View Full Version : Trabzonspor Transfer Haberleri
nekop
03.Haziran.2007, 06:00
Çağdaş Atan resmen Cottbus'ta
Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşmesi sona eren ve önümüzdeki yıl için olan 1 yıllık opsiyonunu kullanmayan Çağdaş Atan, Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Energy Cottbus ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Çağdaş, menajeri Ahmet Bulut'un İstanbul Ortaköy'de bulunan ofisinde yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ve son bir kaç yıldır aklında olan Avrupa'da futbol oynama hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
Çağdaş, basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle Trabzonspor camiasına teşekkür ediyorum. Onlarla 1 yıl daha opsiyonlu anlaşmam vardı. Ancak, şartlarda anlaşamadığımız için Trabzon'dan ayrılma kararı aldım. Türtkiye'den başka hiçbir takımla görüşmemiştim. İspanya ve Almanya'dan teklifler vardı. Bende menajerim Ahmet Bulut'la beraber Energy Cottbus'da oynamayı tercih ettim. Hem Alman liginin oyun stilime daha uygun olması, hemde Energy Cottbus'un beni çok istemesi, bu transferin gerçekleşmesindeki etkenler oldu. Önümüzdeki 3 yıl Avrupa'da futbol oynayacağım için çok mutluyum. Orada iyi bir performans göstererek kariyerim açısından daha iyi tercihler yapacağım. Yurt dışında oynamayı bir kaç yıldır düşünüyordum. Umarım başarılı bir performans gösteririm ve daha iyi yerlere gelirim. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'da kalmam için ısrar etti ancak, ben tercihimi bu yönde kullandım. Ona da çok teşekkür deiyorum. Umarım Trabzonspor bu sene istediği başarıları elde eder."
Basın toplantısında konuşan menajer Ahmet Bulut ise, Çağdaş'a İspanyol ve Alman takımlarının yanı sıra başka teklifler de olduğunu vurgularken, Energy Cottbus tercihinin her iki taraf açısından da faydalı olacağını dile getirdi.
Bulut ayrıca, Avrupa'da oynayan futbolcu sayısının önümüzdeki dönemlerde daha da artacağını ve bu konuyla ilgili temaslarının sürdüğünü ifade etti.
shamur1
03.Haziran.2007, 06:35
Ceyhun Gülselam Trabzon'da
Almanya'nın Unterhaching takımından transfer ettiğimiz Ceyhun Gülselam bu akşam saatlerinde Trabzon’a geldi.
Havalimanında taraftarlarımız tarafından çiçek ve sevgi gösterileriyle karşılanan Ceyhun, Trabzonspor’da başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirterek, “Transferde büyük emeği geçen başta Genel Saymanımız Mahmut Aksu olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bana birçok kulüpten teklifler vardı. Ama yöneticilerimiz bana büyük ilgi gösterdiler. Gördüğüm ilgi ve alakanın yanı sıra sonuçta Trabzonspor Türkiye’nin 4 büyük kulübünden bir tanesi. Böyle bir karar verdiğim için çok mutluyum. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.
Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın kendisini 15 yaşından beri takip ederek, transfer etmek istediğini de belirten genç futbolcu, “Onunla çalışma fırsatı bulacağım için çok mutluyum. Savunmada oynamama rağmen sürpriz gollere imza atıp, çok iyi şut çektiğimi söyleyebilirim. Ayrıca hava toplarına hakim bir oyuncuyum. Tüm bu özelliklerimi daha da geliştirip Trabzonspor’un başarısı için kullanacağım” yorumunu yaptı.
Genel Saymanımız Mahmut Aksu ise Ceyhun’un uzun yıllar kulübe başarıyla hizmet edeceğini vurgulayarak, “Ceyhun’u kadromuza katarak örnek bir transfere imza attık. Ceyhun ve babası görüşmelerin başında bize bir söz verdiler. Bu söz sonrası duruşlarını asla bozmadılar. Bunun yanında bizde sergilemiş olduğumuz tutum ve davranışlarla Almanya’da büyük bir prestij kazanmış durumdayız” diye konuştu.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/020508ceyhun1.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/020508ceyhun2.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/020508ceyhun3.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/020508ceyhun4.jpg
Emurafu
03.Haziran.2007, 06:41
Ceyhun çok iyi potansiyali var kesinlikle ilkonbir oynaması lazım..Kadroya söyle bir bakıyorum stoperde oynaması zor gibi..İnsallah önliberoda oynar:)
Yabancı bombalarıda bekliyoruz:D
nekop
03.Haziran.2007, 06:52
2 yabancı transferi yapılacak en fazla onlardan biri kesinlikle forvet digeride olursa kaleci transferi olacağa benziyor.Ceyhun'u pek izlemedim umarım bize faydalı olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yerli mi Yabancı mı ?
Golcü’de Gökhan Ünal ile birlikte Mehmet Yıldız gündeme geldi. Avrupa’dan ise Powel Brozek başta olmak üzere birçok aday la görüşmeler başladı. Kaleci de ise Yanal’ın raporu bekleniyor.
Önce Golcü Alınacak
Transferin hızlı takımı Trabzonspor’da defans ve orta sahadan sonra şimdide gözler forvet ve kaleye çevrildi. Bu iki mevki ye deneyimli isimleri tercih etmek isteyen transfer komitesi yerli ve yabancı konusunda henüz net bir karar veremedi. Yerli oyuncular içerisinde Kayserispor’dan Gökhan Ünal ve Sivasspor’dan Mehmet Yıldız gündeme geldi. Yabancıda ise başta Polonya milli takımı ve Wisla ****ov’un önemli golcüsü Powel Brozek için nabız yoklanıyor.
Kaleye Yanal Raporu
Trabzonspor’da kaleci konusunda yaşanan fikir ayrılığına son noktayı teknik direktör Ersun Yanal kayacak. Onur Recep Kıvrak ve Tolga Zengin’in Trabzonspor’un kalesini koruyabilecek yeterlilikte iki genç kaleci olduğu vurgusu üzerinde durulurken bazı otoriteler bu iki kalecinin önüne çok deneyimli bir kalecinin gerekli olduğunu savunuyor. Kulüp başkanı Sadri Şener alınması planlanan kalecinin iki genç kaleciyi de yetiştirecek olgunlukta olması gerektiğini belirterek Ersun Yanal’a mesaj verdi.
Bordo61Mavi
03.Haziran.2007, 09:15
Kampa yetisinde su yabancilar, takim bastan sona degisti uyum saglamasi acisindan kampa yetismeleri onemli
yunusgs
03.Haziran.2007, 17:42
Ceyhun'da baya uzunmuş.Hava toplarında geçit vermez.
nekop
03.Haziran.2007, 19:07
1.92 galiba ama Belarus maçında güçsüz bir oyuncu gibi geldi bana ikili mücadelelerde bunun sıkıntısını yaşayacaktır.Bu arada Rukavina için tekrar girişimler başlatılmış.
Trabzonspor
03.Haziran.2007, 19:28
postiga diyolardı onu alacaklarına kolleri alsınlar 2.02cm boyu var admın koy ılerı turkıyede onu tutacak uzun adamda yok.yattara kessin ortaları o da atsın işde:Dhem nünbergde küme düştü galiba adam gelırde bıze rahat rahat.yaşı cok ama kosmasın sadece ılerde dursun kornerde vursun kafa yne yeter
Addolorato
03.Haziran.2007, 20:09
Ceyhun Gülselam'ı tip olarak c.ronaldo ya benzettim:D umarım futboluda onun gibidir:D trabzonsporda kendisine başarılar
ShevAnil
03.Haziran.2007, 22:05
Trabzonspor'un bonservisi konusunda Vestel Manisaspor ile anlaştığı Burak Yılmaz'ın transferi çıkmaza girdi!..
Fenerbahçe'nin de talip olduğu Burak'ın, bordo mavili yönetime zorluk çıkardığı ve sürekli fiyat artırımına gittiği, bu nedenle transferde sorun yaşandığı öğrenildi.
Trabzonspor Yönetimi, genç oyuncuya son teklifini yaparken, Burak'tan yanıt beklediği belirtildi.
Burak'ın bordo mavililer ile anlaşamaması halinde Fenerbahçe'ye transferine kesin gözüyle bakılıyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Jesus_FB
03.Haziran.2007, 23:06
Trabzonspor'dan büyük bomba !..
Trabzonspor herkesin peşinden koştuğu bir golcüyü renklerine bağladı !.. Bu sezon transferde atak olan bordo mavililer, Türkiye'de her takımın kadrosunda görmek istediği Gökhan Ünal'ı transfer etti !..
Trabzonspor hem Kayserispor hem de Gökhanünal ile anlaştı...
Gökhan Ünal'ın şu dakikalarda Ankara'da imza atması bekleniyor !..
Kaynak: Ligtv.com.tr
Gökhan Ünal'da alınmış hayırlı olsun. Trabzon şova devam ediyor
Addolorato
03.Haziran.2007, 23:08
kaynak nedir acaba?
Jesus_FB
03.Haziran.2007, 23:10
Pardon unutmuşum yazmayı Kaynak: Ligtv.com.tr
Onurap
03.Haziran.2007, 23:10
Yok artık lebron... Trabzon harika gidiyor bir oyun kurucu ve sol açık kaldı sadece..
Addolorato
03.Haziran.2007, 23:11
Valla o zaman ne diyelim trabzonspor gerçekten show yapıyo valla
mgokalparslan
03.Haziran.2007, 23:13
trt2 spor bülteninde de son dakika olarak haberi verdiler.trabzon gökhan ünal la anlaşmış.gökhan ın sözleşmesi bitmiş miydi?
Since-1907
03.Haziran.2007, 23:16
Trabzonspor, Kayserispor'un golcüsü Gökhan Ünal ile anlaştı!..
Bordo-mavili kulübün Kayserispor ile Gökhan Ünal'ın bonservisi konusunda her konuda anlaşmaya vardığı bildirilirken, Trabzonspor Yöneticisi Necmettin Aytekin'in Ankara'daki ofisine giden golcü futbolcunun bugün 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
MARATON.COM.TR
shamur1
03.Haziran.2007, 23:17
Gökhan Ünal Trabzonspor'da
http://image.haber7.com/haber/98075.jpg
Transfere doymayan Trabzonspor, bombaları ardı ardına patlatmaya devam ediyor. Bordo mavili ekibin son transfer bombası Kayserispor'un başarılı golcüsü Gökhan Ünal.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kayserisporlu Gökhan Ünal ile anlaştı.
Bordo-mavili kulübün Kayserispor ile Gökhan Ünal'ın bonservisi konusunda her konuda anlaşmaya vardığı bildirildi.
Gökhan Ünal ile bugün sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
AA
BeeTLeJuiCe
03.Haziran.2007, 23:19
Bi Mehmet Topuz kaldı Anadoluda oynayan kaliteli Türk oyuncu.
Trabzonspor'u bu sene çok takdir ettim doğrusu.
Melekovic
03.Haziran.2007, 23:21
Trabzon bomba öyle patlatılmaz böyle patlatılır diyor diğer takımlara :D:D:D
Yabancı forvet transferlerini çok merak ediyorum ve ikinci transferi kaleci mi olacak acaba?
ShevAnil
03.Haziran.2007, 23:29
Trabzon Kaliteli bir Kaleci birde Sol Açık Olursa Bu yıl Mutlaka ilk 2'ye Oynar ;) Güzel Transfer bakalım ne Yapacak Gökhan Burada..
Trabzonspor
03.Haziran.2007, 23:37
ewet kım kaldı alınmadık soyleyın bakayım baskanımız onuda alsın :D
King_91
03.Haziran.2007, 23:38
Müthiş transferler valla yeni sezon kayseri ve sivas da kopmazsa müthiş olacak
Ouzy
03.Haziran.2007, 23:39
Gökhan Ünal için; makaraya bak ya, o kadar istediler gitmedi, şimdi Trabzon'a gitti.
Trabzon için; müthiş bir transfer, keşke her takım böyle transfer yapsa.
Ne kadar verdiler acaba? Çok para vermiş olsalar bari, Kayseri'de iyi bir takım kursun.
KaPaLı
03.Haziran.2007, 23:44
Gökhan Ünalla anlaşmş 6 Milyon Euroya .
Aykan19o3
03.Haziran.2007, 23:44
Müthiş bir transfe Gökhan Ünal Trabzonspor'a Hayırlı Olsun
gtTs26
03.Haziran.2007, 23:46
Harbi bomba denir buna büyük başkan çalışıyor :) İnş doğrudur bu haber ! aman sakata gelmeyelim :) Gökhan en az 20-25 atar .
ShevAnil
03.Haziran.2007, 23:48
Harbi bomba denir buna büyük başkan çalışıyor :) İnş doğrudur bu haber ! aman sakata gelmeyelim :) Gökhan en az 20-25 atar .
Oynadıda 25 Tane Atmadığı Kaldı :D
Bordo61Mavi
03.Haziran.2007, 23:49
Sadri baskan gercekten sampiyonlugu geriye getirmek istiyor Trabzona.
Buraktan vazgecildi sanirim simdi. Bi tane de sol acik aldimi tamamiz
Trabzonspor
03.Haziran.2007, 23:50
Valla süper oldu takımları, FMde alırım artık:D
hiç bulasma ben dedım onu daha once :D
Ouzy
03.Haziran.2007, 23:51
Valla süper oldu takımları, FMde alırım artık:D
Alınmaz mı.:)
6 milyon €, Emre'den pahalı.:D
Bordo61Mavi
03.Haziran.2007, 23:52
hiç bulasma ben dedım onu daha once :D
Ben hic bunu dusunmemistim, artik 1 sezondan itibaren sampiyonluga oynariz FM'de. Hemde transfersiz:D
Trabzonspor
03.Haziran.2007, 23:54
2009 cıkınca turnuvalarda ben alcam ts yı kımse sulanmasın :D
krALEX1907
03.Haziran.2007, 23:54
Trabzon cok iyi transferler yapıyor. Kaliteli yerli futbolcuları alıyor birer birer,bizede hayırlısı olsun demek düşüyor.
shamur1
03.Haziran.2007, 23:57
Selçuk , Gustavo Colman , Yattara , Umut , Gökhan Ünal ve alınırsa Burak Yılmaz.. heyt be hücüm hattına bak :D 2 de yabancı transferi gerçekleşince süper olacak süper.
KaPaLı
03.Haziran.2007, 23:57
Alınmaz mı.:)
6 milyon €, Emre'den pahalı.:D
Bu yüzden yabancı sınırı artsın diyolar ya Türkiyeden oyuncu almak istediğinde en az 3 milyon Euro fiyat çekiyo kulup. O futbolcudan daha kalitelisini o fiyata alacakken o oyuncuyu tercih etmek istemiyo kimse.
PesimiSTyLa
04.Haziran.2007, 00:02
Tamam gökhan iyi oyuncu da 6m € cok para. degmez bence.
Ouzy
04.Haziran.2007, 00:03
6+5 geliyor ama böylelikle kulüplerimizin de yabancı portföyü çoğalır.
6 milyon € Kayseri için süper oldu, Kayseri adına çok sevindim açıkçası.
Bu arada 6+5 yıllardır beklediğim süper bir sistem, inşaallah hayata geçecek, inşaallah.
Addolorato
04.Haziran.2007, 00:04
İnşallah faydalı olur 6 mn euro da çok para...
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 00:07
6 milyon euro verildigini sanmiyorum, Kayserinin de bizden istedigi cok oyuncu vardi. Biraz para ve bi kac oyuncu diyorum ben
xerenx_91
04.Haziran.2007, 00:11
6 milyon €. Gömü mü buldu acaba Trabzonspor :D
Ouzy
04.Haziran.2007, 00:13
Fatih Tekke ve Gökdeniz'den gelen toplam para, yaklaşık 15 milyon €.;)
BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 00:20
6+5 geliyor ama böylelikle kulüplerimizin de yabancı portföyü çoğalır.
6 milyon € Kayseri için süper oldu, Kayseri adına çok sevindim açıkçası.
Bu arada 6+5 yıllardır beklediğim süper bir sistem, inşaallah hayata geçecek, inşaallah.
6+5'in Pek yabancı yanlısı bişi olcağını sanmıyorum. Sonuç olarak 6 Tane o ülkenin oyuncusu, 5 tane yabancı oynayabilecek.
6 oyuncu'nun en az 6 tanede yedeği olacak. Aradada sakatlıklara olacağını düşünürsek her takımın en az 15 Tane kendi vatandaşı oyuncusu olması gerekiyor. Kulüplerin genellikle kadroları 23-25 oyuncudan oluşuyor buda 10 yabancı alabilirler anlamına geliyor. Ama uluslararası bir kural olacağı için Avrupada da muhtemelen 6+5 kuralı uygulanacak.
Ouzy
04.Haziran.2007, 00:23
Demek istediğim, her takım 15 tane yabancı oyuncu alamayacağına göre bizim lige biraz daha kaliteli yabancılar düşebilir.;)
Uygulanırsa tüm dünyada uygulanacak galiba.
Ama tabi 6 yerli için yine yüksek miktarlar verilebilir.
Trabzonspor
04.Haziran.2007, 00:24
6 mılyon vermez baskan ona ya abartılmasın 4 den fazla vermez
BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 00:26
6MN € acaba Gökhan'a ödenecek paramı, bonservisimi yoksa hepsinin toplamı mı?
Gökhan'a ödenecekse çok büyük bi miktar :S
Bonservisi'ninde bu kadar olduğunu sanmıyorum.
Muhtemelen toplamda Gökhan için harcanan tutardır.
Ayrıca Bu Gökhan'ın sözleşmesi bitmemişmiydi?
Trabzonspor
04.Haziran.2007, 00:28
hepsının toplamı olabllır ama bonservıs olamaz hele gokhana hıc olmaz
xerenx_91
04.Haziran.2007, 00:29
Bonservis dir..
Ouzy
04.Haziran.2007, 00:31
6MN € acaba Gökhan'a ödenecek paramı, bonservisimi yoksa hepsinin toplamı mı?
Gökhan'a ödenecekse çok büyük bi miktar :S
Bonservisi'ninde bu kadar olduğunu sanmıyorum.
Muhtemelen toplamda Gökhan için harcanan tutardır.
Ayrıca Bu Gökhan'ın sözleşmesi bitmemişmiydi?
2009'un yazında bitiyor sözleşmesi.
http://www.ntvmsnbc.com/news/default.asp
Burada yazıyor, bonservisi 6 m €.
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 00:32
Toplamdir o sayi, takas ta futbolcu vermisizdir
Fernando Gago
04.Haziran.2007, 00:34
Trabzon sağ gösterip sol vurdu valla Hellal Olsun ...
yunusgs
04.Haziran.2007, 00:35
Burak sürekli fiyat yükseltiyormuş o yüzden şimdilik beklemeye çekilmmiş Trabzonspor yönetimi.
Melekovic
04.Haziran.2007, 00:37
Ersun Yanal taktiğine uygun futbolcular transfer ediyor.Kimi istiyorsada eğer futbolcunun özel problemi olmazsa alıyorlar.Artık hiç bir bahanesi olamaz ve sanırım çok keyifli bir trabzon izleyeceğiz.
KaF KeF
04.Haziran.2007, 00:37
Burak'ın gönlü Bnce Fenerbahçede..O YüZden Nazlanıyor gibi..
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 00:39
oyle oyle Burak Fenerbahceyi istiyor.
Gokhan Unal ile Umut is yaparlar heralde:D
anilton
04.Haziran.2007, 00:39
Burak Tigana'nın: "Kimseye imza atma benden haber bekle" lafına istinaden oyalıyor bence...
OMANA
04.Haziran.2007, 00:40
vallahi bomba transfer helal olsun umut bulutlu forvetten sıkılmıştık.büyük iş yaptı trabzon bravo vallahi..
KaF KeF
04.Haziran.2007, 00:41
Valla Trabzon Fırtınası Dönüyor Gibi..:D
El Barto
04.Haziran.2007, 00:55
Beşiktaş'a Holosko alınırkende herkes etmez falan diyordu ancak Holosko'nun Beşiktaş'a kattıkları ortada. Yani bu tür transferler için etmez değmez demek yanlış. Sonuçta kadroya katılan isim büyük bir isim.
Trabzon çok iyi hamleler yapıyor sanırım bu sene şampiyonluğun en büyük adayı olacaklar.
Addolorato
04.Haziran.2007, 00:58
Burak Tigana'nın: "Kimseye imza atma benden haber bekle" lafına istinaden oyalıyor bence...
onu gökhan zan a dememişmiydi yahu:D
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 01:01
Tigana hepsine diyomus:D
Universal
04.Haziran.2007, 01:01
Gökhan'ın geleceğini düşünümüyordum. Sadri Şener çok iyi transferler yapıyor. Tek isteği kombine bilet. Umarım bu biletler alınır ve transfer ücretleri karşılanır. Trabzonspor'un daha transfer yapacağını düşünüyorum.
anilton
04.Haziran.2007, 01:03
Tigana'nın Beşiktaş'ta olduğu dönemlerde çok beğendiği ve başka takıma gidersem ileride mutlaka tekrar sizinle çalışmak istiyorum dediği oyuncular var(Serdar Kurtuluş,Burak Yılmaz,G.Zan)Bu yüzden onların kafası karışıyor olabilir şu transfer döneminde...
deniz.91
04.Haziran.2007, 01:04
Arkadaşlar Gökhan haberi doğru hayırlı olsun her iki tarafda 6 mn euro bonservis bedeli ödendi
Cyzio
04.Haziran.2007, 01:05
Gökhan Ünal’la sözleşme imzalayacağız
Kulübümüz Kayserispor’un golcü oyuncusu Gökhan Ünal’la yarın sözleşme imzalayacak.
Yönetim kurulumuzun yaptığı girişimler sonucunda kulübü ve kendisiyle tam mutabakata varılan Gökhan Ünal’ın imza töreni saat 12.00’de M.Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.
Gökhan kulübümüzle 3 yıllık mukavele imzalayacak.
Trebzonspor Resmi Sitesi
a.arıcı-11
04.Haziran.2007, 01:06
Arkadaşlar Gökhan haberi doğru hayırlı olsun her iki tarafda 6 mn euro bonservis bedeli ödendi
Valla Kayseri iyi paraya satmış.Bu sezon pek yoktu ama 6 milyon:confused:... İyi para doğrusu:)
Sadri Amca'ya söyleyinde benide alsın yahu.Bir ben kadlım almadığı:D:D
deniz.91
04.Haziran.2007, 01:07
Gökhan Ünal çok kaliteli santrafor gerçekten Trabzonlular onun değrini bilin
fenerbahce_1907
04.Haziran.2007, 01:14
6 milyon cok fazla para en fazla 3-4 milyon eder Gökhan.O kadar kaliteli bi oyuncu oldugunuda düşünmüyorum ben 6 milyona cok daha kaliteli oyuncular alabilirdi Trabzon.
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 01:19
Para konusunda resmi bi aciklama yok henuz :)
Cyzio
04.Haziran.2007, 01:20
Transfer 4.8 milyon euro'ya mal olmuştur..
deniz.91
04.Haziran.2007, 01:20
Para konusunda resmi bi aciklama yok henuz :)
O konuyu iki kulüpte açıklamaz Gökhan Ünalı Kaysersipor bu fiyattan aşağıya satmaz zaten.
Burak Duran
04.Haziran.2007, 01:23
valla trabzon iyi kadro kuruyor
deniz.91
04.Haziran.2007, 01:24
Kayserispor Mehmet Yıldızı alırsa demedi demeyin şimdiden söylüyorum
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 01:25
O konuyu iki kulüpte açıklamaz Gökhan Ünalı Kaysersipor bu fiyattan aşağıya satmaz zaten.
Trabzonda heralde o fiyattan almaz zaten :)
Emurafu
04.Haziran.2007, 01:26
Gökhan'nı gitmesine çok sevindim..Artık Kayseri baskanı sürekli acıklama yapmaz..Trabzonspora hayırlı olsun..Güzel transfer..
BlackEagle19o3
04.Haziran.2007, 01:28
Gökhan 6 m eder mi akıl var mantık var?2-3 m euro civarına bitmiştir iş.Daha fazlasını verdilerse Trabzon akıl karı bir iş yapmamış demektir:icon_smile:
deniz.91
04.Haziran.2007, 01:29
Trabzonda heralde o fiyattan almaz zaten :)
Trabzonda para bol gidenlerden o parayı verir bnde denizsem kayseri gökhanı 5ten aşağıya vermez zaten medyadada 6 olarak geçiyor
Cyzio
04.Haziran.2007, 01:42
Burda transfer maliyetinin hesabını yapmak bize düşmez.Yöneticiler bişey biliyorlarki ona göre para saymışlar Gökhan'a.Ortada kesin bişey yok zaten..
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 01:42
Trabzonda para bol gidenlerden o parayı verir bnde denizsem kayseri gökhanı 5ten aşağıya vermez zaten medyadada 6 olarak geçiyor
Akil isi degil bukadar para. Bi kac oyuncu da vermisinizdir bonservisi asagi cekmek icin
Burak Duran
04.Haziran.2007, 01:50
6milyon euro bonserviste iyi paraymis
deniz.91
04.Haziran.2007, 01:50
neyse bonservisi ilgilendirmeyen ksım bizi trabzonspor çok iyi transfer yaptı gerçekten türkiyedeki sayılı forvetlerden hem kafa hem ayakla gol atar bu adam tabi yattaranın beslemsi gerek Gökhanı önceden olsa bu duruma çok üzülürdüm doğrusu ama şuan sevindim diyebilrim Gökhanın bizim takıma faydasından çok zararı olmaya başlamıştı.Yolun Açık Olsun Gökhan Ünal:)
Ouzy
04.Haziran.2007, 01:51
Beşiktaş'a Holosko alınırkende herkes etmez falan diyordu ancak Holosko'nun Beşiktaş'a kattıkları ortada. Yani bu tür transferler için etmez değmez demek yanlış. Sonuçta kadroya katılan isim büyük bir isim.
Trabzon çok iyi hamleler yapıyor sanırım bu sene şampiyonluğun en büyük adayı olacaklar.
O kadarda değil.:) En az 4 sene daha Fenerbahçe ile Galatasaray paylaşacak şampiyonlukları, bakın görün.
shamur1
04.Haziran.2007, 01:55
Gökhan Ünal, Trabzonspor'a imzayı attı.
http://www.haber61.net/images/news/7551.jpg
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Aytekin'in Ankara'da bulunan ofisinde gerçekleştirilen ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Milletvekili Mustafa Cumhur, Kastamonu Milletvekili Osman Pepe ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu imza töreninde Gökhan Ünal, kendisini bir yılı opsiyonlu 4 yıllığına bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde konuşan Bakan Özak, Trabzon markasının daha da yükseleceğini belirterek, büyük ve başarılı günlerin bordo-mavili camiayı beklediğini söyledi.
http://www.haber61.net/images/news/gokhan_unal.20080603182112.jpg
http://www.haber61.net/images/news/gokhan_unal.20080603182400.jpg
http://www.haber61.net/images/news/gokhan_unal.20080603182623.jpg
Öte yandan yarın Gökhan Ünal için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde de imza töreni düzenleneceği belirtildi.
RoNNiE91
04.Haziran.2007, 01:58
Hayırlı olsun.
Kaşlara bittim :D:D
El Barto
04.Haziran.2007, 02:03
O kadarda değil.
Ne kadar. :) Tabiki o senin görüşündür ancak ben diyorum ki Trabzon şampiyonluğa oynayacak bu sene.
deniz.91
04.Haziran.2007, 02:06
Lan nolmuş Bu gökhana dağdanmı geliyo ne adam sakalını ekser bi:zuhaha
shamur1
04.Haziran.2007, 02:09
Evet koskoca Tonton Başkanımız Sadri Şener'in yanında şapkalı durmasını da yadırgadım gerçi :)
Ouzy
04.Haziran.2007, 02:11
Beni de bakışları bitirdi :)
Burak Duran
04.Haziran.2007, 02:12
adamin suratini ari sokmus sankim
shamur1
04.Haziran.2007, 02:26
Bırakın şimdi sakalını , bakışlarını , suratını .. önemli olan atacağı goller :D Yattara'nın o mükemmel ortalarına artık vurabilecek bir forvetimiz oldu .. Evet evet bu sahneleri yaşayacaz bu sene .. Yattara sağdan 3 kişiyi oyundan düşürdü , boş alanda ilerliyor ..ortasını yaparsa tehlike.. Yattara mükemmel bir orta ve golllllllll .. Kim attı .... Gökhan Ünal attı :D
Ouzy
04.Haziran.2007, 02:28
Hayır, "Geriden koşarak gelen Gustavo Colman attı." :)
jarosik_61
04.Haziran.2007, 02:36
valla iyi g.ünal transferi yöneticiler yabancı golcü riskine girmediler türkiyenin en iyi santraforunu aldılar iyi bir hamle gerçekten tek eksik artık orat alanın ya soluna yada forvet arkası hucuma yönelik orta saha alacaklar.misal d.escudero:icon_biggrin:
YusufT
04.Haziran.2007, 02:47
Ne kadara alinmis? hayirli olsun.
Ouzy
04.Haziran.2007, 02:56
6 milyon € diyorlar ama...
Varonil
04.Haziran.2007, 03:00
Gökhan Ünal transferi hayırlı olsun Trabzonspor'a. Bu sene forvet hattında çok sıkıntı çeken Trabzonspor'un bütün gol yükünü çekecektir ..
deniz.91
04.Haziran.2007, 03:23
Kilo almış Gökha gözleri küçücük kalmış
shamur1
04.Haziran.2007, 03:29
Bu arada Ceyhun Gülselam ve Yakup Bugun de sözleşme imzaladılar.
Yeni transferlerimiz Ceyhun Gülselam ve Yakup Bugun, M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşme imzaladılar.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/030708imza3.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/030708imza4.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/030708imza5.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/030708imza7.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/030708imza8.jpg
Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlumuz Celil Hekimoğlu’yla birlikte imza törenine katılan Hukuk İşleri Sorumlumuz Ali Sürmen iki değerli oyuncuyu daha kulübün bünyesine kattıklarını belirterek, “Genç yaşta kendilerini kanıtlamış iki başarılı oyuncu arkadaşlarımız tarafından izlenerek Trabzonspor camiasına katılmaları uygun görüldü. Biz kendilerinin başarılı olacağına inanıyoruz ve bekliyoruz. Transferler camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Trabzonspor yönetim kurulu olarak uzun süreli çalışmalar sonucu kamuoyunu memnun eden transferleri gerçekleştiriyoruz. Bizimde camiamızdan beklentimiz futbol müsabakalarında devamlı seyirciyi sağlayacak kombine satışlarının gerçekleşmesidir. Bu konuda camiamızın duyarlı davranacağını umuyoruz” dedi.
Almanya'nın Unterhaching takımından transfer ederek 3+1 yıllık sözleşme imzaladığımız Ceyhun Gülselam büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Heyecanlıyım. Üzerimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Amacım takımım adına faydalı işler yaparak şampiyonluğa katkıda bulunmak. Ersun Yanal ile uzun süredir görüşüyordum. Ama Almanya'da okuduğum için Türkiye liglerine gelememiştim. Bugüne nasip oldu, herkese teşekkür ederim" diye konuştu.
Altınordu’dan 5 yıllığına takımımıza dahil olan kaleci Yakup Bugun ise Türkiye’nin 4 büyük kulübünden bir tanesine transfer olduğunu dile getirerek, “Alt kategorilerden buralara yükselmek inanılmaz mutluluk verici. İnşallah başarılı olurum” açıklamasında bulundu.
Yeni transferlerimiz imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdiler.
gtTs26
04.Haziran.2007, 03:31
Gökhan Ünal Trabzonspor'umuza hayırlı olsun olacakdır :)
Bu arada 3.5 Milyon Euro bonservis bedeli. Benim bildiğim böyle .
fenerbahce_1907
04.Haziran.2007, 03:34
3.5 değildir.Kayseri gecen dönem 7-8 istedigi adamı 3.5 milyona bırakmaz 5'den aşagı değildir bonservis.
shamur1
04.Haziran.2007, 03:35
Oleksandr Shovkovsky
http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20071015/18/872934215-soccer-uefa-european-championship-2008-qualifying-group-b-scotland-v.jpg
Her an olabilir ..
Ouzy
04.Haziran.2007, 03:39
Bir zamanlar Shovkovsky meşhurdu galiba.:) ama şimdi yaşlanmıştır heralde.:)
Nocna Mora
04.Haziran.2007, 03:40
Hayırlı olsun Gökhan; seneye şampiyon büyük ihitmalle Trabzonspor.. Bir de birşey soracağım birisi şu ana kadar Trabzonun aldığı oyuncuları yazabilirmi kafam karıştı da ? :D
Ouzy
04.Haziran.2007, 03:42
Hrvoje Cale (Dinamo Zagreb)èTrabzon
Gustavo Colman (Germinal Beerschot)è Trabzon
Giray Kaçar (OFTAŞ)è Trabzon
Egemen Korkmaz (Bursa) è Trabzon
Selçuk İnan (Manisa)è Trabzon
Burak Yılmaz (Manisa) è Trabzon ???
İsmail Özeren (Dardanel)è Trabzon
Buğra Erdoğan (Dardanel)è Trabzon
Gökhan Ünal (Kayseri)è Trabzon
Yakup Bugun (Altınordu) è Trabzon
Ceyhun Gülselam (Unterhaching) è Trabzon
Cyzio
04.Haziran.2007, 03:43
Her an herşey olabilir..:D
shamur1
04.Haziran.2007, 03:49
Hayırlı olsun Gökhan; seneye şampiyon büyük ihitmalle Trabzonspor.. Bir de birşey soracağım birisi şu ana kadar Trabzonun aldığı oyuncuları yazabilirmi kafam karıştı da ? :D
Arkadaş yazmış yukarda .. edit :)
BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 03:56
Alınan oyunculardan Bir takım çıkıyor galiba. Yakup Bugunda kaleciymiş, her mevkiye adam aldılar :)
Cyzio
04.Haziran.2007, 03:56
11 oyuncu transfer etmişiz, bunların 8'i as kadroda forma giyecek.Ciddi bir revizyona gittiğimizin en önemli göstergesi.Bide Hüseyin gitse daha da mutla olacam..:D
Redrum
04.Haziran.2007, 04:00
dardanelden alınan oyunculara güveniyorum ben. Açıkçası şu ligde kaliteli dediğin oyuncuların yarısı dardanelden çıkıyor..
shamur1
04.Haziran.2007, 04:21
Trabzonspor Dinamo Kiev kulübüyle kaleci Aleksandr Shovkovsky konusunda yazışmalara başlamış.Dinamo Kiev kulübünden bugün gelen yazıda kaleciye karşılık 3 milyon dolar=2milyon euro istemişler.Kalecinin kendide 1.2 milyon euro istemiş yıllık olarak.
Kaynak : Trabzon Tv
nekop
04.Haziran.2007, 04:29
Gökhan Türkiye liginin en iyi forvetlerinden biri ben onu yüksek maliyetinden dolayı istemiyordum fakat artık alındı bu saatten sonra Gökhan'a tüm desteğimizi vermemiz lazım inşallah oda atacağı gollerle takıma katkı sağlar.
mgokalparslan
04.Haziran.2007, 04:38
arkadaşlar transfer edilen oyuncuların bonservisleri kaç yıllık anlaşıldığı gibi bir tablo veya linki olan varsa koyabilir mi?
byunuss1
04.Haziran.2007, 04:40
arkadaşlar gökhan ünalın sözlesmesi 1 yıl sonra bitiyordu.. ve şuan basında geçen bonservis bedeli için fiyatlar yorumdan öte degildir.. gökhan ünal hayırlı olsun trabzonsporumuza..
uAsamet91
04.Haziran.2007, 04:43
Trabzon bu işi öğrendi...Gökhan çok yararlı olur trabzona
Ouzy
04.Haziran.2007, 04:50
arkadaşlar transfer edilen oyuncuların bonservisleri kaç yıllık anlaşıldığı gibi bir tablo veya linki olan varsa koyabilir mi?
Bu konuda en güvendiğim site www.transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/) 'dir. Rakamlar € bazındadır, takdir edersin ki bazı transferleri anında koyamayabiliyorlar. Açıkçası ben şu ana kadar pek bir yanlışlıklarını görmedim. % 90-95 oranında doğru oluyor, yazdıkları ama Almanca maalesef.
"ablösefrei" bedelsiz demek sanırım. * işareti kiralıktan dönen oyuncuları, * işareti de kiralık gelen oyuncuları gösteriyor.
Bu arada, liglerde yapılan toplam transfer sayısını bulan olursa söylesin.:)
mgokalparslan
04.Haziran.2007, 04:54
Bu konuda en güvendiğim site www.transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/) 'dir. Rakamlar € bazındadır, takdir edersin ki bazı transferleri anında koyamayabiliyorlar. Açıkçası ben şu ana kadar pek bir yanlışlıklarını görmedim. % 90-95 oranında doğru oluyor, yazdıkları ama Almanca maalesef.
"ablösefrei" bedelsiz demek sanırım. * işareti kiralıktan dönen oyuncuları, * işareti de kiralık gelen oyuncuları gösteriyor.
Bu arada, liglerde yapılan toplam transfer sayısını bulan olursa söylesin.:)
teşekkür ederim
gtTs26
04.Haziran.2007, 04:56
3.5 değildir.Kayseri gecen dönem 7-8 istedigi adamı 3.5 milyona bırakmaz 5'den aşagı değildir bonservis.
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor . Yenilemez beleşe gider . Ben 3.5 diye duydum ve adnan ergin erdinç'de verilmiş dediler tam doğrumu bilmiyorum .
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 04:58
Gokhanin yuzune ne olmus ???
Ari sokmus gibi gercekten
VahdeTrabzon
04.Haziran.2007, 05:03
Helal olsun yönetimime iyi iş çıkardılar.
Bu arada bonservisi lig radyoda 6mn€ dediler.
Ouzy
04.Haziran.2007, 05:11
Okadar güvenme,o bilgileri oraya girenler senın-benım gibi insanlar. Oraya üye olan insanlar bu bilgileri giriyor.
Hmm bunu bilmiyordum ama açıkçası şu ana kadar 2 bilemedin 3 hatalarını gördüm yani. Bir de mesela Avrupa Şampiyonası'ndaki takımların değerlerini açıklarken hep bu siteyi kaynak gösterirler.
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2007, 05:14
Transferi televizyon seyrederken NtvSpor alt yazısında öğrendim.İlk başta 6 milyon Avro dediler,sonrada 5 milyon dediler.Neyse ne kadara alındığı bence bizi fazla ilgilendirmez.Oyuncunun göstereceği performans önemli.Trabzon yabancı forvet riskine girmedi.Gökhan'ın uyumu daha çabuk olacaktır.G.Ünal kaliteli bir isim.Bence yerinde bir transfer..Hayırlı olsun..
Trabzon bu işi öğrendi...Gökhan çok yararlı olur trabzona
Trabzon'un başına bu işi anlayan birileri geçti desek daha iyi olur bence.
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 05:29
Veee Beklenen an geldi, Trabzonspor Başkanı, yöneticileri ve Gökhan Ünal'ı taşıyan uçak Trabzon havalimanı'na indi.
Trabzon havalimanı adete Avni Aker Stadyumu gibi.
Taraftarlar Büyük başkan sloganları ile Sadri Şener'e tezaruhatta bulunurken, hoş geldin, hoş geldin Trabzon'a hoş geldin sloganıyla ortalığı inletiyor.
Sevgili haber61.net ziyaretçileri burayı görmeliydiniz, Taraftar Gökhan Ünalı çağırıyor "Geliyor geliyor alemin kralı" tezaruhatları ortalığı inletiyor.
Göhhan taraftarın omuzlarında Şampiyon Trabzon sloganları arasında, kendisine çiçekler veriliyor.
http://www.haber61.net/images/news/gokhan_unal_1.jpg
http://www.haber61.net/images/news/gokhan_unal.20080603215047.jpg
changeTarget(document.getElementById("news_content")) Kaynak: http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg
GeNç KaRTaL
04.Haziran.2007, 05:57
Gökhan'ın suratına ne olmuş acaba? Bir gariplik var.Arı felan mı soktu yoksa:confused:
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 05:59
Evet gozler yanaklar $i$ gibi duruyor, biz merak ediozda gazeteler nasil merak etmiyo, okadar yere baktim bi aciklama yok
Addolorato
04.Haziran.2007, 06:10
Gerçekten iyi golcü orası burası şişsede yattaranın paslarıyla gol kralı bile olur
Nedvedmania
04.Haziran.2007, 06:21
Bence o gökhan değil şişme manken :n:
Tebrikler Trabzona iyi iş başardı umarın önümüzdeki sezonda çok güzzel futbol oynarlar.
ewrim_FB
04.Haziran.2007, 06:34
Oh be Gökhan Ünal'ın da transfer olduğunu gördük ya... :)
deniz.91
04.Haziran.2007, 17:40
Bu transefrin iç yüzünü söylemek grekirse gökhanın niyeti trabzon değidi aslında
efe24
04.Haziran.2007, 17:46
trabzon bu sene şampiyon olacak gibi ama çok transfer yaptılar takımın dengesi de bozulabilir
YusufT
04.Haziran.2007, 17:55
Trabzon bu sene ilk 3'e oynarsa iyidir, birtek parayla sampiyon olunmuyor :)
Daha takim birbirne alisacak..
Onurap
04.Haziran.2007, 17:55
Gökhanın suratı ne öle :) Kayseri benzerini mi sattı ne yaptı :D
deniz.91
04.Haziran.2007, 17:58
Gökhanın suratı ne öle :) Kayseri benzerini mi sattı ne yaptı :D
Bende anlamaıdm valla biraz kilo almış ilk gördüğümde lan bu bizim Gökhan değil dedim kardeşim ne:D
nekop
04.Haziran.2007, 18:33
9 haziranda başkan asıl yıldız transferi getirecek daha bitmedi Trabzonspor Fırtınası... :D
Ouzy
04.Haziran.2007, 18:44
Olabilir deniz ama nerden baksan 1 milyon dolar alır herhalde yıllık. Türkiye içinde gayet iyi para. Ama nasıl bu kadar çabuk olup bitti,o şasırtıcı. Sanırım Agahowa geleceği için ön hazırlık yaptılar, gökhanı göndererek:D
Trabzonuda tebrik etmek lazım,çok iyi kadro kuruyorlar. Trabzonlu taraftarlardan mutlusu yoktur.
Senelik 1.2 milyon € alıyor, bayağı bayağı yüksek bir miktar. Ayrıca bonservis bedeli olarak 5 milyon €'da karar kıldılar.:)
Burak'tan da vazgeçilmiş bu arada.
Haber (http://www.ntvspor.net/Pages/24432.ASP)
puskas
04.Haziran.2007, 18:54
yılın transferini emreden sonra trabzon patlattı.helal olsun trabzona buyuk iş başardı :)
byunuss1
04.Haziran.2007, 19:03
ilk 3 garanti gibi duruyor...
uyum sorunu diye sorunumuz olcagını sanmıyorum cunku millet dahat.direktörünü bulmadan biz transferi bitirdik..
gökhanın bonservis bedeli ile ilgili herşey yalan ..
shamur1
04.Haziran.2007, 19:12
http://img215.imageshack.us/img215/1461/sampiyonuznx7.jpg
1-ONUR KIVRAK
2-SERKAN BALCI
3-EGEMEN KORKMAZ
4-GİRAY KAÇAR
5-HRVOJE CALE
6-SELÇUK İNAN
7-GUSTAVO COLMAN
8- ?
9-GÖKHAN ÜNAL
10-UMUT BULUT
11-İBRAHİMA YATTARA (C)
Onurap
04.Haziran.2007, 19:23
solda barışta oynayabilir ama bir sol kanatta şart..Bana kalırsa trabzon tek forvet ve oyun kurucuyla oynamalı..
shamur1
04.Haziran.2007, 19:29
Ersun Yanal oyun kurucuya dayalı bir sistemle oynamıyor ve büyük ihtimal çift forvet oynayacağız son maçlardaki denediği sistem gibi ilerde Ergin-Umut ikilisi vardı şimdi Gökhan Ünal - Umut Bulut ikilisi oynar. Gökhan Ünal'ın gelmesiyle Umut Bulut'u bu sezon daha iyi izleyecez . 2 senedir ilerde tek başına sağa sola koşup duruyordu ve arkasında ayağa pas yapacak oyuncularda yoktu. Bu sezon iyi bir derece yaparsak kuşkusuz bunda Gökhan Ünal ve Umut Bulut'un çok büyük payı olacaktır.
ShevAnil
04.Haziran.2007, 19:33
Çift forvet ile oynanılırsa Yedek Forveti varmı Trabzon'un Erginden Başka
nekop
04.Haziran.2007, 19:37
Çift forvet ile oynanılırsa Yedek Forveti varmı Trabzon'un Erginden Başka
Cem Demir var ama yollar ayrılacak büyük ihtimal.Ama Süper Lig'de oynayacak bir isim yok.
ShevAnil
04.Haziran.2007, 19:39
Forvete Transfer Yapılmıyacak Büyük ihtimal.. Yedeklerden Girip Oyunu Değiştirebilicek bir Oyuncu Değil Ergin.
Burak Duran
04.Haziran.2007, 19:50
11 adam aldi trabzon daha ne transferi 2 takim mi cikacaklar anlamadim valla
shamur1
04.Haziran.2007, 19:51
Gökhan Ünal ve Umut Bulut'u yanyana oynatacakdır Ersun Yanal . Yedek sorun değil o aldığımız gençler içinde Trabzonlu Cemre forvet ve geçen sezon 2.ligin en çok gol atan oyuncusuydu.
yunusgs
04.Haziran.2007, 20:51
Daha fazla adam almaya devam ederse Trabzonspor seneye adam almaya ihtiyaç kalmayacak :D
shamur1
04.Haziran.2007, 20:56
Gökhan Ünal'a özel tören
Yeni transferimiz Gökhan Ünal için Başkanımız Sadri Şener'in katılımlarıyla M. Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tören düzenlendi.
Başkanımız Sadri Şener, törende yaptığı konuşmada, Gökhan'ı Trabzonspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren iki yol seçmek durumundaydık. Bir tanesi alt yapıdan ve civardan yetişen futbolcular ile bu olayı gerçekleştirmek ama bu zordu. İkincisi ise yarışan, şampiyonluğa aday, kupalara gidecek bir yoldu. Biz Trabzon insanın yapısına uygun olarak, çok çabuk bir şekilde ikinci yolu seçtik” dedi.
Artık transferin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Şener, “Transferlerin yüzde 97'sini tamamladık. Artık transferde gündemden düşmek istiyoruz. Bir ay dinlenmek istiyoruz. Burak transferi de Gökhan'ın alınmasıyla kapandı. Gökhan, 2 tane Burak eder” diye konuştu.
Taraftarlardan bir ricasının olduğunu kaydeden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu futbol kulüplerinin taraftarsız olmadığı bir kesin. Onlarla var oluyoruz. Kombine biletlerin alınmasını istiyoruz. Fenerbahçe taraftarları gibi kuyruğa girerek, Galatasaray gibi rekorlar kırarak satın alınmasını talep ediyoruz. Transferde diğer kulüplerle yarışır hale geldik. Trabzonsor'un büyüklüğünün ifadesi olarak, transferde de rakiplerimizle yarışır noktaya geldik. Temmuz ayında kamp var. Kampa kadar transfer gündemini sayfanızdan kaldırın. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz.”
Şener, ekonomik olarak çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Trabzonspor, büyük bir marka. Rahatlıkla borçların altına girer ve çıkar. Gelecek sezonu denk bütçeyle kapatırız diye düşünüyoruz. Trabzonspor, ulusal basında da devamlı bahsedilen bir kulüp oldu. İnşallah arkasını getiririz” diye konuştu.
Yeni transferimiz Gökhan Ünal da Kayseri'de Trabzonlu arkadaşlarının çok olmasından dolayı Trabzonspor'a karşı her zaman sempatisinin olduğunu ifade ederek, “Buraya geldiğim için mutluyum. Sonuçta Kayseri'de çok şey yaşadım. Burada da tekrarlamak ve büyük başarılar imzalamak istiyorum” dedi.
Taraftarlara layık olmaya çalışacağını ifade eden Gökhan Ünal, “Taraftar, bir takım için çok önemli şey. Taraftar, 90 dakika bizi desteklesin. O zaman daha büyük şeyler kazandırırız diye düşünüyorum” diye konuştu.
Kendisinin Trabzon'da baskı hissetmeyeceğini düşündüğünü kaydeden Gökhan Ünal, “Çünkü burada neler yapabileceğimi biliyorum. Trabzon'un yapısını da biliyorum” dedi.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040608unal1.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040608unal2.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040608unal4.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040608unal5.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040608unal6.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/040608unal7.jpg
Sadri Başkan ya şu adama 2-3 üst baş alsaydınız adam 2 gündür aynı şeyleri giyiyor :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Gökhan Ünal saç ektirmiş galiba öle konuşuluyor yüzünün gözünün şişmeside operasyon geçirdiği içinmiş. Formayıda giyememiş zaten ..
deniz.91
04.Haziran.2007, 21:09
Evet Gökha saç ektirmişti yüzüde ondan şiş heralde
ShevAnil
04.Haziran.2007, 21:54
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Yıldıray Baştürk ve Jan Koller ile ilgili herhangi bir transfer girişiminde bulunmadıklarını açıkladı.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, transferde hiç ilgilenmedikleri kişilerin adlarının medyada Trabzonspor için geçtiği belirtildi.
Açıklamada, şöyle denildi:
''Transfer çalışmalarımız kapsamında Yıldıray Baştürk ve Jan Koller ile ilgili olarak herhangi bir temasımız olmadığı gibi girişimde de bulunulmamıştır. Yönetim kurulumuzun transfer faaliyetleriyle ilgili son derece şeffaf bir politika izlemesi sebebiyle taraftarlarımızın bu haberlere itibar etmemeleri, medya mensuplarımızın da yetkililerden aldıkları doğru bilgileri değerlendirmeleri gerektiğini hatırlatıyoruz.''
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:17
Transfer in yuzde 97 si bitti dedi Sadri baskan ama biz halen sol kanat bekliyoduk. Kaleci artik sorun olmaz, Tolga ve Onur zaten alistilar.
Cyzio
04.Haziran.2007, 22:20
100-97 = 3
Yani 3 transfer daha yapacağız demek..:D
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:35
100-97 = 3
Yani 3 transfer daha yapacağız demek..:D
Ins Ins :D
Sol kanata soyle Yattara gibi bi yabanci alirsak ne guzel olur.
shamur1
04.Haziran.2007, 22:37
Sadri Baba Tonton başkanımız ne demişti ? Atanımız ve tutanımız iyi olacak.. Atanımız Gökhan Ünal .. peki ya tutanımız ? Kaleci alacaklardır. Daha doğrusu Colman,Cale, Yattara ve kalırsa Jabi var yabancı olarak. 2 tane yabancı hakkımızı da kale ve sol kanat için kullanırız heralde.
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:39
Jabi yi tutmazlar heralde. Ben bizim gonderirlecekler listesini cok merak ediyorum
Erdinc, Tolga Seyhan, Mustafa Keceli (gitti), Jefferson, Ahmet, Hasan, Ergin, Ferhat, Cagdas (gitti), Jabi
daha varmii
shamur1
04.Haziran.2007, 22:42
Jabi yi tutmazlar heralde. Ben bizim gonderirlecekler listesini cok merak ediyorum
Erdinc, Tolga Seyhan, Mustafa Keceli (gitti), Jefferson, Ahmet, Hasan, Ergin, Ferhat, Cagdas (gitti), Jabi
daha varmii
Gidenleri bırak sen asıl gelenlere bak :) M.Keçeli , Erdinç , T.Seyhan , Çağdaş vs bu adamların gitmesi bile bizim için büyük bir transfer niteliğindedir. Bu adamların aldığı paralar trilyonlarla ifade ediliyordu. Jefferson'ı kazanmak gerekiyor bence.
Ouzy
04.Haziran.2007, 22:44
Transfer in yuzde 97 si bitti dedi Sadri baskan ama biz halen sol kanat bekliyoduk. Kaleci artik sorun olmaz, Tolga ve Onur zaten alistilar.
Yuh!:) Başkan, "Seneye de giyerim." hesabı transfer yapıyor heralde.:)
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:46
Gidenleri bırak sen asıl gelenlere bak :) M.Keçeli , Erdinç , T.Seyhan , Çağdaş vs bu adamların gitmesi bile bizim için büyük bir transfer niteliğindedir. Bu adamların aldığı paralar trilyonlarla ifade ediliyordu. Jefferson'ı kazanmak gerekiyor bence.
Yok daha kazanilmaz o Trabzonda, cok yiprandi adama gelecegin Dida'si felan deniliyodu. Ihtiyar bi kaleci lazim bize
Cyzio
04.Haziran.2007, 22:48
Jefferson'a çok haksızlık yapıldı geldiğinden beri.Arasıra saçma sapan hareketleri oluyor maç içinde ama çok iyi bir kaleci bana göre..
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:51
Jefferson'a çok haksızlık yapıldı geldiğinden beri.Arasıra saçma sapan hareketleri oluyor maç içinde ama çok iyi bir kaleci bana göre..
Bi Bjk macinda hatirliom onu kalede devlesmisti, bi kerede Fenerbahceye karsi. Ama bazende yenmicek goller yiyodu
Cyzio
04.Haziran.2007, 22:57
Bi Bjk macinda hatirliom onu kalede devlesmisti, bi kerede Fenerbahceye karsi. Ama bazende yenmicek goller yiyodu
Tolga'ya tahammül ettiğimiz kadar ona etseydik eminim kendini çoktan kanıtlamış olurdu.Tolga'nın yediği hatalı golleri sayamaz hale geldim.Yeni sezonda kalede ya Onur oynamalı ya da yabancı kaleci alınmalı..
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 23:00
Tolga'ya tahammül ettiğimiz kadar ona etseydik eminim kendini çoktan kanıtlamış olurdu.Tolga'nın yediği hatalı golleri sayamaz hale geldim.Yeni sezonda kalede ya Onur oynamalı ya da yabancı kaleci alınmalı..
Onur oynasa daha iyi olcak gibime geliyor, bu Tolga'yi dahada cok hirslandirir. Boylece iyi bi rekabet olur.
Omer Riza dan haber yok az once sitedeki futbolcularimiza baktimda:D
Cyzio
04.Haziran.2007, 23:06
Onur oynasa daha iyi olcak gibime geliyor, bu Tolga'yi dahada cok hirslandirir. Boylece iyi bi rekabet olur.
Omer Riza dan haber yok az once sitedeki futbolcularimiza baktimda:D
Ömer Rıza futbolu bıraktı..
byunuss1
04.Haziran.2007, 23:10
süper ligin en iyi defansına sahip oldugumuzu söyleyebilirim..
2010 da milli takımda bizden en az 4 futbolcu gider diye tahmin ediyorum
deniz.91
04.Haziran.2007, 23:13
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırırken takımdan gönderdiği Gökhan Ünal'ı 6 sezon sonra rekor bir ücretle Bordo-mavili camiaya aldırdı.
Trabzonspor, Gökhan Ünal'ı transfer ederek yeni sezon öncesi bombayı patlatırken, bu transfer Ersun Yanal ile Gökhan Ünal arasında 6 sezon önce yaşananları hatırlattı.
İHA muhabirinin araştırmasına göre, Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Gökhan Ünal'ı beğenmemiş ve yok pahasına bir bonservis ücretiyle takımdan gönderilmesini sağlamıştı. O dönemde İlhan Cavcav ile bir görüşme yapan Ersun Yanal, Cavcav'a Gökhan Ünal ile ilgili olarak, "Bu futbolcudan bir şey olmaz. Ben bunu oynatmam" dediği öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da bu durum karşısında Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ifade edildi. Daha sonra yıldızı parlayan Gökhan Ünal, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı ve milli takım forması giydi.
Gökhan Ünal'ın transferi için ise Trabzonspor'un büyük bir servet ödeyeceği öğrenildi. İHA muhabirin elde ettiği bilgilere göre Trabzonspor, Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'un bu bedeli 3 yıl içinde 3 taksitte ödeyeceği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncuya ise ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon 400 bin Euro ve üçüncü yıl için 1 milyon 600 bin Euro ödeyeceği kaydedildi. Böylelikle Trabzonspor'un kasasından bu transfer için 9 milyon 250 bin Euro çıkacak. Bu miktarda yaklaşık olarak 19 milyon YTL'ye tekabül ediyor.
Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 23:23
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırırken takımdan gönderdiği Gökhan Ünal'ı 6 sezon sonra rekor bir ücretle Bordo-mavili camiaya aldırdı.
Trabzonspor, Gökhan Ünal'ı transfer ederek yeni sezon öncesi bombayı patlatırken, bu transfer Ersun Yanal ile Gökhan Ünal arasında 6 sezon önce yaşananları hatırlattı.
İHA muhabirinin araştırmasına göre, Ersun Yanal, 6 sezon önce Gençlerbirliği'ni çalıştırdığı dönemde Gökhan Ünal'ı beğenmemiş ve yok pahasına bir bonservis ücretiyle takımdan gönderilmesini sağlamıştı. O dönemde İlhan Cavcav ile bir görüşme yapan Ersun Yanal, Cavcav'a Gökhan Ünal ile ilgili olarak, "Bu futbolcudan bir şey olmaz. Ben bunu oynatmam" dediği öğrenildi. İlhan Cavcav'ın da bu durum karşısında Gökhan Ünal'ı 10 bin YTL'ye Kayseri Erciyesspor'a sattığı ifade edildi. Daha sonra yıldızı parlayan Gökhan Ünal, Süper Lig'de gol krallığı yaşadı ve milli takım forması giydi.
Gökhan Ünal'ın transferi için ise Trabzonspor'un büyük bir servet ödeyeceği öğrenildi. İHA muhabirin elde ettiği bilgilere göre Trabzonspor, Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Trabzonspor'un bu bedeli 3 yıl içinde 3 taksitte ödeyeceği öğrenildi. Bordo-mavili kulübün 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı golcü oyuncuya ise ilk yıl için 1 milyon 250 bin Euro, ikinci yıl için 1 milyon 400 bin Euro ve üçüncü yıl için 1 milyon 600 bin Euro ödeyeceği kaydedildi. Böylelikle Trabzonspor'un kasasından bu transfer için 9 milyon 250 bin Euro çıkacak. Bu miktarda yaklaşık olarak 19 milyon YTL'ye tekabül ediyor.
Gazeteler icin malzeme bulundu, Yattara nin Roma ya gitmesi tutmadi bunu denicekler:D
nekop
04.Haziran.2007, 23:28
Transfer %97 bittide ne demek yahu takımda sol açık oynayacak bir tek Barış var.Barış yetenekli ama fizik olarak hala iyi durumda degil bence burada daha hazır bir oyuncu lazım.
KaF KeF
05.Haziran.2007, 01:00
Trabzonspor Burak'tan vazgeçti
Kayserispor'dan Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Trabzonspor, Burak Yılmaz transferinden vazgeçti. Asbaşkan Hacısalihoğlu olursa deneyimli bir kaleci transferi yapabileceklerini söyledi.
ayserispor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal'ı kadrosuna katan Trabzonspor'da, asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak transferinin kapandığını söyledi.
Hacısalihoğlu, Gökhan'ın alınmasıyla transferde önemli bir adım attıklarını ifade ederek, ''Bundan sonra o tarz golcü düşünmüyoruz. Türkiye'nin en iyi golcüsünü aldığımıza inanıyoruz. Mevcut kadromuzdaki oyuncularla da birlikte iyi bir forvet oluşturduğumuza inanıyoruz. Burak transferi kapanmıştır diye değerlendirebiliriz'' dedi.
Bundan sonra transferde daha rahat hareket edeceklerini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Olursa çok deneyimli bir kaleci transferi olabilir ama olmayabilir de. Hep beraber önümüzdeki günlerde bunun değerlendirmesini yapacağız'' diye konuştu.
yunusgs
05.Haziran.2007, 05:04
İsabetli bir karar bence Gökhan Ünal geldi Burak'a gerek kalmadı.
GeNç KaRTaL
05.Haziran.2007, 05:05
Gökhan Ünal Burak'tan daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum.Sanırım Burak için iyi para isteniyor.Daha ucuz olsaydı alternatif olması yönünden alınabilirdi..Bakalım Fenerbahçe yeniden Burak'a yönelecek mi?
bjk_melo_151
05.Haziran.2007, 05:07
Ferhat Çökmüş daha kendini gösteremedi.Bence çok iyi oyuncu İsviçre milli takım formasıyla izlemiştim.Umarım kendini gösterir.
Trabzonspor
05.Haziran.2007, 06:43
alsın gfener ya burak'ı baslarına bela olsun :D
KaF KeF
05.Haziran.2007, 06:57
Niye Bela Oluyor?
bjk_melo_151
05.Haziran.2007, 15:19
Siz görüştüğünüz için dünya yıldızı oluyor değil mi?Arkadaşlar lütfen Fenerbahçe'ye anlaşanlara laf etmeyin!
yunusgs
05.Haziran.2007, 18:08
Cale İmzaya Geliyor
http://img239.imageshack.us/img239/2917/7215159caleimza2205bbwd8.jpg (http://imageshack.us)
Hırvatistan´da ön protokol imzalanan Cale'nin hafta başında Trabzon'da resmi imzayı atacağı açıklandı.
5.6.2008
Kısa bir süre önce Hırvatistan’da ön protokol imzalanan ve her konuda anlaşmaya varılan Cale’nin hafta başında Trabzon’da resmi imzayı atacağı açıklandı. Dinamo Zagrep takımından alınan genç sol kanat oyuncusunun imzanın ardından şehri gezeceği ve kendisine bir ev seçeceği de vurgulandı.
KAYNAK:FANATİK
nekop
05.Haziran.2007, 19:15
Siz görüştüğünüz için dünya yıldızı oluyor değil mi?Arkadaşlar lütfen Fenerbahçe'ye anlaşanlara laf etmeyin!
Git 5-10 sayfa öncesini oku daha transferden vazgeçilmeden önce bile bende dahil birçok kişi istemiyordu Burak'ı...
Bordo61Mavi
05.Haziran.2007, 19:37
Git 5-10 sayfa öncesini oku daha transferden vazgeçilmeden önce bile bende dahil birçok kişi istemiyordu Burak'ı...
Ben hic hic istemiyodum, ve iyiki olmadi
Trabzonspor
05.Haziran.2007, 19:40
Niye Bela Oluyor?
bence o cocuk hıc ıyı oynayamıyor alırsa bela olur cunku gereksız ılhan parlak o adama 10 basacak kapsıteye sahıp beşktastada ıyı oynayamadı.allahtan vazgectık yanı fenerde almaz inşallah gereksiz olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben kmseye laf etmedım vede ben burak'ın gelmesını hıc ıstemdım verılen paraya yazık olur dıye
bjk_melo_151
05.Haziran.2007, 20:09
anlaşılan benim ne demek istediğim anlaşılmadı.Benim demek istediğim Fenerbahçe'nin ilgilendiği her oyuncu yıldız olarak gösteriliyor süsleniyor püsleniyor.Ben ona kızıyorum.
jarosik_61
05.Haziran.2007, 20:59
pazar günü shovkovsky transferi gerçekleşebilir kimse şaşırmasın gücenmesin:icon_biggrin:
Trabzonspor
05.Haziran.2007, 21:28
bnence gereksız o adam kotu ya cok hantal bı kalecı kalecı cevık olmalı bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
anlaşılan benim ne demek istediğim anlaşılmadı.Benim demek istediğim Fenerbahçe'nin ilgilendiği her oyuncu yıldız olarak gösteriliyor süsleniyor püsleniyor.Ben ona kızıyorum.
he tamam ama evet oyle oluyor buda medyanın fenerbahcenın arkasında oldunu gosterıyor işte
nekop
05.Haziran.2007, 21:30
Hee yanlış anladık tabi sende birazcık yanlız anlattın. :D Bu arada Shovkovsky gereksiz olur bence o kaleci en iyi zamanlarında bile üst düzey degildi şimdide iyi degil.
Melekovic
05.Haziran.2007, 23:53
Bakalım ne kadar doğru.Olursa çok iyi olur ama uydurma gibi geliyor fakat Trabzon'un gücü var.Alabilirse gelir neden olmasın.
http://www.internetspor.com/images/news/19467.jpg
Trabzon 10 numarasını buldu!
05 Haziran 2008 Perşembe 10:45
Toplam 11 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Bordo-mavili ekip, orta saha için Arjantinli Pablo Aimar’la görüşüyor.
Yurtiçi ve yurtdışından toplam 11 futbolcuyu kadrosuna dahil eden Trabzonspor’da şimdi gözler hala alınmayan ‘10 numara’ya çevrildi. Halen İspanyol Real Zaragoza’da oynayan Aimar’la ilgili transfer çalışmalarını çok gizli bir şekilde yürüten Trabzonspor yönetimi, Gökhan Ünal’ın ardından deneyimli bir kaleci ile orta sahaya bir beyin alarak transfere nokta koymayı planlıyor. Arjantin milli takımında da oynayan Pablo Aimar için daha önce nabız yoklayan yönetim, artık işi sıkı tutacak.
fenerbahce_1907
05.Haziran.2007, 23:55
Yalan haberdir.Doğru olsa bile Aimar Trabzon'u istemez.
ShevAnil
05.Haziran.2007, 23:58
Trabzon istese bile Aimar Trabzon'u istemez.
Bu Tür Oyuncular Anca Fener'e Gelirler Zaten Mertcan..?
YusufT
06.Haziran.2007, 00:05
Aimar gelmez eminim.
nekop
06.Haziran.2007, 00:06
Aslında Aimar olmasada onun gibi bir transfere ihtiyaç var takımda hala çok iyi tekniği olan oyuncu yok.Ayrıca bu transfer haberi için yakında Colman aracı oldu diyede yazarlar bugün nasıl atlamışlar anlamadım. :D
Melekovic
06.Haziran.2007, 00:08
Coleman bağlantısını yarına yazarlar abisi.Haberi tek günde harcamak istemezler :D:D:D
eXcitinG
06.Haziran.2007, 00:12
Aimar iLe görüşebiLir Trabzonspor ama Aimar geLmez. Boşuna kasmamak gerek. Aimar Türkiye ye geLmez.
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 00:13
neden olmasın bizim gibi büyük bi camiaya bence biz onu ıstemeyız o bızı degıl
shamur1
06.Haziran.2007, 00:19
Yalan haberdir.Doğru olsa bile Aimar Trabzon'u istemez.
Bari Aimar Türkiye'ye gelmez de.
Kulübümüz, Kayserispor ile Gökhan Ünal transferi konusunda görüşmüş, ancak istenen bonservis bedelinin çok yüksek olması sebebiyle, kendilerine Gökhan Ünal'ı bu bonservis bedeli karşılığı transfer etmemizin mümkün olmadığı bildirilmiştir. Dolayısıyla Kayseri yönetiminin teklifimizi reddi değil, kulübümüzün yüksek bonservis bedeli nedeniyle talebini geri çekmesi durumu söz konusudur. Gökhan Ünal transferinin hem Trabzonspor hem de Kayserispor için hayırlı olmasını diliyoruz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yani bu iş paraya bakıyor. Aimar gelir mi gelmez mi bilmem ama Türkiye'yi seçeceğini sanmıyorum.
Melekovic
06.Haziran.2007, 00:24
Valla Gökhan Ünal konusunda Trabzon Fener'den bile daha çok parayı bastırdı aldı. İşte bu yüzden eğer şu mantıkla düşünürsek Gökhan Ünal'a bu kadar parayı veren kulupte eğer Aimar Türkiye'ye gelmek isterse Aimar'ı alacak parada vardır çünkü Gökhan Ünal'a harcanan toplam paraya hali vakti yerinde bir yabancı yıldız getirebilir.O yüzden futbolcu istediği sürece Trabzon şu oyuncuyu alamaz diyemem ,tabi aşırı uçtaki yıldızlar hariç .Onları hiçbir kulubumuz alamaz.
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 00:35
baskan acıklama yaptı yıldıray ve kollerle ilglenmiyoruz dıe ama hıc adamın azından aimarla ilglenmiyoruz cıkmadı bu kadarda yazıldı aımar ıns olurda transferde bomba ozmn olur
shamur1
06.Haziran.2007, 00:50
baskan acıklama yaptı yıldıray ve kollerle ilglenmiyoruz dıe ama hıc adamın azından aimarla ilglenmiyoruz cıkmadı bu kadarda yazıldı aımar ıns olurda transferde bomba ozmn olur
Yok canım öyle deme Aimar kim biz kim .. Avrupadan yaşı tavan yapmamış oyuncu alabilirmiyiz biz hiç :) Biz anca Ayman'ı alırız ..
Redrum
06.Haziran.2007, 00:53
Fener'in açıklaması çok komik ya. Onlar reddetmedi biz vazgeçtik. Şey gibi "beni dövemediler, kaçtım ben."
shamur1
06.Haziran.2007, 01:02
Fener'in açıklaması çok komik ya. Onlar reddetmedi biz vazgeçtik. Şey gibi "beni dövemediler, kaçtım ben."
Hatta dayak yiyen çocuğun bende 2-3 tane vurdum ama çok kalabalıklardı.. Rahat 50-60 kişi vardı demesi gibi.. Ayrıca madem transferden vazgeçtin bunu daha önce açıklasaydın ya .
eXcitinG
06.Haziran.2007, 01:07
OLayLarı o kim, şu, bu, yok geLmez, vs oLayLarı iLe taraftarLığa çekmeyin. Yapacaksanız adam gibi yorum yapın. Transfer böLümünde sizi çok saLdık bu araLar, Bizi tekrar sıkmak zorunda bırakmayın.
shamur1
06.Haziran.2007, 01:24
Abi ben elimden geldiği kadar bu bölüme gerçek haberleri ve yapılan transferleri çok titiz bir şekilde aktarıyorum.Her gazetenin haberini copy paste yapıp da buraya geçirmiyorum . Ama birilerin gelipte yok efendim Aimar yalandır Trabzon'a gelmez demesini kaldıramam.Gelmezse yorumu kendine kalsın çünkü buraya kattığı en ufak bir şey yok.
Ayrıca şu ana kadar sadece 1 transfer yapan Fenerbahçe transfer haberleri bölümünde 1146 msj yazılmış. Çoğu da kendi aralarında muhabbete dönük yok o gelsin , bu gelmesin tarzında şeyler. Yani bu uyarıyı burda değil de başka bölümlerde yapsaydın daha iyi olurdu bence. Trabzonspor transfer haberlerine girip sürekli o gelmez bu gelmez gibi boş boş mesajlar yazmaya hiç gerek yok. Yok yere konu kirleniyor başka birşey değil.
anil luque
06.Haziran.2007, 01:29
ispanya 2. liginde oynamaktansa trabzona gelebilir neden gelmesin aimar valencia'daki günlerinde değil yani öyle avrupada cok fazla talibi olacagınız sanmıyorum eger gelırse mukemmel bır transfer olur..
YusufT
06.Haziran.2007, 01:30
Aimar gelmez cünkü suan Türkiyeye gelmek istemez, suan Italyadan, Ingiltereden ve Ispanyada talipleri var. Valencia bile Silva'yi iyi fiyata satabilirse Aimar'a teklif götürecektir. Bu is paraya bakar diyorsunuz ama Trabzonun suan 12M bonservis bedeni+ en az 3,5M yillik= 15,5M verecek parasi varsa denesin, ama bosuna...
Bence G.Ünal'e verdigi para bile fazla...
nekop
06.Haziran.2007, 01:31
OLayLarı o kim, şu, bu, yok geLmez, vs oLayLarı iLe taraftarLığa çekmeyin. Yapacaksanız adam gibi yorum yapın. Transfer böLümünde sizi çok saLdık bu araLar, Bizi tekrar sıkmak zorunda bırakmayın.
Sıkılması gereken konu belli uyarı neden burada yapılıyor onun nedeni belli degil...
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 02:37
Aimar gelmez cünkü suan Türkiyeye gelmek istemez, suan Italyadan, Ingiltereden ve Ispanyada talipleri var. Valencia bile Silva'yi iyi fiyata satabilirse Aimar'a teklif götürecektir. Bu is paraya bakar diyorsunuz ama Trabzonun suan 12M bonservis bedeni+ en az 3,5M yillik= 15,5M verecek parasi varsa denesin, ama bosuna...
Bence G.Ünal'e verdigi para bile fazla...
sadi baskan bulur verır parayı yeterkı o gelmek ıstesın
olmadı trabzondakıler fındıkları satar elınde olan parayı kulube verırı yıne para olur zaten bızde seyırcı fındık parasıyla, ineğini satıp parasıyla mac ızlemeye gelıo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi burda kotu ne yorum var mıllet ne yorumlar yapıo gereksız bıse konusmuyoruz ki burda
fokocaman
06.Haziran.2007, 05:43
Arkadaşlar gerçi biraz ters olucak ama yeni sponsorumuz nike olmuş ben yeni duydum bunu ne kadar doğrudur ? internette formalar bile dolaşıyor doğrumudur ??
shamur1
06.Haziran.2007, 06:04
Arkadaşlar gerçi biraz ters olucak ama yeni sponsorumuz nike olmuş ben yeni duydum bunu ne kadar doğrudur ? internette formalar bile dolaşıyor doğrumudur ??
Evet doğrudur ama o internette dolaşan formaların gerçekle yakından bir ilgisi yoktur. Taraftarların yaptığı forma çalışmalarıdır o henüz kulübümüz tarafından tanıtılmadı yeni sezon formalarımız.
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 06:05
resmi bi acıklama yok ama buyuk ıhtımalle nıke olcak
Bordo61Mavi
06.Haziran.2007, 10:47
Sadri Sener demisti bi roportajinda, Nike en buyuk teklifi verdi diye. En buyuk teklifi verenlede anlasilir, buyuk ihtimal nike.
3 forma alcam
nekop
06.Haziran.2007, 18:11
Nike çok iyi olucak puma terleyince falan çok kötü oluyordu.Güzelde bir tasarım yapılırsa bende 3 forma alırım herhalde.
eXcitinG
06.Haziran.2007, 18:14
TrabzonsporLu arkadaşLara yapmadım uyarıyı, Uyarıyı TrabzonsporLu arkadaşLarın mesajLarına karşıLık aLakasız ve boş mesajLar yazan kişiLere yaptım. OLayı çarpıtmayın. :)
Burak Duran
06.Haziran.2007, 18:18
Aimar Turkiyeye gelecegini sanmiyorum ama is tamamen paraya bakar
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 18:57
Aimar Turkiyeye gelecegini sanmiyorum ama is tamamen paraya bakar
yeterki gelmek istesin o ya gökhan unala o parayı veren onada para verırı bence
shamur1
06.Haziran.2007, 19:10
Dün gece kulubümüz Genel Sekreteri Dr.Hasan Yener canlı yayındaydı. Hasan Yener'in anlattıklarına göre şuan kaleci konusunda çalışmalar devam ediyor. Kesinlikle çok iyi bir kaleci alacaz demiştir bu alacağımız kaleci tecrübeli , Milli takım düzeyinde ve pahalı bir kaleci olacaktır.. Tam bu arada konuya giren program sunucusu Shovkovsky ismini sordu gündemdeki kaleci bu isim mi diye ama Hasan Yener bu isim gündemimizde yok dedi .
95 sezonundaki kaçan şampiyonluktan bahseden Dr.Hasan Yener o sene çok iyi bir kalecimiz olsaydı açık ara şampiyon oluruz dedi.. Hatırladığım kadarıyla o sene gerçekten mükemmel bir kadro vardı elimizde ama kaleci mevkiinde Metin Mert ve Nihat vardı. Zaten o meşhur Fenerbahçe maçında 2 tane çok basit gol yemiştik ve kalede Metin Mert oynuyordu. Birisi Oğuz'un attığı frikik , diğeride arka direkte boş kaleye topu bırakan Aykut'un golüydü .. Hasan Yener'in de aynen söylediği gibi bu alacağımız tecrübeli kaleciden genç kalecilerimiz Onur ve Tolga'da çok şey öğrenecektir. Uzun lafın kısası tecrübeli ve milli takım düzeyinde bir yabancı kaleci transfer edilecektir..
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 19:18
Trabzonspor kendine geldi!
Ersun Yanal'ın daha imza attığı gün koyduğu hedefler için yönetimin kolları sıvayarak transferde gerekli desteği vermesi ile sezon öncesi yapılan flaş transferler, bordo mavili taraftarlara eski günleri yeniden yaşattı! Bu güzel hava, kombine kart satışını da rekora koşturmaya başladı..
http://www.ajansspor.com/resim/ts_taraftar_kombine_sira.jpg
Flaş transferlere imza atan Karadeniz temsilcisi, taraftarını coştururken; Bordo-mavili taraftarlar ise kombine kartların satışında rekora koşuyor.
Kombine kartların satışa çıktığı ilk günde bin 500 adet kombine bilet satılırken, geçen sezonun tamamında bu rakam 2 bin 200 civarındaydı.
Avrupa'da, Turkcell Süper Lig'de ve Fortis Türkiye Kupası'nda söz sahabi olabilecek bir takım kuran Trabzonspor yönetimi, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle rakiplerinin dikkatini üzerine çekti.
Kadrosuna Gökhan Ünal, Egemen, Selçuk, Giray, Gustavo Colman, Cale, Ceyhun Gülselam, Buğra ve İsmail Özeren gibi oyuncuları katarak güçlenen Trabzonspor, gelecek sezon için de taraftarına güven verdi. Trabzonspor efsanesini geri getirmek için mücadele eden ve 1996 ruhunun mimarlarından olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu, bu anlamda her alanda kaynaşmayı sağlayarak şehirde bütünleşmeyi sağladı.
Yönetimin transferde yaptığı çalışmaları karşılıksız bırakmayan Trabzonspor taraftarı, hem forma satışlarında hem de kombine kart satışlarında rekora koşuyor. Geçtiğimiz sezon kombine kart satışında 2 bin 200 rakamına ulaşan Trabzonspor, 2008-09 sezonu için satışa çıkan kombine kartlarda ise ilk günde bin 500 rakamına ulaştı.
Stat ve Mağazalardan Sorumlu Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, ilk günde taraftarların kombine kart satışına gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Yönetim Kurulu olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra taraftarlarımızda, kombine kartların satışında ilk günde gördüğümüz ilgi bizim şevkimizi arttırdı. Bunun bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Hedefimiz tüm kombine kartların satılmasıdır. Trabzonspor yarışmacı bir takım olacaksa ve rakipleri ile mücadele edecekse taraftarının takımını yanlız bırakmaması gerekiyor. Bize yakışan budur" dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
11 FUTBOLCUYA 12.5 MİLYON EURO
Gelecek sezon zirve hesapları yapan Trabzonspor, kadrosunu yaptığı 11 takviyeyle güçlendirdi. Bordo mavililer bu futbolculara yaklaşık 1.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Kayserispor’dan Gökhan Ünal’a 5 milyon euroluk bonservis bedeli ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık imza attıran bordo mavililer, Manisaspor’a Selçuk için 2 milyon euro artı Ufukhan, Cem ve Murat Ocak’ı verdi. Gençlerbirliği Oftaşspor’dan transfer edilen Giray için 2 milyon 700 bin dolar, Germinal Beerschot takımından transfer edilen Colman için 1 milyon euro, Dinamo Zagreb’ten alınan Hrovoje Cale için 700 bin euro, Unterhaching’ten transfer edilen Ceyhun için 750 bin euroya yakın bonservis bedeli veren bordo mavililer, çeşitli takımlardan aldığı genç futbolculara da 500 bin euroya yakın bonservis bedeli ödedi. Sadece Bursaspor’dan transfer edilen Egemen için bedel ödemeyen bordo mavililer, kendilerine kulüp bulmalarını istediği Jabi, Erdinç, Sayed Moawwad, Jefferson ve Ahmet Şahin’den ise şu ana kadar sadece birini gönderebildi. Sayed Moawwad’ı Mısır Al Ahly takımına satarak 200 bin euro alan bordo mavililer, diğer futbolculardan ise 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli kazanmayı planlıyor
Fietra 10
06.Haziran.2007, 19:43
bende bugün kombine alacagım 2 tane inşallah..umarım rekor seviyede kombine satışı yapılır ve sadece ilk haftada o stat boş kalır..
Trabzonspor
06.Haziran.2007, 19:54
bende bugün kombine alacagım 2 tane inşallah..umarım rekor seviyede kombine satışı yapılır ve sadece ilk haftada o stat boş kalır..
inş boyle olsun maclarda super gececek kimse cıkamayacak avni akerden :D
yunusgs
07.Haziran.2007, 03:01
Eee bu kadar transfere gelir artık taraftar.
nekop
07.Haziran.2007, 05:58
Starda Trabzon Aimar için görüşüyor dedi genelde Starda doğru haberler çıkıyor ama yinede bilemeyeceğim.En azından görüşülmesi bile faydalı olur bence demekki Aimar alınmazsa oraya bir oyuncu alınacaktır bence...
YusufT
07.Haziran.2007, 06:00
insallah Aimar gibi futbolculari görmek isterim TSL'de, ama bence gelmez.
nekop
07.Haziran.2007, 06:13
Aimar olmasada o bölgeye bir transfer yapılacak gibi duruyor kaleyede kaliteli bir isim alınırsa çok iyi işler yaparız bu sene...
Onurap
07.Haziran.2007, 06:48
Aimar çok zor...
Bordo61Mavi
07.Haziran.2007, 11:50
Aimir olsa ne guzel olur, tabi zor ama bu takimin en kotu kadrosuna biz MARCELINHO yu eklemistik.
Memedov
07.Haziran.2007, 18:40
Trabzonspor çok başarılı transferler gerçekleştirdi, bu sezon zirveyi zorlayacak gibi gözüküyor.
shamur1
07.Haziran.2007, 18:52
TRABZONSPOR
Gelenler: Gökhan Ünal (Kayseri) Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Cale (Dinamo Zagreb), Gustavo Colman (Germinal), Giray Kaçar (OFTAŞ), Buğra, İsmail (Dardanel), Selçuk İnan (Manisa) Egemen Korkmaz (Bursaspor), Sami (NEC Nijmegen), Yakup (Altınordu)
Gidenler: Tolga Seyhan, Sayed, Erdinç, Ahmet, Jefferson, Jabi, Mustafa, Çağdaş
Gündemdekiler: Rukavina (H. Split), Eren (Basel), Antzas (Olympiakos), Niemi (Fulham), Shovkovsky (D. Kiev), Gonzales (Genk), Brozek (Wisla)
Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2007, 19:05
TRABZONSPOR
Gelenler: Gökhan Ünal (Kayseri) Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Cale (Dinamo Zagreb), Gustavo Colman (Germinal), Giray Kaçar (OFTAŞ), Buğra, İsmail (Dardanel), Selçuk İnan (Manisa) Egemen Korkmaz (Bursaspor), Sami (NEC Nijmegen), Yakup (Altınordu)
Gündemdekiler: Rukavina (H. Split), Eren (Basel), Antzas (Olympiakos), Niemi (Fulham), Shovkovsky (D. Kiev), Gonzales (Genk), Brozek (Wisla)
Bu çok iyi oldu abi. Bana lazım olacak.:icon_razz::icon_biggrin:
YusufT
07.Haziran.2007, 19:48
Trabzon gercekten Antti Niemi ile ilgileniryorlarsa, bu cok iyi.
Harika bir transfer olur.
nekop
07.Haziran.2007, 19:51
TRABZONSPOR
Erdinç, Jefferson, JAbi bunlar hala takımda biryere gittikleri yok henüz..
shamur1
07.Haziran.2007, 23:02
MUSA BÜYÜK, KOCAELİSPOR’DA!
Haziran 7, 2008
Kocaelispor’yetkilileri geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da forma giyen Musa Büyük ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı. Futbolcunun önümüzdeki günlerde İzmit’e gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
Musa Büyük Kimdir ?
Musa Büyük 22.05.1980 yılında İstanbul Çatalca’da doğdu. Futbola Tepecik Belediyespor’da başlayan Musa 1999 yılında bu takımda profesyonel oldu. Daha sonra Zeytinburnuspor’a transfer olan, Musa Büyük burada 2 sezon oynadıktan sonra Turkcell Süper Lig takımlarından İstanbulspor ve Ankaraspor takımlarında forma giydi. Ve son olarak Trabzonspor’da 2 yıl oynadı. Orta Saha mevkisinde oynayan Musa Büyük’ün boyu 1.68 Kilosu 68.
Cyzio
07.Haziran.2007, 23:04
Musa çok akıllı bir futbolcu olduğunu gösterdi(!)
Ayrıca şuan gündemdeki en önemli isim Aimar'dır..
nekop
08.Haziran.2007, 00:55
Musa'nın gitmesi kendisi açısından iyi olmuş bu sezon çok fazla forma şansı bulmazdı bizde...
anilton
08.Haziran.2007, 01:01
Musa'yı İstanbulspor ve Ankaraspor'dayken çok beğenirdim.Hep dört büyüklerden birisine gitmesi gerektiğini ve Milli takıma çağırılması gerektiğini düşünürdüm.Nitekim Trabzon aldı,çok sevinmiştim.Ama şanssızlıklar yakasını bir türlü bırakmadı.Çok talihsizce bir sakatlık yaşadı ve şimdi Kocaeli gibi parlamaya aday bir takıma transfer oldu...
Umarım eski formunu yeniden yakalar ve Anadolu takımlarında tekrar izlemeye değer Musa gelir...
shamur1
08.Haziran.2007, 09:25
Pazartesi günü yeni kalecimiz geliyormuş heralde ... :)
bySilver
08.Haziran.2007, 19:01
Bugün Fanatik'te okuduğum habere göre Ersun Yanal kaLeci , stoper , birde ortasahaya takviye istiyormuş . 2 - 3 transfer oLacak gibi .
nekop
08.Haziran.2007, 19:27
Stoper degilde kaleci ve ortasaha transferi mutlaka olmalı...
Addolorato
08.Haziran.2007, 19:30
Bence Jefforson ve tolga kale için yeterli ayrıca onur da büyük potansiyel yeni bi kaleci alıp para harcamaya gerek yok şahsi fikrim
UlquioRRa
08.Haziran.2007, 19:35
GK: Tolga
DR: Jabi
DC: Egemen
DC: Giray
DL: Cale
DM: Serkan
MC: Colman
MC: Selçuk
AMR: Yattara
AML: Barış
ST: Gökhan
Müthiş bir kadro. Trabzon bu kadroyla seneye ilk 2'ye giremezse başarı sayılmaz.
bySilver
08.Haziran.2007, 19:37
Trabzonspor bu sezon tek forvet oynamaz kanımça
Trabzonspor
08.Haziran.2007, 20:37
Trabzonspor bu sezon tek forvet oynamaz kanımça
ersun hoca tek forvet oynatmaz o adam 3 defans oynar ama tek forvet oynamaz gıbı gelıo bana
Addolorato
08.Haziran.2007, 21:30
Arkadaşlar colman ve cale bence kapalı kutu henüz ligdeki performanslarını görmeden iyi futbolcu veya kötü futbolcu damgası yemesin bence
Cengo
08.Haziran.2007, 21:31
GK: Tolga
DR: Jabi
DC: Egemen
DC: Giray
DL: Cale
DM: Serkan
MC: Colman
MC: Selçuk
AMR: Yattara
AML: Barış
ST: Gökhan
Müthiş bir kadro. Trabzon bu kadroyla seneye ilk 2'ye giremezse başarı sayılmaz.
Serkan'ın yerine birisini almaları lazım, Serkan olmaz orada..
KaPaLı
08.Haziran.2007, 22:41
ABOOO 'ya katılıyorum Serkan Balcı her an kırmızı kart görme potansiyeline sahip bir oyuncu çok dengesiz Hüseyin Çimşir oynar orda
shamur1
08.Haziran.2007, 22:48
Her ne kadar Hüseyin'i bu sene çok eleştirip yerden yere vursam da bence bu sene çok farklı bir Hüseyin izleyebiliriz. Geçen sene takım komple kötü olduğu için ve yanında Ayman olduğu için de yerini yadırgadı Hüseyin.. Ama Szymek li , Gökdeniz'li , Fatih'li kadroda çok iyi oynuyordu.
Ayrıca Ersun Yanal bu saatten sonra tek forvet oynamaz. Son maçlarda sürekli denediği sistem çift forvet üzerineydi ve Trabzonspor'a da yakışan budur .. Ziya Doğan zamanında ki gibi mahkum oynamak , kapanmak bize yakışmazdı büyük ihtimalle yeni sezon da çift forvetli bir sistem ile oynarız. Gökhan Ünal ve Umut Bulut çok iyi bir ikili olacaktır. Özellikle Gökhan'ın gelmesiyle Umut çok rahatlayacak. Geçen sene ilerde tek başına oynadığı için de sürekli sağa sola koşuyordu ve son vuruşları yapacak hali kalmıyordu adamın.
Bordo61Mavi
08.Haziran.2007, 23:24
gk - Onur ( Tolga )
dr- Serkan Balci
dl- Cale
dc - Egemen
dc - Giray
mc-Huseyin
mc- Colman (selcuk)
mr- Yattara
ml - TRANSFER
st- Umut Bulut
st - Gokhan Unal
boyle biseye yakin olcaktir. Ersun Yanal kesinlikle cift forvet oyantir
Cyzio
08.Haziran.2007, 23:49
-------------------Onur-----------------
Serkan------Giray---------Egemen----Cale
-----------Colman------Selçuk----------
Yattara---------------------------?????
-----------Umut----Gökhan-----------
Yedekler:
Jefferson (Shovkovsky)
Ferhat
Ceyhun
Adnan
Buğra
Barış
Yedek forvet
Engin Baytar
Gönderilecekler:
Hasan
Hüseyin
Ayman
Jabi
Ahmet
Tolga
Ergin
Trabzonspor
09.Haziran.2007, 00:36
Her ne kadar Hüseyin'i bu sene çok eleştirip yerden yere vursam da bence bu sene çok farklı bir Hüseyin izleyebiliriz. Geçen sene takım komple kötü olduğu için ve yanında Ayman olduğu için de yerini yadırgadı Hüseyin.. Ama Szymek li , Gökdeniz'li , Fatih'li kadroda çok iyi oynuyordu.
Ayrıca Ersun Yanal bu saatten sonra tek forvet oynamaz. Son maçlarda sürekli denediği sistem çift forvet üzerineydi ve Trabzonspor'a da yakışan budur .. Ziya Doğan zamanında ki gibi mahkum oynamak , kapanmak bize yakışmazdı büyük ihtimalle yeni sezon da çift forvetli bir sistem ile oynarız. Gökhan Ünal ve Umut Bulut çok iyi bir ikili olacaktır. Özellikle Gökhan'ın gelmesiyle Umut çok rahatlayacak. Geçen sene ilerde tek başına oynadığı için de sürekli sağa sola koşuyordu ve son vuruşları yapacak hali kalmıyordu adamın.
sana katılıyorum emrah bu konuda huseyın cok ıyı oynuyordu fatıh zsmymokvaık v,gokdenızlı kadroda ıns eskı gunlerıne doınecek ve bu yıl cok ıyı bır komunda lıgı bıtırcez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PESkoli
k-------------------tolga-----------------
Yattara---------------------------aimar(özer)
shamur1
09.Haziran.2007, 18:42
Trabzonspor'un yeni transferi Hırvat Cale Trabzonspor Müzesini gezdi.
http://www.haber61.net/images/news/7743.jpg
http://www.haber61.net/images/news/cale.jpg
Müzede Trabzonspor'un daha önce kazandığı kupalarla ilgili bilgi aldı. Cale vatandaşı Vugrineç'in bulunduğu kadro ile ilgili sorular sordu. Müze ziyaretinin ardından Hırvat futbolcu Trabzonsporunun maçlarını oynayacağı Avni Aker Stadyumunu gezdi. Stadın kale arkası tribünlerinin maçlara yetişip yetişmeyeceği konusunda bilgi aldı.
http://www.haber61.net/images/news/cale1.jpg
Avni Aker'i gezen Cale imza töreninin yapılacağı Mehmet Ali Yılmaz Tesiskerine geldi, cale ve beraberindekiler teknik Direktör Ersun yanal ile tanıştılar. Yanal ile ile birlikte tesisleri gezdiler.
http://www.haber61.net/images/news/cale3.jpg
Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu gezdirilen Cale'ye 12.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni yapılacak.
Cyzio
09.Haziran.2007, 19:55
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'in kalesini koruyan Senegalli kaleci Tony Mario Sylva ile anlaşıldı.Gelişmeler birazdan..
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 20:11
BİR İMZA DAHA... KALECİ YOLDA!..
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46761_2_080609122715.jpg
Transferin hızlı takımı Trabzonspor, yabancı kaleci arayışını sonlandırmak üzere!..
Bordo mavili yönetimin, Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Fransa'nın Lille takımında forma giyen Sylva'nın yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor...
33 yaşındaki tecrübeli kaleci 2004 yılından bu yana Lille'de forma giyiyor. Sylva, 1995'ten 2004'e kadar da Monaco kadrosunda yer aldı.
CALE İMZALADI!..
Bu arada Trabzonspor'un daha önceden anlaştığı Hrvoje Cale, Trabzon'a gelerek bordo mavili kulübe resmi imzayı attı.
Yeni transfer Cale, Trabzonspor'un tarihi başarılarının sergilendiği Şamil Ekinci Müzesi ve H. Avni Aker Stadı’nı da ziyaret etti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Cyzio
09.Haziran.2007, 20:45
Cale sözleşme imzaladı
Dinamo Zagreb Kulübü’nden transfer ettiğimiz Hrvoje Cale, M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
İmza töreninde konuşan Başkan Yardımcımız Muammer Saka, Cale'nin çok kaliteli bir futbolcu olduğunu belirterek, “23 yaşında gelecek vaat eden bir futbolcuyu kadromuza kattık. Kendisi Dinano Zagreb takımında Ersun hoca ve diğer futbol izleme komitesindeki arkadaşlar tarafından takip edildi. İnşallah Trabzonspor'da Hırvatistan’daki başarılarının daha da üstüne çıkacaktır. Transfer çalışmalarımız planladığımız gibi devam etti. Şu ana kadar yapılan transferler 21-26 yaş arasında. Genç bir kadro kurduk” dedi.
Yeni transferimiz Cale ise Trabzonspor’la anlaşmaktan dolayı büyük mutululuk duyduğunu dile getirerek, “Trabzon’da olduğum için son derece mutluyum. Trabzonspor’un ülkenin 4 büyük takımından biri olduğunu ve Avrupa’da tanınan bir kulüp olduğunu biliyorum. Amacım yeni sezonda elimden geldiğince iyi mücadele edip Trabzonspor’u tekrar Avrupa kupalarına katılmasına katkı sağlamak” diye konuştu.
Savunmanın sol kanadında görev yaptığını ifade eden Cale, “Hücumu da becerebilen bir yapıya sahibim. Kendim hakkında çok konuşmayı sevmiyorum. Ben gerekli referansı sahadaki performansımla vereceğim” açıklamasında bulundu.
Trabzonspor’un kendisiyle ilgilendiğini duyar duymaz Vugrinec’le görüştüğünü vurgulayan genç oyuncu, “Kendisi hiç düşünmeden imza atmamı istedi. Trabzonspor’un Türkiye’nin 4 kulübünden biri olduğunu söyleyerek tereddütsüz imza atmam konusunda güvence verdi” yorumunu yaptı.
Cale, imza töreni sonrası antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına poz verdiler.
http://img374.imageshack.us/img374/5779/090608imza1cq1.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/7233/090608imza3rr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/1575/090608imza4eq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/6123/090608imza5zl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/2157/090608imza6qv9.jpg (http://imageshack.us)
http://img180.imageshack.us/img180/7738/090608imza7kl9.jpg (http://imageshack.us)
Trabzonspor
09.Haziran.2007, 20:53
Tony Sylva hakkında nasıl bı kalecı olduguna daır bi bilgisi olan varmı
shamur1
09.Haziran.2007, 20:55
Trabzonspor Senagalli Tony Sylva ile anlaştı.
Trabzonspor Senagalli Tony Sylva ile anlaştı.
Tony Sylva'nın yarın Trabzon'a gelmesi bekleniyor.
http://www.seneweb.com/news/artimages/sylva002.jpg
Trabzonspor'da yönetim transfer bombalarını tek tek patlatırken şimdi de aradığı kaleciyi buldu. Bordo-Mavililer, uzun arayışların ve en az 10 kaleciyle görüşmeler yapılmasına karşın sonunda Fransa'nın Lille takımında forma giyen 33 yaşında ve 1.85 santimetre boyundaki Senegalli kaleci Tony Sylva'yla her konuda anlaştı. Lille ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli bulunan Sylva'nın 1,5 milyon Euro'ya alındığı belirtildi. Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilen Senegal Milli Takımının kalecisi Tony Sylva'nın son olarak Tunus-Senegal Milli maçında Teknik Direktör Ersun Yanal tarafından izlendiği ve bu karşılaşmada çok beğenildiği için transfer listesine dahil edildiği bildirildi.
KaPaLı
09.Haziran.2007, 21:05
Uzun Yıllar fransada forma giyiyo ve Senegal Milli takımının kalecisi Tony Silva. Bana göre Lille takımında iyide performans sergiledi, bilmeyenler Manchester United-Lille eşleşmesinde Giggs'in frikiğinde baraj ayarlarken gol yiyen kalecidir Silva ama çokta iyi toplar çıkarmıştı. Onur ve Tolga'ya yardımcı olacaktır
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 21:13
Trabzon'un aradığı tecrübeli kaleci profiline uyan bir isim.Senegal ile 2002 Dünya Kupasın'dada mücadele etmişti.Bana sorarsanız iyi transfer..
Universal
09.Haziran.2007, 21:33
Cale transfer hayırlı uğurlu olsun. Kendisini daha önce izlemediğim için bir yorum yapamıyacağım. Ama Trabzon çoğrafik yönden iyi bir transfer yapmış. Trabzonspor'a yabancı oyuncu alınırken ya Kuzey Avrupa'lı veya Hırvatistan gibi çoğfrafi konumları olan ülkelerden alınmalı. Oradan gelen oyuncular Trabzon'a daha çabuk ayak uydurabilirler.
Türkler ne zaman vazgeçecek bu Afrika'lı kalecilerden. Yıllardır geliyor ve çoğu aynı sezon içinde gidiyor. Trabzon Avrupa'dan bir kaleci getirse daha iyi olabilridi. Hayırlı uğurlu olsun.
Trabzonspor
09.Haziran.2007, 21:57
Cale transfer hayırlı uğurlu olsun. Kendisini daha önce izlemediğim için bir yorum yapamıyacağım. Ama Trabzon çoğrafik yönden iyi bir transfer yapmış. Trabzonspor'a yabancı oyuncu alınırken ya Kuzey Avrupa'lı veya Hırvatistan gibi çoğfrafi konumları olan ülkelerden alınmalı. Oradan gelen oyuncular Trabzon'a daha çabuk ayak uydurabilirler.
Türkler ne zaman vazgeçecek bu Afrika'lı kalecilerden. Yıllardır geliyor ve çoğu aynı sezon içinde gidiyor. Trabzon Avrupa'dan bir kaleci getirse daha iyi olabilridi. Hayırlı uğurlu olsun.
adam afrıkalı ama yıllarca avrupada oynamıs ve 2002dede dunya kupasında cok ıyı top oynamıstı
YusufT
09.Haziran.2007, 22:23
hani bilmiyodun :)
Ben pek begenmiyorum acikcasi..
Bordo61Mavi
09.Haziran.2007, 22:49
Ins yeni kalecimiz Onur ve Tolga ya biseyler katar. 1 veya 2 sezon burda olcaktir zaten.
Ayrica Cale'nin Vurgineci arayip iyi bi referans almasi cok guzel olmus, Vurginec gercekten cok iyi bi topcuydu.
shamur1
09.Haziran.2007, 23:05
Trabzonspor her zaman kalecilerinden çekmiştir.
95 sezonunda iyi bir kalecimiz olsaydı açık ara şampiyon olurduk.. O zamanlar kalecilerimiz Metin Mert ve Nihat idi.. 1.5 Fenerbahçe atağı .. 1 frikik bir de sol tarafta boş kaleye atılan 2 gol ile koskoca sezonun emeği bir anda kaybolup gitmişti.. Bu ve bunun gibi daha bir çok örnek verilebilir.
+ Tecrübeli bir kaleci şu an ki genç kalecilerimiz Tolga ve Onur için de çok iyi olacak .. Zaten en fazla 2-3 sene içinde Onur yada Tolga Trabzon kalesinin değişmezi olacaktır..
Umuyorum ki bu sezon rakip ataklarında , frikikler de , köşe vuruşlarında yüreğimiz ağzımıza gelmeyecek .. Kalede güven veren birinin olması defans hattımızın performansını da arttıracak böylelikle.
nekop
09.Haziran.2007, 23:28
Cale ile Lee'den beri boş olan sol tarafımız artık işleyecektir.Kaleye Tony Sylva alıncaksa yazık olur ben begenmiyorum o kaleciyi onun yerine daha iyi bir kaleci alınabilir bence...
yunusgs
09.Haziran.2007, 23:43
Bence mutlaka yabancı iyi bir kaleci lazım Trabzonspor'a
Trabzonspor
10.Haziran.2007, 00:02
Bence mutlaka yabancı iyi bir kaleci lazım Trabzonspor'a
Tony Sylva yı alcaklar galıba ama hacısalıhoglu bı konusmasında dida ile görüştük bonservısı oyok ancak dıda 2 yıl için 5 m euro ısde pazarlık yapıyoruz demıs galıba bmnde oyle duydum
Cyzio
10.Haziran.2007, 00:03
Sylva ile henüz anlaşma sağlanmamış.3 kaleci ile görüşülüyor;Sylva, Shokovsky ve Dida.Yönetimden Dida için pazarlık yapıldığı bilgisi geldi.Bakalım..
Ouzy
10.Haziran.2007, 00:05
Dida gelirse süper olur Trabzon için. Bakalım, inşaallah gelir.
Cyzio
10.Haziran.2007, 00:08
-------------------tolga-----------------
Yattara---------------------------aimar(özer)
Şu Tolga inadından ne zaman vazgeçeceksiniz.Olmuyor işte zorlamanın bir mantığı yok.O kadar yıl pişer, daha genç diye kendimizi kandırdık.Adam 25 yaşına geldi.Şampiyonluğa oynayacak bir takımın kalesini Tolga asla koruyamaz.Tüm transfer sezonunun emekleri boşa gider..
nekop
10.Haziran.2007, 00:09
Tony Sylva yı alcaklar galıba ama hacısalıhoglu bı konusmasında dida ile görüştük bonservısı oyok ancak dıda 2 yıl için 5 m euro ısde pazarlık yapıyoruz demıs galıba bmnde oyle duydum
Yok yahu Dida'yı konuşmayalım bile bence tamamen imkansız... :D
yunusgs
10.Haziran.2007, 00:18
Dida gelirse harika olur Trabzonspor için.Bence Milan'da artık misyonunu tamamladı ve Trabzonspor'a gelebilir.
El Comandante
10.Haziran.2007, 00:20
Bence Dida transferi gereksiz olur,bu sezon nasil aptalca goller yedigi ortada.Trabzonspor gereksiz yere okadar para sayacagina ondan daha genc,daha cok verim alabilecegi bir kaleci bulur.
bySilver
10.Haziran.2007, 00:42
Bence Dida transferi gereksiz olur,bu sezon nasil aptalca goller yedigi ortada.Trabzonspor gereksiz yere okadar para sayacagina ondan daha genc,daha cok verim alabilecegi bir kaleci bulur.
Genç derken kaç yaşı kastettin ki ? :)
El Comandante
10.Haziran.2007, 00:45
Genç derken kaç yaşı kastettin ki ? :)
35 yasinda Dida,30-31 yasinda olan,kaliteli bir kaleci bulabilir Trabzonspor.
bjk_melo_151
10.Haziran.2007, 01:54
Alabiliyorsa Bogdan Shust,Tim Krul,Nikolay Mihailov
Universal
10.Haziran.2007, 02:05
adam afrıkalı ama yıllarca avrupada oynamıs ve 2002dede dunya kupasında cok ıyı top oynamıstı
Kaleciler için yaş belki sorun olmayacak. 40 yaşına kadar rahat bir şekilde oynayabiliyorlar. 33 yaşında Trabzonspor'a gelmiş olacak ve Trabzonspor son sahibi olacağı için aldığı fiyata satamıyacak. Trabzonspor'da eğer ekonomi durumu bu kadar iyi ise oynatsın ama; ekonomiyide düşünmek istiyorlarsa daha genç bir kaleci almaları gerekiyor.
Bordo61Mavi
10.Haziran.2007, 02:46
Kombine satislari 4 gunde 3700 rakamini asmis, ins boyle devam eder boyle.
fokocaman
10.Haziran.2007, 02:51
Kombine satislari 4 gunde 3700 rakamini asmis, ins boyle devam eder boyle.
10 günde 10 bin ay sonunda 15 bini geçmesi lazım .. yoksa yapılan bunca güzel şeye gereken destek verilmemiş sayılması lazım...
Bordo61Mavi
10.Haziran.2007, 03:00
10 günde 10 bin ay sonunda 15 bini geçmesi lazım .. yoksa yapılan bunca güzel şeye gereken destek verilmemiş sayılması lazım...
yanlis hatirlamiyosam gecen sene toplamda 3 bin kombine satilmisti
shamur1
10.Haziran.2007, 03:28
Geçen sezon toplam 2000 civarında satılmışdı , şu an ise 2.günde bu rakamı çoktan geçmiştik. E bu da Sadri Şener ve ekibinin farkı ...
Neydi o geçen sezon .. transfer sezonu bitmesine saatler kala bir umut diye beklerdik.. ama nafile.. Şu an ise yıllar sonra transferlerin büyük bölümünü bitirerek kamp dönemine tam kadro girecez.. bundan daha güzeli olabilir mi ..
Bordo61Mavi
10.Haziran.2007, 04:11
Transferde yapilcak 1-2 is kaldi. Onlarda kombine satisina bagli duruyo, herkes kombinesini alsin su takima yardimlari olsun
bySilver
10.Haziran.2007, 04:15
Babam aLacakmış 2 tane . Bizdende destek geLiyor. :)
Trabzonspor
10.Haziran.2007, 04:32
Kaleciler için yaş belki sorun olmayacak. 40 yaşına kadar rahat bir şekilde oynayabiliyorlar. 33 yaşında Trabzonspor'a gelmiş olacak ve Trabzonspor son sahibi olacağı için aldığı fiyata satamıyacak. Trabzonspor'da eğer ekonomi durumu bu kadar iyi ise oynatsın ama; ekonomiyide düşünmek istiyorlarsa daha genç bir kaleci almaları gerekiyor.
ıyıde bu adam satmak ıcın almıokı baskan kalee guven ıcın alıyor 96 da kelcı yuzunden kaybedılern bi sampıyonluk var ve baskan aynıseyın olmasını sıtemıo.bu kalecı hem tecrubelı hemde avrupa gormus adam
didada alınsa o kadar ıyı olmas ama yınede alınsda kotu olmaz :D
shamur1
10.Haziran.2007, 06:44
TONY SYLVA
http://www.ilkhabergazete.com/uploads/2076_ton.jpg
Trabzonspor uzun süredir sürdürdüğü kaleci arayışlarında Senegalli panter kaleci Tony Mario Sylva ile anlaşma sağladı. Senegalli kalecinin bu akşam ya da yarın Trabzon’a getirilmesi planlanıyor.
PROBLEM KALMADI
Uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, sonunda aradığı kaleciyi buldu. Senegal Milli Takımı ve Fransa’nın Lille ekibinin kalesini koruyan Tony Mario Sylva ile anlaşmaya varan Bordo-Mavili yönetim, tecrübeli kaleciyi bugün Türkiye’ye getiriyor. 33 yaşındaki tecrübeli kaleci ile her konuda anlaşmaya varıldığı ve bonservis probleminin de aşıldığı kaydedildi.
PARASI ÖDENDİ
Alınan bilgiye göre, Senegalli kalecinin bu akşam ya da yarın sabah Trabzon’a gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirlendi. 1.85 boyundaki tecrübeli eldivenin, Lille ile yapılan pazarlıklar sonucu bonservis sorununun halledildiği ve bu kulübe 800 Bin Euro para ödendiği öğrenildi. Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan Tony Sylva’nın 800 Bin Euro’ya serbest kaldığı ortaya çıktı.
Tony Mario Sylva kimdir?
17 Mayıs 1975’te Guediawaye-Senegal doğumlu olan kaleci, uzun yıllardır Senegal Milli Takımı’nın kalesini koruyor. Avrupa’da ilk tecrübelerini Fransa’nın Ajaccio takımında yaşayan tecrübeli eldiven, daha sonra Monaco’ya transfer oldu. Burada da gösterdiği performansla sürekli olarak yükselen Tony Mario Sylva, daha sonra yine Fransa’nın Lille takımına geçti. 2002 Dünya Kupası’nda da Senegal Milli takımın kalesini koruyan Sylva’yı Türk seyirciler İlhan Mansız’ın attığı gol ile hatırlar.
Varonil
10.Haziran.2007, 06:46
Tony Sylva hayırlı olsun Trabzonspor'a.2002 Dünya Kupasında Senegal Milli Takımının kalesini başarıyla korumuştu kendisi,Trabzonspor'a faydalı olacaktır.
33 yaşında olmasının bir dezavantaj olacağını düşünmüyorum.Günümüzde kaleciler 37-38 yaşlarına kadar forma giyiyorlar.Sylva'nın Onur ve Tolga'ya öğretecek çok şey,kazandıracak çok tecrübesi olacaktır.
ewrim_FB
10.Haziran.2007, 09:01
Trabzon birde sol kanat alırsa vay halimize...:)
Mr.CordiaL
10.Haziran.2007, 09:36
Trabzon'a tecrübe lazımdı ve yönetim bu denli tecrübeli bir ismi alarak büyük iş başardı. Trabzon seneye fırtına gibi esecektir ... Harika bi kadro kurdular ...
yunusgs
10.Haziran.2007, 16:44
Sylva kaliteli ve tecrübeli bir kaleci.Trabzonspor'un kaleci sorununu çözecektir.Trabzonspor seneye müthiş işler yapacak.
nekop
10.Haziran.2007, 18:25
Mustafa Bursaspor'la, Musa Kocaelispor'la, Çagdaş Cottbus'la anlaştı.Takımda gereksiz olarak Erdinç kaldı.Sylva ile anlaşılırsa Jefferson ilede yollar kesinlikle ayrılacaktır.
Onurap
10.Haziran.2007, 18:36
Egemenin performansını merak ediyorum bence girayın yanın yabancı bir stoper alınmalıydı..
shamur1
10.Haziran.2007, 20:16
TS'de 4 imza atıldı
Trabzonspor'un, transferde anlaştığı genç oyuncularla bugün sözleşme imzaladı.
http://www.haber61.net/images/news/7761.jpg
Trabzonspor'un, transferde anlaştığı genç oyuncularla sözleşme imzaladı.
İmza törenine Trabzonspor Basın Sözcüsü Levent Erkuloğlu katıldı.
Bordo-mavili kulübün Akçaabat Sebatspor'dan Necdet Kaba, Zafer Aydoğdu, Arsinspor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım ile bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de sözleşme yapıldı.
Leven Erkuloğlu, yaptığı açıklamada yönetim kurulunun göreve geldikten sonra teknik heyetle diyalog halinde takımın yeniden yapılandırma sürecine girdiğini belirterek, “Bu doğrultuda bir dizi transferler gerçekleştirdik.Söz konusu transferler gerçekleştirilirken hedefimiz hem Trabzon sporumuzu kısa zamanda zirveye taşıyacak yetenekli kaliteli futbolcular kadromuza dahil etmek, hem de Trabzon'un üreten kimliğini ortaya çıkarmak, istikrarı sağlayacak genç oyuncuları kadromuza dahil etmekti. Bu gün 2 hedeften ikincisin yönelik 4 genç arkadaşımızı kadromuza dahile ediyoruz. Bu gençlerimiz Trabzonsporun geçmişi göz önünde alındığı ne büyük önem taşıdığı ortadadır. Trabzonsporumuzu geçmişte çevre illerden ilçe takımlarından aldığı futbolcularla büyük başarılara, zaferlere imza atmıştır. Bu arkadaşlarımızın da uzun yıllar Trabzonsprumuza, Türk futboluna büyük hizmetlere edeceğine inanıyorum. Trabzonspor'a hayırlı olsun” dedi.
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/100608imza4.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/100608imza5.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/images/haberpic/100608imza6.jpg
Nocna Mora
10.Haziran.2007, 22:03
Bu gençler iyi çıkar inşallah
yunusgs
11.Haziran.2007, 04:20
Umarım Türk futboluna yararlı olurlar.
Fietra 10
11.Haziran.2007, 18:36
Arsin'den gelen Mustafa Yumlu'yu tanıyorum..Bana göre benim izlediğim Arsin'de Trabzonspor'da yer alabilecek oyuncu yok..diğer gençler hakkında bi bilgim yok..
Rsa
11.Haziran.2007, 18:52
Trabzonspor'dan müthiş atak... Yaptığı yerli ve yabancı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Bordo-Mavililer, şimdi de Real Zaragoza'nın Arjantin'li yıldızı Pablo Aimar'ı almak için harekete geçti.
İspanyol kulübü yöneticileriyle ön bir görüşme yaptığı öğrenilirken, 8 milyon euro olan bonservis ücretinde indirim istendiği bildirildi. 28 yaşında 1.70 boyundaki Arjantin Milli Takımı'nın orta sahasındaki yıldızı için yönetimin 5 milyon euroyu gözden çıkardığı belirlendi.
Sylva 1 hafta sonra
Trabzonspor, Aimar'dan sonuç alamaması durumunda Stuttgart'ta oynayan Yıldıray Baştürk'ü yeniden listeye alacak. Öte yandan yöneticilerin, her konuda anlaşmaya vardıkları Senegal Milli Takımı'nın kalecisi Tony Sylva'ya bir iki gün içinde Fransa'da resmi sözleşme imzalattıracakları belirtildi. Milli Takım'dan izin alamayan Sylva'nın Trabzon'a 1 hafta sonra geleceği öğrenilirken, futbolcunun maliyetinin 2 milyon euro olduğu açıklandı.
TAKVİM
Aşk-ı Şehir
11.Haziran.2007, 19:00
5 milyon € ile Aimar'ı alamaz Trabzonspor. Şöyle diyim alırda yedirmezler. Ama keşke alsa.:)
Lionel Andres Messi
11.Haziran.2007, 19:40
aimar uyum sağlarsa ortalığı dağıtır ama uyum sağlayamazsa çok kötü olur.bence riske edilmemeli trabzona şzymek(şimkoviyak) tarzında kuzey avrupanın oyuncularından iyi bir forvet arkası alınabilir.
aimar newcastle la görüşüodu. 6.5 milyon pounda.
Trabzonspor
11.Haziran.2007, 19:48
adşın dediği gibi aimarıo 5 m euroya yedrmezler bize 5e bze verirlerse cok talibi cıkar ozmn
yunusgs
11.Haziran.2007, 20:59
Aimar transferi zor 5 milyon eurodan daha fazla eder Aimar.
Cyzio
11.Haziran.2007, 21:02
Bomba patlayacak haftasonuna kadar, bekleyin..;)
nekop
11.Haziran.2007, 21:12
Bomba patlayacak haftasonuna kadar, bekleyin..;)
Bildiğin bişey varsa saklama :D Söyle kurtul :D
yunusgs
11.Haziran.2007, 21:25
Aimar mı Berk :D
Trabzonspor
11.Haziran.2007, 21:28
Aimar mı Berk :D
aimar degıl ama aimar kadar yaralı ve yıldız bır oyuncu tüyoyu aldım :D
nekop
11.Haziran.2007, 21:47
Şurada yazan 3-5 Trabzonsporluyuz banada söyleyin bari :D Başkaları bilmesede olur. :D
Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 21:53
banada soyleyin :D bizde bu takimin taraftariyiz :D
Trabzonspor
11.Haziran.2007, 21:56
ben yazmıyım sımdı berk soyledı o yazsın yalan olursa habr gume gıtmıyım burda :D
nekop
11.Haziran.2007, 22:03
Berk dön buraya öyle lafı atıpta kaçmak yakışmaz Trabzonsporluya :D
Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:07
Nerdesin Berk, hic yakisiyomu sana. soylede kurtul :D
Yoksa benim duydugum futbolcuyu sendemi duydun
nekop
11.Haziran.2007, 22:09
Nerdesin Berk, hic yakisiyomu sana. soylede kurtul :D
Yoksa benim duydugum futbolcuyu sendemi duydun
Herkeste çevre var tabi bizde yok öyle bişey duymuyoruz. :D