Log in

View Full Version : Aguero boşa mi gidecek?

spider3784
24.Mayıs.2007, 21:18
Arkadaşlar hepinize merhaba.

Aguero ile yaşadağım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum.Aguero yu Juventus'a almak için yıllık 9.250 milyon euro ve %25 zam ile anlaşma sağladım aradan 3 sene geçti Aguero şu an 17.750 milyon euro para alıyor(içimde yanmıyor değilp:p). Şu an 22 aylık sözleşmesi kaldı ve kulüp 9.250 milyon eurodan fazla para ödemiyor, haliyle o da kabul etmiyor. Kasada 80 milyon euro olmasına rağmen maaş bütçesini transfer bütçesiyle dengelemeye ya da sadece maaş bütçesine arttırmama onay vermiyor. Ne yapacağım diyecem?

Yapacak birşey yok ama yine de sizinle paylaşmak istedim işte Aguero>>

http://img156.imageshack.us/img156/1551/agueroqw0.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=agueroqw0.jpg)

badimadi
24.Mayıs.2007, 21:28
bende de aynı sorun var başka futbolcularla..birde oyun ingilizce olduğu için pekde anlaşılmıyor

Varonil
24.Mayıs.2007, 21:34
Sözleşmesinin bitmesine neredeyse 2 yıl var.Bu kadar bir süre olduğu için istemeyebilir.Sözleşmesinin bitmesine 1 yıldan az kala kontrat teklifi götürürsen kabul edecektir.

spider3784
24.Mayıs.2007, 21:35
Sözleşmesinin bitmesine neredeyse 2 yıl var.Bu kadar bir süre olduğu için istemeyebilir.Sözleşmesinin bitmesine 1 yıldan az kala kontrat teklifi götürürsen kabul edecektir.

Seneye bir yüzde 25 zam alacağını da düşünürsek alacağı para 20 milyon euroyu aşar bu durumda değil ben hiç bir takıma imza atmaz kanımca.

UlquioRRa
24.Mayıs.2007, 21:39
Budjet Adjuistment(yanlış olabilir)'ten maaş bütçesini yükseltmeyi denedin mi?

spider3784
24.Mayıs.2007, 21:44
Budjet Adjuistment(yanlış olabilir)'ten maaş bütçesini yükseltmeyi denedin mi?

"..Kasada 80 milyon euro olmasına rağmen maaş bütçesini transfer bütçesiyle dengelemeye ya da..."

Denedim.:)

sitte
24.Mayıs.2007, 21:53
Güle güle Agüero:D

DisCo
24.Mayıs.2007, 21:55
Sözleşmenin bitmesine daha var. Bu süreç sonunda kulüp gerekli maaşı verecektir.

spider3784
24.Mayıs.2007, 22:07
Sözleşmenin bitmesine daha var. Bu süreç sonunda kulüp gerekli maaşı verecektir.

Temennimiz bu yönde.:)

Universal
25.Mayıs.2007, 00:29
Sözleşmesine bitmesine neredeyse iki yıl gibi bir süre var. Bu süre zarfında çok sular akar. O nedenle sözleşmesi bitene kadar dönemde kazanabildğin kadar kupa kazan kasanı para ile doldurmaya çalış. Doldurduktan sonra sözleşmesinin bitmesine bir-iki ay kala imza attırabilirsin. Ama şu bir gerçek hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.

Birde kolay yolu var, eğer bu kadar beklemek istemiyorsan ilk transfer döneminde sat böylece oyuncun bedavaya gitmemiş olur.

spider3784
25.Mayıs.2007, 00:35
Dediğim gibi parasal açıdan sorunum yok kadromdaki ilk onbir kişiden hepsi worldwide. Fabregas'ı dahi 124 m euro ödüyerek aldım. Ondan vazgeçtim Armand Traore denen adama 33 m euro verdim aynı sezon içinde(Anderson 66, corluka 36, Barzagli 18, Aguero 35....) Buna rağmen kasada hala 80 m euro para var. Artsada pek birşey deyişeğini zannetmesenmde beklemek tek şansım, satmaya gelince bana imza atmassa kimseye imza atmaz bu adam gibime geliyor çünkü kulüpte bir hayli başarılıda oldum.

noun
25.Mayıs.2007, 02:36
bende tam bu agüero ya ne yaptım adamın bitiriciliği 7' ye düşmüş diyecektim:D meğerse ingilizceymiş senin kariyer:D

cemir05
25.Mayıs.2007, 06:40
abi as takımın sözleşme yenilemesini otomatik yap. agüero ya en yakın fırsatta bir sözleşme önerir. senin gözünden kaçabilir bir ara ama asistan manager'in kaçmaz.

çaktın mı:D

yoksa

Güle güle Agüero:D
olacak. bendne söylemesi

sitte
25.Mayıs.2007, 08:14
Aynen:D.........

a.arıcı-11
25.Mayıs.2007, 16:15
Valla bence en yakın zamanda sat gitsin derim ben.

spider3784
25.Mayıs.2007, 21:43
Aguero 30 m Eurota gider o kadar para içinde satılmaz, dur bakalım bekelyelim ilerleyim biraz.

Defuser
26.Mayıs.2007, 00:03
abi as takımın sözleşme yenilemesini otomatik yap. agüero ya en yakın fırsatta bir sözleşme önerir. senin gözünden kaçabilir bir ara ama asistan manager'in kaçmaz.

hiçbir şey olmaz. Zaten sözleşmelerinin son senesinde haber veriyor asistan.

cemir05
26.Mayıs.2007, 00:29
hiçbir şey olmaz. Zaten sözleşmelerinin son senesinde haber veriyor asistan.
asistan'ın haber vermesi farklı şey. mesela ard arda adamı oynatırsınız veya bir başarı formu yakalamıştır. bir anlık sözleşme imzalamak ister. siz onu kaçırırsınız amaasistan kaçırmaz.

birde siz maaş bedelini karşılayamazsınız. maaş bürçeniz yetmez ama bir dengine getirip imzalattıraiblir asistan manager

OMANA
26.Mayıs.2007, 17:59
Arkadaşlar hepinize merhaba.

Aguero ile yaşadağım bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum.Aguero yu Juventus'a almak için yıllık 9.250 milyon euro ve %25 zam ile anlaşma sağladım aradan 3 sene geçti Aguero şu an 17.750 milyon euro para alıyor(içimde yanmıyor değilp:p). Şu an 22 aylık sözleşmesi kaldı ve kulüp 9.250 milyon eurodan fazla para ödemiyor, haliyle o da kabul etmiyor. Kasada 80 milyon euro olmasına rağmen maaş bütçesini transfer bütçesiyle dengelemeye ya da sadece maaş bütçesine arttırmama onay vermiyor. Ne yapacağım diyecem?

Yapacak birşey yok ama yine de sizinle paylaşmak istedim işte Aguero>>

http://img156.imageshack.us/img156/1551/agueroqw0.th.jpg (http://img156.imageshack.us/my.php?image=agueroqw0.jpg)

daha önce hazırladığım "küçük takımlarla başarılı olmanın yolları " yazısına şimdi "büyük takımlarla başarılı olmanın yolları" yazısını hazırlıyorum. aslında o konu başlığında TRANSFER VE KONTRAT bölümünde anlatacağım bir mevzuuydu bu durum..ama erkenden de olsa bu kısmına ilişkin değimneyim...

şimdi diyorsunki kardeş senin 80 milyon euro paran var...yani zengin bir klüpsün üstelikte koskocaman JUVENTUS sun değilmi...

o zaman kontrat konusunda ağır takılacaksın...kimseye daha aylar öncesinden yalvarmana yakarmana gerek yok...onun adı aguero bile olsa ..aguero gider başkası gelir...bir kere daha 22 ay önceden bir büyük takım kimseye kontrat imzala diye bu şekilde yalvarma transfer bütcenide
değştirme boş yere.

şimdi bak...sana vereceğim taktik şu...FM de oyuncular kontratlarının bitimibe 2-3 sene varken yeni konrat imzalamaya pek sıcak bakmıyor..imzalamak isteyende yüksek bedellerle en azından şuan aldığından daha azına imza atmıyor...

şimdi kardeşim aguero veya diğer oyuncular konusunda yapacağın şu...bekleyeceksin...hemde korkmadan bekleyeceksin..

şimdi diyeceksinki..seneye kalırsa sözleşmesinin bitimine 1 sene kalacağı için imza attırabilirler ..ama bak eğer oyuncunu banko oynatıyorsan...takımında huzurlu ise...ayrıca satışa falan koymamışsan..diğer takımların ona kotrat imzalatması çok çok zor olacaktır emin ol..bir kere 9 milyon euronun çok üstünde tekif yapmak zorunda kalacaklardır..

ayrıca şunu da söyleyim...bu konuda risk alıp almamak tabi senin tercxihin ama ben fenerbahçe ile juve ile ve real madrit ile 3 tane büyük takım ile FM yi doynama deneme imkanım oldu..hiçbir oyuncuya yalvar yakar olmadım...hatta sözleşmelerinin bitmesine 1 sene kala ara ara teklifler yolladım yani oyuncuyu tümden boş bırakmadım..ama bir çoğuyla kontratının bitmesine 1-2 ay kala anlaştım..

ve ne gördüm biliyormusun..o 24 ay önce benim verdiğimi beğenmeyen oyuncu o bedelin 1-2 milyon euro ya imzalamayı kabul etti...yani kontrat konusunda çok acele edip transfer bütceni zorlamana hiç gerek yok..

ayrıca şunuda unutma agueroya bence zaten gereksiz yere çok para veriyorsun..9 milyon euroya oyuncu vtutma elinde...FM de yıldız mı yok allahaşkına..

spider3784
26.Mayıs.2007, 20:09
Söylediklerinizi uygulamaya çalışacağım, teşekkür ederim. Aguero gibi yıldız mı yok demişssiniz? :D
Cevabını ben kendime göre vereyim, AMR oynattığımdan dolayı Aguero'u onun yerini dolduracak 3 kişi var, 1-)C Ronaldo, gelmiyor, 2-)Messi, o zaten gelmiyor, 3-)Belluschi, adam zaten bendeydi 30 a Inter'e sattım.:)

Ama illahada giderse alacağız elbette bir oyuncu.

OMANA
26.Mayıs.2007, 20:14
bak hangi yıldasın bilmiyorum ama ben JUVE kariyerinde takımı neredeyse hiç bozmadım camoranessi mükemmel oynadımıştıu

deniz.91
26.Mayıs.2007, 21:12
Sen onu elinden çıkarmaya bak yada bir bardak su iç:)

dj kolpa
27.Mayıs.2007, 02:44
agüero çok adi adam yaa:D
medyada birsürü laf çıktı
bir sürü kulüp istedi,ama agüero istemedi ben mutluyum dedi
sonra devam et e tıkladım..tıklamamla şok olmam bir oldu
milan 34m teklif etmiş.başkan kabul etmiş,sözleşmeyi imzalamış ve gitmiş
4msj da adam gitti...

CreaterS
27.Mayıs.2007, 03:11
üzerine su iç :D

Deli_Ruh
27.Mayıs.2007, 04:19
işin içinden çıkmak zor satsan bir türlü, satmasan bir türlü :D

spider3784
27.Mayıs.2007, 05:56
agüero çok adi adam yaa:D
medyada birsürü laf çıktı
bir sürü kulüp istedi,ama agüero istemedi ben mutluyum dedi
sonra devam et e tıkladım..tıklamamla şok olmam bir oldu
milan 34m teklif etmiş.başkan kabul etmiş,sözleşmeyi imzalamış ve gitmiş
4msj da adam gitti...

Benim satsam o kadara da gideceği meçhul:D

Sheriff
27.Mayıs.2007, 11:10
Hiç önemli değil Agüero ile imzalayamazsan bile onun yerine başka bir oyuncu alabilirsin fazla kasma ;;)

DisCo
27.Mayıs.2007, 22:41
Agüero gibi oyuncu boşa gitmez. Takımı ile problemi yoksa zamanı geldiğinde gerekli sözleşmeye imza atacaktır. İçim bir tedirgin ya boşa giderse diyorsan 1 sezon daha oynattıktan sonra satar yerine başka adam alırsın.