View Full Version : Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!
koray_capello
22.Şubat.2006, 20:56
haftasonu kadıköyde yapılacak bjk-fb maçı öncesi yapılan, iki klup başkanı,emniyet müdürü ve istanbul valisinin bulunduğu toplantıda bjk seyircisinin fb şükrü saraçoğlu stadına alınmaması kararı çıktı?!?
Maymuncuk
22.Şubat.2006, 21:15
ben B.J.K. taraftarının maça geleceğini biliyorum fener forması giyerler ama maça girerler ;;)
mustang
22.Şubat.2006, 21:20
Bir insanın maça gitme hakkını elinden alıyorlar.İşte türkiye gerçegi
koray_capello
22.Şubat.2006, 21:20
ben B.J.K. taraftarının maça geleceğini biliyorum fener forması giyerler ama maça girerler ;;)
:mad:sen ciddimisin:mad:beşiktaş taraftarının o formayı hiç bişekilde giymeyeceğini bilmiyosun galiba.ama yine de gideceğiz onu iyi anlamışsın.üstümüzde BEŞİKTAŞ forması boynumuzda BEŞİKTAŞ atkısı!
FeYYaz1989
22.Şubat.2006, 21:28
Biz onların yaptığı gibi üzerimize sahte forma giyip gitmeyiz.Beşiktaş taraftarı Beşiktaş forması,atkısıyla gider.Gerekirse maça girmez,takımını kapıdan destekler.
hezzo
22.Şubat.2006, 21:54
Bir insanın maça gitme hakkını elinden alıyorlar.İşte türkiye gerçegi
bu turkiye gercegini neye bagladın kluplere mi taraftaramı emniyete mi yoksa federasyona mı??:confused:
Neron_FB
22.Şubat.2006, 21:57
Taraftarların maça gidememesi kesinlikle doğru değil ancak ilk maç baz alındığında, alınan karar gayet adaletli..
Laz_Asker_61
22.Şubat.2006, 22:21
o formayı bir beşiktaşlı giymez giymeyeceğiz
Maymuncuk
22.Şubat.2006, 22:42
:mad:sen ciddimisin:mad:beşiktaş taraftarının o formayı hiç bişekilde giymeyeceğini bilmiyosun galiba.ama yine de gideceğiz onu iyi anlamışsın.üstümüzde BEŞİKTAŞ forması boynumuzda BEŞİKTAŞ atkısı!
O formyaı tabii giymez..dediğim gibi hatta o formayı bile giyer dedim..
Ne olursa olsun B.J.K. taraftarı maçta olacak bu bir gerçek ...
Nedvedmania
22.Şubat.2006, 23:27
bence bejeke liler ne yapıp ne edip o maça giderler
SunShine
23.Şubat.2006, 00:00
sezonun ilk yarısındada fenerlilerin için stada girmesine izin verilmemişti, adil bir karar olduğu kanısındayım
Cengo
23.Şubat.2006, 00:53
O formyaı tabii giymez..dediğim gibi hatta o formayı bile giyer dedim..
Ne olursa olsun B.J.K. taraftarı maçta olacak bu bir gerçek ...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=2712
Bilet alabilmeleri için Fenerbahçe Taraftar Kartı sahibi olmaları lazım, biletlerin çoğu bu şekilde tükenir.Ayrıca biletlerin üzerine isim yazılacakmış..
emirduman
23.Şubat.2006, 01:06
İlk derbi göz önüne alındığında adaletli bir karar, ancak ilki de yanlıştı bu da yanlış....
Bu tür uygulamalarla futbolumuzda hiç bir gelişme olamaz, artık bunları aşmamız lazım, oraya gidip doğru düzgün maç izliyip, doğru düzgün "takımını" destekleyip, sonra yine adam gibi dönmek lazım..
Maganda gibi değil........
Taraftarlardaki bu zihniyet değişmeden, bu kararlarda değişmez; önce taraftarların biraz bilinçlenmesi, futbolun bir spor olduğunu bilmesi lazım...
Şimdi Chelsea - Barcelona maçını izledim, bunlardan kat kat daha önemli ve gergin maçlar ama taraftlar arasında hiçbir taşkınlık yoktu...
Bizim de bazı şeyleri öğrenmemiz lazım, bu tür kararları gördükçe içinde bulunduğumuz durumdan ben rahatsız oluyorum...
dinaMYt
23.Şubat.2006, 01:26
ne olursa olsun seyircilerin maça gitmesi engellenmemeli bence.emniyetin görevi ne olursa olsun güvenliği sağlamak eğer güvenliği sağlama garantisi veremiyorsalar bu acizliklerini gösterir.
francesco10
23.Şubat.2006, 02:51
Taraftarlardaki bu zihniyet değişmeden, bu kararlarda değişmez; önce taraftarların biraz bilinçlenmesi, futbolun bir spor olduğunu bilmesi lazım...
ben appiah a ırkçılık yapmaktansa fener taraftarıyla stadda atışmaktan yanaym
senin medeniler demeye çalıştığın taraftar maymun sesi çıkartıo maçı izlerken sesini açta izle (gerçi ertem şener maçı katletti zor dayandm ama taraftarı sesi olmadan zevki çıkmıo :))
alınan karar a gelince adil bi karar ilk maç göz önüne alındığında, ama adı üstünde derbi bjk taraftarı orda olacaktr
mutlee
23.Şubat.2006, 12:29
Bide su Besiktasa ne zaman buyuk bi ceza verecekler, her mac Fenerbahce ve Aziz yildirima ana avrat kufur, sariyer macinda bile.
Iyi olmus bu karar, esitlik olsun, Fenerbahceliler sokmadilar, Bejekelilerde gelmesin bence.
Zaten bakalim her sene iskeleyi bos bulup orayi dagitiyolardi. Kadinlar saldirip ortaliga zarar veriyorlardi.
bakalim bu sene bos bulabileceklermi iskeleyi.
Biraz da yurek varsa, Bizim taraftarin yaptiklarini yaparlar.
koray_capello
23.Şubat.2006, 18:49
Bide su Besiktasa ne zaman buyuk bi ceza verecekler, her mac Fenerbahce ve Aziz yildirima ana avrat kufur, sariyer macinda bile.
Iyi olmus bu karar, esitlik olsun, Fenerbahceliler sokmadilar, Bejekelilerde gelmesin bence.
Zaten bakalim her sene iskeleyi bos bulup orayi dagitiyolardi. Kadinlar saldirip ortaliga zarar veriyorlardi.
sen şuurunu kaybettin galiba.hayatında maça gittinmi deplasmana gittinmi.sen fenerlisin ben beşiktaşlı heralde sizin stada senden çok gitmişimdir deplasmana.
boş iskele hee..ne güzelde avutuyorsun kendini.
tabi erkek adam rakip takım forması giyer stada girer sonra formayı çıkarır atar polis alır bunları dışarı çıkarır ordan iskeleye giderken esnafa taş atar tabi bütün millet maçta sokaklar boş.sonra semti bastığını sanar.yazık size yaa
caddenin karşından polisin ortasından esnafa taş atmayı biliyosunuzda neden acaba şu köyiçine giremiyosunuz ya.akıllı adamsınız valla
erkek adam bunları yapar
giymeyinlan bi daha formamızı.kirletmeyin lan.
boş iskeleymiş.boşmoş kardeşim kadıköy iskelesi değilmi orası sen yeterki kendi formanla gelde boş iskeleyi bas ben razıyım.valla ordaki boyacılar doğrar sizi
bilip bilmeden atıp tutmayın:mad:
Kerim Kerimov
23.Şubat.2006, 18:54
sen şuurunu kaybettin galiba.hayatında maça gittinmi deplasmana gittinmi.sen fenerlisin ben beşiktaşlı heralde sizin stada senden çok gitmişimdir deplasmana.
boş iskele hee..ne güzelde avutuyorsun kendini.
tabi erkek adam rakip takım forması giyer stada girer sonra formayı çıkarır atar polis alır bunları dışarı çıkarır ordan iskeleye giderken esnafa taş atar tabi bütün millet maçta sokaklar boş.sonra semti bastığını sanar.yazık size yaa
caddenin karşından polisin ortasından esnafa taş atmayı biliyosunuzda neden acaba şu köyiçine giremiyosunuz ya.akıllı adamsınız valla
erkek adam bunları yapar
giymeyinlan bi daha formamızı.kirletmeyin lan.
boş iskeleymiş.boşmoş kardeşim kadıköy iskelesi değilmi orası sen yeterki kendi formanla gelde boş iskeleyi bas ben razıyım.valla ordaki boyacılar doğrar sizi
bilip bilmeden atıp tutmayın:mad:
Öncelikle ilk defa böyle agresif bi mesaj görüyorum forumda. Düzgün mesajlar atın lütfen.
2. si son 2 mesajda da haklılık payı var, ne Fenerlilerin esnafları taşlamaya hakkı var, ne de Bjk lıların Kadıköyde balkonlarında oturan insanlara sopa atmaya hakkı var.
İki mesaj da tahrik edici. Dikkatli olalım lütfen.
FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 19:02
İlk mesaj fazlaca tahrik edici.Ondan sonra gelen 2. mesaj bence ilk mesaja göre daha masum.Kimse kimseyi tahrik etmesin.
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 19:03
Biraz da yurek varsa, Bizim taraftarin yaptiklarini yaparlar. yazdıklarına dikkat et bence burada kimse kimseye hakaret iftira atamaz tamam mı herkes biliyor sizin taraftarınızı da
mustang
23.Şubat.2006, 19:18
bu turkiye gercegini neye bagladın kluplere mi taraftaramı emniyete mi yoksa federasyona mı??:confused:
Hepsine baglıyıyorum ama ilk önce vali'ye sen adama maça gidemezsin eger gidersen olacak olaylardan ben sorumlu degilim diyorsun ve önüne engel koyuyorsun işte buda türkiyenin herhangi yöresinde olursa olsun bu gerçek degişmeyecek
Neron_FB
23.Şubat.2006, 19:25
Birbirimizin taraftarlarına laf atmaya son versek!!! Sonuçta herkes kendine göre haklı..
BJK'li Taraftarların bu maça gidememesi tamamen ilk maçla ilgili.. Bundan sonra böyle bi saçmalık olmayacaktır merak etmeyin..Sonuçta taraftar kendi takımı için Şam'a da gider Papua Yeni Gine'ye de...
Berkaiser
23.Şubat.2006, 20:07
Karar yanlış.
imperius
23.Şubat.2006, 20:38
karar sonuna kadar dogru..ılk macta bız yoktuk ıkıncı macta da bejekelıler olmasın..besıktas taraftarı stadın ambıansını da kullanarak cok ıyı bagırıyo edıyo ama su bı gercekkı ıse yaramıyo futbolcular ınonuye cıkmak ıstemıyo,,bu da unutulmamalı,,fblıyım ama kadıkoyde mac ızlemekten cok zewk almıyorum,,maraton trıbununu ozluorum yaa,,bıletler cok pahalı azız baskan!!
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:13
karar sonuna kadar dogru..ılk macta bız yoktuk ıkıncı macta da bejekelıler olmasın..besıktas taraftarı stadın ambıansını da kullanarak cok ıyı bagırıyo edıyo ama su bı gercekkı ıse yaramıyo futbolcular ınonuye cıkmak ıstemıyo,,bu da unutulmamalı,,fblıyım ama kadıkoyde mac ızlemekten cok zewk almıyorum,,maraton trıbununu ozluorum yaa,,bıletler cok pahalı azız baskan!!
şu bejeke yazmaktan vazgeçin yoksa bende kötü yazmaya başlayacağım
bu da iyi olmaz biz nasılki fenerbahçe veya fb yazıyorsak sizde bjk olarak yazın
insanları daha fazla sinirlendirmeyin
koray_capello
23.Şubat.2006, 21:18
şu bejeke yazmaktan vazgeçin yoksa bende kötü yazmaya başlayacağım
bu da iyi olmaz biz nasılki fenerbahçe veya fb yazıyorsak sizde bjk olarak yazın
insanları daha fazla sinirlendirmeyin
arkadaşım ben febe gese yazıyorum ya ordan görmüşler.fazla üstlerine gitme bırak takılsınlar.bestelerimizi tezahuratlarımızı çalanlar onuda çalmışlar çokmu..:p
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:20
olabilir ama ben sevmiyorum sende yazmaz isen sevinirim tabi
Neron_FB
23.Şubat.2006, 21:21
Ya ne çalması, noluyo abi konuyu dağıldı saçma şeylerle farkındamsnz??? Birbirimizi mi aşşalicaz şimdi de?? :(
@imperius: Sen de düzgün yazarsan sevinrm..(bjk,fb,gs gibi)
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:22
aramızda aşağılanmayı hakedenler var
Neron_FB
23.Şubat.2006, 21:23
Aşağılanmayı kimse haketmez abi..Herkes birbirini aşağılasa nolur??
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:29
o zaman yazılanlara dikkat edelim lütfen bjk yazmak gs yazmak fb yazmak zormu ya
koray_capello
23.Şubat.2006, 21:33
yok yok beyler aşağılama hakaret filan yok.kimse aşağılanmayı haketmez fenerli bile olsa.adam gibi konuşalım şurda hepimiz aklı başında insanlarızz
dikkat edelim biraz.birbirimizi kırmayalım
imperius
23.Şubat.2006, 21:42
bjk lı kardeslerım asagılamak ıcın yazılmadı,,abartmayın bu kadar,,bız kımsenın taklıtcısı degılız!!!!
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:45
o zaman kimse yazmasın oldu mu bak tatlıya bağladık işte
semih5
23.Şubat.2006, 21:45
bu cok kotü olcak herhaldi fb nin taraftar sayisi filan 52.000 olcak ama bjk kimseden korkmuyo
Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:49
isterse 100.000 olsun ne fark eder sahaya inip onlar oynayacak değiller ya kalecisiz yendik seyircisiz de yeneriz
imperius
23.Şubat.2006, 21:59
pazar aksamı her sey bellı olcak arkadaslar ,,burda konusmak bosa ama fb alcak macı..ben sızın yerınızde olsam fb le ugrasmak yerıne takımımın gelecegını dusunur ve baskanı yollamak ıcın calısırdım,,yazık koca besıktas ta 3.sınıf oyuncular var..bu bır dalga gecme degıldır..gs de necatı hakan u.karan fb de nobre anelka z.bıryol war.bjk de ıse jun bobo g.gulec gıbı vasat adamlar...
koray_capello
23.Şubat.2006, 22:03
pazar aksamı her sey bellı olcak arkadaslar ,,burda konusmak bosa ama fb alcak macı..ben sızın yerınızde olsam fb le ugrasmak yerıne takımımın gelecegını dusunur ve baskanı yollamak ıcın calısırdım,,yazık koca besıktas ta 3.sınıf oyuncular var..bu bır dalga gecme degıldır..gs de necatı hakan u.karan fb de nobre anelka z.bıryol war.bjk de ıse jun bobo g.gulec gıbı vasat adamlar...
arkadaşım jun,bobo ve gökhan güleç.üçünü toplasan hayatında kaç kez izledin.menejerliğe benzemez bu gerçek hayat.dur bakalım adamlar önce bi oynasınlarda sonra görelim hangisi klas hangisi vasat.gerçi ne kadar çalışsalarda z.biryol seviyesine gelemezlerde............
semih5
23.Şubat.2006, 22:07
isterse 100.000 olsun ne fark eder sahaya inip onlar oynayacak değiller ya kalecisiz yendik seyircisiz de yeneriz
bjk hic bi seyden korkmaz her zamanki gibi bjk favori takim bence
imperius
23.Şubat.2006, 22:09
arkadaşım jun,bobo ve gökhan güleç.üçünü toplasan hayatında kaç kez izledin.menejerliğe benzemez bu gerçek hayat.dur bakalım adamlar önce bi oynasınlarda sonra görelim hangisi klas hangisi vasat.gerçi ne kadar çalışsalarda z.biryol seviyesine gelemezlerde............
arkadasım bıryol fenerde oynamasada gol kralı olmus bırısı bunu unutma..sınan engın bıle bjk yetıstırme kursu dııldır dıyo yanii......jun boboyu alcagına al bı tane adam gıbı oyuncu!!bjk fener ın eskıden yaptıgı hataları yapıyo..k.anderson ıı bı oyuncuydu ama o yasta 3-4 öılyon dolar etmezdı..aynısı aılton ıcın de gecerlı 32yasında 3 kusur mılyon euro werdınız,,yazık bu paralara..
FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 22:14
Arkadaşım.Kim Gökhan Güleç kötü diyebilir?Adam genç,iyide oynuyor.Seneye dahada iyi olucak.T.Jun Çek liginde gol kralı olmuş bir oyuncu.Yaşlı falanda değil.Bobo'yu tam tanımıyorum ama siz Nobre'yi aldığınızda kim tanıyordu?Aldığımız adamlar genç ve bence bir şekilde ihtiyaç olan adamlardı.Ha Ailton'u söylersen,S.Youla'yı söylersen onlara bir şey diyemem ama ikiside gitti zaten.Yönetim devre arasında transferde yanlış yapmadı aksine gelecek sene başında ve J.Tigana'nın takımda tutulmasıyla başa güreşen bir takım olacağız.
koray_capello
23.Şubat.2006, 22:15
arkadasım bıryol fenerde oynamasada gol kralı olmus bırısı bunu unutma..
ee jun da çek liginde gol kralı olmuş naapcaz şimdi?
imperius
23.Şubat.2006, 22:21
cek lıgınde sparta ve slavıa da oynuosan ve forvetsen zaten gol kralı olursun !!!
mutlee
23.Şubat.2006, 23:57
arkadaşım ben febe gese yazıyorum ya ordan görmüşler.fazla üstlerine gitme bırak takılsınlar.bestelerimizi tezahuratlarımızı çalanlar onuda çalmışlar çokmu..:p
valla niye hakaret ettin anlamadim.
Bu arada beste calma hakkinda konusma hakkiniz hic yok, kim beste hirsizi bunu herkes biliyo.
koray_capello
23.Şubat.2006, 23:59
valla niye hakaret ettin anlamadim.
Bu arada beste calma hakkinda konusma hakkiniz hic yok, kim beste hirsizi bunu herkes biliyo.
abi ben daha sana ne diyeyim ya ağzım açık kaldı şoktayım şuurumu kaybettim ya valla tribüne takılmasam beste yapılırken orda olmasam bende şüphe ederdim ya
mutlee
24.Şubat.2006, 00:02
abi ben daha sana ne diyeyim ya ağzım açık kaldı şoktayım şuurumu kaybettim ya valla tribüne takılmasam beste yapılırken orda olmasam bende şüphe ederdim ya
aman yavas ol, bi bardak su ic. Kendini fazla kasma abicim.
koray_capello
24.Şubat.2006, 00:05
aman yavas ol, bi bardak su ic. Kendini fazla kasma abicim.
ben şimdi içiyorum sende hafta sonu maçtan sonra içersin.aman soğuk olsun hee.bunun özelliği o çünkü.
mutlee
24.Şubat.2006, 00:12
ben şimdi içiyorum sende hafta sonu maçtan sonra içersin.aman soğuk olsun hee.bunun özelliği o çünkü.
insallah icmem gerekmez. Ama bu arada 5 senedir yenemiyormusuz bjk'yi, insallah bu sefer seytanin bacagini kiracaz.
Kerim Kerimov
24.Şubat.2006, 00:17
Ya bu kadar atışmaya ne gerek var? Daha güçlü olan yenecek hafta sonu biz de göreceğiz kim iyiymiş.
Bu görüşüme katılmayan mesaj atsın bundan sonra.
koray_capello
24.Şubat.2006, 00:20
Ya bu kadar atışmaya ne gerek var? Daha güçlü olan yenecek hafta sonu biz de göreceğiz kim iyiymiş.
Bu görüşüme katılmayan mesaj atsın bundan sonra.
bende kimseyle tartışmaya meraklı değilim zaten ama millette oturduğu yerden sallamasın.adam birşey sölüyor doğruluk payı 0 bizde havada kalmasın diye bir bilen olarak cevaplıyoruz
mutlee
24.Şubat.2006, 00:24
bende kimseyle tartışmaya meraklı değilim zaten ama millette oturduğu yerden sallamasın.adam birşey sölüyor doğruluk payı 0 bizde havada kalmasın diye bir bilen olarak cevaplıyoruz
Kerimov kardesime: malesef her zaman guclu olan kazanmiyo, sans faktoru falan da var.
Arkadasim sen bile biliyorsun yazdiklarimin ne kadar dogru oldugunu.
Ben oturdugum yerden sallamiyorum, gercekleri yaziyorum.
francesco10
24.Şubat.2006, 16:20
akıllı konuşşş !!!!! boş iskeleymiş bak sen helee görüntülerde boş mu dolumu olduğu görüluo , sen gidip boş kahve basınca semt bastık oluo
bjkı yazmayı öğrenmişsn affern
hangi yürekten bahsediosn , adam olupta kendi takımının formasıyla gelseydn inönüye
saçma sapan msjlar yazıp bizi gaza getirme asabımızı bozma biz senin takımına laf mı attk
güçlü olan kazansn olayına gelince , herzaman o yetmio haklısınz ama fb ninde şansla kazandığı bissürü maç var o yüzden , onları düşünde öyle konuş
mutlee
24.Şubat.2006, 16:45
akıllı konuşşş !!!!! boş iskeleymiş bak sen helee görüntülerde boş mu dolumu olduğu görüluo , sen gidip boş kahve basınca semt bastık oluo
bjkı yazmayı öğrenmişsn affern
hangi yürekten bahsediosn , adam olupta kendi takımının formasıyla gelseydn inönüye
saçma sapan msjlar yazıp bizi gaza getirme asabımızı bozma biz senin takımına laf mı attk
güçlü olan kazansn olayına gelince , herzaman o yetmio haklısınz ama fb ninde şansla kazandığı bissürü maç var o yüzden , onları düşünde öyle konuş
Kardesim daha ne kadar laf atacaksin, baskanin cikiyo yaptigi aciklamalar bak.
Tribunlerinizde ana avrat kufur ediliyo bize, sanki sizin ananiz yok.
Once analara kufur etmeyi bi birakin.
comandante
24.Şubat.2006, 17:52
yahu niye her ortamda fenerbahçe beşiktaş taraftarları arasında gerilim oluyo?
arkadaşlar bir bejeke febe gese yazma olyında bile sorun çıkartıyorsunuz ya.
niye rakip futbolcuları aşağılıyorsunuz kendi futbolcularınızı yüceltiyorsunuz anlamıyorum.anelkayı kim tutacak demiş biri.tutmayan mı kaldı abi anelkayı.iyi oynamadı adam geldiğinden beri.jun gol kralı olmuş.trabzonda çok kötü oynadı istediğini olsun.
ortam bi gerildi mi gözünüz kapanıyo arkadaşlar.kendinizin bile inanmadğı şeyler söylüyorsunuz ya.
francesco10
25.Şubat.2006, 00:42
sen benm daha önce yazdıklarımı okumadn galiba ben bjk nin kötü olduğunu ve küfürü onaylamadığımı cezanın doğru olduğunu söledm ztn hatta tv de maçı izlerken sesini kısıp izledm
benm tepkim senin çıkıpta dışardaki taraftar olaylarını saçma sapan şekilde anlatman yoksa burda kimse tutupta koro halinde küfürü onaylamıo
ayrıca burda lafı atan ben deilm sensn arkadaşm , sen çıkıpta ilk baştaki msj ı yazmasaydn ben burda sana cvp vermezdm
bide bizm başkan kendi aleminde yaşıo biz takmıoz onu sende takma , ayrıca aziz yıldırımında ne dediği benm umurumda deil, o da geçende çıkıp konuşmuştu ama ne dediğini bile hatırlamıorm,sen hatırlıomusn
ben bidaha söliyeym bnm burda koruduğum ne küfür nede yıldırım demirören
sen başta kışkırtıcı bi şekilde msj yazmasaydn bidahada bişi yazmazdm buraya ben konu hakkında ztn yorum yapmıştm
TüMeR_yAğıZ
25.Şubat.2006, 00:43
üç beş çapulcunun ettiği küfürleri hepimize yükleyemezsin.sütten çıkma ak kaşık gibi beşiktaş camiasını toptan suçlayamazsın.
VoLkaN BaROs
25.Şubat.2006, 02:15
3-5 çapulcu dediğiniz taraftarlar milli maçta milli maçı bırakıp beşiktaş' a tezahurat yapıyor, fener'e cimbom'a küfür ediyor ve bunlar sadece inönüde oluyor. Yönetim istese bunların seslerini keser, o kadar zor bişey değil ama bu 3-5 çapulcu tüm stada etki ediyorsa bu arkadaşların söylemlerini oturup düşünmek lazım.
Ben Beşiktaşın bu konuda sürekli kötüye gittiğini düşünüyorum. Her maçında sürekli koro halinde küfür ediliyor.
Bunların hiç birini tasvip etmiyorum, yönetim daha fazla kayıtsız kalırsa taraftarınızın diğer taraftarlar gözünde değeri azalacak...
Laz_Asker_61
25.Şubat.2006, 20:18
küfürü bizde istemiyoruz ama oluyor işte
FeYYaz1989
25.Şubat.2006, 20:43
3-5 çapulcu dediğiniz taraftarlar milli maçta milli maçı bırakıp beşiktaş' a tezahurat yapıyor, fener'e cimbom'a küfür ediyor ve bunlar sadece inönüde oluyor.
Hangi milli maçta maçı bırakıp ona buna küfür ettik?İsviçre ile oynadığımız baraj maçında Şükrü Saraçoğlu'nda olmadımı?Benmi yanlış hatırlıyorum.Trabzon'da oynanan maçta maçı bırakıp Futbol federasyonuna küfür edende Beşiktaş taraftarımıydı?Sanki koskocaman ülkede sadece Beşiktaş taraftarı küfür ediyor.Diğer takımlar sütten çıkmış ak kaşık.Bu ülkenin her yerinde küfür var.Sokakta,okulda,işte,evde heryerde.Stadyumda olmasınıda sanıyorumki kimse engelliyemez.Zaten sadece bizde olmuyor dediğim gibi.Çarşı'nın sesi fazla çıkıyor diye onları suçlayamazsın.Zaten bize yapılanlar Fenerbahçe'ye yapılsa kim bilir bizim ettiğimiz küfürün kaç katını ederler.
Diyeceğim o ki,her taraftar grubu illa ki küfür ediyor.Çarşı'nın sesi daha çok çıkıyor diye onları suçlayamazsın.Zaten dün Kadıköy'de 4-3 kazandığımız maçı izledim.Ondada en az Beşiktaş taraftarının ettiği kadar küfür var.İsteyene cd sini göndereyim baksın yani.Şimdi yarın ki maçta bakalım Fenerbahçe ne kadar küfür edecek?O zaman ak-kara ortaya çıkar herhalde.
TüMeR_yAğıZ
25.Şubat.2006, 20:48
3-5 çapulcu dediğiniz taraftarlar milli maçta milli maçı bırakıp beşiktaş' a tezahurat yapıyor, fener'e cimbom'a küfür ediyor ve bunlar sadece inönüde oluyor. Yönetim istese bunların seslerini keser, o kadar zor bişey değil ama bu 3-5 çapulcu tüm stada etki ediyorsa bu arkadaşların söylemlerini oturup düşünmek lazım.
Ben Beşiktaşın bu konuda sürekli kötüye gittiğini düşünüyorum. Her maçında sürekli koro halinde küfür ediliyor.
Bunların hiç birini tasvip etmiyorum, yönetim daha fazla kayıtsız kalırsa taraftarınızın diğer taraftarlar gözünde değeri azalacak...
Böyle demen yanlış.bunlar bütün kulüplerin yaşadığı sorunlar.gs de fb de yaşadı bu sorunları zamanında.anadoluda sürekli devam ediyor.işler kötü gidince maalesef bazı taraftarlar bu yola başvuruyor.bugün fb de gs de biraz kötüye gitsin aynısı olacaktır.zamanında fb de kaleci dövdüler bütün fblilermi aynı,gs maç önce kopenhag savaş alanına döndü hepsimi aynı,bizim maçta bir genç öldürüldü hepimiz mi katiliz.bu küfür olayını kimlerin yaptığını futbolu yakından bilenler bilir.içlerinde beşiktaşı tutan bile yoktur belki.inşallah bizdede bu sorunun üstüne gidecek cesur bir yönetim göreve gelir.
FeYYaz1989
25.Şubat.2006, 20:53
Mesela şu anda radyodan Galatasaray - Vestel Manisaspor maçını dinliyorum.Galatasaray taraftarıda bolca Manisa'ya küfür ediyor.Ayrıca devre şimdi oldu.İlk yarı biter bitmez koro halinde Fenerbahçe'ye küfür edildi.Hadi bakalım ne olucak şimdi?
bjk taraftarı üstüne fb forması giymez ama üstüne paltusunu çeker altına da formasını girer girecek oldu mu. İk maçta ki uygulama ya bakıldığında bence doğru bir karar. Emniyet in yaptığıda saçmalık. Okulları kapatalım MEB i yönetmek ne kadar kolay olur bu da böyle bişey...
TüMeR_yAğıZ
25.Şubat.2006, 21:04
valla sana katılmamak elde değil.emniyeti korumaya emniyet lazım artık.resmen ben koruyamam diyor gelmesinler diyor.biz jandarmaların suçu ne o zaman dağda bayırda gezmek bir yanda birde diyarbakırda falan statta nasıl koruyoruz milleti.bu emniyetin acizliğinin göstergesi bence.
Laz_Asker_61
25.Şubat.2006, 21:08
fenerbahçe yönetimi taraftar kartı uygulamasını kaldırdı bu da bjk taraftarı için daha fazla olma imkanı veriyor
o stada gideceğiz feneri yeneceğiz inönüye geleceğiz
FeYYaz1989
25.Şubat.2006, 22:53
İşte Annelere saygılı ve sütten çıkmış ak kaşık,küfür nedir bilmeyen Fenerbahçe taraftarının son yaptığı icraat,
Dün gece geç saatlerde İzmir’deki BJK Store’a saldırıda bulunan bir grup Fenerbahçeli taraftar, otomatik kepenklerin devreye girmesi üzerine mağazamıza hasar verememiş ancak lacivert renkli boyalar ile duvarlara Kulübümüz’e yönelik ağır küfürler yazarak kaçmışlardır. İzmir BJK Store mağazamıza yapılan fiili saldırıyı kınıyor, derbi maçı öncesi Fenerbahçeli taraftarları sağduyulu olmaya davet ediyoruz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=izmirstoresaldirihaber
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=7999&tipi=K
Ha şimdi ben bunu bütün Fenerbahçe taraftarlarına mal etmiyorum.Bununla her takımın böyle şeyler yaptığını göstermiş olduğuma inanıyorum.
www.bjk.com.tr (http://www.bjk.com.tr) den alıntıdır.
Neron_FB
25.Şubat.2006, 23:04
Bunu yapan FB'lilerin, bizim şikayetçi olduğumuz tribünden FB'ye küfür eden insanlardan farkı yok..O nedenle, bunu yapan FBlileri de kınıyorum..
imperius
26.Şubat.2006, 03:23
keske eskısı olsa trıbunler de bole % 5 lık kısıtlama olmasa,,en azından 1 trıbun werılse o zaman zewkı cıkıoo..ben sahsen kadıkoyde derby macı ızlemekten zewk almıuorum..40000 e karsı 1500..o yusden samıyen e ve ınonuye gıdıorum mumkun oldukca..en azından azınlık psıkolıjısı daha zewklı oluoo
Jesus_FB
26.Şubat.2006, 07:08
Beşiktaş taraftarı neden Fenerbahçeden nefret eder?
galatasaray beşiktaşı dünyada en çok yenen takım ama adamlar inatla Fenerbahçe düşmanı olmuşlar varmı bunun gerçek nedenini bilen?
Bednarx
26.Şubat.2006, 10:19
Merhaba Arkadaşlar!Bugünkü Beşiktaş-Fenerbahçe macıyla beraber iyi bir maç seyredeceğimize eminim:) Centilmence bir maç olur İNŞALLAH!!!Haydi İyi Oyunlar;;) :) :confused:
Neron_FB
26.Şubat.2006, 11:37
Beşiktaş taraftarı neden Fenerbahçeden nefret eder?
galatasaray beşiktaşı dünyada en çok yenen takım ama adamlar inatla Fenerbahçe düşmanı olmuşlar varmı bunun gerçek nedenini bilen?
G.Sarayı da dünyada en çok yenen FB ve Fenerbahçeyi de dünyada en çok yenen BJK... Belki bu yüzdendir...:confused: :D
Berkaiser
26.Şubat.2006, 13:13
G.Sarayı da dünyada en çok yenen FB ve Fenerbahçeyi de dünyada en çok yenen BJK... Belki bu yüzdendir...:confused: :D
Kısır döngü ehehe.:D
Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 13:39
şu da bir gerçek ki fb liyi bir tek fb liler sever bir de hakemler başka seveni yoktur
imperius
26.Şubat.2006, 13:45
şu da bir gerçek ki fb liyi bir tek fb liler sever bir de hakemler başka seveni yoktur
hakemlerı karıstırma bu ise..hakemler ıkı uc lehımıze karar verdı dıye her zaman bızı severler dıye bı sonuc cıkmasın!!
Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 13:57
2 3 mü dedin duyamadım
Jesus_FB
26.Şubat.2006, 14:04
O zaman Fenerbahçe Türkiyenin en büyüğü ve diğerleri tarafından kıskanıldığı için sevilmiyor bunun başka bi açıklaması yok
imperius
26.Şubat.2006, 14:06
2 3 mü dedin duyamadım
iki üç dedim dogru duymusun!!
imperius
26.Şubat.2006, 14:07
O zaman Fenerbahçe Türkiyenin en büyüğü ve diğerleri tarafından kıskanıldığı için sevilmiyor bunun başka bi açıklaması yok
evet super bı acıklama oldu bu..kapak gıbı..
ridvanu
26.Şubat.2006, 14:15
arkadaşlar şu anki gidişata göre mantık olarak fenerin yenmesi lazım
ama beşiktaşın ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyo o yüzden
hiç kendinizi yormayın boşa kimin yeneceğini 90 dakika bitmeden
medyum memiş bile bilemez...
milletin feneri sevmemesinin nedeni ise
fenerlinin kendinden başkasını sevmemesidir
başkalarının çok büyük zaferlerini göz ardı ederek
kendi ufak zaferlerini efsane olarak nitelendirmeleridir
flake
26.Şubat.2006, 14:20
bjk zaten kucuk takimlara yenilie buyuk takimlari yener fb macida bjk nin ya
Neron_FB
26.Şubat.2006, 14:20
E biz fenerliyiz, Gsyi BJKyi mi destekleyelim ligde..tabiki sadece FB yi sevecez..Avrupada GS destekledim BJK yi destekledm..benim gibi destekleyenler de çoğunlukta ve bu destekleme oranları her takımda aynı..Daha ne yapmamız lazımki??
Bence FBnin sevilmemesinin nedeni Aziz Yıldırım...Fenerbahçeyi çok iyi hale getirdi eski haliyle kıyaslayınca...
imperius
26.Şubat.2006, 14:24
arkadaşlar şu anki gidişata göre mantık olarak fenerin yenmesi lazım
ama beşiktaşın ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyo o yüzden
hiç kendinizi yormayın boşa kimin yeneceğini 90 dakika bitmeden
medyum memiş bile bilemez...
ben tabıkı kımseyı sevmem,,sen hıc bı ınterlının mılanlıyı sevdıgını bı barcalının reallıyı sevdıgını ya da arsenallıyın chelseayı sevdıgını gordun mu..arklık baska taraftarlık baska,,
ridvanu
26.Şubat.2006, 14:27
hayır fenerbahçe taraftarı hala biz gs yi yenelim de ne olursa olsun mantığında
Aziz Yıldırıma gelince politikasını çok beğeniyorum feneri alıp götürücek çok daha ileri
belki yakında tek büyük fenerbahçe kalıcak oda olabilir bu gidişle
ama daum kaldığı sürece hiç bişey olmaz fenerbahçeden
üstelik ben anelka hagi den daha ii daha yararlı diyen fenerli tanıyorum
daha ne diyim şimdi ben bu adama
ridvanu
26.Şubat.2006, 14:28
ben tabıkı kımseyı sevmem,,sen hıc bı ınterlının mılanlıyı sevdıgını bı barcalının reallıyı sevdıgını ya da arsenallıyın chelseayı sevdıgını gordun mu..arklık baska taraftarlık baska,,
onlar tabiki sevmez
1.si onlar aşmış hepsi belirli bişeyler kazanmış takımlar
2. Türk diiiller Türk demek birlik demek kardeşlik demek
tabiki avrupada kendi takımımızı en azından bu dönemlerde
millet bize karşı cephe almışken destekliicez
fenerbahçe cumhuriyeti yoktur
TC vardır.
FeYYaz1989
26.Şubat.2006, 14:31
Benim Fenerbahçe'yi sevmememin nedeni Fenerbahçe'nin şampiyon olması değil.Yada kıskanmam değil.Zaten neyini kıskanayım.Malesef genelleme olucak biraz ama çoğu taraftarının burnunun büyüklüğü(mesela Galatasaray'ın UEFA kupası şampiyonluğu tesadüf biz hep şampiyon oluyoruz en iyi biziz),Aziz Yıldırım denen garip insan(Adam federasyon başkanına bana ceza veremezsin diyor(ne hakkıysa),federasyon başkanına bağırıp çağırıp emir veriyor.)Ayrıca bakınız:Mevdivenler boş değildi ondan yenildik.Bu ve bunun gibi bir sürü sebep var.Yoksa bizi kıskanıyorlar havalarına girmeleri bile buna örnek değilmi?
evet super bı acıklama oldu bu..kapak gıbı..
madem konuyu türkiyenin en büyük takımı kim tartışmasına çevirdiniz AT gözlüklerinizi çıkarında gerçekleri görün diyorum.
14 türkiye kupası + 1 süper kupa + 1 ;UEFA kupası + 15 lig şamp + 10 cumhurbaşkanlığı kupası + 5 başbakanlık kupası > 16 lig şampiyonluğu + 4 türkiye kupası + 6 cumhurbaşkanlığı kupası + 8 başbakanlık kupası
eğer biraz matematik bilgin ve biraz da düşünme kabiliyetin varsa hangi takımın EN BÜYÜK olduğunu anlarsın. Ayrıca kimin "KAPAK GİBİ" olduğunuda anlarsın...
Jesus_FB
26.Şubat.2006, 14:37
kim büyük tartışması yapılmadı benm dmk istediğim bu kadar sevilmeyen bir takım ancak çok büyük olmalıki kıskanıldığı için sevilmesin
imperius
26.Şubat.2006, 14:40
onlar tabiki sevmez
1.si onlar aşmış hepsi belirli bişeyler kazanmış takımlar
2. Türk diiiller Türk demek birlik demek kardeşlik demek
tabiki avrupada kendi takımımızı en azından bu dönemlerde
millet bize karşı cephe almışken destekliicez
fenerbahçe cumhuriyeti yoktur
TC vardır.
bız senın gıbı gs yı yenelım yeter mantıgında olsak gecen sene kupada 5 yedıgımızde yonetımı daum u oyuncuları yollamasını bılırdık,,fb taraftarı son 5 senedır deıstı artık,,tek mac degıl daha kalıcı sonuclar ıstıyoruz artık ve bu dogrultu da gs ye bjk ye yenılsek bıle destegımızı surduyoruz..onlar asar tabii cunku onlar bole bırbırını cekememezlık,,hasetlık yapıp yukarı fırlayan takımı asagı cekmek yerıne onun sevıyesıne gelmeye calısıyor,,stadını butcesını urun satısını arttırıyo,,bjk ve gs napıyo!!hemen tum basarılar hakeme baglanıyo,,hakemlemı gs yıı samıyende bjk yı ınonu de yendık...4 senede stadımızı super hale getırdık gs naptı bı maket yaptı bı de eskı acıgı yaptı,,fenerıum u anlatmaya gerek yok,,gs lıler bıle kıskanıyo urun cesıdını satısları..yanı bırakın artık fb yı elestırmeyı cekıstırmeyı de bızım oldugumuz sevıyeye gelın..
imperius
26.Şubat.2006, 14:47
madem konuyu türkiyenin en büyük takımı kim tartışmasına çevirdiniz AT gözlüklerinizi çıkarında gerçekleri görün diyorum.
14 türkiye kupası + 1 süper kupa + 1 ;UEFA kupası + 15 lig şamp + 10 cumhurbaşkanlığı kupası + 5 başbakanlık kupası > 16 lig şampiyonluğu + 4 türkiye kupası + 6 cumhurbaşkanlığı kupası + 8 başbakanlık kupası
eğer biraz matematik bilgin ve biraz da düşünme kabiliyetin varsa hangi takımın EN BÜYÜK olduğunu anlarsın. Ayrıca kimin "KAPAK GİBİ" olduğunuda anlarsın...
kupalarla olculse ıngılterenın en buyuk klubu lıverpool dur,,ama en buyuk su an man utd ve chelseadir..BI ***** GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum ,,FENERBAHCE kıskanclıgınız her zaman vardır ve hep olacaktır zaten..bız sıze her sene kımın buyuk oldugunu gosterıyoruz..120 kusur kere gosterdık zaten yetmedıyse bı o kadar da gosterırız sen merak etme..
lütfen fanatiklik sınırlarını aşmayın Vieri
imperius
26.Şubat.2006, 14:48
Benim Fenerbahçe'yi sevmememin nedeni Fenerbahçe'nin şampiyon olması değil.Yada kıskanmam değil.Zaten neyini kıskanayım.Malesef genelleme olucak biraz ama çoğu taraftarının burnunun büyüklüğü(mesela Galatasaray'ın UEFA kupası şampiyonluğu tesadüf biz hep şampiyon oluyoruz en iyi biziz),Aziz Yıldırım denen garip insan(Adam federasyon başkanına bana ceza veremezsin diyor(ne hakkıysa),federasyon başkanına bağırıp çağırıp emir veriyor.)Ayrıca bakınız:Mevdivenler boş değildi ondan yenildik.Bu ve bunun gibi bir sürü sebep var.Yoksa bizi kıskanıyorlar havalarına girmeleri bile buna örnek değilmi?
bjk nın basında azız yıldırımı mı ıstersın yoksa yıldırım demırorenı mı??
ridvanu
26.Şubat.2006, 14:50
bız senın gıbı gs yı yenelım yeter mantıgında olsak gecen sene kupada 5 yedıgımızde yonetımı daum u oyuncuları yollamasını bılırdık,,fb taraftarı son 5 senedır deıstı artık,,tek mac degıl daha kalıcı sonuclar ıstıyoruz artık ve bu dogrultu da gs ye bjk ye yenılsek bıle destegımızı surduyoruz..onlar asar tabii cunku onlar bole bırbırını cekememezlık,,hasetlık yapıp yukarı fırlayan takımı asagı cekmek yerıne onun sevıyesıne gelmeye calısıyor,,stadını butcesını urun satısını arttırıyo,,bjk ve gs napıyo!!hemen tum basarılar hakeme baglanıyo,,hakemlemı gs yıı samıyende bjk yı ınonu de yendık...4 senede stadımızı super hale getırdık gs naptı bı maket yaptı bı de eskı acıgı yaptı,,fenerıum u anlatmaya gerek yok,,gs lıler bıle kıskanıyo urun cesıdını satısları..yanı bırakın artık fb yı elestırmeyı cekıstırmeyı de bızım oldugumuz sevıyeye gelın..
arkadaşım polimik yaratmaya çalışıyosun
FB yi çekiştirmek gibi bişey yok
üstelik yukarı çıkan takımı alaşağı etmek fenerin işidir
sizin seviyeniz neki sizin seviyenize gelelim
yani sizin seviyenize gelip şampiyonlar liginde rekor üstüne rekormu kıralım
0 çekmek golsüz geri dönmek 6 tane gol yemek gibi bunumu demek istiyosun
siz başkalarını değil kendinizi eleştirin önce
bu kadar harika stadımız var harika kadromuz var da neden başarı yok diyin kendi kendinize merdivenleri falan boşverin
neden kalecisiz takıma gol atamıyoruz diye düşünün bi önce o muhteşem stadınızda tamammı.
bu konuya son yorumumdur.
FeYYaz1989
26.Şubat.2006, 14:52
bjk nın basında azız yıldırımı mı ıstersın yoksa yıldırım demırorenı mı??
İkisinide istemem.
[QUOTE=imperius]BI EZIK GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum /QUOTE]
öncelikle sen adam gibi bir konu hakkında tartışmasını öğren. Ben sana yazımda hiç bir hakarette bulunmadım ve gerçeği yadım. Ama sen bu üslubla dewam edersen bu forumda zaten fazla barınamassın. ama sen bana bu üslübla davrandı diye ben sana bu üslübla davranmayacağım. Belki utanırda bu üslübundan sonra özür dilersin diye...
imperius
26.Şubat.2006, 14:53
İkisinide istemem.
kım olsun pekı baskan??seba donsun ıstermısın??
Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 16:17
sanane bizim başkanımızdan
TüMeR_yAğıZ
26.Şubat.2006, 19:42
lafı ağzımdan aldın.tebrik ederim.
imperius
27.Şubat.2006, 16:07
lafı ağzımdan aldın.tebrik ederim.
sizinle insan gibi konusulmaz zaten
imperius
27.Şubat.2006, 16:08
sizinle insan gibi konuslumaz zaten
TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 16:24
yaptığın terbiyesizliğin farkındamısın?
modlar görmüyormu burayı?
Maymuncuk
27.Şubat.2006, 16:27
terbiyesizliğe terbiyeszilkle cevap vermeyin o zaman suçsuz iken suçlu duruma geçtiniz farkında iseniz;;)
imperius
27.Şubat.2006, 16:28
yaptığın terbiyesizliğin farkındamısın?
modlar görmüyormu burayı?
terbıyesızlık falan yok bırader..ben adam gıbı bı bjklı kardesımle konusuorum ve muhabbet edıoruz,,atlamayın her muhabbete,,verdıgnız cevabı da guzel yazın,,bız de o sekılde yanıt verelımm
Maymuncuk
27.Şubat.2006, 16:30
terbıyesızlık falan yok bırader..ben adam gıbı bı bjklı kardesımle konusuorum ve muhabbet edıoruz,,atlamayın her muhabbete,,verdıgnız cevabı da guzel yazın,,bız de o sekılde yanıt verelımm
Muhabbet edeeğin ortam msn veya C@fe turksportal oradan konuşabilirsin ve ayrıca kirlendi forum yönetici yok mu burada
imperius
27.Şubat.2006, 16:33
Muhabbet edeeğin ortam msn veya C@fe turksportal oradan konuşabilirsin ve ayrıca kirlendi forum yönetici yok mu burada
allah allah bjk taraftarıyla adam gıbı muhabbet edıp bı sey tartısıyoruz,,nıe herkes gırıyo ya muhabbete..
Maymuncuk
27.Şubat.2006, 16:35
dostum burada karşılıklı mesaj yazabilirsin bu mesaj 1 olur 2 olur 3 olur ama 4 olmaz olmaması lazım forum kirliliği....
imperius
27.Şubat.2006, 16:38
dostum burada karşılıklı mesaj yazabilirsin bu mesaj 1 olur 2 olur 3 olur ama 4 olmaz olmaması lazım forum kirliliği....
arkadasım bı soru sordum bjk baskanı kım olsun sence dıe,,herkes atlayaıp sana ne dıo,,ne yanı cewap vermıcem mı onlara,,adam gıbı konussunlar bız de ole konusalım,,
Maymuncuk
27.Şubat.2006, 16:38
ii dosrum öle olsun hala forum kirliliği yapıorz daaa bişey yazma;;)
Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 18:53
nasıl konuşulur peki sende başka konuşma yöntemleri de var herhalde valla ben bir tek insan gibi konuşmayı biliyorum
TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 19:52
forum bi paylaşım alanıdır senin muhabbet alanın değil.maymucuk'un dediği gibi özel muhabbetini git msn den yap.konuyu buraya yazarsan herkes cevaplar.git özel mesaj at o zaman.sen kendi verdiğin cevaplara da bi bak,öyle laf söyle bana...
imperius
01.Mart.2006, 01:25
arkadaşım polimik yaratmaya çalışıyosun
FB yi çekiştirmek gibi bişey yok
üstelik yukarı çıkan takımı alaşağı etmek fenerin işidir
sizin seviyeniz neki sizin seviyenize gelelim
yani sizin seviyenize gelip şampiyonlar liginde rekor üstüne rekormu kıralım
0 çekmek golsüz geri dönmek 6 tane gol yemek gibi bunumu demek istiyosun
siz başkalarını değil kendinizi eleştirin önce
bu kadar harika stadımız var harika kadromuz var da neden başarı yok diyin kendi kendinize merdivenleri falan boşverin
neden kalecisiz takıma gol atamıyoruz diye düşünün bi önce o muhteşem stadınızda tamammı.
bu konuya son yorumumdur.
leedsten 6 tane mılan dan 4 barcadan 5 yıyen de babamın ogluydu sankı..kımın ustte oldugu bellı..2,5 senedır 45 puan fark atmısız sıze daha napalım bee,,11 puan gerınızden gelıp eze eze ınonu de sızı 3-1 yenerek aldık kupayı daha ne konusuosun sen beee
Laz_Asker_61
01.Mart.2006, 15:21
konuşmalarına dikkat et biz o kadar yediysek 4 puan almasını da bildik 0 çekipte rezil olmadık en azından tamammı
imperius
01.Mart.2006, 15:29
konuşmalarına dikkat et biz o kadar yediysek 4 puan almasını da bildik 0 çekipte rezil olmadık en azından tamammısana mı sorcam nasıl konuscagımı ne o gercekler yuzunu kızarttı galıba
Selman Ozturk
01.Mart.2006, 15:55
İkiniz de nasıl konuşulacağını birbirinize sormayacaksınız...Forum kurallarına göre konuşmalar yapacaksınız...Tartışmayı daha fazla uzatmamanızı öneririm...
meddah
01.Mart.2006, 16:37
.....The End.....
VoLkaN BaROs
01.Mart.2006, 20:34
BI EZIK GS LI olarak bole konusmana hak verıyorum
En başta bu cümlen ve forumda attığın mesajlardan dolayı ceza veriyorum...
Umarım bundan sonra tartışma ile hakareti birbirinden ayırabilirsin...