PDA

View Full Version : Toulon Turnuvası - Ümit milli takım

Del Piero_10
20.Mayıs.2007, 23:08
Ümitlerimiz ABD karşısında
Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Fransa'da yapılacak Toulon Turnuvası'ndaki ilk maçında yarın Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaşacak.

Fransa'nın Toulon kentinde 20-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Toulon Turnuvası'na katılacak Ümit Milli Takım, yarın ilk maçına çıkacak. Ümitler, ABD ile Mayol Stadı'nda TSİ 16.50'de karşılaşacak.

Toulon Turnuvası B Grubu'nda İtalya, Fildişi Sahilleri ve ABD ile mücadele edecek Ümit Milli Takım'ın gruptaki maç programı şöyle:

21 Mayıs 16:50 - Türkiye - ABD

23 Mayıs 21:50 - İtalya - Türkiye

25 Mayıs 19:00 - Fildişi Sahilleri - Türkiye

Bu arada Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Kalelciler: Ufuk Ceylah (Vestel Manisaspor), Sinan Bolat (Genk), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor)

Defans Oyuncuları: Durmuş Bayram (Kayserispor), Uğur Uçar (Galatasaray), Aykut Demir (Excelsior), Eren Güngör (Altay), Orhan Şam, Murat Kalkan(Gençlerbirliği Oftaş Spor), Emre Balak (Samsunspor), Caner Erkin (CSKA Moskova).

Orta Saha Oyuncuları: Özer Hurmacı (Ankaraspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Özkan (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (İstanbul B.Ş.B. Spor), Nuri Şahin (Feyenoord), Bilal Çubukçu (Herta Berlin)

Forvet Oyuncuları: İlhan Parlak (Fenerbahçe), Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Adem Büyük (Altay), Tufan Tosunoğlu (MSV Duisburg)

sporx

uAsamet91
20.Mayıs.2007, 23:46
Türkiye-Abd ümit milli maçını yaırn kanal 1 veriyor

anilton
20.Mayıs.2007, 23:52
Evet maçlar Kanal 1'den naklen yayınlanacak...

Özel bir turnuva olmasına rağmen Avrupa'da ve Dünya'da çok prestijli bir turnuva...

Ümitlerimize güveniyorum,çok iyi bir kadromuz var...

Ayrıca konusu açılmışken Aydın Karabulut gibi bir yetenek Ümit Milli takımda nasıl yer bulamaz şaşırtıcı...

Del Piero_10
21.Mayıs.2007, 01:06
Ayrıca Eurosport yayınlıyor.

YusufT
21.Mayıs.2007, 02:50
Davala yönetiminde gruptan cikariz.

Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 00:09
Çok önemli bir turnuva gündemin alt sıralarında kalmaması lazım Kanal1 yayınlayacak maçları izlemenizi tavsiye ederim geleceğin yıldızlarını izleme şansı...

BeeTLeJuiCe
22.Mayıs.2007, 00:52
İlk Yarı sona erdi.
Eren Güngör ve Nuri'nin golleri ile 2-0 öndeyiz.

LaigLeNoiR
22.Mayıs.2007, 00:57
TSİ'nin Araştırma ekibi olarak maçı tam kadro takip ediyoruz arkadaşlar :D:D

Güzel maç oluyor.

Varonil
22.Mayıs.2007, 01:05
Güzel bir kadromuz var, bu turnuvada mutlaka derece yapmalıyız.;)

İlhan Parlak,Serdar Özkan,Nuri Şahin,Caner Erkin,Onur Recep Kıvrak,Özgürcan Özcan .. Bu isimler ileride A Milli Takımımızın iskeletini oluşturacak inşallah .. ;;)

LaigLeNoiR
22.Mayıs.2007, 01:20
Caner'in orta sahadan yaptığı ortaya hareketlenen İlhan topu iyi takip etti ve 1 kaleci 2 defansın arasından kafasını uzatıp topa dokundu ve 3-1 oldu.

BeeTLeJuiCe
22.Mayıs.2007, 02:00
Maçı 3-2 kazanıyoruz. Cuma günü İtalya ile maçımız var.

LaigLeNoiR
22.Mayıs.2007, 02:02
Ochoa müthiş bir gol attı ve 3-2 bitti.

anilton
22.Mayıs.2007, 02:03
------------------Ufuk---------------------

Durmuş-------Eren-----Orhan Şam-----Caner

------------M.Güven-------Özer------------

----S.Özkan---------------------Nuri--------

-----------İ.Parlak------Adem Büyük---------

Maça böyle bir kadroyla bir bakıma kanatsız başladık.Serdar'da Nuri'de aldıkları toplarla çizgiye değil içeri katederek oynadılar.Onların boşalttıkları yerlerede sürekli Durmuş ve Caner koşular yaptılar.Özer ve M.Güven ise hem topsuz oyunda mücadele ederek,hemde top ayaklarındayken iyi top yaparak o.sahayı idare ettiler.Forvetlerimiz ise;İlhan gol atmasına rağmen maç eksikliği hissedildi,İlhan sürekli forma giyerse çok iyi bir forvet olacak.Adem Büyük çok mücadele etti,arkadaşlarına pozizyon hazırlamada çok iyi.Nitekim Nuri'ye de çok güzel bir pozisyon hazırladı ve asisti yaptı.O.Şam çok sağlam bir görüntü verdi.Eren'in kendini biraz daha geliştirmesi lazım.Birebirde kolay çalım yiyor.Bu turnuvada iyi işler yaparız...

deniz.91
22.Mayıs.2007, 02:04
Durmuşu ben beğendim sağdan güzle bindirmeler yapıyor tabi daha pişmesi gerek

KaF KeF
22.Mayıs.2007, 02:07
İlhan'ın gol atmasına çok sevindim..:)

Tebrikler Milli Takım...

YusufT
22.Mayıs.2007, 02:38
M.Güven iyi oynadi. Nuri yine klasini gösterdi.

fmsmyrna
22.Mayıs.2007, 02:52
Kaliteli bir takımımız var şans eseri rast geldim maça iyikide gelmişim.İlhan'ın daha fazla forma buşması lazım.Durmuş Kayseri'ye ilk geldiğinde iyi oynuyordu sonra kestiler nedense onu iyi bir bek bana göre.Nuri Şahin'i artık 2010 dünya kupasında izleriz umarım.Takım genel olarak iyi stoperde biraz eksik gibiyiz.Birde Adem'i ben burda Altay'da ikende izliyordum biraz daha paslı oynarsa daha faydalı olur.2.golde şık bir pas verdi ve gol geldi.Açıkça söyleyeyim ama ben Ufuk Ceylan'ı pek beğenmiyorum bir kaleci hep mi hatalı gol yer yahu tamam fiziği iyi daha genç ama ben başarılı olacağını pek düşünmüyorum Tolga Zengin(bile),Onur Kıvrak daha iyi ondan

Cyzio
22.Mayıs.2007, 03:02
Turnuvayı duymuştum ama naklen yayın olacağını bilmiyordum.Rastgele buldum maçı tamamını izledim.Oyuncularımızın herbiri yetenekli oyuncular.Tabi takımda Nuri ve İlhan gibi diğerlerinden ayrılan oyuncular var.Nuri aradığı forma şansını Feyenoord'da buldu ama İlhan 5 maç oynamış FB'de.Kendini geliştirmesi için kiraya falan gönderilmesi lazım yoksa yedekte oturtarak bu adamı hiçbir yere varamayız çürür gider..

Cuma saat 21.50'de İtalya ile maçımız var.Kanal 1 veriyor yine maçı.Maçtan 1 puan bile alsak gruptan çıkarız..

Universal
22.Mayıs.2007, 04:54
ABD'yi yendik ya başka bir şey istemem. Bu kupayı kazanacağız gibi bir his var içimde.

Nedvedmania
22.Mayıs.2007, 06:05
güzel maçtı sanırım :) ne zaman maçı açsam o anda gol oluyor zaten 2 defa baktım 2 gol oldu :D

ABD yi yenmek güzel oldu :)

anilton
23.Mayıs.2007, 22:27
Ümit Milli Takımımız, İtalya karşısında

Ümit Milli Takımımız, Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'ndaki ikinci maçında bugün İtalya ile karşı karşıya gelecek. Fransa'nın La Seyne sur Mer bölgesindeki Marquet Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.50'de başlayacak.

Ümit Millilerimiz, turnuvada oynadığı ilk maçta ABD'yi 3-2, İtalya ise ilk maçında Fildişi Sahilleri'ni 2-0 mağlup etmişti.

Millilerimizin mücadele ettiği B Grubu'ndaki günün diğer maçında Fildişi Sahilleri ile ABD karşı karşıya gelecek.

Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunu şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Ufuk Ceylan (Vestel Manisaspor), Sinan Bolat (Genk), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).
Defans Oyuncuları: Durmuş Bayram (Kayserispor), Uğur Uçar (Galatasaray), Aykut Demir (Excelsior), Eren Güngör (Altay), Orhan Şam, Murat Kalkan(Gençlerbirliği Oftaş Spor), Emre Balak (Samsunspor), Caner Erkin (CSKA Moskova).
Orta Saha Oyuncuları: Özer Hurmacı (Ankaraspor), Zafer Yelen (Hansa Rostock), Mehmet Güven (Galatasaray), Serdar Özkan (Beşiktaş), Aydın Yılmaz (İstanbul B.Ş.B. Spor), Nuri Şahin (Feyenoord), Bilal Çubukçu (Herta Berlin).
Forvet Oyuncuları: İlhan Parlak (Fenerbahçe), Özgürcan Özcan (Gaziantepspor), Adem Büyük (Altay), Tufan Tosunoğlu (MSV Duisburg)

Alicanfmfan
23.Mayıs.2007, 22:30
İnşAllah İtalya'yı da yeneriz...

GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 01:08
Bu akşam fırsat bulursam seyretmeyi düşünüyorum İtalya ile yapacağımız maçımızı.İnşallah kazanırız.Bu gençler geleceğin A milli takımı.Gösterecekleri performans önemli..

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 05:38
İtalya skoru 1-0 yaptı.

Hakem resmen Italya'yı tutuyor.

RIDVAN TLM
24.Mayıs.2007, 05:43
nurı ıtalya macında gayet ıyı oynuyo onur cok kotu bı gol yedı

Alicanfmfan
24.Mayıs.2007, 05:43
Futbolun adaleti bu olsa gerek. İlk şutları gol oldu.Gol de ofsayt olabilir

Burak Duran
24.Mayıs.2007, 05:45
boyle hakem olurmu Allah askina ya

ThersoN
24.Mayıs.2007, 05:48
kadromuz iyi

BeeTLeJuiCe
24.Mayıs.2007, 06:13
Aydın Yılmaz Çok Güzel bir gol attı.

1-1

Burak Duran
24.Mayıs.2007, 06:16
aydin ya bu adam seney bizde sov yapacak sov

KaF KeF
24.Mayıs.2007, 06:17
İlhan'ın pası çok iyiydi ama..:)

PesimiSTyLa
24.Mayıs.2007, 06:17
O acıdan sag ayakla uzak köseyi cok iyi gördü. Gercekten Aydın da gelişim var fizik acıdan kuvvetli görünüyor.

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 06:18
Aydın harika denilebilecek bir gol attı.

yunusgs
24.Mayıs.2007, 06:19
Aydın mükemmel bir gol attı seneye bize çok yararı dokunacak.

YusufT
24.Mayıs.2007, 06:26
Güzel vurdu Aydin.

Alicanfmfan
24.Mayıs.2007, 06:27
Helal sana Aydın.2. Golü Zafer atıcak :)

KaF KeF
24.Mayıs.2007, 06:29
2 kırmzı kart çıktı..Hakem Rezil...:@

KaPaLı
24.Mayıs.2007, 06:29
aha Candreva şutlandı :n: 2 takımda 10 kişi. Bizden Eren Güngör 2. sarı karttan atıldı. Yazıklar olsun bee Caner Erkin niye atıldı ?

fenerbahce_1907
24.Mayıs.2007, 06:31
Caner'de atıldı ya bu ne biçim bi hakem:mad:

KaF KeF
24.Mayıs.2007, 06:32
9 kişi kaldık..bravo hakem...

Burak Duran
24.Mayıs.2007, 06:32
bu nasi bir hakem ya Allah bildigi yapsin sizi be seref yoksunlari

KaPaLı
24.Mayıs.2007, 06:33
Caner niye atıldı yaa yazıklar olsun iskoç!

Lionel Andres Messi
24.Mayıs.2007, 06:33
aydın çok iyi:)

hakem çıldırdı.

YusufT
24.Mayıs.2007, 06:37
Hakem manyakmi? :D

KaF KeF
24.Mayıs.2007, 06:51
yazık....Uzaktan yenilen gol ve berbaT bir hakem..2-1.

GodfatheR
24.Mayıs.2007, 06:53
Tebrikler hakem çok iyiydin.2-1 oldu ama hala beraberlik bize yetiyo son maçta.

Nedvedmania
24.Mayıs.2007, 06:57
maçı hangi kanal veriyor bitmediyse sonunu yakalıyim bari :)

Alicanfmfan
24.Mayıs.2007, 06:58
Helal olsun size biz daha iyi oynadık.Hakem bozuntusu Gerçekten görevini yaptı sahada 14 kişiyer karsı böyle bir mücadele verdik üstündük.Yazıklar olsun Hakem Yetenekli futbolcuların oldugu turnuvada yeteneksiz hakemler veriyorlar.Bu gençlerin hevesini kırıyorlar.

YusufT
24.Mayıs.2007, 07:02
Nuri yine cok iyi oynadi.

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 07:03
Böyle hakemler futbolu kirletmekten başka birşey yapmıyor!

Prowler84
24.Mayıs.2007, 07:04
yazık oldu Türkiyeye ama olsun gruptan cıkıcak bu takım nsl olsa.

anilton
24.Mayıs.2007, 07:08
Yazık vallahi çok yazık.Hakemi geçtim,adamların 2 şutu var,ikiside mükemmel yere gidiyor.Kurtarmak neredeyse imkansız.Koskoca son Dünya Kupası sahibi takımın 1-2 yol sonraki A takım oyuncularına bakıoysun,bir kaç tanesi dışında yetenekli futbolcusu yok.Hemde 23 yaşındaki oyuncularıda getirdiler,Olimpiyatlar'a hazırlık için.Biz ise tamamen Ümit Milli(U21) kadroyla mücadele ediyoruz.Nuri,Özer,Serdar,Zafer,Aydın,Caner gibi çok daha yetenekli futbolcularımız var.Biz her zaman Alt yapılardaki turnuvalarda en dikkat çeken,en gelecek vadeden ülke oluyoruz,ancak bu futbolcular daha sonra aşama kaydedemedikleri için kayboluyorlar.Bu sorunu halletmiş olsak A takım düzeyinde çok daha iyi kadroya sahip oluruz...

eXcitinG
24.Mayıs.2007, 07:09
İnterin kokusu Ümit miLLi takımLarının üstüne de sinmiş. İtaLyan gençLerde birşey yok, bizim gençLerimizi görünce insan nasıL ümitLenmesin geLecek için. Bravo çocukLar.

Ilhan
24.Mayıs.2007, 07:11
İlhan, Fenerbahçe'de önümüzdeki yıllarda başarılı bir forvet olabileceğini bu maçta gösterdi bence.

eXcitinG
24.Mayıs.2007, 07:12
Aydın da eğer daha çok çaLışırsa Arda dan biLe daha iyi oLabiLeceğini gösterdi.

Ilhan
24.Mayıs.2007, 07:19
Aydın'da Arda kadar iyi top sürebilme tekniği göremedim Hayrettin abi. Ama özellikle açık alanlarda çok etkiliydi ve hücumda çok hareketliydi. Caner ve Nuri de onu görebildiğinde onun hareketliliğini atak organizasyonuna çevirebilmesini becerdiler.

Aykan19o3
24.Mayıs.2007, 07:23
İskoç hakem maçı mahvetti.. Genede 9 kişi İtalyanlara ders verdik. Geleceğimiz çok parlak

eXcitinG
24.Mayıs.2007, 07:23
ÇaLışırsa dedim iLhancım o özeLLiğinide kazanırsa ondan otomatik oLarak üst bir gömLek oyuncu oLucak :)

anilton
24.Mayıs.2007, 07:24
Evet Aydın daha çok boş alan oyuncusu gibi,Arda kadar kıvrak ve teknik değil,ancak G.Saray'a ve Türk futboluna çok faydalı olacak...

Ilhan
24.Mayıs.2007, 07:26
Onda haklısın tabii ki. Özellikle top hakimiyeti de hoşuma gitti ancak karar verirken bazen aceleci davrandı, bazen de geç karar verdi. Bu sezon başından sakatlıklar geçmezse Galatasaray için iyi bir yedek güç olacaktır, hatta kendini ispatlarsa as da oynayabilir.

Prowler84
24.Mayıs.2007, 07:29
Böyle turnuvalarda başarı yakalamayı başarırsak SI'a karşı gençlerimize daha fazla arka cıkarız.-8 potansiyel verebilmek için bile kara kara düşünmek zorunda kalmaz fm araştırma ekibi.

anilton
24.Mayıs.2007, 07:30
Serhat Akın'a benzetiyorum Aydın'ı,umarım bu performansını kendi adına yeterli görmez ve kendini geliştirmeye çalışırsa daha iyi olacaktır...

Ayrıca Serdar Özkan inanılmaz top sürme yeteneğine sahip,bunu bugünden her pozisyonda 2-3 kişiyi geçerek gösterdi.Spikerin ayağında çok top tutuyor eleştirisi yanlıştı bence.Pas atacağı adam yok ki,forvetsiz oynuyoruz,ileri top götürmek ve zaman geçirmek adına top tutacak tabi başka ne yapacak.2010 Dünya Kupasında Arda-Nuri-S.Özkan üçlüsünü izlemek istiyorum milli takımda...:)

Ilhan
24.Mayıs.2007, 07:33
Serhat Akın'a benzetiyorum Aydın'ı,umarım bu performansını kendi adına yeterli görmez ve kendini geliştirmeye çalışırsa daha iyi olacaktır...

Ayrıca Serdar Özkan inanılmaz top sürme yeteneğine sahip,bunu bugünden her pozisyonda 2-3 kişiyi geçerek gösterdi.Spikerin ayağında çok top tutuyor eleştirisi yanlıştı bence.Pas atacağı adam yok ki,forvetsiz oynuyoruz,ileri top götürmek ve zaman geçirmek adına top tutacak tabi başka ne yapacak.2010 Dünya Kupasında Arda-Nuri-S.Özkan üçlüsünü izlemek istiyorum milli takımda...:)

Bu 3 oyuncunun önünde fiziksel açıdan kuvvetli iki oyuncu da bulundurmak kaydıyla tabii ki:)

YusufT
24.Mayıs.2007, 07:36
Özgürcan ile ilerde top tutulmasi lazim. Bende bu Arda-Nuri-S.Özkan üçlüsünü izlemek istiyorum milli takımda. Önlerinde Cafercan :)

anilton
24.Mayıs.2007, 07:38
Bu 3 oyuncunun önünde fiziksel açıdan kuvvetli iki oyuncu da bulundurmak kaydıyla tabii ki:)

Mevlüt tecrübe edindikçe istediğimiz tip bir forvete kavuşacağız.Hızlı,kuvvetli,bitiriciliği iyi ve her an diri,patlamaya hazır bir yapısı var.Tek eksiği tecrübe,bununda ilacı zaman...

Ben geleceğimizden çok çok ümitliyim.2010 Dünya Kupasında çok iyi şeyler bekliyorum yeni jenerasyondan...:)

Varonil
24.Mayıs.2007, 16:42
Hakem maçı katletti resmen. Ama olsun skor önemli değil. Dünkü maçı seyrettikten sonra içime büyük bir umut,tebessüm düştü. Helal olsun demek istiyorum ümit millilerimize. Caner,Serdar,Nuri,Aydın,Özer,İlhan,Orhan,Eren bu isimler ileride Milli Takımımızın iskeletini oluşturacak. Özellikle 2010 Dünya Kupası için.

İlhan Parlak Fenerbahçe için çok iyi bir santrafor olabileceğini gösterdi dün. 1-2 sene sonra biraz daha tecrübe kazandığında Fenerbahçe'nin banko santraforu olmalı :)

anilton
24.Mayıs.2007, 16:59
Caner,Nuri,Aydın,Özer,İlhan,Orhan,Eren bu isimler ileride Milli Takımımızın iskeletini oluşturacak. Özellikle 2010 Dünya Kupası için.

S.Özkan neden yok bu isimlerin arasında öğrenebilirmiyim?

Varonil
24.Mayıs.2007, 17:19
S.Özkan neden yok bu isimlerin arasında öğrenebilirmiyim?

Serdar Özkan'a özel bir garezim yok,yazmış olmamam yanlış anlaşılmasın bütün takımı yazsam çok fazla gözükürdü kısa,pratik şekilde. yazayım dedim.Serdar Özkan'da tabiki potansiyeli iyi,ileride Milli Takımımızın değişmez oyunculardan olacak bir oyuncudur (::)

anilton
24.Mayıs.2007, 17:25
Serdar Özkan'a özel bir garezim yok,yazmış olmamam yanlış anlaşılmasın bütün takımı yazsam çok fazla gözükürdü kısa,pratik şekilde. yazayım dedim.Serdar Özkan'da tabiki potansiyeli iyi,ileride Milli Takımımızın değişmez oyunculardan olacak bir oyuncudur (::)

Ben neden yazmadın derken,hesap sormak anlamında sormadım,sende yanlış anlama.Bu haddime değil,beğenmeyebilirsin tabiki.Ben sadece bu isimlerden eksik olarak ne gördün Serdar'da da yazmadın diye sormuştum sadece...(::)

Bence Nuri ve Serdar Euro 2008'de mücadele edecek kapasitede futbolcular.Ümit Milli takımın üzerindeler,bu çok açık belli oluyor...

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 17:29
Aydı çok çalışırsa bu sene, Galatasaray'ın as oyuncusu bile olabilir.

Varonil
24.Mayıs.2007, 17:30
Bence Nuri ve Serdar Euro 2008'de mücadele edecek kapasitede futbolcular.Ümit Milli takımın üzerindeler,bu çok açık belli oluyor...

Kesinlikle, bu oynadığımız ABD ve İtalya maçlarında da belli oldu açıkca. Ama takdir hocamızın, umarım bu iki ismi 2010 elemelerinde ve gidersek finallerinde izleriz.

Her026
24.Mayıs.2007, 18:52
Aydı çok çalışırsa bu sene, Galatasaray'ın as oyuncusu bile olabilir.
İnşallah sakatlanmazda Solda Arda sağda Aydın izleriz :) İkiside altyapıdan çıkmış oyuncular.

YusufT
24.Mayıs.2007, 19:02
Solda Arda Ortada Cafercan Mehmet Topal Sagda Aydin :)

Nasil olur?

El Comandante
24.Mayıs.2007, 19:07
Solda Arda Ortada Cafercan Mehmet Topal Sagda Aydin :)

Nasil olur?

Yav Yusuf birak su Cafercan takintisini Allah askina :icon_biggrin:
Yok o Anadolu topcusu olur en fazla,daha kendisini toparlayamadi,ORDUSPOR´da iyi oynadi diye bizde oynayabilecegini mi düsünüyorsun ? Necati IBB de süper oynadi,ama takim onu düsünüyor mu ? Hayir.
Bu isler öyle basit degil iste.
Aydin konusunda da süpheliyim ben,daha takimin as oyuncusu olarak görmüyorum onu,yönetim kaliteli bir sag acik almali,Aydin ondan da cok sey ögrenir,kendisini gelistirir,Arda gibi patlama yaparsa,forma onundur.

PesimiSTyLa
24.Mayıs.2007, 19:26
Al benden de o kadar Baran ne cafercanmış :p

GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2007, 21:20
Ondan sonra Carrusca olayındaki gibi Aydın'da çok iyi oynarsa gelen oyuncuya yazık olmasın sonra.:icon_biggrin:

Aydin konusunda da süpheliyim ben,daha takimin as oyuncusu olarak görmüyorum onu,yönetim kaliteli bir sag acik almali,Aydin ondan da cok sey ögrenir,kendisini gelistirir,Arda gibi patlama yaparsa,forma onundur.

anilton
25.Mayıs.2007, 17:48
Ümit Milliler, Fildişi Sahilleri karşısında

Ümit Milli Takımımız, Fransa'da düzenlenen Toulon Turnuvası'ndaki üçüncü maçında Fildişi Sahilleri ile karşı karşıya gelecek. Fransa'nın Aubagne bölgesindeki De Lattre Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 19.00'da başlayacak.

Ümit Millilerimiz, Toulon Turnuvası'ndaki ilk maçında Amerika Birleşik Devletleri'ni 3-2 yenmiş, ikinci maçında ise İtalya'ya 2-1 mağlup olmuştu. Fildişi Sahilleri ilk maçında İtalya'ya 2-0 yenilmiş, ikinci maçında ise Amerika Birleşik Devletleri'ni 1-0 yenmişti.

Millilerimizin mücadele ettiği B Grubu'nda oynanacak günün diğer maçında İtalya ile Amerika Birleşik Devletleri karşılaşacak

Anlaşılan bu akşam millilerimize doyacağız.Önce Ümitlerimiz,sonra A millilerimiz,güzel bir futbol akşamı olacak...:)

Hugo
25.Mayıs.2007, 21:04
Aydın, Nuri, Orhan ve Mehmet Güven'i beğendim iki karşılaşmanın geneline bakarsak..

GeNç KaRTaL
25.Mayıs.2007, 21:26
Sanırım Beraberlikte yetiyor bize.Bakalım ne yapacaklar bizimkiler..

Burak Duran
26.Mayıs.2007, 03:04
ilk yariyi 2-0 geride tamamladik

KaPaLı
26.Mayıs.2007, 03:18
yaa ben maçı kaçırdım açtım 2-0 olmş

Burak Duran
26.Mayıs.2007, 03:29
ozgurcan atildi

KaPaLı
26.Mayıs.2007, 03:34
Ben bu özgürcanı anlamıyorm. Bu sezon belki GS'ye döneceksin adam gibi oynasan savaşsan gol atsan yeni gelecek teknik direktör için referans olacak. Ama yok girer girmez Atıldı.

Nuri Şahin mutlaka büyük bir takıma gidecek bu sene Müthiş oynuyo

Aykan19o3
26.Mayıs.2007, 03:54
3-0 yenik durumdayız oyuncularımız yorgun olduğu için sahada kötüyüz..

anilton
26.Mayıs.2007, 04:15
Ümit Davala'ya şaşırmamak elde değil,en önemli maçta Nuri,Özer,İlhan gibi as oyuncuları dinlendiriyor,zaten Eren,Caner,Durmuş yok,onların eksikliği derken birde bu 3 önemli oyuncumuzu kenarda oturtunca mağlubiyet kaçınılmaz oldu...

Savunma berbattı.Bu Aykut Demir nasıl milli oluyor anlamış değilim.Boyu kısa,markaj yok,hız yok ve stoper olarak Ümit Milli takımda oynuyor.Bilal Çubukçu sol açık,insan topa değer,orta açar,adam geçer bir şeyler yapar.Hiç biri yok ama sol açık olarak Ümit Milli takımda.Bunlar sırf Avrupa'da oynuyor,alt yapıları daha iyidir diye alınmışlar kadroya.Yoksa 2. ve 3.ligimizde bunlardan çok daha iyi gençlerimiz var...

Gurbetçi oyuncularımıza inanılmaz ayrıcalıklar tanınıyor.Almanya yerel liginde oynayan Ceyhun bile A milli oluyor.Bunu Ceyhun'u kötülemek için söylemiyorum ama Türkiye alt liglerinde çok daha iyi oyuncular var,gurbetçi oyuncularımıza tanınan şans onlarada tanınmalı...

El Comandante
26.Mayıs.2007, 04:40
Serdar Özkan biraz daha takim oyunu oynamali,Yusufculugu birakmali artik.
Yetenegi tartisilmaz ama yakmasin o yetenegini,bugün aldigi her topta rakibi gecmeye calisti(hatta turnuva genelinde yapti bunlari),bencillikler yapti,hücum organizasyonu denilen birsey birakmadi.

Ayrica Özgürcan nasil rakibe dirsek atarsin sen yahu ? Kendini ispatlaman gereken yerde artizlik pesindesin.Bu kafayla ondan da birsey olmaz.Anadolu futbolcusu olur en fazla ...

Nuri takimin herseyi ...

anilton
26.Mayıs.2007, 04:44
Serdar Özkan biraz daha takim oyunu oynamali,Yusufculugu birakmali artik.
Yetenegi tartisilmaz ama yakmasin o yetenegini,bugün aldigi her topta rakibi gecmeye calisti(hatta turnuva genelinde yapti bunlari),bencillikler yapti,hücum organizasyonu denilen birsey birakmadi.

Ayrica Özgürcan nasil rakibe dirsek atarsin sen yahu ? Kendini ispatlaman gereken yerde artizlik pesindesin.Bu kafayla ondan da birsey olmaz.Anadolu futbolcusu olur en fazla ...

Nuri takimin herseyi ...

Baran topla çok oynadığı doğru ama takımda ne hızlı kanat oyuncuları var ne de hızlı forvetler var.Bu yüzden tek başına ileriye top taşımaya çalışıyor.O top götürmese karşı kaleye gidemeyeceğiz.Oda sorumluluk almaya çalışıyor mecburen...

Hatta Ü.Davala'nın bugün sesini duydum Tv'den "Serdar sürekli gel top al" diye bağırdı...

Ama gerçekten çok seviyor topla oynamasını,bunu en aza indirgemeli...

El Comandante
26.Mayıs.2007, 04:50
Baran topla çok oynadığı doğru ama takımda ne hızlı kanat oyuncuları var ne de hızlı forvetler var.Bu yüzden tek başına ileriye top taşımaya çalışıyor.O top götürmese karşı kaleye gidemeyeceğiz.Oda sorumluluk almaya çalışıyor mecburen...

Hatta Ü.Davala'nın bugün sesini duydum Tv'den "Serdar sürekli gel top al" diye bağırdı...

Ama gerçekten çok seviyor topla oynamasını,bunu en aza indirgemeli...

Serdar sorumluluk almanin yaninda kendisini göstermek icin asiri caba sarfediyor,ya da ben yanlis izledim onu.
Dedigim gibi yetenekleri tartisilmaz ama topla cok oynuyor,bir de bugün oyun kurucu pozisyonunda oynadi ki bu pozisyonda hic yapmamasi gereken seylerdi bunlar.Bence bugün Serdar takimin kötülerindendi,takimi oynatamadi,kendi oynayamadi.Ama Nuri olunca isler cook degisiyor,gözle görülür bir sekilde takimimiz iyi oynuyor.Nuri Sahin büyük yetenek gercekten ...

anilton
26.Mayıs.2007, 05:35
Serdar sorumluluk almanin yaninda kendisini göstermek icin asiri caba sarfediyor,ya da ben yanlis izledim onu.
Dedigim gibi yetenekleri tartisilmaz ama topla cok oynuyor,bir de bugün oyun kurucu pozisyonunda oynadi ki bu pozisyonda hic yapmamasi gereken seylerdi bunlar.Bence bugün Serdar takimin kötülerindendi,takimi oynatamadi,kendi oynayamadi.Ama Nuri olunca isler cook degisiyor,gözle görülür bir sekilde takimimiz iyi oynuyor.Nuri Sahin büyük yetenek gercekten ...

Bugün iyi yoktu ki takımda Baran,takımın kötülerinden olsun:)

Ayrıca Nuri'de bugün hiç bir şey yapmadı.İkili mücadelelerde zayıf,sürekli ara topu yapıyor,hızlı hücum oyuncularımız olmadığı için bunlar boşa gidiyor...

Sonuç olarak Türkiye'nin Ümit Milli takımı bu olmamalı.Nuri,Caner,Serdar dışında gelecek senelerde A takımda direk oynayabilecek bir oyuncu yok Ümit Milli takımda...

Varonil
26.Mayıs.2007, 06:10
Kötü bir maç oldu. Özellikle cezalı oyuncularımızın defansta olması nedeniyle bu maçta sıkıntı çektik. Defans uyum sorunu yaşadı.

Fildişi Sahilleri'nin fizik kondisyon gücü olarak oyuncularımızdan üstün olduğunu söylemek mümkün.Biraz daha yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirseler, en az 2-3 oyuncuları Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde oynayacak kapasitede.Hele o Cisse neydi öyle yahu ...

Ümit Millilerimize gelince, canları sağolsun.Yarışmak da önemliydi.

anilton
26.Mayıs.2007, 20:07
Kötü bir maç oldu. Özellikle cezalı oyuncularımızın defansta olması nedeniyle bu maçta sıkıntı çektik. Defans uyum sorunu yaşadı.

Fildişi Sahilleri'nin fizik kondisyon gücü olarak oyuncularımızdan üstün olduğunu söylemek mümkün.Biraz daha yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirseler, en az 2-3 oyuncuları Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde oynayacak kapasitede.Hele o Cisse neydi öyle yahu ...

Ümit Millilerimize gelince, canları sağolsun.Yarışmak da önemliydi.

Cisse zaten Roda takımında 2-3 senedir direk oynuyor...