Log in

View Full Version : site içindeki reklam linkleri....

koldakoc
21.Mayıs.2007, 00:24
bu konuyla ilgili bir başlık göremedim, ya da gözümden kactı... site içindeki reklam linklerin tıklandıgında varolan sayfada acılıyor yeni site.yani forum sitesi kapanıyor ve o sayfada tıklanan link acılıyor.bunun baska bir pencerede acılması daha güzel olmaz mı sizce???

Redrum
21.Mayıs.2007, 00:52
sağ tık -> yeni pencerede aç
böyle yap şahsen ben böle yapıyorum.

koldakoc
21.Mayıs.2007, 00:56
:) tesekkur ederim... demek istedigim o degil benim.yani direk baska pencere ya da sekmede acılması daha güzel olmaz mı ? zaten dedigin yolu sürekli kullanabilirsin... anlatmak istedigimi olayı anlatabilmişimdir umarım :)

IcedEarth
21.Mayıs.2007, 02:44
Arkadaşa katılıyorum, ayrıca bir de ekleme yapmak istiyorum. Bazen yukarıda çok ayıp reklamlar olabiliyor, bunun kontrolünü yapabiliyorsak daha iyi olur. Ayıp oluyor biz üyelere :zuhaha

Bekq
22.Mayıs.2007, 02:57
Arkadaşlar bu reklamlar bildiğim kadarıyla tsi ye gelir oluyor.Yani beleştende reklam eklemiyorlar.Ama zamanında birkaç moderatör çıkıp mesajlarınızda reklam yapmıyoruz diğer siteler gibi demişti.;;)Ama...

El Barto
22.Mayıs.2007, 03:51
Arkadaşlar bu reklamlar bildiğim kadarıyla tsi ye gelir oluyor.Yani beleştende reklam eklemiyorlar.Ama zamanında birkaç moderatör çıkıp mesajlarınızda reklam yapmıyoruz diğer siteler gibi demişti.;;)Ama...

Sizin anlatmak istedikleriniz, karşı tarafın anlamak istediği kadardır.

derler.... (::)

koldakoc
22.Mayıs.2007, 04:12
arkadaslar sanırım anlatamadım :)) ben reklamlardan ş,kayetci degilim,tabii ki ücret karsılıgıdır.demek istedigim su: reklamlara tıkladıgıımız zaman ayrı bir pencer ya da sekmede acılması daha iyi olmaz mı demek istemiştim :))

Universal
22.Mayıs.2007, 04:45
arkadaslar sanırım anlatamadım :)) ben reklamlardan ş,kayetci degilim,tabii ki ücret karsılıgıdır.demek istedigim su: reklamlara tıkladıgıımız zaman ayrı bir pencer ya da sekmede acılması daha iyi olmaz mı demek istemiştim :))

Internet Expolerer 7 ve Mozilla Firefox'da bunları sekmelerde açmak istiyorsan, farenin tekerleğine basarak açabilirsin.

LaigLeNoiR
22.Mayıs.2007, 05:01
Yahu çevirmen arkadaşımız sanıyorum nasıl farklı pencerede açılır biliyor ancak bilmeyenler için söylüyor olmalı.

Mantıklı geliyor aslında bir anda tıkladığımız zaman site kapanıyor reklam açılıyor.

Aydin
22.Mayıs.2007, 06:45
arkadaşlar bu kadar üşengeç de olmayalım yahu. site kaçmıyor ya bir yere. tekrar girersiniz yeni bir sayfa açıp.

Bekq
23.Mayıs.2007, 01:35
Herhalde arkadaşın dediği şey tıklayınca yeni pencere açmak varken niye aynı sayfadan yönlendiriliyor.Mesela biri siteye birşey ekleyince yeni sekmede veya pencerede açılıyor.

koldakoc
23.Mayıs.2007, 10:18
Herhalde arkadaşın dediği şey tıklayınca yeni pencere açmak varken niye aynı sayfadan yönlendiriliyor.Mesela biri siteye birşey ekleyince yeni sekmede veya pencerede açılıyor.

ewt demek istedigim aynen o.gercekten bu kadar kaos ortamı yaratacagını bilseydim acmazdım böyle bir konu.sadece bir öneriydi bu,baska bişi degil :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yahu çevirmen arkadaşımız sanıyorum nasıl farklı pencerede açılır biliyor ancak bilmeyenler için söylüyor olmalı.

Mantıklı geliyor aslında bir anda tıkladığımız zaman site kapanıyor reklam açılıyor.

yani demek istedigim buydu zaten :) aynı pencereden acılacagına baska pencerede acılsa daha iyi olmaz mı demek istemiştim ama ortalık karsıtı birden.kötü bir amacım yoktu :)

Vieri
23.Mayıs.2007, 12:35
Malesef bu tıklanan reklamların farklı bir pencerede açılmasına Google izin vermiyor.

Şu mesajlar içerisinde yer alan reklamlardan söz ediyorsan onları yakın bi tarihte kaldırmayı planlıyorum.

Arkadaşa katılıyorum, ayrıca bir de ekleme yapmak istiyorum. Bazen yukarıda çok ayıp reklamlar olabiliyor, bunun kontrolünü yapabiliyorsak daha iyi olur. Ayıp oluyor biz üyelere :zuhaha

Mümkün olduğu kadar reklam filtrelemesini kullansakta futbol ve benzeri kelimeler için abuk sabuk reklamlar çıkmakta. Gördüğünüz bu sitelerin domainlerini rahatsız olduğunuzda özel mesaj yoluyla iletirseniz, bizde Google Adsense ekibine gereken mesajı göndeririz : )

Bekq
23.Mayıs.2007, 17:13
Şu mesajlar içerisinde yer alan reklamlardan söz ediyorsan onları yakın bi tarihte kaldırmayı planlıyorum.
Bilgi için sağol Mustafa abi.Gerçekten mesajın hemen üstünde reklam çok kötü oluyor.