlu Mirkoviç'in de tavsiye ettiği Tutoric'in başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Gürkan, gelecek vaat eden takım kurduklarına işaret etti.
Sırp futbolcu da Kocaelispor'a transfer olmaktan mutlu olduğunu belirterek, başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.
Açıklamanın ardından Tutoric, kendisini üç yıllığına Kocaelisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
.mobilStyle{ font-family:Verdana; font-size:11px; font-weight:bold; color:#336699; text-decoration:none;} .mobilStyle:hover{ color:#336699; text-decoration:underline; }
Paolo Di Canio
10.Temmuz.2007, 05:17
Jestrovic imzaladı
Kocaelispor'un dış transferde İzmit'e davet ettiği Jestroviç dün kampa katıldı. Ayağının tozuyla kendini Kocaelisporlu yapan imzayı atan Jestrovic'in neşeli olduğu gözlerden kaçmadı
http://img503.imageshack.us/img503/8113/cest10072008jz0.jpg
Partice tamam gibi
Dış transferde bir hayli hareketli olan Kocaelispor son olarak Partice ve Jestrovic'e de kavuştu. Salı akşamı geç saatlerde otele gelen ve dün sabahta takımla birlikte lak-tat testinden geçen Patrıce'nin sakin sessiz ayrıca yorgun olduğu gözlendi. 11 Saat yolculuk yaparak gelen ve bir gün İzmit'te Pasha Otel'de konaklayan Patrıce ile büyük oranda anlaşılacak.
Adeta gol makinesi
Kızılyıldız'dan transfer edilen gol kralı Jestrovic ise dün kampa katıldı. Aynı zamanda Sırbistan Milli Takımı'nda da forma giyen Jestrovic kampa katılır katılmaz ayağının tozuyla imzayı attı. Başkan Serhan Gürkan ve asbaşkan Muammer Çelik'in hazır bulunduğu törende kendisini 2 yıllık yapan imzayı atan Jestürovic adeta bir gol makinesini andırıyor.
Haber: Çağdaş Kocaeli
Cyzio
10.Temmuz.2007, 18:15
Jestrovic iyi transfer gibi gözüküyor.Genelde yurtdışında sürdürmüş kariyerini.Anderlecht'te oynadığı sürede iyi performans sergilemiş ve ardından Arabistan'a gitmiş ve 2 yıl sonra dönmüş.Süper Lig'de iş yapar düşüncesindeyim..
deniz.91
10.Temmuz.2007, 20:39
jestovic iyi olmuş gerçekten kocaeli güzel transferler yaptı hayırlı olsun jestovic 3 büyüklerde bile oynar valla:)
Paolo Di Canio
20.Temmuz.2007, 00:03
http://img184.imageshack.us/img184/3773/19072008ozgurbayerimzalbe7.jpg
Özgür Bayer Kocaelispor'da
Kocaelispor'un, Gaziantepspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki defans oyuncusu Özgür Bayer bugün Kocaelispor Tesislerinde Yöneticiler Sami Durmuşoğlu ve Yaşar Can'ın katıldığı imza töreninde kendisini 2 yıllığına yeşil siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Özgür Bayer , "Geçen sene bir sakatlık geçirdim ve sahalardan uzak kaldım, bu süre içerisinde bazı şeyler kafamda çok değişti. Bu nedenle herkes bu sene çok farklı bir özgür izleyecek. Engin Hocama ve Yöneticilerimize bu transferin gerçekleşmesinde yardımcı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Sakatlığım sebebi ile özel bir program dahilinde çalışmalarımı yaz ayı içerisinde de sürdürüyordum. Sakatlığımdan eser kalmadı, en geç 1 hafta 10 gün içerisinde çok sağlam bir Özgür olarak takımıma fayda sağlayacağım" dedi.
Genel Sekreter Yaşar Can, imza töreninde yaptığı konuşmada; "Bu sezon ilk 8i zorlayacak bir Kocaelispor için güçlenmemiz lazımdı. Bu doğrultuda transferlerimizi yapıyoruz. Hocamızın Kartepe kampı içerisinde eksik gördüğü noktalara kalan transferlerimizi yapacağız. Özgür hocamızın izlediği ve istediği bir oyuncuydu, kendisini takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. 1-2 nokta transfer ile transferi bitirmeyi planlıyoruz. Bu doğrultuda transfer komitemizin çalışmaları sürmekte" dedi.
Haber: http://www.kocaelispor.org.trhttp://i.ixnp.com/images/v3.39/t.gif (http://www.kocaelispor.org.tr/)
Tarih: 19.07.2008
Aşk-ı Şehir
20.Temmuz.2007, 00:44
Hayırlı olsun. Umarım Körfez bu sene ligde iyi mücadele eder ve ligi iyi bir pozisyonda bitirir.:)
fm_monster
26.Temmuz.2007, 23:07
Kocaelispor yıldızların peşinde
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar ve dünyaca ünlü golcü Patrick Kluivert'ın peşinde.
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'un, Hollandalı golcü Patrick Kluivert ve Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar'ı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Edgar ve Kluivert'in transferini görüşmek üzere menajerler Alper Gökdemir ve Anıl Tortu ile bir araya geldi.
Toplantıda Edgar ile anlaşma aşamasına gelindiği ve futbolcunun 28 Temmuz Pazartesi günü Kocaeli'ye gelerek kulüp yöneticileriyle görüşeceği, daha önce Ankaragücü'nden yıllık 1.5 milyon Euro talep ettiği için anlaşma sağlanamayan Kluivert'in istediği transfer ücretinin fazla olduğu, ancak bu futbolcunun menajerleriyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Kulüp başkanvekili Muharrem Genç, görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirerek, iki futbolcuyla da her an anlaşma sağlanabileceğini ifade etti. Genç, iki ismin kadrolarına dahil olması halinde transferi bitireceklerini sözlerine ekledi.
merty_fb
26.Temmuz.2007, 23:45
Kocaelispor yıldızların peşinde
Turkcell Süper Lig ekiplerinden Kocaelispor, Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar ve dünyaca ünlü golcü Patrick Kluivert'ın peşinde.
Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor'un, Hollandalı golcü Patrick Kluivert ve Newcastle United'in savunma oyuncusu David Edgar'ı renklerine bağlamak istediği öğrenildi.
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Edgar ve Kluivert'in transferini görüşmek üzere menajerler Alper Gökdemir ve Anıl Tortu ile bir araya geldi.
Toplantıda Edgar ile anlaşma aşamasına gelindiği ve futbolcunun 28 Temmuz Pazartesi günü Kocaeli'ye gelerek kulüp yöneticileriyle görüşeceği, daha önce Ankaragücü'nden yıllık 1.5 milyon Euro talep ettiği için anlaşma sağlanamayan Kluivert'in istediği transfer ücretinin fazla olduğu, ancak bu futbolcunun menajerleriyle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Kulüp başkanvekili Muharrem Genç, görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirerek, iki futbolcuyla da her an anlaşma sağlanabileceğini ifade etti. Genç, iki ismin kadrolarına dahil olması halinde transferi bitireceklerini sözlerine ekledi.
David Edgar? Edgar Davids olması lazım :D
Hugo
27.Temmuz.2007, 00:54
Hayır David Edgar doğrudur. Newcastle da FM'de de kadroda oluyor :)
http://www.4thegame.com/media/00/03/73/david_edgar.jpg
kumralyakisikli
27.Temmuz.2007, 01:04
eğer bu iki yıldızı getirirse çok büyük iş yapmış olur
merty_fb
27.Temmuz.2007, 01:40
Hayır David Edgar doğrudur. Newcastle da FM'de de kadroda oluyor :)
http://www.4thegame.com/media/00/03/73/david_edgar.jpg
olay david edgar olmasında.. burda yerel gazetelerde Edgar Davids dendi de..
http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news.php?id=23233&t=%C4%B0%C5%9Fte_10_numara_aday%C4%B1:_Edgar_David s
sporx karıştırmış olmalı oyuncuları.. David Edgar'ı getiremez Kocaelispor.
Hugo
27.Temmuz.2007, 02:02
Hayır David Edgar gelecek. O site karıtırmış olmalı. Başka kaynaklarda da görmüştüm bu haberi.
Demin de araştırdım her yerde bu isim yazıyor, bilemiyorum artık :D
merty_fb
27.Temmuz.2007, 04:41
Hayır David Edgar gelecek. O site karıtırmış olmalı. Başka kaynaklarda da görmüştüm bu haberi.
Demin de araştırdım her yerde bu isim yazıyor, bilemiyorum artık :D
ben karıştırmış olabilir dedim sadece bi kesinlik yok.. kocaelide bi yerel gazetenin sitesi gazetede de haber vardı.. ilk orda gördüm :D bakıcaz artık hangisi gelicek :D
SAİT71
27.Temmuz.2007, 09:33
Arkadaşlar Davids dedikleri gözlüklü olan .:D Kocaelispor 2 sini getirirse devrim yapar. Ligimiz iyice markalaşır.Yabancı Transfer sitesinde baktım Avrupa'da 5 büyük ligden sonra en değerli lig bizimkisiymiş. Oyuncu değerleri bakımından 6. sıradayız Avrupa'da..
http://i36.tinypic.com/2lt0x77.png
Paolo Di Canio
27.Temmuz.2007, 19:37
ismi geçen oyuncu edgar davids,başkan serhan gürkan geçen gün trt ye bağlanıp prensipte anlaştık dedi ama çarşamba günü belli olucak.
SAİT71
28.Temmuz.2007, 07:35
http://www.kocaelispor.org/
Beyler Davids hakkında bilgi vermiş Kocaelispor resmi sitesi hayırdır :D
Hugo
28.Temmuz.2007, 07:39
Hmm Davids miş demek. Her yerde Edgar yazdı. Ben de umutlanmıştım ya .)
SAİT71
28.Temmuz.2007, 08:04
Resmi sitede de Edgar Davids'i tanıtmışlar zaten :)
Paolo Di Canio
28.Temmuz.2007, 08:37
Hmm Davids miş demek. Her yerde Edgar yazdı. Ben de umutlanmıştım ya .)
edgara niye umutlandın :icon_biggrin: umut veren davids
thefm http://www.kocaelispor.org.tr resmi site bu,o taraftar sitesi
gerçi benimde umudum az ama çarşamba netleşicek kesin olarak
Hugo
28.Temmuz.2007, 17:33
Edgar geleceği iyi görünen bir sisim. Ayrıca genç. Böyle bir oyuncu getirebilirlerse belki diye umutlanmıştım :)
Davids de iyidir.
GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2007, 22:49
Edgar Davids'i getirebilirse harikar bir transfer olur gerçekten.İnşallah bu transferi gerçekleştirebilirler.Can-ı gönülden isterim bu transferi.Ligimize büyük renk katar.
PesimiSTyLa
28.Temmuz.2007, 23:51
"Davids %99 Körfezli"
Kocaelispor, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor !.. Yıllardır adı pek çok büyük kulübümüz ile anılan Hollandalı yıldız Edgar Davids'in "%99 ihtimalle Kocaelispor'a transfer olacağı" resmi makamlarca doğrulandı.
BAŞKAN AÇIKLADI
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Hollandalı Edgar Davids ile prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye geleceğini ve %99 ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Gürkan, Hollandalı tecrübeli ortasaha oyuncusu Davids ile anlaştıklarını açıkladı. Davids'in %99 Kocaelispor formasını giyeceğini söyleyen Gürkan, bir diğer Hollandalı oyuncu Kluivert ile Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Üzülmez'in ise gündemlerinde olmadığını söyledi.
(Radyospor.com)
Paolo Di Canio
29.Temmuz.2007, 00:09
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_5k_davyil.jpg
"Davids %99 Körfezli"
Kocaelispor, Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor !.. Yıllardır adı pek çok büyük kulübümüz ile anılan Hollandalı yıldız Edgar Davids'in "%99 ihtimalle Kocaelispor'a transfer olacağı" resmi makamlarca doğrulandı.
BAŞKAN AÇIKLADI
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, Hollandalı Edgar Davids ile prensip anlaşmasına vardıklarını, bu oyuncunun cuma gününe kadar Kocaeli'ye geleceğini ve %99 ihtimalle sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Radyospor'a konuşan Gürkan, Hollandalı tecrübeli ortasaha oyuncusu Davids ile anlaştıklarını açıkladı. Davids'in %99 Kocaelispor formasını giyeceğini söyleyen Gürkan, bir diğer Hollandalı oyuncu Kluivert ile Beşiktaş'ta gözden çıkarılan İbrahim Üzülmez'in ise gündemlerinde olmadığını söyledi.
kaynak : http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42013http://i.ixnp.com/images/v3.40/t.gif (http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=42013)
Varonil
29.Temmuz.2007, 02:35
Davids gelirse ligimizin marka değeri açısından çok büyük ilerleme katedeceğini düşünüyorum.Ayrıca Türkiye Liglerine gelecek en kariyerli oyunculardan biri olan Davids'in Kocaelispor forması giymesi Kocaeli yönetiminin planlarının ne kadar büyük olduğunun göstergesidir.
Fernando Gago
29.Temmuz.2007, 03:29
İnanamıyorum ya Helal Olsun Kocaelispor'a Maçlarını dört gözle bekleyeceğim artık :)
Hugo
29.Temmuz.2007, 04:05
Edgar Davids.. Kluivert de gelecek miydi? Haberleri çıkmıştı sanırım. İnşallah o da gelir de FM'de dünya çapında alınan bir kulüp olur Kocaeli (:
Del Piero_10
29.Temmuz.2007, 04:26
Vay be demek Davids geliyor.Juventus'ta iken en çok sevdiğim adamlardan biriydi.
Emurafu
29.Temmuz.2007, 04:50
Kocaeli baskanı Trt2' ye baglandı..Kluivert gündemde degil dedi.Forvet mevkisinde zaten birçoık adamımız var dedi..Oraya genç birini alacaz dedi..Davids bitmek üzere hatta her an istanbula gelebilir dedi..
Paolo Di Canio
29.Temmuz.2007, 05:52
başkanımız serhan gürkan bu akşam kocaeli tv ye bağlanıp davidsin perşembe günü geliceğini söyledi,çok büyük bi organizasyonla istanbulda havaalanında karşılıyıcaz kendisini inşallah
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2007, 05:54
Davids süper transfer yahu...
O forma içinde gözlüklü Davids'i görmek müthiş birşey olacak galiba...
Fietra 10
29.Temmuz.2007, 07:43
Helal olsun be:) Körfez inşallah ilk 6'yı zorlar..
Raten
29.Temmuz.2007, 10:46
Valla süpersin Körfez.Hayranlıkla izleyeceğim bu sene.
Universal
29.Temmuz.2007, 17:27
Davids'e %99 deniliyor ama; %101 gibi kesinliği bulunamtadır. Geçtğimiz haftalarda yetkili ağızlardan bu transferi duyduğumda şok geçirmiştim. Kocaelispor, Dünya'da ismini duyurmuş ve taktığı gözlükerle marka olmuş bir ismi ülkemize getirecek ve bize futbol zevki vereceği için. Tebrikler Kocaelispor.
Davids, performansı nasıl olur bilmiyorum ama; Türk Futbol'una ve Kocaelispor'a marka değeri katacaktır.
nerazzuri
31.Temmuz.2007, 19:38
perşembe günü istanbul'a gelicek demişlerdi. bakalım gelecekmi.
merty_fb
31.Temmuz.2007, 19:50
Davids yarın sabah 7de Atatürk Havaalanı'nda olucakmış..
nikomedya71
31.Temmuz.2007, 20:33
Hollanda da doğdu
Körfezli oldu
Helal olsun sana
EDGAR DAVİDS EDGAR DAVİDS OOO ooo ...
Paolo Di Canio
31.Temmuz.2007, 20:55
Serhat Akın Kocaelispor'da
Kocaelispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekip Fenerbaçe'nin eski milli futbolcusu Serhat Akın ile anlaştı.
Kocaelispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil siyahlı ekip Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Serhat Akın ile anlaştı. Milli futbolcu önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacak.
bizim foruma bi gazetecinin yazısı
Arkadaşlar az önce Başkan Gürkan'ı adarım Davids transferiyle ilgili. kötü haber aldım.Başkan Gürkan, Davids'in ayağında önemli bir problem olduğu yönünde kendisine bilgi geldiğini, bunun üzerine Hollanda'da bulunan bir akrabasını arayıp konuyu araştırmasını istediğini söyledi. İki saat içinde Hollanda'dan yani 15.00 gibi yanıt gelecekmiş. Sakatlıkla ilgili gelen bilgiye göre hareket edilecekmiş.Bu arada Başkan yarın İtalya'ya gidip Torino'da oynayan bir futbolcuyla görüşme yapacağını söyledi.Bilgilerinize sunuyorum.
GeNç KaRTaL
01.Ağustos.2007, 00:53
"Davids tamam, Serhat sırada"
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kocaelispor Kulübü Başkanı Serhan Gürkan, ''Edgar Davids ile prensipte anlaştık, Serhat Akın ile görüşüyoruz'' dedi. Başkan Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hollandalı yıldız Edgar Davids ile prensipte anlaştıklarını, ancak futbolcunun sakatlığıyla ilgili bazı çekinceleri olduğunu bildirdi.
Futbolcunun durumunun yapılacak son sağlık kontrollerinin ardından netlik kazanacağını ifade eden Gürkan, ''Takıma yıldız isimler kazandırma çabasındayız. Edgar Davids ile prensipte anlaştık, Serhat Akın ile görüşüyoruz. Geçen sezon Anderlecht forması giyen gurbetçi futbolcuyu Kocaelispor'a kazandırmak istiyoruz'' diye konuştu.
31.07.2008
Kaynak : AA
deniz.91
01.Ağustos.2007, 00:55
Kocaeli süper transferler yaptı Torinoda görüştüğü adam sasa bjelanovictir demedi demeyin:D
Serhat Akın ise çok iyi transfer olur
Revolution
01.Ağustos.2007, 01:01
Davids ligimize de renk katar Kocaeli'ye de katkı sağlar..Serhat Akın'da Kocaeli'ye çok katkı sağlayabilecek bir futbolcu.Kocaeli Trabzon gibi transferin flaş takımı olacak gibi.:)
uAsamet91
01.Ağustos.2007, 01:32
Kocaelispor kalıcı olmak istiyor Ligde.Davidsden sonra Serhatıda alırlasa çok iyi iş yapmış olurlar.
CeNTeR_TR
01.Ağustos.2007, 03:11
Kadıköyün boğası Kocaeli için çok iyi olur :)
merty_fb
01.Ağustos.2007, 04:44
Körfez'in boğası oldu artık :D sırada kim var bakalım :D
Sheriff
01.Ağustos.2007, 08:06
Davids hepsine bedel zaten.. Alın size yılın transferi..
Paolo Di Canio
01.Ağustos.2007, 10:43
davids konusuna ben hala inanmıyorum başkanın dümeni gibi geliyo.
deniz.91
01.Ağustos.2007, 16:47
7de gelecek diyolardı geldimi???
Revolution
01.Ağustos.2007, 16:51
Evet geldi mi Davids? Resmi sitede birşey yazmıyor.
Sheriff
01.Ağustos.2007, 18:18
Davids gelmedi.. Kocaelispor forumlarında bazı taraftarların isyanları mevcut, bazıları tamamen umudu kesmiş, bazılarıda inatla gelecek diyor ama şu bir gerçek ki Davids bu gün sabah 7'de gelmedi.. Başkanda yaptığı bu açıklamadan sonra ne kadar amatör olduğunu herkese gösterdi, herkese rezil oldu..
Revolution
01.Ağustos.2007, 18:20
Yazık olmuş Kocaeli taraftarına..
Hugo
01.Ağustos.2007, 18:21
Davids'in ayağında bir sakatlık varmış sanırım. Göstermelik bir transfer yapmak istemiyor yönetim de haklı olarak.
RoNNiE91
01.Ağustos.2007, 20:14
%99 demişlerdi,%1 ihtimal tuttu.
Sheriff
01.Ağustos.2007, 21:56
KOCAELİSPOR BAŞKANINDAN YILIN ESPRİSİ "EDGAR DAVİDS OLMADI SİZE BAŞKA YILDIZ GETİRECEĞİM"
Transferde bir çok oyuncuyu kadrosuna katan Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan’ın “Yüzde 99 anlaştık, imzaya geliyor” dediği Edgar Davids için bugün sabaha karşı İstanbul'da açıklamasını yapmış
2 bin kişilik bir karşılama hazırlıyoruz demişti. Ancak Edgar Davids sabah uçaklarından çıkmadı.. Daha önce sakatlığı tamamen geçtiğini gecen sezon 27 maçta oynadığını belirten Başkan Gürkan, Davids gelmeyince 180 derece dönüş yaptı ve "Sakat diye almadık.. Yeni yıldız alacağız" diyor..
ozgurkocaeli
deniz.91
01.Ağustos.2007, 22:02
Başkan sallıyor kanımca bir arada bursa başkanı diyodu aimarı getirecem diye:zuhaha
Hugo
01.Ağustos.2007, 22:11
Adam sakat arkadaşlar. Sakat olmasa getiriyorduk diyor. Niye yalan söylesin yahu :)
Sheriff
01.Ağustos.2007, 22:23
Adam sakat arkadaşlar. Sakat olmasa getiriyorduk diyor. Niye yalan söylesin yahu :)
Amatörce konuşmalarıyla kendini ve daha önemlisi kulübünü ve taraftarını rezil etti..
LaigLeNoiR
01.Ağustos.2007, 22:25
Kendi kendini rezil etmekten başka birşey değildir bu.
Paolo Di Canio
02.Ağustos.2007, 00:35
başkan daha öğrenicek başkanlığı henüz 32 yaşında.. acı bi tecrübe oldu bu
kombinelerde satışa çıktı bugün maraton 300 ytl biletler 20 30 lira arasında olcakmış artık 2. ligde stad yetmezken süper ligde 5 bine oynarız bravo başkan.
ForsakeN
02.Ağustos.2007, 02:45
Ayıp ! Bir SüperLig kulübünün başkanına yakışmıyor
İsildur
05.Ağustos.2007, 02:21
Hollandalı yıldız, Kocaelispor'la anlaştığı iddialarını duyunca şoke oldu...
http://www.haberturk.com/2008/08/04/kuturesim/davids_kucuk.jpg
Sabah'ın haberine göre günlerdir konuşulan Hollandalı yıldız oyuncu Edgar Davids'in Kocaelispor'a transfer olacağı haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı.
Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, geçen hafta "Davids, yüzde 99 Kocaelispor forması giyecek" açıklamasını yapmıştı. Hollanda'da gazetecilik yapan Izak Avidoor, haftasonu Amsterdam'da bir kafede Edgar Davids'i görür.
35 yaşındaki oyuncuyla uzun yıllardır tanışan Avidoor, Davids'in yanına oturup sohbete başlar. "Türkiye'den Kocaelispor ile anlaşmışsın" sorusunun ardından Edgar Davids'in yüzü bir anda değişir ve "Ne Kocaelispor'u? Türkiye'den sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı bilirim.Öyle bir takımın adını bile duymadım. Hiç konuşmadığım bir takımla nasıl anlaşmış olabilirim?" diyerek tepkisini dile getirir.
Anlaşılan; Kocaelispor'un Davids transferi Manisaspor'un Real Betis'ten Denilson transferi kadar doğru.
KaF KeF
06.Ağustos.2007, 01:49
Medyamıza akıl sır ermiyor hakikaten hangi haberin doğru olacağını şaşırdık.
Revolution
06.Ağustos.2007, 05:50
Kocaelispor başkanı Fotospor'un müdürü heralde..Davids bile öyle bir takımı ilk kez duydum diyor.:D
Fietra 10
12.Ağustos.2007, 23:32
Tolga Seyhan Kocaelisporda...
Kocaelispor, teknik direktörlüğünü Mircea Lucescu'nun yaptığı Shakhtar Donetsk ile sözleşmesini fesheden Tolga Seyhan ile anlaştı.
Kulüp başkan vekili Muharrem Genç, yaptığı açıklamada, Tolga Seyhan ile anlaşma sağladıklarını belirterek futbolcunun bugün Kocaeli'ne geldiğini söyledi. Tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalamayı planladıklarını ifade eden Genç, şöyle konuştu:
''Seyhan, kendisini kanıtlamış bir futbolcu, aynı zamanda genç, yetenekli bir isim. Kocaelispor'a büyük katkısı olacağına inanıyoruz. Bu transfer Kocaeli halkına armağan olsun.''
Transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Genç, bir orta alan oyuncusu ve bir santrfor alarak transferi tamamlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.
deniz.91
12.Ağustos.2007, 23:41
Hayırlı olsun vasat adam ama
Paolo Di Canio
13.Ağustos.2007, 10:50
bu arada tolga seyhan 2 yıllık imzaladı
http://img139.imageshack.us/img139/627/newsmansetresimzdtolgasze8.jpg
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2007, 03:16
Kadıköy Boğası Kocaeli ile anlaşmış.
hp-fm-gs
15.Ağustos.2007, 03:20
Belliydi Davids işinin olmayacağı, boşuna heves yaptı Kocaelisporlular.. :D
Serhat hayırlı olsun..
KaF KeF
15.Ağustos.2007, 05:14
Serhat Akın Türkiye'ye döndü!..
http://www.sporx.com/images/1/29/7795_8524_5675_sondakika002.jpg
Kocaelispor, Anderlecht forması giyen Serhat Akın ile anlaştı. Kocaelispor, bir zamanlar Fenerbahçe forması giyen ve son olarak Anderlecht'te oynayan Türk futbolcu Serhat Akın ile anlaştı. Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan, "Bugün itibariyle Serhat Akın'la anlaştık. Babası ve avukatıyla ön sözleşme imzaladık. Serhat Akın yarın saat 10.50 uçağıyla Türkiye'ye gelecek. Kendisiyle resmi sözleşme imzalayacağız. Sezon açılışımıza katılacak. Tüm Kocaelispor camiasına hayırlı olsun" dedi.
1981 doğumlu Serhat Akın, 1991 ile 2000 yılları arasında Karlsruhe'de oynadı. 5 yıl Fenerbahçe'nin forması giyen Serhat, en son Belçika'nın ünlü takımı Anderlecht'in formasını giydi. 16 kez A Milli takım forması giyen Serhat, kariyerinde 56 gol attı.
14.08.2008
Kaynak : İHA
tosunpasa
15.Ağustos.2007, 07:27
Hayatımda en sevdiğim oyuncudur Kadıköy Boğası Serhat Akın.. Umarım Kocaelispor'da iyi performans gösterir.. Birgün onu Fenerbahçe'nin 9 numaralı formasıyla tekrar görmeyi çok isterim..
Sheriff
15.Ağustos.2007, 10:04
Keşke biz alsaydık..
Buda Davids işine dönmesinde :zuhaha
garydelgadov
15.Ağustos.2007, 10:11
Başkan inşaLLah yüzde 99 aLdık demez.:zuhaha
adam o takım kim demiş ya.:zuhaha
Bütün bunLar Ligimizin en itibarLı ekipLerinden biri oLan KocaeLispora ihanettir.KocaeLisporu yine eskisi gibi büyükLerin nefret ettiği takım oLmasını istiyorum bir BeşiktaşLı oLarak.:D
a.arıcı-11
15.Ağustos.2007, 17:17
Serhat iyi transfer Kocaelispor için.Hayatım da en sevdiğim oyunculardan birisidir kendisi.
fm_monster
15.Ağustos.2007, 19:36
serhat ve tolga iyi oldu bu sene ust sıralarda yer alırız
nikomedya71
15.Ağustos.2007, 22:49
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_zw_SerhatAkin004.jpg
Serhat Akın Kocaelispor'da!
Fenerbahçe'den sonra yurt dışına futbol oynamaya giden ve senelerden beri adı devamlı kulüplerimizle anılan Serhat Akın en sonunda Türkiye'ye döndü. Serhat Akın yeni sezonda Körfez'de forma giyecek.
Kocaelispor Serhat Akın ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Serhan Gürkan ve Murat Karayel'in Serhat'ın avukatı ve menajeriyle anlaştığı ifade edildi. bu transfer resmi siteden de duyuruldu. Haberde şu ifadelere yer verildi: "Kocaelispor Yönetim Kurulu olarak güçlü bir kadro kurmak ve taraftarlarımızın gurur duyabileceği bir kadro oluşturmak için yoğun çaba harcıyoruz. Bugün Türk futbolunda önemli bir isim olan Serhat Akın'ı da kadromuza dahil ettik. Eksik gördüğümüz bölgelere transferlerimiz devam edecek. Transferler henüz bitmeden, sırf adı üstünde hazırlık maçlarında alınan skorlara bakıp, daha lig başlamadan camianın üstüne kara bulutlar seren, bizi acımasızca eleştiren, ön yargılı ve art niyetli bazı basın mensupları kadar futbolu bildiğimize inanıyorum. Şu ana kadar aldığımız ve bundan sonra yapacağımız tüm transferler; bu takıma direk katkı sağlayacak isimlerdir. Kocaelispor Kulübü'nün menfaatleri ön planda tutularak yapılmış transferlerdir." (Ligtv.com.tr)
deniz.91
16.Ağustos.2007, 00:30
Serhat çok iyi transfer kanımca Kocaeliye çok şey katar
Jesus_FB
16.Ağustos.2007, 00:32
Serhat'ı çok severdim inşallah çok iyi performans gösterirde bize geri döner :)
Bu arada Kocaelili yöneticilerin İtalya'ya gidip Lazetic ile görüştüklerini biliyorum yaklaşık 1 hafta oldu herhalde anlaşamadılar.
GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2007, 04:26
Serhat iyi bir transfer olmuş Kocaeli adına.Neyse artık her sene bizimle ismi anılmayacak basında.Keşke Davids'te gelseydi.Bu arada arkadaşlar o Davids'in Kocaelispor'u tanımıyorum haberine inanmayın.Sabah bu ülkenin en kolpa gazetelerinden birisi spor haberleri konusunda.
shamur1
16.Ağustos.2007, 04:42
Serhat iyide Tolga Seyhan bitti artık..
Paolo Di Canio
16.Ağustos.2007, 07:03
http://www.kocaelispor.org.tr/KS/haber/data/upimages/15082008Serhatimzaladi.jpg
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 01:40
Transferde hız kesmeyen Kocaelispor son olarak Bursaspor'un orta sahasında görev yapan Volkan Kürşat Bekiroğlu ile anlaşırken, Fenerbahçeli Kemal Aslan ile anlaşmaya yakın..
Süper Lig mücadelesi öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Kocaelispor iki futbolcuyu daha kadrosuna dahil etti.
Son olarak Bursaspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu ve Fenerbahçeli Kemal Aslan ile görüşmelerini sıklaştıran Kocaelispor bu futbolcularla anlaşmaya vardı.
Volkan Bekiroğlu ile kesin anlaşmaya varılırken, Kemal Aslan ile de görüşmelerin olumlu geçtiği ve karşılıklı imzaların önümüzdekim günlerde atılacağı öğrenildi.
Ajansspor
KaF KeF
22.Ağustos.2007, 01:45
Volkan Kocaelispor'da
Bursaspor'da geçen sezon sakat olduğu için forma şansı bulamayan ve sakatlığından kurtulan Volkan Bekiroğlu, Kocaelispor ile prensipte anlaştı. Trabzonspor'dan Bursaspor'a transfer olan ancak Yeşil-beyazlı takımda sakat olduğu için forma giyme şansı bulamayan tecrübeli oyuncu Volkan Bekiroğlu, Kocaelispor ile 2 yıllık anlaşma sağladı.İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bekiroğlu, "Mutluyum, sonuçta büyük bir camiaya geldim. Ciddi bir sakatlık yaşadım o sakalıktan kurtuldum. Kocaelispor'a gelmemde Engin hocanın büyük katkısı oldu, ona tesekkür ediyorum. Takım halinde başarılı oluruz, ben de inşallah takıma katkı sağlarım. Sakatlığımla ilgili sıkıtım yok. Herkes beni izleyecek. Bursa'dan ayrılırken bana güvenmeyenlerin yüzünü kara çıkartacağım" dedi.
Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.
21.08.2008
Kaynak : İHA
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2007, 02:39
İki oyuncu da resmen açıklandı.
KaF KeF
22.Ağustos.2007, 02:50
Kemal Aslan ve Volkan Bekiroğlu Körfez'de
http://www.kocaelispor.org.tr/KS/haber/data/upimages/21082008KemalASlanveVolkanBekiroglu.jpg
Kulübümüz, Fenerbahçe'den 24.10.1981 doğumlu orta saha oyuncusu Kemal Aslan ve Bursaspor'da geçtiğimiz yıl forma giyen 10.12.1977 doğumlu sol kanat oyuncusu Volkan Bekiroğlu ile anlaşmaya vardı.
Her iki oyuncuda bonservisleri ile birlikte takımımıza transfer oldu.
Fenerbahçe'den transfer edilen Kemal Aslan Orta sahanın ortasında görev alıyor. 24 Ekim 1981 tarihinde Gaziantep'de doğan Kemal Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Profesyonel oldu, ardından yıldızının parladığı Gaziantepspor'a transfer oldu. Burada 2 yıl forma giyen Kemal Fenerbahçe'ye transfer oldu ve burada 2003 yılından beri forma giymekteydi. Kemal Aslan 49 defa genç ve ümit milli formayı giydi.
Bursaspor'dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu 30 Aralık 1977 tarihinde Adana'da doğdu. Adanaspor'da ilk olarak profesyonel olan oyuncu daha sonra Gaziantepspor, Trabzonspor, Malatyaspor ve Bursaspor formaları giydi. Bekiroğlu 3 defa da A-2 Milli oldu.
eGowiCh
22.Ağustos.2007, 03:52
Kocaelispor iyi bir kadro kuruyor, Serdar, Volkan, Serhat, Kemal, Tolga Seyhan gibi kaliteli ve tecrübeli isimleri kadrolarına kattılar.
Serhat umarım Kadıköy'de bize golünü atıp da "Kadıköy Boğası" olduğunu bir kez daha ispatlamaz :D
Varonil
22.Ağustos.2007, 04:06
İyi bir kadro kurdu Kocaeli,uyum sorunu atlatılırsa bu sezon ligde en kötü ilk 10'un içinde yer alırlar diye düşünüyorum.
Kemal'in Kocaeli'ye gitmesine sevindim,yetenekli bir futbolcu kendisi.Sakatlıklar en büyük şanssızlığıydı,umarım Kocaeli'de başarılı olur.
Revolution
22.Ağustos.2007, 04:19
Kocaeli'ye olan sempatim gittikçe artıyor vallahi iyi bir kadro kuruyorlar.
Paolo Di Canio
22.Ağustos.2007, 06:58
Kemal Aslan ve Volkan Bekiroğlu
http://img141.imageshack.us/img141/444/971520080821102359228oo7.jpg
Sheriff
22.Ağustos.2007, 07:04
Bakalım Kemal Kocaeli'de kendini toplayıp eski günlerine dönebilecekmi..
shamur1
22.Ağustos.2007, 07:37
İyi kadro böyle mi kurulur ?
Volkan » Trabzonspor'da sürekli olmasa da ara sıra oynuyordu ama gittikten sonra ki performansı ortada..
Tolga Seyhan » Trabzonspor'da parladıktan sonra yaşadığı bir Shaktar macerası , ardından Galatasaray'a kiralık geldi oynuyamadı sonra tekrar Futbol bilgini Ziya Doğan tarafından Trabzonspor'a getirildi ama yine dikişi tutturamadı son 3 senedir bitmiş durumda.
Kemal » Klasik Anadolu'dan İstanbul'a giden oyuncu tipi .. G.Antep'i sırtlarken geldiği Fenerbahçe'de doğru dürüst oynadığı maç sayısı yok denecek kadar az..
Musa » Trabzonspor'da oynadığı süre zarfında pek de iyi işler çıkaramadı , çok ciddi bir sakatlık geçirdi.
Özgür Bayer » Ne çok Trabzonspor patentli oyuncu almış Kocaeli :D o da Denizli'den Trabzon'a gelmişti fos çıktı sonra teker teker Anadoluyu dolaştı.
Serhat Akın » bence tek olumlu transfer Serhat..
Kızılyıldızdan alınan yabancı izlemediğim için yorum yapamıcam ama genel olarak Türkiye'den alınan oyuncular uzun süredir formsuz oyuncular.. bunların yerine 2.lig hatta 3.ligten genç ve gelecek vaadeden oyuncular taranıp bulunmalıydı..
Revolution
22.Ağustos.2007, 16:42
Kemal-Volkan-Serhat'ı izleyin derim bu sene,başka bir şey demem.
deniz.91
22.Ağustos.2007, 17:21
Kemal çok iyi bir transfer oldu ama ne kadar faydası olur tartışılır.Ligin başlamasına 1 gün kaldı
Paolo Di Canio
22.Ağustos.2007, 23:31
Kemal çok iyi bir transfer oldu ama ne kadar faydası olur tartışılır.Ligin başlamasına 1 gün kaldı
ligde sadece bu hafta maçlar oynanmıyıcak
ayrıca kemal antepte kampa katılmıştı bu hafta oynamasada haftaya sahada olur
deniz.91
23.Ağustos.2007, 05:09
ligde sadece bu hafta maçlar oynanmıyıcak
ayrıca kemal antepte kampa katılmıştı bu hafta oynamasada haftaya sahada olur
Oynadığı takımla kampta olması çok farklı birşey ligin son günü takıma katılması başka birşey
anilton
02.Eylül.2007, 19:25
Körfez'den son gün harekatı
Kocaelispor, Kasımpaşaspor'dan Ferhat, Sergio ve Konyaspor'dan Murat Hacıoğlu ile anlaştı.
Kocaelispor'un resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, 3 sezon önce Sivasspor'a transfer olan ve daha sonra Kasımpaşaspor'da forma giyen, aralık ayında da Türk vatandaşı olan Ferhat Sergio Bastos ile anlaşmaya varıldı.
Türkiye'de henüz 5 yılını tamamlamadığı için yabancı statüsünde oynayacak olan 28 yaşındaki futbolcu, 3 sezonda toplam 72 maçta forma giydi ve 5 gol attı.
Bu arada, yeşil siyahlı ekibin geçtiğimiz sezon Konyaspor'da oynayan ve 34 maçta 10 gol atan Murat Hacıoğlu ile anlaşma sağladığı da bildirildi.
Powered by vBulletin® Version 4.2.2 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.