PDA

View Full Version : Euro 2008'de olmayınca..

bursa_mc
21.Mayıs.2007, 19:49
Hakan Şükür, Euro 2008 kadrosuna çağrılmamayı beklemediğini ve bunun futbolu bırakıp bırakmama kararında etkili olduğunu söyledi! Yakında bu kararını açıklayacağını kaydeden yıldız futbolcu, Milli kadroda olmamayı kiminin farklı değerlendirebileceğini fakat kendisinin buna çok üzüldüğünü belirtti!

Galatasaray'ın takım kaptanı Hakan Şükür, futbola devam edip etmeme konusunda karar aşamasında olduğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve gerekli açıklamayı size yapacağım. Açıklamanın ardından belki üzüntülü olacağım, belki de futbol oynamaya devam edeceğim" dedi.

Hakan Şükür yaptığı açıklamada, 37 yaşında bir futbolcu olarak hala futbolunda içinde olmanın güzel bir duygu olduğunu kaydederek, "Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve gerekli açıklamayı size yapacağım. Artık nerede oynarım, nasıl oynarım onu hepinizle paylaşacağım. 37 yaşında bir futbolcu olarak hala futbolun içinde olmak güzel. Kararımı sizlerle paylaşacağım günü ben de sabırsızlıkla bekliyorum" diye konuştu.

Futbol oynamanın her futbolcunun isteği olduğunu dile getiren Hakan Şükür, "Futbol hayatınızdaki son anlar yaklaştıkça çok farklı duygular hissediyorsunuz. Önümüzdeki günlerde kararımı açıkladıktan sonra belki üzüntülü olacağım, belki de futbol oynamaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Hakan Şükür, A Milli Takım'ın 2008 Avrupa Şamkpiyonası Finalleri'nin aday kadrosuna çağrılmamasının kendisinde bir plan değişikliğine sebebiyet verdiğini anlatarak, "A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmamayı beklemiyordum. Ama bu gelişmenin üzerine yeni bir karar vermem gerekiyor. Bu karar aşamasında şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum. Sağlıklı bir karar verebilmemiz için biraz daha beklememiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

"A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNA ÇAĞRILMAMAM BENİ ÜZDÜ"
A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmamasının kendisini üzdüğünü kaydeden Hakan Şükür, "Milli Takım'a çağrılmamak her futbolcuyu üzer. Orada olmayı herkes ister. Kimisi çok farklı değerlendirir, ama ben çok üzüldüm" dedi.

Hakan Şükür, Avrupa Şampiyonası'nın zor bir turnuva olduğunu da vurgulayarak, "Ancak iyi bir takımımız var. Avrupa deneyimi çok yüksek oyuncular var. Ama bunları birarada oynatabilmek tabii ki hocamızın görevi ve zor bir turnuva. Önemli takımlarla oynayacağız. Orada turnuva takımı olabilirsek bence sonuna kadar gidebilecek bir takımız" ifadelerini kullandı

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 22:05
insaf ya halamı bırakta Semih gitsin ya TSL nin gol kralı gitsin bu kadar egoist olunmaz ya...

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 22:55
oncelikle hakanin cagirilmamasina kizmadim ama umarim futbolumuz doldur bosalta donmez ve hakani aramayiz.. Ama simdi burda firatcan anlamadigim adam semih gitmesin ben gidiyim mi demis? cagirilmadigima uzuldum demis buda gayet normaldir her insan uzulur. yok egoist falan demekte yanlis olur. ayrica semihi savunmanin bir manasi yok adam semihe laf etmemis

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 23:01
onun yerine kim çağrıldı 9 numara kime verildi semih'e... Hakan Şükür, Euro 2008 kadrosuna çağrılmamayı beklemediğini adam bu yaşta hala kendisinin çağrılmasını bekliyor ikisi arasında bağlantı kurmak için kayin olmamak lazım...

Milli Takımı bırakması lazım hep bana hep bana olmaz arkadaşım bunun adı egoistliktir...

M.Scofield
21.Mayıs.2007, 23:04
dün semihide görüdük hakan dahamı kötü oynardı?

Melekovic
21.Mayıs.2007, 23:09
Bu konuda Can ile aynı fikirdeyim.Bu zamanda bu tür açıklamaları genç oyuncular yapar anlarım ama sen 37 yaşına gelmiş Türk futboluna damgasını vurmuş bir insansın.Öyle bir insana normalde Milli takımdaki arkadaşlarına başarılar diler ki kendisinden hiiç duymadık ayrıca yerini alan genç oyuncularada moral verir güven aşılar benim yaptıklarımdan daha iyisini sizlerin yapacağına inanıyorum diyerekten.Bunuda hiç duymadık.Malesef futbolculuk kısmına bir sözüm yok gerçekleri tarih yazar ve Hakan'ın sayesinde çok sevindik bunuda inkar edemem fakat ahlak konusunda 10 üzerinden 2 verirken bile düşünürüm.Hala alınmaması derdinde ,hala bir şeyler karıştırma derdinde GS'de ve Milli Takımımızda.Artık başarıları için teşekkür edip ondan uzak durup kenetlenme zamanıdır.

Bunu örnek olarak veriyorum; Tugay'ın tırnağı bile olamadı davranış konusunda.Milli takıma götürülürken bir ağabey götürülecekti o yüzden giden ağabeyin Rüştü olmasına çok seviniyorum.

Burak Duran
21.Mayıs.2007, 23:16
yani halil 9 numarayi giysedi hakan halili istemiyor mu olcakti?? hakanin yaptigi dogru yada yanlis tartisamam o herkesin kendi yorumudur ama uzuldum diye aciklamasi gayet normaldir ha o aciklamayi yapmasada uzuldugunu bilirdik ama sonucta hissettiklerini dile getirmis..

uAmurat91
21.Mayıs.2007, 23:43
Beyler konuyu işinize geldiği gibi yorumlamayın. Hakan Şükür'ün 37 yaşındaki performansı da ortada zaten. Semih veya Halil veya Nihat'ı çağırıp beni neden çağırmadı dememiş kendisi, çağrılmadığına üzülmesi normaldir..

Henrik Larsson, Del Piero, Jan Koller milli takımlarında bu yaşlarına rağmen görev alıyorlar, Hakan Şükür neden alamasın ? Heleki gol yollarında sıkıntı çekeceğimiz konusunda hemfikir olduğumuz halde..

DisCo
22.Mayıs.2007, 06:52
Konuyu tamamen okumadan yorum yapılmış diye düşünüyorum. Ne kötüdür ki bu başlığa giren çoğu kişi konuyu değil yorumları okuyarak bu düşünceler üzerine devam edecektir.

Milli takıma alınmak güzel bir olaydır. Her futbolcuda Milli takıma çağrılmadığında üzülür. Bundan doğal birşeyde yoktur. Ayrıca konunun sonunda yerini alan düşüncesinde Milli takımımızın kalitesinden, tecrübesinden bahsetmiş ve gitmesi muhtemel kadroyuda desteklemiştir. Şimdi bunda ayıp birşey var mı?