PDA

View Full Version : Kadıköy’ün efsane tribünü dağıtıldı!

Nocna Mora
23.Mayıs.2007, 17:23
Fenerbahçe’nin en ateşli taraftarlarının yer aldığı Migros kale arkası tribünün üyeleri, kendilerine farklı yerlerden kombine bilet alarak, simge tribünlerini terk etti.

Genç Fenerbahçeliler ismiyle bilinen ve maçlardaki tavırları yüzünden bir süredir Başkan Aziz Yıldırım’la problem yaşayan taraftar grubunun bir kısım üyeleri ve liderleri, üst maraton tribünden kendilerine kombine bilet aldı. Genç Fenerbahçeli grubunun bir bölüm üyesi de diğer tribünlere dağılınca, Migros tribünündeki bu oluşum ortadan kalktı. Yönetimin Migros tribünü için kombine kart satışına yanaşmaması nedeniyle taraftarların bu yönde hareket ettikleri bildirildi.
Bu arada kaptan Alex de Souza’nın gol attıktan sonra gittiği, “Alex tribünü” olarak adlandırılan lacivert tribün de dağıldı. Önceki yıllarda bu bölgede maçları izleyen taraftarlar, üst maraton tribününe çıkarak güçlerini buraya taşıdı. Yeni sezonda hem Migros hem de lacivert tribünde organize seyirci olmayacak.

bursa_mc
23.Mayıs.2007, 18:18
Tribünde bölünmelerin olması yanlış ama yönetim o bölgeye kombine dağıtmıyorsa ayrılma çok doğal..

Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 18:43
Böylece taraftar olarak iyice geriledi bence ... A.Yıldırım olası kötü sonuçlarında istifa !! istifa !! ların önüne geçmiş oldu ama...

Universal
23.Mayıs.2007, 21:30
Aziz Yıldırım karşıt olduğu bir davranış, takımı taraftar gruplarına teslim etmemek için bu davranışları yapıyorlar. Türkiye'de çoğu taraftar grubu takıma etki edebiliyorken Fenerbahçe'de bu olmuyor. Aziz Yıldırım bu tarz kulüp üyelerinide, üyeliklerini iptal ettiriyor.

GFB(GFB kapandığı için alt grupları) ise seneye Maraton Üst Tribününe geçiş yapacak. Çünkü Migrosda kombine satışı olmadığı için böyle bir karar alındı.

a.arıcı-11
23.Mayıs.2007, 23:49
Bu ülkede birçok kez taraftar grupları nedeniyle yönetimler değişti.Aziz Yıldırım bunlarla gerçekten iyi uğraşıyor ve onları bölerek güçlerinin yok ediyor.

anil luque
24.Mayıs.2007, 00:21
onları bolmek yalnızca kendı menfaatıne takımı hıc dusundugu yok

Jesus_FB
24.Mayıs.2007, 00:30
Dağıtıldı lafı biraz yanlış olmuş. Kim neyi dağıtmış? Adamlar kendi istekleriyle bir karar alıp onu uygulamaya geçirmişler

Melekovic
24.Mayıs.2007, 00:35
Bende şu taraftar grubu lafını anlamış değilim.Hepsinin amacı takımına en iyi şekilde destek vermek değil mi?O zaman şu şurda oturmuş bu burda oturmuş ne önemi var.

Zaten ben tüm takımlar içindeki bazı taraftar gruplarının birbirlerine girmesinide anlamış değilim.O zaman insan takım desteklemekten daha başka şeyler olduğunuda düşünüyor.

a.arıcı-11
24.Mayıs.2007, 02:53
Bende şu taraftar grubu lafını anlamış değilim.Hepsinin amacı takımına en iyi şekilde destek vermek değil mi?O zaman şu şurda oturmuş bu burda oturmuş ne önemi var.

Zaten ben tüm takımlar içindeki bazı taraftar gruplarının birbirlerine girmesinide anlamış değilim.O zaman insan takım desteklemekten daha başka şeyler olduğunuda düşünüyor.

Abi adamların derdi takım değilki artık tek dertleri rant sağlamak.Küreselleşen,paranın herşeyi satın alabildiği bir Dünya'da bu listeye malesef ki taraftarlarda eklendi.

Melekovic
24.Mayıs.2007, 03:22
Haklısın abisi.Her takımda bir iki taraftar grubu var belli başlı güvenilir takımı için çabalayan.Diğerlerinde ne oluyor ne bitiyor belli değil.Bu saatten sonrada düzenleme yapılıp eskiye dönüleceğini sanmıyorum bir rant varsa şayet.

Eskiden ne kadar güzel taraftar grupları semt isimleriyle anılırdı.Şimdi bazıları özellikle soruyorsun ( hepsini aynı kefeye koymamak lazım) ısrarla diyor ben bu bu gruptanım bizim gruba böyle böyle yapıldı vs vs.. ,yahu diyosun sen neticede bu takımı tutmuyo musun diyosun mantıklı bir yanıt veremiyor.Ya da maçta grubunun ismiyle tezaruhat yapıyor takımının ismiyle alakası yok.

EreN
24.Mayıs.2007, 14:34
Dağılma falan yok,
alt grup üst grup falan fişfekan alayı da yalan.
Bu sene alınan kararlar gereği gfb tribün değiştirecek. Tüm olay bu.

badimadi
25.Mayıs.2007, 04:16
Buraya herkes bilip bilmeden bir şeyler yazmış ne yazık ve bakıyorum hepiniz yaşı benden büyük..abilerim biraz araştırma yapın da görün neyin ne olduğunu..Biliyorsunuz ki basın her zaman yalan şeyler yazar..Fenerbahçe.org'a girin her gün yalanlama haberleri ondan bu tip haberlere inanmamınız gerektiğini belirtmek istiyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Böylece taraftar olarak iyice geriledi bence ... A.Yıldırım olası kötü sonuçlarında istifa !! istifa !! ların önüne geçmiş oldu ama...

Aksine...Süper olacak seneye tribünler,hadi seneye geçiş dönemi olacak ama 2 sezon sonra uff süper:)

Universal
25.Mayıs.2007, 04:19
Bu yalanlama değildir. Bunları bizat üyelerden duydum artık GFB işlevlerine alt grupları ile devam ediyor çünkü; üye sayısı bir milyonu geçti. Böylece daha rahat bir iletişim kuruluyor. Bu vesile nedeniyle artık Maraton Üstte GFB olacak ve tribünlerden artık daha fazla sesimiz çıkacak.

badimadi
25.Mayıs.2007, 04:20
Aziz Yıldırım karşıt olduğu bir davranış, takımı taraftar gruplarına teslim etmemek için bu davranışları yapıyorlar. Türkiye'de çoğu taraftar grubu takıma etki edebiliyorken Fenerbahçe'de bu olmuyor. Aziz Yıldırım bu tarz kulüp üyelerinide, üyeliklerini iptal ettiriyor.

GFB(GFB kapandığı için alt grupları) ise seneye Maraton Üst Tribününe geçiş yapacak. Çünkü Migrosda kombine satışı olmadığı için böyle bir karar alındı.

Gfb kapanmadı .. sitesine girip bunu görebilirsin.. Ayrıca yönetimden 300 kişilik kontenjan alındı e-blok'a gfb için..Merak ediyorsan bunu da araştırabilirsin, şu anda maraton üst e ye kombine satışı durmuştur..Pazartesi gfb oradan kombinelerini alacaktır..Ayrıca gfb maraton üste dağılmış bulunmaktadır..İmkanı olan bütün gfb üyeleri maraton üstte geçecektir diğerleri ise yine migros üstte yerlerini alacaktır..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bu yalanlama değildir. Bunları bizat üyelerden duydum artık GFB işlevlerine alt grupları ile devam ediyor çünkü; üye sayısı bir milyonu geçti. Böylece daha rahat bir iletişim kuruluyor. Bu vesile nedeniyle artık Maraton Üstte GFB olacak ve tribünlerden artık daha fazla sesimiz çıkacak.

Neyse ben kısaca Gencfbnin sitesindeki cevabı yayınlayayım bu habere karşı daha fazla polemik olmasın..:

Efsane Tribün Dağılmadı !

23 Mayıs 2008 tarihli Milliyet Gazetesi'nde Yusuf Kobal imzalı "Kadıköy'ün efsane tribünü dağıtıldı!" haberi kısmen yanlıştır. GFB olarak 2008/09 sezonu itibariyle Maraton Tribünü'nde olacağımız doğrudur fakat Maraton Tribünü dışında yine Migros'da da GFB üyeleri olmaya devam edecektir. Maraton'a geçme isteğimiz tamamen grubumuzun kendi tercihidir yani haber başlığında vurgulandığı gibi herhangi bir zorlama ya da yaptırım uygulanması söz konusu değildir. Maraton'a geçme nedenlerimizin başında Migros'a kombine çıkarılmaması doğrudur. GFB olarak Migros'a kombine çıkarılması konusunda daha fazla ısrarcı olmadık ve Fenerbahçe menfaatleri doğrultusunda hareket ederek hem Maraton, hem de Migros Kale Arkası'nda yer alma kararı alarak tribünleri özlenen ve istenen havasına sokabilmek adına ilk olumlu adımı atmaya çalıştık. Kaliteli Türk Medyası'ndan (!) ricamız bu tip haberler yapmadan önce biraz daha araştırmacı olmalarıdır.

Saygılarımızla,

Genç FENERBAHÇELİLER
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Böyle değil işte abi...Fenerbahçe için özellikle çok sinir bir durum var...Takımı desteklemeye gelen kişi çok az ve çoğu sosyete..Ve şu şurda oturmuş bu burda oturmuşu şöyle bir önemi var..para :)

İkinci söylediğinde haklısın fanatizimliği fazla abartıyorlar ama bir yenilggi almışsın senin takımına laf ediyor dayanamıyorsun gerçi ben öyle bir şey yapmam da

Universal
25.Mayıs.2007, 04:25
Dağılma derken, kapandığını belirtmedim. Bizat GFB liderlerinden TV açıklamarından duydum. GFB sayısı bir milyonu geçtiği için alt gruplara önem verdiklerini ve faliyetlerini böyle yürütmenin daha kolay olacağını açıkladılar. Bunuda medyamız dağıldı olarak değiştirince sonuç bu çıktı. Migros'da kombine olmayınca Maraton Üstte geçiş oldu. Böyle daha iyi oldu. Tribünümüz artık daha akitf olacaktır. Bende eğitim hayatıma İstanbul'da devam edersem Maraton Üstten kombine alıp GFB üyeliğine dahil olacağım.

badimadi
25.Mayıs.2007, 04:26
Dağılma derken, kapandığını belirtmedim. Bizat GFB liderlerinden TV açıklamarından duydum. GFB sayısı bir milyonu geçtiği için alt gruplara önem verdiklerini ve faliyetlerini böyle yürütmenin daha kolay olacağını açıkladılar. Bunuda medyamız dağıldı olarak değiştirince sonuç bu çıktı. Migros'da kombine olmayınca Maraton Üstte geçiş oldu. Böyle daha iyi oldu. Tribünümüz artık daha akitf olacaktır. Bende eğitim hayatıma İstanbul'da devam edersem Maraton Üstten kombine alıp GFB üyeliğine dahil olacağım.

Bekleriz bizim yanımıza gerçi biz daha liseyiz ama olsun :)