Log in

View Full Version : Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik, seyircisiz de yeneriz.

cgdsshn
23.Şubat.2006, 11:56
"Beşiktaş Başkanı, geçen sezonki 4-3’lük maçı hatırlatarak, ‘Fenerbahçe’yi kalecisiz yenmiştik. Seyircisiz de yeneriz. Gerekirse taraftarımı alır Saracoğlu’na giderim’ dedi"

Böyle bir lafı bir BJK taraftarı foruma başlık olarak yazsa moderatör arkadaşlar haklı olarak "tahrik etmek yasak" diyerek başlığı kilitlerlerdi ancak bu lafı söyleyen Çarşı grubu üyesi felan değil koskoca Beşiktaşın başkanı. Koltuğa oturduğu günden beri yoldan geçen lisanslı futbolcuyu transfer etmek dışında bir icraat yapmayan ve taraftarları tarafından istifaya davet edilen başkan taraftara kendini beğendirmek için bu tür açıklamalar yapıyor herhalde. Klasik Türk takımı yöneticisi mantığı işte ama olan Beşiktaşa oluyor ona üzülüyorum.

mutlee
23.Şubat.2006, 12:21
FEnerbahce o mactaki futbolunu oynasin macta fark olur.
gecen sene inanilmaz pozisyonlar kacirdik, ilk yari mac 6-0 falan olabilirdi.
Ama BJK 5 sut vurdu 4u gol oldu, bize patladilar ve eve gittiler.

Ama benim merak ettigim, Anelkayi kim tutacak?

emirduman
23.Şubat.2006, 13:01
Alınan karara bu kadar önemli merciideki bir insanın bu şekilde açıklamalarla tepki göstermesi gerçekten çok yanlış, "taraftarımı alır giderim" falan...

Çok yanlış, bunlar sadece gerilimi arttırmaya neden olur...

Cengo
23.Şubat.2006, 14:06
Büyük lokma ye ama büyük konuşma derler.Beşiktaş yenemezse çok büyük tepki alır Yıldırım Demirören ...

akinardi
23.Şubat.2006, 15:00
birkere zaten yıldırım demirören beşiktaşa başkan lacak vizyonu yok beşiktaşla ilgili yorum yapmak istemem ama nerde o süleyman sebalı dürüst örnek beşiktaş ergun gürsoy çok güzel bir laf etmişti"Bu işler baba parasıyla kulüp yönetmekle olmuyor"

Kerim Kerimov
23.Şubat.2006, 15:53
Hafta sonu göreceğiz ne olacak, bence yorum yapmaya gerek yok. Demirören ise her yaptığı iş/açıklama ile daha da batıyor bence.

lord_of_terror
23.Şubat.2006, 16:03
Beşiktaş bu maçı alır zaten ben beşiktaşı tutuyorum.Beşiktaş yenerse bizim işimize yarar.Bundan dolayı beşiktaşlılara destek veriyorum.Beşiktaş kalecisiz yendi seyircisizde yener.

FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 16:12
İşte o açıklamanın devamı

Demirören, “Beşiktaş yönetimi olarak bu karara sonuna kadar itiraz ediyoruz. Bizim Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında yaptığımız maç öncesi alınan karar gereğince stadımıza Fenerbahçe taraftarı gelmedi. Ama daha sonraki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce alınan yeni kararla bu durum değişti ve rakip taraftarların deplasmana gitmesi kararlaştırıldı. Sayın Valimize itirazımızı ilettik, Pazar gününe kadar da itiraz etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş seyircisinin orada olması gerekir” diye konuştu.

Konuyu açan arkadaşın neden sadece o cümleyi yazdığını anlamış değilim.

İşte Alen'in açıklamaları

Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine siyah-beyazlı taraftarların alınmaması kararıyla ilgili olarak, “Böyle olmasını istemezdik ama çıkan karara da saygılıyız” dedi.
Markaryan, Fenerbahçe taraftarlarının BJK İnönü Stadı’na alınmadığı ilk yarıdaki dönemde, valiliğin bu konuda bir kararı olduğunu hatırlatarak, “Ancak, o karar daha sonra değiştirildi. Şimdi konuk ekip taraftarının alınmamasına anlam veremiyoruz” diye konuştu.
Deplasmana rakip taraftar götürmeme kuralı kalkmıştı.Şimdi bu nerden çıktı anlamakta çok zorlanıyorum açıkçası.Yıldırım Demirören'in açıklamalarından çok bu konuya yoğunlaşalım bence.Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).

mutlee
23.Şubat.2006, 16:27
İşte o açıklamanın devamı

Demirören, “Beşiktaş yönetimi olarak bu karara sonuna kadar itiraz ediyoruz. Bizim Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında yaptığımız maç öncesi alınan karar gereğince stadımıza Fenerbahçe taraftarı gelmedi. Ama daha sonraki Galatasaray-Fenerbahçe maçından önce alınan yeni kararla bu durum değişti ve rakip taraftarların deplasmana gitmesi kararlaştırıldı. Sayın Valimize itirazımızı ilettik, Pazar gününe kadar da itiraz etmeye devam edeceğiz. Beşiktaş seyircisinin orada olması gerekir” diye konuştu.

İşte Alen'in açıklamaları

Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine siyah-beyazlı taraftarların alınmaması kararıyla ilgili olarak, “Böyle olmasını istemezdik ama çıkan karara da saygılıyız” dedi.
Markaryan, Fenerbahçe taraftarlarının BJK İnönü Stadı’na alınmadığı ilk yarıdaki dönemde, valiliğin bu konuda bir kararı olduğunu hatırlatarak, “Ancak, o karar daha sonra değiştirildi. Şimdi konuk ekip taraftarının alınmamasına anlam veremiyoruz” diye konuştu.
Deplasmana rakip taraftar götürmeme kuralı kalkmıştı.Şimdi bu nerden çıktı anlamakta çok zorlanıyorum açıkçası.Yıldırım Demirören'in açıklamalarından çok bu konuya yoğunlaşalım bence.Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).

onu bi gecin, once Taraftar kart almalari lazim, hepsinin taraftar kart aldigina inanmiyorum.

Diyelim ki bilet bulmuslar, o stada giremezler, girirlerse de biraz zor cikarlar. Veya usluca bir Fenerbahceli gibi maci izlerler.

Kerim Kerimov
23.Şubat.2006, 16:41
Ayrıca bugğn gazetede okuduğum kadarıyla Beşiktaş taraftarı şimdiden çok sayıda bilet temin etmiş bile(eğer haber doğru ise).

Hangi gazete o? İnternetten biz de okuyalım. Ayrıca haberin kaynağı da önemli, yani nasıl ve nerden öğrenmişler, onu yazmamışlarsa zaten okumaya gerek yok.

Maça bilet almak için Fenerbahçe kart almak gerekiyor ayrıca.

Berkaiser
23.Şubat.2006, 16:55
Ben de Beşiktaşlılar'ın bilet alabileceğine inanmıyorum çünkü Fenerbahçe yönetimi işi çok sıkı tutuyor bu sefer.

FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 17:26
Hangi gazete o? İnternetten biz de okuyalım. Ayrıca haberin kaynağı da önemli, yani nasıl ve nerden öğrenmişler, onu yazmamışlarsa zaten okumaya gerek yok.

Maça bilet almak için Fenerbahçe kart almak gerekiyor ayrıca.

Fanatik gazetesi.İnternet sitesinde de aynı haber var''Varsa yoksa Fener'' isimli başlığın altında.Ben hergün aldığım,güvendiğim bir gazete olduğu için buraya yazdım zaten.Fazla uzun tutmamışlar ama isteyen gidip bakabilir.

''İl Güvenlik Kurulu, ilk maça Fenerbahçe taraftarı alınmadığı için rövanşta da aynı uygulamanın Beşiktaşlılar için geçerli olduğunu açıkladı. Ancak Siyah-Beyazlılar’ın çok sayıda bilet temin ettiği, pazar günü Saracoğlu’nda sürpriz bir çıkarmanın sözkonusu olduğu kaydedildi.''

Fenerbahçeli arkadaşım demişki usulca Fenerbahçeli gibi maçı izlerler.

Çok yorum yazmayayım dedim ama tutamıyorum kendimi.Ondan öncede kaçırdıklarımız atsak 6-0 falan biterdi demiş.Atsaydın kardeşim o zaman.6-0 kazansaydın.Önemli olan atmaktı.Zaten kaledede Pancu vardı yani.

Ayrıca biz Fenerbahçeli gibi maç izlemeyiz hemde usulca hiç izlemeyiz.Bunu sende iyi biliyorsun.Bu söylediğine kendin inandınmı şimdi?

Kerim Kerimov
23.Şubat.2006, 18:06
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=7&HaberID=360730

Haber burada. Son cümlede yazıyor. Şimdi burada İl güvenlik kurulunda mı böyle bir açıklama yapılmış yoksa son cümle Fanatik gazetesine mi ait anlaşılmıyor.

Ayrıca hafta sonu görürüz böyle bir şey olup olmadığını, çok da mühim değil.

cgdsshn
23.Şubat.2006, 18:19

Çünkü bence açıklamanın en önemli yeri orası. Beşiktaş taraftar temsilcisi Alen bu cümleyi söylese bir problem olmaz hatta hoş bir espri bile olur ama Beşiktaş başkanına yakışıyor mu bu tür laflar? Ha Beşiktaşlılar olarak sizler yakıştırıyorsanız orada problem yok tabii ki...

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 18:59
FEnerbahce o mactaki futbolunu oynasin macta fark olur.
gecen sene inanilmaz pozisyonlar kacirdik, ilk yari mac 6-0 falan olabilirdi.
Ama BJK 5 sut vurdu 4u gol oldu, bize patladilar ve eve gittiler.

Ama benim merak ettigim, Anelkayi kim tutacak?
anelka uçuyormu ki tutamasınlar

Cengo
23.Şubat.2006, 19:05
Fanatik gazetesi.İnternet sitesinde de aynı haber var''Varsa yoksa Fener'' isimli başlığın altında.Ben hergün aldığım,güvendiğim bir gazete olduğu için buraya yazdım zaten.Fazla uzun tutmamışlar ama isteyen gidip bakabilir.

Fanatik Gazetesi mi güvenilir??
Fanatik, Fotomaç gibi gazetelerin hangi haberleri güvenilirdir?

Taraftar Kart olmadan bilet alamazlar, alsalar bile üzerlerine isim yazdırmaları gerekir.Fanatik Gazetesi fazla araştırmadan, sadece rating amaçlı yazmış gibi..

FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 19:09
Günlük gazetelere ve diğer spor gazetelerine göre bence daha güvenilir yada daha az sallıyor diyelim.Neyse ben sadece okuduğumu buraya yazdım.Çokda bahsetmemişler zaten.Herşey maçta belli olacak.

Neron_FB
23.Şubat.2006, 19:20
Ben fanatik ve fotomaç'ı Köşe yazıları için alırım..Her görüşte fazla sayıda yazar var çünkü..
Güvenilirlik konusunda ise bence, 3 büyüklerin transfer haberleri dışında fena değil..Ama konu onların transfer haberlerine gelince, insan Takımını dünyanın en zengin ve ünlü takımı sanıyor..(gelmeyen kalmadı FB-BJK-GS'ye.. Roberto Carlos'tan, Pires'e..) :D

mustang
23.Şubat.2006, 19:24
Bu üç gazete bence gazete degil anadolu klüpleri hakkında hiç bir zaman dogru düzgün haber yapamıyor

Cengo
23.Şubat.2006, 19:29
Ben fanatik ve fotomaç'ı Köşe yazıları için alırım..Her görüşte fazla sayıda yazar var çünkü..
Güvenilirlik konusunda ise bence, 3 büyüklerin transfer haberleri dışında fena değil..Ama konu onların transfer haberlerine gelince, insan Takımını dünyanın en zengin ve ünlü takımı sanıyor..(gelmeyen kalmadı FB-BJK-GS'ye.. Roberto Carslos'tan, Pires'e..) :D

O yazarların çoğunluğunun yorumlarını beğenmiyorum ama yazdıklarına saygı duyarım.

Türkiye'de futbolu bilen çok az kişi olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de sadece ünlü olursanız ilgi görüyorsunuz.Ogan Tarhan gibi isimler ise dikkate alınmıyor ne yazık ki ..

EreN
23.Şubat.2006, 20:06
Bu maçı alıcaz başka yolu yok :D
Bjk kötü durumda bence FeNeRBaHÇe alır maçı

imperius
23.Şubat.2006, 20:49
ali gunes ın 3-4 luk mactan sonra soledıgı anelka benı maymun ettı lafı anelka nın tutulamıyacagını gosterıyo..gecen sene kı mac bence bjk nın aleyhıne oldu gaza geldıler ve rıza kaldı ve bu sene yandı ıstee..bu sene farklı olcak ama,,ılk golu atarsa fb en az 3 atar bejeke ye

FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 20:53
Bence Beşiktaş kalecisiz bile sahaya çıksa ilk golü atarsa 5 atar febeye.febe dikkat etsinde anelka kendi maymun olmasın bu sefer.

Kerim Kerimov
23.Şubat.2006, 20:58
Bence Beşiktaş kalecisiz bile sahaya çıksa ilk golü atarsa 5 atar febeye.febe dikkat etsinde anelka kendi maymun olmasın bu sefer.

Papaz her zaman pilav yemez.

imperius
23.Şubat.2006, 20:59
gercı doru ısımız zor bejeke de bobo war onu nasıl tutcaz!!!ınonu de gormusundur anelkayı mutlaka,,çat dıye bı ses gelmıstı top fılelere carpınca bılmem hatırlarmısn

emirduman
23.Şubat.2006, 21:07
O yazarların çoğunluğunun yorumlarını beğenmiyorum ama yazdıklarına saygı duyarım.

Türkiye'de futbolu bilen çok az kişi olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de sadece ünlü olursanız ilgi görüyorsunuz.Ogan Tarhan gibi isimler ise dikkate alınmıyor ne yazık ki ..

Kesinlike katılıyorum.....

FeYYaz1989
23.Şubat.2006, 21:10
gercı doru ısımız zor bejeke de bobo war onu nasıl tutcaz!!!ınonu de gormusundur anelkayı mutlaka,,çat dıye bı ses gelmıstı top fılelere carpınca bılmem hatırlarmısn
Evet hatırlıyorum.Koray'ın size 90 da attığı ile aynı ses gelmişti.

imperius
23.Şubat.2006, 21:11

sana katılıyorumm..bu arada herkese cuma gecesı ve ctesı 12 gıbı tekrarı olan ntv dekı taktık programını ızlemenızı tavsıye edıyorum..gercek futbol programı o bence rıdvan ve ugur meleke superr ıkılııııı

luciferr
23.Şubat.2006, 21:13
walla bu işin şakası yok beşiktaşın yenmesi lazım. seyirci warkende oynamıyoki bu takım.biraz akılları başlarına gelsin.

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:18
hele o ibrahim akının ki ve en önemlisi pancunun kurtarışları unutmayın bunları

imperius
23.Şubat.2006, 21:22
unutmakı o gole ragmen bız sampıyon oldukk!!!sız nerdesınız su an?? 4 mu 5 mı sıranız...tek macla ovunmeler bıttı artık...

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:31
32 maçta mağlup olalım 2 maçta feneri yenelim yeter bu bize
çünkü yenmekten en zevk aldığımız takımdır fener

koray_capello
23.Şubat.2006, 21:35
32 maçta mağlup olalım 2 maçta feneri yenelim yeter bu bize
çünkü yenmekten en zevk aldığımız takımdır fener
arkadaşım tmm doğru diyosun fener maçı ayrıdır.biz feneri yenip bir sene boyunca tribünde muhabbetini yaptığımız zamanlar olmuştur.ama yetmiyor işte hem şampiyon olalım hem feneri yenelim;;)

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:43
onu da 100. yıllarında yaparız bea hem daha büyük zevk olur dimi

imperius
23.Şubat.2006, 21:45
FENERBAHÇEnin 100.yılında sampıyon tabıkı fb dır..sız once bu sene kumede kalın daa gelecek sezonu sora dusunursunuz..

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:47
bak sen 5-6 sene önce siz kaçıncı olmuştunuz 9mu 10 mu şimdi biz 4.yüz ve ligi 3. olarak bitireceğiz ama 100. yılında şampiyon olan tek takım olarak ta kalacağız

koray_capello
23.Şubat.2006, 21:50
FENERBAHÇEnin 100.yılında sampıyon tabıkı fb dır..sız once bu sene kumede kalın daa gelecek sezonu sora dusunursunuz..

ben tam anlayamadım.espri mi bu yoksa cidden inanarakmı söyledin.o göre cevap verelim

imperius
23.Şubat.2006, 21:52
bak sen 5-6 sene önce siz kaçıncı olmuştunuz 9mu 10 mu şimdi biz 4.yüz ve ligi 3. olarak bitireceğiz ama 100. yılında şampiyon olan tek takım olarak ta kalacağız
biz en azından bjk ve gs gıbı ole 10-15 sene sampıyon olamamazlık yasamadık..

Laz_Asker_61
23.Şubat.2006, 21:54
ben tam anlayamadım.espri mi bu yoksa cidden inanarakmı söyledin.o göre cevap verelim
espridir tabiki ciddi olamazya herhalde

imperius
23.Şubat.2006, 22:04
bole bı ıhtımal war unutmayın bjk 32 puan sanıosam 15 yada 16. da 22 puan yanı kapanmıcak bı fark dııl...ben bjk sız sampıyonluk yarısı ıstemem,,ama su bı gercek kıı uzun bı sene sampıyonlugu unutun sız..

semih5
23.Şubat.2006, 22:05
bi bjk ye karsi haksizlik olmadi mi bjk bu maci alir(hakem olaylari filan)

mutlee
23.Şubat.2006, 23:59
Mantik maci rahat aliriz diye ama bu bjk de galiyo bize patliyo.
Adamlarin zaten tek hedefi bizi yenmek, bunu basardilar mi sampiyon olmus gibi seviniyolar, neyse insallah surpriz olmaz pazar gunu

comandante
24.Şubat.2006, 17:38
arkadaşlar lütfen tartışma ortamını fanatizme dönüştürmeyelim.

küçük düşürücü laflar falan yakışıuor mu hiç bize?

maç hakkında da bi antifenerli olarak bjknin kazanmasını istiyorum.ama mantığım fener favori diyor.

TüMeR_yAğıZ
24.Şubat.2006, 23:40
biz en azından bjk ve gs gıbı ole 10-15 sene sampıyon olamamazlık yasamadık..

Dediğin doğru.Genelde sekiz yılda falan bir olduğunuz için iki yıl üst üste fazla geldi herhalde 'febeye'.Gs nin beş kuruş parası yok adamlar kök söktürüyorlar size.Hakem hatalarıda olmasa lehinize gs size bi beş puan fark atacaktı şimdi.Bize gelince geçen senede Koray'ı,İbrahim Akın'ı tanımıyordunuz çat çat sesleri duydunuz.Bu maçta da dikkat edin Bobo,Gökhan Güleç çatlatmasın sizi :D

imperius
25.Şubat.2006, 14:35
Dediğin doğru.Genelde sekiz yılda falan bir olduğunuz için iki yıl üst üste fazla geldi herhalde 'febeye'.Gs nin beş kuruş parası yok adamlar kök söktürüyorlar size.Hakem hatalarıda olmasa lehinize gs size bi beş puan fark atacaktı şimdi.Bize gelince geçen senede Koray'ı,İbrahim Akın'ı tanımıyordunuz çat çat sesleri duydunuz.Bu maçta da dikkat edin Bobo,Gökhan Güleç çatlatmasın sizi :D
kardess bı laf vardır baskasının bılmem nesıyle gerdege gırılmez dıye,,sen gs yı bırakda kendı takımına bak istersen..son 10 senede 1 sampıyonlugunuz var unutma ıstersen..yarın aksam gorcezz bakalım mactan sora sesın cıkabılecek mı..

Laz_Asker_61
25.Şubat.2006, 20:15
bizim sesimiz çıkmayacak sergenin ibonun ve diğerlerinin ayakları konuşacak

Nedvedmania
25.Şubat.2006, 20:21
arkadaşlar noluyoruzyaa ne bu şiddet bu celal

arkadaşlar lütfen tartışma ortamını fanatizme dönüştürmeyelim.

küçük düşürücü laflar falan yakışıuor mu hiç bize?
bu sözlere aynen katılıyorum
neyse maça dönelim bende inşallah bjk kazanır dşyorum ama fener yencek gibi:(

TüMeR_yAğıZ
25.Şubat.2006, 20:42
kardess bı laf vardır baskasının bılmem nesıyle gerdege gırılmez dıye,,sen gs yı bırakda kendı takımına bak istersen..son 10 senede 1 sampıyonlugunuz var unutma ıstersen..yarın aksam gorcezz bakalım mactan sora sesın cıkabılecek mı..

Ben takımıma bakıyorum zaten.ne yapıyorsak kendi başımıza yapıyoruz.şerefimizle ikinci oluyoruz en azından.bak sen ne güzel anlatmışsın gerdeği işte,hakemleri bırakında kendi işinizi kendiniz görün biraz.neyse on yılın ezikliği var içinde herhalde ona veriyorum.bizim sesimiz her zaman çıkar sen canını sıkma.biz haklıya hakkını her zaman veririz.adam gibi oynansın yenilsekte tebrik etmesini biliriz,alkışlarız.gidip kendi kalecimizi dövmeyiz.şu fanatizmi buraya da taşıdınız ya helal olsun valla.

imperius
25.Şubat.2006, 23:25
Ben takımıma bakıyorum zaten.ne yapıyorsak kendi başımıza yapıyoruz.şerefimizle ikinci oluyoruz en azından.bak sen ne güzel anlatmışsın gerdeği işte,hakemleri bırakında kendi işinizi kendiniz görün biraz.neyse on yılın ezikliği var içinde herhalde ona veriyorum.bizim sesimiz her zaman çıkar sen canını sıkma.biz haklıya hakkını her zaman veririz.adam gibi oynansın yenilsekte tebrik etmesini biliriz,alkışlarız.gidip kendi kalecimizi dövmeyiz.şu fanatizmi buraya da taşıdınız ya helal olsun valla.
kendı baskanına kufur edıp ıstıfa etmesıne sebep olan,,butun takımı kapalıya cagırıp hepınız ... cocugusunuz dıyen,,her mac hasetlıgınızden azız baskana kufur eden fb degıl besıktas JIMNASTIK kulubu taraftarıdır bunu unutma,,hee bı de ulusoy sayesınde yıldız almanız ıcın ılave edılen beles ıkı sampıyonlugunuz var!!sen fenerbahce taraftarına laf edemezsın bırader..20000 kombıne alan,,uzerındekı her sarı lacıvert urun fenerıum markalı yanı orjınal olan,,cok nadır kufur eden ve takımına her zaman kostek degıl destek olan,,takım 6.cıyken bile stadda en az 20000 kısı olan cok buyuk bı taraftardır FENERBAHCE taraftarı..laf etme bu buyuk taraftara carpılırsın,,ya da carpar bırısı merak etme..

TüMeR_yAğıZ
25.Şubat.2006, 23:43
Birincisi ben senin biraderin değilim.buyursun gelsin çarpacak olan.fenerin 'büyük' taraftarına(senin konuşmalarından,tavrından belli oluyor büyüklüğü) falan laf edende yok.fanatikliğini şu forumda bırak bari.artık beş yaşında çocuklar gibi siz şunu yaptınız biz bunu yaptık tartışmasına mı girelim?

imperius
26.Şubat.2006, 00:01
Birincisi ben senin biraderin değilim.buyursun gelsin çarpacak olan.fenerin 'büyük' taraftarına(senin konuşmalarından,tavrından belli oluyor büyüklüğü) falan laf edende yok.fanatikliğini şu forumda bırak bari.artık beş yaşında çocuklar gibi siz şunu yaptınız biz bunu yaptık tartışmasına mı girelim?o zaman susmasını bılceksın laf edıp durma FENERBAHÇEmize..

TüMeR_yAğıZ
26.Şubat.2006, 00:09
o zaman susmasını bılceksın laf edıp durma FENERBAHÇEmize..
:) neyse uzatmayalım.

imperius
26.Şubat.2006, 02:31
ok..yarın aksam dewam ederız mactan sora

VoLkaN BaROs
26.Şubat.2006, 02:53
devam edin ama konuşmalarınıza da dikkat edin arkadaşlar.. Arada aşırıya gidecek konuşmalar var onlar olmasın ;)

Sonuçta bu bir savaş değil spor, ona göre değerlendirip ona göre yorum yapmak en güzeli...

francesco10
26.Şubat.2006, 02:56
kendı baskanına kufur edıp ıstıfa etmesıne sebep olan,,butun takımı kapalıya cagırıp hepınız ... cocugusunuz dıyen,,her mac hasetlıgınızden azız baskana kufur eden fb degıl besıktas JIMNASTIK kulubu taraftarıdır bunu unutma,,hee bı de ulusoy sayesınde yıldız almanız ıcın ılave edılen beles ıkı sampıyonlugunuz var!!sen fenerbahce taraftarına laf edemezsın bırader..20000 kombıne alan,,uzerındekı her sarı lacıvert urun fenerıum markalı yanı orjınal olan,,cok nadır kufur eden ve takımına her zaman kostek degıl destek olan,,takım 6.cıyken bile stadda en az 20000 kısı olan cok buyuk bı taraftardır FENERBAHCE taraftarı..laf etme bu buyuk taraftara carpılırsın,,ya da carpar bırısı merak etme..

rize maçından sonra şamp. giden bi takıma destek mi yoksa onlara baskı mı yapığınız çok belliydi, burda başkanlarn yaptklarıyla yada emir vermesiyle yapılanlar konuşmaya başlanırsa en başta fener konuşulmalı, sende bjk taraftarına laf edemezsn ben buraya şimdi büyük harflerle bişiler yazmaya başlarsam bunun sonu hiç gelmez , o yüzden bişiler yazarken gelebileck cvplarıda düşün,, bide o kaddar şey sölemisn ki gerdek falan onlarla ilgili burda geyik yapmaya başlamayalım istersen ,sendeki bu sinir nedir asıl maçtan sonra konuşalm falan, bide tehdit etmeyi falan bırakın yaa bunlar geçti artk

imperius
26.Şubat.2006, 03:04
devam edin ama konuşmalarınıza da dikkat edin arkadaşlar.. Arada aşırıya gidecek konuşmalar var onlar olmasın ;)

Sonuçta bu bir savaş değil spor, ona göre değerlendirip ona göre yorum yapmak en güzeli...
peki :) emir buyuk yerden :)

imperius
26.Şubat.2006, 03:12
rize maçından sonra şamp. giden bi takıma destek mi yoksa onlara baskı mı yapığınız çok belliydi, burda başkanlarn yaptklarıyla yada emir vermesiyle yapılanlar konuşmaya başlanırsa en başta fener konuşulmalı, sende bjk taraftarına laf edemezsn ben buraya şimdi büyük harflerle bişiler yazmaya başlarsam bunun sonu hiç gelmez , o yüzden bişiler yazarken gelebileck cvplarıda düşün,, bide o kaddar şey sölemisn ki gerdek falan onlarla ilgili burda geyik yapmaya başlamayalım istersen ,sendeki bu sinir nedir asıl maçtan sonra konuşalm falan, bide tehdit etmeyi falan bırakın yaa bunlar geçti artk
fb bjk muhabbetı yapılırken araya gs sokulursa gerdek olayını acarım!!kımseyı tehdıt ettıgımız yok mesajları duzgun okursan sevınırım ben tumer nıcklı arkadasımla sevıyelı olarak konustum o da bana gereken cewapları werdı ve muhabbetı kapattık,,yarın mactan sora dewam edıcez mesajımı da gırgırına yazdım,,sen nasıl anladıysan anla,,FENERBAHCE taraftarı ornek alınmalıdır..hersey kufur dolu tezahurat yapmak degıldır!!

Jesus_FB
26.Şubat.2006, 06:49
Fenerbahçe Derby kaybetmez bu sene

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 13:42
büyük lokma ye ama büyük söz konuşma büyüklerin öğretmedi mi bunu sana

imperius
26.Şubat.2006, 13:48
kesınlıkle kaybetmez,,evımızde bu sefer puan dahı vermıcez bjk ye zaten gs macı ıcın yorum yapmak bıle gereksız banko fb..

FeYYaz1989
26.Şubat.2006, 13:50
kesınlıkle kaybetmez,,evımızde bu sefer puan dahı vermıcez bjk ye zaten gs macı ıcın yorum yapmak bıle gereksız banko fb..

ehehehehehe... :D
Geçen sene arkadaşlarda böyle diyordu.Maçtan sonra girecek delik aradılar.

imperius
26.Şubat.2006, 13:54
ehehehehehe... :D
Geçen sene arkadaşlarda böyle diyordu.Maçtan sonra girecek delik aradılar.
o mac 100 yılda bır arkadasım,,tek maclık ovunmelerı bırakın artık bencee..o macı kaybedıp daha radıkal onlemler alıp bu sene sampıyonluga oynasaydınız daha ıyı olmazmıydı bjk ıcın??

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 13:56
ya arkadaşım tek maç deyip deyip duruyorsun bak bakalım kaç yıldır kadıköyden çıkabildiniz galibiyetle

FeYYaz1989
26.Şubat.2006, 13:56
Doğru diyorsun ama Fenerbahçe'yi yenmek de çok zevkli oluyor.Hemde o şekilde olunca dahada zevkli oluyor.

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 14:01
inönüde onlar kazansın farketmez biz onları kadıköyde yenip o zevki alıyoruz ya o yeter bize

imperius
26.Şubat.2006, 14:05
Doğru diyorsun ama Fenerbahçe'yi yenmek de çok zevkli oluyor.Hemde o şekilde olunca dahada zevkli oluyor.
bizde gs yı yenerken aynı seylerı soyluoduk ama adamlar almadık kupa bırakmadı bız bunları derken :) bızım dustugumuz hataya dusmeyın dıye soyluyorum yoksa bjk fenerı fener bjk yı daha cok yencek..

imperius
26.Şubat.2006, 14:05
inönüde onlar kazansın farketmez biz onları kadıköyde yenip o zevki alıyoruz ya o yeter bize
o zman bızde aynı seyı soylerız bızım ıcınde sızı ınonude yenmek onemlı kadıkoy onemsız..!!

TüMeR_yAğıZ
26.Şubat.2006, 19:43
o zman bızde aynı seyı soylerız bızım ıcınde sızı ınonude yenmek onemlı kadıkoy onemsız..!!
:) noldu ya dün pek gibi konuşuyodun yarın akşam görüşürüz diye falan kadroları görünce fikir mi değiştirdin? :D

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 20:50
İLK yarı çok çekişmeli geçsede pek pozisyon olmadı
hakemin tümerin düşürülmesine frikik vermemesi en büyük hatasıydı işte hakem faktörü yine çıkmaya başladı

Neron_FB
26.Şubat.2006, 20:57
Hakem faktörünün falan çıktığı yok..Bizim de verilmeyen pozisyonlarımız oldu ilk yarı..Şimdiden söylüyorum, maçtan sonra da lütfen bahane edilmesin hakemler..İyi olan takımın hakeme de ihtiyacı kalmaz zaten..BJK bizden iyise bugün, kazanır..Biz iyiysek biz kazanırız.. Bu kadar basit..

İlk yarısın son 10 dakikası Fener'i pek beğenmedim..Maçın başındaki tempo ile oynarsa kazanır..
Cordoba'yı da tebrik etmek lazım...

hezzo
26.Şubat.2006, 21:55
hadi yine yırttınız:)

Laz_Asker_61
26.Şubat.2006, 21:58
valla yine iyi yırttılar ama şu bir gerçekki ceza yayı çizgisinde verilmeyen 2 frikik son dakikada tümerin indirilmesi fazla söze gerek yok iyi oynadık kazanmalıydık ama olmadı

Neron_FB
26.Şubat.2006, 22:00
Defansımızın kurbanı olduk, puan kaybettiğimiz diğer maçlarımızda olduğu gibi.. :( Her iki takımı da mücadeleden dolayı tebrik etmek lazım..Keşke ilk yarı da gollü olsaydı daha zevkli olurdu...

TüMeR_yAğıZ
26.Şubat.2006, 22:02
iyi maç oldu.tabi hakem özellikle son on dakika çıldırttı beni.katletti maçı resmen.verdiği ve vermediği frikikler ile sonuca etki etti.

Neron_FB
26.Şubat.2006, 22:06
iyi maç oldu.tabi hakem özellikle son on dakika çıldırttı beni.katletti maçı resmen.verdiği ve vermediği frikikler ile sonuca etki etti.
Sonuca etki edecek yanlışlıkta kararlar vermedi bence...
Lütfen futbol konuşalım hakem değil ;)

TüMeR_yAğıZ
26.Şubat.2006, 22:09
Sonuca etki edecek yanlışlıkta kararlar vermedi bence...
Lütfen futbol konuşalım hakem değil ;)
konuşturmuyorlar be kardeşim.son dakikada Tümer'in indirilmesi faul değilde ne allah aşkına.neyse derelinin yakınlarının gözlerinden öperim.maça gelince hakikaten iki takımda iyi oynadı.özellikle sergen ve appiah maça damgasını vurdu diyebiliriz.

Neron_FB
26.Şubat.2006, 22:10
Bence de zevkli bi maç oldu..Ama Fenerbahçe'nin defansı her zamanki gibi SOS verdi...:( Cordoba gerçekten çok iyiydi..Keşke Murat olsaydı kalede :)

FeYYaz1989
26.Şubat.2006, 22:19
Şimdi hakem bence iyiydi.Tümer'in ilk yarıda bir free kick pozisyonu vardı.Net bir şekilde.Bence 2. yarıdaki tatışmaya açıktı son dakikalardaki yani.Onu verebilirdide.Sergen çok iyi oynadı.Takım olarak fena değildik ama Fenerbahçe bence hiç iyi oynayamadı.Bu Fenerbahçe'yi yenebilirdik ama neyse artık.N.Anelka pek oynamadı.Ara sıra ortaya çıktı.Gerçi ben maçtan çok fenerli arkadaşlara takılıyordum:D ama 2-2 oldu.Gökhan Güleç ilk yarıdaydı sanırım bir pozisyonda Rüştü'nün üzerine atladı ve penaltı bekledi.Bence hiç alakası yok ayıpladım onu.:D
Oscar Cordoba ve Sergen Yalçın'ı özellikle tebrik ediyorum ve hep böyle oynamalarını temenni ediyorum.
Ya hakeme her yerden tepki yağıyor ama ben o kadar kötü diyemiyorum yani.Geçen seneki Bülent Demirlek:D ve bu seneki Fırat Aydınus'dan sonra melek gibi geldi bana.

Bu arada forza da muhabbeti yapılan futbolcuların ''ruhunuz yeter'' pankartıyla maça çıkmaları beni sevindirdi.

Cengo
26.Şubat.2006, 23:01
Büyük lokma ye ama büyük konuşma derler.Beşiktaş yenemezse çok büyük tepki alır Yıldırım Demirören ...

Bir başkanın yeneceğiz demesi hoş değildir; teknik direktörün sözleridir onlar.

Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 13:17
yine yenecektik ama verilmeyen penaltı tümerin ceza sahası yayında indirilmesi yine tümerin son dakikada indirilip serkana kırmızı kart çıkmaması fb nin attığı 2. golde top kornere çıkarken anelkanın yapmış olduğu açık faul daha sayayımmı
yani sonuç olarak hakem kararlarını evsahibinden yana kullandı beşiktaşın attığı 2 gol ofsayt diyorlar ama görülüyorki top lucianonun ayağından çıkıyor ve boboya çarpıyor yani herşey ortada

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 13:26
yahu maçtan önce atıp tutan bazı fenerli arkadaşlar vardı ortalıkta görünmüyorlar :) yanlış anlamayında buyursunlar yorumlarını yapsınlar yaw :D

mutlee
27.Şubat.2006, 13:39
yahu maçtan önce atıp tutan bazı fenerli arkadaşlar vardı ortalıkta görünmüyorlar :) yanlış anlamayında buyursunlar yorumlarını yapsınlar yaw :D

gören de fark attiniz sanacak sadece 1 puan aldiniz ve buna deliler gibi seviniyosunuz. Rustunun kurtardigi hic bir pozisyon yok, dogru durust pozisyon bile bulamadiniz. Bizim defans yine saolsun hediye etti golleri.

Bu arada hakeme atip tutan arkadas, attiginiz ikinci gol ofsayt. Daha ikinci dakikada Lucianonun pozisyonu penalti.

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 13:45
gören de fark attiniz sanacak sadece 1 puan aldiniz ve buna deliler gibi seviniyosunuz. Rustunun kurtardigi hic bir pozisyon yok, dogru durust pozisyon bile bulamadiniz. Bizim defans yine saolsun hediye etti golleri.

Bu arada hakeme atip tutan arkadas, attiginiz ikinci gol ofsayt. Daha ikinci dakikada Lucianonun pozisyonu penalti.

:) ben kaçırdığımız iki puana yanıyorum sevinemiyoruz yani. doğru maçı izlediğine eminsin değilmi hiç pozisyon falan yok diyorsun da.esas dediğin doğru rüştünün kurtardığı pozisyon yok.kaleyi b**** ya gol oldu,ya rüştüye çarptı.ikinci golde topun lucianonun ayağından çıktığını herkes gördü gazetelerde en fanatik fenerli yazarlar bile ofsayt yok diyorlar.maçı izlersin hakemin nasıl yönettiğini görürsün.

meddah
27.Şubat.2006, 14:32
Top Luciano'nun ayağından çıkıp Bobo'ya çarpsa da ofsayt olur.. Ama pozisyon ofsayt değil..

ridvanu
27.Şubat.2006, 15:05

1. sevinmiyorum aksine üzülüyorum sevinen sizsiniz! başkanlarınız.
2. Sergenin golüne ofsayt diyen futboldan anlamayan bir kişidir.
3. sizin defansınız 3 yıldır aynı defans
daha neyi korumaya çalışıyosun anlamadım

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 15:08
1. sevinmiyorum aksine üzülüyorum sevinen sizsiniz! başkanlarınız.
2. Sergenin golüne ofsayt diyen futboldan anlamayan bir kişidir.
3. sizin defansınız 3 yıldır aynı defans
daha neyi korumaya çalışıyosun anlamadım
sana tamamen katılıyorum.şunuda ekleyim
teknik direktörünüz dün kazandığınız bir puanın önemi sezon sonunda anlayacağınızı söyledi.daum söyledi sizin teknik direktörünüz...

Kerim Kerimov
27.Şubat.2006, 15:17
Arkadaşlar BJK galibiyeti kaçırmadı bi kere. Gol olana kadar BJK nin kaleyi bula* şutu yoktu yanlılş hatırlamıyorsam (ki golde kesinlikle organize bi atak yok, orta sahadan sergene top şişirildi gol oldu bizim defansın olayı seyretmesi yüzünden).

Ayrıca bizim golden sonra BJK öle bi çöktü ki anlatamam, bizimkiler gene çok güzel top çevirmeye başladı ama ne yazık ki DEFANSIMIZIN yaptığı olaydan ötürü golü yedik ve bu sefer bizimkilerin morali bozuldu ve BJK nin atakları ondan sonra geldi ki NORMAL bi savunma olsa bizde o 2 gol de olmaz ve maç 2-0 3-0 gibi bi skorla biterdi.

BJK sadece savunma yaptı ve mücadele etti. BJK galibiyeti kaçırdı demek için BJK nin organize ataklarla FB kalesini bunaltması lazım maçta, ayrıca topa da sahip olması lazım ama topa sahip olan FENER'di ki Cordoba'nın kurtardığı atakları saymıyorum bile.

Fener'in kalesine 2 kere top geldi ve gol oldu, Rüştü'yü başka hatırlayan var mı?

Ayrıca Kıvanç Oktay Prim vermeyi düşünüyoruz demiş, beraberliğe prim verildiğini ilk defa duyuyorum, bunlar tamamen GÜNÜ KURTARMAYA yönelik politikalar bence.

Neron_FB
27.Şubat.2006, 15:20
Daum 1 puanın önemini lig sonunda anlayacağımızı söylüyor ama İnşallah kaybettiğimiz 2 puanın önemini anlamamıza gerek kalmaz..

Bizden bu sonuca sevinen kimse yok (daum istisnası dışında:mad: )
Bizim defans zaten 3 yıldır hediye ediyo bir çok puanı, yeni bi olay değil yani..
Sergenin golüne ofsayt diyen başta erman toroğludur..Onu da pek sevmem ayrı bi mesele, ancak maç anında oynanmakta olan pozisyonun hızını göze alırsak, o karar hakeme göre değişir..Gerçi çoğu karar için bu böyle, yurt dışında da bizdeki kadar fazla hakem hatası oluyor ama onlar hakem konuşmamayı öğrenebilmişler(çoğunlukla), darısı bize..
@kerim_kerimov: katılıyorum

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 15:22
yönetimimizin yaptığını tasvip etmiyorum.ben ilk defa senden duyuyorum ama.bu arada Rüştü'yü dün epey hatırladım hani :) yani bjk iyi oynamadı demek sahada mücadele edenlere haksızlık olur.fenerin attığı iki golde duran toptan.onun dışında fenerin de sağlı sollu atakları bjk kalesini bunalttığı yoktu.göz var,izan var :D

Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 15:25
erman toroğlunun ne olduğu belli o pozisyon ofsayt değildi ama fenerin 2 golü olmadan önce anelkanın yaptığı da foul du

Neron_FB
27.Şubat.2006, 15:25
onun dışında fenerin de sağlı sollu atakları bjk kalesini bunalttığı yoktu.göz var,izan var :D
Cordoba'nın 2 tane %100 gollük pozisyon çıkardığını saymazsak, evet haklısn...;)

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 15:31
Cordoba'nın 2 tane %100 gollük pozisyon çıkardığını saymazsak, evet haklısn...;)
onlar sağlı sollu ataklar değildi sizin deyişinize göre 'şişirme' toplardı :D

meddah
Duran toptan iki gol bulup maçı kurtarmış olmak bir takımı başarısız yapmaz..
Rakip kaleciye plonjon yaptıracak şut çekememiş olmak da bir takımı başarısız yapmaz..
Netice; kimse kazanamadı, kimse de kaybetmedi, bu kadar kısa..

Benim anlamadığım iki başlıkta altı sayfadır konuşuyorsunuz, bri allahın kulu çıkıp şu ikisinden birini kendi takımı için söylemedi:
1) Duran toplarda bu kadar Türkiye standardının üstüne çıkmış bir takımdan Ankaraspor duran top golü yemezken benim Beşiktaş'ım niye 5-6 duran toptan ikisinde golü yiyip, diğerlerinde de gollerden daha kritik pozisyonlar veriyor?
2) İki senedir şampiyon olup, kadrosunda övünüp durduğumuz Anelka - Alex gibi adamlar barındıran Fenerbahçe'm, ahı gitmiş vahı kalmış Beşiktaş'a karşı iki pas yapamadığı gibi bir de rakibe yerden istediği gibi oynama, 18 etrafında canının istediği gibi kaleye yüzünü dönme fırsatı veriyor?

Neron_FB
onlar sağlı sollu ataklar değildi sizin deyişinize göre 'şişirme' toplardı :D
hehe :D Ok öyle olsun..Gol olsaydı sayılacaktı ama sonuçta ;;)

Kerim Kerimov
27.Şubat.2006, 15:32
Cordabanın karşı karşıya veya uzaktan çekilen ve tehlikeli olan şutları kurtardığı dakikalar: 21,25,44,46,53,55,83

Rüştü'nün kileri ben hatırlamıyorum, hatırlayan varsa yazabilir.

Haber'i 27.02.2006 tarihli Hürriyet gazetesinde okudum.

BJK iyi oynadı veya oynamadı demedim, mücadele ettiğini belirttim zaten.

DAUM'UN AÇIKLAMASI İSE: Bence TAM BİR KURT T. DİREKTÖR AÇIKLAMASI. Bu olay bir SÜREÇ ve daha bir dolu maç var. Oyuncuların morallerini üst düzeyde tutmak zorunda. Oyuncular "biz burda puan kaybettik, kötüyüz" psikolojik sarmalına girerlerse kurtulamazlar bu AÇMAZDAN.

Ben gazeteden okudum ilk Daum'un açıklamasını ve ÇOK SAMİMİYİM İLK OLARAK BU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM. Hala da bu şekilde düşünüyorum. Biraz bakış açımızı GENİŞLETMELİYİZ bence.

ridvanu
27.Şubat.2006, 15:33
Fener'in kalesine 2 kere top geldi ve gol oldu, Rüştü'yü başka hatırlayan var mı?

rüştüyü bide gökhan güleçi biçerken hatırlıyorum

Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 15:34
o takımda daum olduğu sürece o pozisyonlarda böyle futbol çok olur

Kerim Kerimov
27.Şubat.2006, 15:35

O pozisyonun penaltıyla alakası yok. Gökhan'ın kendini atmaya hazırlandığı daha C.Sahası içine girerken belli.

Rüştü'nün üzerine atlayan da Gökhan izlerseniz o pozisyonu.

Neron_FB
27.Şubat.2006, 15:36
Ben de rüştü'nün üstüne atlayan birilerini hatırlıyorum..

Laz_Asker_61
27.Şubat.2006, 15:36
rüştünün amacı da çıkarken belli ama

ridvanu
27.Şubat.2006, 15:38
Rüştünün topla alakasını gören varmı
çocuk topu kurtarmış rüştünün top umrunda diil
doğrudan adama gidiyor
amaç topsa eğer
Cordobadan bişeyler öğrensin
ayaktan top nasıl alınır diye

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 15:49
orada penaltı yoktu.gökhan kendini atmıyordu ama biraz tecrübesizlik diyelim rüştüyüde geçemedi.birbirlerine çarptılar.rüştü tecrübesiyle pozisyona hakim oldu.ilk başta biçmeye geldi ama gökhan topu fazla açınca rüştü gibi kalecide yemedi tabi.ikisinde de art niyet yok o pozisyon.

Kerim Kerimov
27.Şubat.2006, 15:52
orada penaltı yoktu.gökhan kendini atmıyordu ama biraz tecrübesizlik diyelim rüştüyüde geçemedi.birbirlerine çarptılar.rüştü tecrübesiyle pozisyona hakim oldu.ilk başta biçmeye geldi ama gökhan topu fazla açınca rüştü gibi kalecide yemedi tabi.ikisinde de art niyet yok o pozisyon.

Katılıyorum, olayda bi tecrübe farkı vardı. Rüştü açıldı, Baktı Gökhan'a durdu. Gökhan da topu yakalayamayacağını anlayınca Rüştü'nün üzerine zıpladı.

Ben Gökhan'ın niyeti belliydi derken art niyet demek istememiştim aslında. Yani ben maçı izlerken Gökhan Ceza Sahası içine girince böyle bir olay olacağını sezmiştim demek istedim.

TüMeR_yAğıZ
27.Şubat.2006, 15:54
ya kerimciğim her fenerli senin gibi olsa keşke yaf :) valla okuduğunu anlayabiliyorsun sözüm meclisten dışarı :D

imperius
27.Şubat.2006, 16:04
yahu maçtan önce atıp tutan bazı fenerli arkadaşlar vardı ortalıkta görünmüyorlar :) yanlış anlamayında buyursunlar yorumlarını yapsınlar yaw :D geldık geldık,,bı yere gıttıgımız kactıgımız yok..bız her zaman takımımızın arkaısndayız..

bizim defans ne is yapıo yaa...onder lucıano falan!!yedıgımız gollere bak,,yuhh bee

Nedvedmania
27.Şubat.2006, 20:14
cordoba olmasa kesin yenilirdi mükemmel oynadı cordaba