Log in

View Full Version : Kayserispor Transfer Haberleri

Pages : 1 [2]

Emurafu
01.Ağustos.2007, 05:32
Aydın, Koray, Ali Turan, Bayram Çetin, Eren Güngör yeter sanırım

Yeter tabiki:)..Ne bilim kaliteli çok tecrübeli bir stoper iyi olurdu..Kayserispor sanırım transferi tamamladı.

deniz.91
01.Ağustos.2007, 05:36
Yeter yeter:D

Birde kaleci Bora Körkü alırsak kapaıyoruz

KaPaLı
01.Ağustos.2007, 18:45
Kayseri Milan Puroviç Kiralamış sanırım. Bu oyuncuyu Redstar'da oynarkenden beri biliyorum. Hava toplarında çok iyi. Agahowa'yla beraber çok iyi ikili olacaktır

Trabzonspor
01.Ağustos.2007, 20:42
kayserı ıyı bı oyuncu daha aldı lıg cok kalıtelı hale gelıo oyuncuyu kıraldı sanırım ama 4 yıllık bonservıs alma hakkı kaysreıdeymıs ole bıse duydum oyuncu ıyı oynarsa kayserı alsın takıma

deniz.91
01.Ağustos.2007, 21:40
Cangelede olduğu gibi bir kontrat imzaladık.Beğenirsek bonservisini alacağız

Varonil
02.Ağustos.2007, 03:32
Purovic hayırlı olsun Kayseri'ye.Aghahowa ile birlikte forvet hattında iyi bir ikili olacaklardır.Kayserispor bu sene çok iyi bir takım kurdu.Bundan sonra iş Kayseri halkına düşüyor,takımlarına sahip çıkıp maçlara gitmeleri lazım.

deniz.91
02.Ağustos.2007, 19:06
Hakan’a benzetilmek gurur veriyor

2 Ağustos 2008

KAYSERİSPOR’un yeni yıldızı Puroviç, kafa toplarına olan hakimiyeti nedeniyle Hakan Şükür’e benzetildiğini, bundan gurur duyduğunu söyledi. Karadağ’lı futbolcu, "Türk futbolunun unutulmaz yıldızı Hakan Şükür’ü elbette çok iyi tanıyorum. Birçok arkadaşım ve yakınım da beni Türk futbolunun unutulmaz golcüsü Hakan Şükür’e, hem fizik hem de yüz hatlarıyla benzetiyor. Bu benzetmeden gurur duyarım. Hedefim onun gibi Türkiye liglerinde Kayserispor forması altında gol kralı olabilmektir" dedi.

Kaynak:Hürriyet

deniz.91
02.Ağustos.2007, 23:04
Teşekkür ediyoruz
02.08.2008

Kombine biletlerimizin satışındaki artış kulübümüzün moralini ve çalışma azmini desteklemiştir. Bu nedenle BOYDAK GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Boydak’a ve kombine biletlere ilgi gösteren taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sahamızda oynayacağımız ilk maç olan Galatasaray maçı bilet fiyatları aşağıdaki gibidir;

Kale arkası 25 YTL

Maraton 50 YTL

Satılan kombine bilet adedi:

VIP 600

Maraton: 1.200

Kale Arkası: 1.500

Saygılarımızla,

Kayserispor Kulübü

deniz.91
06.Ağustos.2007, 20:14
Genç kaleci arayışımızda son yaklaştık galiba Altaydaki Atilla Özmen için 500bin YTLlik teklif vermişz bu iş bitebilir her an

gtTs26
08.Ağustos.2007, 02:54
Genç kaleci arayışımızda son yaklaştık galiba Altaydaki Atilla Özmen için 500bin YTLlik teklif vermişz bu iş bitebilir her an

Bu Atilla'nın herhalde çok önemli özellikleri var . Geçen sene Bjk kiraladı bu sene senin dediğine göre Kayseri 500 bin ytl veriyor. Bakalım ilerleyen yıllarda ne yapacak Atilla.

deniz.91
08.Ağustos.2007, 04:10
Altay kulubü bizden Turgayıda istemiş 500bin YTLnin yanında bizde transferden vazgeçmişiz

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Altay Atilla’yı Verdi
Altay, geçen sezon özel protokolle Beşiktaş'a verdiği kaleci Atilla Özmen'i yuvaya döndürdükten sonra, bu kez de Kayserispor'a gönderdi.

8 Ağustos 2008
Siyah-beyazlı ekip, Atilla Özmen'i ilk yılı kiralık olmak üzere, iki yıllık özel anlaşmayla sarı-kırmızılı ekibe verirken, aynı takımdan santfror Turgay'ı renklerine bağladı. Atilla için Altay'ın kasasına ekstradan girecek bonservis bedelinin 450 bin YTL olduğu öğrenildi.

Kaynak:BankAsyaBirinciLig.com

Edit:Haber yalanmış

deniz.91
13.Ağustos.2007, 22:45
İLLE DE BORA

Kayserispor, Sakaryaspor kalecisi Bora Körk için ısrarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Bu transfer bugün-yarın halolur" dedi.

İKNA ÇABALARI
KAYSERİSPOR, Süleymanou’yu zorlayabilecek bir kaleci almak için girişimlerini sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın ısrarla istediği Sakaryaspor’lu Bora Körk için Sakaryaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar’ın ikna edilmesine çalışılıyor.

BORA SON OLACAK
EN son transferini Sırbistan Karadağlı forvet Milan Puroviç’i alarak yapan Kayserispor Transfer Komitesi, Sakaryaspor’lu Bora Körk’ü de renklerine bağlayıp, transferi noktalayacak. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, "Şu anda kaleci dışında transfere ihtiyacımız yok" dedi.

KayseriAnadoluHaber

erdemzorer10
13.Ağustos.2007, 22:56
kayserispor kesinlikle kaleci almalı..suleymanou ile gitmez onunla rekabet edecek biri gerek..

deniz.91
14.Ağustos.2007, 18:51
Kayseri'ye kötü haber
Pazar günü Galatasaray ile Süper Kupa mücadelesi verecek olan Kayserispor'da, Escobar, Ragıp ve Olembe'nin sakatlığı teknik heyetin canını sıkıyor.
14.8.2008

Kayserispor’da sakatların çokluğu pazar günü Galatasaray ile oynayacak Süper Kupa maçı öncesi teknik direktör Tolunay Kafkas’ı köşeye sıkıştırdı. Başarılı çalıştırıcı, Ragıp’ın adalesindeki yırtık nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtip, “Olembe ile Escobar’ın ise sakatlıkları devam ediyor. Galatasaray karşısında 3 eksikle mücadele edeceğiz” ifadesini kullandı. Süper Kupa dönüşü 2 oyuncuyu kadrodan çıkartabileceklerini de sözlerine ekleyen Kafkas, “Yeni transferlerimiz Harun Erbek ile Muslu Nalbantoğlu hazırlık döneminde istediğimiz gibi takıma uyum sağlayamadı. Bu yüzden biz de kendileri ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz” dedi. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar 2008-2009 sezonu kadrosunu fedarasyona bildirdi.

Fanatik

KaF KeF
19.Ağustos.2007, 07:49
Kayseri aradığı golcüyü buldu
http://www.internetspor.com/images/news/21558.jpg

Kayserispor, aradığı yerli forveti buldu. Ankaraspor’da kiralık olarak oynayan Tevfik Köse, Kayserispor ile anlaştı.Kayseri Tempo Gazetesi, Kayserisporlu yöneticilerin adeta sır gibi sakladığı yerli forvetin ismini de ortaya çıkardı.. Kayseri Tempo Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yüksel Yıkılmaz, Kayserispor Kulübü’nün Ankaraspor’da kiralık olarak forma giyen Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Leverkusen’in oyuncusu Tevfik Köse ile anlaşmaya vardığını öğrendi..

İMZAYI ATTI..
Kayserisporlu yöneticilerin ismini açıklamaktan kaçındığı forvet futbolcusu Tevfik Köse, kiralık olarak forma giydiği Ankaraspor kulübü ile sözleşmesini bugün feshedecek. Kayserispor Kulübü ile ön anlaşmaya vardığı öğrenilen Tevfik Köse, bugün de noter huzurunda resmi sözleşmeye imzayı atacak..
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, dün apar topar Ankara’ya giderek Tevfik’in transfer işine son noktayı koyacak..20 yaşındaki forvet futbolcunun kulübü Bayern Leverkusen ile anlaşmaya varıldı. Geçen sezon da ısrarla istenen ancak transferini gerçekleştiremeyen Hurma, bu kez amacına ulaşmak istiyor..

TEVFİK KİMDİR ?
12 Temmuz 1988 Almanya doğumlu.. 1.79 cm. boyunda.. Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Leverkusen’in alt yapısında yetişti.. Geçen sezon başında Ankaraspor’a kiralık olarak geldi. Türkiye U-16 ve U-17 milli takım forması giydi. Bayern Leverkusen'in ikinci takımında ilk sezonunda 13 maçta 3, ikinci sezonunda ise 28 maçta 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekti..
U17 Takımıyla Avrupa Şampiyonluğu yaşarken gol kralı oldu. Ardından Dünya Şampiyonası'nda takım dördüncü olurken Tevfik Köse de bronz ayakkabıyı kazandı. O dönemde Chelsea, Arsenal ve Inter'in Tevfik Köse’yi transfer etmek istediği haberleri çıktı ama Tevfik, Leverkusen'de kaldı..

MİLLİ TAKIMDA PARLADI..
Tevfik Köse, U-16 ve U-17 Milli takım formalarını başarıyla giydi. 2003-04 sezonunda 19 maçta 15 gol atan Tevfik, 2004-05 sezonunda U-17 Milli takım forması altında 17 maça çıktı ve 16 gol kaydetti. 2006 yılında U-18 forması giyen Tevfik Köse 7 maçta 2 gol kaydederken, 2007 yılında U 19 forması altında 10 maça çıktı ve 6 gol attı..

Haber: Yüksel Yıkılmaz-Kayseri Tempo Gazetesi

ShevAnil
19.Ağustos.2007, 09:06
Sadece FM'Den Tanıyorum. Hayırlı Olsun Kayseri'ye.

deniz.91
19.Ağustos.2007, 16:35
Hayırlı olsun.Yerli bir forvet lazımdı iyi oldu.Tevfiki almamız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tevfik Köse Kayserispor'da
20.08.2008
http://www.kayserispor.org.tr/haberphoto/tevfik01.jpg

Bayer Leverkusen'de forma giyen U-19 Milli takımımızın forveti Tevfik Köse Kayserisporumuz'da. Tevfik Köse Almanya'nın Bayer Leverkusen takımından bir yıllığına kiralandı.

Genel Menajerimiz Süleyman Hurma ve As Başkanımız Şaban Miraboğlu'nun bulunduğu imza töreninde Genel Menajerimiz şu açıklamaları yaptı:
Tevfik'i Bayer Leverkusen'den bir yıllığına kiraladık, sezon sonu kullanmak istersek 4 yıllık imza attırma opsiyonu da kulübümüzdedir. Geçen sezon Ankaraspor'da oynayan Tevfik U-19 Milli takımımızda da görev alıyor. Forvet mevkiinde oynayan Tevfik'i bir yıldır almaya çalışıyorduk, o da Kayserispor'a gelmek istiyordu. Umut vaadeden bir futbolcu. Hem Kayserispor'a hem de Türk futboluna faydalı olacak bir oyuncu. Aradığımız yerli forveti transfer etmiş olduk. Kayserispor'a hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Tevfik Köse:
"İlk etapta buraya geldiğim için çok mutluyum. Uzun zamandır buraya gelmek istiyordum ama birtakım problemlerden dolayı gerçekleşmiyordu, olumlu sonuçlandığı için çok mutluyum. Kayserispor gibi büyük hedefleri olan büyük bir camiaya gelmeyi her futbolcu ister. Forvette oynadığım için hem gollerimle hem de iyi futbolumla katkı sağlamak istiyorum."

Kayserispor Resmi Sitesi

Universal
20.Ağustos.2007, 23:05
Tevfşk Köse, yetenekli bir oyuncu. Almanyada yetişmiş olması iyi bir futbol ekolimnden geldiğini gösteriyor. Kaysersipor'a hayırlı uğurlu olsun. Bir kaç sezon sonra gol kralı olacağını düşünüyorum. Kayserispor'da büyük ihtimalle Gökhan Ünal'dan boşalan yeri doldurmuş olarak gözüküyor.

deniz.91
20.Ağustos.2007, 23:09
Aghahowa Puroviç Tevfik aldık doldu sanırım:)

erdemzorer10
21.Ağustos.2007, 07:04
Aghahowa Puroviç Tevfik aldık doldu sanırım:)

unutulan bir isim..France Cangele ..:) benim Kayserispor forvetlerindeki 1 numaram o açıkçası ..

deniz.91
23.Ağustos.2007, 21:04
unutulan bir isim..France Cangele ..:) benim Kayserispor forvetlerindeki 1 numaram o açıkçası ..
Onu unutmam tabi ben aldıklarımızı diyorum

deniz.91
30.Ağustos.2007, 22:08
Sonunda yedek kalecimizede Yusuf Soysalı alarak kapadık hayırlı olsun yetenekli bir kaleci