crazzy
23.Mayıs.2007, 07:26
Hollanda'nın 1. Ligi takımlarından NAC Breda'ın futbolcusu olan genç yetenek Aykut Demir'e transfer teklifleri yağıyor.20-29 Mayıs tarihleri arasında Fransa'da düzenlenmekte olan Toulon Turnuvası'nda Ümit Milli takımımızın formasını da giyen Demir'e başta Hollanda olmak üzere Belçika, Almanya ve Türkiye'den transfer teklifleri yağıyor. 6 aylık süre için 2007 yılının ara transfer döneminde Hollanda'nın Excelsior Kulübü'ne kiralanan genç defans oyuncusu Aykut Demir'in sergilediği performans sonrasında, genç futbolcuyu transfer edebilmek için harekete geçen kulüplerin çoğunlukta olması dikkat çekiyor.Aykut Demir'in menajeri Hollandalı Cees Ploesma, Aykut Demir, şu anada Fransa'da turnuvada olduğu için kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendiremiyoruz. Fakat kendisiyle turnuva öncesi yapmış olduğum görüşmede futbol hayatına Hollanda'da devam etmek istediğini bana söylemişti diyerek Hollanda'da büyük futbol kulüplerinin de içinde yer aldığı bir çok kulüpten transfer teklifinin genç yeteneğe geldiğini iddia etti.Yazik boyle gencleri kacirdigimiz icin baska bisey demiyorum.Bunu kulupler bazinda diyorum.Ayrica insallah A Milli takimimiza kazandirilir.